Kuinka luoda hotellivaraussivusto

Kuinka luoda hotellivaraussivusto


Hotellivaraussivusto on lääke kaikille omistautuneille matkailijoille. Se ratkaisee useita asioita, joiden avulla matkaajat voivat keskittyä tuleviin seikkailuihinsa organisaation muodollisuuksien hoitamisen sijaan. Verkko- ja mobiiliteollisuuden digitaaliset innovaatiot antoivat nopean ja turvallisen tavan varata hotelli tien päällä ajasta ja sijainnista huolimatta.

Yksinkertainen navigointi, paljon kiinteistövaihtoehtoja, lukuisia suodattimia lajitellaksesi tarjoukset mieltymysten mukaan – juuri tämä tekee verkkosivustojen varaamisesta niin suositun minkä tahansa tason matkailijoille. Jos päätät luoda tällaisen projektin, voit valita erilaisia ​​liiketoiminta- ja ansaintamalleja, kun taas itse rakennusprosessi on entistä helpompaa kuin koskaan ennen edistyneiden verkkosivustojen rakennusohjelmistojen ansiosta..

Tässä artikkelissa tarkastelemme tulevan projektisi ominaisuuksia sekä tapoja luoda hotellin varaussivusto.

Hotellivaraussivustojen käyttö

Tällaisista hankkeista voi olla hyötyä sekä käyttäjille että yritysten omistajille. Palveluntarjoajana sinulla on laaja joukko verkkotyökaluja markkinoida ja mainostaa yritystäsi.

Hotellivaraussivustojen omistajat saavat mahdollisuuden tuottaa tuloja. Mitä enemmän ihmiset käyttävät varauspalveluasi, sitä enemmän voit ansaita rahaa.

Joko edustat kansainvälistä hotelliketjua tai sinulla on pieni sänky & Aamiaisliiketoiminta, tarvitset silti online-paikan pitääksesi asiakkaasi tyytyväisinä palveluun. Perusajatuksena on antaa käyttäjille löytää huone, joka täyttää heidän budjettinsa, sijainti-asetukset ja muut tärkeät parametrit. Se tarkoittaa, että sinun on toimitettava valikoima asiaankuuluvia tarjouksia ja palveluita.

Wix-hotellin verkkosivusto

Lisäksi sinun on otettava käyttöön intensiivinen navigointimekanismi ja joitain muita toiminnallisia ominaisuuksia, jotta käyttäjät voivat olla tyytyväisiä. Se kaikki näyttää olevan melko vaikea haaste, kun taas ei-teknikot luultavasti luopuvat ideasta, jos sitä ei ollut Wix.

Verkkosivun rakentaja on lopullinen alusta, joka edustaa räätälöityään Wix-hotellit laajennus. Se on sovellus, jonka avulla voit toteuttaa hotellin varausominaisuudet ilman mitään teknisiä taitoja. Saat työkalun, jonka avulla on helppo hallita kaikkia tarpeellisia majoitustarjouksia tarjoavia varastoja ja lisätä käyttäjien kokonaisvaikutelmaa.

4 vaihetta hotellivaraussivuston luomiseen

Wix-hotellin verkkosivujen rakentaja

Rakennusprosessi tulee helpommaksi kun käytät Wix. Verkkosivun rakentaja on suunniteltu aloittelijoille ja ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet sivuston luomista. Ymmärrät ohjelmistojen käytön asemaan heti, kun aloitat. Joten, tässä mennään.

Vaihe 1. Aloita

Wix-hotellit päästäksesi ensin tarvitset Kirjaudu sisään. Prosessi vie muutaman minuutin, koska sinun tarvitsee vain liittää sähköpostiosoite ja ilmoittaa salasana. Käytä sosiaalisia tai Facebook-tilejä tehdäksesi rekisteröintiprosessista entistä nopeampaa.

Nyt saat pääsyn kaikkiin Wix-malleihin. Siirry Hotellit-luokkaan ja valitse haluamasi asettelu. Huomaa, että kaikki mallit reagoivat. Voit esikatsella niitä eri tiloissa etukäteen tai muuttaa asettelua myöhemmin, jopa kun verkkosivusto on julkaistu. Valitse yksi ja aloita muokkaaminen intuitiivisella vedä ja pudota -työkalulla. Joidenkin käyttäjien ei tarvitse edes muuttaa mitään.

Wix-hotellin verkkosivujen toimittaja

Malleissa on yleensä kaikki tarvittavat lohkot, mukaan lukien meistä, rekisteröintilomake, galleriat jne. Voit ohittaa tämän vaiheen tai viettää useita minuutteja mallin mukauttamiseen. Se on sinusta kiinni. Tärkeä vaihe tässä on Wix Hotels -sovelluksen yhdistäminen. Hanki se widget Marketplacesta.

Asenna Wix Hotels

Vaihe 2. Aloita ominaisuuksien lisääminen

Kun olet yhdistänyt sovelluksen, voit aloittaa huoneiden ja kiinteistöjen lisäämisen verkkosivustoosi. Järjestelmä antaa sinun muokata ominaisuuskuvauksia ja otsikoita. Jos lisäät kahden hengen huoneen, voit lisätä ”Twin” -otsikon, mikä tekee asiakkaalle selväksi, mitä hän todella varaa.

