4 Shërbime të Taksave të Lehta Online Për Regjistrimin Lehtë Online

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Shërbime Online të TaksaveRegjistrimi i taksave nuk duhet të jetë stresues, kërkon kohë ose të shkaktojë tërbim.

Mosha dixhitale solli disa lehtësi të ditës moderne, si regjistrimi i taksave tuaja në internet, por tani me bumin e pajisjes celulare, madje mund të paraqisni taksat tuaja menjëherë nga telefoni juaj.

Këto katër shërbime të taksave në internet e bëjnë tepër të lehtë paraqitjen e taksave tuaja.

Ky udhëzues kalon në secilën nga faqet kryesore për të regjistruar taksat në internet në vitin 2014 dhe si secila bën marrjen e një kthimi të saktë aq të thjeshtë sa kontrollimi i emailit tuaj.

Shërbime Online të Taksave

Vritni taksat tuaja me lehtësi – TaxSlayer.com

Konkurrenca për programin më të lartë të përgatitjes së taksave në internet është goxha e pjerrët, por TaxSlayer ka qenë shumë agresive dhe ofron disa stimuj gjenialë për klientët që kërkojnë të paraqesin këtë sezon tatimor 2014.

TaxSlayer siguron një ton avantazhesh si eFiling shtetëror me kosto të ulët, softuer tatimor të lehtë për t’u përdorur dhe opsione të përballueshme për regjistrim për të gjitha llojet e formave IRS për të cilat mund të të duhen.

Ju gjithashtu mund të paraqisni kthime shtetërore, federale, të ndryshuara, ushtarake dhe para vitit përmes TaxSlayer gjithashtu.

Ekzistojnë tre botime të TaxSlayer përfshirë një botim ushtarak falas, botim klasik për 9,95 $ dhe edicionin premium për 29,95 $.

rekuizitë

– TaxSlayer siguron deklarata falas për taksat shtetërore dhe federale për personelin ushtarak aktiv, dhe programi është vetëm 9,95 dollarë nëse jeni civil.
– Ndërfaqja është e thjeshtë dhe me ngjyra të ndritshme. Shtë e thjeshtë për t’iu përgjigjur secilës pyetje dhe mjaft shpejt.

Cons

– Asnjë version celular ende.

Versioni klasik i TaxSlayer ju lejon të menaxhoni pjesë të kthimit tuaj të taksave lehtësisht si interesi i hipotekës, tatimi në pronë, kreditë e kujdesit për fëmijë, zbritjet e artikuluara dhe shumë më tepër.

Regjistrimi 1040EZ është një proces i shpejtë dhe është mjaft i saktë pas provës.

Programi kontrollon për të gjitha llojet e gabimeve dhe mbulon të gjitha lëndët si shtëpinë tuaj, punën tuaj, të varurit dhe çështje të tjera që do të lejojnë kreditë dhe zbritjet që keni fituar.

Një kontroll përfundimtar i gabimit është përfunduar para se të paraqisni për të siguruar që keni futur gjithçka në mënyrë korrekte.

Nëse doni të bëni një pushim, ju mund të shtoni një mbajtës vendi dhe të hidheni përsëri më vonë për të plotësuar informacionin që mungon. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mbushni kutitë ndërsa kaloni përmes softverit.

Lloji është i lexueshëm dhe i madh, dhe butonat janë të lehtë. Thjesht klikoni “Vazhdo” kur të jeni gati për të kaluar në faqen tjetër. Ju gjithashtu mund të shpejtoni procesin duke importuar informacione nga një kthim i mëparshëm i ruajtur në TaxSlayer.

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të kontaktoni gjithashtu mbështetjen e klientit të TaxSlayer me telefon ose email.

Kjo funksionon edhe për ata që janë duke kërkuar me një edicion falas. Sidoqoftë, ekziston një mundësi mbështetjeje prioritare për përdoruesit premium. Kompania është gjithashtu shumë aktive në Twitter.

Duke përdorur TaxSlayer, ju mund të merrni taksat tuaja të regjistruara në mënyrë korrekte dhe të siguroheni që nuk ka ndonjë gabim duke përdorur kontrollin e tyre përfundimtar. Mbështetja e klientit është gjithmonë e disponueshme nëse keni një pyetje ose keni nevojë për udhëzime se çfarë të paraqisni.

