Kuinka luoda CMS-verkkosivusto Scratchista

Kuinka luoda CMS-verkkosivusto Scratchista


Niistä monista web-rakennusvaihtoehdoista, joihin voit törmätä nykyajan web-suunnittelun kapealla alueella, CMS: n käyttö pysyy sillä hyvin tavoitteena, joka voi vastata erilaisten käyttäjäryhmien tarpeisiin. Sisällönhallintajärjestelmät ovat tehokkaita ohjelmia, jotka tarjoavat laajan valikoiman verkkosuunnittelutyökaluja kaikenlaisen projektin tehokkaaseen käynnistämiseen ja hallintaan. Nämä järjestelmät eroavat toisistaan ​​tavoitteiden ja toimintojen suhteen, eikä kaikkia niitä ole helppo hallita alusta alkaen.

Verkkosuunnittelun perusteiden tuntemus on tässä toivottavaa, kun taas tulos on aina aikaa ja vaivaa kannattavan investoinnin arvoinen. CMS: llä luodut verkkosivustot erottuvat yleisöstä yleensä houkuttelevan yksilöllisen nykyaikaisen suunnittelun, edistyneen suorituskyvyn ja kyvyn mukaan suorittaa useita tehtäviä kerrallaan. Joten mitä CMS-verkkosivuston perustaminen vie ja mitä prosessin välttämättömiä vaiheita tarvitaan? On korkea aika selvittää se nyt.

Kuinka luoda CMS-verkkosivusto

Jos olet oikeassa valitsemalla CMS Web-suunnitteluprojektiisi, muista seuraavat vaiheet, jotka sinun on tehtävä, jotta se menestyisi.

 1. Valitse alusta. Valitse ennen verkkosivuston avaamista CMS, joka vastaa paremmin Web-kehitystarpeitasi ja lopullisia odotuksiasi. Saatavilla voi olla useita järjestelmiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita, mutta punnitse niiden kaikki edut ja haitat tehdäksesi valinnan, jota et tule myöhemmin katumaan.
 2. Ajattele verkkotunnusta. Verkkosivustosi verkkotunnuksen tulisi olla ikimuistoinen, yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Se ei saisi olla liian pitkä – tärkein vaatimus on tehdä siitä brändiin liittyvä, kapealle merkityksellinen ja SEO-ystävällinen. Ota aikaa valitaksesi sinun.
 3. Lue myös: Mikä on verkkotunnus ja kuinka verkkotunnukset toimivat?.

 4. Valitse Hosting. Varmista ennen järjestelmän asentamista myös hosting-valinta. Muista, että kaikissa CMS-järjestelmissä ei ole integroituja hosting-ratkaisuja. Jotkut niistä antavat valinnanvapauden, koska isännöintipalveluntarjoajien valinta on todella vaikuttava. Yksi parhaimmista vaihtoehdoista on kuitenkin Bluehost. Siihen kuuluu vahvat käytettävyyshinnat, nopea verkkosivujen latausnopeus, luotettavat tietoturvatyökalut, monipuoliset integrointivaihtoehdot ja edullinen hinnoittelu. Siten verkkotunnuksen valintavaihtoehdolla varustetun järjestelmän perussuunnitelma maksaa sinulle vain 2,95 dollaria kuukaudessa – on melkein mahdotonta löytää niin kohtuullista tarjousta muualta.
 5. Lue myös: Parhaiden Web-palveluntarjoajien luokitus.

