Kuinka käyttää Wix-verkkosivustojen rakenninta

Kuinka käyttää Wix-verkkosivustojen rakenninta


Wix – on monipuolinen verkkosivustojen rakentaja, joka on saanut maailmanlaajuista suosiota ja josta on tullut nykyaikaisen web-suunnittelun markkinaraon johtaja. Palvelun korkea kysyntä selittyy lähinnä sen helppokäyttöisyydellä ja mukavuudella, jotka eivät vaaranna toiminnallisuutta ja edistynyttä joustavuutta.

Järjestelmän ominaisuusjoukko on monipuolinen ja riittävän kattava vastaamaan kaikkien käyttäjäryhmien tarpeita – ensikertalaisista ja ammattilaisiksi. Järjestelmän kanssa työskentelyn aloittamista ei tarvitse oppia koodauslinjaa – niin intuitiivinen se on. Jos vilpittömästi aiot käytä Wix-verkkosivustojen rakentajaa, on korkea aika selvittää, kuinka käyttää järjestelmän ominaisuusjoukkoa parhaan hyödyn saamiseksi sen suorituskyvystä. Aloitetaan.

Kenelle Wix toimii parhaiten?

Wix on skaalautuva, joustava ja huippuluokan ratkaisu moniin web-suunnittelutarpeisiin. On kuitenkin tärkeää määritellä ne käyttäjäryhmät, jotka hyötyvät palvelun käytöstä eniten.

Itse asiassa on melkein mahdotonta eritellä tiettyä käyttäjäryhmää, jota suositellaan valitsemaan Wix Web-rakennustarpeisiinsa. All-in-one-palveluna Wix voi tarjota kenelle tahansa vaaditut ominaisuudet ja toiminnot. Se on käyttäjäystävällinen ja tarpeeksi yksinkertainen valita aloittelijoille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan verkkosivujen suunnittelukokemusta, mutta haluavat vielä käynnistää ammattimaisen projektin yksin. Samoin Wixin mukana tulee edistyksellinen ominaisuusjoukko, joka toimii erinomaisesti kokeneille web-kehittäjille, freelancereille ja jopa web-suunnittelutoimistoille, jotka ovat mukana ammatillisessa verkkosivustojen kehittämisessä tai luovat räätälöityjä projekteja asiakkaille säännöllisesti..

Wix Editor

Rikas kokoelma niche-kohtaisia ​​malleja, tehokkaat suunnittelun mukauttamistyökalut, monipuoliset lähestymistavat verkkosivujen muokkausprosessiin, sovellusten saatavuus ja integrointivaihtoehdot tekevät Wixista täydellisen valinnan jokaiselle käyttäjälle, jolla on aikomus käynnistää projekti, joka lopulta seisoo pois joukosta. Verkkosuunnittelutaitot ovat tässä valinnaisia, mutta jos sinulla on niitä, pystyt varmasti käyttämään niitä etuna ja hyödyntämään pitkällä aikavälillä huippuluokan tulosta. Johtopäätös on: Wix on hieno kaikille ja niin se todella on!

Kuinka käyttää Wixiä – asiantuntijan suositukset

Jotta saat parhaan hyödyn verkkosivustojen rakentajasta ja sen toiminnallisuudesta, sinun on pidettävä mielessä seuraavat suositukset:

