Kuinka luoda henkilökohtainen verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda henkilökohtainen verkkosivusto


Henkilökohtaisen verkkosivuston omistaminen on sinänsä etu. Se auttaa sinua saavuttamaan useita henkilökohtaisia ​​tavoitteita kerralla, ja olette tärkein kohde kaikille, jotka haluavat lisätietoja ammatistasi, harrastuksestasi, ammatillisista, henkilökohtaisista tiedoista, elämän tosiasioista ja muista tiedoista, jotka lataat Internetiin.

Suunnitteletpa aloittaa projektin liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi vai tarvitsetko vain luotettavaa läsnäoloa luovuuden, harrastuksen tai muun tiedon esittämiseksi, verkkosivusto on ensimmäinen asia, josta sinun pitäisi aloittaa. Se auttaa kasvattamaan asiakaskuntaa, ohjaamaan liikennettä ja parantamaan verkkomaineesi.

Henkilökohtaisen verkkosivuston koko ja parametrit saattavat poiketa asettamasi suunnitelmien ja tavoitteiden suhteen. Sama koskee web-suunnittelutyökalua, jota käytät henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen.

Jos web-suunnittelutaitosi jättävät paljon toivomisen varaa, niin ne ovat muutama tapa, jolla voit rakentaa verkkosivuston tyhjästä. Voit tilata sen web-studiosta tai palkata freelanceria, mutta valmistaudu investoimaan paljon projektiin. Muista, että verkkosivuston hallintaa on melkein mahdotonta itse, jos et tiedä miten se tehdään. Jos haluat olla vastuussa web-kehitysprosessista voidaksesi hallita ja päivittää projektia myöhemmin, voit valita Sisällönhallintajärjestelmät (CMS) ja verkkosivustojen rakentajat.

Valitsemalla toimivan verkkosivuston rakentajan, voit luoda monipuolisen verkkosivuston mahdollisimman nopeasti, vaikka et olekaan web-suunnittelija. Nyt on korkea aika analysoida molempien järjestelmätyyppien parametrit, edut ja haitat nyt, jotta voisit päättää parhaasta ratkaisusta.

Parhaat palvelut henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen
 2. WordPress – 100% ilmainen alusta henkilökohtaiseen verkkosivustoon
 3. uKit – Helppokäyttöinen pienyrityksen verkkosivustojen rakentaja
 4. SITE123 – All-in-one-työkalu henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen Scratchista
 5. Ruututila – yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille
 6. Mobirise – ilmainen verkkosivustojen kehittämisohjelma
 7. IM Creator – henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja, ilmainen voittoa tavoittelemattomille

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen

Tuotteen nimi:WIX
Virallinen nettisivu:wix.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 13 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja luomaan henkilökohtainen verkkosivusto. Se ansaitsee perustellusti suosituimpien ja monipuolisten all-in-one-web-rakennustyökalujen tittelin, joka toimii yhtä hyvin aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. Järjestelmä ei vaadi koodaustaitoa, kun taas ominaisuusjoukko antaa mahdollisuuden käynnistää erilaisia ​​projekteja henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Jos aiot avaa täysin varustellun verkkosivuston, Wixin pitäisi olla ensimmäinen luettelossasi.

Wix-ominaisuudet

Wix on kätevä, tehokas ja yksinkertainen. Verkkosivuston rakentaja tarjoaa kaksi web-editointivaihtoehtoa – on olemassa tavallinen verkkosivustoeditori ja ADI-vaihtoehto. Jälkimmäinen on työkalu, joka suunnittelee sinulle automaattisesti verkkosivun lähettämiesi tietojen perusteella. Siellä on myös kätevä mobiilieditori, jonka avulla voit muokata ja päivittää mobiilisivustosi versiota. Pöytätietokoneet ja mobiiliversiot päivitetään erikseen, mutta mobiilitilassa tekemäsi muutokset eivät näy työpöytäversiossa.

Wix Editor

Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää myös tehokkaita blogi- ja verkkokaupan moottoreita, joiden avulla voit luoda blogeja ja verkkokauppoja mahdollisimman mukavasti ja yksinkertaisesti. Taitaville web-kehittäjille Wix tarjoaa ammattimaisen Wix Corvid -työkalun, jonka avulla voidaan luoda erityyppisiä verkkosovelluksia.

Wix ADI -liitäntä

Sovelluksista ja widgetistä puhutaan, että verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden valita kymmeniä niistä integroidusta App Marketista. Kaikki siellä olevat widgetit on jaettu ryhmiin niiden viivojen perusteella. Lisäksi Wixissa on edistyksellinen Ascend-työkalu – a ammatillinen CRM-järjestelmä joka auttaa käyttäjiä käynnistämään, hallitsemaan ja edistämään yritystoimintaa maksimaalisen tehokkuuden ja huippuluokan markkinointityökalujen sovellusten avulla.

Wix-mallit

Yksi verkkosivustojen rakentajan kohokohdista on vaikuttava mallikokoelma, joka käsittää yli 550 korkealaatuista teemaa. Mistä tahansa erikoistumisesta sinulla on, täällä on sopiva malli. Malleja on saatavana kymmenissä niche-kategorioissa erikoistumisensa perusteella.

Wix-mallit

Niille käyttäjille, jotka eivät löydä parhaiten vastaavia teemoja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden valita ja muokata tyhjää mallia. Muista, että et voi vaihtaa valittua mallia web-suunnitteluprosessin keskellä.

Wix-hinta

Kun kyse on hinnoittelusta, verkkosivustojen rakentaja aikoo vastata tarpeisiin. On ilmainen, koskaan vanheneva suunnitelma, joka mahdollistaa palvelun kaikkien ominaisuuksien testaamisen niin kauan kuin tarvitset. Premium-temat ovat monipuolisia, ja verkkosivustojen kehittämistä ja mainostamista varten on ehdottomasti hinnoitteluratkaisu.

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – ilmainen isäntä ja verkkotunnuksen yhteys, järjestelmämainosbannereiden puuttuminen;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – rajaton kaistanleveys, 10 Gt tallennustilaa;
 • Pro ($ 22 / mo) – 2 tuntia videotallennustilaa, integroidut tilastotietojen keruutyökalut ja Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – ensisijainen tuki, ammatillinen logo jne.

Wix on erottunut korkeiden saatavuutensa ansiosta, bonuksista ja erikoistarjouksista. Ne auttavat aloittelijoille säästää suuria, kun kirjaudut järjestelmään, kun taas nykyiset asiakkaat voivat saada ylimääräisiä verkkosivujen hallintaetuja. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa 14 päivän rahat takaisin -takuun jokaiselle valitulle maksetulle suunnitelmalle.

