3 yleistä vaikuttajamarkkinointivirhettä (ja niiden välttäminen)

Jos olet bloggaaja, kuulet päivittäin tonnia markkinointiehtoja. Olet todennäköisesti melko tyytyväinen sellaisiin lauseisiin kuin hakukoneoptimointi, sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median markkinointi, mutta oletko koskaan hyödyntänyt vaikuttajien markkinoinnin voimaa?


Ehkä olet kokeillut sitä, ja se ei mennyt hyvin, tai ehkä vain leikkii ajatuksella. Missä tahansa vaiheessa oletkin, on tärkeää ymmärtää, mitä taktiikkaa käytetään, jotta yrityksesi kannattaa.

Aloita katsomalla mitä vaikuttajamarkkinointi on ja mitä kolme virhettä vältetään, ja opi kuinka hyödyntää influenssamarkkinointia tavalla, joka edistää ja kasvattaa blogiiasi..

vaikuttajamarkkinointi

Mikä on vaikuttajamarkkinointi?

Vaikuttajien markkinointi on prosessi, jolla luodaan suhteita alasi johtajiin auttaaksesi viestiäsi tavoittamaan laajemman yleisön. Yksi esimerkki vaikuttajamarkkinoinnista on sähköpostin lähettäminen suositulle bloggaajalle omassa markkinaraomassa ja pyytämällä häntä twiittimään viimeisin viestisi.

Ajatuksena on, että koska heillä on niin valtava seuraaminen ja vahva asiakasuskollisuus, heidän seuraajansa muuttuvat liikenteeseesi.

3 yleistä vaikuttajamarkkinointivirhettä

Vaikuttajien markkinointi on erittäin yksinkertainen käsite, mutta se ymmärretään usein väärin. Se ei ole aina yhtä helppoa kuin muutaman sähköpostin lähettäminen joka kerta, kun julkaiset uuden viestin. Tässä on kolme virhettä, jonka bloggaajat tekevät yleensä vaikuttajamarkkinoinnissa:

1. Epäonnistuminen sitoutumiseen ensin vaikuttajaan

Influensserin mainitseminen viimeisimmässä twiitissäsi ei takaa uudelleentwiittausta. Samoin, jos lähetät influenssarin sinistä (kun heillä ei ole aavistustakaan kuka olet), sähköposti lähetetään todennäköisesti suoraan roskakorikansioon..

Vaikuttajat saavat päivittäin paljon viestejä, joiden on vaikea pysyä mukana. Neil Patel, esimerkiksi raportit, jotka vastaanottavat yli 400 sähköpostia päivässä.

Voit tehdä sähköpostisi erottuvaksi varmistamalla, että influenssari tunnistaa sinut. Kiinnitä heidän kanssaan noin kuukausi (ainakin) ennen tavoittamista vaikutusvalvojiin, jotta he tuntevat sinut. Tässä on vain muutama tapa tehdä niin:

 • Kommentoi heidän blogiaan ja sosiaalisen median viestejä
 • Jaa heidän blogiviestinsä (ja muista mainita ne, jotta he näkevät sen!)
 • Uudelleentwiittaus heidän twiittinsä
 • Lähetä heille ystävällinen sähköposti, jota ei mainosteta itse, esimerkiksi osoittamalla ystävällisesti viallinen linkki tai muu ongelma heidän sivustollaan

Nämä ovat perustelut aloittamisellesi, mutta voit vapaasti olla luova. Voit esimerkiksi lähettää Twitteriin kuvan, joka näyttää heidän tuotteensa käyttävän ja rakastavan! (Muista sisällyttää heidän Twitter-kahva twiittiisi.)

2. Vaikuttajien kysyminen jakamaan merkityksetöntä sisältöä

Tällaisella yksinkertaisella influenssamarkkinoinnin määritelmällä voi olla aivan liian helppo päästä ajatteluun, että tarvitset vain yhden osakkeen oman alan johtajalta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ampua yhdellä sähköpostilla, ja huh, sinulla on liikenne, josta olet aina haaveillut..

Mutta osakkeiden kysyminen mistä tahansa vanhasta aiheesta on ajanhukkaa. Kuten mainittiin, vaikuttajat ovat kiireisiä, ja he saavat tonnia tällaista pyyntöä joka päivä. SEO-bloggaaja ei aio tuhlata aikaa kuntoviestin jakamiseen seuraajiensa kanssa. (Tässä tapauksessa olet todennäköisesti kohdistanut vääriin vaikuttajiin!)

Vaikka he tunnustavat nimesi tai kasvot, he tarvitsevat silti syyn sisällön jakamiseen. Voit kysyä SEO-alan johtajalta twiittiä SEO-taktiikkaa koskevaa artikkeliasi, mutta jos blogiviestisi kattaa samat asiat, jotka ihmiset ovat aiemmin kuulleet, miten he hyötyvät jakamisesta?

Jotta vaikuttaja voi jakaa sisältösi, sen on oltava jollain tavalla lukijakunnan tai lukijansa kanssa.

