Takaisin kouluun: miksi sinun pitäisi verrata web-hosting-yrityksiä

Suurin osa meistä muistaa vanhoja hyviä aikoja koulussa, jolloin meille annettiin essee tai tehtävä kirjoittaa tai esitellä luokalle. Ensimmäinen asia, jonka tekisimme, on löytää lisätietoja aiheesta. Oli tärkeää, että ymmärsimme kaiken, mitä tarvitsimme tietää aiheesta, ennen kuin jatkoimme tehtäväämme. Perustutkimus oli tärkeätä.


>> Lataa tulostettava PDF-versio tästä viestistä täältä << [/ Sociallocker]

Takaisin kouluunVaikka sama periaate koskee mitä tahansa verkkoasioihimme liittyvää asiaa, on hämmästyttävää kuulla Internetistä tulvivien huonojen isäntäyritysten kauhuhistorioiden lukumäärästä, jossa ongelmat johtuivat ihmisistä, jotka eivät yksinkertaisesti ole suorittaneet mitään tutkimusta lähtökohtanaan..

Doh! ahkeruus

Tästä ei ole poikkeusta sivujen ylläpito, Tärkein kolmas osapuoli, jolla on pääosa web-liiketoiminnan menestykseen. Jos olet vielä valinnut verkkoisäntä tai haluat muuttaa palveluntarjoajaa, lue löytääksesi luettelo kysymyksistä, joita sinun pitäisi kysyä ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Kaksi jalkaa hyppäämällä ensin kirjautuaksesi verkkoisäntöön voi saada sinut pään yli nopeasti.

Tarinoita suruista Internetissä on ihmisiltä, ​​jotka ovat päässeet kuumaan veteen valitsemasta minkä tahansa hosting-yrityksen, yksinkertaisesti siksi, että se oli suosittu palveluntarjoaja, sillä oli mukava kotisivu, oli halvin (ughh) tai koska hyvin, olla sama kuin muut.

Tässä pelissä vähän tutkimusta voi viedä pitkälle varmistaakseen, että online-kokemuksesi on sekä turvallinen että palkitseva. Missä monet uudet bloggaajat ja aloittavat verkkoyritykset menevät pieleen, on heidän online-matkansa alussa.

He keksivät nopeasti idean verkkosivustolle tai blogiin ilman ajattelua tai suunnitelmaa sivustonsa tulevaisuudesta, ja jatkavat sitten sokeasti rekisteröimällä hosting-tilin, joka on täysin riittämätön heidän potentiaalisille tarpeilleen.

Joten tämä mielessä, sinun ensimmäinen lähde verrattuna web-hosting-tutkimukseen on “sinä”. Ennen kuin sitoudut huolettomasti, ota huomioon tulevaisuuden kasvu tai ainakin muutos verkkosivustosi vaatimuksiin.

Kun mahdollisesti tärkein kysymys on käsitelty, sinun pitäisi nyt kiinnittää huomionne tutkimukseen, johon joudut tekemään jonkin aikaa, ennen kuin maksat hosting-yritykselle kuukausittaisen tai vuosittaisen vuokramaksun, joka ei ehkä ole sinulle sopiva..

Hyvä aloituspaikka on eliminoimalla ne, jotka ovat tämän yrityksen nykyisten ja entisten käyttäjien kauhistuttavia. Yksinkertainen haku “Vertaa web-hosting-yrityksiä” paljastaa luettelon parhaista ja huonoimmista tarjoajista ja syyt havaintoihin.

Sitten, kun lyhyt luettelosi on laadittu, voit osoittaa jokaiselle potentiaaliselle isäntälle luettelon perusteista, joiden pitäisi johtaa positiivisiin arviointipuheluihin seuraavasta tarkistusluettelosta;

Sopimusehdot

Tutki hieno painatus muodossa ”ehdot”, jotka kertovat sinulle tekstissä, mitä et todennäköisesti kukaan kertoi sähköpostissa. Tutustu porsaanreikiä, jotka saattavat suosia yritystä, kun huomaat, että ”rajoittamaton isäntä” ei oikeastaan ​​tarkoita sitä, mitä se toteaa. Tämän sivuston osan lukeminen antaa sinulle myös muita käsiteltäviä kysymyksiä, joita et muuten olisi ajatellut tai nähnyt muualla tallennetuksi..

Palvelimen varmuuskopio

Kyseenalaista varmuuskopioiden säännöllisyys ja yrityksen vastaussuunnitelma, jos tapahtuu jotain, joka aiheutti palvelimen kaatumisia ja tietojen menetystä. Kaikkien varmuuskopioihin kaapattujen pitäisi olla myös saatavilla cPanelin kautta.

Palvelimen käyttöaika

Palvelimen seisokit voivat tuhota yrityksesi. Palveluntarjoajan on harkittava seisokkeja koskevien kysymysten käsittelyä ja mitä mahdollisia varmuuskopiovaihtoehtoja virralla heillä on.

Isäntäsuunnitelmat

Tietää kuinka monta tiedostoa isäntä voi tukea (levytilaa) ja kuinka paljon liikennettä sivustosi voi houkutella (kaistanleveys), jotta voit tarvittaessa sallia lisäominaisuuksia.

Asiakas- ja tekninen tuki

Jos harkitsemasi isäntä ei tarjoa 24 tunnin tukea, siirry nopeasti eteenpäin.

Ohjauspaneeli

Jos yritys ei käytä alan uusimpia standardeja, mukaan lukien ohjauspaneelin vaihtoehto, jolla voit itse ylläpitää sivustoasi, anna heille kaipaaminen.

skaalautuvuus

Kosketimme ensin tätä, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on suunnitelmia kasvaa, isäntätilisi on kyettävä kasvamaan kanssasi. Esimerkiksi Bluehost tai HostGator antaa sinun päivittää jaetusta vps- tai erilliseen palvelintasuunnitelmaan

Viimeiset sanat

En missään nimessä ole toimittanut tyhjentävää luetteloa täällä, vaan pikemminkin joitain tärkeitä hosting-elementtejä, joiden pitäisi toimia enemmän kuin lähtökohtana tutkimustarkoituksillesi. Tee kotitehtäväsi, etsi internetiä, tutkia uutisia isäntänimien suhteen, tarkista foorumeita, kysy kysymyksiä ja puhu yksittäisille hosting-yrityksille.

Kun olet suorittanut tämän, mahdollisuutesi saada “A +” ahkeruudestasi heijastuvat toivottavasti palkitsevaan pitkäaikaiseen isäntäkokemukseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map