Helpoin tapa luoda verkkosivusto

Helpoin tapa luoda verkkosivusto


Päätös verkkosivuston perustamisesta on vastuullinen ja haastava kerrallaan. Verkkosivusto on erittäin työkalu, jota voit käyttää tehokkaasti moniin eri tarkoituksiin, henkilökohtaisista portfolioista aina monipuolisiin yritysprojekteihin ja verkkokauppoihin saakka..

Mitä vähemmän tiedät itse web-suunnitteluprosessista – sitä enemmän ongelmia voi odottamatta kohdata jopa verkkosivustojen kehittämisen alkuvaiheessa. Sinulla on ehdottomasti paljon kysymyksiä verkkotunnuksen suhteen ja isäntävalinta, sosiaalisen median tilien ja sovellusten integrointi, suunnittelun mukauttaminen jne. Siksi verkkosivustojen suunnittelu on todellinen aloittelijoiden pyrkimys.

Ennen kuin sukellat verkkosivustojen luomisprosessiin, sinun tulisi aluksi harkita Web-rakennustyökalun valinta. Täällä kohtaat useita kysymyksiä. On sanomattakin selvää, että niitä on paljon suosittua CMS: ää, jotka ovat kuitenkin ylikylläisiä asetuksilla.Voit todella luoda minkä tahansa tyyppisiä projekteja näillä järjestelmillä, mutta… vain jos olet koulutettu ja taitava hallitsemaan kaikki vivahteet.

Entä jos olet vain matkalla verkkosivujen suunnittelun taitoon? Entä jos tämä on ensimmäinen verkkosivusi luomiskokemus? Tässä tapauksessa, CMS: n käyttö ei tuota lainkaan tulosta. Tällöin verkkosivustojen rakentajista tulee työkaluja, joiden avulla voit luoda laadukkaan verkkosivuston mahdollisimman nopeasti ja ilman erityisiä taitoja ja asiantuntemusta..

Verkkosivun rakentajat – helpoin tapa luoda verkkosivusto

Verkkosivustojen rakentajat ovat saaneet suosiota maailmanlaajuisesti. Tämä johtuu siitä, että niiden toiminnallisuus ja mukavuus mahdollistavat erinomaisen tuloksen saavuttamisen, vaikka olisitkin ensikertalainen. Nämä verkkopohjaiset järjestelmät toimivat valmiiksi, ja niissä on integroitu isännöinti, valmiit teemat ja työkalu, joka tarvitaan projektin huippuluokan suunnitteluun.

Helpoimmat verkkosivustojen rakentajat voivat luoda verkkosivun:

 1. Wix – helpoin ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 2. uKit – halpa verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille
 3. WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille
 4. Shopify – helpoin alusta verkkokaupan luomiseen
 5. Bookmark AIDA – Helppo AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja
 6. Ucraft – Helppo verkkosivustojen rakentaja (Verkkokauppa valmis)
 7. SITE123 – yksi suosituimmista Saas-sivuston rakentajista
 8. IM Creator – ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille
 9. Mobirise – offline-sivustojen rakennusohjelmisto

Tällainen laaja valikoima ammattimaisia ​​web-suunnittelutyökaluja voi jonkin verran vaikeuttaa parhaan web-rakennustyökalun valintaa. Jokaisella näistä järjestelmistä on paljon tarjottavaa käyttäjille ja kukin niistä toimii erinomaisesti tiettyjen web-suunnittelutehtävien suorittamiseen.

Paras tapa tehdä oikea valinta on analysoida ja vertailla näiden verkkosivustojen rakentajien tarjoamia perusominaisuuksia, mukavuutta, yksinkertaisuutta, kohtuuhintaisuutta ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja. Aloitetaan sitten!

Wix – helpoimmin käytettävä verkkosivustojen rakentaja

Wix - helpoin ilmainen verkkosivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:WIX
Virallinen nettisivu:wix.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 13 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Israel
Perusteellinen katsaus Kokeile ilmaiseksi

Wix – on helpoin verkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti edistyneiden ominaisuuksien ja luovan vapauden, kohtuuhintaisuuden, joustavuuden ja huippuluokan suunnittelun mukautusvaihtoehtojen ansiosta. Alustaa käytetään laajasti kaiken tyyppisten verkkoprojektien käynnistämiseen, jotka eroavat toisistaan ​​monimutkaisuutensa, kapealla painopisteen ja suorituskyvyn suhteen. Koodaustiedon puuttuminen on se, mikä tekee palvelusta loistavan valinnan aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille.

Pääpiirteet

Wix-toiminnallisuus mahdollistaa järjestelmän käytön web-suunnittelutehtävien suorittamiseen. Tarvitsetko salkku, yrityksen verkkosivusto, blogin tai jopa verkkokaupan, verkkosivustojen rakentaja antaa sinun aloittaa projekti melkein nopeasti. Tässä on luettelo Wix-kohokohdista:

 • Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille;
 • Helppo bloggaaminen ja verkkokaupan alustat;
 • Sadat ilmaiset 100% mukautettavat mobiilivalmistetut mallit;
 • Wix Ascend – kätevä CRM-järjestelmä.

Hyvät ja huonot puolet

Yksi Wixin tärkeimmistä kohokohdista on suunnittelun muokkausvaihtoehtojen monipuolisuus. Käyttäjät voivat valita a yksinkertainen Wix ADI -työkalu ja vakioeditori. Ensimmäinen vaihtoehto toimii parhaiten aloittelijoille, kun taas toinen vaihtoehto on parempi valinta kokeneille web-suunnittelijoille. Wix tarjoaa myös intuitiivisen web-suunnittelutavan ja satoja ilmaisia ​​malleja aloittaaksesi helposti.

