Një përmbledhje e Zenfolio për vitin 2020 (Mirat, Kundërvajtjet, Prmimet dhe Karakteristikat)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Rishikimi i Zenfolio

Konsiderimi i Zenfolio për të ndërtuar faqen tuaj të fotografisë?

E marr:

Sshtë një ndërtues i shkëlqyeshëm i përgjithshëm me një ton karakteristikash për t’ju ndihmuar të filloni.

Më e mira nga të gjitha:

Nuk ka rëndësi niveli juaj i aftësive sepse ata e mbajnë të thjeshtë për këdo që të ndërtojë një sit fotografik që me të vërtetë dallon.

Lexoni këtë përmbledhje të Zenfolio për të parë se si mund të funksionojë për ju.

Pak për Zenfolio

Zenfolio është perfekt për fotografët me dhe pa njohuri për kodimin.

Ditët e reja dhe dizajnerët profesionistë të internetit shohin vlerën në shërbimin e fotografisë sepse modelet ekzistuese janë të lehta për tu personalizuar edhe pa asnjë njohuri të HTML.

Ekziston gjithashtu një mundësi shablloni me porosi për dizajn më të avancuar në internet.

Regjistrimi në faqen e internetit kërkon pak minuta për të përfunduar dhe pasi të zgjidhni një model dhe të ngarkoni fotografi, anëtarët janë në gjendje të fillojnë faqet e tyre dhe të fillojnë të shesin fotografitë e tyre.

Informacione më të hollësishme janë në dispozicion të anëtarëve përmes tabelës së llogarisë e cila shërben si një mjet i vlefshëm për azhurnimin e informacionit, shikimin e të dhënave dhe shtimin e fotografive shtesë për shitje.

Ndërfaqja është e pastër, e thjeshtë për t’u kuptuar dhe u ofron anëtarëve opsione me një klik të cilat u kursejnë kohë.

Karakteristikat më të spikatura të Zenfolio shpjegohen në detaje përmes Qendrës së Mbështetjes së Konsumatorëve ku përmbajnë informacione shtesë.

Përveç aftësisë për të hyrë në tekst dhe mësime mësimore, anëtarët janë në gjendje të shikojnë video dhe të ndjekin seanca trajnimi përmes kësaj zone të faqes në internet.

Kjo u lejon atyre të shfrytëzojnë sa më shumë karakteristikat e faqes në internet dhe të maksimizojnë shitjet e tyre përmes Zenfolio.

Koha e përgjigjes është e shpejtë ndërsa klikoni në ikonën e zgjedhur në pult, që dëshironi të shihni.

Ngarkimi i fotografive dhe listave të çmimeve kërkon minuta për të bërë dhe ju jep mundësinë për të optimizuar përshkrimet duke përdorur fjalë kyçe. Kjo e bën punën që ju postoni të kërkueshme në motorët e kërkimit dhe në të gjithë faqen e internetit.

Klientët që kërkojnë një stil të veçantë të një fotografi mund ta bëjnë këtë me lehtësi duke e bërë Zenfolio të shkëlqyeshëm për fotografët dhe njerëzit që duan të blejnë fotografi të bukura.

Filloni gjyqin tuaj falas me Zenfolio

Enmimi i Zenfolio

Ka tre nivele të ndryshme anëtarësie për të zgjedhur me Zenfolio.

E para është opsioni Starter.

Kushton 7 dollarë në muaj por zvogëlohet në 5 dollarë në muaj kur zgjidhet dhe paguhet një anëtarësim vjetor.

Ajo ofron një listë shumë themelore të veçorive përfshirë një uebfaqe dhe blog të personalizueshëm, opsione të paketimit të pakufizuar, kontrolle aksesi me aftësi fjalëkalimi dhe mbajtje të videove HD.

Mundësia e dytë e anëtarësimit është pro.

28shtë 28 dollarë në muaj dhe ulet në 20 dollarë në muaj kur paguhet çdo vit dhe jo me këste.

Ajo ofron të njëjtat karakteristika themelore që opsioni Starter ofron përveç filigranave dhe markave, aksesin e klientit, korrigjimin dhe të preferuarat e ruajtura, lirinë në çmimin e produkteve tuaja dhe një numër mjetesh të fuqishme të marketingut.

Opsioni i fundit i anëtarësisë i ofruar nga Zenfolio quhet i Avancuar.