 6. Asenna CMS. Seuraava askel on asentaa valitsemasi alusta. Asennusprosessi on yleensä helppoa, nopeaa, intuitiivista ja kestää vain muutaman minuutin. Suorita vain järjestelmän tarjoamat vaiheet ja kopioi tiedostot isäntällesi.
 7. Valitse ja asenna laajennukset. Sikäli kuin melkein kaikki hyvämaineinen CMS vaatii pluginien asentamisen, on järkevää tehdä se heti alusta alkaen. Laajennukset lisäävät toiminnallisuutta projektiisi. Jos et kuitenkaan aio käynnistää monipuolista monimutkaista hanketta, voit mennä ilman heitä. Muista, että laajennukset ovat ilmaisia ​​ja maksettuja – viimeksi mainitut ovat turvallisempia ja luotettavampia, mikä tekee niistä sijoituksen arvoisia.
 8. Mukauta mallia. Heti kun olet tehnyt lisäosien asennuksen, on korkea aika valita sopiva teema ja muokata verkkosivustosi suunnittelua. Lähes kaikissa CMS-järjestelmissä on integroidut mallit, mutta voit myös löytää useita versioita verkossa. Aivan kuten laajennukset, myös mallit voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja, mikä voi myös vaikuttaa suoraan niiden laatuun ja turvallisuuteen. Jokaisessa CMS: ssä on suunnittelun mukauttamistyökaluja, joiden avulla voidaan luoda ja muokata verkkosivuja, lisätä logoja ja valikoita, suunnitella verkkosivuston asettelua jne..
 9. Lataa sisältö. Kun olet valmis web-suunnittelun mukauttamiseen, voit aloittaa sisällön lähettämisen. Suurin osa malleista sisältää ennalta suunnitellun sisällön, joka tulee omalle kapealleen. Voit korvata sisällön omilla tiedoilla (kuvia, tekstiä, mediatiedostoja jne.) Saadaksesi ainutlaatuisen henkilökohtaisen projektin.
 10. Siirry verkkoon. Viimeinen vaihe tarkoittaa verkkosivustojen julkaisemista. Muista kuitenkin täyttää SEO-asetukset ja yhdistää analytiikkajärjestelmä seurataksesi verkkosivustosi suorituskykyä myöhemmin.

Parhaat CMS-verkkosivustojen rakentajat

Parhaiden CMS-verkkosivustojen rakentajien valinnan yhteydessä sinun tulee ymmärtää, että heitä on siellä monia. Vain monet palvelut ovat kuitenkin todella huomion arvoisia, jos haluat saavuttaa arvokkaan tuloksen tarpeidesi, vaatimusten ja budjetin täyttämiseksi. Nämä ovat WordPress, Joomla, Drupal ja Concrete5. On korkea aika tarkistaa jokainen niistä nyt.

1. WordPress

WordPress

WordPress – on CMS, joka ei vaadi esittelyä, vaikka tämä on ensimmäinen kerta, kun päätät avata verkkosivuston, jolla on tällainen palvelu. Tämä on ylivoimaisesti suosituin ja eniten käytetty sisällönhallintajärjestelmä, joka on jo tuottanut miljoonia verkkosivustoja maailmanlaajuisesti. Alusta erottuu joukosta laajojen integrointivaihtoehtojen, laajan käyttäjäyhteisön, runsaasti malleja ja suunnittelun mukauttamistyökalujen ansiosta. Järjestelmä on joustava ja melko helppo hallita, vaikka et olisi web-suunnittelija. Valmistaudu kuitenkin tutkimaan web-suunnittelun perusteita, kun työskentelet sen kanssa, sillä WordPress todella tarkoittaa ohjelmointikokemusta ja -taitoja.

ominaisuudet

WordPress Editor

WordPress käynnistettiin alun perin blogien perustamiseen ja hallintaan. Siten se on edelleen kaikkien aikojen paras blogi-CMS, joka tarjoaa useita huippuluokan blogin työkaluja ja ominaisuuksia. Mitä voit tehdä aloittamalla blogin täällä, on viestien lisääminen, muokkaaminen, ajoittaminen ja päivittäminen, RSS- ja sähköpostitilaussyötteiden asettaminen, käyttäjän kommenttiominaisuuden käyttöönotto, mediatiedostojen integrointi, blogin suunnittelun valitseminen ja mukauttaminen jne..

WordPress tarjoaa luovan vapauden ja useita suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja. Selaa vain sen ohjauspaneelia nähdäksesi erilaisia ​​työkaluja, joita voit käyttää luomaan ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun. Plugin-integraatio on yksi palvelun kohokohdista, mikä tekee mahdolliseksi saada yksilöllisen verkkosivuston vetoomuksen käyttämällä ominaisuuksia, joita järjestelmällä tällä hetkellä puuttuu. Samanaikaisesti plugin-integraatio vaatii maksimointia ja aiheen ymmärtämistä. Tämä on tarpeen haittaohjelmien välttämiseksi, jotka voivat mahdollisesti liittyä kolmansien osapuolien liitännäisiin.

