Verrataan verkkoisäntäjä? Nämä ovat 5 tärkeintä harkittavaa ominaisuutta

Oletko koskaan lukenut jotain niin monta kertaa, että se antoi sinulle pään pyöriä? Näin me tunsimme, kun uskalimme ensin tuntemattomaan erämaahan, joka on web-hosting.


>> Lataa tästä PDF-tiedosto napsauttamalla tätä <<

tärkeät web-hosting-ominaisuudetHalusimme vain web-hosting-yrityksen, joka teki kaiken tarvittavan pitääkseen sivustomme verkossa ja toimivina. Kun vertailimme isäntiä, luettiin niin paljon siitä, mitä kukin tarjosi ja miksi tämä yritys oli meille parempi kuin seuraava, ja niin meni, kunnes oikein tai väärin luopuiimme ja valitsimme vain yhden.

Että siinä on väärä tapa harjoittaa sitä. Siitä lähtien olemme kiinnostuneita jonkin verran isännöinnistä ja tiedämme nyt tarkalleen, mitä sinun on etsittävä päättäessäsi. Niillä kaikilla on pino komponentteja, mutta olemme löytäneet (paitsi hinta) viisi tärkeintä ominaisuutta, jotka on otettava huomioon valittaessa verkkoisäntää.

Ensimmäinen askel ennen hosting-metsästämistä on tietää itse, mitkä aikeesi ovat verkkosivustollesi tai yrityksellesi. Jos luot pieniä sivustoja, joilla on muutama sivu, tai jopa suurempia, enemmän auktoriteettityyppisiä sivustoja, aiotko skaalata milloin tahansa pisteeseen, joka ylittää sen, mitä säännölliset hosting-tarjoukset voivat tarjota? Suurinta osaa suosittujen hosting-yritysten, kuten hostgator.com, bluehost.com tai webhostinghub.com, tarjoamista ominaisuuksista voidaan soveltaa kaikkiin sivustoihin, mutta suuri yritys vaatii suurempia ominaisuuksia kuin tavalliset kotitoimistosi työntekijät tai verkkosivujen luojat..

Toisin sanoen palveluntarjoajan skaalautuvuudella ei voi olla mitään merkitystä sinulle, mutta halusimme istuttaa siemen mielessänne, koska nykyisestä koosta tai radalta riippuen se voi olla vakuuttavampi tekijä kuin viisi ominaisuutta, jotka ovat listattu alle. Jos olet selkeästi aikeissaan harrastaa verkkosivustoasi tai yritystäsi, nämä ominaisuudet koskevat sinua, samoin kuin suurin osa Internetin verkkosivustoista, jotka omistavat väestöä.

1. Asiakas- ja tekninen tuki

Monet teistä saattavat olla yllättyneitä siitä, että aloitimme portilta tämän ominaisuuden kanssa sen sijaan, että puhumme jotain teknistä. No, päädymme varmasti siihen, mutta jos aiot maksaa isännöintipalveluntarjoajalle, joka ei tarjoa ympäri vuorokauden asiakkaille ja teknistä tukea, niin teet itsellesi erittäin suuren karjapalvelun.

Jos sivustosi päättää antaa surun juhlapyhään, et todennäköisesti ole onnellinen odotettaessa seuraavaa työpäivää saadaksesi ongelman tutkittavaksi. Ehdotamme, että otamme yhteyttä “potentiaalisiin” isäntiin jokaisessa tarjoamassaan yhteyspisteessä. Tällä tavalla voit arvioida heidän vasteaikoja sekä heidän käyttäjiensä tietoja. On myös hyvä idea tarkistaa muiden käyttäjien arvostelut. Jos joku on saanut huonon kokemuksen palveluntarjoajansa palvelusta, on todennäköistä, että hän kertoa muille siitä.