Ajo ofron të njëjtat karakteristika të shkëlqyera të anëtarësive Starter dhe Pro.

Kushton 40 dollarë në muaj kur paguhet me këste dhe zvogëlohet në 30 dollarë në muaj kur paguhet plotësisht çdo vit.

Disa karakteristika për tu shënuar përfshijnë llogari të shumta të përdoruesve, redaktimin e porosive, një listë falas në Fotograf Central, dhe bisedë të vlefshme dhe mbështetje telefonike e vlefshme që është në dispozicion menjëherë.

Një provë falas pa nevojën për të futur informacione për kartën e kreditit është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e rinj.

Për të provuar faqen e internetit, do të duhet të shkruani emrin e fotografit tuaj, adresën e postës elektronike, zgjedhjen e fjalëkalimit, vendin e vendbanimit dhe të pajtoheni me kushtet e shërbimit dhe politikën e privatësisë të përfshira në faqen e internetit.

Le të Shikoni Grafikun e Prmimeve të Zenfolio

Paketat e Reviewmimeve të Rishikimit të Zenfolio

Zenfolio Pro Gonna juaj si

Fotografëve u duhet një sasi e madhe e gjerësisë së bandës për të shfaqur fotot e tyre më të mira në madhësinë më të përshtatshme.

Një sasi e pakufizuar

Shumë faqe në internet i kufizojnë përdoruesit duke u dhënë atyre një sasi të kufizuar hapësirë ​​ruajtjeje në shtëpi dhe të shfaqin punën e tyre.

Zenfolio ofron hapësirë ​​ruajtjeje të pakufizuar edhe për përdoruesit më themelorë. Kjo është një pikë e madhe shitje për faqen në internet.

Përdoruesit nuk duhet të sakrifikojnë cilësinë për të përmbushur udhëzimet e faqes në internet.

Në fakt, ata kanë mundësi më të mira për të shitur sepse ata janë në gjendje të përfshijnë shembujt më të mirë të punës së tyre jo vetëm ato që mund të zvogëlojnë në madhësi për të shitur në një faqe në internet.

Modelet u krijuan për të treguar aftësitë dhe krijimtarinë e fotografëve duke theksuar vizualitetet (fotografi dhe video HD).

Fotografi Qendror ndihmon klientët të zbulojnë fotografët. Karakteristika është edhe një arsye tjetër pse Zenfolio nuk është thjesht një uebfaqe pritëse fotografish.

Shtë një mundësi mbresëlënëse multi-media për fotografët e të gjitha niveleve të aftësive për të shfaqur punën e tyre, të ndërtojnë biznesin e tyre dhe të fitojnë jetesën.

Përmes fotove dhe videove HD, ju rrëmbeni vëmendjen e njerëzve dhe i interesoni ata për trupin tuaj të punës, qoftë portrete, peizazhe apo fotografi natyrore në të cilat specializoheni.

Gjithmonë një tifoz i kësaj

Një tjetër mundësi mbresëlënëse e ofruar nga Zenfolio është gjykimi i saj falas. Krijuar prej 14 ditësh, ju jeni në gjendje të provoni tiparet e sitit pa hequr dorë nga informacionet e kartës tuaj të kreditit.

Pasi të përfundojë gjyqi, do t’ju jepet mundësia të blini një pajtim të paguar.

Zgjedhja e planit të anëtarësimit me të cilin varet, varet nga sa mendoni se do të përdorni uebfaqen.

Edhe më e rëndësishmja, nëse paguani çdo vit, kurseni një shumë të konsiderueshme parash për cilindo plan anëtarësie që keni zgjedhur për veten tuaj.

Zenfolio Cons

Dobësitë e Zenfolio janë të pakta në krahasim me faqet e internetit të tjera me koncepte të ngjashme.

Një, megjithatë, dallohet dhe kjo është mungesa e mbështetjes së menjëhershme të klientit që ajo ofron.

Në qoftë se një anëtar nuk ka një anëtarësim të përparuar, ai ose ajo do ta gjejë të pamundur arritjen e një personi të gjallë.

Ndihma për biseda dhe telefonike është e kufizuar për ata që kanë anëtarësimin më të paguar dhe të kufizuar në email për anëtarët Starter dhe Pro.

Për të përfituar nga kursimet e anëtarësimit, anëtarët duhet të blejnë shërbimin me vlerë të një viti paraprakisht.

