GoDaddy-hosting-arvostelu

GoDaddy-arvostelu


Käy GoDaddy.com-sivustossa

GoDaddy-hosting-arvostelu

Hyvä isä perusti Bob Parsons vuonna 1997, tämä on yritys, jolla on pitkä kokemus erinomaisesta palvelusta. Pakettien isännöinnin lisäksi GoDaddy tarjoaa myös verkkotunnuksen rekisteröinnin.

GoDaddy-isännöinnissä on kaikki odotettavissa olevat ominaisuudet: sähköposti, cpanel, blogiohjelmisto, ostoskärryt ja paljon muuta. GoDaddy: llä voit ostaa ja rekisteröidä verkkotunnuksia ja isännöidä niitä samassa paikassa. Käytettävissä olevat ominaisuudet yhdistettynä omistautumiseensa asiakaspalveluun pitävät GoDaddyn paketin kärjessä vuonna 2015.

GoDaddy-ominaisuudet

GoDaddy on yksi suosituimmista palveluntarjoajista ja tarjoaa isännöinnin, jonka aloittaminen on helppoa, ja mukana tulee luotettavia ja salamannopeita palvelimia. GoDaddy on myös suurin verkkotunnuksen rekisteröijä Internetissä vuodesta 2005. He ovat rekisteröineet kymmeniä miljoonia verkkotunnuksia ja tämä määrä kasvaa jatkuvasti. He ovat olleet lähes yhtä kauan kuin Internet tarjoaa verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita.

Ilmainen verkkotunnus mukana

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

Rajoittamaton lisäsivusto

45 päivän rahat takaisin -takuu

Tässä on kattava luettelo GoDaddy-web-hosting-ominaisuuksista.

Levytila: GoDaddy tarjoaa kolme eri tasoa hosting-suunnitelmia. vuonna Talouspaketti levytila ​​on rajoitettu 100 Gt: aan yhdellä alhaisella kuukausihinnalla. Keskimääräinen verkkovastaava ei todennäköisesti käytä kaikkia 100 keikkaa. Kaksi muuta pakettia, jos olet huolissasi, että tila saattaa loppua, Deluxe ja lopullinen, tarjoa rajoittamaton tallennustila. Nämä paketit ovat hieman kalliimpia, mutta molemmat ovat silti edullisia.

Rajoittamaton kaistanleveys: Jokaisella GoDaddy-suunnitelmalla on rajoittamaton kaistaleveys. Nämä suunnitelmat ovat jaettuja hosting-suunnitelmia. Jaetun isännöinnin avulla verkkosivustosi jakaa kaistanleveyden muiden verkkosivustojen kanssa. Kaikilla sivustoilla on rajoittamaton kaistanleveys. Jos jokin sivusto alkaa saada enemmän kävijöitä, he käyttävät enemmän kaistanleveyttä ja muiden sivustojen suorituskyky voi kärsiä. Useimmille ihmisille tämä ei koskaan tule olemaan ongelma. Päivitys VPS: ään tai erilliseen palvelimeen ratkaisee kaistanleveysongelmat. GoDaddy tarjoaa nämä vaihtoehdot, joten päivitys on helppoa.

Rajoittamaton verkkosivusto: Taloussuunnitelma sallii vain yhden verkkotunnuksen. Tämä on hienoa, jos suunnittelet vain yhtä verkkosivustoa. Voit siirtyä aina myöhemmin yhteen muihin isännöintisuunnitelmiin. Jos sinulla on jo useampi kuin yksi sivusto tai aiot perustaa useita sivustoja, älä mene talousohjelmaan. Deluxe- ja Ultimate-suunnitelmat antavat sinun lisätä niin monta verkkosivustoa kuin haluat ja hallita niitä kaikkia yhdellä ohjauspaneelilla.

Ilmainen verkkotunnus mukana: GoDaddy tarjoaa mukavan pienen kannustimen, jos ostat vuosittaisen isäntäpaketin. Jos ostat minkä tahansa vuotuisen hosting-paketin, saat ilmaisen verkkotunnuksen. Tämä on hieno tapa säästää rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa verkkotunnusta erikseen.