Merrni Style Er Done Turbo Style – TurboTax

TurboTax i Intuit ka qenë gjithmonë një nga kompanitë më të mira të programeve kompjuterike për përgatitjen e taksave.

Ata ofrojnë regjistrim falas të deklaratës së taksave dhe shumë karakteristika për ata që blejnë një version premium. Ju gjithashtu mund të importoni të dhëna, të cilat zvogëlohen në mënyrë dramatike në kohën e futjes së të dhënave nëse bëni një biznes ose punoni për veten tuaj nën 1099.

Ju mund të dhëna të rëndësishme nga itsDeductible dhe Mint, të cilat janë në pronësi të dy nga Intuit.

rekuizitë

– Përdorim i thjeshtë nga desktopi ose pajisja celulare.
– dokush mund të përdorë programin nëse e dini ligjin e taksave apo jo.
– Kthimet federale janë falas

Cons

– Ju nuk mund të importoni të dhëna përveç nëse paguani për shërbimin premium.

TurboTax është një emër shtëpiak. Edhe gjyshja juaj ka folur me siguri për përfitimet e TurboTax.

Rankedshtë renditur në krye të listave të programeve për përgatitjen e taksave për një arsye. Pas testimit të softuerit këtë vit, TurboTax ishte më i lehtë për t’u përdorur dhe madje edhe më i saktë se më parë.

Megjithatë, tiparet premium kanë shumë më tepër për të ofruar. Duke paguar primin, ju mund të importoni të dhëna nga format W-2s dhe 1099 me lehtësi.

Softueri ka një stil të drejtuar për intervistë që e bën të lehtë për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe të shihni se çfarë kredite ose zbritjet po aplikohen ndërsa punoni përmes kërkesës tuaj për deklaratën e taksave.

TurboTax gjithashtu ju tregon se cila është kthimi më i dobishëm për situatën tuaj tatimore ndërsa paraqiteni.

Ndërsa programi i përgatitjes së taksave është gjithmonë subjekt i gabimit të përdoruesit, TurboTax shkon një hap më tej për të provuar dhe eliminuar të gjitha çështjet me pyetjet e duhura. Ajo gjithashtu mund të gjeni artikuj që keni lënë pas dore.

Nuk ka as llogaritjet e kërkuara të matematikës. Softueri do t’i bëjë të gjitha për ju. Ndërfaqja është jashtëzakonisht e zhytur në mendime dhe e thjeshtë, dhe madje mund ta përdorni në pajisjen tuaj celular.

Nëse keni probleme, gjithmonë mund të kontaktoni qendrën e ndihmës në internet të Intuit, e cila ofron me shumë informacione si përgjigje për pyetjet e bëra zakonisht dhe të specializuara, si dhe udhëzime për ligjin e taksave dhe numrat e shërbimit të klientit në rast se ju duhet të flisni me dikë.

Merrni një veprim të kthimit të taksave – TaxAct.com

Nëse dini mjaftueshëm për atë që jeni duke bërë ose keni një kthim të thjeshtë që dëshironi të bëni shpejt, TaxAct është një alternativë e lirë dhe e saktë.

Shteti eFiling është gjithashtu i përballueshëm me TaxAct. Ju mund të përgatisni, eFile dhe të shtypni deklaratat federale të taksave falas me TaxAct. E vetmja gjë për të cilën duhet të paguani është eFile e shtetit ose nëse doni të importoni të dhëna nga një kthim i mëparshëm.

Ju gjithashtu duhet të paguani shtesë për të folur me dikë në mbështetjen e klientit.

rekuizitë

– EFilimi federal falas është i thjeshtë.
– eFilingimi me kosto të ulët është më i lirë se konkurrentët.
– Mbështetja e auditimit lehtëson që bizneset të regjistrohen në internet.

Cons

– Mbështetja telefonike nuk është falas.
– Ndihma dhe mbështetja tatimore në internet mund të jenë më të gjera.

Ekzistojnë tre botime për TaxAct përfshirë një botim federal falas, botim Deluxe për $ 9,95 dhe Ultimate për $ 17,95.

