Bluehost vs. HostGator: vertailemalla kahta suurinta web-hosting-brändiä

Yritetään päättää välillä Bluehost ja HostGator, kaksi alan suurimpaa jaettua web-tuotemerkkiä? Sitten olet lukenut todennäköisesti tonnia artikkeleita, joissa selvitetään heidän tarjontaansa.


Itse asiassa olemme kattaneet vertailun heidän suunnitelmiinsa ja palveluihinsa aiemmin Hosting Kingdom -tapahtumassa.

bluehost vs hostgator

Katso meidän Bluehost vs. HostGator vierekkäinen visuaalinen vertailu

Tänään aiomme katso jotain erilaista. Tutkitaan sen sijaan syvemmälle. Kuinka kukin brändi harjoittaa liiketoimintaa ja miten niitä verrataan toisiinsa? Katsotaanpa.

Yrityksen tausta

Molemmat yritykset perustettiin suunnilleen samaan aikaan, mikä voi olla syy siihen, kuinka pitkälle he ovat menneet alalla, koska jokaisella on yli kymmenen vuotta rakentaa liiketoimintaansa ja kokemustaan. HostGator perustettiin Florida Atlantin yliopiston asuntolan huoneeseen lokakuussa 2002, kun taas Bluehost aloitti vuonna 1996, mutta se ei ottanut ensimmäisiä asiakkaitaan vasta vuonna 2003. Bluehost sijaitsee Utahissa, ja HostGatorin pääkonttori muutti Floridasta Texasiin vuonna 2006..

Molemmat ylpeilevät suurella määrällä isännöityjä sivustoja. Bluehost kertoo verkkosivuillaan, että heillä on yli 2 miljoonaa verkkosivustoa maailmanlaajuisesti, kun taas HostGatorilla on mahtava 9 miljoonaa.

Huomaat myös, että he molemmat vaativat lukuisia palkintoja. Vain muutama HostGatorin palkittu palkinto sisältää:

 • Paras isäntä: WordPress Hosting Review 2012
 • Paras pienyritysten isännöinti: 2011 paras pienyritysten isännöinti
 • Toimittajan valinta: Löydä isäntätoimittajan Choice Awards 2011 -palkinnot
 • 239. nopeimmin kasvava yritys: Inc.com: n nopeimmin kasvavat yritykset Amerikassa

Bluehostin palkintojen joukossa he ovat voittaneet:

 • Paras edullinen hosting: Isäntäkatsaus, tammikuu 2013
 • Paras tekninen tuki: Business Choice Awards PC Mag 2014

Verkkosivusto

Design

Bluehost ja HostGator tarjoavat samanlaisen kokemuksen heidän verkkosivustoistaan. Molemmat avaavat yleiskuvan palveluominaisuuksistaan ​​ja mainostavat alhaisimmat jaetut web-hosting-hinnat. He molemmat jatkavat lisäominaisuuksien ja -pakettien laajentamista.

Kotisivulla jokaisella verkkosivustolla on navigointivälilehti, jonka avulla pakettien ja liiketoiminnan yksityiskohtien löytäminen on helppoa. He molemmat jakavat myös yhteystietonsa suoraan otsikossa, joten on helppo ottaa yhteyttä tukeen.

Vaikka verkkosivuston ulkoasu on hyvin samanlainen molemmille yrityksille, estetiikka eroaa suuresti. Bluehost -hotellissa sinua tervehtii liiketoimintamainen ilmapiiri. HostGator puolestaan ​​tekee web-hosting-palvelusta hauskaa sarjakuvapiirroksilla ja eloisilla väreillä. Tämä ei tarkoita, että HostGator ei olisi niin liike-elämälle suuntautunut tai niin vakava kuin Bluehost on; he vain haluavat tehdä asioista hauskoja sinulle!

Kun olet kirjautunut tiliisi, huomaat, että Bluehostin ja HostGatorin cPanelit ovat lähes identtiset ulkoasulla. Ilmoitukset, navigointilinkit ja tarjoukset löytyvät vasemmasta paneelista, kun taas kaikki pikalinkit verkkosivustotiedostoihisi on järjestetty siististi sivun eri osioihin. Jotta asiat näyttävät hyvältä, he ovat molemmat käyttäneet kuvakkeita auttamaan sinua löytämään nopeasti etsimäsi cPanel-laitteellasi, toivotteko ostaa uuden verkkotunnuksen tai käyttää sähköpostia.

