Pitäisikö sinun rekisteröidä verkkotunnus Web-isäntäsi kautta?

Harkitsetko ensimmäisen verkkosivustosi rakentamista? Sitten olet todennäköisesti tutkinut hosting-paketteja. Yksi asia, jonka löydät monilta isäntäiltä, ​​kuten Bluehost, on, että saat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuodeksi tilillesi.


Lisäksi voit aina lisätä uusia verkkotunnuksia rekisteröimällä ne isäntäsi kautta.

Mutta onko se todellakin paras vaihtoehto? Jotkut sanovat kyllä; toiset saarnaavat varovaisuutta. Seuraavaksi katsotaan argumentin molempia puolia.

rekisteröi verkkotunnus verkkopalvelussa

Hosting vs. verkkotunnuksen rekisteröinti

Ennen kuin harkitsemme etuja ja haittoja, harkitaan hetkeksi eroa web-hosting-palvelun ja verkkotunnuksen ostamisen välillä.

Vaikka voit saada nämä kaksi saman yrityksen kautta, jos haluat, sinun ei tarvitse tehdä. Jokainen niistä on erillinen tieto verkkosivustollesi.

Kun ostat web-hosting-palvelua, vuokraat tilaa palvelimelta verkkosivustosi tiedostojen tallentamiseksi.

Verkkotunnuksesi nimi on osoite, jota ihmiset käyttävät päästäksesi verkkosivustoosi. Toinen verkkotunnuksen rekisteröijä voi kuitenkin aina osoittaa verkko-osoitteesi palvelimelle, jossa tiedostojasi ylläpidetään.

Tämän avulla voit ostaa verkkotunnuksesi rekisteröinnin ja web-hosting-palvelun eri yrityksiltä ja saada silti toimimaan yhdessä.

Mutterit ja pultit ehdottaa, että pohdit verkkotunnuksesi nimeä kuten puhelimen SIM-korttia. Voit vaihtaa SIM-kortin pois toiselta, ja sitten puhelin toimii eri puhelinnumerolla.

Voit hankkia SIM-kortin ja puhelimesi puhelinyhtiöltäsi tai hankkia SIM-kortin heiltä ja ostaa lukitsemattoman puhelimen muualta. Verkkotunnukset ja web-hosting toimivat samalla tavalla.

Nyt kun ymmärrämme eron, siirrytään hyviä ja huonoja puolia käyttäessäsi samaa palveluntarjoajaa verkkotunnuksellesi ja verkkoisäntällesi.

Verkkotunnusten rekisteröinnin Web-isännälle plussat

Joten sinulla on ilmainen yhden vuoden verkkotunnuksen rekisteröinti isäntäpakettiisi? Tässä on pari syytä, miksi sinun pitäisi hyödyntää sitä.

Se tekee asennuksesta yksinkertaisen

Totuus on, että verkkotunnuksesi on helpompi rekisteröidä samassa yrityksessä, joka isännöi verkkosivustoasi, minkä vuoksi monet isännät tarjoavat tätä palvelua.

Esimerkiksi nimipalvelimia ei tarvitse muuttaa, mikä voi olla hankala, jos et ole kovin tekninen. Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä puhun, kun sanon ”nimipalvelimet”, sinun on paljon helpompaa rekisteröidä verkkotunnuksesi isäntäsi kautta huolehtimatta siitä, että selaat tonnia opetusohjelmia, kunnes löydät sellaisen, joka on järkevää.

Koska se on helpompaa ja sinun ei tarvitse odottaa nimipalvelimien uudelleenohjausta, sivustosi voi nousta nopeammin.

Se on mukavampaa

Jep, yksinkertaisuus on kätevää, mutta kaikki verkkosivustosi tiedot ovat yhdessä paikassa. Kun rekisteröit verkkotunnuksesi isäntäsi kautta, on vain yksi tili, johon sinun on käytettävä, ja yksi käyttäjänimi-salasanayhdistelmä, jotta muistat hallita sivustosi taustaa..

Jos sinulla on useita sivustoja ja sijoitat kaikki tietosi yhden isännän käsiin, on kaiken entistä helpompaa hallita. Ei ole mitään aivojen räjäyttämistä, joka yrittää muistaa, mikä yritys isännöi mitä verkkotunnusta.

