HostGator arvostelu

HostGator-arvostelu


Käy HostGator.com-sivustossa

HostGator arvostelu

HostGator on yksi suurimmista ja tunnetuimmista web-hosting-brändeistä sekä Amerikassa että maailmanlaajuisesti. Korkeatasoisesta tuestaan ​​ja laajasta hosting-suunnitelmastaan ​​tunnettua ei ole yllättävää, että HostGatorille on uskottu yli kahdeksan miljoonaa verkkosivustoa.

HostGator tarjoaa laajan valikoiman web-isännöintisuunnitelmia, jotka ulottuvat jaetuista palvelimista aina omistettuihin palvelimiin. Paitsi, että voit odottaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea, joka on vertaansa vailla.

HostGator-ominaisuudet

Vuonna 2002 perustettu ja Houstonissa toimiva HostGator on kokenut nopean kasvun ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä alansa johtajista.

Edullinen suunnitelma

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

24/7 tuki

45 päivän rahat takaisin -takuu

HostGator seisoo pää ja hartiat muiden isännöintipalveluntarjoajien yläpuolella yksinkertaisesti laajan valikoimansa suunnitelmien avulla, joilla on jotain jokaiseen sopivana. Toisin kuin muut alan hosting-palvelujen tarjoajat, HostGator on sitoutunut vastaamaan edistyneimpiin tarpeisiin sen sijaan, että rajoittaisi palvelujaan budjettipohjaisiin jaettuihin perustarjouksiin. Heidän vuoden 2015 hosting-suunnitelmiinsa kuuluu:

Perustetut jaetut hosting-suunnitelmat

Omistetut Linux- ja Windows-palvelimet

Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti

Windows / ASP-hosting

Kaikki HostGatorin suunnitelmat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle, puhumattakaan siitä, että ne on tehty edullisemmiksi HostGatorin budjettiystävällisen kuukausittaisen maksutavan ansiosta. Joten aloitatko vasta aloittamisen tai olet vakiintunut verkkovastaava, kuukausimaksut ovat täydellinen ratkaisu kassavirran parempaan hallintaan.

Lisäksi HostGator antaa sinun päivittää tai alentaa palvelusuunnitelmasi milloin tahansa muuttuvien tarpeidesi mukaan.

Jaettu hosting

Voit odottaa HostGatorin kanssa jaetun isännöintisuunnitelman kaikkia vakioominaisuuksia, kuten rajaton levytilaa ja rajaton kaistanleveys. Kaksi heidän jaetusta isännöintisuunnitelmasta sisältää rajoittamattoman verkkotunnuksen, aliverkkotunnuksen ja varatun verkkotunnuksen. Lisäksi kaikkiin HostGator-suunnitelmiin sisältyy aina suosittu cPanel-taustapiiri, mikä tarkoittaa, että jopa uusimmat verkkovastaavat voivat luoda helposti konfiguroidun verkkosivuston helposti.

HostGator-ohjauspaneeli

HostGator -sovelluksella voit olla varma, että sinulla on kaikki välttämättömät sovellukset, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, vain muutamia mainitaksesi. Niille, joilla on verkkokaupan tarpeita – ostoskärryjä ja yksityistä SSL: tä ei ole myöskään unohdettu.

Alle 5 dollarilla kuukaudessa voit aloittaa jaetun isännöintisuunnitelman, joka sisältää rajattoman levytilan ja kaistanleveyden, 99,9 prosentin käyttöajan, MySQL-tietokannat, sähköpostitilit sekä vankan skriptikirjaston, jotka ovat kaikki valmiita asennukseen.

Rajoittamaton verkkotunnus ja verkkotunnuksen pysäköinti ovat extroja, jotka sisältyvät suosittuun vauvaohjelmaan. Päivittäminen erittäin edulliseen liiketoimintasuunnitelmaan tarkoittaa, että saat oman IP-osoitteen ja maksuttoman puhelinnumeron. Lopuksi, jotta voit pyöristää HostGatorin vastinetta rahoilleen, saat 100 dollarin Adwords-tositteen aloittaaksesi online-mainoskampanjasi..

Vihreä isäntä

HostGator on ympäristöystävällinen yritys, joka sijoittaa uusiutuvan energian hyvityksiin. Vedoten tuulienergian valtaan ja palvelimien jäähdyttämiseen, on selvää nähdä, että HostGatorilla on todellinen kiinnostus ympäristöstä huolehtimiseen..

