Johdatus nopeamman WordPress-verkkosivuston sisällönjakeluverkkoihin

Jos etsit tapoja saada WordPress-verkkosivustosi latautumaan nopeammin, jotta käyttäjillesi saataisiin nautinnollisempi kokemus ja hyödynnetään kaikkia siihen liittyviä etuja, saatat olla törmännyt lyhenteeseen CDN tai sisällönjakeluverkkoon..


Sisällönjakeluverkot isännöivät pääosin suurta osaa verkkosivustosi sisällöstä palvelimilla, jotka ovat levitetään ympäri maailmaa. Tämän etuna on, että kun kävijä saavuttaa verkkosivustosi, sisältöä voidaan ladata heille lähimmästä tietokeskuksesta, mikä parantaa sivun lataamiseen kuluvaa aikaa.

>> Lataa tulostettava PDF-versio tästä viestistä täältä << [/ Sociallocker]

Vaikka saatat suhtautua skeptisesti eroihin, palvelimen sijainti saattaa vaikuttaa verkkosivustosi kävijän kokemukseen, tutkimukset ovat osoittaneet että millisekunnit todella vaikuttavat. Hidas latausaika voi vaikuttaa käyttäjän tyytyväisyystasoon, havaittuun luotettavuuteen ja verkkosivustosi tavoitteiden muuntoprosentteihin.

Joten myytkö tuotteita verkkosivustoltasi vai haluatko tarjota vain parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, CDN: n palveluiden hyödyntäminen voisi todella auttaa sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

CloudFlare-verkkokartta

CloudFlare CDN -verkkokartta

Kuinka CDN-palvelu toimii?

Sisällönjakeluverkot ovatkin web-hosting-alueella, mutta ne tarjoavat erityyppisiä palveluita. Tyypillisesti CDN-tietokantaa käytetään WordPress-verkkosivustosi staattisten näkökohtien, kuten mediasisällön, mukaan lukien kuva-, ääni- ja videotiedostot, sekä JavaScript- ja CSS-tiedostot, ylläpitämiseen..

CDN-palvelu kopioi verkkosivuston staattisen sisällön jakeluverkon palvelimiin, jotka ovat sijaitsevat tietokeskuksissa ympäri maailmaa. Sitten joka kerta kun vierailija pääsee verkkosivustosi sivulle, kyseinen sisältö ladataan palvelimelta, joka on parhaiten sijoitettu toimittamaan sisältö mahdollisimman nopeasti kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista..

Kun olet valinnut CDN-palveluntarjoajan, sinun on määritettävä verkkosivustosi muodostamaan yhteys heidän palvelimiinsa. Tämän alkuperäisen asennuksen jälkeen sinulla ei ole kuitenkaan mitään muuta tekemistä, koska CDN-palvelu hallitsee staattisten tiedostojen jakelua palvelimilleen. He huolehtivat myös vierailijan laskemisesta ja yhdistämisestä asianmukaiseen tietokeskukseen, joka tuottaa optimaaliset sivun latausajat.

Kenelle CDN ei ole

Jos verkkosivustollasi ei ole paljon sisältöä tai globaalia kattavuutta, sisällönjakeluverkon palveluita ei välttämättä tarvitse olla todellinen..

Paikalliset verkkosivustot, jotka palvelevat tiettyä maantieteellistä sijaintia, saattavat olla parempi löytää verkkoisäntä, jolla on datakeskus kohdealueellaan. Vaikka missä tahansa sijaitsevat käyttäjät voivat silti käyttää verkkosivustoa, maantieteellisellä alueella sijaitsevat käyttäjät kokevat verkkosivustojen latautumisen nopeammin.

Vaihtoehtoisesti, jos verkkosivustosi ei sisällä paljon sisältöä, erityisesti suuria mediatiedostoja, CDN: n palvelut eivät ehkä tarjoa parasta tuottoa sijoituksellesi, jos vielä päivität web-hosting-palvelua.

Asioita, joita on etsittävä valittaessa CDN-palvelua

Tässä on tarkistusluettelo kohdista, jotka on otettava huomioon ostettaessa CDN-palvelua, joka voi nopeuttaa verkkosivustosi sisällön toimittamista:

Kuinka jakautuneet palvelimet ovat

Mitä enemmän tiedät vierailijoistasi ja missä ne sijaitsevat maantieteellisesti, paremmin varusteltu olet, kun on kyse CDN: n valitsemisesta.

Jos suurin osa vierailijoista sijaitsee Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, on ehdottomasti varmistettava, että mahdollisilla CDN-palveluillasi on tietokeskuksia kyseisissä paikoissa. Vaihtoehtoisesti, jos ei ole kuvioita mihin kävijät sijaitsevat ja sinulla on todella globaali yleisö, Tämän heijastavan CDN: n etsimisen tulisi olla ensisijainen tavoite.

