Paljonko minun pitäisi maksaa Web-hosting-palvelusta?

Haluatko perustaa verkkosivuston? Sitten tiedät jo, että tarvitset web-hosting. Hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse maksaa omaisuutta. Se, että se maksaa ollenkaan, herättää kuitenkin kysymyksen: Kuinka paljon minun pitäisi maksaa web-hosting-palvelusta?


luottokortti

>> Lataa tulostettava PDF-versio tästä viestistä täältä << [/ Sociallocker]

Mitkä ovat vaihtoehtoni?

Web-isännöinnissä on kaksi vaihtoehtoa:

1. Ilmainen web-hosting

Ilmainen isäntä on yleensä sellainen, joka tarjoaa ilmaisen isännöinnin yhdessä rajoitetun version niiden sisällönhallintaohjelmistosta. WordPress.com, Blogger.com ja Joomla.com ovat vain muutamia esimerkkejä ilmaisista web-hosting-vaihtoehdoista.

Plussat:

 • Ylläpitokustannuksia ei ole.
 • Saat myös ilmaisen aliverkkotunnuksen.
 • Useimmat ilmaiset vaihtoehdot ovat erittäin helppokäyttöisiä, eivätkä vaadi teknistä tietoa.

Haittoja:

 • Käyttäjäsopimuksesta riippuen et todennäköisesti omista blogiasi, mikä tarkoittaa, että se voidaan keskeyttää milloin tahansa.
 • Sinulla ei ole juurikaan hallintaa sivustossasi. Esimerkiksi WordPress.com ei salli mainosten sijoittamista, mikä rajoittaa ansaintamahdollisuuksiasi bloggaajana, puhumattakaan siitä, että WordPress saattaa sijoittaa omia mainoksia sivustollesi.
 • Et saa omaa pääverkkotunnusta, mikä tarkoittaa, että verkkotunnuksessasi on “.wordpress.com”, “.blogspot.com” jne..
 • Tallennustila, kaistanleveys ja nopeus ovat erittäin rajoitetut.

2. Itsenäinen isännöinti

Itse ylläpitämä verkkosivusto on sellainen, jossa ylläpidät sivustoasi omilla palvelimillasi tai maksat kolmannelle osapuolelle, kuten Bluehost tai HostGator, verkkosivustotiedostojen tallentamiseen heidän palvelimilleen.

Plussat:

 • Sinulla on enemmän hallintaa sivustosi, koska olet omistaja ja sinulla on pääsy verkkosivustosi koodiin.
 • Sinulla on vapaus ansaita rahaa blogiisi haluamallasi tavalla.
 • Itse ylläpitämät sivustot näyttävät ammattimaisemmilta.

Haittoja:

 • Itsensä ylläpitäminen voi olla pelottava uusille verkkosivustojen omistajille.
 • Itse ylläpitämät sivustot vaativat jatkuvia ylläpitokustannuksia.

Vaikka voit päättää maksaa mitään mitään verkkosivustostasi, itse isännöidyn verkkosivuston edut ovat huomattavasti suuremmat kuin ilmaisen verkkosivuston edut. Suosittelemme ilmaista isäntää vastaan, koska se rikkoo suositun web-palvelun käskyä Et saa valita ilmaista web-palveluntarjoajaa.

Mitä ominaisuuksia minun tulisi harkita?

Jos päätät isännöidä verkkosivustoasi (jonka toivomme!), Sinun on mietittävä, mikä on kohtuullinen hinta ja mikä ei. Mutta ennen kuin tiedät, onko maksamasi oikeudenmukaista, sinun on tiedettävä, mitä saat hinnasta. Kysy itseltäsi nämä kysymykset:

Kuinka monta verkkosivustoa / blogia aion ylläpitää?

Jos aiot perustaa useampia kuin yhtä verkkosivustoa, sinun kannattaa varmistaa, että käytät isäntää, joka ei veloita ylimääräistä jokaisesta verkkotunnuksesta tai tarjoaa ehkä alennuksen muille verkkotunnuksille.

Kuinka suuria verkkosivustoni ovat?