Käyttöaste & Esitys

Palvellessaan lähes puoli miljoonaa asiakasta kahdentoista tuhannen yksittäisen palvelimen kautta, HostGator-palvelimien suorituskyky on ensiarvoisen tärkeä sen jatkuvan menestyksen kannalta.

Pingdomin testaamalla käyttöaika keskimäärin oli 99,99 prosenttia ja vasteaika uskomaton 0,247 sekuntia. Päivittäiset varmuuskopiot ja heidän palvelimiensa seuranta ympäri vuorokauden ovat olennainen osa HostGatorin sitoutumista toimittamaan erinomaista käytettävyyttä.

Suorituskyky on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon valittaessa web-palveluntarjoajaa. Tätä varten päätimme suorittaa oman suorituskyvyn testaamisen HostGator-kotisivun latausajalla.

HostGator-tulokset:

Kotisivu ladataan 2,4 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täyteen 4,2 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Dallas, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s, 30 ms). Päivämäärä: 11. elokuuta 2013)

Rahat takaisin takuu

HostGator tarjoaa täydellisen mielenrauhanne 45 päivän rahat takaisin -takuun uusille isäntätileille. Lisäksi HostGatorin kuukausikohtaiset suunnitelmat voidaan peruuttaa milloin tahansa ilman rangaistusta.

ominaisuudet

Sivustosi hallinta kulissien takana on helppoa intuitiivisesti järjestetyn cPanel-käyttöliittymän avulla. Löydät oikotiet, jotka on kätevästi järjestetty samanlaisiin luokkiin, ja kaikki tärkeät tuki- ja laskutusvaihtoehdot ovat ikkunan yläosassa helposti saavutettavissa. Automaattiset uusimis- ja päivitysilmoitukset ovat mukana, joten asennukset ovat aina ajan tasalla.

Kätevä ohjelmisto- ja palvelut-osio mahdollistaa apuohjelmien helpon asennuksen, ja edistyneemmillä käyttäjillä on pääsy Perl-, PHP- ja Ruby on Rails -kirjastoihin. Lisäksi QuickInstall-valikko sisältää kymmeniä muita ohjelmistovaihtoehtoja.

Kuvagalleriaohjelmisto, sosiaalinen verkostoituminen, blogit, foorumit, verkkokauppa ja CMS-asetukset ovat kaikki kattavaan cPanel-valikon vaihtoehtoihin. Sovellukset, kuten WordPress, PrestaShop ja Drupal 7, voidaan kaikki asentaa muutamassa minuutissa muutamalla napsautuksella.

Mukana oleva SiteBuilder-sovellus mahdollistaa sekä yksinkertaisten että monimutkaisten verkkosivustojen rakentamisen ilman erityisiä koodaustaitoja, kun taas muokkausvälineet ja esiasennetut mallit tarjoavat käyttäjille joustavuuden luoda räätälöityjä ja täysin toimivia verkkosivuja vain muutamassa minuutissa..

Lisäksi hakukoneiden optimointiin voit kirjautua Attractaan suoraan ohjauspaneelin kautta. Sieltä voit lunastaa AdWords-kuponkisi ja aloittaa napsautuskohtaisen liikenteen lähettämisen uuteen verkkosivustoosi heti, kun se on valmis ja käynnissä.

HostGatorin kattava verkkovastaavan työkalupaketti tekee sivustosi perustamisesta ja käytöstä melko yksinkertaisen prosessin, mutta jos tarvitset apua, tukitiimi on aina valmiustilassa.

Rajoittamaton MySQL ja POP3

Suurin osa verkkopalveluntarjoajista rajoittaa sallittujen MySQL-tietokantojen ja POP3-sähköpostitilien määrää, mutta HostGatorilla ne ovat rajattomat, mikä on merkittävä etu jokaiselle, joka aikoo rakentaa suuria ja monimutkaisia ​​verkkosivustoja.

Päivitys

Koska HostGator tarjoaa kaiken kaikkein tavallisimmasta jaetusta hosting-tilistä erilliseen palvelimeen, tilisi päivittäminen, kun tarvitset lisää resursseja, ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jokainen isännöintisuunnitelma on suunniteltu siten, että kasvaessasi sivustoasi voit helposti vaihtaa vaihteet halutulle tasolle. Nämä hyvin harkitut suunnitelmat tarkoittavat, että sinun ei koskaan tarvitse maksaa ominaisuuksista, joita et tarvitse, ja mikä tärkeintä, sivustosi ei koskaan kasvata HostGatorin ominaisuuksia.

