Hosting24 Κριτική, Χαρακτηριστικά, Τιμολόγηση, Προσφορές και άλλα

φιλοξενία24


Όλοι το έχουμε ξαναδεί: Παροχείς φιλοξενίας ιστοσελίδων με την υπερβολική τους γλώσσα και υποσχέσεις:

 • Εγγυημένη διάρκεια λειτουργίας 99,9%!
 • Γρήγορη φόρτωση σελίδας!
 • Ποτέ μην ανησυχείτε για αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων ξανά!

Αυτό μας φέρνει Φιλοξενία24, ιδρύθηκε στη Λιθουανία το 2008, και με επιπλέον γραφεία στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Δουλεύει σκληρά για να χαράξει το δικό του κομμάτι της βιομηχανίας φιλοξενίας υψηλής κατηγορίας.

Από τον Ιανουάριο του 2017, ισχυρίστηκε ότι είχε 29 εκατομμύρια χρήστες με 20.000 νέες εγγραφές χρηστών και 15.000 νέες ιστοσελίδες κάθε μέρα. Επιπλέον, το 2018 έφερε ένα πολύ αναφερόμενη αναβάθμιση με νέο σχεδιασμό ιστότοπου, ενημερωμένη περιοχή μελών, βελτιώσεις απόδοσης και βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Το Hosting24 είναι μέρος του Ομίλου Hostinger που περιλαμβάνει το λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων Zyro, το λογισμικό ανοιχτού κώδικα ηλεκτρονικού εμπορίου BoxBilling και τουλάχιστον δύο άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, 000webhost και VPS.me. Τα χρήματά σας και τα δεδομένα σας είναι πολύ σημαντικά για να εμπιστευτείτε μόνο ο καθενας. Λοιπόν, πώς βαθμολογείται το Hosting24 ως προς τις υποσχέσεις έναντι της παράδοσης; Ποιες δυνατότητες μπορεί να το κάνουν να αξίζει τον κόπο σας; Η εμπεριστατωμένη επισκόπησή μας παρακάτω παρουσιάζει όλα τα βασικά γεγονότα και τις σχετικές πληροφορίες.

Πώς λειτουργεί το Hosting24?

Φιλοξενία24

Το Hosting24 προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών βασισμένων σε Linux: κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία εικονικών ιδιωτικών διακομιστών (VPS), φιλοξενία μεταπωλητών και εγγραφή τομέα. Το Hosting24 είναι ένας διαπιστευμένος καταχωρητής τομέα ICANN.

Υπάρχει επίσης WordPress, cPanel και email hosting. Υπάρχει μια επαρκής βάση γνώσεων χωρισμένη σε τρεις ευρείς τομείς: ιστοσελίδες, τομείς και γενικά θέματα όπως χρέωση, διαχείριση προφίλ και πιστοποιητικά Secure Sockets Layer (SSL).

Η αρχική σελίδα της περιγράφει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών, αλλά χωρίς να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό, το μόνο μέσο επικοινωνίας στον ιστότοπο – εκτός από τις διευθύνσεις αλληλογραφίας σαλιγκαριών στα γραφεία της εταιρείας – είναι δύο γενικές μορφές: μία για την αναφορά κατάχρησης και μία για γενικές ερωτήσεις. Υπάρχει ένας σύνδεσμος για ζωντανή συνομιλία στη σελίδα επικοινωνίας, αλλά σας οδηγεί στη γενική φόρμα ερώτησης.

Υπάρχουν τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας: single, premium και business.

Το ενιαίο σχέδιο ιστότοπου υποστηρίζει έναν ιστότοπο, έναν λογαριασμό email και περιορισμένο αριθμό αποθηκευτικού χώρου και εύρους ζώνης.

Τα premium και επιχειρηματικά σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα και απεριόριστους υποστηριζόμενους ιστότοπους, λογαριασμούς email, χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Οι πρόσθετες δυνατότητες του επιχειρηματικού σχεδίου περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ζωντανή υποστήριξη “deluxe” και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Υπάρχουν τέσσερα προγράμματα φιλοξενίας VPS με ποικίλα ποσά μνήμης RAM (1-4 gigs), αποθήκευσης (20-80 gigs) και εύρους ζώνης (1000-4000 gigs). Οι CPU έχουν ταχύτητες από 2,4 GHz έως 9,6 GHz. Όλα τα σχέδια έρχονται με μια αποκλειστική διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), πλήρη πρόσβαση root, υποστήριξη IPv6 και μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD).

Υπάρχουν δύο σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών: εκκινητής και επιχείρηση. Και τα δύο προγράμματα περιλαμβάνουν μια δωρεάν άδεια χρήσης cPanel και WHM, προστασία αποκλειστικής απόρριψης CloudFlare (DDOS) και παράδοση Cloud SMTP μαζί με ένα δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικά SSL.

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των δύο προγραμμάτων είναι τα όρια αποθήκευσης (50 gigs έναντι απεριόριστου), τα όρια εύρους ζώνης (500 gigs έναντι απεριόριστα) και ο αριθμός των λογαριασμών cPanel (50 έναντι 150).

