Kuinka kauan verkkosivuston rakentaminen kestää

Kuinka kauan verkkosivuston rakentaminen kestää


Viikko- ja kuukausiajat, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston rakentamiseksi maasta, ovat kuluneet. Mukautettuja kehitysryhmiä ei enää tarvita eri monimutkaisten verkkoprojektien toteuttamiseen. Tulevat verkkosivustojen omistajat voivat hyödyntää useita verkkovälineitä luoda ja ottaa käyttöön projektinsa muutamassa tunnissa tai hiukan enemmän. Se riippuu valitusta tekniikasta ja rakennusmenetelmistä.

Tietenkin monimutkaisen sivun luominen, jossa on useita sivuja, saattaa tuntua pelottavalta etenkin ihmisille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Sinun on todennäköisesti tehtävä vähän koodausta sekä käsiteltävä isäntäasetuksia, verkkotunnuksen rekisteröintiä jne. Mutta mitä jos sanomme, rakennusprosessi voi viedä alle tunnin? Et todennäköisesti koskaan usko sitä. Jatka lukemista selvittääksesi, kuinka kauan kestää verkkosivun luominen erilaisilla rakennusmenetelmillä ja -tekniikoilla teknisestä taustasta, projektin tavoitteista, monimutkaisuudesta ja muista tärkeimmistä ominaisuuksista riippuen.

Ominaisuudet, jotka vaikuttavat verkkosivun luomiseen tarvittavaan aikaan

Koko prosessi saattaa tuntua erittäin aikaa vievältä, varsinkin jos päätät hoitaa kaikki vaiheet itse. Ei ole väliä, käytätkö all-in-one-verkkosivusto-ohjelmistoa integroitu tekoäly tai rakentaa itse koodattu verkkosivusto tyhjästä, sinun on pohdittava useita avainkysymyksiä, jotka määrittelevät verkkosivuston rakenteen, monimutkaisuuden ja käyttöönottoon tarvittavan ajan.

 1. Projektityyppi – tuleeko siitä yksinkertainen blogi vai pienyrityksen verkkosivusto? Tarvitseeko sinun luoda digitaalikauppa, jolla on useita tuotesivuja ja tuotehallintajärjestelmä? Verkkosivutyyppi määrittelee projektisi tulevaisuuden tavoitteet. Mieti, mitä ominaisuuksia sillä pitäisi olla tai miten aiot olla vuorovaikutuksessa vierailijoiden kanssa.
 2. Sivun ja sisällön määrä – Onko se yhden sivun sivusto vai valtava verkkolehti, jolla on useita sivuja ja joita päivitetään jatkuvasti? Kuinka paljon sisältöä aiot ladata? Tarvitseeko sinun lisätä tonnia mediatiedostoja, mukaan lukien videot ja teräväpiirtokuvat?
 3. Tekninen tausta – oletko aloittelija vai omistautunut ammattilainen? Onko sinulla ainakin perustiedot koodauksesta tai sinulla ei ole sumuista käsitystä siitä, kuinka lähdekoodi näyttää?
 4. Rakennusmenetelmät – Edellä mainituista tekijöistä johtuen sinun on valittava parhaiten sopiva web-instrumentti projektin luomiseksi ja käyttöönottamiseksi. Aiotaanko se aloittelijoille aloittelijoille tai HTML / CSS-pääsyä käyttävälle avoimen lähdekoodin CMS: lle? Suunnittele nuo asiat eteenpäin.
 5. talousarvio – rahat eivät vaikuta aikaan teknisissä kysymyksissä. Toisaalta saatat tarvita edistyneitä mukauttamis- ja suunnitteluominaisuuksia, jotka ovat pääasiassa saatavana kalliimpien suunnitelmien tai pakettien kanssa. Se riippuu myös verkkosivustotyypistäsi ja tarvittavista toiminnoista.