Tässä on vain muutama blogin kirjoitusmenetelmä, joka voi lisätä alan johtajien mahdollisuuksia jakaa sisältöäsi:

 1. Käytä lainauksia tai korosta tapaustutkimuksia suoraan vaikuttajilta, joihin aiot kohdistaa. Jos saat heiltä etukäteen suoran tarjouksen, kuten asiantuntijakierrokselle, se on vielä parempaa! Kun heidät mainitaan sisältössänne, blogiviestistäsi tulee heti merkitystä heidän brändinsä kannalta.
 2. Tarjoa vaihtoehtoinen näkökulma vaikuttajan viimeaikaiseen blogitekstiin. Tämä ei toimi aina hyvin, varsinkin jos loukkaa influenssaa, mutta jos tarjoat kohtuullisen vaihtoehtoisen näkökulman, joka saa ihmiset ajattelemaan, on suuri mahdollisuus, että influenssaaja jakaa viestin, koska se on merkityksellinen heidän lukijoilleen.
 3. Blogi uutisarvoisesta aiheesta vaikuttaja-alueen niche-tilassa. Jos kyse on aiheesta, josta influenssaaja kuulee ensimmäistä kertaa, on todennäköistä, että hän jakaa sisältösi uutisten alkuperäisenä lähteenä. Jotta tämä olisi tehokasta, sinun on yleensä lyödä tarina muille, ja sen pitäisi olla tarpeeksi järkyttävää, että influenssaaja yhdistää sen emotionaalisesti ja haluaa seuraajiensa tuntevan samalla tavalla.

Olen hiljattain osallistunut asiantuntijakokoelma kirjoittanut Saskia Smit.

Huomasin heti muut vaikuttajat jakavan saman viestin sosiaalisessa mediassa, joten kysyin Saskialta hänen menestyksestään. Hän kertoi minulle seuraavaa:

”Hienoa asiantuntija-roundup-artikkelin tekemisessä on, että se antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä oman alan vaikuttajiin. Se on ollut vähemmän kuin 24 tuntia viestin julkaisemisesta, mutta se on jo tähän mennessä menestynein viestini yli 90 sosiaalisella osakkeella.

Lähetin pikaviestin kaikille osallistujille, kun viesti julkaistiin, kiittäen heitä ja kutsuen heitä jakamaan sen yleisölle.

Olin innoissani nähdessäni, että monet heistä jakoivat viestin useille alustoille. Koska tämä on suhteellisen uusi blogi, olen erittäin tyytyväinen tuloksiin.

Sen lisäksi, että se on tuonut minulle uutta liikennettä, minun pitäisi myös saada pari vierasvierailua kokemuksesta – sanoisin, että se on ollut monipuolinen menestys! ”

3. Suurimpien nimien kohdistaminen teollisuudelle

Vaikka tämä ei ole välttämättä virhe itsessään, liian korkea ampuminen ei yleensä ole paras panos. Tämä johtuu siitä, että kaikki yrittävät saada alansa johtavia johtajia jakamaan viestinsä, ja useimmiten vaikuttajilla ei vain ole kykyä tehdä kaikkea.

Tämä tarkoittaa, että panostajasi markkinoijaan saattavat vaikuttaa vähän tuloksia, jos viestejäsi ei koskaan jaeta.

Jos kuitenkin haluat tavoittaa yhteyden oman niche-tason keskitason vaikuttajiin, he todennäköisesti vastaanottavat vähemmän jakamispyyntöjä ja heillä on enemmän aikaa olla todella yhteydessä sinuun – vaikka muistatkin, että he ovat edelleen kiireisiä, joten pidä kunnioittaa aikansa.

Oletetaan siis, että kohdistat suurimpaan nimeen, jonka voit. Voit saada blogin, twiitin kerran, ja nähdä valtavan nousun liikenteessä, mutta kuinka kauan sinä pääset sinne?

Kohdentamalla keskitason vaikuttajia tai muita bloggaajia juuri yläpuolellesi, et ehkä näe samaa välitöntä piikkiä liikenteessä, mutta sisältösi jaetaan todennäköisesti useammin, mikä johtaa liikenteen lisääntymiseen yleisesti.

Pohjimmiltaan nämä kolme virhettä voi maksaa sinulle paljon aikaa, mikä tekee ponnistelut turhiksi. Tärkeintä on rakentaa todellisia suhteita. Sitten, kun aika on oikea, voit pyytää sosiaalista osuutta tai mainintaa heidän uutiskirjeessään.

Muista vain: Minkä tahansa toimialan johtajat ovat kiireisiä ihmisiä, ja jos he aikovat markkinoida jotain verkossa, se tulee olemaan sisältöä, johon he luottavat tuntemistaan ​​ihmisistä.

Sinun ei tarvitse olla parhaita ystäviä, mutta jos rakennat pieniä suhteita nyt, näet tulevaisuudessa runsaasti palkintoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map