Media-temppelikatsaus

Media-temppelikatsaus


Käy MediaTemple.net-sivustossa

Media-temppelikatsaus

Media-temppeli tai (mt), perustettiin vuonna 1998 Kaliforniassa, ja siitä on tullut yksi premium-nimistä web-hosting- ja pilvipalveluissa. Nykyään Media Temple tukee yli 1,5 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa, ja se työllistää suoraan yli 200 työntekijää.

Media-temppelin ihmiset ovat pitkään pitäneet itseään markkinajohtajana. Vuonna 2006 he käynnistivät yhden ensimmäisistä julkisista pilvijärjestelmistä (The Grid), ja monet ammatilliset bloggaajat ja web-kehittäjät pitävät heitä kiistattomina web-hosting-maailman kuninkaina.

Media Temple (mt) -ominaisuudet

Media-temppeli tai (mt) on tarjonnut korkealaatuista web-hosting-palvelua 16 vuotta.

Skaalautuva kaistanleveys (Reddit ™ -valmis)

SSD-tallennustila (SSD-levyt lataavat sivustosi jopa 50% nopeammin)

100 ainutlaatuista sivustoa / vaihtoehtoista verkkotunnusta

30 päivän rahat takaisin takuu

Media Temple tarjoaa tällä hetkellä 4 päätyyppiä hosting-ratkaisuja. Näissä 4 isännöintivaihtoehdossa on joukko tarkempia paketteja asiakkaan erityistarpeista riippuen. Neljä hosting-luokkaa ovat:

Jaettu hosting – Vuonna 2006 Media Temple toi markkinoille The Grid – edelläkävijän pilvijärjestelmän, josta on tullut yksi perusta, jolle yritys on kasvanut. Grid on sarja kytkettyjä palvelimia, jotka toimivat jatkuvasti yhdessä. Tällä tavoin asiakkaat eivät luota vain yhteen jaettuun palvelimeen, vaan palvelinjärjestelmään, joka mukauttaa tarjontaansa kysynnän mukaan milloin tahansa. Grid-isännöimillä paketeilla asiakkaat voivat käyttää 1 Tt kaistanleveyttä kuukaudessa, 100 Gt tallennustilaa ja 24/7 asiakas- ja teknistä tukea.

Ensiluokkainen WordPress-hosting – Tavallisen Grid-isännöinnin tyyppinen päivitys, Premium WordPress Hosting -palvelu käynnistettiin vuonna 2014 ja se on tarkoitettu käyttäjille, jotka etsivät erityistä hosting-ratkaisua WordPress-sivustoilleen. Asiakkaat voivat asentaa WordPressin tavalliseen jaettuun isännöintiin, mutta WordPress Hosting -paketti on suunniteltu siten, että kaiken on helpompaa käyttää. Tuote lanseerattiin web-kehittäjien ja suunnittelijoiden mielessä, ja se sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja mahdollisuuden yhdellä napsautuksella.

VPS-hosting – Media Temple VPS -majoitussuunnitelmissa on käyttöaikatakuu 99,999%, ja ne tarjoavat käyttäjille kolme erityyppistä pakettia. Itsehallitut VPS-suunnitelmat on suunnattu niille, jotka haluavat rakentaa sivustonsa alusta alkaen, ja ne tarjoavat pääkäyttäjän pääsyn palvelimelle. Hallinnoidut VPS-suunnitelmat antavat käyttäjille pääsyn intuitiiviseen ohjauspaneeliin, juuripääsy saatavana pyynnöstä. Saatavana on myös täysin hallittu VPS-suunnitelma – asiakkaat jättävät kaiken asennuksen ja hallinnan ammattilaisille.

Dedicated Server – Samoin kuin VPS-hosting-asetukset, Dedicated Server -vaihtoehto on saatavana niille, jotka tarvitsevat ehdottomasti parasta virran ja suorituskyvyn suhteen. Nämä paketit sisältävät 10 Tt kuukausittaista kaistanleveyttä, 1 Tt koko SSD-muistia ja 128 Gt puskuroitua DDR3-muistia. Jälleen kerran, kuten VPS Hosting, asiakkaat voivat valita itsehallittujen, hallittujen tai täysin hallittujen omistettujen palvelinpakettien välillä. Media Temple -palvelimien asiakkaita ovat Diesel ja Steve Madden.