2. Uptime / Luotettavuus

Monet suurempien, tunnettujen hosting-yritysten tarjoavat 99,99 prosentin käyttöaikatakuun. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että on paljon aikaa, jonka voit odottaa verkkosivustosi näkyvän verkossa. Jopa tällä käyttöasteella, isännöintipalveluntarjoajat sallivat noin 100 minuutin seisokkeja viikossa riippumatta siitä, tekevätkö se tästä ilmeisen vai ei..

Lue tarkkaan heidän ehdot, jotta ymmärrät tarkalleen missä määrin he pitävät itseäsi vastuussa sivustosi seisokkeista. Jokainen isäntä, jolla ei voi olla online-tilassa käytännössä “koko ajan”, tuhlaa aikaa ja maksaa sinulle rahaa. Ota selvää heidän historiastaan ​​sähkökatkoksista ja laitevikoista. Tunnista, kun he aloittavat suunnitellut huoltoseisokit huollon ajaksi, ja kysy, sisältyykö tämä heidän käyttöaika-sopimukseensa.

3. Levytila

Tulevaisuuden isäntälläsi on oltava tarpeeksi tilaa palvelimellaan, jotta se pystyy majoittamaan sivustosi, varsinkin jos sivustosi menee yli ja yli kaikilla ‘kelloilla ja vihellyksillä’. Jos sivustosi on täynnä videoita, animaatioita, audioita tai grafiikkaa tai aiot, että siitä tulee tällainen, isännöintipalveluntarjoajan on kyettävä majoittamaan ylimääräinen tila, jota sivustosi vaatii voidakseen toimia näiden ominaisuuksien kanssa.

Varo väitteitä rajoittamattomasta tilasta, koska saatat löytää itsesi yllättyneenä odottamattomilla piilotteilla. Yleensä saat enemmän levytilaa kuin tarvitset, mutta on viisasta varmistaa, että sinulla on kyseinen mielesi alusta alkaen.

4. Kaistanleveys

Et halua, että sivustosi joutuu seisokkeihin tai tiliisi aiheutuu lisämaksuja seuraamuksena liian monien kuukausivierailijoiden vastaanottamisesta. Isäntäyrityksen tarjoaman kaistanleveyden on sallittava enemmän kuin riittävä tietojen siirtäminen tai lataaminen sivustoltasi vierailijoille. Lähettämäsi sähköpostit vaikuttavat myös kaistanleveyteen, etenkin jos niissä on liitteitä.

Varmista sallittu gigatavujen määrä ennen kirjautumista sisään. Vaikka käytätkin enemmän kuin varattua kaistanleveyttä ja pysyt verkossa, seurauksena olevasta hitaammasta kaistanleveydestä käyttäjät näkevät sivustosi nopeasti.

5. Varmuuskopiot

Verkkosivustot voivat kadottaa tietoja levyvikaan, ohjelmistovirheisiin ja jopa hakkereihin, mainitakseni vain muutaman. On aina tärkeää tehdä virhe varovaisuuden suhteen ja varmistaa, että kaikilla sivustosi tiedoilla on varmuuskopio. Jotkut isännöintiyritykset tekevät säännöllisiä varmuuskopioita joko kerran 24 tunnissa tai jopa useita kertoja päivässä, kun taas toiset tekevät niin viikoittain..

Ota selvää, sallivatko palveluntarjoajan ohjauspaneelin ominaisuudet sinun ladata omat kopiot sisällötiedoista, ja missä määrin tieto katoaa, kuinka isäntä pystyy hakemaan kadonneita tietoja. Kuten kaikessa, sinun tulisi selvittää, onko hätävarmuuskopiopalvelujen käyttämisestä aiheutunut kustannuksia.

Kun tutkit verkkosivustojesi verkkopalveluntarjoajia, vähän hyötyä voi nyt säästää paljon tuskalla. Vietä aikaa lukemalla arvosteluja ja ottamalla yhteyttä lyhyeen luetteloon isäntään. Jokainen mainostaa kokonaista palvelua ja etuja, mutta muista kuitenkin tässä luetellut ominaisuudet vakaana oppaana lopullisen päätöksenteossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map