Rishikimi Wix eCommerce 2020 (A do të jetë Ndërtuesi juaj i Tregtisë Elektrike?)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Faqe Hyrëse e Wix.com

Wix po bën një punë vrasëse kur bëhet fjalë për krijimin e një platforme për faqet e internetit të eCommerce të biznesit të vogël.

Unë personalisht e konsideroj atë një mundësi të shkëlqyeshme.

Gjithashtu:

Gjeni shumë njerëz që pastrojnë uebin me kërkime si

 • Wix eCommerce Vs Shopify
 • Rishikim Wix eCommerce
 • Ixmimet e Wix eCommerce.

Arsyeja?

Ata janë kureshtarë dhe e konsiderojnë ashtu si ju

Unë dua ta shemb atë për ju vetëm për t’ju treguar atë që ofron dhe përfitimin për ju.

Je gati?

Në rregull, le të fillojmë me këtë përmbledhje të tregtisë elektronike Wix:

Contents

Wix eCommerce – thjeshtimi i artit të shitjeve dixhitale

Së bashku me ofrimin e veçorive standarde, të tilla si një ndërtues plotësisht funksional i faqes në internet, Wix ka kultivuar një seri karakteristikash dhe teknologjish të drejtuara për shitësin dixhital..

Para se të paraqiteni në karakteristika specifike, pikat kryesore të mëposhtme janë arsyet pse Wix është bërë shpejt zgjidhja e tregtisë elektronike.

Metodat e pagesës për t’u dhënë klientëve tuaj mundësi të mjaftueshme

Për dallim nga shumë zgjidhje eCommerce, të cilat përmbajnë mundësi të kufizuara pagese, Wix u ofron përdoruesve të saj qasje në një shumëllojshmëri të metodave të pagesave në internet dhe offline.

Faqosjet e faqeve plotësisht të personalizueshme

Dizajni dhe faqosja e faqes së produkteve tuaja luan një rol të drejtpërdrejtë në shndërrimet e vizitorëve.

Wix tani ofron një mjet të zgjeruar të faqosjes së faqeve të produktit i aftë për paraqitjet e dizajnuara me porosi me një klik të thjeshtë të një butoni – nuk kërkohet kodim!

Mendimet që kam në faqet e produktit

Wix def bën më të lehtë krijimin e një faqe për çdo përdorues.

Pjesa më e madhe është kushdo që mund ta bëjë këtë gjë që është arsyeja e rëndësishme që ne nuk mund t’i kodojmë të gjithë.

Efektet vizuale mahnitëse

Blerësit moderne në internet janë marramendës. Jo vetëm që kërkojnë një uebfaqe me ngarkim të shpejtë, por pasi të ngarkohen, ato kërkojnë paraqitjet tërheqëse vizuale.

Wix ofron një shumëllojshmëri të efekteve vizuale me porosi të dizajnuara për të nxjerrë në pah produktet pa ua tërhequr vëmendjen e vizitorëve.

Angazhimi i klientit

Hapi më i rëndësishëm në mbajtjen e një klienti është përmes komunikimit të vlefshëm. Wix ofron një mori karakteristikash në qendër të klientit, siç është një mesazh post-blerjeje “Faleminderit” me porosi, i cili ndihmon në forcimin e besnikërisë së klientit.

Optimizimi i dyqaneve celularë Cilat nga klientët tuaj do të pëlqejnë

Jo të gjithë klientët përdorin një shfletues tradicional. Përdorimi i pajisjeve mobile për të bërë blerje në internet është gjithnjë e në rritje.

Wix ofron integrim të integruar të dyqaneve mobile për të gjitha reklamat e pritura të dyqaneve elektronike.

Provoni Wix Free Today

Shtoni një dozë të karakterit dhe personalitetit në Dyqanin tuaj Online

Për dallim nga shumë zgjidhje të tjera të tregtisë elektronike, Wix ofron një mori karakteristikash të dizajnit të dyqaneve. Ju merrni vetëm një shans për të bërë një përshtypje të shkëlqyer të parë.

Me karakteristikat e mëposhtme, tërheqja dhe mbajtja e vëmendjes së vizitorëve përmes dizajnit është e thjeshtë dhe e fuqishme.