Jo të gjithë kanë dëshirën ose mjetet për ta bërë këtë.

Abonimi nga muaji në muaj shërbimet bëjnë të mundur që edhe fotografët e rinj të përdorin ende faqen e internetit të Zenfolio pa humbur shumë para.

Edhe pse kostot shtesë janë minimale, mund të jetë një arsye për disa fotografë të shkojnë me një kompani të ndryshme për të shitur fotot e tyre.

Kjo është padyshim një nga të këqijat për disa fotografë.

Filloni gjyqin tuaj falas me Zenfolio

Modelet e Zenfolio

Ka dymbëdhjetë modele të ndryshme për të zgjedhur dhe rregulluar.

Secili është me cilësi të lartë dhe i lehtë për tu bërë vetë.

Ekziston një opsion i faqes fillestare dhe një mundësi galeri për secilin model në varësi të preferencave tuaja se si duken dhe janë rregulluar fotot tuaja në faqe.

Emrat e shablloneve të listuar në uebfaqe përfshijnë:

• Ares
• Hemera
• Aura
• Persephone
• Hestia
• Veritas
• Concordia
• Invidia
• Nox
• Vesta
• Pomona
• Nesoi

Pasi të zgjidhni modelin që është i duhuri për ju si fotograf, ju kërkohet të ngarkoni një deri në pesë fotografi për të filluar.

Pasi të përfundojë ai proces, atëherë mund të shtoni një titull të faqes në internet, vendndodhjen gjeografike dhe përshkrimin e faqes tuaj të internetit.

Kjo i ndihmon të tjerët të gjejnë fotografinë tuaj.

Këtu janë disa uebfaqe duke përdorur Zenfolio:

Shembuj në internet të Zenfolio

Tarifat e Zenfolio

Tarifat e Zenfolio dikur ishin dukshëm më të larta se sa janë sot. Në të kaluarën, ato shkonin në çmim për plan dhe valutë.

Që nga Nëntori 2017, një tarifë e sheshtë shërbimi 7% për të gjitha llojet e produkteve, planet dhe monedhat ngarkohet nga kompania.

Kjo lejon anëtarët të llogaritin tarifat e Zenfolio kur llogaritin çmimet e tyre të fotografive.

Shitësi i Përmbushur, Shkarkimi Dixhital dhe Produkte Vetë Përmbushur kualifikohen për tarifën e sheshtë të shërbimit.

Tarifa e shërbimit bazohet në çmimin e përgjithshëm të shitjes së produktit dhe jo në shenjëzimin e shtuar nga fotografi.

Tarifa e re, natyrisht, është minus zbritjet e fotografëve.

Shërbimi i Klientit Zenfolio

Ashtu si me shumicën e faqeve të internetit këto ditë, Zenfolio ofron një Qendër për Mbështetjen e Konsumatorëve të mbushur me informacion që ndihmon përdoruesit me pyetjet dhe shqetësimet e tyre më të ngutshme.

Temat e trajtuara në këtë qendër përfshijnë videot e trajnimit, trajnimin online, forumet e përdoruesve, Blogu i Zenfolio, Idetë e tipareve dhe na kontaktoni.

Disa nga temat më të ngutshme për anëtarët që të zgjedhin përfshijnë pyetje të bëra më shpesh (FAQ), Fillimi, Menaxhimin e llogarisë tuaj, organizimin e fotove dhe videove, personalizimin e faqes tuaj të internetit, mbrojtjen e punës suaj dhe shitjen e punës tuaj.

Agjentët e shërbimit të klientit Zenfolio janë në dispozicion për të ndihmuar përmes postës elektronike. Kohët e përcjelljes janë zakonisht katër orë nga koha e dërgimit të mesazhit, 365 ditë në vit.

Rekomandohet të kontaktoni fotografët direkt përmes faqes së shtëpisë ose kontaktit me pyetje që nuk adresohen në Qendrën e Ndihmës së Konsumatorëve.

Anëtarët e Avancuar të Pagesave kanë qasje në bisedën drejtpërdrejtë dhe mbështetjen e telefonit. Anëtarët e tjerë, megjithatë, nuk e kanë këtë mundësi pa përmirësuar shërbimin e tyre. Ështjet që kërkojnë vëmendje të menjëhershme nuk marrin vëmendje për orë të tëra nëse një përdorues paguan për një llogari Starter ose Pro.