Olemme korostaneet joitain avainkysymyksiä ottaen huomioon, että sinulla on jo verkkosivustollesi osuvia, hyvin luettavissa olevia, käyttäjä- ja SEO-ystävällisiä sisältöjä, mikä on keskeinen tekijä projektin onnistumisessa. Joten olet määrittänyt verkkosivustotyypin, laatinut sivurakenteen, valmistellut asiaankuuluvan sisällön ja mediatiedostot. Jäljellä on valita sopiva rakennusmenetelmä.

Valitse verkkosivustojen rakennustekniikat

Soveltuvan rakennusmenetelmän valitseminen riippuu yleensä teknisestä taustasta tai koodauksen ja ohjelmointitaitojen täydellisestä puutteesta. Käyttäjät voivat yleensä valita kolmesta päävaihtoehdosta. Ne sisältävät:

 • All-in-One-verkkosivustojen rakentajat – sopii hyvin aloittelijoille ja eivät vaadi oppimiskäyrää, ohjelmointia tai koodausta.
 • CMS-alustat – hiukan parannetut web-instrumentit, jotka saattavat joskus vaatia vähän HTML / CSS-tietämystä, vaikka tekninen tietämys tässä ei ole pakollista.
 • Itsekoodatut verkkosivustot – vaativat syvää ohjelmointitietoa, koska joudut käsittelemään lähdekoodia sekä muokata, muokata tai korvata joitain sen kappaleita.

Valitulla menetelmällä on suora vaikutus verkkosivuston rakentamiseen tarvittavaan aikaan. Katsotaanpa tarkemmin kutakin tekniikkaa ja kuinka kauan kaikkien vaiheiden suorittaminen aloittamisesta live-toimintaan kestää. Mutta ensin annamme lyhyen esityksen jokaisesta menetelmästä, jotta voit ymmärtää, mitä aiot käsitellä.

Menetelmä 1 – monitoimilaitteiden rakentajat

Wix

Aloitetaan helpoin ja levinnyt menetelmä kaikessa yhdessä-verkkosivustojen rakennusohjelmistojen edessä. Tunnetaan myös nimellä SaaS-online-ohjelmisto, alusta tarjoaa laaja-alaiset toiminnot sekä joukon instrumentteja tulevan projektin muokkaamiseen ja mukauttamiseen.

Verkkosivustojen rakentajat ovat täydellisiä aloittelijoille. Niiden avulla käyttäjät voivat luoda kirjaimellisesti minkä tahansa verkkosivustoajan ilman nolla oppimiskäyrää. Voit keksiä a ammatillinen salkku tai monimutkainen digitaalikauppa, jolla on useita tuotesivuja olematta tekninen ammattilainen. Kopioi ja liitä valmistettu sisältö, lisää kuvia tai valokuvia ja siirry reaaliaikaisesti yhdellä napsautuksella.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? No, tämä kaikki johtuu vedä ja pudota -editointitekniikasta muiden ominaisuuksien lisäksi, jotka tekevät tästä menetelmästä aloittelijoille. Ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Helppokäyttöisyys – Intuitiivinen käyttöliittymä ja WYSIWYG-toiminnallisuus tekevät rakennusprosessista pelin, jota lapsi voi käsitellä. Käyttäjien tarvitsee vain kirjautua sisään, valita valmis malli, liittää asiaankuuluva sisältö ja julkaista verkkosivusto.
 • Kaikki pakkauksen ominaisuudet – ostetulla suunnitelmalla saat kaikki tarvittavat ominaisuudet sivujen muokkaamisen tai mukauttamisen lisäksi myös verkkosivustosi ylläpitämiseen. Joissakin tapauksissa tarjotaan myös ilmainen verkkotunnus. Tämä tosiasia säästää paljon aikaa sijaan, että hallitsisit verkkotunnusta ja isännöitisi erikseen.
 • Valmiit mallit – Sivustojen rakentajat tarjoavat pääsääntöisesti valikoiman tiettyyn markkinarakoon liittyviä malleja. Oletetaan, että haluat rakentaa salkun. Tarvitset vain valita asettelun, jolla on jo tarvittavat osiot (kuvagalleriat, Minusta ja Yhteystiedot-osiot, täysleveät otsikot jne.). Lisäwidgettejä ei tarvitse lisätä, mikä myös säästää aikaa.