 1. Pakollinen Yhdistä verkkotunnus. Kaikissa premium-suunnitelmissa on mukautettu verkkotunnusyhteys. Tämä on pakollinen osa menestyviä verkkosivustoja. Voit käyttää aliverkkotunnusta palvelun testaamisessa, mutta et saa ilman yksilöivää verkkotunnusta päättäessäsi kehittää ja mainostaa projektiasi..
 2. Päivitys maksettuihin tilauksiin. Kun päivität johonkin maksulliseen tilaukseen, sinulla on mahdollisuus säästää paljon Wixin avulla. Verkkosivun rakentaja huolehtii asiakkaidensa mukavuudesta ja tyytyväisyydestä ja antaa siten säännöllisesti kuponkikoodeja, alennuksia ja erikoistarjouksia, joiden avulla on mahdollista saada edistynyt suunnitelma alennetuin kustannuksin. Joissakin tapauksissa, Wixin avulla voidaan säästää jopa 50% suunnitelman alkuperäisistä kustannuksista. Nämä alennukset ovat useimmiten sovellettavissa verkkokauppaan ja Unlimited-suunnitelmiin, jotka nauttivat erittäin suositusta.
 3. Käytä ammatillista apua. Riippumatta siitä, onko sinulla aikaa vai tuntuu siltä, ​​että sinulla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja, voit pyytää apua järjestelmän web-kehittäjiltä. He kehittävät avaimet käteen -valmis verkkosivuston sinulle.
 4. Tutkia Wix Arena. Tämä on paras kohde freelancereille, jotka etsivät asiakkaita. Suunnittelijayhteisö auttaa jakamaan verkkosivujen suunnitteluosaamista, löytämään uusia tilauksia, verkkosivustojen valmistajan yksinoikeustarjouksia, premium-tukea ja muita oikeuksia.
 5. Ota yhteyttä asiakastukeen. Vaikka et tiedä kuinka järjestelmää käytetään tai sinulla on halu saada lisätietoja sen vahvuuksista, asiakastukipalvelu on aina käsillä. Lukuun ottamatta yhteisöfoorumia, Tukipalvelu, Tietokanta, ohjevideot ja sähköpostituki, jokaisessa muokattavassa elementissä on kysymysmerkki, joka antaa vihjeen merkityksestä. Tämä yksinkertaistaa huomattavasti web-suunnitteluprosessia.

Soveltamisalueet

Sen lisäksi, että satoja mobiililaitteita varten valmiita ja täysin muokattavia malleja kattaa melkein kaikki kuviteltavissa olevat web-suunnittelutarpeet, verkkosivustojen rakentaja erottuu joukosta myös työkalusarjansa ja ominaisuusluettelonsa ansiosta. Wix voi olla lopullinen ratkaisu riippuen tavoitteistasi ja odotuksistasi.

Aiotko mainostaa yritystäsi verkossa ja tarvitsetko verkkosivun tavoittaaksesi kohdeyleisön?? Tai todennäköisesti, onko sinulla vanha verkkosivusto, joka on rakennettu WordPressin tai muun CMS: n avulla, ja siitä on vaikea käyttää sitä? Wix on loistava työkalu vaikuttavien yrityssivustojen perustamiseen ja hallintaan. Sen kehittynyt Ascend -ominaisuus, liiketoimintasuunnittelu, markkinointi- ja markkinointityökalut (sähköpostimarkkinointi, ajanvaraukset, tilauslomakkeet, sosiaalisen median integrointi jne.) sekä yrityswidgetit tekevät siitä johtajan yrityssivustojen rakentajien luettelossa.

verkkokauppa

Haluatko perustaa verkkokaupan? Wix tulee integroidulla verkkokaupan moottorilla, joka varmasti pitää sinut kattavana. Järjestelmässä on runsaasti verkkokaupan ominaisuuksia, kuten integroitu ostoskori, useita maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, alennuksia ja promo-koodeja, huippuluokan verkkokaupan malleja, varastonseurannan työkaluja ja muuta.

Wix-verkkokauppa

Uch laaja toiminnallisuus antaa sinun myydä rajoittamattoman määrän fyysisiä tai digitaalisia tuotteita. Muista kuitenkin, että Wix on hyvä pienille / keskikokoisille verkkokaupoille. Jos sinulla on aikomus luoda hypermarket, niin on järkevää etsiä erikoistunutta verkkokauppaa.

bloggaaminen

Jos sinulla on tavoite aloittaa blogi, Wix voi auttaa sinua myös tässä. Integroidun blogging-alustansa ansiosta verkkosivustojen rakentaja auttaa sinua aloittamaan, hallitsemaan ja päivittämään laatublogia käyttäjien huomion kiinnittämiseksi.

Wix-blogi

Mitä voit tehdä täällä, on lisätä ja muokata blogi-viestejä, määrittää niille luokkia, ajoittaa uusia julkaisuja, valita tiettyjä blogipohjia, luoda sosiaalisia kirjanmerkkejä, ottaa kommenttiominaisuus käyttöön jne. Wix on täydellinen bloggaaminen ja se on upea aloittelijoille, jotka haluavat järjestää ensimmäiset blogikokoukset.