Wixillä ei ole merkittäviä haittoja. Jos olet kuitenkin aloittelija, saatat löytää alustan käyttöliittymän hieman ylikuormitetulta, mutta tähän ominaisuuteen on melko helppo tottua. Toinen näkökohta on laaja valikoima widgettejä, jotka ovat saatavana App Markkinoilla. Suurin osa niistä on korkealaatuisia, mutta on myös sellaisia, jotka eivät ole aivan hyödyllisiä tai vaativat parannuksia. Nämä heikkoudet eivät kuitenkaan ole niin tärkeitä eivätkä voi pilata verkkosivuston rakentajan luomaa yleistä vaikutelmaa.

Kustannus

Järjestelmä tarjoaa täysin ilmaisen, loppumattoman tilauksen, jonka avulla voit testata sen oletustoiminnot. Sinun on päivitettävä versioon, jotta voit aloittaa ja julkaista täysimittaisen projektin yksi maksetuista suunnitelmista.

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – henkilökohtaiseen käyttöön, ilmainen mainos, ilmainen verkkotunnusyhteys, ilmainen isännöinti;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – freelancereille ja yrittäjille, rajoittamaton kaistaleveys, 10 Gt tallennustilaa;
 • Pro ($ 22 / mo) – täydellisen verkkobrändäyksen, sisäänrakennetun Google Analyticsin avulla, 2 tuntia videotallennustilaa;
 • VIP ($ 39 / mo) – VIP – projekti, ensisijainen tuki, ammatillinen logo jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – online-maksujen hyväksyminen
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – liiketoiminnan kehittämisen työkalut, yrittäjien liiketoimintasovellukset, verkkokauppa;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – täydellinen Wix Suite, rajoittamaton kaistaleveys ja videotallennustila;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka tarjoaa korkeimman toiminnallisuuden ja maksimaalisen määrän työkaluja.

Wix tarjoaa myös 14 päivän rahat takaisin -takuun samoin kuin säännölliset alennukset / erikoistarjoukset asiakasuskollisuuden nostamiseksi.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

uKit – halpa verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

uKit - halpa verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Tuotteen nimi:uKit
Virallinen nettisivu:ukit.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppo
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2015
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uKit – on helppokäyttöisyyden numero kaksi ja yksi edullisimmat verkkosivustojen rakentajat pienyritysten verkkosivustoille. Järjestelmä on joustava, intuitiivinen ja helppokäyttöinen kaikille käyttäjäryhmille heidän verkkosuunnittelutaitoistaan ​​riippumatta. Liiketoimintahankkeiden lisäksi sitä käytetään laajasti salkkujen, blogien ja pienten verkkokauppasivustojen kehittämiseen. Sivustojen perustamiseen uKitillä ei tarvita koodaustaitoja – järjestelmä tarjoaa intuitiiviset vaiheittaiset ohjeet projektien suunnittelusta sen kanssa.

Pääpiirteet

uKit on vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit aloittaa ominaisuuksilla kuormatut projektit ilman mitään koodaustietoisuutta tai alustavaa valmistelua. On kätevä esikatseluvaihtoehto, joka mahdollistaa tuloksen hallinnan ja muokkauksien tekemisen jopa tien päällä. Loput uKit-ansioista ovat seuraavat:

 • Useita reagoivia mukautettavia malleja, jotka ovat myös niche-erityisiä ja vaihdettavissa;
 • Widget-integrointivaihtoehto, joka edistää verkkosivuston suorituskykyä;
 • Ilmainen SSL-varmenneyhteys projektin turvallisuuden parantamiseksi / käyttäjän tietojen luottamuksellisuus;
 • Väliaikaiset verkkosivustojen hallintaoikeudet;
 • CRM liittäminen.

Hyvät ja huonot puolet

uKit on luultavasti yksinkertaisin verkkosivujen rakentaja nykyajan verkkosivujen suunnittelumarkkinoilla. Järjestelmässä on kätevä WYSIWYG-editori, jonka avulla voit hallita web-suunnitteluprosessia. Täällä on satoja reagoivia malleja ja voit myös käyttää syviä widget-integrointivaihtoehtoja projektien toimivuuden lisäämiseksi.

uKit mukana tulee myös verkkokaupan moottori ja Ecwid-laajennus integrointimahdollisuus – valitse jokin näistä vaihtoehdoista aloittaaksesi täysin varustellun verkkokaupan järjestelmän kanssa. Palvelu paljastaa myös mahdollisuuden antaa verkkosivujen hallintaoikeudet kolmansien osapuolien web-kehittäjille.

Verkkosivuston rakentajalla ei ole vakavia haittoja. Ainoa on, että järjestelmä ei tarjoa ilmaista pakettia, mutta sillä on vielä 14 päivän kokeilu maksettujen tilauksien ominaisuuksien testaamiseksi. Jotta voisit luoda monipuolisia projekteja, joissa on rajaton määrä sivuja, lisääntynyttä levytilaa, monikielinen tuki ja muut oikeudet, sinun ei tarvitse päivittää premium-suunnitelmaan. Järjestelmän toinen haitta on HTML-muokkausvaihtoehtojen puuttuminen, mikä johtaa joskus rajoitettuihin verkkosivustojen mukauttamismahdollisuuksiin. Nämä vivahteet eivät kuitenkaan ole aivan vakavia eivätkä vaikuta järjestelmän yleiseen suorituskykyyn.

Kustannus

uKit tarjoaa kohtuullisimmat hinnat pienyritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Verkkosivun rakentaja sallii sen toimivuuden testaamisen ilmaisen 14 päivän kokeilun aikana, mutta jotta voit aloittaa laatuprojektien rakentamisen järjestelmän avulla, sinun on valittava yksi sen maksamista tilauksista. Täällä he menevät.