Kompania ka një llogari Facebook, Twitter, Google+ dhe Instagram që anëtarët gjithashtu mund t’i referohen.

Edhe pse nuk është përmendur në uebfaqe se mbështetja mund të jepet përmes mediave sociale, përgjigjet për pyetjet e zakonshme ka të ngjarë të dalin në postimet në Facebook dhe Twitter.

Anëtarët mund të komunikojnë me njëri-tjetrin edhe përmes këtyre platformave.

Si të filloni me Zenfolio hap pas hapi

Ti mundesh Kliko këtu të regjistrohesh vërtet shpejtë.

Kjo do të ndodhë menjëherë pasi ta keni bërë atë ��

Si të filloni shitjen me Zenfolio

Shitja me Zenfolio është më e lehtë nga sa mund ta kishit imagjinuar. Gjithçka bëhet përmes pultit të llogarisë suaj.

Nga atje, ju jeni në gjendje të bëni gjërat e mëposhtme:

• Shikoni Raportet
• Kërkoni Pagesa
• Krijoni modele të reja modelesh
• Menaxhoni modelet e modeleve ekzistuese
• Shtoni dhe menaxhoni kuponat dhe fushatat e reja
• Shtoni dhe menaxhoni Certifikata të Reja për Dhurata

Zenfolio ju lejon të shtypni dhe shisni fotografi, të pranoni pagesa të kartave të kreditit, t’u jepni klientëve qasje në fotot e tyre duke përdorur një çelës unik dhe të krijoni pako.

Më e mira nga të gjitha, ju jeni në gjendje të vendosni çmimet tuaja dhe të paguani një tarifë të ulët transaksioni prej 7%, që është më pak se sa ishte në të kaluarën.

Për të filluar shitjen në faqe, ka disa hapa që do të duhet të ndiqni. Kështu shtoni produktet e shitësit:

1. Së pari, plotësoni informacionin e Profilit të Pagesës. Kjo lejon që Zenfolio të dijë se si dëshironi të merrni paratë që bëni nga shitjet tuaja të fotografisë.
2. Tjetra, krijoni një listë çmimesh.
3. Përfshini produktet që dëshironi t’i shisni në listën e çmimeve.
4. Përcaktoni çmimet për produktet.
5. Caktoni listën e çmimeve në galeritë e zgjedhjes suaj.

I njëjti proces vlen për Shkarkime Vetë-Përmbushur dhe Digital, por do të duhet të krijoni produktet përpara listës së çmimeve jo anasjelltas.

Anëtarët e fillimit duhet të përdorin çmimet bazë të laboratorit për të shitur punën e tyre. Abonentët Pro dhe Advanced kanë më shumë liri duke qenë në gjendje të përcaktojnë çmimet e tyre dhe të shesin më shumë produkte. Për të hyrë në opsionin Shitje, zgjidhni Shitja.

Pasqyra e Shitjes është një vështrim i tryezës në të gjitha tiparet e shitjes të ofruara përmes faqes së internetit të Zenfolio.

Ai i lejon anëtarët të menaxhojnë porositë, të mbajnë gjurmët e pagesave dhe të krijojnë promovime.

Krahasoni Zenfolio me Ndërtuesit e tjerë të Fotografisë në Uebfaqe përpara se të përdorni

Nëse vërtet dëshironi të krahasoni dhe prishni ndërtuesit e tjerë të fotografisë me Zenfolio, këtu janë dy pika për ta bërë atë.

Ndërtuesit kryesorë të fotografisë në internet

Grafiku i Krahasimit i Ndërtuesve të Uebfaqeve të Fotografisë

Përfundimi i Rishikimit të Zenfolio

Siç mund ta shihni Zenfolio ofron një ton karakteristikash që mund të rriten dhe të tregojnë biznesin tuaj të fotografisë.

Dhe, të gjitha mjetet për të qenë në gjendje të shfaqin punën tuaj dhe të shesin lehtësisht në internet.

konsideroni:

Përfundoni dhe provoni atë për të parë se si mund t’ju ndihmojë.

Pyetje e shpejtë për ju?

A keni pasur mundësinë të përdorni ende Zenfolio? Ose e keni menduar ta përdorni?

Gjithashtu, cilat janë mendimet tuaja për këtë përmbledhje të Zenfolio, gjithçka tjetër që dëshironi të shihni?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map