Lopuksi, Wix toimii hyvin kaikenlaisissa henkilökohtaiset verkkosivustot. Käytätpä sitten tapahtumasivustoa, salkkua, aloitussivua tai jopa online-ansiota, verkkosivuston rakentajalla on paljon tarjottavaa. Sen skaalautuvuus, laaja suorituskyky ja huippuluokan ominaisuudet tekevät alustasta arvokkaan valinnan jokaiselle käyttäjälle.

Wix Editor tai Wix ADI: mitä vaihtoehtoa jatkaa?

Wixillä on kaksi toimittajaa, joista kummallakin on suuri arvo käyttäjille. Vaikka Standard Wix Editor edellyttää enemmän manuaalista työtä ja jopa jonkin verran verkkosivujen suunnittelun taustaa, Wix ADI on täysin automaattinen työkalu, joka luo verkkosivun sinulle. Katsotaanpa heti molemmat vaihtoehdot ja niiden vaikutukset.

Vakio Wix Editor sisältää yhteisen web-suunnittelumenettelyn suorittamisen. Sinun on valittava malli ja muokattava se sitten manuaalisesti saadaksesi halutun tuloksen. Wix ohjaa sinut editorin ohjauspaneeliin, joka sisältää useita työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan projektin yksilöllisen ilmeen saamiseksi. Sinun on valittava ja sovellettava haluttu väripaletti, kokeiltava asetteluita, fontteja, tyylejä, taustoja ja muita verkkosivustoelementtejä. Heti kun olet valmis verkkosivustosi suunnitteluun, jatka julkaisemista.

Wix ADI Editor

Wix ADI – (Keinotekoinen älykkyys) on AI-pohjainen työkalu, joka käyttää toimitettuja tietoja luodaksesi verkkosivuston sinulle automaattitilassa. Sinun ei tarvitse huolehtia värien ja verkkosivuston pääelementtien valinnasta – järjestelmä tekee sen puolestasi. Antakaa vain palvelun tarvitsemat tiedot vastaamalla kysymyksiin ja tarkkailemalla tulosta. Voit halutessasi mukauttaa valmiita projekteja edelleen ja korvata saatavilla olevan sisällön omalla.

Siksi Standard Wix Editor on edullisempi ratkaisu niille käyttäjille, joilla on jo käsitys verkkosivustojen luomisesta ja jotka haluavat hallita kaikkia tämän prosessin vaiheita yksin. Wix ADI: n suhteen tämä työkalu toimii paremmin aloittelijoille, jotka ovat vasta matkalla ammatilliseen kehitykseen ja haluavat hankkia verkkosivujen suunnittelutaitoja ja tietoja. Muista kuitenkin, että ominaisuuden käyttämiseksi on toivottavaa, että verkossa on luotettavaa läsnäoloa, kuten sosiaalitilit jne. Wix pystyy hankkimaan yritykseesi liittyvät tiedot. Mitä enemmän sen parempi.

Wix-kohokohdat ja niiden edut

Wix on yksi monipuolisimmista verkkosivustojen rakentajista, joita voit löytää. Järjestelmällä on useita etuja, jotka toimivat hyvin sekä ensikertalaisille että verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoille. Yksi järjestelmän kohokohdista on laaja App Market, jossa voit kohdata paljon ilmaisia ​​ja maksettuja widgettejä, lisäosia ja sovelluksia, jotka voidaan helposti integroida mihin tahansa verkkosivustoon – alkaen yksinkertaisista portfolioista ja monimutkaisiin monipuolisiin ominaisuuksiin sivustot. Sovelluksen valinta riippuu yksinomaan verkkosivustotarpeistasi ja verkkosivutyypistä, jonka aiot käynnistää, olipa se ravintola / kahvila verkkosivusto, aloitussivu, hääsivusto, keskustelufoorumi ja mikä ei.

Wix-varaukset

Toinen palvelun kohokohta – Wix Corvid – on tehokas työkalu, jota käytetään verkkosovellusten luomiseen ilman mitään tietoa koodauksen perusteista. Se on suureksi avuksi aloittelijoille, jotka haluavat monipuolistaa verkkosivujen suorituskykyä ja leikata koko verkkosivustojen kehittämisajan. Tutki vain järjestelmän käyttöliittymää ja aloita työskentely sovelluksesi kanssa!

