3 verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoa (ja kumpi valita)

Mietitkö blogin perustamista? Sitten on lukuisia verkkosivustojen rakennusvaihtoehdot voit käyttää. Olet todennäköisesti käynyt läpi useita online-työkaluja, kuten WordPress, Blogger ja Squarespace. Niin monella tavalla, kuinka tiedät mistä aloittaa?


Aloita tästä!

Seuraavaksi katsomme kolmea käytettävissä olevaa verkkosivustojen rakennusvaihtoehtoa, joiden avulla voit päättää, minkä reitin valitset.

työtila

1. Ilmainen online-verkkosivustojen rakentaja

Ensimmäinen vaihtoehto on valita ilmainen työkalu, kuten:

 • WordPress.com
 • Blogger
 • Wix
 • Weebly
 • rainoja
 • Tumblr

Plussat:

Jos kastat vain varpaitasi veteen, ilmainen verkkosivustojen rakentaja voi olla loistava valinta. Saat käyttöösi ilmaisia ​​valmiiksi rakennettuja verkkoteemoja sekä vaiheittaiset ohjeet sivustosi määrittämiseen.

Koodaustietoja ei vaadita, eikä tiedostoja tarvitse ladata. Lisäksi sivustosi käynnistämiseen ei liity mitään maksuja!

Haittoja:

Jos kaikki tämä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin ei ole. Tällaisten ilmaisten työkalujen käyttämisessä on vain haittoja. Ensinnäkin teema- ja räätälöintivaihtoehdot ovat tyypillisesti rajoitetut, mikä tarkoittaa sitä, että sivustollasi ei ole ainutlaatuista ammattimaista tunnetta siihen.

Lisäksi, ellet maksa mukautetusta verkkotunnuksesta (verkkoosoitteesta), sivustosi URL-osoitteessa on merkkitermi (kuten yoursite.wordpress.com), ja sivustosi saattaa näyttää mainoksia, joita et voi poistaa käytöstä.

Voi olla myös vaikeaa siirtyä myöhemmin parempaan vaihtoehtoon lisää joustavuutta, turvallisuutta ja ammattitaitoa.

Käytä ilmaisia ​​työkaluja, kun:

 1. Olet täysin noob ja tarvitset yksinkertaista alustaa, joka tarjoaa paljon opastusta.
 2. Olet käynnistämässä pienen projektin tai ei-ammattimaisen sivuston (kuten henkilökohtaisen blogin).
 3. Sinulla on rajoitettu budjetti.
 4. Et pidä mielestäsi hieman amatööriomaista tunnetta sivustoltasi.

2. Itsensä ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja

Itsensä ylläpitämä verkkosivustojen rakentaja on paljon kuin ilmaisia ​​työkaluja steroideilla. Näissä ohjelmissa on helppo liikkua samojen Internetissä saatavilla olevien vaiheittaisten ohjeiden avulla, etkä yleensä tarvitse tonnia koodaustietoa.

Ero on siinä, että ilmaisella verkkosivustojen rakentajalla sivustosi tiedostot isännöidään yrityksen palvelimilla, mikä tarkoittaa, että heillä on enemmän hallintaa sivustosi suhteen, kuten mahdollisuus sijoittaa mainoksia sisältöösi..

Kun valitset itseisätetyn, vuokraat tilaa kolmannen osapuolen palvelimelta.

Yksi esimerkki tästä on WordPress.org-ohjelmisto. Olemme jo keskustelleet WordPress.org: n ja WordPress.com: n eroista, joten tutustu tähän täällä, jos et tunne kaikkia vaihtoehtoja.

Pohjimmiltaan, jos siirryt itse isännöidylle reitille, kirjaudut tilille isännällä, kuten Host Gator tai Bluehost, ja maksat pienen kuukausimaksun. Sitten voit käyttää WordPressin täysversiota ja nauttia enemmän joustavuudesta, joka antaa sivustollesi ammattimaisemman vetoomuksen.

