Onko “Rajoittamaton” Web-hosting todella rajoittamaton?

Sana “rajaton” on hieno. Raakamuodossaan se ehdottaa, että aina kun joku tarjoaa rajoittamattomia määriä mitä haluan, niin aloitan aika suloisella kyydillä..


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

on rajoittamaton hosting todella rajoittamatonTai niin ajattelin kerralla. Niputettuna rajoittamattomasta annoksesta ruokapaikkaa, vedetty ennen pomoa rajoittamattoman sairausloma-säädösten väärinkäytöstä ja kielletty penkille vaihtaakseni itseäni jalkapallokentällä rajoittamattoman määrän kertoja, se tuntui yhä enemmän kuin aina harjoittaessani jotain, joka poseeraa Rajoittamaton tarjonta, olen aina onnistunut saamaan päätökseen. Sitten myöhemmin, kun astuin verkkosivustojen luomiseen verkkomaailmaan, huomasin, että monet isäntäyrityksistä tarjosivat “rajattomasti” tätä, tätä ja jotain muuta. Aiemmat kokemukseni herättivät heti joitain punaisia ​​lippuja tästä… no, ehkä ei heti, innostuin silti! Onneksi tänään olen kuitenkin paljon taitavampi sanan käytössä ja erityisesti siinä, mitä jotkut isäntäyritykset voivat “tarjota” todella sen jälkeen, kun houkuttelevat sinua rajattomilla ratkaisuillaan.

Jos olet melko uusi verkkosivustojen hosting-käsitteen suhteen, mutta tiedät silti, että sinun on oltava hosting-palveluita, jotta sivustosi voi toimia verkossa, saatat silti olla vaiheissa, kun yrität päättää, mikä hosting-yritys on paras suunnitelma sinulle. Isäntämatkoillasi on erittäin hyvä mahdollisuus, että olet törmännyt sivustoihin, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman levytilan. Joten olemme samalla sivulla täällä, selvitetään nopeasti, mitkä nämä kaksi palvelua ovat, mikä auttaa meitä saamaan loppukäyttäjänä paremman näkymän siihen, mitä isäntäyritykset yrittävät myydä meille. Kaistanleveys on tietomäärä, joka voidaan siirtää sivustoltasi sivustoosi käyvien hakijoiden selaimeen. Mitä enemmän grafiikkaa ja videoita sivustossasi on, sitä enemmän kaistanleveyttä sivustosi on käytettävä oikein. Levytila ​​sitä vastoin on tila, jonka olet allokoinut sivustosi tallentamiseen isäntäyrityksen palvelimelle.

Tällä hetkellä saatat ajatella “niin mitä” kaistanleveydelle ja levytilalle, koska “eniten isäntä” mainostaa joka tapauksessa rajoittamatonta kapasiteettia näille laitteille. Hyvä pointti! Ajattele kuitenkin tätä. Jos sivustosi isännöidään jaetussa palvelimessa tuhansien muiden sivustojen kanssa, on jossain vaiheessa vaikutettava kyseisen palvelimen kykyyn lisätä yhä enemmän kaistanleveyttä ja levytilaa siihen. Palvelin on fyysinen yksikkö, sen koko ei voi olla rajallinen. Resurssien on oltava tiukat rajat jossain. Tämä ei koske vain tallennuspalvelimen rajoituksia. Kun näet myös rajoittamattomia tarjouksia verkkotunnuksista, aliverkkotunnuksista, sähköpostitileistä ja muusta, mitä isäntäyritys heittää houkuttelevaan pakettiin, palveluntarjoajalle aiheutuu kustannuksia, jotka joudutaan tekemään asiakkailleen jonkin verran linjaa..

Kuinka sitten hosting-yritykset voivat laillisesti mainostaa, että ne antavat sinulle “rajattomasti” jotain? No, he voivat, koska kun kirjaudut sisään heidän kanssaan, sanoit heille, että he voisivat (ehkä sokeasti) sopia palvelusehtoihinsa tarkistamatta nähdäksesi mitä merkitystä isännöintisi ehdoilla on. Hieno painatus osoittaa, että viittaus “rajaton” -tarjoukseen on todella tarjous, jonka mukaan he eivät asettaisi ylärajaa sivustosi toiminnan tasolle. Eli ellet sivustostasi tule niin suurta sen lisäosista tai niin suositusta, että se rasittaa palvelimen resursseja. Jos näin tapahtuu, sivustosi voidaan siirtää offline-tilaan. Oletko koskaan etsinyt sivustoa löytääksesi sen paikasta valkoisen, lihavoidulla mustalla painetun sivun, joka huutaa ”Kaistanleveysraja ylitetty”?

Nyt tässä vaiheessa saatat ajatella, että tämä kuulostaa täysin kohtuuttomalta verkkosivustojen omistajille, jotka näyttävät olevan näiden suurten kiusaajien tyrannissa isännöivien ryhmittymien armoilla. Näin on harvoin. Edellyttäen, että sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä aiot tehdä sivustostasi, ja kuinka suureksi ennakoit sen kasvavan, on todennäköistä, että sinun ei koskaan edes tarvitse miettiä mahdollisia ongelmia palveluntarjoajasi kanssa. Todellisuudessa tiliisi ei todennäköisesti edes käytetä varattua kaistanleveyttä. Myöskään muiden käyttäjien tilit, joiden kanssa jaat palvelimen. Tämä tarkoittaa, että kaistanleveys ja muut palvelimen tiliin sovellettavat kiintiöt voidaan pitää kohtuullisessa arvossa erittäin oikeudenmukaisella ja houkuttelevalla hinnalla. Useimmissa tapauksissa se osoittautuu voittavaksi molemmille osapuolille.

Rajoittamaton isännöintisuunnitelma tarjoaa erittäin hyvän vaihtoehdon kustannusten ja palvelun suhteen, mikäli olet varma, että et lisää ylimääräisiä määriä sivustoosi käyttörajojesi ylittämiseksi. Jos olet epävarma, etsi verkosta hosting-vertailutyökaluja, joiden avulla voit syöttää odotetut käyttötiedot ja löytää isäntä, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Lue myös isännän TOS läpi ennen sisäänkirjautumista ja, jos sinulla on epäilyksiä, ota yhteyttä potentiaalisiin tarjoajiisi saadaksesi vahvistus kaikista huolista, jotka koskevat heidän tarjoamiasi “rajattomia” etuja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map