 • Pienin (4 dollaria kuukaudessa) – mukautettu verkkotunnusyhteys, 24/7 -tuki, rajoittamaton sivumäärä, SMS-ilmoitukset, varmuuskopio, yli 200 ammatillista mallia, rajoittamaton levytila;
 • Perus (8 dollaria kuukaudessa) – Google Analytics, live chat-tuki, ei tekijänoikeusmerkkejä, tehokkaita tilastoseurannan työkaluja, premium-mallit;
 • verkkokauppa (9,60 dollaria kuukaudessa) – integroidut verkkokaupan työkalut, ostoskoriasetukset, maksu / lähetysvaihtoehdot, online-maksujen hyväksyminen, valuutan valinta;
 • Pro (12 dollaria kuukaudessa) – mukautettu koodin integrointi, verkkokaupan toiminnallisuus, mukautettu värimaailmasovellus jne.

uKit tarjoaa laadukkaan alennusjärjestelmän niille käyttäjille, jotka maksavat 3, 6, 12 tai 24 kuukautta yhdellä maksulla. Mitä pidempi tilauskausi on – sitä suurempi alennus osoittautuu olevan.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille

WordPress - paras avoimen lähdekoodin CMS kaikille verkkosivustoille

Tuotteen nimi:WordPress
Virallinen nettisivu:wordpress.org
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Maailmanlaajuinen
Kokeile ilmaiseksi

WordPress – on tunnetuin ja eniten ominaisuuksilla täytetty CMS yksinkertaisten ja monimutkaisten verkkosivustojen kehittämiseen. Sisällönhallintajärjestelmä luotiin alun perin bloggaustarkoituksia ajatellen, mutta se kehittyi äskettäin monipuoliseksi alustaksi kaikenlaisten projektien suunnitteluun. Toisin kuin muut suositut CMS-ohjelmat, WordPress on melko helppokäyttöinen, vaikka verkkosivustojen perustamiseen ja hallintaan saattaa tarvita jonkin verran koodaustietoisuutta.

Pääpiirteet

WordPress on monitoiminen CMS, joka tarjoaa laajan valikoiman edistyneitä suunnittelun mukautusvaihtoehtoja ja tehokkaita integrointiominaisuuksia. Se voi viedä jonkin aikaa tutkia ja hallita alustaa, mutta itse verkkosivustojen kehittämismenettely on edelleen melko ymmärrettävä kaikille. Tärkeimmät WordPress-ominaisuudet tarjotaan alla:

 • Sujuva CMS-asennus ja suhteellisen helppo käyttö useimmille web-kehittäjille – sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille;
 • Saatavuus satojen korkealaatuisten mallien (sekä ilmaisia ​​että maksettuja) liittyvät mihin tahansa toimialaan;
 • Tehokkaat WordPress-laajennukset, jotka käsittelevät erilaisia ​​markkinarakoja, joiden integrointi edistää verkkosivuston edistynyttä suorituskykyä;
 • Absoluuttinen verkkosivujen suunnittelun mukauttaminen, joka mahdollistaa loogisen rakenteen luomisen ja projektin muokkaamisen erityisvaatimuksia varten.

Hyvät ja huonot puolet

WordPress on monipuolinen CMS, jonka pääkohokohta on edistyneet integrointivaihtoehdot. Verkkossa on saatavana satoja widgettejä, sovelluksia, laajennuksia ja laajennuksia, jotka liittyvät eri aloihin, verkkosivustoihin ja projektien kehittämistavoitteisiin.

Puhutaan järjestelmän haitoista, WordPress voi olla jonkin verran monimutkainen ensikertalaisille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelun taustaa tai ainakaan perustiedot ohjelmoinnista. Järjestelmää ei ole vaikea hallita, mutta koko ominaisuuskokonaisuuden tutkiminen voi viedä jonkin aikaa. Jotta voidaan luoda joustavia ja ominaisuuksilla täytettyjä projekteja, koodauksen tuntemus voi silti olla pakollinen. Verkkosuunnittelun taitoa vaaditaan myös laajennusten integroinnissa.

Kustannus

WordPress on ilmainen CMS käyttäjät voivat ladata ja asentaa ilman mitään maksuja. Samoin on mahdollista luoda yksinkertaisia ​​projekteja foorumin kanssa ilman ylimääräisiä taloudellisia investointeja. Jos odotat silti verkkosivuston toimivuuden ja joustavuuden syventämistä, et pääse ilman laajennuksen / mallin integrointia, mikä vastaa vastaavasti rahamenoja. Valmisprojektin julkaisemiseen tarvitaan lisäksi verkkotunnus ja isännöinti, jotka myös maksetaan.

Kun se tulee isäntävalinta, WordPress suosittelee virallisesti käyttöä Bluehost luotettavana, monipuolisena ja edullisena alustana. Tällä hetkellä Bluehost tarjoaa seuraavat tilaukset:

 • Perus ($ 2,95 / kk) – yhden verkkosivuston isäntä, rajoittamaton liikenne, ilmainen SSL-yhteys, 50 Gt tallennustilaa, rajaton kaistanleveys, ilmaiset WordPress-päivitykset;
 • Plus ($ 5,945 / kk) – Rajoittamaton määrä isännöityjä verkkosivustoja, mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys, rajoittamaton sähköpostitili ja verkkotunnukset, 200 dollaria edistyneille markkinointivaihtoehdoille;
 • Valinta ($ 5,45 / kk) – roskapostisuojaus, verkkosivustojen varmuuskopiointi, verkkotunnuksen yksityisyys jne.

Bluehost tarjoaa tilaajilleen lisäksi ylimääräisen bonuksen – kaikki rekisteröidyt käyttäjät saat yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen. Tämän toimikauden päätyttyä verkkotunnuksen kustannukset ovat 12–14 dollaria vuodessa.