Plussat:

Koska ylläpidät tiedostojasi kolmannen osapuolen palvelimella, sinulla on enemmän hallintaa sivustossasi ja parempi tietoturva. Lisäksi itse työkalut tarjoavat yleensä enemmän vaihtoehtoja, mikä antaa sinulle joustavuuden, jota et yksinkertaisesti pääse käyttämään ilmaisia ​​työkaluja.

Tämä voi tuottaa ammattimaisen näköisiä sivustoja edulliseen hintaan ilman, että vaaditaan paljon teknistä tietoa.

Haittoja:

Vaikka itse isännöity verkkosivustojen rakentaja tekee tempun useimmille henkilökohtaisille bloggaajille ja pienyritysten omistajille, huomaat, että ulkoasulle, räätälöinnille ja sisällölle on edelleen joitain rajoituksia, ja verkkosivustosi siirtäminen yhdestä isännästä voi olla vaikeaa. tai alusta toiselle.

Lisäksi käsittelet myös maksuja verrattuna sivustosi rakentamiseen täysin ilmaiseksi.

Käytä itse isännöimää verkkosivustojen rakentajaa, kun:

 1. Sinulla ei ole paljon teknistä tietoa, mutta haluat paljon joustavuutta.
 2. Olet käynnistämässä ammattimaisen sivuston, esimerkiksi yrityksellesi.
 3. Haluat laittaa verkkosivustoosi kuukausittain viidestä dollarista useisiin satoihin dollareihin.

3. Itsenäinen Web Editor

Vaikka yllä mainituista verkkoverkkojen rakentajien eroista käydään runsaasti keskustelua, monet uudet verkko-omistajat eivät tunne kolmatta vaihtoehtoa eli erillisen Web-editorin käyttöä. Pohjimmiltaan pystyt rakentamaan sivustosi tyhjästä.

Tämä on kuitenkin vaihtoehto, joka vaatii paljon tietoa, joten se ei ole paras tapa täydelliselle aloittelijalle rohkaista yksin. Voit kuitenkin palkata suunnittelijan perustamaan sivustosi sinulle tällä menetelmällä.

Sinun on silti maksettava web-hosting-tilistä, mutta sen sijaan, että käytät vaiheittaista sivuston rakennustyökalua, lähetät omat sivustotiedostot isäntäsi palvelimelle.

Plussat:

Erillisellä Web-editorilla löydät monia etuja. Ensinnäkin sinulla on täydellinen hallinta sivuston ulkoasun suhteen. Voit myös hallita käyttäjäystävällisyyttä ja saada hiukan enemmän hallintaa hakukoneoptimoinnissa.

Jos päätät oppia rakentamaan oman sivustosi, hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse oppia kokonaan uutta järjestelmää joka kerta, kun vaihdat verkkoisäntää tai valitset uuden sivustonrakennustyökalun.

Sen sijaan sinulla on tietoa siirtää taitosi usealle isäntälle, vaikka he eivät tarjoa sivustonrakennustyökalua. Siirrettävyyden takia sinua ei ole lukittu web-isäntään tai työkaluun, joten voit viedä sivustotiedostosi mistä tahansa.

Haittoja:

On selvää, että sivustosi rakentaminen tyhjästä edellyttää koodaustietoa. Jos päätät palkata jonkun, jolla jo on nämä taidot, se lisää verkkosivustosi budjettia. Se voi kuitenkin kannattaa, jos tavoitteena on joustavuus ja ainutlaatuinen sivusto.

Käytä erillistä web-editoria, kun:

 1. Rakennat ammattimaista sivustoa ja tarvitset sitä täysin räätälöitynä.
 2. Sinulla on budjetti sivuston suunnittelijan maksamiseen tai tieto sivustosi luomiseen itse.

Ei välttämättä ole yhtä “oikeaa” tapaa rakentaa verkkosivustoasi. Suunta, jonka valitset, riippuu kaikista tavoitteistasi, budjetistasi ja tiedostasi.

Valitsemalla itsellesi sopivan vaihtoehdon get-go-palvelusta, saat kuitenkin paremman kokemuksen tulevaisuudessa. Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia yritysten vaihtamisesta tai yrityksen perustamisesta.

Millä verkkosivustojen rakennusvaihtoehdolla luulet aloittavasi? Jaa ideasi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map