Vaikka jotkut ihmiset eivät arvosta rajoitettuja mukauttamisominaisuuksia ja verkkosivujen suunnittelun vapauden puuttumista, verkkosivustojen rakentajat ovat varmasti nopein tapa luoda uusi sivusto tyhjästä. Näet lopullisen ajan tulokset hiukan kauempana kuin muissa rakennusmenetelmissä.

Kuinka kauan kestää verkkosivuston luominen verkkosivustojen rakennustyökalun avulla?

Koko rakennusprosessi koostuu useista yksinkertaisista vaiheista. Ne ovat seuraavat:

 1. Valitse alusta. Aika riippuu mieltymyksistäsi ja projektin vaatimuksista. Hyvä idea on valita Wix, joka on lopullinen ohjelmisto, joka mahdollistaa minkä tahansa verkkosivuston luomisen tyhjästä muutamassa minuutissa.
 2. Kirjaudu sisään. Sivustojen rakentajat tarjoavat pääsääntöisesti nopean tavan kirjautua sisään sosiaalisella tai Google-tililläsi. Rekisteröintiprosessi vie sinut 1 minuutti tai vähemmän, jos salasanaa ei tarvitse vahvistaa.
 3. Valitse malli. Tarvitset noin 5 minuuttia selata nichesiin liittyviä alustoja. Säästäksesi enemmän aikaa, voit kuvitella haluamasi suunnittelun etukäteen tai katsoa tärkeimpiä kilpailijoita läpi harkitaksesi perustoimintoa ja ominaisuuksia.
 4. Wix-mallit

 5. Muokkaa verkkosivustoa. Vaikka suurin osa verkkosivustojen rakentajista käyttää vedä ja pudota -toimintoa, kaikki mitä tarvitset, on kopioida ja liittää valmistettu sisältö sekä lisätä pari kuvaa. Saatat tarvita myös jonkin aikaa tottuaksesi kojelautaan ja selvittääksesi kuinka työkalut toimivat. Ottaen huomioon helppokäyttöisyys, video-oppaat ja oppaat, tuskin tarvitset yli 1 tunti.
 6. Wix-verkkosivustoeditori

 7. Valitse suunnitelma. Useiden perussuunnitelmien, hintojen ja ominaisuuksien tarkasteleminen vie sinut 5 minuuttia, 10 minuuttia syvällisen tutkimuksen tapauksessa vertaamalla ja vastakkain.
 8. Esikatselu ja käyttöönotto. Viimeinen vaihe on tarkistaa verkkosivuston ulkoasu ja siirtyä elämään. Verkkosivuston rakentajilla on esikatselutila sekä työpöytä- että mobiiliversioille. Jos tulos tyytyväinen, paina “julkaise” -painiketta siirtyäksesi eteenpäin (noin 5 minuuttia, mukaan lukien esikatselutila).

Viimeinen aika, joka tarvitaan sivuston luomiseen verkkosivuston rakentajan kanssa, on 1 tunti 20 minuuttia. Nykyaikaiset tekniikat antavat mahdollisuuden lyhentää esimerkiksi sitä aikaa, Wix tarjoaa AI-pohjaisen ratkaisun, joka luo käyttövalmiuden verkkosivuston 6 minuuttia. Tarvitset vain vastauksen useisiin projektia kuvaaviin kysymyksiin. Järjestelmä tarjoaa automaattisesti useita malleja, joissa on integroidut widgetit ja ominaisuudet sekä asiaankuuluva sisältö.

Katso finaalipöytä:

Päästä alkuunMukauttaminen ja muokkaaminenKäynnissäLopullinen aika
Vaadittu aika5-15 mJopa 1 hJopa 6 m1 h 20 m

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Menetelmä 2 – CMS-alustat

Wordpress

CMS-alustat ovat edelleen hallitseva voima web-markkinaraolla, satojen miljoonien verkkosivustojen edustaessa kaikkia mahdollisia markkinarakoja. CMS tarkoittaa sisällönhallintajärjestelmiä, mikä tarkoittaa, että saat pääsyn tehokkaaseen sisältöeditoriin muokata, muokata muotoa ja järjestää sisältöä millään tavalla.

