Onko sivustosi suojattu hakkeroinnilta jaetulle isännöintipalvelimelle?

Jos verkkosivustosi tai blogin turvallisuus ei ole asia, josta olet huolissasi liikaa, kannattaa ehkä aloittaa harkitseminen sitä ainakin. Jotkut epäonniset verkkoomistajat hyökkäävät sivustoihinsa toistuvasti hyökkäyksinä huolimatta heidän mielestään kaikista mahdollisista estääkseen sitä. Mutta onko heillä?


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

Onko jaettu hosting turvassa hakkeroinnistaKoska niin monia verkkosivustoja on tallennettu jaetulle palvelimelle ja niitä on tarkoitus suojata niitä ylläpitävällä isäntällä, on huolestuttavaa, että niin monista rekisteröidyistä hakkerointitapauksista ja yrityksistä ilmoitetaan niin säännöllisesti. Jos olet yksi niistä pienistä ja keskisuurista web-omistajista, jotka maksavat isäntällesi sivustosi turvallisuuden varmistamiseksi, saattaa olla hyvä aika harkita kantaa asiaan ja tarkistaa, antaako jaettu isännöinti online-omaisuudellesi suojan odottaa.

Yksi syy siihen, että verkkosivustojen omistajat valitsevat tietyn hosting-yrityksen, on heidän tietoturvatakuut. Tämä koskee kaikkia hosting-tasoja, joten ei ole yllättävää, että ne, joilla on pienempiä sivustoja, valitsevat jaetun palvelimen mahdollisuuden säästää rahaa.

Turvallisuussuojaus plus alhaisempi hintapiste vastaa yhtä kustannustehokasta isännöintia keskimääräiselle ja vakavammalle sivuston omistajalle. Jokainen aito hosting-yritys esittelee jaetun palvelimen asiakkailleen, että alhaisemmista isännöintimaksuista huolimatta ne tarjoavat säännöllisiä varmuuskopioita, ylläpitävät laajoja palomuurin suojauksia ja turvallisuustoimenpiteitä kaikista hakkerointitoimenpiteistä. Nämä hakkerointiyritykset voivat tapahtua ja tapahtuvat yleensä seuraavissa muodoissa;

 • phishing – Hakkerit jakautuvat jaetuiksi palvelimiksi päivittääksesi palvelimen kokoonpanon, jolloin tietojenkalastelusivut voivat näkyä jokaisesta kyseisen palvelimen isännöimästä sivustosta. Tietojenkalastelu rohkaisee sivuston käyttäjiä syöttämään yksityisiä tietoja väärennettyyn verkkosivustoon, joka näyttää melkein samalta kuin alkuperäinen.
 • DoS ja DDoS – Palvelun epääminen ja hajautetut palvelunestopyynnöt tulvavat palvelimia väärennetyllä liikenteellä, joten sisäistä pääsyä ei vaadita rajoittamaan palvelimien pääsy Internetiin loputtomiin..
 • Rogue pääsy – Langattomat tukiasemat, jotka tietämättömän isäntähenkilökunta on jättänyt turvaamatta, sallii ulkoisten polkupyörien ja hakkereiden pääsyn
 • Takaovesta pääsy – hakkerit hyödyntävät kokoonpanoon liittyviä ongelmia, järjestelmänvalvojan virheitä, huonoja salasanoja ja väärin turvattuja puhelinsoittoja.

Kaikissa näissä tapahtumissa hakkeroinnin tarkoituksena on kaataa palvelimia, vähentää verkkoja ja saada pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin taloudellisiin ja muihin tietoihin..

Huolimatta siitä, mitä nyt ajattelet, palvelimet ovat oletuksena erittäin turvallisia. Erityisesti jaettujen palvelimien turvallisuusongelma on kuitenkin se, että samassa palvelimessa voi olla yli 500 ihmistä, jokaisella on oma FTP-tili. Kun niin monet ihmiset jakavat yhden palvelimen, kokemattomat tai laiskoja tilinomistajat käyttävät ryhmässä erittäin perustason salasanoja.

Hakkerit murtavat nämä salasanat helposti ja pääsevät sitten pääsyyn henkilön muihin sivustoihin, koska samoja salasanoja käytetään kaikissa sivustoissa. Tällaisia ​​web-omistajien yksinkertaisia ​​virheitä vahvistetaan, kun hakkerit suorittavat automatisoituja skriptejä palvelimen salasanoja vastaan. Lisäksi palvelimen yhden tilin sisäänajo paljastaa loput kyseisen jaetun palvelimen sivustot. Helppojen salasanojen ollessa epäeettisen reilun pelin vuoksi on vaikea syyttää isännöintipalvelua näistä sisäänajoista..

Hakkerointi voi kuitenkin tapahtua myös ohjauspaneelin hallinnan haavoittuvuuksien sekä laajennusten ja lisäosien tietoturva-aukkojen takia sovelluksissa, kuten WordPress. Jos olet yksi sivuston omistajista, joka tallentaa verkkosivustonsa isäntäyrityksen jaetulle palvelimelle, tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit estää hakkereita yrittämään käyttää kiinteistöjäsi;

 • Päivitä käyttämäsi sovellukset, erityisesti WordPress. Tämä auttaa estämään automatisoituja skriptejä hakemasta reikiä vanhemmissa versioissa. Tämä koskee myös teemojen ja laajennusten vanhempia versioita.
 • Jos käytät WordPressiä, varmista ja kovaa se
 • Vaihda käyttäjätunnuksesi muuhun kuin “järjestelmänvalvojaan” ja käytä parempaa salasanaa kuin esimerkiksi salasana123
 • Päivitä muut kuin WordPress-sovellukset (asiakaspalvelu, foorumit), joista voi myös vuotaa tulopisteitä.
 • Kommunikoi verkkoisäntäsi kanssa varmistaaksesi mahdollisuuksien mukaan, että heidän käyttöjärjestelmänsä uusin versio, kuten Linux, toimii.
 • Ole varovainen yhteydenpidosta ‘isäntältä’, joka pyytää salasanaa tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Jokainen verkkosivusto voi olla rehellinen peli hakkereiden pahaen aikomuksen suhteen, ja vaikka se olisi tai ei, se sisältää jaetun isännöintipalvelimen sivustoja. Tämän isännöintivaihtoehdon suosion myötä todennäköisyys sivustosi hakkeroinnista on todellinen mahdollisuus, mutta se ei ole asia, johon voit viettää aikaa stressataessasi, koska “useimmat” sivustot kestävät eliniänsä ilman ongelmia.

Paras mahdollisuus suojata sivustoitasi on käyttää vahvoja salasanoja, päivittää kaikki sovelluksesi ja keskustella isäntäyrityksen kanssa varmistaaksesi, että ne ovat myös ahkera järjestelmän tietoturvaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map