Nëse dëshironi të paraqisni dosjen, do të duhet të paguani ekstra për versionet falas dhe Deluxe. Ultimate përfshin një shtet dhe një paraqitje federale.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni dhe instaloni softuer CD që shkojnë deri në 21,95 dollarë. Ju gjithashtu mund të paraqisni kthimet e vitit paraprak që datojnë në vitin 2000.

Udhëzuesi TaxAct i ndihmon filtrat të përgjigjen në pyetjet që lidhen me statusin e tyre tatimor dhe e bën më të lehtë me mbi 2.500 këshilla tatimore për të siguruar që përdoruesit të kenë ndonjë ndihmë gjatë përgatitjes së deklaratës së tyre të taksave në internet.

Ekziston gjithashtu një shkëlqim tatimor që përfshin përkufizime për 300 kushte tatimore. Pyetjet lejojnë TaxAct të kenë më shumë saktësi dhe përdoruesit të marrin kontrollimin e gabimeve, alarmet dhe një metër të rimbursimit / borxhit që i ndihmon ata të kuptojnë se çfarë do të marrin për deklaratën e tyre tatimore.

Në përgjithësi, është një program i shkëlqyeshëm për përgatitjen e taksave, por mund të dëshironi më shumë ndihmë nëse nuk jeni të njohur me regjistrimin e taksave vetë.

Bëni atë Herën e Parë – HRBlock.com

Kur bëhet fjalë për paraqitjen e taksave, H&R Blloku është një emër tjetër shtëpiak.

Sidoqoftë, kompania ka qenë e njohur më shumë për konsultimet e saj brenda zyrave sesa softverin e saj në internet për përgatitjen e taksave në të kaluarën. Në vitin 2014, është një nga programet më të mirë të përgatitjes së taksave në internet për t’u përdorur.

Me shumë mundësi zgjedhjesh, udhëzime të gjera dhe saktësi të lartë, është një opsion i shkëlqyeshëm për ata që sapo fillojnë me regjistrimin e taksave dhe mund të mos dinë aq sa duhet për të marrë një kthim të saktë.

rekuizitë

– H&R Blloku ndihmon individët dhe bizneset të marrin deklaratat më të sakta të taksave.
– Regjistrimi federal dhe shtetëror, shërbimi ndaj klientit dhe mjetet shtesë të gjitha të përfshira në çmim.

Cons

– Softueri nuk është falas dhe ka një çmim më të lartë se konkurrentët me 27,95 dollarë deri në 34,95 dollarë.

Tatimpaguesit do të duan gamën e gjerë të shërbimeve që ata marrin me këtë softuer.

Pavarësisht çmimit, ia vlen të holla nëse keni nevojë për ndihmë profesionale për të kuptuar taksat tuaja dhe dëshironi të merrni kthimin sa më të saktë të mundshëm.

Ato gjithashtu kanë mijëra zyra të shitjes me pakicë në të gjithë vendin, gjë që e bën të lehtë të merrni ndihmë për një problem nëse futeni në një bllok rruge.

Të gjitha llojet e filerave mund të marrin ndihmë me H&R Blloku gjithashtu. Pavarësisht nëse jeni i vetëpunësuar, një investitor apo thjesht një prind i vetëm duke provuar të kuptoni kreditë e kujdesit për fëmijë, ka një ton mënyrash që H&R Block parashikon gjithçka për përdoruesit e tyre dhe ofron udhëzime ndërsa ju përgjigjeni pyetjeve për të siguruar që kthimi juaj të jetë sa më i saktë që të jetë e mundur.

Shtë gjithashtu e lehtë për të marrë rimbursimin tuaj me të H&B Bllok, i cili ofron disa mundësi disbursimi përfshirë depozitën direkte, çekun ose një depozitë me karte të parapaguar.

Ju gjithashtu mund të kërkoni një kontroll të parashikimit të rimbursimit të shtetit për një tarifë prej $ 13, që është si një kredi.

Mbështetja është gjithashtu më e mira me H&R Bllok, dhe është në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Shkruar dhe Botuar nga Christopher Pontine And Cynthia Adams

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map