Julkaise ja rukoile ei toimi: 6 älykästä tapaa mainostaa blogi-viestejä

Kirjoitit juuri erinomaisen blogin. Olet tarpeeksi ekstaattinen kiivetäksesi vuorelle ja kertoa Jumalalle itse, kuinka mahtava sisältösi on.


Mutta sinulla ei ole ollut onnea “julkaise ja rukoile ” lähestyä.

Et halua vain näkymää täältä tai sinne. Haluat todellista liikennettä. Et halua vain osaketta tai kahta. Haluat mennä virukselliseksi.

Ja oikealla markkinointimenetelmällä ja pienellä onnella voit!

Oletko valmis lopettamaan rukoilemisen parhaan puolesta ja ryhtymään toimiin sen sijaan? Aloita käyttämällä näitä kuutta älykästä taktiikkaa mainostaaksesi seuraavaa blogiviestisi.

julkaise ja rukoile

1. Syndikoi sisältösi

Sisältösi syndikointi tarkoittaa, että julkaiset sitä samanaikaisesti useissa paikoissa. Joten kun painat ”julkaista” omissa blogiviestissäsi, se julkaisee myös muualla verkossa.

Sosiaalinen media tänään, esimerkiksi on yksi tällainen sivusto, joka syndikoi sosiaalisen median aiheita alan asiantuntijoilta.

Hosting Kingdom syndikoi sen sisällön osoitteessa Alltop.com.

Lähettämällä sisältösi asiaankuuluviin verkkoihin, voit hyödyntää heidän yleisöään ja vetää enemmän ihmisiä sisältöön.

Mutta sinun on tehtävä tämä älykkäästi. Et selvästikään halua järkyttää Googlea jakamalla joukko kopioita blogiviestistäsi verkossa. Joten haluat yhdistää sisältösi luotettaviin verkkoihin, jotka joko eivät vedä koko viestiä tai joita Google ei seuraa.

Kathleen Celmins jakaa jonkin verran näkemystä aiheesta tämä aihe Hubspotissa, joten tarkista se, jos sinulla on mahdollisuus.

2. Tavoita verkkoosi

Sosiaalisten osakkeiden hakeminen ei ole tehokkaampaa kuin rukoileminen niiden puolesta, mutta on olemassa tapoja hyödyntää verkkoasi liikenteen ohjaamiseksi ketään ärsyttämättä..

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää, on koskaan lähettää pyyntöä, joka näyttää noin: ”Jaa tämä viesti. Se merkitsisi maailmaa minulle! ” Ellei ihmiset todella pahoillani sinua, kukaan ei vaivaudu lainaamaan sinulle osaa.

Ole myös fiksu kenen kanssa olet yhteydessä. Jos pyydät jotakuta jakamaan viestisi, sen pitäisi olla joku, jonka tunnet hyvin. Muutoin pyyntö tulee roskapostiksi ja on kaikkea muuta kuin tehokasta.

On parempia tapoja hyödyntää verkkoasi ilman, että pyydä räikeästi osakkeita. Avain? Sinun on tehtävä se heille tärkeäksi.

Tässä on muutama taktiikka, joka voi osoittautua tehokkaaksi:

 • Merkitse sosiaalisessa mediassa ihmiset, jotka olet maininnut tai lainasi blogiisi.
 • Kysy ystäväsi tai kollegasi mielipiteestä blogiviestisi kantaan.
 • Katkaise yhteys uudesta viestistä, joka voi osoittautua merkitykselliseksi ja hyödylliseksi heille.

Tässä on esimerkki tiedämästäni bloggerista, joka käytti Twitteriä tehokkaasti tavoittaakseen verkkonsa viimeisimmästä viestistään:

Kuinka (ei) kritisoida toisen kirjoittajan (fiktio) työtä kirjoittajana http://t.co/gRYgl2FwtS @LittleZotzWrite @aliciarades mitä mieltä sinä olet? ��

– Pinar Tarhan (@zoeyclark) 22. elokuuta 2015

3. Napauta kohtaa Vaikuttajien markkinointi

Taktiikat, joita käytät sanan levittämiseen verkon kautta, ovat samanlaisia ​​kuin menetelmät, joita voit käyttää saadaksesi vaikuttajia jakamaan sisältöäsi.

Mutta koska vaikuttajat saavat tonnia osakepyyntöjä päivittäin, prosessi voi olla hiukan enemmän mukana.