Sähköpostitilit: Jokaisessa kolmesta suunnitelmasta on asetettu määrätty määrä sähköpostitilejä: 100, 500 ja 1000. Vaikka suurin osa ihmisistä ei tarvitse edes perussuunnitelman 100 sähköpostitiliä, ota aikaa harkita kuinka monta tiliä saatat tarvita. Jos luulet tarvitsevasi yli 100 sähköpostitiliä, valitse korkeampi suunnitelma. Sähköpostitilien lukumäärästä tärkeämpi on tallennustilan määrä. Taloussuunnitelmassa on vain 100 Mt sähköpostien tallennustilaa. Tämä tarkoittaa, että joudut poistamaan sähköposteja säännöllisesti, jotta voit vastaanottaa uusia sähköposteja. Kaksi muuta suunnitelmaa ovat 500 Mt ja 1 Gt. Yritä selvittää, kuinka paljon tilaa tarvitset selvittääksesi, mikä suunnitelma on sinulle paras.

Yhden napsautuksen asennus: Käytettävissä on yli 150 sovellusta, mukaan lukien ilmainen CMS-ohjelmisto (esimerkiksi WordPress). Kaikissa GoDaddy-suunnitelmissa nämä sovellukset voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Voit asentaa ammattimaisen verkkosivuston ja aloittaa sisällön lähettämisen muutamassa minuutissa.

cPanel-ohjauspaneeli: Isäntäsuunnitelmat käyttävät cpanelia. Tämän avulla on helppoa hallita kaikkea verkkosivustojesi vain muutamalla hiiren napsautuksella. Pystyt tekemään kaiken kaiken itse paneelin kautta sen sijaan, että joudut odottamaan teknistä tukea.

godaddy-ohjauspaneeli

Omistetut palvelimet: GoDaddy tarjoaa VPS: ää ja omistettuja palvelimia kohtuulliseen hintaan. Tämän avulla voit päivittää isännöintisi verkkosivustosi kasvaessa. Monet verkkosivustojen omistajat huomaavat, että heidän verkkosivujensa alkaessa vastaanottaa paljon kävijöitä kuukaudessa, he tarvitsevat enemmän tilaa. GoDaddy: lla päivittäminen omistettuun palvelimeen on helppoa.

Rahat takaisin takuu: GoDaddy tarjoaa rahat takaisin -takuun. Voit saada hyvityksen 48 tunnilla kuukausittaisilla isäntäostoksilla ja 45 päivällä, jos olet ostanut vuoden mittaisen suunnitelman. Ne tarjoavat myös myymäläluottoja, jos peruutat näiden aikojen jälkeen.

Ilmaiset mainoskupongit: GoDaddy tarjoaa mainontahyvitystä isäntäpaketin ohella. Kirjoittamishetkellä ne sisältävät hyvityksen Google AdWordsille, Bing Ads ja Facebook. Ne sisältävät myös hyvityksen 10 verkkosivustollesi tarkoitetusta kuvasta. Nämä ominaisuudet, erityisesti ilmainen verkkotunnus ja cpanel, tekevät GoDaddy-isännöinnistä hyvän valinnan kenelle tahansa aloittelijoista asiantuntijoihin. Eri tasojen suunnitelmat antavat sinun ostaa vain tarvittavan määrän ominaisuuksia. GoDaddy on helppo päivittää isännöintiäsi milloin tahansa, joten sinulla on aina tarvitsemasi palvelu.

Uptime ja Performance

GoDaddy on luokan kärjessä sivun latausaikojen ja luotettavuuden suhteen. He ylpeilevät koko toimialan nopeimmista sivujen latausaikoista. Niiden käyttöaikatakuu on 99,9%. Tämä on todellakin alan standardi, eikä sinun pitäisi oikeasti hyväksyä sitä. GoDaddy: n suorituskyvyn riippumaton testaus vuodesta 1995 osoittaa, että heidän käyttöaika on keskimäärin 99,99%. Tällainen luotettavuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustosi on alhaalla.

