5 asiaa, joita kilpailijasi eivät tee blogeissaan

Monet bloggaajat alkavat blogoida “Jos rakennat sen, he tulevat” -mallissa. Onko sitten ihme, että 95 prosenttia blogeista hylätään?


Tämä ei tarkoita, että sinulla ei olisi kilpailua. Pelkästään WordPress-palvelimet 74,6 miljoonaa sivustoa, joten jos otat huomioon 5 prosenttia siitä, jota ei ole hylätty, tarkastelet edelleen 3,7 miljoonaa aktiivista WordPress-blogia. Myönnettäköön, että kaikki nämä blogit eivät ole alaanne, mutta todennäköisesti löydät tuhansia blogeja, jotka kilpailevat saman yleisön huomion vuoksi.

kilpailu

Kuinka sitten blogisi voi selviytyä maailmassa, joka on täynnä sisältöä? Kuinka blogiisi vaikuttaa? Se on yksinkertaista. Katsokaa kilpailijoita ja varmista, että blogistrategiasi on useita askelia heidän yläpuolella. Aloita pohtimalla näitä viittä asiaa, jota suurin osa kilpailijoistasi ei tee, ja kuinka voit tehdä sen eri tavalla.

1. He eivät aktiivisesti mainosta sitä

Jos aloitat blogiisi ajattelemalla “Jos rakennan sen, niin tulen”, sinulla on toinen ajatus tulemassa, ja se on, missä monet kilpailijastasi jäävät. Toki, he saattavat piilottaa uuden viestin heti tai jakaa sen Facebookissa, mutta nämä viestit voivat nopeasti eksyä sosiaalisten päivitysten mereen..

Se ei tarkoita, että liikenteen muuttaminen sosiaalisen median kautta on vaikeaa. Itse asiassa sosiaalinen media voi olla loistava tapa mainostaa blogiiasi, mutta se vie enemmän työtä kuin jakopainikkeen lyöminen.

Muita ideoita blogin mainostamiseen sosiaalisessa mediassa ovat:

 • Työkalujen, kuten Google Hangouts, käyttäminen vuorovaikutuksen edistämiseen seuraajien kanssa
 • Liittyminen Google+: n ja LinkedIn-ryhmiin ja viestien jakaminen, kun ne osallistuvat keskusteluun
 • Verkottuminen muiden teollisuudenalojen kanssa ja blogi-artikkeleiden jakaminen heidän kanssaan
 • Tweetit ja jaa artikkeleitasi useita kertoja päivässä, mukaan lukien vanha sisältö
 • Twitter-keskustelun isännöinti
 • Sisällytä blogin linkki profiileihisi

Mutta blogin aktiivinen mainostaminen menee paljon pidemmälle kuin sosiaalinen media. Joitakin muita ideoita, jotka eivät liity sosiaalisiin verkostoihin, ovat:

 • Liittyminen foorumeihin ja suhteiden luominen samanhenkisten henkilöiden ja vaikuttajien kanssa
 • Kommentoi samanlaisia ​​blogeja
 • Blogin URL-osoitteen lisääminen käyntikorttiin
 • vipuvaikutuksen vaikuttajamarkkinointi
 • Vierasbloggaaminen
 • Syndikoi sisältösi hyvämaineisilla alustoilla

Suurin mielessä pidettävä asia, joka saa nämä markkinointitaktiikat toimimaan, on osallistua keskusteluun sen sijaan, että spämmitä verkkoasi ja kerjää liikennettä.

2. He eivät huomioi hakukoneoptimointia

Monet bloggaajat eivät ota huomioon hakukoneiden optimointia strategiaansa, koska se vaikuttaa monimutkaiselta. Totuus on, että ihmisillä on taipumus liian monimutkaista sitä. Unohdatko SEO kokonaan tai keskittymällä siihen liikaa, jompikumpi voi vahingoittaa hakukoneesi sijoitusta. Haluat tietysti näkyä hakukoneissa, koska se ohjaa yli puolet liikenteestä verkossa.

Tässä on vain muutama SEO-vinkki, jonka kilpailijat voivat unohtaa:

 1. Älä ajattele sitä liian kovasti. Mitä enemmän yrität laittaa avainsanoja kopioosi, sitä huonompi voit tehdä siitä. Samanaikaisesti et voi sivuuttaa SEO: ta kokonaan.
 2. Muuta pysyvän linkin rakennetta. Varmista, että URL-osoitteissasi on avainsanoja. Https://www.domainname.com/postinimi kaltainen rakenne toimii yleensä hyvin.
 3. Lisää Alt-teksti kuviin sisällyttämällä avainsanat.
 4. Keskity korkealaatuisiin, hyvin ansaittuihin linkkeihin. Sivustosi linkkien määrällä ei ole yhtä merkitystä kuin näiden linkkien laadulla. Voit ansaita korkealaatuisia linkkejä luomalla loistavaa sisältöä, johon ihmiset haluavat linkittää, luomalla suhteita vaikuttajiin ja vierasblogit. Muista vain linkkirakennus ei ole kaikki, ja sinun tulee ottaa huomioon myös muut SEO tekijät.
 5. Varmista, että blogisi on mobiiliystävällinen.
 6. Harkitse SSL-varmennetta.

