IX Web Hosting Review: Hinnoittelu, suunnitelmat, arviot ja enemmän!

Siihen asti kun 1991 – Tiedätte, takaisin pimeällä ajalla – Internetiä voitiin käyttää vain koulutukseen ja tutkimukseen. Koulut ja tutkimuslaitokset käyttivät omistettuja palvelimia, joten kolmansien osapuolien web-hosting-palveluita ei tarvinnut tarvita.


Nykyään kaikki, joka on muuttunut, tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman palveluita ja tuotteita. Koska valittavissa on niin monia vaihtoehtoja, voi olla vaikea erottaa vakavat pelaajat niistä, joita ei ole rakennettu kestämään.

Yksi pitkäaikainen yritys on lyhyt – joka aloitti vuonna 1999 a palvelin keskilännessä olohuoneessa. Siitä lähtien se on kasvanut isännöimään lähes 11 000 neliöjalkaa datakeskuksestaan ​​Columbuksessa, Ohiossa. Kuten heidän verkkosivustollaan todetaan, tämä vakiintunut edistyminen ja jatkuva kasvu tarkoittaa, että he eivät ole lentokäsittelyä, joka poistuu pian.

Vuonna 2015 kuitenkin Endurance International Group (EIG), jolla on 60 web-hosting-palvelua, mukaan lukien Bluehost, HostGator ja Site5. Tämän seurauksena asiakkaat pelkäsivät yrityksen sulkemista ja heidän tilinsä muuton EIG: n muihin palveluntarjoajiin. Silti, jopa kaksi vuotta tämän ilmoituksen jälkeen, kaikki oli edelleen sama IX: llä.

Tämä muuttui tammikuussa 2018, kun IX ilmoitti asiakkailleen, että muutto tapahtuu. Missä asiat ovat nyt? Pitäisikö sinun silti harkita IX: ää isännöintipalveluiden suhteen? Kuinka IX vertaa sivustoon5?

Katsaamme kaikki nämä perusteet ja muut tässä katsauksessa.

Kuinka IX Web-hosting toimii?

web-hosting-logo

IX tarjoaa palveluita, kuten web-hosting, virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS) ja verkkotunnuksen rekisteröinti. Käytettävissä olevia lisäosia ovat verkkokaupan SSL-varmenteet, kauppiastilit, a verkkosivusto muuttopalvelu, SiteLock-tietoturva ja verkkosivustojen rakennusohjelmistot.

Käyttäjille on myös hyvin kehitetty tietopohja, joka sisältää usein kysytyt kysymykset, artikkelit ja videot. Asiakastukea tarjotaan sähköpostitse ja chatin kautta. Linuxin ja Windowsin yhteiset web-hosting-kustannukset vaihtelevat 3,95–7,95 dollaria kuukaudessa, Linux VPS 54,95–89,95 dollaria kuukaudessa ja Windows VPS 69,95–104,95 dollaria kuukaudessa.

Päälläoloaika on avain jokaiselle verkkopalvelupalvelulle – loppujen lopuksi, jos sivustoasi ei ole, muulla ei ole merkitystä – ja IX on tehnyt tästä prioriteetin. IX omistaa oman tason 3 (N + 1) tietokeskuksen sen sijaan, että keskittää keskenään, ja tason 3 järjestelmään rakennetut irtisanomiset tarkoittavat, että virtalähteet ovat tasapainossa ylikuumenemisen välttämiseksi, ja sähkökatkon tapauksessa on kaksi teollisuusgeneraattoria toimittaa jatkuvaa käyttövoimaa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee myös sen tietokeskuksessa.

Turvallisuus on myös tärkeä prioriteetti, kuten sen arvioidaan yhtä verkkosivustoa hakkeroidaan vuosittain, ja IX käyttää SiteLockia verkkosivustojensa suojaamiseen. Valvontapalvelut ovat valmiina ilmoittamaan heti, jos jokin verkko-osoitteistasi näkyy mustissa listoissa Googlelta, McAfeelta ja / tai Nortonilta.

Löytöpalvelut tarkistavat päivittäin yli 12 miljoonaa IX-ylläpitämää verkkosivua ja tiedostoa virusten ja muiden haittaohjelmien varalta. Jos vahingoittava koodi tunnistetaan, palautuspalvelut korjaavat verkkosivukoodin automaattisesti estääkseen vierailijoiden tietokoneita tartunnan.

IX Web Hosting -palvelun ainutlaatuiset ominaisuudet

Verkkosivusto

Avainsana, jota käytetään kuvaamaan IX: n isännöintipalveluita, on ”rajaton”. Jopa heidän perustason 3,95 dollaria kuukaudessa jaettuun hosting-suunnitelmaan sisältyy rajoittamaton tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys, rajoittamaton isännöidyt verkkotunnukset ja rajoittamaton sähköpostitili.