GoDaddy-tulokset:

Kotisivu ladataan 3.62 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täyteen 4,86 ​​sekunnissa

(Testipalvelinalue: Miami, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbps, 30 ms). Päivämäärä: 11. toukokuuta 2014)

Tekninen tuki

Nykypäivän markkinointimarkkinoilla 24/7 tekninen tuki on normi suurten isäntäyritysten keskuudessa. GoDaddy ei ole poikkeus. Ne tarjoavat puhelintukea, live-chat- ja sähköpostitukia 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Suurin osa asioista ratkaistaan ​​muutamassa tunnissa. Sivusto sisältää suuren tietokannan usein esiintyvistä ongelmista. Näiden nopea haku voi usein ratkaista ongelmasi joutumatta puhumaan teknisen tuen kanssa.

GoDaddyllä on koulutuskeskus, joka on täynnä video-oppaita, joissa opetetaan kuinka tehdä kaikki verkkotunnuksen yhdistämisestä verkkosivun luomiseen ja sosiaaliseen mediaan osallistumiseen. Tämä alue on täynnä hienoja vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti verkkosivustostasi.

GoDaddy-hosting-kuponkikoodit

Täältä löydät viimeisimmät ja toimivat GoDaddy-hosting-kuponkikoodit (2015-päivitys – testattu ja toimiva) säästää rahaa GoDaddyn web-hosting-suunnitelmiin.

Hanki 1,99 dollaria kuukaudessa

sas199hos1 – Aktivoi koodi napsauttamalla tätä

Saat 10% alennuksen tilauksestasi

sas10order – Aktivoi koodi napsauttamalla tätä

Saat 15 dollaria 75 dollarin tilauksestasi

sas15order – Aktivoi koodi napsauttamalla tätä

Saat 5 dollaria 30 dollarin tilauksestasi

sas5order – Aktivoi koodi napsauttamalla tätä

Tietoa henkilöstä Go Daddy

Tiesitkö, että GoDaddy perustettiin vuonna 1997, sen perustaja Bob Parsons on Yhdysvaltain merivoimien veteraani.

Lähde: godaddy.com/about-us

GoDaddy Twitterissä

GoDaddy-suositukset

Olen saanut verkkotunnuksiani GD: n kanssa vuosia ja päättänyt saada myös hosting-palvelun, todella draamavapaata ja myös erittäin edullista (Freddy – 28. huhtikuuta 2015)

Ystäväni suositteli godaddya, ja he ovat toistaiseksi olleet hienoja isäntäblogini (pian tulevan). (Carolyn – 28. syyskuuta 2014)

Ovat olleet verkkotunnuksia Godaddyn kanssa jo vuosia, päättivät kokeilla niiden isännöintiä, toistaiseksi niin hyviä. (Cam – 21. heinäkuuta 2014)

Sain isännöidä blogiini Go Daddyn kautta muutama viikko sitten. Todella vaivaton ja toistaiseksi (erittäin!) Hyvä. Heidän hinnat ovat uskomattoman hyviä! (Liz – 7. toukokuuta 2014)

GoDaddy.com-luokituksen keskiarvo on

4 viidestä.
Perustuu 4 arvosteluun.

GoDaddy-hosting-suunnitelmat & hinnoittelu

GoDaddy tarjoaa valikoiman jaettavia hosting-paketteja, joista valita, sekä tehokkaampia VPS- ja omistettuja palvelinvaihtoehtoja.

Taloudellinen hosting-suunnitelma

 • Alkaen 3,49 dollaria kuukaudessa
 • 1 verkkotunnus
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Ilmainen verkkotunnus vuosisuunnitelmalla
 • Ilmaiset sähköpostiosoitteet
 • Asenna yhdellä napsautuksella yli 200 ilmaista sovellusta
 • MySQL & Windows SQL-tietokannat
 • Cpanel-ohjauspaneeli
 • 24/7 -turvallisuus ja DDoS-suojaus
 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen 100 dollarin Google AdWords -luotto
 • Ilmainen 100 dollarin Bing-mainokset
 • Ilmainen 50 dollarin Facebook-mainoshyvitys