Media temppelitoiminnot

Käyttöaste & Esitys

Media Temple tarjoaa a 20/20 käyttöaikatakuu sen DV-tuotteissa. DV-tuotteet sisältävät minkä tahansa sen VPS-isäntäpaketeista ja erillisistä palvelinpaketeista. Tämä tarkoittaa, että Media Temple takaa 99,999%: n käyttöajan kaikille näistä paketeista. Jos tätä takuuta ei noudateta, asiakas voi vaatia takaisin 20% kuukausittaisesta isännöintimaksunsa jokaisesta koetusta seisokkien 20 minuutista. Tämä on erinomainen takuu, ja se osoittaa luottamuksen heidän suoritukseensa. DV-tuotteita käyttävien asiakkaiden ilmoituksia on vähän ja kaukana toisistaan.

Tällaista takuuta ei kuitenkaan ole The Grid -palvelussa ylläpidetyille paketeille. Tähän sisältyy tavallinen jaettu hosting ja Premium WordPress Hosting -paketti. Media Templen jaetut isännöintipaketit eivät ole halvimpia – kaukana siitä, ja siksi on jossain määrin pettymys, etteivät ne tarjoa minkäänlaisia ​​käyttöaika- tai suoritustakuita. Useimmat testaustilastot osoittavat, että Gridin keskimääräinen käyttöaika on noin 99,9%, ja se on varmasti yksi nopeimmista palveluista.

Jaettu isäntä aiheuttaa aina ongelmia. Tapa, jolla Media Templen Grid on perustettu, eroaa muista isännöintiyrityksistä. Koska kaikki palvelimet toimivat yhdessä, yhden palvelimen vikaantumisen ei pitäisi aiheuttaa verkkosivustosi laskua, koska muut palvelimet ottavat hidasta. Kuten kaikissa jaetussa isännöintipalvelussa, valtava kysynnän nousu verkon kautta voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, koska virran yksinkertaisesti ei riitä vastaamaan noususuhdannetta. Tämä on ongelma kaikille jaetulle isännöintipalvelulle.

Media Temple -sovelluksessa aaltoilun on oltava verkon leveä, koska ruudukon rakenne tulee helpottaa paikallista piikkiä liikenteen nousussa vaikuttamatta muihin käyttäjiin. Tältä osin Media Temple on eronnut monista kilpailijoista.

auta & Tuki

Media Temple käyttää heidän asiakaspalvelun ennätys kovana myyntipisteenä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea live-keskustelujen, tukipyyntöjen, puheluiden ja tweetien välityksellä, ja heillä on laaja KnowledgeBase-tukipalvelu ja keskustelupalstat, joissa käyttäjät ja henkilökunta keskustelevat erilaisista asioista.

Vuonna 2014 Media Temple voitti neljä Stevie-palkintoa. Stevie-palkinnot ovat vuosittaisia ​​kansainvälisiä liiketoimintapalkintoja, jotka jaetaan yrityksille, jotka saavuttavat huippuosaamisen liiketoiminnassaan.

Media Temple otti kotiin Gold Stevie -palkinnon CloudTech Premium -tukitiimilleen. Se tunnustettiin myös kolmella Silver Stevie -palkinnolla vuoden Contact Center -luokissa (enintään 100 paikkaa) – Technology Industries; Vuoden asiakaspalvelun johtoryhmä – kaikki muut teollisuudenalat ja vuoden asiakaspalveluosasto – tietokonelaitteistot & Tietokonepalvelut.

Stevie-palkintojen voittaminen on melko harvinaista, ja se on mitta siitä, kuinka kansainvälinen yhteisö arvostaa Media Templen asiakaspalvelutiimiä.

Tietoja Media Templestä

Tiesitkö, että Media Temple perustettiin vuonna 1998, ja se on tunnustettu yhdeksi Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvavista yrityksistä ja yhdestä parhaista työpaikoista Los Angelesissa. MT: llä on 1,5 miljoonaa verkkosivustoa 100 eri maassa. GoDaddy osti (mt) lokakuussa 2013. Vaikka tämä aiheutti joillekin ensimmäistä huolta, Media Temple on säilyttänyt itsenäisyytensä. Se toimii riippumattomasti GoDaddystä, ja osto-sopimuksessa määrättiin, että tämä ei muutu. Kaupan ansiosta Media Temple on voinut jatkaa kasvuaan, eikä se ole osoittanut hidastumisen merkkejä milloin tahansa pian.