Modelet e paracaktuara

A dëshironi një dyqan në internet të lë pa frymë, por nuk dini njohuritë ose buxhetin për një faqe interneti të krijuar profesionalisht?

Wix ofron një zgjidhje për ju.

Me 100s shabllone vizualisht tërheqëse, Wix lejon edhe shitësit me pakicë të rinj online qasje në faqet e internetit të pëlqyeshme estetikisht.

Mendimet e mia për shabllonet:

Unë mendoj se Wix bën një punë vrasëse në ofrimin e modeleve të shkëlqyera. Ka pothuajse një shabllon për gjithçka që mund ta imagjinoni, dhe ato janë gjithashtu shumë të mprehta.

Shumë prej tyre janë të gatshëm të shkojnë në një farë mase.

Përshtatja e faqes së produktit

Pasi të keni zgjedhur paraqitjen e përgjithshme, rregulloni stilin përfundimtar duke zgjedhur një skemë unike të ngjyrave të galerisë së produktit, gjerësitë e rreshtave dhe elementët e faqeve.

Faqet specifike të produkteve

Sa më shumë informacion të ofroni një klient të mundshëm, aq më e madhe është mundësia e një konvertimi. Wix lejon që secili produkt në dyqanin tuaj të ketë faqen e vet.

Kur një vizitor klikon mbi një produkt specifik në galerinë tuaj, faqja e tij e caktuar automatizohet, e cila u siguron vizitorëve informacion të thelluar dhe arka të efektshme.

Thjeshtoni opsionet e komplikuara me pagesa të komplikuara

Shfaqja e dyqanit tuaj në tregti elektronike është e vlefshme; megjithatë, funksionaliteti i tij është treguesi i vërtetë për sukses.

Wix e kupton këtë koncept dhe ka zhvilluar një mori karakteristikash të orientuara nga pagesa për të lehtësuar pagesën duke mbështetur një mori opsionesh pagese.

Fuqia blerëse e thjeshtë

Parandaloni humbjen e një klienti tjetër për shkak të një procesi të gjatë arkë me Wix eCommerce.

Pasi të implementohet, klientët mund të hyjnë në shportën e blerjeve dhe të vazhdojnë me arka vetëm me disa klikime të miut të tyre.

Qasja në karrocat e tyre të blerjes nuk humbet ose varroset, dhe përfundimi i procesit të arkëtimit mbështetet plotësisht.

Fleksibiliteti i pagesës

Tërheqni një audiencë më të madhe duke pranuar një larmi opsionesh pagese.

Wix mbështet pagesa në internet përmes PayPal, Authorize.net, PayU dhe WebMoney – vetëm për të përmendur disa.

Pagesat offline

Jo çdo klient dëshiron të paguajë në internet. Kujdesuni për këtë grup specifik duke pranuar pagesa offline pa komplikuar procesin.

Valuta e pranuar

Tregtia elektronike e ka bërë tregun dixhital një arenë të vogël.

Për të ruajtur vrullin përpara, është thelbësore të pranoni një shumëllojshmëri të monedhave.

Wix mbështet pothuajse çdo monedhë, e cila ju lejon të pranoni urdhra nga e gjithë bota.

Teknikat e thjeshtuara të transportit

Merrni konfuzionin dhe zhgënjimin nga transporti i produkteve tuaja me transportin e thjeshtuar Wix.

Rregullat e transportit dhe konsideratat financiare mund të ndryshojnë në mënyrë dramatike bazuar në atë që po transportoni dhe destinacionin e tij përfundimtar.

Wix e kupton këtë dhe ka zbatuar një sërë karakteristikash për të thjeshtuar këtë proces kompleks.

Rregullat specifike të transportit

Ndaloni të provoni të kuptoni kostot e transportit dhe konsideratat e tjera specifike të produktit.

Wix ju lejon të përcaktoni rregulla të transportit për produkte specifike, siç janë modifikimet e çmimeve bazuar në vendndodhjen e klientit, peshën e produktit dhe shërbimin e transportit..