Tekninen tuki

Tuki on HostGatorin erikoisuus ja ei muuta "tekninen" tuki. Tukitiimin jäsenten ollessa valmiina ympäri vuorokauden ympäri, kaikki ratkaisemasi tekniset kysymykset voidaan ratkaista nopeasti. Olipa kyse sähköpostista, puhelimesta tai live-chatista, voit olla varma, että saat tarvitsemasi tuen. HostGator tarjoaa tukifoorumin ja online-tukilippujärjestelmän lisäksi myös kirjaston hyödyllisistä video-oppaista ja artikkeleista.

Tukipalveluhenkilöstö on aina ystävällistä ja kohteliasta ja mikä tärkeintä erittäin asiantunteva. Voit odottaa, että sinusta puhutaan ratkaisuilla mahdollisiin teknisiin ongelmiin ja kaikkiin ongelmiin, jotka voidaan korjata kokonaan. Vaikka kaikki tukikanavat tarjoavat erinomaisen palvelun, live-chat-vaihtoehdon tiedetään olevan nopein tie ongelmien ratkaisemiseen.

HostGator-kuponkikoodit

Täältä löydät HostGator-kuponkikoodit (2015 päivitys – testattu ja toimiva) säästääksesi rahaa jaetulle isännöinnille ja muille HostGator-suunnitelmille. Käytä näitä HostGator-kuponkikoodeja ja saat jopa 25 prosenttia alennusta, jolloin säästät rahaa.

Hanki mahtava 30% alennus kaikki HostGator-web-hosting-suunnitelmat, mukaan lukien erilliset palvelimet!

Hanki 30%: n alennus – Käytä kuponkikoodia: HOSTINGKINGDOM

Kopioi koodi ja siirry www.hostgator.com ja liitä se kun kassat.

Tietoja HostGatorista

Tiesitkö, että silloinen opiskelija Brent Oxley perusti HostGatorin vuonna 2002 asuntolansa huoneessa Florida Atlantic Universityssä käyttämällä vain kolmea verkkopalvelinta (nykyään HostGatorilla on yli 12.000 palvelinta).

Lähde: hostgator.com/company

HostGator Twitterissä

HostGator-suositukset

Todella ylpeä itsestäni siitä, että sain ensimmäisen blogini, ja Hostgator oli erittäin hyödyllinen kaikissa tapauksissa tehdä tämä mahdolliseksi (Alicia – 12. toukokuuta 2015)

Hostgator syö ehdottomasti kilpailun, todella uber halpa web-hosting! Mahtavia ominaisuuksia ja todella helppo asentaa WordPress-blogi (Lucas D – 29. syyskuuta 2014)

Kesti hetken aikaa, jotta tilini luotiin, mutta se on ainoa kritiikkini. KUTEN! (Camille – 22. heinäkuuta 2014)

Hieman pettynyt siitä, että ikävin HostGatorin viimeisintä tarjousmyyntia, kirjautui joka tapauksessa ja toistaiseksi (erittäin) hyvä. (Stan – 30. maaliskuuta 2014)

Host Gator todella syö kilpailua halvimman hinnan suhteen! (Jackson – 4. tammikuuta 2014)

Halpa hinta oli minulle ratkaiseva tekijä. Luulen, että maine oli myös. Toistaiseksi niin hyvä! (Fred – 20. syyskuuta 2013)

Olen iloinen. John HostGator -tuesta auttoi minua WordPress-blogin perustamisessa. Ei voi kiittää sinua tarpeeksi! (Leila – 2. elokuuta 2013)

Selattiin ja vertailtiin erilaisia ​​isäntiä eikä löytänyt toista isäntää, joka voisi voittaa HostGators-hinnat. Vaikuttunut myös niiden ominaisuuksista. (Liam – 5. heinäkuuta 2013)

HostGator.com keskimääräinen luokitus on

4,5 / 5.
Perustuu 8 arvosteluun.

HostGator-suunnitelmat & hinnoittelu

HostGator tarjoaa kolme erilaista jaettua palvelimen isännöintisuunnitelmaa; tarjoavat perus-, premium- ja yritysmajoitussuunnitelman.

poikanen

Vauva

liiketoiminta

Hinta

3,96 dollaria kuukaudessa

6,36 dollaria kuukaudessa

10,36 dollaria kuukaudessa

Levytila

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Verkkotunnukset sallittu

1

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Oma maksuton numero

VAPAA

Ilmainen omistettu IP

Ilmainen yksityinen SSL

24×7-tuki

Välitön varmuuskopio

Ei sopimusta!