MySQL- ja MSSQL-tietokannat ovat redundanttisen verkottumisen ja reitityksen lisäksi ilmaisia. Lisäksi IX: n lisätuotteet ja -palvelut laajentavat käyttäjävaihtoehtoja entisestään.

Yksi esimerkki on IX: n kauppiastilijärjestelmä, joka on Yhdysvaltojen asiakkaiden käytettävissä. Se on hyvin integroitu luottokortin prosessori, joka ei toimi vain Internet-myynnissä ja huutokaupoissa, mutta sitä voidaan käyttää myös puhelin- ja postitilauksiin. Sovellusmaksua ei ole, ja asennus on nopeaa ja helppoa, koska sen sovellusohjelmointirajapinta (API) käyttää ilmaista virtuaalista päätelaitetta. Se toimii kaikkien tärkeimpien ostoskoriohjelmistojen kanssa, ja transaktiomaksut alkavat vain 1,15%.

IX: n verkkosivustojen rakentaja on myös tehokas ja helppo käyttää kaikille, jotka eivät halua käsitellä koodausmuttereita ja -pultteja. Valittavana on paljon malleja – voit jopa luoda mukautettuja Facebook-sivuja – ja sen vetämällä ja pudottamalla -työkalut ja widgetit antavat sinun mukauttaa sivustosi ulkoasua tarpeisiisi.

Voit milloin tahansa muokata sivujasi, jotka kaikki ovat optimoitu hakukoneille, ja mallit ovat mobiilivalmis, jotta niitä voidaan tarkastella helposti älypuhelimissa ja muissa mobiililaitteissa. Tämän kaiken hinta on vain 5 dollaria kuukaudessa.

hinnoittelu

Isännöintisuunnitelmia on kaksi: jaettu (Linux ja Windows) ja VPS (X4 ja X8 Linux ja Windows).

Kuten edellä todettiin, jaetuissa suunnitelmissa on rajoittamaton tallennustila ja kaistaleveys. Molemmat hosting-suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman isännöidyn verkkotunnuksen. Jokainen jaettu suunnitelma sisältää myös ainakin yhden ilmaisen verkkotunnuksen. (Lisädomeenejä voi ostaa 12,95 dollarilla.)

Kaikissa VPS-suunnitelmissa on kaksi erillistä IP-osoitetta. Alla olevat hinnat ovat kuukaudessa.

Jaettu hosting

Linux:

 • Asiantuntija (3,95 dollaria): Jopa 2 erillistä IP: tä ja 1 ilmainen verkkotunnus
 • Business Plus (7,95 dollaria): Jopa 3 erillistä IP-osoitetta ja 2 ilmaista verkkotunnusta
 • Rajoittamaton Pro (7,95 dollaria): Jopa 15 erillistä IP-osoitetta ja 3 ilmaista verkkotunnusta

Windows:

 • Business Plus (4,50 dollaria): 3 ilmaista IP: tä ja 2 ilmaista verkkotunnusta
 • Rajoittamaton Pro (9,95 dollaria): 15 ilmaista IP: tä ja 3 ilmaista verkkotunnusta

VPS-hosting

Linux:

 • X4 (54,95 dollaria): 4x CPU-ytimet, 768 Mt RAM-muistia, 1500 Gt tiedonsiirto, 50 Gt tallennustila, cPanel tai Plesk-ohjauspaneeli
 • X8 (89,95 dollaria): 8x CPU-ytimet, 2048 Mt RAM-muistia, 2000 Gt: n tiedonsiirto, 100 Gt: n tallennustila, cPanel tai Plesk-ohjauspaneeli

Windows:

 • X4 (69,95 dollaria): 4x CPU-ytimet, 768 Mt RAM-muistia, 1500 Gt tiedonsiirto, 50 Gt tallennustila, Plesk 10 -ohjauspaneeli
 • X8 (104,95 dollaria): 8x CPU-ytimet, 2048 Mt RAM-muistia, 2000 Gt: n tiedonsiirto, 100 Gt: n tallennustila, Plesk 10 -ohjauspaneeli

Haluatko koeajoa? Voit kokeilla mitä tahansa IX: n suunnitelmista ilmaiseksi seitsemän päivän ajan. Jopa ostettuaan sen, sinulla on lisäksi 30 päivän rahojen palautustakuu.