Edellisen menetelmän lisäksi, CMS-alustoja ei ole helppo käyttää vaikka ne eivät vaadi perusteellista teknistä tietämystä, ellei sinun tarvitse muokata koko verkkosivun lähdekoodia. Muutoin saatat tarvita vain joitain HTML-perustietoja, jotta saadaan aikaan pieniä korjauksia. Jotta ymmärrät, kuinka paljon aikaa sinun saattaa luoda sivusto CMS: llä, sinun on määritettävä muokkaustaso:

 • Yleisen tason muokkaaminen – tapa, jolla useimmat verkkosivustojen omistajat käyttävät CMS: ää. Hyödynnät editorin sisällön muotoilun, tekstien lisäämisen, mediatiedostojen lataamisen, uusien sivujen, luokkien tai verkkosivustojen luomisen jne. Suhteen. Jos et ole koskaan työskennellyt CMS: n kanssa, saatat tarvita jonkin aikaa tottua siihen. . Mutta koko prosessi on melko suoraviivainen ja intuitiivinen.
 • Pro-tason editointi – CMS on avoimen lähdekoodin alusta, joka tekee lähdekoodin käyttäjien saataville. Toisin sanoen voit siirtyä Editors-tilaan ja muuttaa mallin ulkoasua sekä lisätä uuden toiminnon, komentosarjan, painikkeen tai kuvakkeen muokkaamalla alkuperäistä HTML- tai CSS-koodia. Prosessi vaatii paitsi tiedon lisäksi myös aikaa uuden muunnoksen muokkaamiseen ja testaamiseen.

Se, mikä näyttää olevan joustavuuden kannalta valtava, voi johtaa siihen, että rakennusprosessin loppuun saattamiseen tarvitaan enemmän aikaa. Esimerkiksi monet käyttäjät arvostavat laajennusten valintaa. Yhtäältä on hienoa, että tuhansia widgettejä ja kolmansien osapuolien sovelluksia on saatavana integroitavaksi. Toisaalta CMS: ssä sinun on määritettävä ne, asennettava, aktivoitava ja päivitettävä manuaalisesti.

Lisäksi sinun on etsittävä sopivaa palvelinratkaisua ja rekisteröitävä verkkotunnus. Tällaiset toimet vaativat lisäaikaa. Yhdistä se tarvittavan ajan selvittämiseen, miten järjestelmä toimii, ja huomaat, että CMS: n käyttäminen vie hieman enemmän aikaa sivuston luomiseen tyhjästä verrattuna monitoimilaitteiden rakentajiin..

Kuinka kauan kestää verkkosivuston rakentaminen CMS: llä?

Sanotaan, että niin tulee käytä verkkosivustoa WordPressin avulla. Kuten olemme jo aiemmin todenneet, tarvittava aika riippuu sivujen määrästä, sivujen rakenteen monimutkaisuudesta, teknisistä taidoista jne. Jotta käyttäjä olisi helppoa, kuvittele, että rakennamme ammattimaista salkkua, jolla on useita sivuja, joissa on kontakteja, teoksia , Minusta -osa jne.

Vaiheet ovat seuraavat:

 1. Päästä alkuun. Ensimmäinen askel on rekisteröi verkkotunnus ja löytää hosting. WordPress-tilanteessa paras ratkaisu on valita WP: lle optimoidut palvelinpaketit. Niissä on lisäominaisuuksia, joiden avulla säästät paljon aikaa. Lavasi loppuun saattamiseksi tarvitaan noin 30 minuuttia tai voit valita vain Bluehost.
 2. Lataa teema. Nyt sinun on valittava malli tulevaa salkkuasi varten ja ladattava se zip-tiedostoksi siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen. Niiden valitseminen ja lataaminen vie noin 5-10 minuuttia, ellei.
 3. Asenna WordPress. Nyt sinun on asennettava CMS valittuun isännöintiin. Jotkin asennukset voivat olla tarpeen. Se voi viedä yleensä noin 30–40 minuuttia, ellet valitse Bluehostia, joka toimitetaan saumattomasti WP-integroinnilla.
 4. Sisällön muokkaaminen. Malli sisältää vain tarvittavat osiot. Sinun on tehtävä loppu loppu tarvittavien tekstien lisäämisestä ja mediatiedostojen lähettämisestä tarvittavien laajennusten asentamiseen ja päivittämiseen. Tämä vaihe kestää yleensä noin 3-4 tuntia.
 5. Käynnissä. Verkkosivustosi on saatavana verkossa, kun olet yhdistänyt verkkotunnuksesi isännöintiin.

