Hei kaveri, missä on verkkosivustoni? Mitä tapahtuu, kun Web-hosting kaatuu

Yksi häiritsevimmistä / yllättävimmistä / ärsyttävimmistä asioista, joita voit kokea verkossa, on Kun etsit tiettyä sivustoa, huomaat vain, että sitä ei enää ole. Sen lisäksi, että sitä ei vain ole saatavilla, se näyttää kadonnut kokonaan. Yleensä tässä tapauksessa yllätys voi kääntyä pettymykseksi, ja siirryt vain eteenpäin, ajattelemalla ehkä, että palaat siihen myöhemmin. Se on paljon erilainen tarina, kun sivusto, johon yrität päästä, on oma.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Yllätys kääntyy turhautumiseen ja sitten nopeasti häiritsevyyteen, koska maksettu Web-isäntäsi on pudottanut pallon tänne. Tietysti, jos luotat verkkosivustollesi rahaa varten, ärsytys voi kääntyä kauhun, kun menetettyjen tulojen summat alkavat rakentua päähänsä.

verkkosivustojen kaatumisen seisokkejaTämä on tilanne, josta on tullut todellisuutta monille sivuston omistajille, mutta niin harvat ovat selvillä siitä, miten tämä tapahtuu ja mitä se tarkoittaa heille. Tässä käsittelemme maallikkojen kannalta palvelimen kaatumisen syitä ja vaikutuksia ja mitä, jos jotain, voit tehdä, jos se tapahtuu sinulle.

Verkkopalvelimesi on yhteys verkkosivustoosi, joka on tallennettu kyberavaruuteen, ja jokainen voi nähdä sen, kun joku etsii sitä verkossa. Joten on siis järkevää, että jos jotain menee pieleen Web-palvelimen palvelimen kanssa, joka ylläpitää sivustoasi, niin jotain menee pieleen sivustosi pääsyn suhteen.

Useimmat hosting-yritykset takaavat 99,9 prosentin “valmistusajan”, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi tulisi olla verkossa “käytännössä” koko ajan. Joten kun verkkosivustosi ei enää ole näkyvissä ja kaikki toimii normaalisti kotitietokoneellasi, on todennäköistä, että jotain on tapahtunut sivustosi isäntäpalvelimelle.

Kun palvelimilla on ongelmia, jotka vaikuttavat sivustoosi, se johtuu yleensä palvelinta käyttävän ohjelmiston “kaatumisesta”. Tällöin verkkosivustollesi ei voi olla pääsy kokonaan tai se tarjoaa virheilmoituksen normaalin sisällön sijasta..

Kun verkkosivustollesi ei pääse pääsyä, koska jotain tapahtuu palvelimen kanssa, tätä kutsutaan verkkosivustoksi “seisokkeiksi”. Toisinaan seisokit voivat olla suunniteltu skenaario, mutta tapahtuman takana on usein vakavia tai pahaenteisiä vaikutuksia. Seuraavassa on luettelo palvelimen seisokkien tunnistettuista syistä;

 • Suunniteltu – hosting-yritysten on päivitettävä ohjelmistosovelluksia, käyttöjärjestelmiä ja laitteistokomponentteja.
 • Komponentit epäonnistuvat – ohjelmistovirheitä voi kehittyä, laitteistokomponentteja voi tulla viallisia, ohjelmointivirheitä, viruksia ja tiedostojen vioittumista..
 • Operaattorivirhe – ammattitaidottomat operaattorit voivat tahattomasti poistaa tiedostoja.
 • Palvelimen ylikuormitus – joko odottamattomasta joukkoliikenteen noususta tai haitallisesta tarkoituksesta.
 • Haitalliset käyttäjät – tiedostojen tahallinen poistaminen ja hakkerointi palvelimen alentamiseksi.
 • Luonnonkatastrofit – kuten myrskyt, maanjäristykset, tulvat.