Yhteenveto

Wix on verkkosivustojen rakentaja, joka erottuu ehdottomasti joukosta johtuen kätevästä ja intuitiivisesta WYSIWYG-verkkosivustoeditoristaan, paljon edistyneistä ominaisuuksista, mukautuvista malleista ja edistyneistä suunnittelun mukauttamistyökaluista. Voit hallita ja käyttää sitä, vaikka et olekaan web-suunnittelija ja tämä on ensimmäinen yrityksesi avata henkilökohtainen verkkosivusto. Alusta on käyttäjäystävällinen ja monipuolinen – oikein mitä tarvitset saadaksesi kunnollisen henkilökohtaisen verkkosivuston.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – 100% ilmainen alusta henkilökohtaiseen verkkosivustoon

Tuotteen nimi:WordPress
Virallinen nettisivu:wordpress.org
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Maailmanlaajuinen
Kokeile ilmaiseksi

WordPress – on 100% ilmainen alusta henkilökohtaisten verkkosivustojen luomiseen. Lisäksi tämä on maailman suosituin, joustavin ja ominaisuuksilla täytetty sisällönhallintajärjestelmä. Vaikka et olekaan aiemmin osallistunut verkkosivustojen kehittämiseen, olet varmasti kuullut ainakin jotain tästä avoimen lähdekoodin alustasta. WordPress tarjoaa runsaasti työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan minkä tahansa verkkosivun aloittamiseen ja hallintaan, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivustosta, verkkokaupasta, portfoliosta, blogiista tai aloitussivusta..

WordPress-ominaisuudet

WordPress-hallintapaneeli

WordPress rakennettiin alun perin blogiympäristöksi, mutta sen toiminnallisuus on kasvanut paljon siitä lähtien. Palvelua käytetään nyt erityyppisten verkkosivustojen käynnistämiseen, koska on paljon laajennuksia, jotka voit integroida järjestelmään saadaksesi tarvitsemasi verkkosivuston. Alusta on kätevä ja mahdollistaa verkkosivustosi sisällön mukauttamisen teema- ja laajennusintegraation avulla. He voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja. Varmista, että tarkistat käsiteltävien web-kehittäjien luotettavuuden ja asiantuntemuksen tason, kun etsit laajennusta verkosta. Asia on se, että joissain laajennuksissa voi olla haittakoodeja, jotka lopulta uhkaavat verkkosivustosi toimivuutta ja turvallisuutta.

WordPress varmistaa nopean ja intuitiivisen sisällön julkaisemisen ja hallinnan. Järjestelmän oletusvisuaalinen editori on melko primitiivinen, mutta on paljon lisäosia ja laajennuksia, jotka huomattavasti laajentavat sen alun perin käytettävissä olevia toimintoja. Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset ammatillista neuvoa, olet tervetullut liittymään laajaan WordPress-yhteisöön etsimään vastauksia sieltä.

WordPress-mallit
WordPress 5.0 -teemat

WordPress-suunnittelukokoelma ei ole kovin laaja, mutta tämä koskee vain integroituja teemoja. Käyttäjillä, jotka haluavat antaa verkkosivustoilleen ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen ilmeen, on mahdollisuus valita kymmeniä malleja, jotka ovat kehittäneet kolmansien osapuolien käyttäjät ja myös yhteisön jäsenet. Mallit ovat maksettuja ja ilmaisia, mikä vaikuttaa niiden laadun turvallisuustasoon. Jos etsit ammattimaista WordPress-teemaa, on järkevää tehdä perusteellinen online-tutkimus ja valita paras vaihtoehto.

WordPress-hinta

WordPress on alun perin ilmainen CMS. Palvelun rekisteröintiä ja käyttämistä ei tarvitse maksaa. Sinun on kuitenkin investoitava verkkotunnukseen ja isännöintiin. Plugins ja mallit voidaan toimittaa myös lisämaksusta. Hinnat vaihtelevat kiinnostavan tuotteen mukaan. Valmisprojektin julkaisemiseksi sinun on kuitenkin valittava luotettava isäntä ja verkkotunnus, joka täyttää kaikki vaatimukset.

Isäntäpalvelujen tarjoajien ja tarjoamien ehtojen / suunnitelmien monipuolisuus on melko vaikuttavaa, mutta WordPress-verkkosivustojen isännöinnissä erottuu epäilemättä joukosta. Tämä on Bluehost – CMS: n suosittelema järjestelmä, joka on luotettavin ja monipuolisin palvelu. Isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa useita suunnitelmia, joista valita:

 • Perus ($ 2,95 / kk) – rajaton liikenne ja kaistanleveys, ilmainen SSL-yhteys, yhden verkkosivuston isännöinti, ilmaiset WordPress-päivitykset, 50 Gt tallennustilaa;
 • Plus ($ 5,95 / kk) – Rajoittamaton sähköpostitili ja verkkotunnukset, mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys, rajaton määrä isännöityjä verkkosivustoja, 200 dollaria edistyneistä markkinointivaihtoehdoista;
 • Valinta ($ 5,45 / kk) – parannettu verkkotunnuksen yksityisyys, verkkosivustojen varmuuskopiointi, roskapostisuojaus jne.

Kaikki Bluehost premium -suunnitelmat takaavat verkkotunnusten ilmaisen yhteyden ja käytön ensimmäisen vuoden rekisteröinnin jälkeen. Toimikauden päättyessä verkkotunnuksen kustannukset ovat noin 12–14 dollaria vuodessa, mikä on myös melko edullinen useimmille käyttäjille.

Yhteenveto

Yli 180 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä WordPress on edelleen maailman eniten käytetty avoimen lähdekoodin CMS. Alun perin blogia varten luotu järjestelmä tarjoaa nyt runsaasti ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla voit luoda erityyppisiä verkkosivustoja. Plugin-integrointiominaisuus on tehnyt palvelusta entistä tehokkaamman, mikä lopulta vaikuttaa sen suosioon ja kysyntään.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

uKit – Helppokäyttöinen pienyrityksen verkkosivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:uKit
Virallinen nettisivu:ukit.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppo
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2015
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uKit – on suosittu helppokäyttöinen pienyrityssivustojen rakentaja. Liiketoimintaprojektien kehittäminen ei kuitenkaan rajoita järjestelmän soveltamisaluetta. Järjestelmän toiminnallisuus riittää suunnittelemaan salkkuja, blogeja, aloitussivuja ja jopa pieniä / keskikokoisia verkkokauppoja. Alusta erottuu joukosta poikkeuksellisen yksinkertaisuuden, intuitiivisen luonteen ja mukavuuden vuoksi kaikille käyttäjäryhmille.