Kirjaudu nyt – se ei ole riskiä – 45 päivän rahat takaisin -takuu

Deluxe-hosting-suunnitelma

 • Alkaen 4,49 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton verkkotunnus
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Ilmainen verkkotunnus vuosisuunnitelmalla
 • Ilmaiset sähköpostiosoitteet
 • Asenna yhdellä napsautuksella yli 200 ilmaista sovellusta
 • MySQL & Windows SQL-tietokannat
 • Cpanel-ohjauspaneeli
 • 24/7 -turvallisuus ja DDoS-suojaus
 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen 100 dollarin Google AdWords -luotto
 • Ilmainen 100 dollarin Bing-mainokset
 • Ilmainen 50 dollarin Facebook-mainoshyvitys

Kirjaudu nyt – se ei ole riskiä – 45 päivän rahat takaisin -takuu

Lopullinen isäntäsuunnitelma

 • Alkaen $ 7.49 kuukaudessa
 • Rajoittamaton verkkotunnus
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Ilmainen verkkotunnus vuosisuunnitelmalla
 • Ensisijainen DNS
 • Ilmaiset sähköpostiosoitteet
 • Asenna yhdellä napsautuksella yli 200 ilmaista sovellusta
 • MySQL & Windows SQL-tietokannat
 • Cpanel-ohjauspaneeli
 • 24/7 -turvallisuus ja DDoS-suojaus
 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen 100 dollarin Google AdWords -luotto
 • Ilmainen 100 dollarin Bing-mainokset
 • Ilmainen 50 dollarin Facebook-mainoshyvitys

Kirjaudu nyt – se ei ole riskiä – 45 päivän rahat takaisin -takuu

GoDaddy -katsauksen yhteenveto

Joten onko GoDaddy-web-hosting mitään hyötyä?

Hyvä: Halpa hinta. Suhteellinen rahat takaisin -takuu. Ilmainen verkkotunnus. Kyky päivittää VPS: ään tai omistettuun isännöintiin.

EI-HYVIN: Sähköpostitilit ovat rajoitetut. Verkkosivun rakentaja on ylimääräinen. Joudut ostamaan kalliimman suunnitelman rajoittamattomille verkkosivustoille.

Kaikki kerrottu GoDaddy on loistava paikka kenelle tahansa isännöidä verkkosivustoa. Suunnitelmat on hinnoiteltu kilpailukykyisesti sopimaan suurimpaan osaan budjetteja. Tarjolla on monia hienoja ominaisuuksia, ja cpanel on helppo käyttää.

Godaddy tarjoaa suunnitelmia, jotka ovat täydellisiä aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille, joilla on useita verkkosivustoja. Mahdollisuus VPS: ään ja omistettuihin palvelimiin tarkoittaa, että sivustosi kasvaessa voit päivittää isäntäsi helposti vastaamaan.

Ominaisuudet, rahat takaisin -takuu ja päivitettävyys tekevät GoDaddystä loistavan valinnan kaikille web-hosting-tarpeillesi.

Katsaus Hyvä isä Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› GoDaddy Review

GoDaddy -katsauksen yhteenveto

Joten onko GoDaddy-web-hosting mitään hyötyä?

Hyvä: Halpa hinta. Suhteellinen rahat takaisin -takuu. Ilmainen verkkotunnus. Kyky päivittää VPS: ään tai omistettuun isännöintiin.

EI-HYVIN: Sähköpostitilit ovat rajoitetut. Verkkosivun rakentaja on ylimääräinen. Joudut ostamaan kalliimman suunnitelman rajoittamattomille verkkosivustoille.

Kaikki kerrottu GoDaddy on loistava paikka kenelle tahansa isännöidä verkkosivustoa. Suunnitelmat on hinnoiteltu kilpailukykyisesti sopimaan suurimpaan osaan budjetteja. Tarjolla on monia hienoja ominaisuuksia, ja cpanel on helppo käyttää.

Godaddy tarjoaa suunnitelmia, jotka ovat täydellisiä aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille, joilla on useita verkkosivustoja. Mahdollisuus VPS: ään ja omistettuihin palvelimiin tarkoittaa, että sivustosi kasvaessa voit päivittää isäntäsi helposti vastaamaan.

Ominaisuudet, rahat takaisin -takuu ja päivitettävyys tekevät GoDaddystä loistavan valinnan kaikille web-hosting-tarpeillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map