Kokeile WordPress nyt

Shopify – helpoin alusta verkkokaupan luomiseen

Shopify - helpoin alusta verkkokaupan luomiseen

Tuotteen nimi:Shopify
Virallinen nettisivu:shopify.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 29 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2004
pääkonttori:Kanada
Kokeile ilmaiseksi

Shopify – on maailmankuulu verkkokaupan alusta, joka on erottunut edistyneimmäksi, nykyaikaisimmaksi, ominaisuuksilla kuormitettuimmaksi ja ammattimaisimmaksi järjestelmäksi verkkokauppojen kehittämisessä. Alustassa on ominaisuusjoukko ja vaihtoehdot, jotka mahdollistavat sen aloittaa ja hallita erityyppisiä verkkokauppasivustoja, aina pienistä projekteista aina valtaviin hypermarketteihin, joissa on tarjolla satoja tuotteita.

Pääpiirteet

Shopifyn avulla voit käynnistää, hallita ja päivittää säännöllisesti verkkokauppoja, jotka eroavat toisistaan ​​integroituneiden toimintojen, suunnittelun mukauttamistyökalujen ja hallintavaihtoehtojen välillä. Verkkosivun rakentaja on paras valinta niille, jotka aikovat aloittaa ammattikäyttöön täynnä monipuolisia projekteja. Katso nyt Shopify-kohokohtien luettelo:

 • Myyntipiste (POS) ohjelmisto, jonka avulla voit myydä tuotteita sekä verkossa että offline-tilassa;
 • Edistyneet synkronointi- ja integrointivaihtoehdot;
 • Tuotteiden, markkinoinnin ja verkkokaupan hallintatyökalut;
 • Lisätty todellisuus ominaisuus;
 • Monikielinen tuki.

Hyvät ja huonot puolet

Shopify arvostaa verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja, jotka mahdollistavat kaikenlaisten verkkokauppojen kehittämisen. Järjestelmässä on kätevä ja ymmärrettävä myymäläeditori, joka mahdollistaa tuotekokoelmien luomisen ja muokkaamisen, verkkokaupan parametrien asettamisen, synkronoinnin muiden valmistajien markkinoiden, kuten Amazon, ja kirjanpito-ohjelmistojen kanssa. Kaikkia Shopifyn kanssa käynnistettyjä verkkokauppaprojekteja suojataan turvallisesti SSL-sertifikaatilla, edistyneillä petostentorjuntatyökaluilla ja muilla työkaluilla. Ohjelmisto tarjoaa myös monikielisen tuen.

Mitä Shopify haitoihin, alusta on jonkin verran ylikuormitettu verkkokauppakohtaisilla ominaisuuksilla, mikä tekee siitä sopivan hyvin vain suuriin online-hypermarketteihin. Jos tarvitset pienempää verkkokauppaa, on järkevää valita arvoinen vaihtoehto järjestelmälle. Lisäksi Shopify-suunnitelmat eivät ole aivan halpoja, ja järjestelmä veloittaa myös ylimääräisiä maksuja luottokorttitapahtumista.

Kustannus

Shopify-hinnoittelupolitiikka on melko kallista, varsinkin jos verrataan muihin verkkosivustojen rakentajiin. Et löydä täältä ilmaista suunnitelmaa, mutta 14 päivän kokeiluversio riittää järjestelmän toimivuuden testaamiseen. Jos päätät jatkaa työskentelyä järjestelmän kanssa, voit valita yhden maksettavista tilauksista verkkokaupan koon, erikoistumisen, kapeyden, monimutkaisuuden ja yritystarpeiden perusteella. Täällä he menevät:

 • Basic Shopify ($ 29 / mo) – blogiyhteys, ilmainen SSL-sertifikaatti, hylätty ostoskorin palautus, myyntikanavat, manuaalinen tilausten luominen, 2 henkilöstötiliä, petosten analysointi, Shopify POS -sovellus;
 • Shopify ($ 79 / mo) – lahjakortit, ammattiraportit, 5 henkilöstötiliä, 1-5 myymälää;
 • Advanced Shopify ($ 299 / kk) – edistynyt raporttirakentaja, reaaliajassa kuljetusliiketoiminta, 15 henkilöstötiliä, jopa 8 myymäläpaikkaa.

Shopify ei veloita maksuja järjestelmän kanssa tehdyistä tapahtumista, mutta luottokorttitapahtumista peritään edelleen maksuja.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Bookmark AIDA – Helppo AI-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja

Bookmark AIDA - Helppo AI-käyttöinen verkkosivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:Kirjanmerkki AIDA
Virallinen nettisivu:bookmark.com
Monimutkaisuus:Helppo
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 11,99 dollaria / kk
Perustettu:2014
pääkonttori:Kanada
Kokeile ilmaiseksi

Kirjanmerkki – on pilvinen verkkosivustojen rakentaja, jota saa aikaan tekoäly ja joka siten käyttää edistynyttä ja nykyaikaista web-kehitystyötä. Palvelu toimii erinomaisesti erityyppisten projektien luomiseen, yksinkertaisista yrityssivustoista ja aloitussivuista verkkokauppoihin.

Pääpiirteet

Kirjanmerkki erottuu joukosta laajan ominaisuusjoukon ja runsaan suunnittelun mukautusvaihtoehtojen vuoksi. Järjestelmän avulla voit kehittää laadukkaita projekteja, jotka eroavat toisistaan ​​toiminnallisuudestaan, monimutkaisuudestaan ​​ja kapealla painopistealueellaan. Kirjanmerkkikohokohdat sisältävät tällä hetkellä:

 • Integroitu tekoäly;
 • Blogi- ja verkkokauppaalusta;
 • Tapahtumien luonti- ja hallintavaihtoehdot;
 • Edistynyt sähköpostimarkkinointitoiminto;
 • Videotausta ja sosiaalisen median integraatio;
 • Moduulipohjainen rakenne.

Hyvät ja huonot puolet

Verkkosivun rakentajan tärkein ja erottuvin kohokohta on sen keinotekoinen suunnittelu (AIDA) avustaja. Tämä on automatisoitu työkalu, joka luo kirjaimellisesti verkkosivun sinulle lähettämän sisällön avulla. Laadukkaan verkkosivun perustamiseen AIDA: lla ei tarvitse olla koodaustaitoja, koska se suorittaa kaikki vaiheet sinulle. Verkkosivun rakentaja käyttää joukko valmiita sisältömoduuleja luomaan projektisi asettelun, mikä myös yksinkertaistaa verkkosivuston suunnitteluprosessia (katso kokoelma Lisää kirjanmerkkisivustoesimerkkejä).