uKit-ominaisuudet

Kun alat käyttää uKit-sovellusta, et voi huomata sen intuitiivista käyttöliittymää, joka tarjoaa yksinkertaisen navigoinnin ja mukavuuden. Tämä on yksi ominaisuuksista, jotka tekevät verkkosivustojen rakentajasta parhaan vaihtoehdon aloittelijoille, jotka tarvitsevat aikaa järjestelmän hallitsemiseen. Liiketoimintakohtaisten ominaisuuksien lisäksi verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita widgettejä henkilökohtaisille verkkosivustoille (SlideShare, LiveChat, Callback, MailChimp, Instagram Feed ja Google Maps mainitakseni muutama).

uKit-widgetit

uKit sisältää kunnollisen verkkokaupan, joka mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen rakentamisen joko yhdistämällä verkkokaupan widget tai integroimalla Ecwid-laajennuksen. Verkkosivun rakentaja antaa myös väliaikaisen verkkosivuston hallintaoikeuden myöntämisen web-suunnittelutiimisi muille jäsenille. Oikeuksien haltija voi muokata ja mukauttaa hanketta, kun taas omistaja hallitsee prosessia. Tämä varmistaa tuottavamman yhteistyön ja verkkosivustojen kehittämisprosessin tehokkaamman.

uKit Ecwid-widget

Toinen verkkosivustojen rakentajan kohokohta on sen AmoCRM-integraatio. Ominaisuuden avulla voit seurata yrityksesi kehitystä, myynnin kasvua, asiakas- / kauppalaskentaa jne. Tämä on erityisen hyödyllistä verkkokauppojen omistajille. Viimeinkin verkkosivustojen rakentaja varmistaa kaikkien sen kanssa käynnistettyjen hankkeiden äärimmäisen turvallisuuden. Sen avulla SSL-varmenne voidaan yhdistää verkkotunnukseesi täysin ilmaiseksi. Tämä on pakollinen kaikille verkkosivustoille, jotka hyväksyvät online-maksut ja käsittelevät asiakkaidensa luottamuksellisia tietoja.

uKit-mallit
uKit ilmaisia ​​malleja

uKit-mallistokokoelma on myös huomion arvoinen. Täällä on 380+ teemaa, jotka ovat ilmaisia ​​ja reagoivia. Mallien mukauttaminen ei vie paljon aikaa myös järjestelmän tarjoaman laajan ominaisuusjoukon ja intuitiivisen työkalurivin takia. Malleja on saatavana useissa niche-erityisryhmissä valinnan yksinkertaistamiseksi. Tässä on mahdollista valita tyhjä malli luodaksesi räätälöity verkkosivusto tyhjästä. uKit antaa mahdollisuuden muuttaa malleja missä tahansa web-kehitysprosessin vaiheessa halutun tuloksen saavuttamiseksi.

uKit kustannukset

uKit-hinnoittelupolitiikka on hämmästyttävän edullinen kaikille. Tämä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon palvelun alkuperäinen suuntaus yrittäjille. 14 päivän ilmainen kokeilu mahdollistaa palvelun kaikkien ominaisuuksien tarkistamisen. Maksettujen suunnitelmien osalta uKit antaa sinun valita seuraavista tilaustyypeistä:

 • Minimaalinen ($ 4 / kk) – mukautettu verkkotunnusyhteys, rajoittamaton levytila ​​ja sivunumero, verkkosivuston varmuuskopion luominen, yli 200 ammatillista mallia, SMS-ilmoitukset, 24/7 tuki;
 • Perus ($ 8 / kk) – tehokkaat tilastoseurannan työkalut, ei tekijänoikeusmerkkejä, premium-malleja, Google Analytics, live chat-tuki;
 • verkkokauppa ($ 9,60 / kk) – integroidut verkkokaupan työkalut, ostoskoriasetukset, online-maksujen hyväksyminen, maksu / lähetysvaihtoehdot, valuutan valinta;
 • Pro ($ 12 / kk) – verkkokaupan toiminnallisuus, mukautettu värimaailmasovellus, mukautettu koodin integrointi jne.

uKit antaa sinun säästää paljon, kun päivität sen maksettuihin suunnitelmiin. Mitä pidempi tilauksen kesto on – sitä enemmän budjettia voit säästää. Yleensä on mahdollista maksaa 3, 6, 12 tai 24 kuukaudesta yhdellä maksulla.

Yhteenveto

Jos sinulla on idea avata henkilökohtainen verkkosivusto, mutta ymmärrät, että sinulla ei ole suunnittelutaitojasi tehdä niin, uKit on ehdottomasti kokeilun arvoinen. Verkkosivun rakentaja on helppo käyttää ja se on erittäin edullinen kaikille. Rikas valikoima reagoivia malleja, edistyneet suunnittelun räätälöintityökalut ja säännöllisesti päivitettävät ominaisuusjoukot tekevät järjestelmästä kunnollisen edustajan web-rakennusrakoille.

Kokeile uKit ilmaiseksi

SITE123 – All-in-One-työkalu henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen Scratchista

SITE123 - All-in-One-työkalu henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen Scratchista

Tuotteen nimi:SITE123
Virallinen nettisivu:site123.com
Monimutkaisuus:Helppo
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 10,80 dollaria / kk
Perustettu:2015
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

SITE123 – on all-in-one-työkalu henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen tyhjästä. Kätevän WYSIWYG-editorin mukana toimitettu verkkosivustojen rakentaja on ilmainen jokaiselle käyttäjälle. Sen integroitu ominaisuusjoukko ja vaihtoehdot antavat mahdollisuuden aloittaa erityyppisiä projekteja vaivatta ja kätevästi. Järjestelmä varmistaa intuitiivisen ja helpon web-rakennusprosessin, yksinkertaisen navigoinnin ja runsaasti työkaluja, joiden avulla aloittelijat ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaiset voivat suorittaa monimutkaisen tason projekteja. SITE123 toimii hyvin salkkujen, blogien, aloitussivujen ja muun tyyppisten henkilökohtaisten ja yrityssivustojen kehittämisessä..

SITE123 Ominaisuudet

Täällä on intuitiivinen verkkosivustoeditori, joka poistaa tarpeen oppia koodauksen perusteet. Verkkosivun rakentajalla on myös kunnollinen verkkokauppamoottori, jonka avulla on mahdollista käynnistää mukava verkkokauppa, jolla on erinomaiset toiminnot. Sinun tulee luoda ja hallita tuoteluetteloita, suunnitella ja muokata näyttöikkunaa niin, että se näyttää houkuttelevalta, säätää maksu- ja lähetysparametreja jne..

SITE123 -editori

SITE123 tarjoaa monikielisen tuen käyttäjille, jotka haluaisivat tarjota verkkosivustonsa saataville useilla kielillä. Työkalun avulla voit luoda useita kieliversioita sivustostasi tavoitteista riippuen. SITE123 tunnetaan myös edistyneistä SEO-työkaluista, ilmaisesta isännöinnistä ja verkkotunnuksen rekisteröinnistä, laadukkaasta blogimittauksesta, integroiduista logotyökaluista, mukautettujen lomakkeiden rakennuksesta, sähköpostitileistä ja muista hyödyllisistä ominaisuuksista.