Mitä ihmiset ajattelevat IX: stä?

erilaiset ihmiset ajattelevat

Siellä on kaksi viimeaikaista ajattelua noin IX: ennen tammikuun 2018 ilmoitusta Site5-siirtymistä ja sen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan, kun puhuttiin IX: n tuotteista ja palveluista, käyttäjillä oli sekavia tunteita. Joillekin tekniset kysymykset ja seisokit olivat minimaaliset, hinnat olivat kilpailukykyisiä ja tukihenkilöstö oli sekä asiantuntevaa että avulias. IX: n painottaminen hakukoneiden optimointiin (SEO) nähtiin myös plus.

Muille käyttäjille kuitenkin ”rajaton” varastotila ei aina toiminut tällä tavoin käytännössä, ja seisokit olivat useammin kuin 99,9%: n taattu käyttöaika. Lisäksi tietojen varmuuskopioinnin tiheydelle ei ole selkeää käytäntöä, eikä erillistä palvelintasuunnitelmaa ole saatavana.

Sen jälkeen kun Site5-muutos ilmoitettiin, käyttäjät ilmoittivat asiakaspalvelunsa puhelimitse päättyneen, ja se on saatavana vain sähköpostitse tai tukilipulla. Lisäksi vuoden 2018 alusta.

Satojen tuhansien tilien ja niihin liittyvien tietojen siirtäminen on aina hidasta ja ongelmallista, ja osa niistä päivän seisokkeja tai enemmän tai jopa sivustotiedot menetetään.

Mitä ajattelemme

mies ja nainen ajattelua

Sivustoon5 siirtymisen vuoksi tärkeintä on, kuinka sen tuotteet ja palvelut sopivat yhteen IX: n kanssa.

EIG osti Site5: n myös vuonna 2015. Kuten IX, se tarjoaa jaettua isännöintiä ja VPS-suunnitelmia, mutta lisäksi se tarjoaa jälleenmyyjän isäntä- ja varmuuskopioita öisin. Site5 käyttää Linux-käyttöjärjestelmää, kun taas IX käyttää sekä Linuxia että Windowsia. (Sivusto 5, toisin kuin IX, ei myöskään näytä tukevan ASP.NET: ää.) Likeite5: n jaetut isännöintisuunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan. Sen kaksi kalliimpaa suunnitelmaa tukevat myös rajoittamatonta määrää verkkosivustoja, mutta perussuunnitelma sisältää vain yhden.

Site5: n kolme jaetun web-hosting-suunnitelmaa ovat kalliimpia kuin IX: n ja jopa alennuksella vuosittaiselle tilaukselle vaihtelevat 8,95–14,95 dollaria kuukaudessa. VPS-hosting on hieman enemmän kuin yllä olevat IX hinnat. Toisin kuin IX, ilmaisia ​​verkkotunnuksia ei tarjota.

Joten miten IX: n ja Site5: n erot ratkaistaan?

Yksinkertainen vastaus on: Kuka tietää?

IX-verkkosivustoa huolestuttava ei tee selväksi, että asiakkaat ja palvelut siirretään sivustoon5.

Vain kun yrität tehdä ostoksen, sinulla on mahdollisuus kirjautua sisään IX-tililläsi tai kirjautua uuteen Site5: llä. Sivustolla 5 ei ole myöskään tietoja IX-siirrosta. Sivuston 5 sosiaalisen median tilit eivät myöskään tarjoa apua. Sen Facebook-sivua ei ole päivitetty elokuusta 2016 lähtien, ja sen Twitter-tiliä on päivitetty elokuusta 2017.

Rehellisesti, heittää noppaa kirjautumalla sisään IX Web Hosting -palveluun. Vaikka sillä on vakaa historia, oma tietokeskus, erittäin kilpailukykyiset hinnat ja vankat web-hosting-vaihtoehdot, tilanne on hiukan ilmassa, kun suurin osa ihmisistä sitoutuu jopa kuukausisuunnitelmaan.

Loppujen lopuksi päätöksen tekeminen sivustojesi siirtämisestä palveluntarjoajalta toiselle voi olla pelottava tehtävä jopa omalla aikataulullasi. Koska IX: n 500 000 verkkosivustoa ja siirtävää tietoa on valtava määrä, sinun kannattaa odottaa, kunnes pöly laskeutuu, ennen kuin vaarantaa omat verkkosivustosi, tietosi ja asiakkaasi.

Jälleen kerran, riippuen siitä, kuinka IX: n asiakassopimukset sovitetaan Site5: ään siirron päätyttyä, saatat löytää itsesi paljon.

Haluatko tarkistaa 500 suosituinta web-hosting-yritystä? Ota a näyttää luettelo oppia lisää.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map