Kuinka havaita verkkosivustojen CMS

kuinka havaita verkkosivustojen CMS


Joskus on tarpeen selvittää, mihin CMS tai verkkosivustojen rakentaja verkkosivusto perustuu. Käyttäjät saattavat tarvita näitä tietoja vain kiinnostuksensa tai halunsa ymmärtää, mikä tekniikka toimii parhaiten tämän tyyppisissä projekteissa.

Saatuaan selville, on täysin mahdollista, että haluat luoda samanlaisen verkkosivuston itse tai jopa kopioida sen yksityiskohdat. Pohjimmiltaan menee ainoaan päämäärään – miten saada tietoa CMS-sivustosta, johon verkkosivusto on rakennettu.

Verkkosivun takana olevaa moottoria voidaan havaita kolmella tavalla: verkkopalvelujen soveltaminen, viestintä omistajan kanssa tai koodin tarkistaminen. Yksikään niistä ei ole 100% luotettava, mutta jos yrität todella kovasti, mahdollisuudet löytää foorumi lisäävät huomattavasti.

1. Verkkosivutekniikan havaitsemispalvelut

WEBDATASTATS

webdatastats

WebDataStats – on luotettu palvelu, joka mahdollistaa verkkosivustojen CMS: n havaitsemisen ja CMS: n avulla sivustotunnusten tietokantojen löytämisen. Alusta tarjoaa laajimman tietokannan CMS-, kehys- ja verkkosivustojen rakentajista, joka kattaa tällä hetkellä yli 1000 suosituinta järjestelmää. Sen lisäksi, että määritellään CMS, jolla verkkosivustolla tehdään, palvelu mahdollistaa myös luokittelevat vaadittavat sivustot luokkiin omien kriteeriesi suhteen, hakee sivustoilta saatuja yhteystietoja, näkee verkkotunnusten CMS-siirtymishistorian jne..

WebDataStats-kehittäjät tarkistavat manuaalisesti jokaisen analysoitavan verkkosivuston manuaalisesti varmistaaksesi, että CMS-tunnistus on oikea. He päivittävät palvelun CMS-tietokannan kuukausittain varmistaakseen erottuvimman ja oikeimman tuloksen. Jos järjestelmä ei jostakin syystä pysty havaitsemaan verkkosivuston CMS-järjestelmää, kehittäjät tarkistavat nämä resurssit manuaalisesti lisätäkseen havaitsemattomia alustoja tietokantaansa. Tämä varmistaa lopulta parhaat ja luotettavimmat tulokset.

Tunnista verkkosivuston CMS

WHATCMS

Whatcms

WhatCMS – on verkkopohjainen palvelu, jota käytetään verkkosivustojen kehysten havaitsemiseen. Testasimme sitä verkkosivuillamme ja olimme todella yllättyneitä tuloksesta. Se havaitsi oikeat tiedot blogiimme CMS: stä ilman mitään ongelmia. Järjestelmä toimii melko nopeasti (2–3 sekuntia riittää tuloksen selvittämiseen), jolloin saadaan minimaalinen määrä tietoa, joka on kuitenkin riittävän suuri. Sinun ei tarvitse selata verkkoa etsimällä moottorin nimeä, koska palvelun avulla voidaan havaita noin 170 CMS: ää, verkkosivustojen rakentajia ja kehyksiä – sekä maksettuja että ilmaisia.

Jotkut sivustot on rakennettu usealle CMS: lle kerrallaan (OpenCart-pohja, WordPress-blogi, vBulletin-foorumi jne.). Voit havaita tällaisen jättiläisen käyttämällä määritelmävaihtoehtoa jokaiselle sivulle tai osiolle.

Tunnista verkkosivuston CMS

BUILTWITH

Builtwith

BuiltWith – on toinen suosittu palvelu, joka voi tarjota paljon tietoa pyynnöstäsi: yhdistetyt analysointijärjestelmät, widgetit, käytettävän mobiiliversion saatavuus, skriptit ja CSS-säännöt, isännöintipalveluntarjoaja, SSL-varmenne, web-palvelin jne. Tällaiset yksityiskohtaiset tiedot ovat hyödyllisiä verkkovastaaville . Aloittelija voi helposti eksyä siihen ja on vaara, että puolet tästä tiedosta jää epäselväksi.

Järjestelmä havaitsi heti CMS: n, johon verkkosivustomme on rakennettu. Sinun on vain löydettävä vaadittavat tiedot pitkästä tietoluettelosta.

