Bluehost arvostelu

Bluehost arvostelu


Käy Bluehost.com-sivustossa

Bluehost arvostelu

Bluehost on yksi edullisimmista ja arvostetuimmista web-hosting-yrityksistä maailmassa. Vuonna 2003 perustetut yritykset kasvavat edelleen ja houkuttelevat yli 20000 uutta asiakasta kuukausittain.

Huippuluokan luotettavuudesta tunnettu Bluehostin jaettu hosting tarjoaa täydellisen levytilan ja kaistanleveyden, ilmaisen verkkotunnuksen nimen sekä joukon lisämahdollisuuksia, kuten automaattiset varmuuskopiot ja WordPressin yhden napsautuksen asennus.

Menemällä aina heidän tapaansa auttaa asiakkaitaan, voit olla varma, että saat kaiken tarvitsemasi teknisen tuen.

Bluehost-ominaisuudet

Vuoden 2003 alusta Bluehost on aina tarjonnut korkealaatuista palvelua pysyen samalla ajan tasalla alan teknisen kehityksen ja parannusten kanssa.

Kun verkkovastaavien tarpeet ovat kehittyneet, niin myös Bluehost tarjoaa. Heidän maineensa luotettavuudesta ja laadukkaasta palvelusta on ansaittu hyvin, ja siksi he ovat edelleen erittäin kilpailukykyisen web-hosting-alan johtavia yrityksiä.

Ilmainen verkkotunnus mukana

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

Rajoittamaton lisäsivusto

30 päivän rahat takaisin takuu

Bluehostin erinomainen palvelu on yhdistetty monipuoliseen tarjontaan ja alan johtaviin käyttöaikaan. Tämä on mahdollista vain heidän huipputeknisen verkkoinfrastruktuurinsa ansiosta. Heidän huipputekninen datakeskus on erittäin vaikuttava ja tarjoaa Internet-yhteyden OC-48-yhteytensä kautta uskomattomalla 2 Gt / s kaistanleveydellä..

Neljäprosessoripalvelimet, 24/7 -valvonta, dieselkäyttöinen varmuuskopiogeneraattori ja peilatut tallennusvarmuuskopiot pyöristävät tietokeskuksen merkittävän ominaisuusluettelon.

Vaikka Bluehostin perus hosting-paketti on jaetulla palvelimella, tekniset tiedot eivät ole kaukana tyypillisistä verrattuna jaettujen hosting-suunnitelmien alan standardeihin..

Bluehost-palvelimen yleiskatsaus

Bluehostin palvelimet toimivat 64-bittisillä Linux-jakeluilla. Lisäksi liiallista suorittimen kuormitusta ja palvelimen hidastumisia ei ole tässä asennuksessa, kun taas sivuston erittäin nopea suorituskyky ylläpidetään jopa ruuhka-aikoina. Näitä teknisiä tietoja on vaikea vertailla ja ne jättävät Bluehostin kilpailijat jälkikäteen heidän jälkeensä.

Ohjauspaneeli

Taustahallintaa varten Bluehost tarjoaa alan suosikki cPanel-käyttöliittymän. Laajoilla ominaisuuksillaan ja intuitiivisella suunnittelullaan verkkovastaavilla on kaikki tarvitsemansa sivuston helppo käynnistäminen ja ylläpitäminen.

Lisäksi Bluehostin oma ohjattu Page Wizard -sovellus mahdollistaa ammattimaisen näköisen verkkosivujen luomisen vain muutamalla napsautuksella. Verkkopohjainen tiedostohallinta ja skriptituki Fantasticolle ovat vain muutama monista muista ominaisuuksista, joista cPanel tarjoaa.

Bluehost-ohjauspaneeli

skriptejä

SimpleScripts-, Mojo- ja Fantastico -tuen avulla käyttäjät voivat nopeasti asentaa monenlaisia ​​suosittuja ohjelmistopaketteja, kuten WordPress, Drupal ja Joomla. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa asentaa blogeja, foorumeita, kuvagalleriaa, kyselyjä ja sisällönhallintajärjestelmiä.