Kirjanmerkkien heikkoudet eivät ole niin tärkeitä, eikä niillä ole vakavaa vaikutusta tulokseen. Omien sisältölohkojen luominen projektillesi ei ole aivan mukavaa, jos et jostain syystä löydä valmiita moduuleja. Tätä ei kuitenkaan vaadita liian usein, koska esisuunniteltujen elementtien valinta on melko laaja, kun taas AIDA vähentää niiden soveltamisen tarvetta.

Kustannus

Bookmark on freemium-verkkosivustojen rakentaja. On ilmainen suunnitelma, joka mahdollistaa järjestelmän integroidun toiminnallisuuden testaamisen, mutta mukana on joukko vakavia rajoituksia. Jotta päästäksesi eroon heistä ja pääsemään täyteen ominaisuusjoukkoon, joka tarvitaan aloittamaan ammattihankkeita verkkosivuston rakentajan kanssa, se on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. Nykyään Bookmark tarjoaa seuraavat tilaukset:

 • Professional ($ 11,99 / kk) – rajoittamaton kaistanleveys, tallennustila, sivunumero, ilmainen verkkotunnusyhteys vuodessa, mainosten poisto, premium-tuki, edistyneet SEO-asetukset, salasanasuojaus, muokattavat alatunnisteet;
 • Liiketoiminta ($ 24.99 / mo) – verkkokaupan työkalut, 1000 tuotekorttia, SSL-varmenneyhteys, Android- ja iOS-verkkokauppojen hallinta, Ebay-kauppa, PayPal-maksut jne..

Kirjanmerkkien hinnoittelupolitiikka on maltillinen, mutta sen suunnitelmat ovat sijoituksen arvoisia. Jokainen niistä tarjoaa joukon ominaisuuksia, joita tarvitaan tietyn projektityypin aloittamiseen, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivustosta, portfoliosta tai verkkokaupasta.

Kokeile kirjanmerkkiä ilmaiseksi

Ucraft – Helppo verkkosivustojen rakentaja (verkkokauppa valmis)

Ucraft - Helppo verkkosivustojen rakentaja (verkkokauppaan valmis)

Tuotteen nimi:Ucraft
Virallinen nettisivu:ucraft.com
Monimutkaisuus:Helppo
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 10 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2014
pääkonttori:Armenia
Kokeile ilmaiseksi

Ucraft on helppo vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentaja, joka on erottunut verkkosivujen suunnittelun kapealla laatutyökaluna erityyppisten hankkeiden aloittamiseen, hallintaan ja edistämiseen. Yksinkertaisuuden vuoksi Ucraft toimii erinomaisesti aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille, joille on pääsy laajaan valikoimaan suunnittelun räätälöintityökaluja ja -vaihtoehtoja.

Pääpiirteet

Ucraft sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, joista käyttäjät voivat valita projektejaan työskennellessään. Järjestelmän eduista on järkevää tuoda esiin seuraavat:

 • Tehokas verkkokauppa ja blogit (Artikkelit App) moottorit;
 • Monikielen tuki;
 • Kehittyneet suunnittelijatyökalut;
 • Logo Maker;
 • Aloitussivun luoja;
 • Huippuluokan kolmansien osapuolien integroinnit.

Hyvät ja huonot puolet

Ucraft sisältää rikkaan kokoelman ilmaisia ​​reagoivia malleja, tehokkaan verkkokaupan moottorin verkkokaupan kehittämiseen ja artikkelisovelluksen postin luomiseen ja julkaisemiseen. Monikielisen tukitoiminnon ansiosta eri kielillä olevia verkkosivustoja on helppo käynnistää ja hallita kohderyhmän määrän lisäämiseksi.

Integroidun Logo Maker -sovelluksen avulla voit suunnitella laadukkaan logon projektillesi tuotemerkin maineen parantamiseksi, kun taas kolmansien osapuolien laajennusten monipuolisuus mahdollistaa suosittujen palveluiden integroinnin verkkosivustojen parempaan mainostamiseen ja asiakkaiden säilyttämiseen.

Ucraft-hyötyjen lukumäärä ei ole aivan ratkaiseva. Verkkosivun rakentajan varastossa olevien mallien kokonaismäärä on jonkin verran rajoitettu ja ylittää nyt 63 mallia. Lisäksi jokainen malli koostuu sisältölohkoista, jotka edellyttävät osien muokkaamista ilman mahdollisuutta muuttaa niiden elementtien sijaintia, joista ne koostuvat. Nämä haitat eivät kuitenkaan ole niin tärkeitä, eikä niillä ole vakavaa vaikutusta verkkosivustojen kehitysprosessin lopputulokseen.

Kustannus

Täällä on täysin ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit testata järjestelmän toimivuutta ja jopa aloittaa yksinkertaisia ​​projekteja. Ucraft tunnetaan myös integroidun aloitussivun luomisen ansiosta, joka on ilmainen kaikille ja mahdollistaa laadukkaiden aloitussivujen suunnittelun hyvään liiketoiminnan aloittamiseen. Maksuista tilauksista web-sivuston rakentaja tarjoaa tällä hetkellä kolme vaihtoehtoa:

 • Pro-verkkosivusto ($ 10 / mo) – mukautettu verkkotunnus, ilmainen isännöinti, monikieliset tuki, koodien upottamisominaisuus, 50 tuotetta, ilmainen SSL-varmenne, integroitu Google Analytics;
 • Pro Shop ($ 21 / mo) – edistykselliset verkkokaupan työkalut, 1000 tuotetta, alennuskupongit, 0% transaktiomaksu;
 • BigCommerce ($ 39 / mo) – rajoittamaton määrä tuotteita, käännetty arvonlisävero, mahdollisuus myydä Facebookissa, Amazonissa ja Ebayssä.

Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa edistyneen White Label -ratkaisu ammattimaisille verkkosivustoille. Tässä voit valita kahdesta vaihtoehdosta – Partner-paketti ($ 799 / kk) ja Oman palvelun paketti ($ 1899 / mo).

Kokeile Ucraftia ilmaiseksi

SITE123 – yksi suosituimmista SaaS-rakentajista

SITE123 - yksi suosituimmista SaaS-rakentajista

Tuotteen nimi:SITE123
Virallinen nettisivu:site123.com
Monimutkaisuus:Helppo
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 10,80 dollaria / kk
Perustettu:2015
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

SITE123 – on yksi helpoimmista verkkosivustojen rakentajista, joka on asettanut arvokkaan paikan nykyaikaisessa web-suunnittelun kapealla. Järjestelmä luotiin aloittelijoiden tarpeita ja vaatimuksia ajatellen, ja siksi siinä on helppokäyttöisyys, mukavuus, kohtuuhintaisuus ja intuitiivinen web-suunnittelu. Järjestelmä on arvokas valinta kokemattomille käyttäjille, jotka haluavat aloittaa ja hallita monipuolisia projekteja.

Pääpiirteet

SITE123 tarjoaa monipuolisen joukon ominaisuuksia, jotka toimivat erinomaisesti aloitussivujen, kaupallisten ja ei-kaupallisten hankkeiden, blogien, salkkujen ja verkkokauppojen kehittämisessä. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja, mikä on todellinen etu vallitsevalle web-kehittäjien määrälle. Tässä on joukko ominaisuuksia, jotka alusta sisältää:

 • Logo Maker;
 • Ilmainen online-lomakkeiden rakentaja;
 • Monikielinen tuki;
 • Laaja sosiaalisen median integrointivaihtoehtoja;
 • Rich App Market.

Hyvät ja huonot puolet

Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden valita kymmenistä ilmaisista reagoivista ja täysin muokattavista malleista sopiviksi erilaisille markkinarakoille. Sen monikieliset työkalut mahdollistavat lisäksi useiden kieliversioiden luomisen projektista.

Projektin suorituskyvyn parantamiseksi järjestelmä sallii useiden laajennusten ja widgetien (Galleriat, Analytics-työkalut, sosiaaliset palvelut, lomakkeet, live-chat-tuki, varaus ja paljon muuta), verkkolomakkeet, sosiaalisen median verkkopainikkeet jne. On myös mahdollisuus suunnitella ja lisätä verkkosivustosi logo.

Haittojen suhteen SITE123 toimii enimmäkseen hyvin ensikertalaisille ilman koodaustaitoja, mutta siitä puuttuu huippuluokan asetukset ja edistyneet suunnittelun mukauttamistyökalut web-suunnittelun ammattilaisille. Tällaisen lähestymistavan seurauksena järjestelmällä luodut aloitussivut ja verkkokaupat ovat liian yksinkertaisia ​​etenkin ammattikäyttöön. Lopuksi, SITE123-suunnitelmat eivät ole aivan toiminnallisia ja ominaisuuksilla täynnä, jotta voit aloittaa ammattilaisverkkosivustot, koska niiden mukana on rajoitetut suunnittelun räätälöintivaihtoehdot.

Kustannus

Tilaa ilmainen tilaus, joka tarjoaa 500 Mt levytilaa, 1 Gt kaistanleveyttä ja 10 tuotetta tilauksia kuukaudessa. Heti kun päätät siirtyä verkkoon ja julkaista ominaisuuksilla täytetty projekti, voit valita neljästä maksetusta tilauksesta. Nämä sisältävät:

 • Perus ($ +10,80 / kk) – 10 Gt tallennustilaa, 5 Gt kaistanleveyttä, ilmainen verkkotunnusyhteys;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 16,80 / kk) – 30 Gt tallennustilaa, 15 Gt kaistanleveyttä, jopa 50 tuotetta kuukaudessa;
 • Professional ($ 22,80 / kk) – 90 Gt tallennustilaa, 45 Gt kaistanleveyttä, 500 tuotetta kuukaudessa;
 • Kulta ($ 28,80 / kk) – 270 Gt tallennustilaa, 135 Gt kaistanleveyttä, rajoittamaton määrä tuotteita kuukaudessa.

On kuitenkin syytä mainita, että SITE123-suunnitelmien kustannukset vaihtelevat käyttäjän asuinpaikan mukaan. Varmista, että tarkistat suunnitelmien kustannukset ennen verkkosivuston kehitysprosessiin siirtymistä..

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

IM Creator – ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille

IM Creator - ilmainen verkkosivustojen rakentaja yhdistyksille

Tuotteen nimi:Pikaviestinnän luojaXPRS)
Virallinen nettisivu:imcreator.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 8 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2011
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

IM Creator – on nykyaikainen monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka on täydellinen ratkaisu taiteilijoille, yrittäjille, luoville ja kaikille niille ihmisille, jotka aikovat käyttää järjestelmää käynnistääkseen ei-kaupalliset hankkeet jossa huippuluokan toiminnallisuus. IM Creator varmistaa yksinkertaisen ja intuitiivisen verkkosivustojen kehitysprosessin tarjoamalla useita suunnittelun mukauttamistyökaluja parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Pääpiirteet

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita joukosta toimintoja ja työkaluja, jotka tekevät verkkosivustojen luomisesta tehokkaan ja ammattimaisen. Katso nyt verkkosivuston rakentajan vaikuttavimmat ominaisuudet:

 • Integroitu blogging-alusta;
 • Tehokas verkkokaupan moottori;
 • Ilmaiset web-suunnitteluresurssit;
 • ”Stripes & Polydoms ”-teknologia;
 • Ammattimaisesti reagoivat mallit.