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä? Aloita yhteys mainitun influenssan kanssa. Löydä pari ihmistä kapealla, joilla on villit suosittuja blogeja ja valtava sosiaalinen seuranta.

Seuraa sitten heidän blogejaan ja sosiaalisia profiileja. Jätä kommentteja ja jaa niiden sisältö. Voit jopa ampua heille hyödyllisen sähköpostin tai vain sanoman “kiitos”.

Tee tästä tapana niin, että ajan myötä he tunnistavat joko nimesi, kasvosi tai molemmat.

Kun olet valmis pyytämään heiltä palvelusta, muista, että taas kysymys on tehtävä pyynnöstäsi heille tärkeäksi.

Siksi haluat suunnitella blogin, joka auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn vaikuttajamarkkinoinnista, ennen kuin pyydät osakkeita. Tee tämä sisällyttämällä maininnat näistä vaikuttajista sisältöön.

Sisällytä esimerkiksi tarjous heiltä. Vielä parempi, jos voit ottaa heihin yhteyttä etukäteen ja ottaa pikahaastattelun,!

Toinen tekniikka on kirjoittaa viesti, joka kunnioittaa yhtä heistä, esimerkiksi laajentamalla sitä tai tarjoamalla vastakkaiset näkökulmat.

Ota sitten viestisi heidän huomionsa sähköpostitse, blogin kommentti tai Twitter-maininta.

4. Jaa useammassa paikassa, useammin

Jaat jo sisältöäsi sosiaalisessa mediassa, mutta haluan kysyä sinulta seuraavaa: Kuinka monta sosiaalista verkostoa jaat ja kuinka usein jaat?

Jos jaat linkkisi vain yhdessä tai kahdessa verkossa ja vain julkaisiessasi viestiä, et menetä paljon näkyvyyttä!

Aloita tutkimalla paikkoja, joissa voit jakaa sisältöäsi.

On olemassa selviä alustoja, kuten Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ ja Pinterest, mutta miksi et kokeile linkkien jakamista myös ryhmissä, kuten LinkedIn, Google+ tai Triberr.?

Voit myös lisätä linkkejä kirjanmerkkisivustoihin, kuten Reddit ja StumbleUpon, sekä liittyä toimialafoorumeihin..

Nyt kun olet useammassa paikassa, ota aktiivisemmin mukaan. Voit aloittaa lähettämällä saman linkin useammin, mutta lähettämällä hiukan eri viestin. Löydä ryhmistä ja foorumeista kysymyksiä, jotka liittyvät äskettäin julkaisemiin viesteihin, ja käytä linkkiä sisältöösi resurssina.

5. Kirjoita vierasviesti tai sarja

Joten olet hyödyntänyt sosiaalista mediaa ja vaikuttajia, mutta oletko koskaan ajatellut, kuinka voit hyödyntää omaa sisältöäsi mainostaaksesi muuta sisältöäsi?

Se on yksinkertaista.

Voit esimerkiksi kirjoittaa vierasviestin suositulle blogille aiheesta, joka on samanlainen kuin jo kirjoittamasi. Tämän jälkeen käytät blogitekstiäsi artikkelin lähteenä.

Varoituksen sana: Jotkut blogit eivät salli sinun sisällyttää takaisin linkkejä omaan sisältöösi vierasviesteihin, joten muista tarkistaa huolellisesti lähetysohjeet.

Voit myös mainostaa viestejäsi kirjoittamalla sarjan omaan blogiisi. Tällä tavalla osa 1 voi ohjata liikennettä osaan 2 ja päinvastoin.

6. Jätä kommentti

Viimeinen älykäs tapa mainostaa sisältöäsi on jättää kommentteja muiden ihmisten sisältöön.

Tämä ei ole vain loistava tapa luoda suhteita ja helpottaa muita markkinointimuotoja, vaan monet blogit linkittävät takaisin sivustoosi kommenttiosassa.

Etsi blogeja CommentLuv-laajennuksella, jonka avulla voit lisätä linkin johonkin viimeisimmistä viesteistä.

Vaikka se ei välttämättä auta hakukoneiden optimointia, se voi auttaa liikenteessä, jos lähetät harkittuja kommentteja melko suosittuun ja osuvaan blogiin.

Blogin mainostaminen näiden tekniikoiden avulla voi viedä paljon työtä, mutta jos olet ahkera ja keskityt tarjoamaan arvoa muille ihmisille, tämä taktiikka voi tehdä ihmeitä.

Kumpaa näistä menetelmistä käytät ensin mainostamaan blogiviestit?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map