Verkkosuunnittelussa yksi ei kilpaile toistensa kanssa; he ovat molemmat kehittäneet kauniita verkkosivustoja, jotka erottuvat useimmiten niiden ainutlaatuisen tuotemerkin avulla.

Käyttäjäkokemus

Hyvin suunniteltu muotoilu ja helposti sulavat materiaalit tekevät molemmista näistä yrityssivustoista käyttäjäystävällisiä. HostGatorilla on hieman helpompaa tarkastella heidän tarjouksiaan luetteloimalla heidän isännöintipalvelunsa ja kunkin paketin lähtöhinnat kotisivullaan. Bluehost tekee kuitenkin myös pakettien tutkimisesta helppoa navigointipaneelin “tuotteet” -välilehdessä, ja heidän kirjautumisprosessi on yksinkertainen.

Tukipalvelujen löytäminen on myös molemmat verkkosivut, koska jokaisella niistä on tukivälilehti, joka sisältää ohjekeskuksen ja keskusalueen.

He ovat molemmat piilottaneet sosiaalisen jakamisen painikkeet ja blogin linkit verkkosivuston alatunnisteeseen, joten kumpikaan ei helpota näiden linkkien löytämistä etsiessäsi niitä.

Kaiken kaikkiaan he ovat molemmat tehneet hienoa työtä pysyäkseen keskenään tehdäkseen verkkosivustoistaan ​​käyttäjäystävällisiä ja houkuttelevia.

Sisältö

Arvioidessasi kunkin yrityksen verkkosivustosisältöä huomaat, että yritykset ovat hyvin samankaltaisia ​​menetelmissä, joita he käyttävät muuntaakseen asiakkaita. Molemmat pitävät verkkosivustosisällönsä lyhyenä, tarkoituksenmukaisena ja helposti luettavana käyttäjäystävällisen kokemuksen saamiseksi.

HostGatorissa on kuitenkin kotisivullaan muutama lisäosa – kuten “Miksi valita HostGator?” ja “Mitä muut sanovat HostGatorista?” – se saattaa olla vakuuttavampi argumentti ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkopalvelun tarjoamisessa eivätkä ole varmoja, mistä kyse on.

Käänny heidän molempien isäntäpakettien luetteloiden kohdalla, ja löydät samanlaisen asettelun, joka sisältää yksityiskohdat siitä, mitä saat kustakin paketista ja miltä hinnoittelu näyttää. Kuten heidän kotisivullaan, HostGator menee hieman pidemmälle kuin Bluehost selittämällä tarkalleen, mitä saat, mukaan lukien luettelon tarjoamistaan ​​CMS-vaihtoehdoista.

Kaiken kaikkiaan HostGator selittää parempana tarjouksensa aloittelijoille, kun taas Bluehost pitää sisällönsä lyhyenä asiakaskunnalle, joka tietää jo haluamansa.

Markkinointi

Perinteinen markkinointi

Koska molemmat yritykset ovat houkutelleet suuren määrän käyttäjiä, olettaisit heidän markkinointitoimessa olevan jonkin verran samoja. Molemmilla on tytäryhtiöohjelma, ja niiden yksityiskohdat on helppo löytää sivustoltaan. HostGator tekee kuitenkin paremman työn avaamalla tiedotusvälineille ladattavilla media- ja painosarjoilla. BlueHostilla ei tällä hetkellä ole verkkosivustoillaan helposti saatavilla olevaa lehdistöpakettia; sen sijaan he luettelevat ”uutishuoneen” ”pian tuloon”.

Molemmat ovat järjestäneet perinteisiä TV-mainoksia, mutta huomaat, että Bluehost suhtautuu aktiivisemmin markkinointiin lyhyiden videoiden kautta kuin HostGator. Näet usein Bluehost-mainoksia toistettavan ennen YouTube-videon katsomista. Koska voit ohittaa nämä mainokset viidessä sekunnissa, Bluehost on kehittänyt sarjan humoristisia videoita – “Bluehost 5 sekunnissa”- jotka saavat ideansa nopeasti läpi ja tarjoavat sitten viihdyttävän leikkeen.