ilmainen yhden napsautuksen asennusohjelmat

Fantastico de Luxen suosio verkkovastaavien keskuudessa on osoitus sen yksinkertaisesta toiminnasta, ja sen sisällyttäminen Bluehostin suunnitelmaan lisää entistä enemmän arvoa heidän jo esiteltyihin pakkauksiin. Edistyneemmille käyttäjille, jotka haluavat asentaa komentosarjoja käsin, Bluehost tukee kaikkia suosittuja komentosarjojen kieliä, mukaan lukien:

CGI

pytonkäärme

PERL 5

PHP4 & PHP5

Ruby on Rails

Myös CRON-työt, Apache .htaccess ja mukautettu php.ini ovat tuettuja

WordPress on nyt yksi maailman eniten käytettyjä blogi- ja sisällönhallintajärjestelmiä, eikä se ole minkään arvoinen, mitä Bluehost tarjoaa 1-napsauta WordPress-asennusta kaikkien heidän isäntäpakettiensa kanssa.

Käyttöaste & Esitys

Ominaisuuksilla kuormitetut, vastinetta rahalle tarjoavat hosting-paketit ovat tärkeitä, mutta mikään ei ole tärkeämpää kuin verkon perustason luotettavuutta tarjoava verkkoisäntä. 99,9%: n käyttöajan vaatimukset ovat kaikki hyviä, mutta vain muutamat harvat voivat varmuuskopioida lupauksensa todellisilla tiedoilla.

Bluehost on ylpeä verkon eheydestä ja lukee sen yhdeksi heidän pääominaisuuksistaan. Verkkovastaavien ei enää tarvitse huolehtia liiketoiminnan menettämisestä, koska heidän sivustonsa on alhaalla. Itse asiassa seisokit ovat yksi yleisimmistä syistä, miksi sivustojen omistajat siirtyvät keskinkertaisista palveluntarjoajista Bluehostin kaltaiseen yritykseen, jotka sitoutuvat 99,9% toimitusaika hyvin vakavasti.

Riippumattomat testaukset Bluehostin isännöimällä sivustolla paljastivat vain 30 minuuttia kokonaan seisokkeja 90 päivän aikana. Tuloksena on todella vaikuttava se, että kaikista seisokkeista kaikki 30 minuuttia pidettiin suunnitelluna huollona. Bluehostin suunniteltu seisokkeja on aina ajoitettu ajanjaksoiksi, jolloin Web-liikenne on huippunsa ulkopuolella, jotta vaikutukset pysyisivät minimissä.

Verkkovastaava löytää aina jonkin verran seisokkeja miellyttämättömiksi, mutta 30 minuuttia 90 päivässä vastaa 99,93% käyttöaikaa, mikä on erittäin vaikuttava tulos. Koska suorituskyky on avaintekijä web-palveluntarjoajan valinnassa, päätimme suorittaa jonkin verran omaa suorituskyvyn testausta. Testasimme Bluehost-kotisivun sivun latausajan .

Bluehost-tulokset:

Kotisivu ladataan 3.4 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täydellisesti 5,1 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Dallas, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s, 30 ms). Päivämäärä: 11. elokuuta 2013)

auta & Tuki

Bluehost tarjoaa asiakkaille useita tapoja päästä tekniseen tukeen, joista yksi on Bluehost-ohjekeskus. Ohjekeskus sisältää täydellisen tietokannan vianetsintäongelmista ja korjauksista sekä satojen sivustonhallintatehtävien ohjeet. Se on nopein ja helpoin tapa ratkaista pienet kysymykset.

Vaihtoehtoisesti asiakkaat, joilla on monimutkaisempia ongelmia, voivat lähetä ohjelippu Ohjekeskuksen kautta ja saa tarvittaessa sähköpostia tai live-tukea. Lippuihin vastataan aina alle 12 tunnissa. Suurimpaan osaan osoitteisiin vastataan vain 1-2 tunnissa.

Lopuksi, Live-puhelintuki tarjotaan myös ympäri vuorokauden. Tämän avulla asiakkaat voivat puhua suoraan teknisen asiantuntijan kanssa ja saada kaikkiin kysymyksiinsä kattavan vastauksen. Yhdysvaltojen ulkopuolella olevia asiakkaita ei ole myöskään unohdettu, ja heille on tarjottu ylimääräisiä puhelinnumeroita.

Bluehost-kuponkikoodit

Täältä löydät Bluehost-kuponkikoodit (2015-päivitys – testattu ja toimiva) säästää rahaa Bluehostin web-hosting-suunnitelmiin. Käytä tätä Bluehost.com -kuponia saadaksesi 30 prosenttia alennusta säästääksesi rahaa nyt.