Olemme jo käsitellyt palvelimien seisokkien vaikutuksia verkkosivustollesi. Seuraava on laajempi luettelo siitä, mitä voit odottaa, kun näin tapahtuu;

 • Hidas lataus – tapahtuu yleensä “pehmeän” seisokkien ajan, mikä tarkoittaa, että sivustosi näkyy verkossa, mutta se toimii heikosti.
 • Ei näkyvissä – verkkosivustosi ei lataudu ollenkaan, eikä se ole käyttäjien käytettävissä. Tämä on tyypillinen skenaario “kovien” seisokkien aikana.
 • Haitallista sisältöä – verkkosivustosi kaappaavat ja normaali sisältö poistetaan tai korvataan.
 • HTTP-virheet – aikakatkaisut viestit, jotka johtuvat hitaasta yhteydestä verkkosivustoosi.

On selvästi tärkeää, että kaikkiin seisokkeihin puututaan viipymättä, varsinkin jos luotat verkkosivustoosi tuottaaksesi kaikenlaisia ​​tuloja. Pitkät online-poissaolot voivat maksaa rahaa, menettää asiakkaita, hylätä mahdolliset mainostajat ja vaikuttaa viime kädessä sijoitukseen hakukoneissa.

Sijoita verkkosivustojen seisokkien todelliset kustannukset vähän näkökulmaan. Viime kuussa sekä Google että Amazon kärsivät katkoksista. Amazon.com laski 40 minuuttia ja siitä ilmoitettiin että se maksoi Amazonille 5 miljoonan dollarin menetyksen myynnistä. Se on hämmästyttävä 120 000 dollaria minuutissa.

Kun seisokit vaikuttavat kohtuuttomasti verkkosivustoosi, voit tehdä muutamia asioita lyhyellä aikavälillä;

 • Tarkista, että sivusto todella on alhaalla – testaa sivustoasi toisesta lähteestä ja pyydä sitä toisella osapuolella vahvistamaan. Siellä on paljon sivustoja, kuten www.downforeveryoneorjustme.com että voit tarkistaa, onko sivusto todella alhaalla.
 • Selvitä syy – tutkia mahdollisia välittömiä syitä, kuten vanhentunut toimialue tai ohjelmointivirhe. Tämä säästää surua, jos huomaat, että ongelma ei ole itse palvelimessa.
 • Ota yhteyttä isäntäyritykseen – useimmilla palveluntarjoajilla on avoinna oleva 24/7/365 tuki ja he voivat neuvoa tunnetuista ongelmista ja viiveiden pituudesta.
 • Ilmoita käyttäjille tai asiakkaille – jos sinulla on sosiaalisen median tilejä Twitterissä ja Facebookissa, lisää heille tilapäivitys nykyisestä ongelmasta.

Laajemmassa asemassa palvelimen kaatumiset, jotka aiheuttavat verkkosivustojen seisokkeja, ovat poikkeus säännöstä. Se tosiasia, että olemme ottaneet esiin asian, osoittavat kuitenkin, että se, mikä on kyberavaruudessa asetettu, voi yhtä helposti pudota takaisin. Tätä silmällä pitäen voit tehdä useita asioita estääksesi katastrofit, jos näin tapahtuu sinulle.

Varmista, että käytät luotettavaa verkkohotellia, jolla on todistettu vankka käyttöaika (tässä on vertailu kahteen parhaaseen isäntään). Jos sinulla on useampia kuin yksi verkkosivusto, isännöi sitä toisen yrityksen kanssa, jotta voit kommunikoida siitä, jos yksi sivusto putoaa. Varmista, että sinulla on varmuuskopioita tärkeistä sähköposteista ja viesteistä.

Vältä automaattisen ilmoittautumisen halvimpiin hosting-suunnitelmiin ja keskustele varmasti isännöintivaatimuksista potentiaalisten tarjoajien kanssa, mukaan lukien heidän tukitasot, jotta olet niin mukava kuin pystyt olemaan, että online-läsnäolosi pysyy turvallisesti palvelussa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map