Site123 -myymälä

SITE123 mahdollistaa verkkosivustojen käyttöoikeuksien asettamisen tarpeidesi ja web-suunnittelutarpeidesi mukaan. Tämä on erityisen tärkeää ryhmissä työskenteleville käyttäjille. Verkkosivun rakentaja antaa lisäksi yhdistää ilmaisen SSL-varmenteen verkkosivustosi verkkotunnukseen parantaaksesi sen tietoturvaa ja käyttäjien tietojen luottamuksellisuutta. Kun työskentelet käyttöympäristön kanssa, pääset sen monipuoliseen App Marketiin, joka toimitetaan useilla laajennuksilla, widgetillä ja lisäosilla (Analytics-työkalut, sosiaalinen, maksuyhdyskäytävä, Live-chat-keskustelut, markkinointityökalut, lomakkeet, varaukset, galleriat, verkkovastaavan työkalut, hinnoittelu, verkkokauppa ja suosittu). Näiden widgetien integrointi voi parantaa erityisesti verkkosivustosi suorituskykyä ja suunnittelua.

SITE123 mallit
Site123-mallit

Verkkosivuston rakentajalla on yksi parhaista reagoivien mallien kokoelmista. Niitä on saatavana useissa kategorioissa ja ne näkyvät hyvin kaikissa mobiili- ja pöytälaitteissa. Mallit ovat ilmaisia ​​ja voit muokata valittua teemaa haluamallasi tavalla. Näin voit säätää yleisiä suunnitteluasetuksia, integroida widgettejä, mediatiedostoja ja sosiaalisen tilin painikkeita, valita ja ladata monipuolisia verkkosivuelementtejä jne..

SITE123 Kustannukset

Verkkosivun valmistajan hintapolitiikka on maltillista ja joustavaa. Voit käyttää ilmaista suunnitelmaa nähdäksesi mitä järjestelmällä on tarjottavanaan. Kuitenkin, jotta voit rakentaa monipuolisia verkkosivustoja, sinun tulisi valita neljästä maksetusta tilauksesta. Nämä sisältävät:

 • Perus ($ +10,80 / kk) – 10 Gt levytilaa, ilmainen verkkotunnusyhteys, 5 Gt kaistanleveyttä;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 16,80 / kk) – 30 Gt levytilaa, 15 Gt kaistanleveyttä, mahdollisuus myydä jopa 50 tuotetta kuukaudessa;
 • Professional ($ 22,80 / kk) – 90 Gt levytilaa, 45 Gt kaistanleveyttä, 500 tuotetta myytävänä kuukaudessa;
 • Kulta ($ 28,80 / kk) – 270 Gt levytilaa, 135 Gt kaistanleveyttä, rajoittamaton määrä tuotteita myytävänä.

Mikä tahansa suunnitelma sitten lopultakin menee, sen avulla voit luoda rajattoman määrän verkkosivustoja yhdelle tilille.

Yhteenveto

SITE123 on kunnollinen verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaiseen käyttöön. Sen avulla voidaan luoda mukavia verkkosivustoja kohtuuhintaan. Järjestelmässä on monikielinen tuki ja verkkokaupan moottori, joka laajentaa verkkosuunnitteluvaihtoehtojasi ja mahdollistaa luovan vapauden. Verkkosivun rakentaja on todella käyttäjien huomion arvoinen, sillä he tarvitsevat vaikuttavan henkilökohtaisen verkkosivuston kohtuuhintaan.

Kokeile Site123: ta ilmaiseksi

Ruututila – yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille

Ruututila - yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille

Tuotteen nimi:Squarespace
Virallinen nettisivu:squarespace.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:Alkaen $ 29 / kk
Perustettu:2012
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Squarespace – on yksinkertainen verkkosivujen rakentaja aloittelijoille, jolla on myös paljon tarjottavaa web-suunnittelun ammattilaisille. Alustalla on helppokäyttöisyys, mukavuus, joustavuus ja suhteellisen edullinen hinta. Sen avulla voidaan suunnitella hyvännäköisiä ja monipuolisia verkkosivustoja kohtuulliseen hintaan ja ilman koodin muokkausta. Ne käyttäjät, joilla on ohjelmointitietoa, voivat kuitenkin käyttää sitä perustamaan tehokkaita verkkosivustoja, joiden lopputulos on lopullinen.

Ruututilan ominaisuudet

Squarespace on all-in-one-DIY-verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan käyttää kirjaimellisesti kaikenlaisten projektien käynnistämiseen. Niihin kuuluvat yritysverkkosivustot, portfolioet, aloitussivut, blogit ja muut kaupalliset / ei-kaupalliset verkkohankkeet. Sen mukana tulee integroitu WYSIWYG-editori, joka mahdollistaa verkkosivujen yksinkertaisen ja nopean kehittämisen, mutta on myös mahdollisuus työskennellä järjestelmän edistyneessä tyylieditorissa suunnitellakseen laatua ja monipuolisia projekteja.

Squarespace Page Editor

Alusta antaa mahdollisuuden valita ja integroida useita widgettejä, laajennuksia ja lisäosia, jotka voivat lisätä verkkosivustosi toimintoja. Sen tehokkaat blogi- ja verkkokaupan moottorit antavat mahdollisuuden aloittaa ja hallita tehokkaasti verkkokauppoja ja blogeja, kun taas laajat sosiaalisen integraation vaihtoehdot ja edistynyt sähköpostimarkkinointityökalu mahdollistavat vastikään luodun projektin tehokkaan mainostamisen verkossa. Lisäksi on mahdollista upottaa Google Maps verkkosivustosi Yhteystiedot-osioon ja seurata verkkosivustosi tilastoja Google Analytics -integraation avulla. Squarespace erottuu myös joukosta sen erottuvien kohokohtien, kuten Acuity Scheduling -työkalun, Logo Maker, Unfold Storytelling -ominaisuuden ja edistyneiden kuvankäsittelyominaisuuksien vuoksi..

Ruudun tilan logonvalmistaja
Ruutumallitilat

Ruututila keskittyy enimmäkseen malliensa laatuun eikä niiden määrään. Nykyään verkkosivustojen rakentajalla on noin 40 teemaa, jotka ovat ehdottomasti reagoivia, muokattavia ja ammattimaisia. Nämä mallit sopivat kuitenkin erilaisille niche-aloille ja teollisuudenaloille, kuten blogeja, valokuvausta, digitaalikauppoja, portfolioita, kahviloita ja ravintoloita, paikallista yritystä, tapahtumia, muusikoita ja bändejä, yhteisö- ja voittoa tavoittelemattomia, henkilökohtaisia, kiinteistöjä, häitä ja muuta. Cover Page Builder -sovelluksen ansiosta on mahdollista suunnitella verkkosivustosi houkutteleva ja henkilökohtainen kansi täyttämällä se sisältölohkoilla, muokkaamalla muotoiluelementtejä, lisäämällä tekstiä, integroimalla mediatiedostoja jne. HTML / CSS -muokkausvaihtoehdot ovat myös tässä käytössä.