99,9% Uptime-takuu

45 päivän rahat takaisin -takuu

Google AdWords

100 dollarin luotto

100 dollarin luotto

100 dollarin luotto

Ilmainen / välitön asennus

Lisäosat / pysäköidyt verkkotunnukset

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Anonyymi FTP

Aliverkkotunnukset

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

FTP-tilit

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

WordPress-hosting

MySQL-tietokannat

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

CGI

Nopea CGI

PHP 5

Ruby On Rails

SSH

Perl

pytonkäärme

SSI

cron

Etusivu

Kiemura

GD 2

Kuva Magick

Äänen / videon suoratoisto

Ilmainen moduulin asennus

POP3-tilit

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Web-posti

Sähköposti Alias

Automaattivastaajat

Postituslistat

Catch Alls

Roskapostin salamurhaaja

Postin välitys

IMAP-tuki

SMTP

Soholaunch

Hotlink-suojaus

IP Deny Manager

Mukautetut virhesivut

Pikablogit

Pikaportaalit

Välitön PHPnuke

Pikafoorumit

Välitön vieraskirja

Välitön laskuri

Välitön lomake

Ohjaa URL

Verkkopohjainen tiedostohallinta

PW-suojatut hakemistot

phpMyAdmin

AWStats (Reaaliaikaiset päivitykset)

Webalizer

Raw Log Manager

Viitelokit

Virhelokit

Oma maksuton numero

VAPAA

Yksityinen SSL sallittu

sisältyvät

Omistettu IP

$ 2.00 / Mo

VAPAA

Jaettu SSL

osCommerce

ZenCart

Kuutiokori

HostGator arvosteluyhteenveto

Joten onko HostGatorista mitään hyötyä?

Hyvä: Ystävällinen 24/7 asiakastuki. 45 päivän rahat takaisin -takuu. Halvat hosting-suunnitelmat. Mukana isäntäominaisuudet. Luotettava käyttöaika.

EI-HYVIN: Vain viikoittain suoritettavat palvelimen varmuuskopiot. Hieman kallis verkkotunnuksen rekisteröinti.

HostGator perustettiin yli kymmenen vuotta sitten, ja se aloitti vain kolmella palvelimella. Heistä on sittemmin kasvanut maailmankuulu jättiläinen web-hosting-alalla.

Yhtiö tarjoaa hosting-paketteja, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeita, ja niiden ominaisuudet, hinnoittelu ja tuki tekevät niistä go-to-web-isäntä tuhansille tuhansille verkkovastaaville..

HostGatorin menestyksen perustana on nopea, luotettava ja vakaa palvelin – joka tarjoaa täysin räätälöitäviä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin. HostGatorin erinomaisen teknisen toimitusten ja alan johtavien palvelutasojen kanssa et todellakaan voi mennä pieleen. Ja täydellisen mielenrauhan takia sinulla on heidän 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Katsaus HostGator Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› HostGator Review

HostGator arvosteluyhteenveto

Joten onko HostGatorista mitään hyötyä?

Hyvä: Ystävällinen 24/7 asiakastuki. 45 päivän rahat takaisin -takuu. Halvat hosting-suunnitelmat. Mukana isäntäominaisuudet. Luotettava käyttöaika.

EI-HYVIN: Vain viikoittain suoritettavat palvelimen varmuuskopiot. Hieman kallis verkkotunnuksen rekisteröinti.

HostGator perustettiin yli kymmenen vuotta sitten, ja se aloitti vain kolmella palvelimella. Heistä on sittemmin kasvanut maailmankuulu jättiläinen web-hosting-alalla.

Yhtiö tarjoaa hosting-paketteja, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan tarpeita, ja niiden ominaisuudet, hinnoittelu ja tuki tekevät niistä go-to-web-isäntä tuhansille tuhansille verkkovastaaville..

HostGatorin menestyksen perustana on nopea, luotettava ja vakaa palvelin – joka tarjoaa täysin räätälöitäviä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin. HostGatorin erinomaisen teknisen toimitusten ja alan johtavien palvelutasojen kanssa et todellakaan voi mennä pieleen. Ja täydellisen mielenrauhan takia sinulla on heidän 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map