Lähde: mediatemple.net/company/about-us

Media-temppeli Twitterissä

Mediatemppelien suositukset

WP-hosting, joka tarjoaa, käytän heidän Grid-suunnitelmaa ja kaikki on rock’n roll !! (Leroy – 28. huhtikuuta 2015)

Liityin heidän Grid (jaettu) suunnitelma. Erinomainen asiakastuki, Media Temple on todella nopea ja luotettava verkkoisäntä. (Ian P – 30. tammikuuta 2015)

MediaTemple.net -luokituksen keskiarvo on

5/5.
Perustuu 2 arvosteluun.

Media temppelisuunnitelmat & hinnoittelu

Media Temple tarjoaa valikoiman korkealaatuisia web-hosting-vaihtoehtoja, jaetusta isännöinnistä, WordPress-isännöinnistä VPS: ään, Dedicated- ja Cloud-isännöintiin.

(mt) jaettu hosting

 • Alkaen 20 dollaria kuukaudessa
 • Erinomainen bloggaajille, yrityksille ja suunnittelijoille
 • Isännöi jopa 100 verkkosivustoa
 • 5 Gt kaistanleveys
 • 1TB kuukausittainen kaistanleveys
 • 100 Gt SSD-tietokantavarasto
 • 1000 sähköpostitiliä
 • 24/7/365 live-tuki
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

(mt) WordPress-hosting

 • Alkaen 29 dollaria kuukaudessa
 • Suuri WordPress-suunnittelijoille & kehittäjät, bloggaajat
 • Nopeasti & yksinkertainen WordPress-hosting
 • Automaattinen WordPress-ydin & tietoturvapäivitykset
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Yhden napsautuksen latausympäristö
 • All-in-one-ohjauspaneeli
 • Sisältää 3 WordPress-asennusta
 • 24/7/365 live-tuki
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Media-temppelikatsauksen yhteenveto

Joten onko Media Templestä mitään hyötyä?

Hyvä: räätälöity WordPressille. Hyvä käyttöaika ja vasteaika. Aina asiakastuki. Turvallinen.

EI-HYVIN: Kalliimpi kuin perinteinen jaettu hosting.

Media Temple on yksi ensimmäisistä nimistä, joka on monien huulilla, kun häntä pyydetään suosittelemaan ammattimaista web-hosting-yritystä. Se ei ole mikään pieni syy johtuen Media Temple -yrityksen sitoutumisesta luopua ammattimaisesta verkkokaupan yhteisöstä. He ovat tehneet tämän läpi poikkeuksellinen palvelu, erinomainen suorituskyky ja luottamuksen rakentaminen asiakkaiden kanssa.

Toisin sanoen – ne eivät ole kaikille. Asiakkaat, jotka haluavat perustaa yksinkertaisen blogin tai WordPress-sivuston, joka ei tule saamaan paljon liikennettä, eivät yksinkertaisesti tarvitse Media Templea. Niiden hinnat heijastavat heidän kohdistamaansa asiakastyyppiä. Joku, joka haluaa perustaa ensimmäisen verkkosivustonsa tai perusblogin, voi löytää halvempaa isännöintiä muualta. Näille asiakkaille isännöinti Media Templessa olisi kuin konekiväärin nostaminen nyrkkiin. Sitä ei vain tarvita.

Kokeneiden online-liikemiesten, verkkosivujen suunnittelijoiden ja yritysomistajien tulisi kuitenkin katsoa Media Templen hyvältä. Se tarjoaa Erinomainen palvelinvakaus ja helpottaa skaalattua ylläpitoa kysynnästä riippuen. Sen asiakaspalvelu on kirjaimellisesti palkittu, ja se tarjoaa tällä hetkellä isännöintiratkaisuja joillekin tunnetuimpiin pääkatubrändeihin. Jos luotettavuus, erinomainen asiakaspalvelu ja alan johtava suorituskyky ovat asioita, joita yrityksesi tarvitsee, Media Temple voi olla sinulle Web-isäntä.

Katsaus Media-temppeli Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› Media Temple Review

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map