Tein tosin virheen pari vuotta sitten. Kun olen seurannut rekisterinpitäjää, en päässyt tililleni, koska olin kadottanut kirjautumistiedot ja tiedot, joita tarvitsin palauttaakseni kirjautumistiedot.

Se oli outo tilanne, ja minusta on paljon helpompaa pitää kaikki verkkotunnukseni ja hosting-tiedot yhdessä paikassa.

Tekninen tuki voi aina auttaa

Kun verkkotunnuksellasi ja Web-isännöinnilläsi on sama tekninen tuki, tuen saaminen voi osoittautua vähemmän vaivalloiseksi..

Toisaalta kahden yrityksen käyttö voi monimutkaista asioita. Jos yrität selvittää ongelmaa näiden kahden yhdistymisessä, voi olla paljon edestakaisin, missä yksi yritys voi auttaa yhdessä näkökulmassa, mutta he eivät voi auttaa toisessa.

Kun kaikki on samassa paikassa, hosting-yritykselläsi on pääsy kaikkiin verkkosivustosi osiin, jotta ne voivat auttaa sinua paremmin.

Miinukset verkkotunnusten rekisteröinnille Web-isäntällesi

En ole koskaan ajatellut, että kaikkien verkkosivustosi tietojen pitämisessä paikoissa olisi haittoja. Tarkoitan, se on kätevä ja helppo. Mutta törmäsin äskettäin keskusteluihin väittäen, että sinun ei pitäisi tehdä tätä. Tästä syystä:

Verkkotunnuksen siirtäminen on vaikeampaa

Oletetaan, että kokeilet hosting-yritystä ja huomaat, että et pidä siitä. Rakastat kuitenkin verkkotunnustasi ja haluat pitää sen.

Jos se on rekisteröity isäntäsi kautta, joudut suorittamaan aikaa vievän prosessin siirtäessäsi verkkotunnuksesi nimeä ennen kuin poistut verkkoisäntästäsi.

Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity muualla, sinun on osoitettava se uuteen palvelimeen DNS-asetusten kautta.

Se ei ole niin turvallinen

Yhden yrityksen kaikille tiedostoillesi antamisen ongelma on, että heillä on hallussaan kaikki. Jos verkkoisäntäsi hakkeroidaan ja verkkotunnuksesi on rekisteröity heidän kauttaan, hakkerit voivat siirtää verkkotunnuksen pois tililtäsi.

Jos verkkotunnuksesi ja verkkopalvelusi ovat erillisiä, olet todennäköisemmin, että molemmat hakkeroitit samanaikaisesti, mikä lisää tietoturvan sivustoosi.

Web-isäntäsi voi omistaa verkkotunnuksesi

Tämän olen kuullut muutaman kerran tutkimuksissani, mutta en oikeastaan ​​tiedä verkkoisäntästä, joka tekee tämän. Silti on hyvä olla varovainen.

Ongelmana on, että kun ostat web-hosting-paketin, jotkut isännät rekisteröivät verkkotunnuksen nimensä.

Pohjimmiltaan paketti sisältää palvelintilan ja verkkotunnuksen nimen vuokraamisen, mutta ei verkkotunnuksen omistajaoikeuksia, jotka tekevät siitä niin kuin haluat.

Tämä ei ole asia, josta huolin liikaa, jos käytät hyvämaineista yritystä. Esimerkiksi, Bluehost sanoo, “Jollei verkkotunnuksen rekisteröintisopimuksen ehdoista muuta johdu, omistat verkkotunnuksesi omistajuuden sen rekisteröintijakson loppuun saakka.”

Niiden avulla voit myös siirtää verkkotunnuksesi pois Bluehostista tai toiselle henkilölle.

Varmista vain, että tarkistat kaikkien web-isäntien, joiden kautta olet rekisteröitynyt, ehdot, jotta et törmää tähän ongelmaan.

Joten, mitä reittiä sinun pitäisi käydä?

Tähän kysymykseen ei voida helposti vastata. Olen edelleen fani siitä, että laitan kaikki tietoni yhteen paikkaan, koska se on minulle helpompaa, mutta sinun on punnittava edut ja haitat itse.

Tarkoittaako yksinkertaisuus ja mukavuus sinulle enemmän kuin turvallisuutta?

Kerro minulle kommenttiosassa mitä mieltä olet. Rekisteröikö verkkotunnuksesi verkkopalvelimesi kautta vai ei?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map