GreenGeeks-arvostelu

GreenGeeks-arvostelu


Käy GreenGeeks.com-sivustossa

GreenGeeks-arvostelu

GreenGeeks aloitti vuonna 2006, ja on sittemmin kasvanut palvelemaan yli 150 maata web-hosting-ominaisuuksillaan. La, Kaliforniassa sijaitseva, heidän verkkosivustonsa julkaistiin edes kymmenen vuotta sitten, vaikka heillä on yli 40 vuoden kokemus web-isännöinnistä.

He korostavat "Vihreä" GreenGeeksissä, koska he käyttävät tuulienergian hyvityksiä. Tämä on heidän päämyyntinsä, ja mikä erottaa ne muista web-palveluntarjoajista. Heidän asiakaspalvelunsa on laajaa, ja se tarjoaa 24-7-365-ohjeita kaikille asiakkailleen sähköpostitse tai puhelimitse.

GreenGeeks-ominaisuudet

GreenGeeks on joukko erittäin kokeneita henkilöitä, jotka tarjoavat verkkopalvelupalveluita, joissa on vain paras rotu-palvelinlaitteisto ja huipputekniset ohjelmistot, jotta verkkosivustosi pystyy toimimaan niin nopeasti kuin pystyt hallitsemaan. Tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat muun muassa:

Edullinen suunnitelma

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

24/7/365 tuki

30 päivän rahat takaisin -takuu

Tämä tekee heidän palveluistaan ​​houkuttelevia jokaiselle, joka haluaa verkkosivuston omille palveluilleen.

Jaetut hosting-suunnitelmat

Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat

VPS-hosting-suunnitelmat

He väittävät, että heidän palvelimensa pitävät sivustosi verkossa johdonmukaisesti mahdollisimman pienillä seisokkeilla korkean laadunsa vuoksi. Tämä laite sisältää 24 Gt DDR3 Ram, Intel Dual Quad Core Xeon -prosessorit, RAID-10-tallennusmatriisit ja Gigabit-yhteydet kytkimiin.

GreenGeeks

GreenGeeks tarjoaa myös laajan asiakaspalvelun jokaiselle henkilölle, joka käyttää niitä isännöintiin. Ne tarjoavat jatkuvia 24-7-tilaisuuksia ottaa yhteyttä yritykseen puhelimitse tai sähköpostitse ja 30 päivän rahojen palautustakuun, jos et jostain syystä ole tyytyväinen.

GreenGeeks-pääominaisuus on heidän nimissään. He väittävät olevansa a "vihreä" yhtiö. Tämä tarkoittaa, että he ostavat monia tuulienergejä korvaamaan Internetin maapallolle aiheuttamat ekologiset vahingot. He takaavat kaikille asiakkailleen, että he korvaavat aina kolminkertaisen energian määrän.

Monien asiakkaiden mielestä on mukavaa tietää, että kun he käyttävät verkkosivustoaan ja ansaitsevat rahaa, he auttavat myös ympäristöä valitsemalla GreenGeeks. Itse asiassa hiilijalanjälkesi on itse asiassa negatiivinen, enemmän kuin korvaamalla vauriot, joita saatat tehdä sähkönkulutuksellesi.

Heidän asiakaspalvelunsa on jälleen huomion arvoinen osana heidän pääominaisuuksiaan, koska web-isännöintipalvelusta on helppo ajatella yksinkertaisesti tonttina, jossa maksat sijoittaa oman kiinteistösi ja omistajat ovat usein poissa. Tämä ei ole niin GreenGeeksin kanssa. He ovat innokkaita miellyttämään ja sitoutuneita siihen, että asiakastyytyväisyys on heidän liiketoiminnansa perusta.

Käyttöaste & Esitys

GreenGeeks ottaa käyttöaikaa erittäin vakavasti. Kuten edellä todettiin, he ostavat parasta laitteisto- ja ohjelmistoominaisuuksissa, jotta ne voivat minimoida seisokit ja poistaa lähes kaikki suunnitellut palvelun tauot. He pitävät asiakkaita vähäisenä lukumääränä palvelinta kohti, sen sijaan että ryhmittäisivät palvelimia vain ansaitaksesi enemmän rahaa. Tämä sallii jokaisen palvelintilan "hengittää" joten sitä ei koskaan ylikuormiteta.

Silti he varautuvat pahimpaan tapauteen. Heidän käytäntönsä sisältää kaikkien asiakkaiden tietojen öiset varmuuskopiot, jotta vikaantumisen tai odottamattoman kaatumisen sattuessa asiakkaat voivat palauttaa suurimman osan – elleivät kaikki – tietonsa ja noutaa sieltä, mihin he lopettivat..

GreenGeeks-kotisivun tulokset:

Kotisivu ladataan 2,1 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täyteen 3,2 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Los Angeles, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s Chromen avulla. Päivämäärä: 10. maaliskuuta 2014)

Rahat takaisin takuu

GreenGeekin avulla asiakkaat voivat vapaasti peruuttaa tilinsä milloin tahansa maksamatta siitä. Yhtiö tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun uusille isäntätileille. Et löydä piilotettuja maksuja.

Asiakaspalvelu

Pitäisikö meidän sanoa enemmän aiheesta? On selvää, että asiakastuki on yksi GreenGeeksin tärkeimmistä painopisteistä ja ylpeyspisteistä. Tämä lisää suurta luottamusta yrityksen maineeseen ja suorituskykyyn.

Heidän 24-7-365 -tuen, pidennettyjen puhelinpalveluaikojen, pätevien teknikkojen ja 30 päivän rahat takaisin -takuun ansiosta näyttää melkein järjetömältä luottaa heihin..