Tunnista verkkosivusto

CMSDETECT

CMSdetect

CMS-ilmaisin – on yksi kunniallisempi järjestelmä, joka toimitetaan tehokkaan CMS-ilmaisintyökalun avulla, jonka avulla selvitetään kehys, CMS tai muu verkkosivuston käyttämä tekniikka. Online Web -työkalujen tarjoama palvelu tunnistaa tehokkaasti yli 100 suosituinta ja laajemmin käytettyä CMS: ää. Täältä on myös mahdollista löytää paljon verkkosivustoihin liittyviä tietoja, tilastoja ja tekniikoita. Prosessi on melko helppo ja nopea.

Sinun on vain päästävä palveluun, annettava kiinnostavan verkkosivuston URL-osoite ja painettava Enter-painiketta. Muutamassa sekunnissa saat yksityiskohtaiset tiedot sivuston käyttämästä CMS: stä tai verkkosivustojen rakentajasta.

CMS Detector ei onnistunut tunnistamaan järjestelmäämme, johon blogiimme on rakennettu, mikä tekee sen tehokkuudesta ja luotettavuudesta melko kyseenalaista.

Tunnista verkkosivustokehys

WAPPALYZER

Wappalyzer

Wappalyzer – on tunnettu monialustainen apuohjelma, joka pystyy tehokkaasti paljastamaan käytetyt kehykset, tekniikat ja verkkosivustojen rakentajat. Työkalu havaitsee suosituimmat sisällönhallintajärjestelmät, verkkokaupan moottorit, verkkoanalyysityökalut, palvelinohjelmistot ja muut tekniikat, joita verkkosivusto voi kattaa.

Jos haluat selvittää minkä tahansa sivuston takana olevat CMS: n ja widgetit, sinun on käytettävä palvelun virallista verkkosivustoa, määritettävä tarkistettavan verkkosivuston URL-osoite ja käynnistettävä skannausprosessi. Wappalyzer on saatavana myös ladattavana ohjelmistona ja selaimen laajennuksena. Joten sinun on valita sopivin vaihtoehto palvelun käytön tiheyden ja tehokkuuden perusteella.

Yritimme analysoida blogiamme Wappalyzerin kanssa kahdesti. Ensimmäinen yritys epäonnistui järjestelmän ylikuormituksen vuoksi. Toisen yrityksen jälkeen Wappalyzer ei tunnistanut myös blogin takana olevaa moottoria.

Tunnista verkkosivutekniikka

Etsi uudelleen

Etsi uudelleen

Etsi uudelleen – on verkkopalvelu, jonka avulla voit tunnistaa tarjoamiesi verkkosivustojen taustat, CMS: n ja tekniikat. Kaiken kaikkiaan järjestelmä voi skannata yli 305 miljoonaa verkkosivustoa yli 1550 verkkotunnusalueella.

Rescan tarjoaa lisäksi verkkosivustoihin perustuvien työkalu- ja tekniikkaluetteloiden lisäksi myös ilmaisen verkkosivustojen analysointityökalun, joka auttaa sinua tehokkaasti selvittämään tarkistettavan sivuston yksityiskohdat, sen tilastot, Alexa-listan tilan, IP-osoitteen, webin palvelintyypit, alkuperämaa, koodisivutiedot ja muut yksityiskohtaiset parametrit. Testin tulosten perusteella Rescan onnistui tunnistamaan blogin takana useita tekniikoita, mikä on melko kohtuullinen tekijä.

Tunnista verkkosivuston CMS

johtopäätös

Verkkosivun automaattisen verkkosivumoottorin määrityspalveluiden käyttö on yksinkertaisin ja kätevin tapa saada nämä tiedot selville suurimmalle osalle käyttäjiä. Menetelmä nauttii suosiota sekä aloittelijoiden että verkkosivujen suunnittelun ammattilaisten kanssa.

Sanomattakin on selvää, että määritystarkkuus vaihtelee työkaluittain, mutta mikään ei estä käyttämästäsi 3-4 samanlaista verkkopalvelua kerrallaan ja vertaamalla saatuja tuloksia.