Χαρακτηριστικά του Hosting24’s One-of-a-Kind

Το πιο μοναδικό είναι το Hosting24 Ζύρο, το ιδιόκτητο λογισμικό δημιουργίας ιστοτόπων της μητρικής εταιρείας Hostinger Group, το οποίο παρέχεται για χρήση από τους πελάτες. Υπάρχει μια ευρεία επιλογή δωρεάν προτύπων επαγγελματικής εμφάνισης τα οποία μπορούν επίσης εύκολα να τροποποιηθούν χρησιμοποιώντας εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.

Περιλαμβάνονται επίσης εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα παραγωγής πολύγλωσσων ιστότοπων που σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό. Θέλετε η ιστοσελίδα σας να βελτιστοποιηθεί για tablet και smartphone; Ο Zyro το κάνει αυτό αυτόματα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση για την ενσωμάτωση καλαθιών αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα άλλο προϊόν της Hostinger Group που μπορείτε να λάβετε υπόψη λόγω της ευκολίας ενσωμάτωσης είναι το open-source Λογισμικό BoxBillingce. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει ένα μέλος του προσωπικού, δύο νομίσματα, τρεις κωδικούς προσφοράς και πέντε προϊόντα.

Η πληρωμένη έκδοση – η οποία είναι μόνο 5 $ το μήνα – υποστηρίζει απεριόριστα μέλη προσωπικού, νομίσματα, κωδικούς προσφοράς και προϊόντα. Επιπλέον, είναι συμβατό με PayPal, AlertPay και WebMoney μαζί με πολλά άλλα διαδικτυακά συστήματα πληρωμών.

Τέλος, αν σας αρέσει αυτό που προσφέρει το Hosting24, μπορείτε να σκεφτείτε να συνεργαστείτε με το πρόγραμμα συνεργατών του. Είναι δωρεάν να συμμετάσχετε και θα κερδίσετε προμήθεια 100% για κάθε κοινόχρηστη πώληση φιλοξενίας και 50% για κάθε πώληση φιλοξενίας VPS που προκύπτει από παραπομπή.

Δεν υπάρχει επίσης όριο στις προμήθειες που μπορείτε να κάνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε, να μοιραστείτε το σύνδεσμο θυγατρικών, ίσως ακόμη και να προσθέσετε μερικά πανό στον δικό σας ιστότοπο υψηλής κυκλοφορίας και να περιμένετε να ξεκινήσουν οι προμήθειες.

Τιμολόγηση

Οι διαφορές μεταξύ κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας και μεταπωλητών περιγράφονται παραπάνω. Οι παρακάτω τιμές αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες τιμές ανά μήνα στις σελίδες προϊόντων του Hosting24. Αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν, οπότε φροντίστε να ελέγξετε ξανά τις τιμές εάν μεταβείτε στον ιστότοπό τους. Επιπλέον, υπάρχουν ευκαιρίες για επιπλέον εκπτώσεις στο τέλος αυτής της κριτικής.

Κοινή φιλοξενία

 • Ενιαία φιλοξενία Ιστού: 2,15 $ (46% έκπτωση στα τυπικά 3,99 $)
 • Premium web hosting: 3,49 $ (61% έκπτωση στα τυπικά 8,84 $)
 • Business web hosting: 7,95 $ (έκπτωση 34% στα στάνταρ 11,99 $)

Φιλοξενία VPS

 • Σχέδιο 1: 8,52 $ (έκπτωση 21% στα τυπικά 10,78 $) RAM 1 gig, CPU 2,4 GHz, αποθήκευση 20 gigs, εύρος ζώνης 1.000 gigs
 • Σχέδιο 2: 17,03 $ (έκπτωση 21% στα τυπικά 21,56 $) 2 gigs RAM, 4,8 GHz CPU, 40 gigs storage, 2.000 gigs bandwidth
 • Σχέδιο 3: 25,55 $ (έκπτωση 21% στα τυπικά 32,34 $) 3 gigs RAM, 7,2 GHz CPU, 60 gigs storage, 3.000 gigs bandwidth
 • Πρόγραμμα 4: 34,06 $ (έκπτωση 21% στα τυπικά 43,12 $) RAM 4 gigs, CPU 9,6 GHz, αποθήκευση 80 gigs, εύρος ζώνης 4.000 gigs

Φιλοξενία μεταπωλητών

 • cPanel Starter: 25,99 $ (28% έκπτωση στα τυπικά 35,99 $)
 • cPanel Business: 41,99 $ (25% έκπτωση στα τυπικά 55,99 $)

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τη φιλοξενία24?

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν αναθεωρήσεις ανάγνωσης, τα αποτελέσματα τείνουν να είναι μια μικτή τσάντα.