Hyvät ja huonot puolet

IM Creator antaa mahdollisuuden valita kymmenistä ilmaisista valmiista malleista, jotka ovat oletuksen mukaan reagoivia ja täysin muokattavissa. Järjestelmä antaa myös pääsyn integroituun WYSIWYG-verkkosivustoeditoriin, mikä mahdollistaa HTML-integraation parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää myös blogi- ja verkkokaupan moottorit sekä ammattimaiset SEO-optimointityökalut, joiden avulla saat kaiken irti suunnittelun mukauttamisprosessista..

Haittapuolista puhutaan, että verkkosivustojen rakentaja saattaa tuntua olevan ylikuormitettu ominaisuuksilla ja työkaluilla, jotka vaativat lisätutkimuksia. Sen verkkokaupan toiminnallisuus ei ole niin edistynyt, koska järjestelmä ei anna sinun ladata monia myytäviä tuotteita, ja myös fonttien mukauttamismahdollisuus on rajoitettu.

Kustannus

IM Creatorilla on yksi merkittävä etu, joka saa järjestelmän etusijalle kilpailijoihinsa nähden. Se on täysin ilmainen taiteilijoille, opiskelijoille ja voittoa tavoittelemattomien verkkosivustojen omistajille, tarjoamalla käyttäjille mahdollisuus aloittaa monipuoliset projektit ilman taloudellisia investointeja. Kaikille niille käyttäjille, jotka haluavat perustaa verkkosivustoja kaupalliseen käyttöön, verkkosivustojen rakentaja tarjoaa seuraavat tilaukset:

 • Vuotuinen lisenssi ($ 8 / kk) – yksi verkkotunnus, yksi verkkosivusto, rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys, verkkokaupan moottori, premium-tekninen tuki, merkitsee kertaluonteista vuosimaksua, joka on 96 dollaria kuukaudessa;
 • Kaksivuotinen lisenssi ($ 11 / mo) – yksi verkkotunnus, yksi verkkosivusto, rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys, verkkokaupan moottori, premium-tekninen tuki, tarkoittaa yhden kerran puolivuotismaksua, joka on 66 dollaria 6 kuukaudeksi;
 • SSL-suojattu ($ 21 / mo) – yllä luetellut ominaisuudet sekä SSL-varmenneyhteys valittuun verkkotunnukseen.

Lisäksi IM Creator tarjoaa kolmen tyyppisiä White Label -tilauksia. Niihin kuuluvat Standard-, Host It Yourself- ja Servers Control -suunnitelmat, joiden kustannukset ovat vastaavasti 350, 2500 ja 25000 dollaria vuodessa riippuen toimitetuista ehdoista, palveluista ja työkaluista.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Mobirise – offline-sivustojen rakennusohjelmisto

Mobirise - offline-sivustojen rakennusohjelmisto

Tuotteen nimi:Mobirise
Virallinen nettisivu:mobirise.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 149 dollaria
Perustettu:2015
pääkonttori:Euroopan unioni
Kokeile ilmaiseksi

Mobirise – on offline-verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka vaatii lataamisen ja asentamisen ennen projektin kehitysprosessille siirtymistä. Järjestelmässä on laaja joukko ominaisuuksia ja työkaluja, jotka on alun perin suunnattu ensimmäisten käyttäjien tarpeisiin. Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta sen helppokäyttöisyyden vuoksi, joka ei vaaranna toiminnallisuutta.

Pääpiirteet

Mobirise on mukava valinta niille, jotka aikovat käynnistää erityyppisiä projekteja, mukaan lukien salkut, yrityssivustot, aloitussivut, promootit ja paljon muuta. Se sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka lisäävät verkkosivustojen kehittämisen tehokkuutta. Suurimmat niistä ovat seuraavat:

 • Integroitavat laajennukset;
 • Sadat sisältölohkot verkkosivujen ulkoasun kehittämiseen;
 • AMP-verkkosivustojen rakentaja;
 • GDPR-vaatimustenmukaisuus;
 • Laadukas ja kätevä koodieditori.

Hyvät ja huonot puolet

AMP-ominaisuuden avulla voidaan parantaa mobiilisivustojen suorituskykyä ja niiden tapaa, jolla ne näytetään erityyppisissä mobiililaitteissa.Mobirise tarjoaa myös mahdollisuuden valita ja integroida kymmeniä sisältölohkoja henkilökohtaisesti oman verkkosivuston asettelun ja rakenteen muodostamiseksi. Lisäksi on mahdollista kytkeä mukautettuja laajennuksia: Lazy Load, kuvakkeet, PayPal-yhteensopivat ostoskärryt, liukusäätimet, Google Analytics, Twitter-syöte, Soundcloud ja monet muut.

Mobirisella ei näytä olevan paljon demerisiä. SaaS-järjestelmän tärkein haittapuoli on oman integroidun isännöinnin puuttuminen. Tarve etsiä muualta saattaa aiheuttaa ongelmia kokemattomille käyttäjille. Lisäksi joudut tallentamaan tiedostoja tietokoneellesi voidaksesi päivittää projektin tarvittaessa. Lopuksi, kaikki Mobirise-ohjelmalla kunnioitetut verkkosivustot näyttävät hiukan samanlaisilta lohkoperusteisen rakenteensa vuoksi.

Kustannus

Mobirise on ehdottoman ilmainen kaikille käyttäjäryhmille ja kaikille projektityypeille, olivatpa ne sitten kaupallisia tai ei-kaupallisia verkkosivustoja. Jotta projektiisi näyttää edistyksellinen ulottuvuus, voit harkita joidenkin maksettujen laajennusten / laajennusten, kuten Code Editor ($ 69), All-in-One-pakkaus ($ 129), WOW-liukusäädin ($ 29), PayPal Ostoskori ($ 29), Kuvakkeet ($ 19) jne. Lisäksi ole valmis investoimaan isännöintiin.

