Rishikimi i Pixpa për vitin 2020 (Le ta thyejmë këtë ndërtues të faqes në internet)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Rishikimi i faqes së internetit të Fotografisë Pixpa

A keni futur fraza në Google si ……

 • Rishikimi i Pixpa
 • Pixpa vs Smugmug
 • Pixpa vs Wix

Nëse, kështu ka kuptim për mua.

Dua të them:

Pas te gjithave:

Një faqe në internet është një vend natyror për të fotografë të demonstrojnë punën e tyre, të gjejnë klientë të rinj dhe madje të zgjerojnë shërbimet e tyre në kurse mësimore.

Gjetja e ndërtuesit të duhur të uebit, megjithatë, është çështje tjetër pasi shumë kërkojnë njohuri të avancuara në krijimin e faqeve në internet, kodimin dhe të ngjashme.

Për fotografët që besojnë se marrja në punë e një stilisti profesional në internet është e vetmja mundësi e sigurt, ekziston një ndërtues i njohur i internetit që mund të jetë i përsosur për nevojat tuaja, Pixpa.

Provoni Pixpa plotësisht falas

Ok, le të fillojmë me këtë përmbledhje të Pixpa:

Lehtësia e përdorimit me Pixpa

Ajo që e bën Pixpa një vend të shkëlqyeshëm për fotografët që të ndërtojnë faqen e tyre të internetit është lehtësia e përdorimit.

Kjo do të thotë që Pixpa ju ndihmon hap pas hapi në proces për të krijuar një faqe interneti të shkëlqyeshme, e cila në të vërtetë është e përshtatur për ata në artet pamore, si fotografia, video dhe ilustrimet.

Për fotografët, lehtësia e përdorimit është thelbësore. Jo vetëm në ndërtimin e faqes suaj të internetit, por në shtimin e fotografive të reja që ndihmojnë në zgjerimin e portofolit tuaj.

Ka shumë tema për të zgjedhur, por pjesa më e mirë është se ju mund t’i përshtatni shpejt ato sipas nevojave tuaja, gjë që e ndan biznesin tuaj nga fotografë të tjerë.

Kjo do të thotë që ju mund të ndërtoni një faqe interneti të bukur nga e para, pa qenë një dizajnues në internet. Dhe, ju mund ta bëni atë të duket unike për tu dalluar nga konkursi.

Për fotografët që shtypen për kohën në ndërtimin e biznesit të tyre, të kesh akses në një ndërtues të thjeshtë, elegant të uebit, i ndihmon ata të krijojnë atë që dëshirojnë në një mënyrë unike, ndërsa nuk e prish buxhetin.

Si duket çmimi për Pixpa

Janë katër pako që Pixpa ofron në lidhje me planin e saj të çmimeve. Sa më i kushtueshëm të jetë plani, aq më shumë karakteristika do të merrni.

Baza: 6 dollarë në muaj

– Uebfaqet e Optimizuar Mobile
– 200 Fotografi Galeri
– Temat e përshtatshme
– Pafund, Faqet, Galeritë, & Botimi i Blogut
– Lidheni fushën tuaj
– Siguria SSL
– HTML personal & Redaktimi i CSS
– Ruajtje 1 GB

Ju gjithashtu mund të shtoni galeritë e tregtisë në faqen tuaj, shisni imazhe qoftë si shkarkime ose printime, vendosni çmimet tuaja, mos u shqetësoni për komisionin për shitje, ofroni kuponë zbritje, vendosni transportin tuaj & tarifat e taksimit dhe ofroni përmbushje automatike me laboratorë printimi.

Pro: 9 dollarë në muaj

Pro ofron gjithçka që Baza ofron, por shton edhe më poshtë;
– Imazhe të Pafund Galerie
– Ruajtje prej 5 GB
– Njoftim & Bari i informacionit celular

Biz: 15 dollarë në muaj

Biz ofron gjithçka që Paketa Pro ofron dhe përfshin sa vijon;
– Rimëkëmbja automatike në Shportën e Braktisur
– Pagesa në Domain
– Ruajtje 25 GB

Ultimate: 25 dollarë në muaj

Ultimate ofron gjithçka që ofron paketa Biz dhe sa vijon;
– Ruajtje 1000 GB

Të gjitha paketat vijnë me një gjykim falas 15-ditor dhe një garanci të kthimit të parave 30-ditore.