Aiotko perustaa verkkosivuston liikenteen tuottamiseksi tai myyntimäärän lisäämiseksi? Sitten sinun tulee huolehtia verkkosivustosi latausajasta ja tässä tunnet Wix Turbon tarjoamat edut! Työkalu sisältää joukon tekniikoita ja ominaisuuksia, jotka on suunnattu verkkosivustosi latausajan pidentämiseen. Mitä korkeampi se on – sitä pienempi luopumisprosentti on ja sitä korkeammaksi käyttäjän tyytyväisyysaste nousee.

Verkkosivua luotaessa on järkevää muistaa siitä langattoman version julkaiseminen siitä heti alusta alkaen. Ei ole mikään salaisuus, että vallitseva määrä ihmisiä jatkaa mobiililaitteiden käyttämistä verkkosivuja selatessa. Jos sinulla ei ole projektisi mobiiliversiota, liikenne tuskin kasvaa nopeasti. Potentiaaliset asiakkaat voivat jopa siirtyä kilpailijoihisi, joilla on verkkosivustojensa mobiiliversiot. Etkö halua, että niin tapahtuu? Käynnistä sitten Wix Mobile Editor -ohjelmalla mobiilisivuston versio. Muista, että mobiilitilassa tehdyt muokkaukset eivät tule näkyviin työpöytätilassa, kun taas työpöydällä tehdyt muutokset näkyvät automaattisesti mobiililaitteissa. Se on ominaisuus, jonka useimpien käyttäjien tulisi arvostaa.

Wix-mallit: Kuinka valita ja käyttää parasta?

Verkkosivun rakentaja on niin ammattimainen all-in-one-työkalu, että sitä voidaan helposti käyttää lähes kaikenlaisten projektien käynnistämiseen ja hallintaan. Katso vain mallinegalleriasta saadaksesi selville korkealaatuisia malleja, jotka soveltuvat erilaisille markkinarakoille ja erikoistuksiin.

Wix yhden sivun mallit

Missä tahansa yrityksessä keskitytkin ja mihin tahansa tavoitteisiisi valitset Wix web-suunnittelutyökaluksi, löydät varmasti mukautettavan mallin. Vaikka et, niin järjestelmä tarjoaa sinulle tyhjän teeman, jotta voit luoda oman ainutlaatuisen verkkosivustosuunnitelmasi.

Wix Corvid: paras sovellusrakennuksen ratkaisu

Joka kerta kun saat idean luoda toimiva sovellus, joka integroidaan edelleen projektiisi, siirry eteenpäin päästäksesi Corvidiin ja kokeile sitä. Corvid on palvelimeton avoin sovelluskehitystyökalu, joka mahdollistaa ammattimaisten sovellusten luomisen koodaustaidosi avulla. Sinun on annettava oma JavaScript-koodi Wix-pohjaiseen verkkosivustoosi ja työskenneltävä järjestelmän sovellusliittymien kanssa lisätäksesi hyödyllisiä vuorovaikutuksia ja edistynyttä suorituskykyä.

Wix Corvid

Corvid antaa sinun myös lisätä Wix-tiedot automaattisesti verkkosivustollesi, kun ominaisuus otetaan käyttöön ja jopa liittää projekti mihin tahansa ulkoisiin tietokantoihin ulkoisen tietokannan SPI-vaihtoehdon avulla. Tämä ominaisuus vastaa mieluiten ammattilaisten tarpeisiin ja paljastaa kooditietoisille käyttäjille rajattomat mahdollisuudet.

Nouse Wix – Onko tämä oikea liiketoiminnan työkalu sinulle?

Wix tarjoaa all-in-one-verkkosuunnitteluratkaisuna paljon tarjottavaa nykyaikaisille yrittäjille, jotka haluavat siirtyä verkkoon. Yrityssivustojen omistajat voivat käyttää edistyneitä Nouse työkalu, joka käsittää paljon nykyaikaisia ​​liiketoiminnan työkaluja yhdessä paikassa. Ascend by Wix tarjoaa yli 20 tuotetta, jotka toimivat erinomaisesti markkinoinnissa, tuotteiden markkinoinnissa ja SEO-optimoinnissa.