Molemmat tarjoavat myös kannustimia liittymiseen, kuten alennetun verokannan paketit ensimmäisenä vuonna.

SEO

Molemmat yritykset ovat kääntyneet saapuvan markkinoinnin muotoihin, joissa on yritysblogit, sosiaalisen median kanavat ja SEO-taktiikat. Google-avainsanat, kuten ”web hosting” tai “jaettu web hosting”, näet HostGatorin ja Bluehostin menevän päästä päin kilpaillakseen Googlen ensimmäisen sivun parhaista sijainneista. Edelleen, HostGator edelsi jatkuvasti Bluehostia tämän tyyppisillä ehdoilla.

Suunnata Alexa.com, ja saatat selvittää miksi. HostGator on 454. suosituin sivusto maailmassa, kun taas Bluehost tulee 660: een. Vaikka Alexa-sijoitus ei määritä Google-hakutuloksia, samat menetelmät, joista HostGator on aiemmin tullut suositumpi verkkosivusto, voivat myös auttaa heitä SEO: n korkeammalla sijoituksella. ehdot.

Sosiaalinen media

Sosiaalisella medialla ei ehkä ole yhtä suurta vaikutusta näiden yritysten suosioon kuin perinteisillä markkinointimenetelmillä ja tytäryhtiöohjelmilla, mutta molemmat ymmärtävät edelleen sosiaalisen median strategian merkityksen..

HostGator osoittautuu kuitenkin suosituimmaksi sosiaalisen median kanavissa, joilla on yli kaksi kertaa seuraajia sekä Facebookissa että Twitterissä kuin Bluehostilla. Molemmat twiitit melko harvoin, mutta siirry Facebookiin tai Google+: aan ja löydät molemmat postitse usein. Ikään kuin he eivät voi enää saada samanlaisia ​​liiketoimintamallissaan, he molemmat jakavat samanlaista sisältöä sosiaalisen median kanavilla, kuten verkkosivustojen vinkkejä ja uutisia, blogiviestien päivityksiä sekä ilmoituksia tarjouksista ja kuponkeista.

Jopa heidän Youtube-kanavansa ovat uskomattoman samanlaisia. Sekä ominaisuusmainoksia, oppaita että koulutusvideoita. Bluehost onnistuu vaatimaan yli kaksi kertaa enemmän tilaajia kuin HostGator, mutta HostGatorilla on 10 miljoonaa enemmän videonäkymiä kuin Bluehost.

Bluehost hyödyntää aktiivisesti myös muita suosittuja sosiaalisen median kanavia, kuten Pinterest ja LinkedIn, joissa HostGator ei edes lueta näitä linkkejä sivustollaan. Tarkasteltaessa heidän aktiviteettejaan ja kunkin jaetun sisällön tyyppiä, yksi ei kuitenkaan hallitse toista sosiaalisen median strategiassa.

blogi

Blogin suunnittelu / asettelu

Osana tulevaa markkinointitoimintaa molemmat yritykset hyödyntävät blogimisalustaa. Bluehostin blogin suunnittelu on melko yksinkertainen, mutta se vie ainutlaatuisen lähestymistavan asettamalla viimeisimmät, suositut ja luokkalinkit sivun yläosaan. Silti yksinkertainen muotoilu on helppo navigoida, jos kiinnität huomiota yläosan tarjouksiin.

Osa Bluehostin blogissa jotakin esiteltyjen kuvien päällekkäistä tekstiä tekee päivämääristä ja otsikoista vaikeaa lukea toisinaan. Bluehost ei myöskään jaa mitään tekstikatkelmaa blogikirjoituksesta etusivulla, joten sinulla ei ole tätä johdantoa, jonka avulla voit päättää, haluatko lukea. Onneksi heidän bloginimikkeidensä sanovat yleensä riittävän pikkuhuville. Kun olet päässyt blogiin, jakamispainikkeita ei ole. Jokaisen viestin lopussa on piilotettu Jaa-painike, mutta jos sen piti avata sosiaalisen jakamisen vaihtoehdot, se ei toimi.