Plus, të gjitha paketat janë mbështetur nga një sistem shërbimi ndaj klientit 24/7.

Provoni Pixpa plotësisht falas

Tregëtia elektronike përmes Pixpa

Për ata që po mendojnë të ndërtojnë një sit të e-commerce, Pixpa ofron përparësi të konsiderueshme.

Ndërsa mund të mos jetë më e mira nga të gjitha faqet e e-commerce, veçanërisht kur krahasohet me vende siç është Shopify, ekzistojnë veçori thelbësore që e bëjnë Pixpa një zgjedhje të shkëlqyeshme, veçanërisht për ata që duan të shesin fotografitë e tyre së bashku me produktet e tjera dixhitale për të zgjeruar biznesin e tyre.

Shitet çfarë të duash: Ndërsa Pixpa është drejtuar më shumë drejt shitjes së produkteve digjitale, mund të ofrosh gjithashtu muzikë, programe kompjuterike, libra elektronikë dhe video vetëm për të përmendur disa përveç fotografive tuaja.

Do gjë që mund të shitet në mënyrë dixhitale e bën shumë të rekomanduar Pixpa-n, por ka edhe mbështetje për produktet fizike.

Kjo është ajo ku galeritë e jashtëzakonshme hyjnë për t’ju ndihmuar të shfaqni produktet tuaja të cilat nga ana e tyre ndikojnë te klientët për t’i blerë ato.

Kjo është e shkëlqyeshme nëse ju pëlqen të shesni printime, të tilla si printime të nënshkruara të fotografive tuaja.

Një aspekt i tregtisë elektronike që Pixpa është veçanërisht i fortë është shitja e kurseve mësimore, klasave dhe detyrave për fotografi.

Kjo e bën një burim të shkëlqyeshëm për fotografët që duan të japin mësim së bashku me shitjen e fotografive.

Lehtësia e përdorimit e kombinuar me tiparet e shkëlqyera të shitjes e bën Pixpa një natyrale në këtë drejtim.

Biznesi i Shërbimit: Nëse keni nevojë për një vend për të mbledhur pagesa për punën tuaj, Pixpa mund të jetë opsioni i duhur për ju.

Ajo ofron një sistem të ngurtë të mbledhjes së pagesave brenda një faqe interneti të lehtë për t’u ndërtuar. Për fotografët e pavarur, kjo është diçka që duhet të merret në konsideratë.

Karakteristikat e përgjithshme

Dizajni kryesor për ndërtuesin e faqes në internet Pixpa është i orientuar drejt artit dhe profesioneve krijuese, siç është fotografia.

Në këtë kuptim, Pixpa nuk është si shumë ndërtues të faqeve të tjera në kuptimin që është disi i kufizuar për individët krijues, por kryesisht në një mënyrë të mirë.

Dizajni i përgjithshëm është për ata që janë me buxhet dhe duhet të krijojnë një portofol në internet për punën e tyre.

Ju mund të zgjidhni nga tema të ndryshme, shumë prej të cilave janë me shkëlqim dhe modern, dhe merrni mjetet e nevojshme për të krijuar një faqe tërheqëse, funksionale.

Për fotografët që janë të aftë në ndërtimin e faqeve në internet, Pixpa ofron një mjet të shkëlqyeshëm për të fituar para shtesë duke ndërtuar faqe interneti për klientët tuaj.

Ndërsa është i kufizuar në fushëveprim, ju ende mund të krijoni një faqe në internet të shkëlqyeshme e cila është e drejtuar drejt eCommerce dhe artet pamore me mjetet që janë të pranishme.

Disa nga karakteristikat më interesante të përgjithshme që ofron Pixpa përfshijnë sa vijon.