Onko verkkosivustosi staattinen sivusto, jolla on vain muutama sivu, vai aiotko lisätä paljon sisältöä tai kuvia sivustosi blogiin? Jos nojaat kohti jälkimmäistä vaihtoehtoa, sinun on oltava varma, että valitsemassasi isäntänä on riittävästi tallennustilaa sinulle. Hyvä uutinen on, että useimmilla parhailla isäntälaitteilla on rajoittamaton tallennustila paketeissaan.

Kuinka paljon liikennettä odotan?

Kaistanleveys on tietomäärä, jonka verkkosivustosi voi siirtää. Suurempi kaistanleveys tarkoittaa, että voit majoittua enemmän kävijöitä. Rajoittamattoman kaistanleveyden tarjoavan isännän valitseminen on paras vaihtoehto, mutta jos tarkastelet erilaista isäntäpakettia, varmista, että tiedät kuinka monta sivuston kävijää pystyt majoittamaan. Ota yhteyttä palveluntarjoajaan, jos olet epävarma.

Kuinka paljon asiakastukea tarvitsen?

Jos sinulla ei ole aavistustakaan tekemästäsi, sinun on käytettävä asiakastukea, jonka avulla voit rakentaa verkkosivustosi. Jotkut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat korkeamman asiakastuen kuin toiset, joten muista tarkistaa heidän yhteysvaihtoehdot, jos tarvitset apua. on parempi, että voimme soittaa heille puhelimitse saadaksesi tukea, sen sijaan, että yrittäisimme saada apua keskusteluruudusta, jossa kukaan ei tunnu olevan online-tilassa. Halvempaan hosting-pakettiin tulee todennäköisesti heikompi asiakastuki.

Voinko isännöidä jaettua palvelinta?

Jaettua web-hosting-palvelua käytetään, kun sivustotiedostot tallennetaan samalle palvelimelle kuin jonkun toisen. Tämä ei yleensä ole ongelma useimmille pienyritysten verkkosivustoille. Se voi kuitenkin aiheuttaa kaistanleveyden pullonkaula- ja turvallisuusongelmia. Jaettu web-hosting tarkoittaa silti, että se on paljon edullisempi. Ylläpito jaetulla palvelimella voi maksaa noin 5–10 dollaria kuukaudessa, kun taas isännöinti omistetulla palvelimella maksaa sinulle vähintään 100–350 dollaria kuukaudessa.

Millaista turvallisuutta tarvitsen?

Toinen huomioitava asia on turvallisuus. Jos käytät verkkokauppasivustoa ja hyväksyt paljon maksuja verkossa tai tallennat arkaluonteisia asiakastietoja, SSL-ominaisuus tietojen salaamiseen on välttämätön verkkosivustosi turvallisuudelle ja luotettavuudelle. Voit yleensä lisätä tämän verkkosivustollesi noin 30–50 dollaria vuodessa yhdestä verkkotunnuksesta.

Mitä minun pitäisi maksaa?

Verkkosivustollesi aiheutuu todennäköisesti monenlaisia ​​kustannuksia, kun aloitat sen rakentamisen verkkotunnuksen maksamisesta web-suunnittelijan palkkaamiseen. Entä palveluntarjoajasi?

Totuus on, että web-hosting kustannukset vaihtelevat muutamasta dollarista kuukaudessa satoihin dollareihin. Yllä oleviin kysymyksiin vastaaminen ja tarvitsemiesi ominaisuuksien tunteminen auttavat sinua tekemään parhaan päätöksen sivustollesi.

Mutta et tullut tänne vain kuuntelemaan minua peittämään penskaan ympärillä.

Tässä on nopea vastaus: Jos olet pieni yritys, maksat 5–7 dollaria kuukaudessa maksamalla yleensä kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja joskus enemmän. On olemassa lukuisia isäntävaihtoehtoja, jotka tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden, levytilan, verkkotunnukset ja paljon muuta noin 6 dollaria kuukaudessa. Jos maksat enemmän kuin mitä, varmista, että tarvitset lisäominaisuuksia, ennen kuin maksat niistä.

Jos saat paljon liikennettä ja olet huolissasi turvallisuudesta ja nopeudesta, maksaa jopa 350 dollaria – riippuen siitä kuinka paljon tallennustilaa tarvitset – on kohtuullisempaa.

Paras tapa saada paras tarjous on kuitenkin verrata verkkoisäntäjä heidän hintojensa ja pakettiensa perusteella löytääksesi tarpeitasi ja budjettiasi vastaava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map