Kokeile Mobirisea ilmaiseksi

Mikä on helpoin verkkosivustojen rakentaja?

Suunnitteletko aloittaa a henkilökohtainen tai a yrityksen verkkosivusto, Sinulla tulisi olla pitkäaikaiset tavoitteet ja selkeä käsitys tavoitteista, jotka haluat saavuttaa. On yleistä väärinkäsitys, että verkkosivujen suunnitteluprosessi on aikaa vievä ja haastava. Tämä riippuu lähinnä verkonrakennustyökalusta, jota käytät tehtävän suorittamiseen, samoin kuin taitoosi ja verkkosuunnitteluvaatimuksiin.

Niistä laaja valikoima laadukkaita ja toimivia verkkosivustojen rakentajia, Wix on johtava asema useimmissa maailman maissa. Alusta erottuu joukosta helppokäyttöisyytensä ja vahvan käyttäjäkeskeisyytensä vuoksi. Sen integroitu WYSIWYG-editori, Wix ADI: n ja vakiopohjaeditorin saatavuus sekä sadat ilmaiset mukautettavat ja mobiililaitteille suunnitellut mallit tekevät siitä yksinkertaisimman web-ratkaisun ensikertalaisille ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille..

Kuinka helppoa on luoda verkkosivusto Wixin avulla?

Verkkosivun käynnistäminen ei saisi olla haaste sekä aloittelijoille että verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille. Tässä Wix osoittautuu järkevin ratkaisu. Verkkosivun rakentaja toimii hyvin molemmille tilaajaryhmille, koska se on luotu yksinkertaisuuden ja käyttäjäkeskeisyyden mielessä. Wix on laadukas web-rakennustyökalu minkä tahansa projektin aloittamiseen ja hallintaan kirjaimellisesti. Mitä tahansa verkkosivustoa aiot aloittaa järjestelmän kanssa, luettelo pakollisista vaiheista on melko sama. Tässä on päävaiheet, jotka on suoritettava, jotta pääset kuormaamaan ominaisuutta Wix-pohjainen verkkosivusto.

 1. Rekisteröidy järjestelmään. SaaS-verkkosivustojen rakentajana Wix edellyttää rekisteröintiä verkossa, mikä on helppoa, nopeaa ja kätevää. Liittyäksesi järjestelmään sinun on vain täytettävä rekisteröintilomake antamalla kirjautumistietosi tai käyttämällä Facebook / Google-tilitietoja liittyäksesi alustaan. Koko prosessi kestää noin pari minuuttia tai jopa vähemmän.
 2. Valitse malli. Wix tarjoaa yhden niche-rikkaimmista ja laadukkaimmista mallinegallereista – teemoja on yli 550 mallia. Tämä tarjoaa sinulle todella vaikuttavan mallivalikoiman. Mukavuutesi vuoksi mallit on jaettu temaattisiin luokkiin aiheen suhteen, jota ne käsittelevät. Selaa heitä vain valitaksesi mallin, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja alan vaatimuksia.
 3. Mukauta mallia. Heti kun olet valinnut mallin valinnan, voit siirtyä sen välittömään mukauttamiseen. Siellä on kaksi mallin muokkausvaihtoehtoa voit valita. Jos olet aloittelija, voit käyttää Wix ADI -työkalua, joka kirjaimellisesti luo sinulle verkkosivun automatisoidussa tilassa, käyttämällä sisältöä, jonka lähetät sen pyynnöstä. Toinen ratkaisu on käyttää integroitua Wix Editoria, jonka avulla voit luoda työpöytä- ja mobiilisivustojen versioita. Projektin räätälöinti tässä on sisällön lähettäminen, kuvien, videoiden ja muiden mediatiedostojen lataaminen. Lisäksi on mahdollista integroida widgettejä ja kolmansien osapuolien palveluita antamaan verkkosivustollesi vaadittavat toiminnot ja muotoilu.
 4. Säädä SEO-asetukset. Wix on SEO-ystävällinen verkkosivustojen rakentaja, mikä tarkoittaa, että se huolehtii projektisi tehokkaasta mainostamisesta hakukoneissa. Järjestelmässä on integroitu SEO Wiz -työkalu, jonka avulla voit määritä SEO-parametrit ja tarjoaa vaiheittaiset ohjeet kuinka tehdä.
 5. Valitse suunnitelma. Vaikka Wixillä on ilmainen tilaus, se toimii hyvin järjestelmän testaamiseen ja vain web-suunnittelutaitojen harjoittamiseen. Päästäksesi täydelliseen verkkosivustojen ominaisuusluetteloon sinun on päivitettävä johonkin verkkosivustojen rakentajan tarjoamiin maksettuihin suunnitelmiin. Wixillä on tällä hetkellä useita suunnitelmia Standard- ja Business / eCommerce -projekteille. Kaikki ne tarjoavat mahdollisuuden ilmaiseen verkkotunnusyhteyteen, integroituun isännöintiin ja erityisiin työkaluihin / ominaisuuksiin, jotka ovat erityisen tärkeitä projektityypillesi.
 6. Julkaise projekti. Heti kun olet suorittanut kaikki yllä luetellut vaiheet, olet valmis julkaisemaan verkkosivuston. Se tehdään vain muutamalla napsautuksella – nauti tuloksesta ja jatka projektin hallintaa lisäämällä tarvitsemasi sisältö ja päivittämällä sitä tarvittaessa.

Tämä kaikki koskee Wix-verkkosivustojen luomisprosessia. Kuten näette, siinä ei ole mitään monimutkaista. Tarkemmin sanottuna algoritmi on melkein sama, mitä suurin osa muista tarjoaa suositut verkkosivustojen rakentajat. Pidä kiinni suosituksista varmistaaksesi, että teet kaiken oikein ja valmistaudu investoimaan jonkin verran vaivaa / aikaa laadukkaan verkkosivuston kehittämiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map