Wix Nouse

Jos päätät perustaa yrityksen läsnäolon, arvostat varmasti mahdollisuutta seurata asiakaskäyttäytymistäsi ja kehittää tehokkaita tapoja parantaa käyttäjän sitoutumista. Voit myös optimoida asiakkaiden kanssa viestinnän ajan sijoittaaksesi sen liiketoiminnan jatkokehitykseen. Tätä tarkoitusta varten Wix Ascend tarjoaa edistyneitä markkinointityökaluja (laskut, työnkulut, automaatiot, hintatarjoukset, tehtävät ja muistutukset jne.) ja viestintävaihtoehdot (live chat, lomakkeet, yhteyshenkilö, postilaatikko jne.).

Hinnoittelunäkökohdat

Wix on kohtuuhintainen ja sillä on useita hinnoitteluvaihtoehtoja kaikkien käyttäjäryhmien tarpeiden täyttämiseksi. On ilmainen suunnitelma, joka ei koskaan vanhene, mutta sen tarjoamat ehdot ja työkalut riittävät järjestelmän ominaisuuksien havaitsemiseen ja testaamiseen. Aloittelijat saattavat kuitenkin olla kiinnostuneita tästä vaihtoehdosta, koska se antaa heille mahdollisuuden luoda rajaton määrä verkkosivustoja, harjoitellaan ja parantaa verkkosuunnittelutaitojaan.

Maksuista tilauksista Wixillä on useita suunnitelmia vakiosivustoille sekä yritys- ja verkkokauppaprojekteille. Katsotaanpa ensin tavallisille verkkosivustoille tarkoitettuja tilauksia. Yhdistelmä- ja Rajoittamaton suunnitelma (Vastaavasti 13 dollaria kuukaudessa ja 17 dollaria kuukaudessa) ovat erinomaisia ​​yrityssivustoille, salkkuille, blogeille ja henkilökohtaisille verkkosivustoille. Pro- ja VIP-suunnitelmat (22 dollaria kuukaudessa ja 39 dollaria kuukaudessa) tulee vastaamaan käyttäjien tarpeita, jotka etsivät edistyneitä rakennusmahdollisuuksia. Ne tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka ovat erittäin arvostettuja verkkosivujen suunnittelun kaikissa vaiheissa.

Wix-hinnasivusto

Yritys- ja verkkokaupan hankkeissa Wix tarjoaa neljä tilausta. Liiketoiminnan perussuunnitelma ($ 23 / mo) sallii online-maksujen hyväksymisen. Business Unlimited -suunnitelma ($ 27 / mo) myötävaikuttaa liiketoiminnan tehokkaampaan kasvuun. Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) tarjoaa täyden paketin, jota vaaditaan edistyneelle liiketoiminnan edistämiselle. Kallein tilaus on yrityssuunnitelma ($ 500 / kk), joka tarjoaa kokonaisratkaisun kattamaan kaikki liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin tärkeät tarpeet. Minkä tahansa suunnitelmanne haluatkin, järjestelmä tarjoaa 14 päivän palautuksen, jos olet jotain et ole tyytyväinen.

Wix-hinnoitteluyritys

Pitäisikö minun käyttää Wixiä?

Wix toimii yhtä hyvin ei-ammattimaisille käyttäjille samoin kuin niille, joilla on vuosien kokemus web-suunnittelusta. Se on arvokas sijoitus yrityssivustojen, salkkujen, aloitussivujen, yksinkertaisten ja keskisuurten verkkokauppojen, blogien ja muun tyyppisten projektien kehittämiseen. Järjestelmällä on paljon tarjottavaa myös freelance-web-suunnittelijoille, jotka päättävät käyttää Wix-verkkosivustojen rakentajaa. Alusta ei vain anna heidän suunnitella räätälöityjä projekteja asiakkaille, vaan auttaa heitä myös etsimään uusia asiakkaita Wix Arena -yhteisöstä.

Wix erottuu joukosta upeiden ominaisuuksien, yksinoikeudella kapeiden mallien ja maltillisen hinnoittelupolitiikan ansiosta. Minkälaisia ​​aikomuksia tai tavoitteita sinullakin on ja mihin tahansa alaan erikoistut, löydät ehdottomasti malleja ja ominaisuuksia, jotka vastaavat tarpeitasi. Wix on arvokas tuotto sijoituksillesi.

Kokeile Wix nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map