Για χρήστες που είχαν θετικές εμπειρίες με το Hosting24, αυτοί σχετίζονται με χαμηλές τιμές, σχετικά γρήγορη υποστήριξη πελατών και συνεπή λειτουργία. Τα εισιτήρια υποστήριξης έχουν μερικές φορές αργές απαντήσεις, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι η επιλογή ζωντανής συνομιλίας ήταν συνεπής χρήσιμη. Επιπλέον, η περιοχή των μελών θεωρείται θετικό και χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι πελάτες είχαν προβλήματα με τα ποσοστά λειτουργίας, έλλειψη επαρκούς επίλυσης προβλημάτων μέσω της εξυπηρέτησης πελατών και απόκριση του Hosting24 σε επιθέσεις DDOS. Επιπλέον, παρά τη συχνή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι διαγράφονται παλαιότερα δεδομένα μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναφορά σε παλαιότερες εκδόσεις, εάν είναι απαραίτητο.

Πρέπει να παραδεχτούμε: Οι διαδικτυακές κριτικές μπορεί να είναι προβληματικές.

Σε τελική ανάλυση, συνήθως θα πρέπει να αγαπάτε ή να μισείτε κάτι για να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο για να γράψετε μια κριτική. Για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία, υπάρχει μια μεγάλη, σιωπηλή πλειοψηφία στη μέση που είναι ικανοποιημένη με αυτό που λαμβάνει.

Το βασικό πράγμα εδώ είναι να σημειώσετε αυτές τις ακραίες απαντήσεις και στα δύο άκρα της κλίμακας βαθμολογίας για να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά τόσο για πιθανά καλά είτε για προβληματικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το Hosting24; Εδώ είναι σε βάθος από τον Απρίλιο του 2018 που βαθμολογεί το Hosting24 8,4 σε κλίμακα 1-10.

Τι πιστεύουμε

Τα αποτελέσματα ποικίλλουν κατά τη σύγκριση συγκρίσιμων σχεδίων Hosting24 με αδιαμφισβήτητο ηγέτη της βιομηχανίας φιλοξενίας ιστοσελίδων GoDaddy:

 • Κοινή φιλοξενία: Hosting24, 2,15 έως 7,95 $ έναντι GoDaddy 2,99 έως 19,99 $.
 • Φιλοξενία VPS: Hosting24 $ 8,52 έως 34,06 $ έναντι GoDaddy 17,99 $ έως 39,99 $.
 • Φιλοξενία μεταπωλητή: Hosting24 $ 25,99 έως 41,99 $ έναντι GoDaddy 8,99 $ έως 14,99 $.

Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα: Αν ψάχνετε για μια καλή τιμή για φιλοξενία VPS που βασίζεται σε Linux, το Hosting24 είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Και πάλι, ενώ η τιμολόγηση είναι σημαντική, τελικά αυτό που πληρώνετε είναι η απόδοση, σωστά; Και εδώ υπάρχει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα με τα υποσχόμενα στατιστικά στοιχεία του Hosting24 έναντι του πραγματικού χρόνου λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας. Όπως οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Hosting24 ισχυρίζεται 99,9% χρόνο λειτουργίας και «γρήγορες» ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει.

Σύμφωνα με, Κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών από τον Μάιο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018, τα μηνιαία ποσοστά χρόνου λειτουργίας της Hosting24 κυμαίνονταν από 100% έως ένα απαράδεκτο 95,58%. Οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδων ήταν επίσης σταθερά αργές – 1.043 έως 2.223 χιλιοστά του δευτερολέπτου – κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Συγκριτικά, το ίδιο έτος το ποσοστό λειτουργίας του GoDaddy κυμαινόταν μόνο από 100% έως 99,91% και οι ταχύτητες φόρτωσης σελίδας ήταν μεταξύ 363 και 420 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Hosting24. Σε ορισμένες περιοχές, υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Και, σίγουρα, ίσως υπάρχει μια ανταλλαγή μεταξύ χαμηλότερων τιμών και απόδοσης. Αλλά αν μπορείτε να ζήσετε με αυτό για την ιδιαίτερη κατάστασή σας, γιατί όχι; Επιπλέον, το σχετικό λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων και ηλεκτρονικού εμπορίου του Hosting24 μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι είστε εκπαιδευμένοι σχετικά με το πού βρίσκονται οι συμφωνίες (και όχι) πριν δεσμεύσετε το χρόνο, τα χρήματα και τους πόρους σας.

φιλοξενία ιστοσελίδων

Κουπόνια & Συμφωνίες

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το Hosting24, υπάρχουν επιπλέον προσφορές και κουπόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Η εταιρεία προσφέρει περιοδικά σημαντική έκπτωση Facebook. (Επιπλέον, ο λογαριασμός Hosting24 μερικές φορές – αλλά όχι πάντα – συνδέεται με αυτές τις προσφορές.) Μια φλας πώληση από το 2017 παρείχε έκπτωση 50% σε όλη τη διάρκεια ζωής στις premium υπηρεσίες φιλοξενίας. Άλλα κουπόνια έκπτωσης είναι διαθέσιμα από RetailMeNot και Γκρουπόν. περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων; Δείτε αυτά τα προτεινόμενα φιλοξενίες ιστού που θα σας παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map