Ruututilan mallit
Ruututilan kustannukset

Verkkosivun rakentaja veloittaa maltilliset hinnat premium-suunnitelmistaan. Järjestelmä ei tarjoa täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta sen toiminnallisuus on mahdollista testata 14 päivän ilmaisen kokeilun aikana. Kun kyseessä on päivitys maksettuihin tilauksiin, harkitse yhtä seuraavista suunnitelmista:

 • Henkilökohtainen ($ 12 / kk) – 3% tapahtumamaksu, 20 verkkosivua, ilmainen mukautettu verkkotunnusyhteys;
 • Liiketoiminta ($ 18 / mo) – 2% myyntitapahtumamaksu, rajoittamaton määrä verkkosivuja, AdWords-hyvitys;
 • Perus ($ 26 / mo) – Rajoittamaton tuotenumero, kaistanleveys ja levytila, integroitu kirjanpito-ominaisuus;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 40 / mo) – etikettien tulostaminen, hylätty kassan automaattinen palautus, reaaliaikaisten kuljetuspalveluiden kuljetus jne.

Kaikissa Squarespace premium -suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus ja isännöinti. Samoin on mahdollista nimetä oma verkkosivustosi verkkotunnus järjestelmään, jos sinulla on sellainen ja haluat jatkaa sen käyttöä.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Mobirise – ilmainen verkkosivustojen kehittämisohjelma

Mobirise - ilmainen verkkosivustojen kehittämisohjelma

Tuotteen nimi:Mobirise
Virallinen nettisivu:mobirise.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 149 dollaria
Perustettu:2015
pääkonttori:Euroopan unioni
Kokeile ilmaiseksi

Mobirise – on yksinkertainen ilmainen verkkosivustojen kehitysohjelmisto, joka vaatii lataamisen ja asentamisen ennen Web-suunnitteluprosessiin siirtymistä. Alusta luotiin alun perin aloittelijoiden tarpeita ajatellen, ja siksi sen mukana tulee laaja valikoima käteviä työkaluja ja ominaisuuksia, joita ne voivat helposti hallita ja käyttää. Mobirisen avulla voit aloittaa melkein minkä tahansa projektin, olipa kyse sitten yrityksen verkkosivustosta, mainossivustosta, aloitussivusta, blogista tai portfoliosta. Tämä on ylivoimaisesti yksi helpoimmista ja intuitiivisimmista offline-verkkosivustojen rakentajista, jotka voit löytää sieltä.

Mobirisen ominaisuudet

Verkkosivun rakentaja mahdollistaa laajat integrointivaihtoehdot. Kun työskentelet verkkosivustosi kehittämisessä, voit valita ja yhdistää useita laajennuksia – järjestelmän tarjoamia ja kolmansien osapuolien palveluista löytyviä. Joitakin niistä ovat Twitter-syöte, Soundcloud, Lazy Load, kuvakkeet, PayPal-yhteensopivat ostoskärryt, liukusäätimet, Google Analytics jne. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja toimittaa edistyneen AMP-nopeutetun mobiilisivutoiminnon. Se myötävaikuttaa järjestelmän kanssa käynnistettyjen mobiilisivustojen parempaan suorituskykyyn ja SEO-optimointiin sekä tapaan, jolla ne näyttävät mobiililaitteilla.

Mobirise WYSIWYG-editori

Mobirisen avulla rakennetut verkkosivustot ovat GDPR-yhteensopivia, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät hyvämaineisilta ja turvallisilta kaikille käyttäjille, jotka selaavat niitä. Ominaisuuden käyttöönotto edellyttää projektin luomista ja sitten vastaavan GDPR-vaatimustenmukaisuuslohkon mukauttamista täyttämällä vaadittavat kentät.

Mobirise-mallit
Mobirise-teemat

Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden ilmaista luova vapaus käyttämällä useita sisältölohkoja suunnittelun kehittämiseen. Voit itse valita ja integroida kymmeniä sellaisia ​​lohkoja, joita järjestelmällä on varastossa. Näitä lohkoja voidaan edelleen säätää ja järjestää verkkosivulle sen rakenteen ja asettelun muodostamiseksi, joka toimii parhaiten projektityypillesi. Tehokkaan Code Editor -sovelluksen ansiosta taitavat kooderit ja web-suunnittelijat voivat mukauttaa teemoja integroimalla uusia ominaisuuksia ja elementtejä. Muista kuitenkin, että Code Editoria ei tarjota oletuksena, ja se on valittava ja integroitava sitten maksulliseksi laajennukseksi.

Mobirisen kustannukset

Verkkosivun rakentaja on täysin ilmainen jokaiselle käyttäjälle. Voit ladata ja asentaa sen maksamatta lainkaan mitään aloittaaksesi kaupallisen / ei-kaupallisen verkkosivuston. Järjestelmä sallii kuitenkin kolmansien osapuolien laajennusten, laajennusten ja mallien integroinnin edistämään verkkosivustosi toimivuutta ja ainutlaatuista suunnittelua. Tässä on eräiden Mobirisen maksettujen laajennusten / laajennusten kustannusnäytteet: Koodieditori ($ 69), All-in-One-pakkaus ($ 129), WOW-liukusäädin ($ 29), PayPal Ostoskori ($ 29), Kuvakkeet ($ 19) jne. Älä unohda hosting-palveluita ja verkkotunnuksia, jotka sinun täytyy ostaa sieltä.

Kokeile Mobirisea ilmaiseksi

IM Creator – henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja, ilmainen voittoa tavoittelemattomille

IM Creator - henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja, ilmainen voittoa tavoittelemattomille

Tuotteen nimi:Pikaviestinnän luojaXPRS)
Virallinen nettisivu:imcreator.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 8 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2011
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

IM Creator – on henkilökohtainen verkkosivustojen rakentaja, joka on täysin ilmainen voittoa tavoittelemattomille. Alkuperäinen sovellusalue kattaa henkilökohtaisten ja yrityssivustojen luomisen. Järjestelmää voidaan kuitenkin käyttää mainosten, opiskelijoiden ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustojen avaamiseen. Sillä on useita tarjouksia ja etuja näille käyttäjäryhmille.

Pikaviestinnän luoja -ominaisuudet

Mikä tekee IM Creatorista arvokkaan ratkaisun, on sen blogi- ja verkkokaupan moottorit. Järjestelmä mahdollistaa verkkokauppojen ja blogien rakentamisen verkkosivustotyypistäsi riippuen. Voit hallita verkkosivustoja lisäämällä ja muokkaamalla viestejä, ajoittamalla niitä tarvittaessa ja ottamalla kommentointiominaisuuden yhteyttä pitämään yhteyttä verkkosivustojen kävijöihin.