Kufijtë e transportit

Mos u shqetësoni nëse pranoni aksidentalisht një urdhër nga një klient që është jashtë zonës suaj të dorëzimit.

Wix kufizon klientët bazuar në zonën tuaj të miratuar gjeografike.

Tarifa e trajtimit të personalizuar

Përgatitja e produkteve për dërgesë mund të jetë një proces që kërkon kohë. Wix ofron një “Tarifë të Trajtimit” opsional që do të llogaritet automatikisht në çmimin përfundimtar të shitjes.

Menaxhoni dyqanin tuaj me saktësi dhe saktësi

Ashtu si një dyqan tradicional, menaxhimi i një dyqani të tregtisë elektronike është thelbësore për sukses.

Wix u ofron klientëve të saj një larmi karakteristikash dhe teknologjish të nivelit administrativ.

Të gjitha tiparet janë krijuar për të thjeshtuar procesin shpesh kompleks të ndjekjes, menaxhimit dhe mbikëqyrjes së urdhrave.

Menaxhoni të gjithë veprimtarinë

Wix ofron një faqe të administratorit me qasje private, e cila shfaq të gjitha të dhënat dhe informacionin administrativ.

Nga këtu, organizoni dhe shtoni produkte, vendosni mundësi pagese, vendosni çmime specifike të produkteve dhe madje krijoni dhe shpërndani kode kuponi.

Ndiqni porositë me lehtësi

Asnjëherë mos u mërzitni duke ndjekur porositë e reja dhe të kompletuara. Wix automatikisht mbledh dhe organizon të dhëna në lidhje me rendin.

Për të ndihmuar në këtë proces, opsioni Menaxho Dyqanin tim caktoi një numër unik ID për të gjitha porositë dhe automatikisht azhurnon inventarin dhe spreadsheets të tjera.

Ndjekja e klientit

Eksploroni porositë dhe informacionet specifike të klientit bazuar në emrin e klientit ose adresën e emailit.

Nga këtu, ju mund të eksploroni historinë e porositjes, informacionin e kontaktit dhe statusin e porosisë (dërguar, në tranzit, dorëzuar, etj.).

Menaxhoni inventarin si një profesionist i cili mund t’ju kursejë kohë

Asnjëherë mos merrni një urdhër që nuk mund ta plotësoni me tiparet e inventarit Wix. Sasitë dhe detajet e inventarit mblidhen automatikisht dhe azhurnohen me secilën mënyrë.

Me pragje të ndryshme paralajmërimi, do të merrni një alarm në momentin kur një klient përpiqet të porosisë një artikull të jashtëm, i cili ju lejon të lidheni menjëherë me këtë klient për të zgjidhur çështjen.

Opsione të planit të çmimeve të tregtisë së lirë dhe më shumë

Zgjidhja Wix eCommerce është në dispozicion në tre opsione çmimesh.

Ndërsa këto janë ndër planet më të shtrenjta të ofruara nga kjo kompani, ju nuk do t’ju jepet vetëm qasje në zgjidhjen eCommerce, por edhe një numër karakteristikash dhe opsionesh të nivelit të përparuar.

Plane Wix e Prmimeve të Tregtisë

 • Plani themelor i biznesit për tregëtinë elektronike – (28 dollarë mujorë) – (Pa pagesë Viti vjetor i paguar – Arrin deri në 23 $ Mujor) – (2 vjet të paguar para – Arrin deri në 20 $ çdo muaj) – (3 vjet të paguar para – – Deri në 18 $ çdo muaj)
 • Plani i Pafund i Biznesit për Tregëtinë Tregtare – (33 dollarë mujorë) – (Paguar Vjetor – Shkon deri në $ 27 Mujor) – (2 vjet të paguar – Vie deri në 23,50 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Vjen 22 $ në muaj)
 • Plani VIP i biznesit për tregti elektronike – (56 dollarë në muaj) – (Paguar Vjetor – Vie deri në 49 $ Mujor) – (2 vjet të paguar – Arrin deri në 42 $ në muaj) – (3 vjet të paguar – Arrin deri në 38,50 $ në muaj)

Mendimet e mia për këto:

Tani me këto, unë ndjej shumë se ato janë të njëjta minus disa artikuj shtesë që merrni për azhurnim në plan.