WP-optimoitujen palvelinratkaisujen käyttö on hyvä vaihtoehto. Ne tarjoavat automaattisen WP-asennuksen sekä laajennusten hallinnan. Joissakin suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus, joka sisältyy isäntähintaan. Toisin sanoen saat itse all-in-one-verkkosivustojen rakennusratkaisun, joka on suunniteltu valitulle CMS: lle.

Tulokset ovat seuraavat:

Päästä alkuunMukauttaminen ja muokkaaminenKäynnissäLopullinen aika
Vaadittu aika40 metristä 1 tuntiinNoin 4 hEi aikaa tarvita5 h 40 m

Kokeile WordPress nyt

Menetelmä 3 – itse koodatut verkkosivustot

Menetelmä sopii pääasiassa omistautuneille ammattilaisille, jotka haluavat parhaiten hyödyntää verkkosivujen suunnittelua ja kehitysvapautta. Termi ”itsekoodattu” tarkoittaa, että itse olet itse vastuussa jokaisen ominaisuuden, sivuosion, blogin, valikkoosien, luokkien jne. Luomisesta, toteuttamisesta ja testaamisesta. Verkkosivuston omistajilla on oltava syvä ohjelmointitaito.

Jos sinulla ei ole teknistä kokemusta, ainoa ratkaisu on räätälöityjen kehitysryhmien palkkaaminen. Vaihtoehto on tuskin hyvä ratkaisu ajansäästöratkaisujen suhteen. Prosessi saattaa kestää viikkoja tai jopa kuukausia sivuston monimutkaisuudesta riippuen. Siihen sisältyy pääsääntöisesti stereotypiointi, ominaisuuksien käyttöönotto, käyttöönotto, testaus, virheenkorjaus jne. Lisäksi muutamalla yrityksellä on varaa palkata kehitysryhmä rakennus- ja ylläpitokustannusten harkitseminen.

Jos olet kokenut koodausprofiili, joka haluaa rakentaa yksinkertaisen, mutta silti toimivan verkkosivun, tarvitset todennäköisesti enintään 10–15 tuntia mennä elämään.

Kuinka kauan itsekoodatun sivuston rakentaminen kestää?

Kun valitset itse koodattuja verkkosivustoja, tärkeä aika tarvitsee ohjelmoida ja kirjoittaa lähdekoodin osia. Käyttäjä vastaa kaikkien ominaisuuksien, osien, lohkojen ja muotojen toteuttamisesta, joihin loppukäyttäjä lopulta pääsee.

Valmiiden verkkosivustojen koodaamiseen tarvittava aika riippuu taidoista. Jos tarkastellaan yksinkertaista portfolioa, jossa on muutama osio, tekstilohkot, kuvagalleria ja yhteystiedot, koko prosessi voi viedä noin 10 tuntia. On hyvä, jos sinulla on jo joitain koodipalasia kirjoitettu. Sinun tarvitsee vain:

 1. Kopioi koodi teksti- tai HTML-editorista.
 2. Liitä se uudelle sivulle.
 3. Tallenna muutokset ja testaa verkkosivusto.