– Dizajn i përgjegjshëm: Temat funksionojnë në çdo ekran të madhësisë
– Shumëllojshmëri të gjerë të temave
– Zvarrit & Interface Drop: Nuk kërkohet kodim
Bandwidth i pakufizuar
– Lidheni Domainin tuaj personal
– Blog i Integruar: Publikoni artikuj, foto dhe video shpejt dhe me lehtësi
– Google Analytics: Shqyrtoni trafikun në internet, demografinë dhe interesat
– Tregëti elektronike / Fotomoto

Kundërpërdorimit të Pixpa

Për të gjitha avantazhet e krijuesit të faqes në internet Pixpa, ka disa çështje kurioze me këtë produkt që është pothuajse kundër intuitiv për qëllimin e tij si i lehtë për t’u kuptuar dhe bashkëvepruar.

Kufizimet në opsionin më të lirë

Pixpa ka nivele të ndryshme opsionesh me çmime të ndryshme.

Ndërsa duhet të pritet që më e lirë të ketë karakteristikat më të pakta, është kaq kufizuese për ta bërë atë pothuajse të papërdorshme për shumë krijues.

Për shumë, ju mund të pyesni veten pse kjo mundësi ekziston edhe duke pasur parasysh kufizimet e saj të ashpra.

Ju jeni thjesht më mirë të shkoni me një nga nivelet më të shtrenjta dhe të punoni prej andej.

Asnjë botim gjatë periudhës gjyqësore

Duke pasur parasysh se sa e rëndësishme është tipari botues për sistemin Pixpa, pamundësia për të botuar gjatë periudhës së provës është një shqetësim tjetër.

Pse nuk mund të publikoni nuk është plotësisht e qartë, por ky është një kufizim që duhet të korrigjohet në një moment.

Kufizimi i galerisë së fotografive

Nëse keni krijuar galeri të shumta fotografish, nuk mund të përdorni të njëjtat fotografi, përveç nëse i ringarkoni ato.

Kjo ka pak kuptim pasi duhet të jeni në gjendje të lëvizni ose të paktën të kopjoni dhe ngjisni foto që janë ngarkuar tashmë që kursen kohë.

Në vend të kësaj, kur krijoni një galeri të re dhe dëshironi të përdorni një ose më shumë foto që ekzistojnë në galeri të tjera, duhet t’i rifreskoni ato sikur të mos ishin tashmë në sit.

Për disa, kjo mund të mos jetë një çështje, por për shumë fotografë në veçanti, të pasurosh të rifreskosh pa pushim mund të jetë mjaft kohë.

Një çështje tjetër e lidhur është vështirësia në fshirjen e fotografive demo.

Pse ky duhet të jetë më shumë problem është mjaft kurioz, por duket se është një shqetësim në sistem.

Mos u habitni nëse Pixpa e korrigjon këtë çështje shpejt duke pasur parasysh thjeshtësinë dhe bezdinë e saj, por është mjaft interesante që ekziston.

Provoni Pixpa plotësisht falas

Pro për përdorimin e Pixpa

Duke pasur parasysh disa nga problemet me Pixpa, ka shumë përfitime të tjera që tejkalojnë në një shkallë të madhe problemet që lidhen me këtë ndërtues në internet.

Lehtësinë e përdorimit

Me siguri avantazhi më i mirë për përdorimin e Pixpa është sa e lehtë është të përdoret.

Që nga hera e parë që filloni të vendosni faqen tuaj së bashku në prekjet e mbarimit, ky është një sistem intuitiv i dizajnit të uebit që pothuajse ju ecën nëpër proces.

Për fillestarët, është mënyra më e përsosur për të filluar faqen tuaj të parë. Dhe madje edhe dizajnerët me përvojë në internet do të gjejnë avantazhe në përdorimin e Pixpa për disa prej klientëve të tyre.

Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit

Pixpa ka vendosur një theks në ofrimin e një mbështetje solide të klientit e cila nga ana e tij ka ndihmuar në rritjen e reputacionit të tyre.