Jos monet bloggaajat sivuuttavat SEO: n, jotkut vievät asiat liian pitkälle yrittämällä manipuloida hakukoneita. Paras tapa, jonka voit tehdä, on luoda käyttäjäystävällinen käyttökokemus, koska juuri sitä Google-kaltaiset hakukoneet etsivät.

3. He eivät julkaise johdonmukaisesti

Jos et ole määrittänyt toimituksellista kalenteria blogiisi, miten seuraajat tietävät, milloin palata uutta sisältöä? Päivitätpä blogiasi kerran viikossa tai päivittäin, sinulla pitäisi olla aikataulu. Tämä rohkaisee ihmisiä tilaamaan ja palaamaan lisää sisältöä päivittäin tai viikoittain.

Kuten Hubspot laita se:

Taajuus on avain menestyvälle yritysblogille ja omistautuneille lukijoille.

Aikataulun suunnittelu ei kuitenkaan tarkoita yleisön odotusten asettamista. Se auttaa myös kartoittamaan aiheitasi ja sisältötyyppejä varmistaaksesi mielenkiintoisen monimuotoisuuden ja optimoidun sosiaalisen ja hakustrategian. Jos olet rakentanut osallistujien ryhmän, tämä vaihe on myös välttämätön viestinnälle.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Hubspot tarjoaa ilmainen toimituskalenterin lataus laittaa sinut oikealle tielle.

4. He eivät rakenna yhteisöä

Jopa sen jälkeen kun olet luonut blogin ja alkanut saada liikennettä, sinulla voi olla vaikea aika saada yksilölliset kävijät palaamaan. Siellä on tärkeätä kannustaa lukijayhteisöä. Muutamia ideoita yhteisösi rakentamiseksi ovat:

 • Kannustaa kävijöitä tilaamaan uutiskirjeesi (ja lähettämään sitä jatkuvasti)
 • Perustetaan foorumi-alue sivustollesi, jossa ihmiset voivat käydä keskustelua
 • Kommenttitoiminnon ottaminen käyttöön viesteissäsi
 • Sosiaalisen median ryhmien, kuten Facebook-ryhmän, rakentaminen, jotta keskustelu voi jatkua blogin ulkopuolella
 • Sosiaalisten faneiden sivujen määrittäminen blogiisi
 • Vierailee lukijasi blogeissa ja kommentoi heidän viestejään
 • Google Hangouts -palvelun ylläpitäminen seuraajien ryhmien kanssa
 • Suunnittelemme live-tapaamisia

Muista, että sinun ei tarvitse noudattaa kaikkia näitä vinkkejä. Esimerkiksi, sinulla ei ehkä ole foorumia ja Facebook-ryhmää, mutta kannattaa tutkia tapoja pitää yhteyttä yhteisöön blogi-viestiesi ulkopuolella.

5. He eivät kirjoita yleisölleen

Yksi virhe, jonka aloittelijabloggarit tekevät, puhuu kaikesta itsestään tai liiketoiminnastaan. Se ei yleensä ole sitä, kuinka blogit saavuttavat lopullisen tavoitteensa. Lukijat haluavat yleensä kuulla itsestään, joten kun puhut vain yrityksestäsi, tuotteistasi ja saavutuksistasi, ihmiset pohtivat, mitä sisältö voi tehdä heille. Kaiken kaikkiaan jaa tietoa yrityksestäsi, mutta vain silloin, kun sillä on merkitystä yleisöllesi.

Sen sijaan harkitse kohderyhmäsi. Mitä he jo tietävät ja mitä he haluavat tietää alastasi? Anna tietoa heidän tarpeidensa perusteella ja keskity siihen, kuinka voit auttaa heitä, ennen kuin aloitat kysynnän.

Vaikka on olemassa paljon blogeja, jotka tekevät asiat oikein, todennäköisesti törmäät joukkoon, jota on vielä parannettava. Totuus on, että jos yrität ylläpitää blogiasi ja yhteisöäsi, olet jo kilpailusi edellä ja olet matkalla menestymään.

Mitä muuta olet huomannut blogeissa tekevän niin, että heidän kilpailijansa eivät ole? Jaa ajatuksesi kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map