Laajennusintegraation lisäksi CMS tunnetaan myös sosiaalisen median upotusominaisuudesta. Sinun ei tarvitse rekisteröityä suosittuihin sosiaalisiin verkostoihin erikseen, koska ne on jo integroitu järjestelmään oletuksena.

Designs

CMS-järjestelmässä on hämmästyttävä valikoima malleja, jotka löytyvät verkosta. Sen oma kokoelma ei ole kovin rikas, joten on ehdottomasti järkevää valita ja integroida kolmansien osapuolien malleja, jotka vastaavat yksilöllisiä verkkosuunnittelustarpeitasi. WordPress-malleja on saatavana ilmaisina ja maksullisina versioina. Maksetut mallit ovat laadukkaampia, eivätkä ne ole niin vaarallisia haittaohjelma- ja roskapostiuhkien suhteen.

Kustannus

Yleensä WordPress on ilmainen CMS kaikille käyttäjäryhmille. Voit ladata, asentaa ja käyttää palvelun perusominaisuuksia veloituksetta. Kuitenkin, jos päätät parantaa verkkosivustosi suorituskykyä ja lisätä siihen toimintoja, et voi ostaa ilman ylimääräisiä malleja ja laajennuksia verkosta. Lisäksi sinun on saatava isäntä ja verkkotunnus siirtyäksesi verkkoon ja tekemään projektistasi tavoitettavissa kohdeyleisölle.

Lue myös: WordPress-arvostelu.

Kokeile WordPress nyt

2. Joomla

Joomla

Joomla – on toinen suosittu alusta, joka sijoittuu toiseksi WordPressin jälkeen nykyaikaisten sisällönhallintajärjestelmien luettelossa. Tämä on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mikä mahdollistaa hankkeiden käynnistämisen ja hallinnan, jotka eroavat toisistaan ​​monimutkaisuuden ja hallinnan tason välillä. Jos et ole koskaan työskennellyt tämän tyyppisten alustojen kanssa, sinun pitäisi tietää, että Joomla on vähän monimutkaisempi kuin WordPress, ja siksi sen hallitseminen ja käyttö vie enemmän vaivaa, aikaa ja taitoja. Vaikka WordPress on alun perin blogihakuinen palvelu, Joomlaa voidaan käyttää erilaisten verkkosivustojen, mukaan lukien yritysprojektien ja aloitussivujen, käynnistämiseen. Se on hyvä valinta freelancereille, pienille ja suurille yrityksille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille.

ominaisuudet

Joomla Dashboard

Aivan kuten WordPress, Joomla on mahdoton ajatella ilman plugin-integraatiota. On paljon ilmaisia ​​ja maksettuja laajennuksia, jotka on erityisesti suunniteltu Joomlalle. Sinun tehtäväsi on valita useista ilmaisista ja maksuteista vaihtoehdoista, mutta muista jälleen kerran turvallisuusnäkökohdat. Oikea laajennuksen valinta vie verkkosivustosi pitkällä tähtäimellä aivan uudelle tasolle.

Integrointi hyödyllisiin ja toiminnallisiin kolmannen osapuolen sovelluksiin ja palveluihin on myös täällä mahdollista. Joomlan avulla voit lisätä seuraavat sovellukset: LiceChat, Zendesk, Campaign Monitor, Active Campaign, Constant Contact, Bitium, LiveAgent, ZohoSalesIQ, Post-Affiliate Pro, Bookeo Appointments, Kayako ja Vision Helpdesk mainitaksesi muutaman..