Nëse e shihni, shihni se Biznesi i pakufizuar ka ndihmën e markës në krijimin e logos që është e bukur.

Me planin VIP ju merrni mbështetje VIP përmes telefonit dhe pyetjet tuaja marrin përparësi.

Për mua, unë thjesht do të filloj me biznesin themelor.

Megjithatë, për disa mendoj se është thjesht e rëndësishme të pyesësh.

A do të keni nevojë për ton ndihmë, apo nuk ju ndihmon të ndërtoni logon tuaj të duket e lezetshme?

Gjithashtu, do të vini re që të merrni më shumë depo që mund të jenë gjithashtu të dobishme

Provoni Wix Free Today

Wix Arena

Arena Wix është mjaft e lezetshme, ju mund të punësoni një stilist për ta bërë atë të bëhet për ju.

Kështu për shembull, ndoshta ju doni një model të detajuar dhe unik të faqes në internet për të filluar faqen tuaj të internetit për tregti elektronike.

Epo, ju mund të merrni citate dhe më shumë këtu për këtë.

Asnjë vlerësim i angazhimeve

gjëja e bukur është që ju mund të arrini tek këta profesionistë në fushën e tyre dhe të merrni një vlerësim prej tyre pa pasur nevojë të shqetësoheni që të paguajnë para. Bukur e dini se çfarë jeni duke u marrë me këtë.

Forumi Wix – Wix ka një forum në arenën e tyre ku ju mund të kërcejni idetë nga të mirat ose të merrni disa reagime në sit. Një shtesë e shkëlqyeshme për të marrë faqen tuaj në nivelin që dëshironi të jetë.

Bëhuni një projektues në internet – Wix ju jep mundësinë që jo vetëm të drejtoni dyqanin tuaj, por edhe të hidheni brenda dhe të ofroni aftësitë tuaja për marrje me qira. Një mënyrë e bukur shtesë për të ndihmuar, dhe gjithashtu, përfitimi nga kjo fushë.

Kjo gjithashtu ju jep mundësinë për të krijuar mjaft një portofol të klientëve që mund të përfundojnë gjithashtu duke u përsëritur, vetëm një VFJ.

Ndërgjegjësimi i buxhetit – Për mua tingëllon sikur Wix dëshiron të sigurojë se ata mbulojnë buxhete të ndryshme dhe ju bën shumë larg kësaj. Më pëlqen kjo sepse personalisht, dizajni në internet mund të jetë mjaft i shtrenjtë.

Dhe po, mbase pasi të rritet faqja juaj në internet eCommerce ju mund ta përballoni atë. Por është mirë të dini se një projektues në internet është këtu që është i duhuri në buxhetin tuaj.

Histori e Wix & Informacioni i kompanisë

E kuptova se do të ndaja disa statistika që gjeta në lidhje me Wix dhe historinë e tyre.

i themeluar – 2006 nga Avishai Abrahami, Nadav Abrahami, dhe Giora Kaplan. Wix hyri në një fazë të hapur beta në 2007 e cila përdori platformën Adobe Flash.

Në prill 2010, Wix arriti 3.5 milion përdorues dhe mblodhi 10 milion dollarë në seritë C të financimit të siguruar nga Benchmark Capital.

Në vitin 2011, Wix kishte 8.5 milion përdorues dhe mblodhi 40 milion dollarë në financimin e Serisë D.

Vende të pakta – San Francisko, New York City, Dnipropetrovsk (mos u shqetësoni, nuk mund ta themi as Vilnius, Beersheba dhe Haifa. Selia qendrore është në Tel Aviv, Izrael.

Simbol i çorapit – WIX <- e vendosur në Nasdaq

Sherbime – Ndërtues i faqes në internet & pritje në internet

burimi: Faqja e Wix Wikipedia

Provoni Wix Free Today

Fleksibiliteti për të gjitha dyqanet dhe buxhetet

Ndërsa disa vende të eCommerce mund të gjejnë disa pengesa me zgjidhjet Wix eCommerce, avantazhet dhe aftësitë e këtij ofruesi janë hapa më të mëdhenj se shumë nga konkurrentët e tij.