Kuinka heidän hinnasuunnitelmansa toimivat?

CDN-palvelut veloitetaan tyypillisesti tietomäärällä tai kaistanleveydellä, jota verkkosivustosi käyttää, vaikka näin ei kuitenkaan aina ole. Vaikka on suhteellisen helppoa selvittää, kuinka paljon levytilaa verkkosivustosi tarvitsee, kuluttamasi kaistanleveyden määrittäminen on vähemmän yksinkertaista, etenkin kun yritetään ottaa vaihtelevat liikennemäärät huomioon.

Tämä voi tehdä CDN: n kustannusten ennustamisesta enemmän osumia ja kaipaamaan kuin se voisi olla. Kuitenkin kuten parhaimmat CDN: t tulevat tarjota joustavia suunnitelmia joiden avulla voit siirtyä tasolta tai tasolta toiselle tarpeidesi kasvaessa tai vähentyessä, voit välttää maksamasta enemmän kaistanleveyttä kuin tarvitset tai käytät.

Tarjoavatko he tukea WordPressille?

Jos verkkosivustosi on rakennettu WordPressin tai muun CMS: n tai julkaisualustan avulla, mahdollisten CDN-tiedostojen tarkistaminen tukee ohjelmiston tärkeyttä. Vaikka monet haluavat, jotkut saattavat tarjota enemmän integraatiota kuin toiset. Tämä voi sisältää räätälöityjä palveluita ja yhteensopivuuden suosittujen välimuistilaajennusten, kuten suosittujen ja ilmaisten, kanssa W3-välimuisti tai WP Super-välimuisti liitännäiset.

Nämä laajennukset tekevät siitä erittäin helppo integroida CDN-tiedosto WordPress-verkkosivustoosi, samoin kuin sillä on monia muita etuja. Tämä tekee heille tuesta tai vastaavasta vaihtoehdosta kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajan valinnassa.

Parhaat CDN-asetukset WordPress-käyttäjille

Nyt kun tiedät, mikä CDN on ja kuinka siitä voi olla hyötyä verkkosivustollesi, samoin kuin joitain asioita, joita kannattaa kiinnittää huomiota palvelua valittaessa, tässä on joitain vaihtoehtoja, joita kannattaa ehkä Katso tarkemmin.

MaxCDN

MaxCDN sisältää suuren tuen WordPressille, mukaan lukien integroinnin W3 Total Cache -laajennuksen kanssa. Itse asiassa voit saada paremman kuvan siitä, kuinka tämä palvelu toimisi verkkosivustosi kanssa tarkastele heidän asennusohjeita WordPressille ja W3-välimuistin käyttäjät.

MaxCDN tarjota ilmainen kokeilu ja hinnat alkavat vain 9 dollarista kuukaudessa, tämä on edullinen tapa lisätä sivustosi nopeutta.

CloudFlare

CloudFlare on toinen suosittu valinta WordPress-käyttäjien keskuudessa. Tämän tunnustaen, tämä CDN on tehnyt palvelustaan ​​niin helpon asennuksen WordPress-verkkosivustoille kuin mahdollista ja on loi oman laajennuksen siitä.

CloudFlare tarjoaa enemmän kuin vain sisällönjakeluverkkopalvelun, mutta heidän maksetut CDN-suunnitelmansa alkavat 20 dollarista kuukaudessa, ja he eivät veloita sen perusteella, kuinka paljon kaistanleveyttä sivustosi kuluttaa. Heillä on myös ilmaisia ​​suunnitelmia saatavilla kevyille käyttäjille.

WPPronto

WPPronto aiemmin toiminut nimellä WPCDN, jonka pitäisi antaa sinulle käsitys palveluista, joihin he erikoistuvat.

Yhtiö tarjoaa nyt WordPress-isännöintiä integroimalla CloudFlare CDN: n kanssa heidän isännöintisuunnitelmiensa ytimeen. Hinnat alkavat 20 dollarista kuukaudessa, joka sisältää yhden WordPress-verkkosivuston isännöinnin solid-state-asemalla ja rajoittamattoman CloudFlare CDN -kaistanleveyden. Saat myös pääsyn omistettujen WordPress-tukiasiantuntijoiden ryhmään ja useiden tasojen suojaan sivustosi suojaamiseksi.

johtopäätös

Toivottavasti näet nyt arvon CDN: n käytöstä isäntänä jonkin verran verkkosivustosi sisällöstä.

Jos tämä kuulostaa palvelulta, johon verkkosivustosi hyötyisi, yllä olevat suositukset tarjoavat hienoja suunnitelmia, jotka sopivat useille verkkosivustoille, aloittavista blogeista, tosin tuloja tuottaviin verkkosivustoihin ja verkkokauppoihin.

Jos sinulla on kysyttävää sisällönjakeluverkoista tai muista web-hosting-muotoista, jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map