CMS kattaa laajan spektrin verkkorakennustarpeita. Jotta ilmaisit luovaa vapautta, järjestelmä asettaa sinut vastuulle verkkosivujen suunnitteluprosessista. Tässä voit tehdä projektin sisällönhallintavaihtoehtojen sekä banneriominaisuuksien ja käyttäjän suorituskyvyn hallinnan. Palvelun kielenhallinnasta tulee valtava etu niille käyttäjille, joilla on aikomus luoda monikieliset verkkosivustot. Integroitua työkalua käyttämällä voit säätää tarvittavat kieliasetukset minkä tahansa verkkosivusi kieliversioiden käynnistämiseksi.

Designs

Alustan integroitu mallikokoelma ei ole kovin rikas, vaikka mallien laatu on melko korkea. Onneksi verkossa on runsaasti ammatillisia Joomla-malleja, joita voit käyttää, jos et löydä mallistasi järjestelmän määrittämästä. Kolmansien osapuolten web-suunnittelijoiden ja yhteisöjäsenten kehittämät Joomla-mallit ovat ilmaisia ​​ja maksettuja. Niiden laatu eroaa myös. Se, että ilmaiset mallit eivät ole aivan turvallisia suurten projektien suhteen, on melko vakuuttava käyttäjille, jotka aikovat saada laadukkaita monipuolisia projekteja.

Kustannus

Joomla on avoimen lähdekoodin CMS: nä ilmainen kaikille. Voit ladata, asentaa ja työskennellä sen kanssa ilmaiseksi. Siten aikaa, jonka voit käyttää tutkimaan palvelun ominaisuuksia, on rajaton. Muista, että järjestelmän integroitujen työkalujen ja ominaisuuksien hallitsevalla määrällä on rajoitettu toimivuus. Jotta voit käynnistää täysin varustellun ammatillisen verkkosivuston Joomlan kanssa, on välttämätöntä saada maksettuja malleja, laajennuksia ja kolmansien osapuolien sovelluksia. Sama koskee verkkotunnusta ja isännöintiä.

Lue myös: Joomla arvostelu.

Kokeile Joomlaa nyt

3. Drupal

Drupal

Drupal – on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa laajoja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja. Järjestelmä toimii hyvin pienten, keskisuurten ja suurten yritysprojektien kehittämisessä. Alustalla on kuitenkin mahdollista luoda myös muun tyyppisiä verkkosivustoja. Drupalia käyttävät usein ammattitaitoiset verkkosuunnittelustudiot ja freelancerit, jotka keskittyvät räätälöityjen verkkosivustojen luomiseen asiakkaille.

ominaisuudet

Drupalin kojelauta

Kuten muutkin suositut CMS, Drupal varmistaa syvät ja joustavat laajennusten integrointivaihtoehdot. Järjestelmä ei voi oletusarvoisesti tarjota riittävästi laajennuksia ja sovelluksia. Sen sijaan käyttäjät voivat löytää verkosta runsaasti variantteja. Palvelu mahdollistaa myös moduulien ja mallien valitsemisen ja lisäämisen, jotka tulevat eniten verkkosivustosi erikoistumiseen. Mitä tulee CMS: n integrointiin kolmansien osapuolien järjestelmien ja sovellusten kanssa, Drupal tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joita voit valita verkkosivustosi suorituskyvyn parantamiseksi. Näitä ovat Zendesk, Bitium, Google Analytics, LinkedIn, Zapier, HubSpot, MailChimp, ShoutEm, iPaper, Magento, Salesforce, Twitter ja muut tunnetut järjestelmät..

Drupalissa on kätevät ja kätevät käyttäjän hallintavaihtoehdot, jotka edistävät turvallista ja nopeaa sisällön lataamista ja sen edelleen muokkaamista. Järjestelmän edistynyt valikko yksinkertaistaa erityyppisen sisällön (kuvat, videot, mediatiedostot, blogiviestit, kyselyt jne.) Lisäämistä. Lisäksi Drupal tarjoaa poikkeuksellisen sisällön ja grafiikan hallinnan.