Pikaviestinnän luoja -ominaisuudet

IM Creator -verkkosuunnitteluprosessi edellyttää Polydoms-tekniikan käyttöä. Tämä on sisältölohkojen valinta ja järjestely – Stripes – joka auttaa sinua suunnittelemaan verkkosivustosi rakennetta. Tämä tekee web-kehitysprosessista helpon ja nopean.

Pikaviestinnän luojat
Pikaviestinnän luojamallit

IM Creator -mallistokokoelma on myös melko laaja. On olemassa useita niche-kohtaisia ​​malleja, jotka ovat ilmaisia ​​ja reagoivia. Voit valita mallin ja mukauttaa sitä palvelun käytettävissä olevalla työkalusarjalla. IM Creator -mallit ovat moderneja. Järjestelmä mahdollistaa niiden esikatselun ennen valinnan tekemistä, mikä tekee menettelystä entistä kätevämmän kokemattomille käyttäjille.

Pikaviestinnän luoja

Hinnan kannalta IM Creator asettuu aluksi ilmaiseksi verkkosivustojen rakentajaksi. Ja niin on todella, koska järjestelmä on täysin ilmainen mainostajille, ei-kaupallisille organisaatioille, opiskelijoille ja käyttäjille, jotka tarvitsevat laadukkaita henkilökohtaisia ​​verkkosivustoja. Maksetut tilaukset ovat seuraavat:

 • Vuotuinen lisenssi ($ 8 / kk) – yksi verkkotunnus, e-kaupankäynnin moottori, premium-tekninen tuki, yksi verkkosivusto, rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys, merkitsee kertaluonteisen vuosimaksun, joka on 96 dollaria kuukaudessa;
 • Kaksivuotinen lisenssi ($ 11 / mo) – yksi verkkotunnus, yksi verkkosivusto, verkkokaupan moottori, premium-tekninen tuki, rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys, tarkoittaa yhden kerran puolivuotiskaksua, joka on 66 dollaria 6 kuukaudeksi;
 • SSL-suojattu ($ 21 / mo) – yllä luetellut ominaisuudet sekä SSL-varmenneyhteys valittuun verkkotunnukseen.

Niille käyttäjille, jotka aikovat käyttää järjestelmän toimintoja omiin verkkosivustojen kehittämistarkoituksiinsa, IM Creator tarjoaa mahdollisuuden valita kolmesta White Label -suunnitelmasta. Niiden kustannukset ovat vastaavasti 350, 2500 ja 25000 dollaria vuodessa, joka perustuu integroituihin toimintoihin, palveluihin, työkaluihin, vaihtoehtoihin ja ehtoihin.

Yhteenveto

IM Creator on verkkosivustojen rakentaja, jonka käytön avulla voidaan käynnistää laadukas ja visuaalisesti houkutteleva verkkosivusto ilmaiseksi. Järjestelmässä on edistyneitä työkaluja, reagoivia malleja ja se on ilmainen myös monille käyttäjille, jotka eivät aio ansaita voittoa verkkosivustoillaan. Tämä on hyvä valinta, johon olet tyytyväinen.

Kokeile IM Luojaa ilmaiseksi

Kuinka luoda henkilökohtainen verkkosivusto verkkosivujen rakennustyökalulla?

Oletetaan, että olet määrittänyt mitä verkkosivustojen rakentajaa käyttää. Mitä seuraavaksi? Jotta voisit olla varma web-rakennusprosessin tehokkuudesta, sinun on selvitettävä verkkosivuston käynnistämiseen tarkoitettujen toimien algoritmi. Vaikka verkkosivustojen rakentajat eroavat ominaisuusjoukkoistaan ​​ja parametreistaan, verkkosivustojen luomismenettely on melkein sama kaikissa valitsemissasi palveluissa:

 1. Kirjaudu. Aivan kuten minkä tahansa muun ohjelman kanssa, sinun on rekisteröidyttävä ensin siihen. Tämä on nopeaa ja yksinkertaista useimmissa palveluissa. Tarvitset vain sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi palvelun tilaamiseksi.

 2. Valitse malli. Aiheet jaetaan yleensä niche-luokkiin sen mukaan, mihin nicheihin he kuuluvat. Käytä vain vaadittua luokkaa ja valitse malli, joka vastaa tarpeitasi ja noudattaa ennen kaikkea niche-erikoistumistasi. Muista, että jotkut mallit ovat saatavilla ilmaiseksi, kun taas toiset ovat maksettuja.

 3. Muokkaa mallia. Tämä on vastuullisin ja aikaa vievä osa kaikista web-suunnitteluprosesseista. Suurin osa verkkosivustojen rakentajista tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, joita voit käyttää suunnittelun mukauttamiseen. Mitä voit tehdä, on säätää tausta- ja asetteluasetuksia, valita sopiva väripaletti, fontit, tyylit, kuvakkeet ja muut verkkosivustolla olevat elementit..

 4. Lataa sisältö. On sanomattakin selvää, että ”Sisältö on kuningas”. Sivustolle lataamiesi tietojen laadulla ja määrällä on vakavia vaikutuksia käyttäjien houkuttelemiseen. Varmista, että lataamasi sisältö on mielenkiintoista ja monipuolista. Lisää informatiivisia ja kapealla liittyviä artikkeleita, integroi mediatiedostoja, luo kuvagallerioita, diaesityksiä tai kyselyjä.

  Lähettämäsi sisältötyypit riippuvat luomasi projektista. Jos kyse on esimerkiksi portfoliosta, lisää omat työt esittelemään niitä. Jos tämä on harrastukseen liittyvä verkkosivusto, anna tarpeeksi tietoa pitämään käyttäjät kiinnostuneina aiheesta. Muista lisätä sosiaalisen median tililinkit, asiakastodistukset, yhteystiedot, arvostelut jne.

 5. Valitse Verkkotunnus. Verkkotunnuksen nimen ei pitäisi olla liian pitkä tai monimutkainen. Muutoin käyttäjien on vaikea muistaa sitä. Tee siitä tiivis, mieleenpainuva ja informatiivinen – verkkotunnus tulisi liittää verkkosivustosi aiheeseen. Muista, että monet verkkosivustojen rakentajat tarjoavat ilmaisen isännöinnin ja verkkotunnuksen. Tämä riippuu usein valitusta suunnitelmasta.

 6. Asenna SEO-parametrit. Päästä kojetaulun erityiseen verkkosivustoosi, jotta voit määrittää tai muokata tärkeitä SEO-parametreja, mukaan lukien sisällönkuvauskentät, otsikot, avainsanat, kuvaukset, kuvien alt-tunnisteet jne. Tarkista, ovatko kaikki URL-osoitteet ihmisystävällisiä. Tämä on yksi tärkeimmät tekijät jotka vaikuttavat SEO: han.