Saat 30% alennuksen Bluehost-hosting-suunnitelmista.

Napsauta tätä aktivoidaksesi koodi

Tietoja Bluehostista

Tiesitkö, että Bluehost-palveluihin kuuluu 50 000 neliöjalkaa pääkonttoria ja kaksi toissijaista datakeskuksen sijaintia, joista jokaisella on yli 20 000 neliömetriä datakeskuksen tilaa.

Lähde: bluehost.com/about-us

Bluehost Twitterissä

Bluehost-suosittelut & Arvioinnit

Erinomainen web-hosting, apua ennakkomyyntikysymyksiin aina WordPress-sivustoni saamiseen Internetissä (Ted – 15. toukokuuta 2015)

Olen innoissani Blue Hostista. Päätin perustaa muotiblogin ja verkkotunnuksen hankkiminen, Word Press -palvelimen ylläpito ja asentaminen Blue Host -sovelluksen kanssa oli todella helppoa. (Lauren D – 28. tammikuuta 2015)

Paras hinta-laatusuhde halpa isäntä, kädet alas! (Henry S – 1. lokakuuta 2014)

Olen ollut näiden kaverien kanssa vuosia, sain vain itselleni uuden suunnitelman. Koskaan vaivautunut kenenkään muun kanssa, halvin ja paras isäntä! (Chris – 24. heinäkuuta 2014)

Kiitos Bluehost.com – ystävällinen tuki oli siellä minua varten kun tarvitsin sinua! (Tom – 30. maaliskuuta 2014)

Olen ollut useiden web-palveluntarjoajien kanssa vuosien varrella, ja Blue Host on mielestäni yksi parhaista edullisista vaihtoehdoista. (Sam – 2. tammikuuta 2014)

Kirjautui toisena päivänä. Sivusto on ylös ja kaikki oli todella suoraviivaista tekemisissä Bluehostin kanssa. (Trish – 18. syyskuuta 2013)

Tarvitsin paljon apua sivustoni siirtämisessä BH: hon. He olivat uskomattomia. Tällainen uskomaton asiakaspalvelu, erittäin onnellinen. (James – 11. elokuuta 2013)

Bluehost.com keskimääräinen luokitus on

5/5.
Perustuu 7 arvosteluun.

Bluehost-suunnitelmat & hinnoittelu

Bluehostilla on suoraviivainen lähestymistapa jaettuun isännöintiin. Ne tarjoavat vain jaetun Linux-palvelimen isännöinnin kahdella yksinkertaisella suunnitelmalla; tavallinen isännöintisuunnitelma ja ammattimainen isännöintisuunnitelma (Bluehost tarjoaa myös VPS: ää, omistettuja palvelimia ja hallinnoitua WordPress-isännöintiä).

Tavallinen isännöintisuunnitelma

 • 3,95 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Rajoittamaton Addon-verkkotunnukset (Yksi ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti tilillä)
 • Rajoittamaton aliverkkotunnus
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus
 • Tuetut kansainväliset verkkotunnukset
 • 1000 FTP-tiliä (mukaan lukien nimetön FTP-tuki)
 • Rajoittamaton IMAP- tai POP3-sähköpostitili
 • Suojattu IMAP-sähköpostituki
 • Rajoittamaton edelleenlähetysosoite
 • Roskapostin salamurhatajan ilmainen sähköpostisuodatus
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • 50 Postgre SQL- tai MySQL-tietokannat
 • Etusivu 2000/2002/2003 Laajennukset
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Komentosarjat
 • Täysin tuettu palvelinpuoli sisältää (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Fantastico-tuki
 • CRON Access ja .htaccess
 • Ilmainen yhden napsautuksen komentosarjojen asennus
 • 100 dollaria Google-mainostarjousta
 • 24/7 Puhelin, Chat & Sähköpostituki

