Automaattinen verkkosivuston varmuuskopio ja miksi tarvitset sellaista!

Jos olet yksi monista verkkosivustojen omistajista, jotka tekevät varmuuskopioita verkossa, tiedät jo joitain ilmeisistä eduista, elleivät kaikki.


Yllättävää on, että monien ihmisten on vielä arvioitava heidän verkkosivustojensa online-varmuuskopion merkitys. Katsomme näitä ihmisryhmiä tarkastelemalla online-varmuuskopion merkitystä ja miksi tarvitset sitä ehdottomasti.

automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Ensimmäiset asiat ensin. Mikä on verkkosivuston varmuuskopio? Mukaan wikipedia se on:

etä-, online- tai hallittu varmuuskopiopalvelu, joskus markkinoidaan nimellä pilvien varmuuskopio tai backup-as-a-service, on palvelu, joka tarjoaa käyttäjille järjestelmän tiedostojen varmuuskopiointia, varastointia ja palauttamista varten.

Täysin automatisoitu

Laadukkaalla varmuuskopiolla olet aina suojattu automaattisilla päivityksillä.

Laadukas varmuuskopiointipalvelu luo automaattisen palautussuunnitelman tärkeimmille tiedoillesi ja tallentaa sen etääseen sijaintiin, kaukana yrityksestäsi / kodista.

Päivittäiset uhat tietokoneellesi, toimistollesi tai kodillesi kuten antaa potkut, murtovarkaus, tulvat, varkaus ja niin edelleen, älä häiritse tietojen varmuuskopiointisuunnitelmasi, ja voit palauta turvallisesti yhdellä napin painalluksella.

Varmuuskopiointi toimii hiljaisesti ja sujuvasti taustalla ja avuksesi – saat tarkkoja tilastotietoja, jos sinun on nopeutettava verkkosivustollesi tehtäviä muutoksia, joten työsi ei keskeydy.

Lisääntynyt turvallisuus

Kriittisten tietojen manuaalinen tallentaminen vanhentuneen tekniikan avulla antaa sinun alttiiksi kaikenlaisille uhille ja peruuttamattomille fyysisille vaurioille.

alkaen ohjelmisto- ja laitteistovirheet, varkaus, hakkerointi, luvattomat muutokset ja kaikenlaiset kompromissit, verkkosivustosi tiedot tukevat laadunvarmuutta parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi.

Jopa näissä olosuhteissa erikoistunut online-varmuuskopiolaajennuspalvelu varmistaa, että tärkeimmät tietosi ovat aina palautettavissa muutamassa napsautuksessa.

Välitön, nopeampi palautus

Laadukkaan varmuuskopiopalvelun arvo osoitetaan, kun verkkosivustosi kohtaa kaikki tai kaikki edellä mainituista uhista.

Laadukas varmuuskopioratkaisu on pystyy palauttamaan tietosi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Minkä tahansa varmuuskopiointipalvelun tehtävänä on kyky palauttaa tietosi välittömästi ja täydellisinä ajoin.

Tämä nopeus ja tehokkuus on yksi suurimmista eduista, joita voit odottaa siirtyessäsi manuaalisesta automaattiseen varmuuskopiointiin.

synkronointi

Synkronointi on tuskin mahdollista manuaalisten varmuuskopioiden avulla, ja se on yksi online-varmuuskopioinnin helposti saatavilla olevista ominaisuuksista.

Tämän vaihtoehdon avulla voit nauttia tiedoista synkronointi useiden laitteiden kanssa kuten pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet ja tabletit. Tämä on tuottava työkalu, jonka avulla voit suorittaa projekteja eri laitteilla sujuvasti ja helposti.

Edullinen ja aikaa säästävä

Verrattuna manuaaliseen varmuuskopiointiin, joka on enimmäkseen kallista, kun otetaan huomioon kaikki ostettavat fyysiset kiintolevyt ja tallennusvälineet sekä ylläpito- ja käyttökustannukset, online-varmuuskopiointi on edullisempaa ja säästää aikaa yllä olevien ominaisuuksien kanssa.

Verkkosivun varmuuskopiointiratkaisut pilvessä alkavat niinkin alhaalta kuin 5 dollaria kuukaudessa, voit käyttää online-varmuuskopioita ja sen uskomattomia ominaisuuksia. Tämä on aikaa ja rahaa säästävä ratkaisu niin pienille kuin isoillekin yrityksille.

Olen joko kokeillut tai testannut monia vaihtoehtoja siellä, olen oppinut, että jokainen varmuuskopiointiratkaisu on erilainen kuin muut.

Jos et tunne online-varmuuskopioita, miten ne toimivat tai miten ne voivat hyödyttää sinua sivuston omistajana, voit hankkia ilmaisen kokeilun luotettavasta lähteestä ja suojata yrityksesi heti..

Mielenrauha CodeGuardin kanssa

Laadukas online-verkkosivustojen varmuuskopiointipalvelu, kuten CodeGuard antaa sinun jatkaa yritystäsi luottamalla siihen, että tärkeimmät tietosi tallennetaan turvallisesti syrjäiseen sijaintiin.

codeguard

CodeGuard on monipuolinen varmuuskopiointipalvelu, joka seuraa, varmuuskopioi ja palauttaa verkkosivustosi. Se on markkinajohtaja online-varmuuskopioinnissa ja tarjoaa automaattisen palautuksen yhdellä napsautuksella tarvittaessa.

Se on yksi helpoimmista työskennellä, koska se toimii hiljaa taustalla, kun jatkat päivittäistä toimintaa.

Onko markkinoillasi helppo tapa varmuuskopioida henkilökohtaiset asiakirjat ja valokuvasi turvalliseen online-sijaintiin? Henkilökohtaisen budjettihintaisen varmuuskopiopalvelun luokassa, CodeGuard.com on erinomainen valinta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map