Testaus ja virheenkorjaus voivat myös olla erittäin aikaa vieviä, koska sinun on varmistettava, että kaikki toimii sujuvasti. Lopulliset tulokset näyttävät seuraavalta:

Päästä alkuun (kirjoittamalla koodi)Mukauttaminen ja muokkaaminenAB-testausLopullinen aika
Vaadittu aikaNoin 10 tuntia yksinkertaisella sivustollaMuokkaus hoidetaan
yhdessä koodauksen kanssa
Noin 3-5 tuntiaJopa 15 tuntia

5 tuntia – keskimääräinen aika verkkosivuston luomiseen

Kuten saatat huomata, aika riippuu täysin rakennusmenetelmästä, jonka kaikki muut asiat ovat samat (valmisteltu sivuston rakenne, kirjoitettu sisältö jne.).

Verkkosivustojen rakentajat ovat nopein ja helpoin tapa aloittelijoille tai käyttäjille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Keskimääräinen aika, joka tässä tarvitaan täysin toimivan sivuston luomiseen, ei ylitä 2 tuntia. Jotkin alustat mahdollistavat verkkosivustojen luomisen muutamassa minuutissa edistyneellä tekniikalla. Haittapuoli on mukauttamisvapauden puute. Olet itse pakko käyttää tarjoamaasi.

CMS-alustat ovat lopullinen ratkaisu, jolla on hyvä tasapaino web-suunnittelun ja räätälöinnin vapauden ja helppokäyttöisyyden välillä. Mikä näyttää aluksi monimutkaiselta, muuttuu lopulta yksinkertaiseksi muokkausprosessiksi, jolla on mahdollisuus lisätä joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia ja optimoida budjetti valitsemalla kohtuuhintaisia ​​isännöinti- ja verkkotunnusvaihtoehtoja. Tarvittavan oppimiskäyrän, lisäosien asennuksen ja sisällön muokkaamisen avulla tuskin tarvitaan yli 6 tuntia käyttövalmiiden yksinkertaisten verkkosivustojen luomiseen..

Itse koodatut verkkosivustot ovat hankalimpia ja aikaa vieviä. Koodipakettien ohjelmointi ja kirjoittaminen ovat tässä tärkein haaste testauksen ja virheenkorjauksen lisäksi. Lisäksi tämä vaihtoehto ei koskaan toimi aloittelijoille, kun taas omistautuneille ammattilaisille saattaa myös olla joitain vaikeuksia. Keskimääräinen aika yksinkertaiselle verkkosivustolle on noin 15 tuntia.

Huomaa, että aikaisemmin kuvattu keskimääräinen aika viittaa pääosin verkkosivustojen rakennusprosessin tekniseen näkökohtaan. Toisin sanoen sinulla on oltava seuraavat etukäteen:

 • Valmistettu sisältö verkkosivuille ja niiden osille (kopioi ja liitä se tekstieditorilla säästääksesi aikaa sivujen mukauttamisessa).
 • Mediatiedostot (kuvia, valokuvia tai videoita, jotka aiot näyttää sivustossasi).
 • Valmis sivustorakenne (olet työskennellyt miten ja missä osiosi tulisi sijaita, mitkä sivut tulevat olemaan ja kuinka ne yhdistetään toisiinsa).

Joten kun olet valmistellut kyseisen suunnitelman, voit valita sopivimman vaihtoehdon ja jatkaa projektisi kanssa.

Pohjaviiva

Tärkein idea tässä ei ole kiirehtiminen helpoimmalle tielle verkkosivuston rakentamisessa. Lyhin polku saattaa näyttää olevan haastavin. Varmista, että sinulla on selkeä käsitys siitä, miltä verkkosivustosi tulisi näyttää, mitkä perusominaisuudet sillä on ja mitä tietoja ja tekniikoita olet velkaa idean toteuttamiseksi.

Koodaustaidon puute vaatii helpompia, mutta silti nopeampia tapoja kohdata verkkosivustojen rakentajia. CMS toimii hienosti vähän omistautuneille verkkosivustojen omistajille, jotka vaativat enemmän vapautta ja tilaa. Jos olet tekninen osaaja, jolla on laaja koodaustieto ja -taito, itse koodatut verkkosivustot voivat olla hyvä ratkaisu. Riippumatta siitä, mitä valitset, online-verkkosivustojen rakentajat vaativat vähemmän aikaa sivuston luomiseen tyhjästä.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map