Avantazhet fillojnë me aftësinë për të kontaktuar Pixpa përmes mjeteve të shumta dhe shpejt të merrni një përfaqësues i cili mund t’i përgjigjet pyetjeve tuaja.

Nuk është e përsosur dhe ndonjëherë duhet të prisni, por në përgjithësi Pixpa ofron një nga sistemet më të mira të mbështetjes së klientit për ata që përdorin një shërbim të ndërtimit të uebit.

Galeritë e Aplikacioneve Origjinale

Galeritë e aplikacioneve janë sigurisht mbresëlënëse, dhe ato ndihmojnë në ndarjen e një siti të ndërtuar duke përdorur Pixpa në krahasim me shumicën e të tjerëve.

Kur kombinohet me lehtësinë e përdorimit, krijimi i galerive të reja nuk është vetëm e lehtë, është gjithashtu e këndshme.

Kjo ndihmon punën tuaj për të qëndruar në pah dhe bën një përvojë më të mirë të vizitorëve gjithashtu.

Personalizimi i menuve të lundrimit

Një veçori tjetër e shkëlqyeshme është përshtatja e shkëlqyeshme e menutë e navigimit që do të thotë që ju mund të formoni përvojën e vizitorëve sipas dëshirës tuaj.

Për dizajnerët në internet, kjo veçori është mjaft tërheqëse pasi mund të formoni faqe të ndryshme sipas nevojave të klientëve tuaj.

Por edhe nëse krijoni vetëm një sit të vetëm, aftësia për të rregulluar menunë e navigimit është një mjet i fuqishëm.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth Pixpa

Mund ta anuloj llogarinë time në çdo kohë?

Ju mund të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë, pa pyetje.

A ofron Pixpa Certifikata SSL

Po, Të gjitha faqet e internetit të Pixpa janë siguruar tani me SSL.

A ka plane me zbritje për studentët?

Pixpa ofron 50% zbritje në Plane me Pagesë, për studentët dhe mësuesit që studiojnë aktualisht çdo disiplinë krijuese.

Ku është faqja ime e pritur?

Uebfaqja juaj e Pixpa është e pritur në host-in tonë plotësisht të menaxhuar të cloud. Ju nuk keni nevojë të blini / vazhdoni ndonjë shërbim tjetër pritës veç e veç.

{
"@kontekst": "https://schema.org",
"@type": "FAQPage",
"mainEntity": [
{
"@type": "pyetje",
"emër": "Mund ta anuloj llogarinë time në çdo kohë?",
"acceptedAnswer":
"@type": "përgjigje",
"tekst": "Ju mund të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë, pa pyetje."
}
}
, {
"@type": "pyetje",
"emër": "A ofron Pixpa Certifikata SSL",
"acceptedAnswer":
"@type": "përgjigje",
"tekst": "Po, Të gjitha faqet e internetit të Pixpa janë siguruar tani me SSL."
}
}
, {
"@type": "pyetje",
"emër": "A ka plane me zbritje për studentët?",
"acceptedAnswer":
"@type": "përgjigje",
"tekst": "Pixpa ofron 50% zbritje në Plane me Pagesë, për studentët dhe mësuesit që studiojnë aktualisht çdo disiplinë krijuese."
}
}
, {
"@type": "pyetje",
"emër": "Ku është faqja ime e pritur?",
"acceptedAnswer":
"@type": "përgjigje",
"tekst": "Uebfaqja juaj e Pixpa është e pritur në host-in tonë plotësisht të menaxhuar të cloud. Ju nuk keni nevojë të blini / vazhdoni ndonjë shërbim tjetër pritës veç e veç."
}
}
]
}

Përfundimi im mbi Pixpa

Përfundimi është një ndërtues i faqes së fotografisë të thjeshtë për t’u përdorur.

E këndshme dhe e thjeshtë për t’u përdorur për të cilën shumë njerëz kanë nevojë në përgjithësi.

Theelësi është që ta provoni atë dhe të merrni një ndjenjë të asaj që duket.

Nëse keni ndonjë pyetje, më hidhni një vijë.

PS:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map