 7. Julkaise verkkosivusto. Lopuksi voit tehdä verkkosivustosi tavoitettavissa kohderyhmälle. Julkaisuprosessi kestää muutaman sekunnin. Nauti tuloksesta!

Kuinka luoda henkilökohtainen verkkosivusto CMS: llä?

Henkilökohtaisen verkkosivuston suunnittelu CMS: llä on hiukan monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää verrattuna verkkosivustojen rakentajien kanssa valmistettuun. Tämä selittyy sillä, että CMS vaatii enemmän koodaustietoa ja verkkosivujen mukauttaminen vie heidän kanssaan enemmän aikaa. He harjoittavat hieman erilaista lähestymistapaa koko web-rakennusprosessiin. Jos päätät avata verkkosivuston CMS: n avulla, muista seuraavat vaiheet:

 1. Valitse Hosting. CMS ei tarjoa integroitua hosting-palvelua. Sinun täytyy löytää luotettava palveluntarjoaja ennen kuin aloitat työskentelyn verkkosivustollasi. Tarkista palvelun uskottavuus, hinnasuunnitelmat ja ominaisuudet, joita ne merkitsevät.
 2. Valitse Verkkotunnus. Aivan kuten sinulla ei ole mahdollisuutta valita isännöintia, et voi saada verkkotunnusta CMS: ltä, jonka kanssa työskentelet. Tee se etukäteen, jotta et tuhlaa aikaa myöhemmin. Varmista, että noudatat verkkotunnuksen vakiosäännöt saadaksesi ikimuistoisen ja laadukkaan verkkotunnuksen.
 3. Asenna CMS. Jos käyttämäsi CMS ei ole verkkopohjainen, tarvitset aikaa sen lataamiseen ja asentamiseen. Tämä ei vie paljon vaivaa ja aikaa, mutta tämä vivahdus on silti otettava huomioon.
 4. Valitse ja asenna laajennukset. Suurin osa CMS: stä ei tule koko laajennuskokoonpanon mukana. Heillä on vakiona integroidut laajennukset perustoimintojen varmistamiseksi. Sinun on valittava ja asennettava haluamasi laajennukset. He voivat olla ilmaisia ​​ja maksettuja. Selaa niitä, joita pidät tärkeinä verkkosivustosi aiheessa, ja varmista, että ne ovat turvallisia ja laadukkaita.
 5. Suunnittele verkkosivusto. Kun olet asentanut vaaditut laajennukset, voit jatkaa henkilökohtaisen verkkosivustosi kehittämistä. Valitse malli (ne voivat olla myös ilmaisia ​​ja maksettuja) ja valitse työkalut, jotka tarvitset antaaksesi vaaditun suunnittelun. Voit etsiä CMS-malleja sieltä, mutta varmista, että ne ovat ammattimaisten ja luotettavien web-suunnittelijoiden kehittämiä. On todella järkevää maksaa laadukkaasta teemasta, joka ei vaaranna verkkosivustoasi.
 6. Lataa sisältö. Kun olet valinnut mallin, on korkea aika ladata sisältö. Tämä riippuu asettamistasi tavoitteista ja tarvitsemastasi verkkosivustotyypistä. Valitse ja lisää viestejä, videoita, sosiaalisen verkoston tilejä, mediatiedostoja ja muita elementtejä, jotka parantavat verkkosivustosi arviointia.
 7. Säädä SEO-parametreja. Heti kun olet valmis verkkosivujen muokkaamiseen, säädä SEO-parametreja. Saavuta erityinen verkkosivusto-osa CMS-hallintapaneelissa tai asenna SEO-laajennus ja selaa käytettävissä olevia vaihtoehtoja.
 8. Julkaise verkkosivusto. Verkkosivun luomisprosessin viimeinen vaihe on tietysti sen julkaiseminen. Tämä on helppoa ja nopeaa. Ota vain käyttöön “Julkaise” -painike ja tarkkaile tulosta!

Kuinka valita palvelu henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseksi Scratchista?

Siellä on useita tekijöitä, jotka sinun tulisi harkita, kun valitset parhaan palvelun henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen. Tämä riippuu kokemustasosta, käytettävissä olevasta budjetista, tavoitteista ja toiveista. Samanaikaisesti on olemassa yleisiä ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä jokaiselle palvelulle, jota haluat käyttää. Verkkosuunnitteluprosessin maksimaalisen turvallisuuden ja tehokkuuden takaamiseksi alustan tulee olla seuraavanlainen:

 • Helppokäyttöisyys;
 • turvallisuus;
 • Käyttäjäystävällisyys;
 • Nopea web-kehitysaika;
 • Laatu;
 • toiminnallisuus;
 • Laaja mallivalinta;
 • Sopivuus;
 • Tehokkaat suunnittelun mukauttamisominaisuudet;
 • Edullinen hinnoittelupolitiikka.

Vastaako palvelu, jota aiot käyttää, näitä vaatimuksia ja näyttääkö ammattimaiselta? Sitten voit alkaa testata sitä varmistaaksesi, että se todella vastaa tarpeitasi.

Hyödyt ja haitat verkkosivujen rakentajille

Verkkosivustojen rakentajat on suunniteltu erityisesti käyttäjille, joilla on monipuoliset taidot ja asiantuntemus. Suurin osa niistä on yleensä joustavia ja käteviä, mutta jokaisella palvelulla on silti omat erityispiirteensä, jotka sinun tulisi olla tietoinen. Tässä ovat verkkosivustojen rakentajien perusehdot:

 • Yksinkertaisuus ja mukavuus. Verkkosivuston rakentajilla on poikkeuksellisen helppo käyttö. Tämän takia heistä tulee älykäs valinta käyttäjille, joilla on vähän tai ei lainkaan web-suunnittelutaitoja. Niissä on enimmäkseen WYSIWYG-editorit ja vetämis- ja pudotusominaisuudet, jotka yksinkertaistavat koko verkkosivustojen luomisprosessia, tekemällä siitä intuitiivisen ja kiinnostavan. Tämän avulla voidaan luoda kunnollinen ja monipuolinen verkkosivusto vain muutamassa tunnissa.
 • Mallin valinta. Nämä järjestelmät tarjoavat runsaasti kokoelmia ennalta suunniteltuja malleja, jotka usein luokitellaan kategorioihin niche-erikoistumisen perusteella. Mallit on optimoitu mobiililaitteille, jotta verkkosivustot näkyvät hyvin kaikentyyppisissä pöytätietokoneissa ja mobiililaitteissa.
 • Visuaalisen suunnittelun räätälöinti. Sen lisäksi, että tarjotaan useita malleja, verkkosivustojen rakentajat tarjoavat tehokkaita visuaalisen suunnittelun räätälöintityökaluja antaakseen heille vaaditun vetovoiman ja suorituskyvyn.
 • Edullinen hinnoittelupolitiikka. Verkkosivun rakentajat ovat todella edullisia verrattuna muihin web-suunnitteluratkaisuihin. Heillä on usein ilmainen kokeilu tai jopa ilmainen suunnitelma, jotta käyttäjät voivat testata ominaisuuksiaan. Maksettujen suunnitelmien suhteen ne ovat monipuolisia ja niillä on erilaisia ​​parametreja ja ominaisuuksia, jotta ne vastaisivat käyttäjän erilaisia ​​vaatimuksia ja budjetteja.