Eksploroni shumë opsione që nuk diskutohen duke vizituar Wix eCommerce dhe shihni vetë nëse veçoritë dhe opsionet e tij mund të përfitojnë nga biznesi juaj në rritje.

Karakteristika të Wix që më pëlqejnë

Vendosja e thjeshtë

Kur klikova në një lidhje për të shkuar drejt Wix për të paktën të regjistrohesha unë isha duke parë 15 minuta gjithsej mund të bëja mashtrim.

Kur kisha një faqe në internet dhe llogaria ime e bërë në më pak se 5 minuta u trondita shumë.

Reallyshtë me të vërtetë super e lehtë me vetëm disa klikime. Edhe kur u bëra tek pjesa në zgjedhjen e modelit tim, gjithçka është e zbërthyer për ju.

 Plane të Planeve për të zgjedhur

Më pëlqen ideja për të qenë në gjendje të zgjedh nga planet mjaft të ndryshme, të cilat ofron Wix.

Nga falas në 24 dollarë dollarë e deri më tani ata kanë plane që i përshtaten buxhetit tuaj, gjë që është e rëndësishme.

Wix kundër për mua

Vetëm për të dështuar disa kundër për mua në Wix

Ofertat për mbështetjen e klientit Wix

Një gjë kryesore që unë kërkoj në ndërtuesit e faqeve në internet është se sa shpejt mund të zgjidhin një çështje për një prej përdoruesve të tyre.

Shopify për shembull, do të bisedojë menjëherë me ju pa marrë parasysh çfarë.

Kjo është ajo ku Wix dështon.

Ju duhet t’i dërgoni me email nëse nuk përdorni planin e tyre të lartë të cilin nuk e gjej të drejtë atë që kurrë më parë.

Do të duhet rreth një ditë për të marrë një përgjigje dhe unë me të vërtetë do të doja që ata të marrin një veçori bisede.

Shembuj të dyqaneve të tregtisë elektronike

Unë do t’ju rekomandoja të klikoni në secilin prej tyre për të marrë një mendim se çfarë mund të bëni me ta.

Më bëri shumë përshtypje se çfarë mund të bëni dhe të ndërtoni me Wix.

Pjesë e Historisë

Shembull Uebsajti i Tregtisë me Tregti elektronike

Bashkë me peshqirin origjinal të çajit

Shembull Wix eCommerce

Bleni Vs Wix Për Dyqanin tim Online?

Doja ta shtoja këtë me të vërtetë të shpejtë, sepse këta të dy kërkohen një ton.

Fatmirësisht kam shkruar një artikull të dedikuar vetëm për këtë.

Tani pse,

Për ta mbajtur të thjeshtë, Shopify do të jetë zgjedhja juaj më e mirë.

Por, sigurohuni që ta lexoni këtë për të marrë një mendim pse.

Kontrolloni këtu

Pyetjet e bëra më shpesh rreth Wix

 • A është tregtia elektronike Wix më e mirë se Shopify?  Këto dy janë opsione të shkëlqyera. Por Wix është më e përqendruar në një tregti elektronike me madhësi më të vogël, pse Shopify është i shkallëzuar për tu përshtatur me biznesin tuaj në eCommerce.
 • Sa produkte mund të shes me Wix?  Unlshtë e pakufizuar e cila është e bukur.

Përfundimi i rishikimit të komercialistit tim Wix:

Wix është një mundësi e shkëlqyeshme për çdo person që kërkon të ndërtojë një faqe në internet.

Unë kisha minierën time brenda disa minutave dhe kjo nuk është shaka atje.

Jepi një pamje dhe shiko se si funksionon për dyqanin tënd në internet.

Mbani në mend pse.

Ju duhet të merrni parasysh qëllimin tuaj të përgjithshëm.

Nëse do të zgjerohet dhe rritet me të vërtetë dhe të bëhet një forcë mbizotëruese në tregtinë elektronike

Ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një tjetër platformë eCommerce siç janë Shopify, Bigcommerce ose Volusion.

Provoni Wix Free Today ose Kontrolloni 5 Ndërtuesit më të mirë të tregtisë elektronike

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map