HostGatorin blogi sisältää enemmän siitä, mitä voit odottaa tyypillisestä blogista, jossa koko blogin viesti on etusivulla. HostGator tekee asioista hiukan helpompaa selata sivupalkilla, joka sisältää tutkittuja aiheita ja luokkia.

Bluehostin blogin ulkoasu näyttää palvelevan enimmäkseen mobiililaitteiden blogeja, kun taas HostGatorilla on enemmän perinteinen työpöydän tunnelma. Käyttäjäystävällisyyden suhteen HostGatorin blogisuunnittelu tarjoaa kuitenkin helpomman kokemuksen.

Blogimistiheys

Jos etsit vinkkejä ja neuvoja usein, siirry HostGatorin blogiin. He päivittävät sinut joka tiistai ja torstai, joka on pakattu blogiinsa tehokkaasti tonnia hyödyllisiä tietoja verkkosivustosi luomiseen ja yrityksen johtamiseen.

Toisaalta Bluehost ei näytä käyttävän lähettämisaikataulua, mikä saattaa olla hieman ärsyttävä, jos yrität seurata heidän sisältöä. Jotkut kuukaudet ovat täysin hiljaisia ​​Bluehost-maailmassa, kun taas toisina kuukausina saatat saada viisi tai enemmän viestejä heiltä.

Sisältötyypit

Koska yritykset työskentelevät samalla toimialalla, voidaan vain olettaa jakavansa samanlaista sisältöä. HostGatorin sisällöstä on kovin paljon hyötyä asiakkailleen. Luet aiheista, jotka liittyvät suoraan web-hosting-palveluihin, mutta he jakavat myös neuvoja läheisesti liittyvistä kiinnostuksen kohteista, mukaan lukien useita pienyrityksiä koskevia vinkkejä ja sosiaalisen median kampanjaneuvoja, joiden avulla voit menestyä yrityksesi kaikissa päissä..

Bluehost kirjoittaa viestejä useammin, kun heillä on uutisia yrityksestäsi tai tapahtumista päivittääkseen asiakkaitaan. He vistavat kuitenkin hyödyllisiä artikkeleita ja infografioita aina silloin tällöin, ja heidän jakamansa sisältö on yhtä hyödyllinen kuin HostGatorin sisältö.

Asiakaspalvelu

Vaikka kahden merkin asiakkaat valittavat todennäköisesti asiakastuesta kerralla, molemmilla puolilla on asiakkaita, jotka kilpailevat saamastaan ​​tuesta. Onneksi molemmat yritykset tekevät tuesta yhteydenpidon helpoksi. Löydät puhelinnumeron, live-chat-vaihtoehdon ja tukilipulinkit molempien yritysten verkkosivustoilta. HostGator on myös avoin vastaanottamaan fakseja. Molemmat ylpeilevät teknisen tuen kanssa ympäri vuorokauden, mikä on erittäin hyödyllistä kansainvälisille asiakkaille, jotka eivät aja samassa aikavyöhykkeessä.

Kuten muillakin liiketoiminta-alueilla, he menevät päästä päin asiakastuen tyytyväisyyteen. Asiakkaiden mukaan HostGator-tuen arvioitu odotusaika on noin 30 minuuttia, kun taas Bluehost-asiakkaat voivat usein ottaa yhteyttä edustajaan enintään 15 minuutissa. Tietysti odotusajat vaihtelevat sen mukaan, kuinka kiireisiä he ovat tiettynä ajankohtana.

Tiivistettynä

Kaiken kaikkiaan Bluehost ja HostGator ovat hyvin samankaltaisia ​​yrityksiä, jotka käyttävät monia samoja tehokkaita taktiikoita web-suunnitteluun, markkinointiin ja asiakastukeen. Kun verrataan kahta yritystä liiketoimintamallin, ei niiden pakettien ja hinnoittelun sijasta, se on vaikea vertailu, koska ne ovat samankaltaisia.

Mitä mieltä sinä olet? Jos joudut valitsemaan yhden yrityksen sen perusteella, miten ne harjoittavat liiketoimintaa, kumman mieluummin valitset? Kerro meille kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map