Hyötyjen lisäksi verkkosivustojen rakentajilla on myös joukko haittoja. Jotkut niistä ovat seuraavat:

 • Riittämätön toiminta. Monista verkkosivustojen rakentajista puuttuu ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä suurten projektien käynnistämiseksi. Ota aikaa tutkia koko järjestelmän ominaisuusjoukko varmistaaksesi, että se sopii tarpeisiisi;
 • Koodin muokkauksen rajoitukset. Se, että verkkosivustojen rakentajat luodaan enimmäkseen aloittelijoille, voi olettaa, että heillä puuttuu usein koodinmuokkausvaihtoehtoja. Tämä ei ole ongelma aloittelijoille, kun taas verkkovastaavat saattavat löytää tämän ominaisuuden haittana etsiessään laajoja koodinmuokkausvaihtoehtoja;
 • Ei käytettävissä verkkosivustojen siirtovaihtoehtoja. Jos aiot luoda projektin verkkosivuston rakentajan kanssa, sinun tulee ymmärtää, että et voi siirtää sitä toiseen palveluun. Vaikka jotkin järjestelmät sallivat siirtymisen yhdeltä alustalta toiselle, prosessi voi olla vakava haaste.

Hyödyt ja haitat CMS

Sisällönhallintajärjestelmillä on myös etuja ja haitat, jotka käyttäjien tulisi olla tietoisia valintaa tehdessään. Jokaisella järjestelmällä on omat haitat ja edut, mutta myös kaikille CMS: lle on ominaisia ​​yleiset piirteet. Joitakin etuja ovat:

 • Laaja toiminnallisuus. CMS ovat yleensä tehokkaita järjestelmiä, joissa on laaja valikoima ominaisuuksia, joita tarvitaan kunnollisen verkkosivuston käynnistämiseen ja hallintaan.
 • Vaikuttavat mukautusasetukset. CMS tarjoaa vaikuttavia suunnittelun mukauttamisvaihtoehtoja. Tämä edellyttää ylimääräistä laajennusta ja malliintegraatiota sekä useita suunnittelun mukauttamistyökaluja, joita tarvitaan verkkosivustolle kunnollisen toiminnallisuuden tarjoamiseksi.
 • Nopea ja tehokas verkkosivujen suunnitteluprosessi. Henkilökohtaisen verkkosivuston käynnistäminen CMS: llä ei vie paljon aikaa, varsinkin jos tiedät kuinka hyödyntää palvelun tehokasta ominaisuusjoukkoa. Jopa ne käyttäjät, joilla ei ole kokemusta verkkosuunnittelusta, suorittavat tehtävän useassa päivässä integroimalla ilmaiset ja maksetut työkalut, laajennukset, moduulit ja mallit.
 • Joustavat hinnat. Useimmat avoimen lähdekoodin CMS-järjestelmät ovat täysin ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että voit ladata ja asentaa ne ilmaiseksi. Lisätoimintojen saamiseksi sinun on kuitenkin oltava valmis investoimaan maksettuihin lisäosiin, laajennuksiin, malleihin ja laajennuksiin. Ylläpito ja verkkotunnukset maksetaan myös, koska useimmat järjestelmät eivät tarjoa integroituja vaihtoehtoja.

Kuten verkkosivustojen rakentajat, myös CMS: llä on useita haittoja. Jotkut niistä kannattaa mainita ensin:

 • Ohjelmointitaitojen tarve. Jos haluat käynnistää ja hallita tehokasta projektia CMS: llä, sinun ei tarvitse tehdä, ilman että sinulla on vähintään vähimmäisjoukko ohjelmointitietoja. Niitä tarvitaan verkkosivustojen koodien muokkaamiseen, projektin suunnittelun mukauttamiseen, ylimääräisten työkalujen ja laajennusten integrointiin, sisällön päivittämiseen ja verkkosivujen suunnittelun hallintaan.
 • Turvallisuusongelmat. CMS: llä avattujen verkkosivustojen turvallisuus voi olla vaarassa, koska on tarpeen asentaa ylimääräisiä laajennuksia ja malleja. Koska kolmansien osapuolien käyttäjät kehittävät niitä usein, heillä voi olla haittakoodeja, jotka aiheuttavat lopulta vaaran koko verkkosivustolle.

Bottom Line

Henkilökohtaisen verkkosivuston rakentamisessa käyttäjät voivat kohdata useita ongelmia. Ne koskevat enimmäkseen käytettävissä olevia web-rakennusvaihtoehtoja ja työkaluja, jotka takaavat kunnollisen tuloksen. Tällöin valinta verkkosivustojen rakentajien ja CMS: n välillä tulee niin monimutkaiseksi. Molemmilla järjestelmillä on paljon tarjottavaa käyttäjille ja molemmat takaavat kunnollisen tuloksen, mikäli tiedät kuinka hyödyntää platformien tarjoamia ominaisuuksia ja työkaluja.

Joten, minkä tyyppinen palvelu toimii parhaiten verkkosivustollasi? Jos olet joskus työskennellyt CMS: n kanssa tai sinulla on perustiedot verkkosivujen suunnittelusta, näiden järjestelmien käyttäminen on hieno ratkaisu. Palvelut ovat tehokkaita ja monipuolisia. Tämä ei voi muuta kuin taata kunnollisen tuloksen. Ole kuitenkin valmis kohtaamaan ja selviytymään ongelmista, joita voit kohdata missä tahansa verkkosuunnitteluprosessin vaiheessa.

Onko tämä ensimmäinen kokeilu avata verkkosivusto? Tai ehkä et halua huolehtia kaikista näistä web-suunnittelun haasteista? Sitten verkkosivustojen rakentajan käyttö on hieno ratkaisu. Nämä palvelut auttavat luomaan luotettavan läsnäolon verkossa. Ne ovat helppokäyttöisiä, käteviä ja intuitiivisia kaikille. Ne ovat myös edullisia ja käyttäjäystävällisiä. Lataa vain sisältösi, säädä tarvittavat asetukset ja nauti tuloksesta! Onnea!

Luo ilmainen henkilökohtainen verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map