Designs

Sisällönhallintajärjestelmänä Drupal ei voi tarjota niin laajaa valikoimaa integroituja malleja kuin esimerkiksi nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat. Sisäänrakennetut teemat toimivat hyvin henkilökohtaisten projektien kehittämisessä tai järjestelmän tutkimisessa. Se siitä. Jos kohdistat suurelle yleisölle, sinun on ehdottomasti etsittävä kolmansien osapuolien malleja verkosta. Onneksi on paljon korkealaatuisia teemoja, jotka on erityisesti suunnitellut Drupalille ammattimaisille kehittäjille, verkkostudioille ja yhteisön käyttäjille. Drupal-mallit ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja. Viimeksi mainitut ovat turvallisempia ja ammattimaisempia. Siksi ne ovat sijoituksen arvoisia, jos odotat hankkivansa monipuolisen verkkosivuston vastaamaan yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.

Kustannus

Drupal on ilmainen CMS-ohjelmisto, joka tulee avoimen lähdekoodin mukana. Voit ladata ja asentaa järjestelmän ilmaiseksi, mutta saatat tarvita paljon, jotta saat kaiken hyödyn irti sen toiminnallisuudesta. Aluksi sinun täytyy tehdä hanki verkkotunnus ja valitse isännöintipalveluntarjoaja sekä yksi sen tarjoamista suunnitelmista. Suunnitelmien kustannukset vaihtelevat ehtojen ja palveluiden suhteen. Toiseksi sinun on investoitava laatumalleihin, laajennuksiin ja kolmansien osapuolien sovelluksiin, jotka edistävät verkkosivustosi suorituskykyä.

Lue myös: Drupalin arvostelu.

Kokeile Drupalia nyt

4. Betoni5

Concrete5

Concrete5 – on tehokas ja innovatiivinen avoimen lähdekoodin CMS, joka mahdollistaa verkkosivustojen avaamisen ja hallinnan kattavalla ja kätevällä tavalla. Oikeastaan ​​tämä on yksi järjestelmistä, joka tarjoaa edistyksellisiä toimintoja ilmaiseksi ilman, että vaarannetaan tulosta. Concrete5: llä rakennetut verkkosivustot näyttävät moderneilta ja toiminnallisilta. CMS on kuitenkin monimutkaisempi kuin monet sen kilpailijat, joten se merkitsee syvää oppimiskäyrää. Kun totut sen ominaisuuksiin, voit luoda erityyppisiä projekteja.

ominaisuudet

Concrete5 Dashboard

CMS tarjoaa arvokkaita suunnittelun räätälöintiominaisuuksia, jotka vastaavat erilaisia ​​mieltymyksiä ja tarpeita. Siellä on paljon laajennuksia ja tuettuja ylimääräisiä lisäosia, jotka voit löytää verkosta ja integroida projektiisi laajentaaksesi sen toimintoja. Paljon näitä lisäosia päivitetään automaattisesti säännöllisesti. CMS: n mukana tulee myös integroitu lomakemuodostaja, jonka avulla voit helposti luoda, muokata ja päivittää verkkosivustollasi olevia online-lomakkeita.

Lisäksi järjestelmä varmistaa nopean asennuksen, laajat laajennusten integrointivaihtoehdot, päivityksen yhdellä napsautuksella, käyttöoikeuksien, integroidun raportointijärjestelmän jne. CMS varmistaa verkkosivujen intuitiivisen editoinnin, kun taas sen kanssa luodut projektit on optimoitu hakukoneille.

Designs

Alustalla on oma kokoelma integroituja malleja, jotka ovat laadukkaita ja muokattavissa. Saatavilla olevien teemojen lukumäärä ei kuitenkaan välttämättä riitä tyydyttämään kaikkien järjestelmän käyttäjien web-suunnittelutarpeita. Tällöin palvelu mahdollistaa verkkoon saatavien kolmansien osapuolien teemojen integroinnin. Ne on suunnitellut web-kehittäjät erityisesti Concrete5: lle, ja niitä on kahta mahdollista vaihtoehtoa – ilmaisia ​​ja maksettuja. Ilmaisilla malleilla on myös hyvä laatu, mutta ne eivät ole niin turvallisia verrattuna maksettuihin malleihin mahdollisen haittaohjelmauhkan vuoksi.