GreenGeeksistä puuttuu vain suorakeskustelu verkossa. Kuitenkin heidän muut asiakaspalvelun ominaisuutensa ja luotettava sähköpostin reagointikykynsä saattavat korvata tämän alijäämän. GreenGeeks on loistava vaihtoehtoinen energialähde web-isännöintiin, mikä tekee hyvää maapallolle ja sen asiakkaille.

GreenGeeks-kuponkikoodit

Täältä löydät GreenGeeks-kuponkikoodit (Vuoden 2015 päivitys – testattu ja toimiva) säästää rahaa GreenGeeksin isännöintisuunnitelmiin. Käytä tätä GreenGeeks-kuponkikoodia ja saat 20 prosenttia alennuksesta.

Saat 20% alennuksen kaikista GreenGeeks-hosting-suunnitelmista. Paketit niinkin alhaiset kuin 3,96 dollaria kuukaudessa!

Napsauta tätä aktivoidaksesi koodi

Tietoja GreenGeeksistä

GreenGeeks suhtautuu ilmastonmuutokseen vakavasti. Vihreä web-hosting ei ole minkäänlainen markkinoinnin temppu. Jokaista 1x voimayksikköä kohden GreenGeeks ostaa verkosta 3x hyvitystä tuulienergiaa ja lähettää sen takaisin verkkoon korvaamaan hiilijalanjälkensä.

Lähde: greengeeks.com/green-hosting

GreenGeeks Twitterissä

GreenGeeks-suositukset

Todella vankka, upeat ominaisuudet ja hyvä hinta WordPress-isännöinnille. Lähellä 5/5 arviota! (Oliver – 18. toukokuuta 2015)

Rakasta sitä, että osallistun ympäristöön, hyviin palveluihin ja hintaan on myös bonus :) (Tracy – 18. heinäkuuta 2014)

GreenGeeks houkutteli minua heidän vihreän web-hosting-sitoutumisensa vuoksi. Rahan säästökuponkikoodi oli myös myötävaikuttava tekijä lol. (Jose – 1. toukokuuta 2014)

Upea yritys, tehokkaat ominaisuudet ja mahtavat hinnat. Erittäin onnellinen. Lisäksi autan ympäristöä. (Ken – 23. maaliskuuta 2014)

En tiedä paljon tietokoneista, mutta onnistuin saamaan blogini ylös. Aina kun minulla on teknisen tuen ongelmia, Green Geeksin henkilökunta auttaa minua. (Fiona – 5. maaliskuuta 2014)

GreenGeeks.com keskimääräinen luokitus on

4,5 / 5.
Perustuu 5 arvosteluun.

GreenGeeks-suunnitelmat & hinnoittelu

GreenGeeks tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen isännöinnin jaetuissa, jälleenmyyjien ja VPS-isännöintisuunnitelmissa.

Levyn tallennus

Rajoittamaton

Isäntä Rajoittamaton Verkkotunnukset

Ilmainen verkkotunnus tilin koko ajan

Ilmainen aloitussivusto

Ilmainen sivuston siirto

Ilmainen vedä ja pudota -sivuston rakennusohjelma

POP3 / POP3 -suojattu sähköpostituki

Rajoittamaton

IMAP / Suojattu IMAP-sähköpostituki

Rajoittamaton

Keikat sivustonsiirrosta

Rajoittamaton

Sähköpostitilien välittäminen

Rajoittamaton

Sähköpostin automaattivastaaja

Rajoittamaton

Lisäverkkotunnukset

Rajoittamaton

Pysäköidyt verkkotunnukset

Rajoittamaton

Alitoimialueet

Rajoittamaton

Lisä FTP-tilit

Rajoittamaton

MySQL-tietokannat

Rajoittamaton

CGI-Bin

Webmail-käyttö

CGI-kirjasto

Palvelimen puoli sisältää

Etusivu 2000/2002 laajennukset

Tilin ohjauspaneeli

FTP-käyttö

SSH (Shell) käyttöoikeus

Ohita .htaccess-tuki

Anonyymi FTP

Lokitiedostot + sivustotilastot

Mukautetut virhesivut

Web-pohjainen tiedostohallinta

Custom Cronjobs

Spam Assassin -suoja

fantastico & Softaculous 1-Click-asennusohjelma

24/7/365 Pohjois-Amerikan tuki

30 päivän rahat takaisin takuu

GreenGeeks -katsauksen yhteenveto

Joten onko Green Geeksillä mitään hyvää?

Hyvä: 30 päivän rahat takaisin -takuu. Halvat hinnat. Anteliaita ominaisuuksia. Ympäristöystävällisiä. Ilmainen verkkosivustojen siirto.

EI-HYVIN: Asiakastuki ei aina ole paras mahdollinen aloittelijoille.

Jos ympäristöstä huolehtiminen on tärkeä asialistalla, niin sinun ei tarvitse rohkaista hankkimaan vihreää web-majoitusta GreenGeeksiltä. Ne ovat ainoa web-hosting-yritys, jolla on missio selvittää hiilidioksidipäästöt. Mutta GreenGeeks ei ole vain ympäristöystävällinen valintavaihtoehto web-hosting-palveluita ostettaessa. GreenGeeks on myös yritys, joka tarjoaa tehokkaita, monipuolisia ja kohtuuhintaisia ​​web-hosting-palveluita.

Yhtiö tarjoaa valikoiman hosting-paketteja, jotka vastaavat minkä tahansa asiakkaan tarpeita, olipa kyse sitten henkilökohtaisesta blogista tai pienyrityksen verkkosivustosta. Heidän runsas ominaisuutensa, kohtuuhintainen hinnoittelu ja vankka maine teollisuudessa tekevät GreenGeeksistä suositellun yrityksen käytettäväksi budjetin web-hosting-tilassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map