2. HTML-verkkosivun koodin analyysi

Toinen havaitsemistapa on analysoida HTML-verkkosivukoodi Google Chromessa (hiiren kakkospainikkeella verkkosivulla, ”Web Page Code Preview” Ctrl + U). Tämä ei ole aivan kätevää, ja se ei toimi hyvin monissa tapauksissa. Menetelmä on kuitenkin kokeilun arvoinen. Sinun pitäisi löytää koodi «…» -tunnisteiden väliin. CMS-nimi annetaan pääsääntöisesti ”generaattorin” metatunnisteessa. Monet verkkovastaavat poistavat tämän tunnisteen piilottaaksesi arvokkaan tiedon robotteilta, ihmisiltä ja viruksilta. Tämä on yksinkertainen tapa suojata verkkosivustosi klassisilta hakkereiden hyökkäyksiltä.

Manuaalinen CMS-tunnistus

On myös mahdollista tunnistaa tärkeimmät CMS-parametrit tai -ominaisuudet koodirakenteen avulla (tämä koskee vain kokeneita käyttäjiä) tai mallinimen perusteella, jonka voit nähdä verkkosivuston kansiorakenteessa. Valitse ”Lähteet” -välilehti koodin esikatselutilassa ja etsi otsikosta luettelo sanoilla ”Teemat” tai ”Malli”. Alaluettelo määritetään yleensä käytetyn mallin nimellä, johon kaikki sen tiedostot tallennetaan. Etsi tämä nimi Googlesta saadaksesi luettelon nykyisissä suunnitteluversioissa sovellettavasta CMS-luettelosta. Valitettavasti vaihtoehtoja voi olla useita. Joten pidä se mielessä.

3. Sosiaalinen tekniikka

Kolmas tapa on vain kysyä järjestelmänvalvojilta tai kehittäjiltä CMS tai verkkosivujen rakentaja sivusto perustuu. Voit kääntyä verkkosivuston omistajan tai verkkosivuston suunnittelusta vastaavan henkilön puoleen kyselyllä joko yhteyslomakkeen tai sosiaalisten verkostojen kautta. No, tämä ei takaa, että saat vastauksen – tämä riippuu kyselyn muotoilun tarkkuudesta ja oikeellisuudesta, sen henkilön mielialasta, jonka kanssa kommunikoit, ja tietyistä kohtuullisista syistä, kuten turvallisuudesta tai tämän tiedon yksinkertaisesta tietämättömyydestä..

Ylistys verkkosivuille, kerro, että pidät sen käyttämistä tekniikoista ja että olet valmis luomaan samanlaisen projektin, mutta toisella kapealla. Kysy web-sivuston kehittämiseen kuluneelta ajalta, toivota menestystä ja tehokasta mainostamista resurssille jne. Toisin sanoen, kysy vain kunnolla mieluummin kiinnostuneista tosiseikoista, jotta et tarttuisi omistajaan tai järjestelmänvalvojaan.

Verkkostudioiden luomat verkkosivustot sisältävät usein jalanjälkiä nimillä ja linkkeillä. On aivan loogista, että ne suunnitelleet ihmiset ovat tietoisia järjestelmistä, joihin sivustot perustuvat. On myös mahdollista pyytää heiltä apua ystävällisellä tavalla. Näytät potentiaaliselta asiakkaalta (kysy verkkosivuston kehittämisen kustannuksista), mikä lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi saada haluttu vastaus.

Bottom Line

Minkä tavoitteenkin tavoitteena onkin havaita kolmannen osapuolen verkkosivuston CMS, se on yksinkertaisempaa ja helpompaa tehdä käyttämällä yhtä kapeasta verkkopalvelusta. Sitä varten riittää, kun annat verkkotunnuksen vaadittuun kenttään ja odota, kunnes järjestelmä tarkistaa verkkosivuston. Jos sivusto toimii käsin kirjoitetussa CMS-järjestelmässä tai sitä on muokattu perusteellisesti, kyselysi ei onnistu. Joskus saatat kohdata yksinkertaisia ​​virheitä – täällä ei ole 100% mahdollisuutta saada vastausta.

Kehyksenmääritysprosessin luotettavuuden lisäämiseksi on suotavaa tarkistaa se useilla järjestelmillä kerrallaan. Valitse viestiin ilmoittamiasi tai muita valitsemiasi palveluita – sillä ei ole paljon merkitystä. Kaikki ne toimivat melko hyvin. Jos skannaustulokset ovat samat, voit olla varma testin oikeellisuudesta. Jos on eroja, on järkevää käyttää lisätyökaluja ja valita niiden muodostama yleisin vaihtoehto. Pääsääntöisesti tässä ei ole vakavia eroja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map