Rekisteröidy nyt – riskivapaa – 30 päivän rahat takaisin -takuu

Pro-hosting-suunnitelma

 • 19,95 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Rajoittamaton Addon-verkkotunnukset (Yksi ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti tilillä)
 • Rajoittamaton aliverkkotunnus
 • Rajoittamaton varattu verkkotunnus
 • Tuetut kansainväliset verkkotunnukset
 • 1000 FTP-tiliä (mukaan lukien nimetön FTP-tuki)
 • Rajoittamaton IMAP- tai POP3-sähköpostitili
 • Suojattu IMAP-sähköpostituki
 • Rajoittamaton edelleenlähetysosoite
 • Roskapostin salamurhatajan ilmainen sähköpostisuodatus
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • 50 Postgre SQL- tai MySQL-tietokannat
 • Etusivu 2000/2002/2003 Laajennukset
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Komentosarjat
 • Täysin tuettu palvelinpuolen sisältyy (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Fantastico-tuki
 • CRON Access ja .htaccess
 • Ilmainen yhden napsautuksen komentosarjojen asennus
 • 100 dollaria Google-mainostarjousta
 • 24/7 Puhelin, Chat & Sähköpostituki
 • Lisää prosessoria, muistia ja resursseja lisätty
 • Sisältää SiteBackup Pron
 • Ilmainen oma IP-osoite
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Ilmainen verkkotunnuksen yksityisyys
 • 10 ilmaista Postini-roskapostitiliä

Rekisteröidy nyt – riskivapaa – 30 päivän rahat takaisin -takuu

Bluehost-arvosteluyhteenveto

Joten onko Bluehost mitään hyvää?

Hyvä: Halpa. Hyvämaineinen. Erinomainen asiakastuki. Ilmainen verkkotunnus mukana.

EI-HYVIN: Ei tukea ASP: lle (Windows). Isäntätilisi siirtäminen Bluehostille ei ole ilmaista.

Kaiken kaikkiaan Bluehost on luotettava isännöintipalvelujen tarjoaja, joka ei jätä asiakkaitaan haluamaan. Markkinajohtaja tekniset tiedot, vankka tuki ja käytännössä nolla seisokkeja luovat perustan heidän erittäin asiakaslähtöiselle tarjoukselleen.

Laaja valikoima ominaisuuksia, joita Bluehost tarjoaa niin alhaisilla kustannuksilla, sijoittaa ne vastinetta rahalle -taulukon kärkeen. Niiden tarjonta on todellakin lähes vertaansa vailla teollisuudessa.

Joten jos etsit halpaa ja luotettavaa hosting-yritystä, sinun on syytä harkita voimakkaasti Bluehostia. He eivät ole vain yksi vakiintuneimmista palveluntarjoajista, vaan heidän maineensa alalla on moitteeton.

Poikkeuksellisten hosting-pakettiensa ansiosta ei ole yllättävää, että yli 20 000 uutta asiakasta luottaa Bluehostiin joka kuukausi. 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään menetettävää ja kaikkea hyötyä, joten miksi et liity Bluehostiin tänään?

Katsaus Bluehost Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› Bluehost Review

Bluehost-arvosteluyhteenveto

Joten onko Bluehost mitään hyvää?

Hyvä: Halpa. Hyvämaineinen. Erinomainen asiakastuki. Ilmainen verkkotunnus mukana.

EI-HYVIN: Ei tukea ASP: lle (Windows). Isäntätilisi siirtäminen Bluehostille ei ole ilmaista.

Kaiken kaikkiaan Bluehost on luotettava isännöintipalvelujen tarjoaja, joka ei jätä asiakkaitaan haluamaan. Markkinajohtaja tekniset tiedot, vankka tuki ja käytännössä nolla seisokkeja luovat perustan heidän erittäin asiakaslähtöiselle tarjoukselleen.

Laaja valikoima ominaisuuksia, joita Bluehost tarjoaa niin alhaisilla kustannuksilla, sijoittaa ne vastinetta rahalle -taulukon kärkeen. Niiden tarjonta on todellakin lähes vertaansa vailla teollisuudessa.

Joten jos etsit halpaa ja luotettavaa hosting-yritystä, sinun on syytä harkita voimakkaasti Bluehostia. He eivät ole vain yksi vakiintuneimmista palveluntarjoajista, vaan heidän maineensa alalla on moitteeton.

Poikkeuksellisten hosting-pakettiensa ansiosta ei ole yllättävää, että yli 20 000 uutta asiakasta luottaa Bluehostiin joka kuukausi. 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään menetettävää ja kaikkea hyötyä, joten miksi et liity Bluehostiin tänään?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map