Kustannus

Aivan kuten edellä tarkasteltujen suurten kilpailijoidensa kanssa, Concrete5 on täysin ilmainen. Palvelun lataamiseen, asentamiseen ja käyttämiseen ei tarvitse maksaa mitään. Samanaikaisesti on mahdotonta soittaa järjestelmään lainkaan. Jotta saat parhaan hyödyn ominaisuusjoukosta, joudut maksamaan verkkotunnuksesta, palveluntarjoajasta, ylimääräisistä laajennuksista, malleista, lisäosista ja sovelluksista. Projektin mahdolliset kustannukset riippuvat lisäominaisuuksien määrästä, jotka haluat integroida verkkosivustoosi, sekä hosting-suunnitelmasta ja suunnittelusta (jos sellainen on), jonka lopulta valitset.

Kokeile Concrete5 nyt

Kuinka valita oikea sisällönhallintajärjestelmä

Oikean sisällönhallintajärjestelmän valitseminen on usein haaste. Tämä koskee erityisesti käyttäjiä, jotka eivät ole koskaan työskennelleet näiden alustojen kanssa aiemmin, eivätkä näin ollen ole tietoisia niiden parametreista ja pääominaisuuksista.

Itse asiassa lopullisen päätöksen tulisi riippua monista tekijöistä. Näitä ovat web-suunnittelutaitosi, tarvitsemasi projektityyppi, tavoitteesi, tavoitteesi, budjetti, jonka olet valmis investoimaan sen kehittämiseen, ja itse alustan ominaisuudet. Samanaikaisesti on mahdollista määritellä yleiset ominaisuudet ja vaatimukset, jotka ovat samanlaisia ​​kaikille CMS-tyypeille, joita törmännyt hakuasi tekeessäsi:

 • Verkkosivustojen hallinnan mukavuus ja helppous;
 • luontainen luonne;
 • Integrointivaihtoehdot;
 • Kustannukset (mukaan lukien isäntä ja verkkotunnus)
 • turvallisuus;
 • Päivitysvaihtoehdot;
 • Sisältää suunnittelun mukauttamisominaisuudet;
 • SEO-ystävällisyys;
 • skaalautuvuus;
 • Sisällönhallintaominaisuudet.

Nämä ovat välttämättömiä näkökohtia, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, kun valitset parhaan CMS: n. Muut olennaiset kohdat riippuvat kunkin kiinnostavan järjestelmän yksilöllisistä parametreistä. Jos olet kuitenkin onnistunut löytämään yllä lueteltuja vaatimuksia vastaavan CMS: n, se on ehdottomasti huomion arvoinen.

Bottom Line

Saatavuus ja runsas valikoima ohjelmistotyyppejä voivat tehdä mahdollisesta CMS-valinnasta todellisen haasteen, etenkin ensikertalaisille. Mitä sinun kannattaa pitää mielessä tutkiessasi suosituimpia palveluita, on tarjolla olevat ominaisuudet, integrointivaihtoehdot ja erikoistyökalut. Mutta se ei ole sitä. Suurin osa CMS: stä vaatii isännöinnin ja verkkotunnuksen valinnan, mikä on toinen näkökohta, johon sinun tulisi puuttua, kun verrataan alustoja.

WordPress, Joomla, Drupal ja Concrete5 ovat tällä hetkellä tunnetuimmat, ominaisuuksilla kuormattu ja luotettu CMS. Ne mahdollistavat erityyppisten projektien käynnistämisen ja tehokkaan hallinnan tarjoamalla pääsyn ylimääräisiin sovelluksiin, laajennuksiin, malleihin ja työkaluihin.

Ennen kuin teet lopullisen valinnan, analysoi, tutkia ja vertaa näitä palveluita. Vastaavatko he vaatimuksiasi? Ovatko ne riittävän monipuolisia, jotta voit luoda projekteja helposti? Pystytkö onnistuneesti suorittamaan tehtävän jollain niistä tai onko luettelossasi selkeä johtaja? Näihin kysymyksiin vastaukset auttavat sinua valitsemaan palvelun, joka vastaa henkilökohtaista verkkosuunnitteluprojektiasi ja vaatimuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Luo CMS-verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map