Wix-hotellit kojetaulu

Kiinnitä huomiota huonekuvauksiin. Yritä tehdä niistä mahdollisimman informatiivisia. Onko ilmainen Wi-Fi käytettävissä? Kuinka monta makuuhuonetta siellä on? Mitkä ovat tilat? Sisältyykö aamiainen hintaan? Varmista, että annat tarpeeksi tietoa potentiaalisille vieraillesi.

Kun otsikko ja kuvaukset on valmis, meidän on lisättävä kiinteistövalokuvia. Sovelluksen avulla voit lisätä korkeintaan 10 kuvaa jokaisesta huoneesta. Uskomme, että se riittää korostamaan tärkeimmät omaisuuden edut. Varmista vain, että lähetät korkearesoluutioisia kuvia.

Viimeinen vaihe tässä on hintojen ilmoittaminen. Sovelluksen mukana tulee joustava hinta, joka sisältää paitsi yötä koskevien hintojen lisäksi myös viikkohinnat tai asettaa kiinteät viikonpäivähinnat, jotka ovat alhaisempia kuin viikonloppuisin. Hyvä idea on tarjota alhaisemmat hinnat pitkään oleskelleille vieraille. Sovelluksella on tarpeeksi toiminnallisuutta sitä varten.

Wix-hotellit

Varmista, että kaikki huonekuvaukset sisältävät asiaankuuluvat osoitteet ja yhteystiedot. Ilmoita kiinteistön puhelinnumero, sähköpostiosoitteesi ja muut tärkeät tiedot. Sovellus näyttää nämä tiedot automaattisesti matkustajalle lähetetyssä vahvistuskirjeessä.

Vaihe 3. Integroi maksuyhdyskäytävät

Wix Hotels -palvelun avulla on helppoa tehdä kaikki tapahtumat ja käsitellä maksut yhdestä kojetaulusta. Alusta tukee tällä hetkellä neljää suurta maksupalvelua. Voit integroida saumattomasti:

 1. Raita käsitellä luotto- tai maksukortteja.
 2. PayPal maksaa napsautuksella.
 3. Mercado Pago vieraille Latinalaisesta Amerikasta.
 4. Offline-maksut.

Keskeinen etu on, että verkkosivustojen omistajien ei tarvitse käsitellä teknisiä näkökohtia. Valitse vain maksuyhdyskäytävä, kun järjestelmä huolehtii käsittelystä ja teknologisista kysymyksistä. Sinun on vain kerättävä maksut. Sovellus mahdollistaa verojen lisäämisen varausjärjestelmääsi.

Vaihe 4. Lisää lisäominaisuuksia

Lukuun ottamatta perustilaustoimintoa. Verkkosivustosi vaatii joitain lisäominaisuuksia, jotka parantavat yleistä vaikutelmaa. Tällaiset ominaisuudet on suunniteltu yksinkertaistamaan varausprosessia käyttäjälle. Haluat ehkä integroida:

 • Varauskalenteri – se näyttää varattavissa olevat päivämäärät. Kalenteri voi viitata tiettyyn omaisuuteen tai jopa huoneeseen. Wix Hotels tarjoaa automaattisen ja manuaalisen kalenterinhallinnan, päivitykset jne.
 • Kiinteistövälitys – Sovellus ottaa automaattisesti käyttöön hakupalkin, jonka avulla käyttäjät löytävät käytettävissä olevat huoneet nopeammin matkapäivistä riippuen. Tärkein etu on, että sinun ei tarvitse ottaa suoraan yhteyttä vieraisiin keskustelemaan heidän oleskelunsa yksityiskohdista. Se on kaikki täällä verkkosivustollasi.
 • Kolmansien osapuolien integraatio – Sen lisäksi, että perinteinen Google Map -integraatio näyttää kiinteistön sijainnin reaaliajassa, Wix Hotels mahdollistaa varaussivustosi yhdistämisen TripAdvisoriin. Se tarkoittaa, että tarjouksesi näkyvät hinta- ja sijaintihakutuloksissa.

Kuten saatat nähdä, sovelluksessa on kaikki tarvitsemasi pakkauksessa. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse edes maksaa joihinkin sen ominaisuuksista, kun taas premium-versio näyttää edulliselta.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Paljonko hotellivarausverkkosivun luominen maksaa

Vaikka Wix Hotels on vain sovellus, et voi käyttää sitä erikseen verkkosivustojen rakentajalta. Toisin sanoen käyttäjien on ostettava mikä tahansa sen suunnitelmista. Vaikka Wixillä on ilmainen paketti, se ei riitä kasvavalle verkkosivustolle, jossa on useita valokuvia, lisättäviä huoneita ja julkaistava sisältö.

Wix Hotels hinnoittelu

Business Basic -suunnitelman hankkiminen 12,5 dollaria kuukaudessa (50% alennuksella) riittää aloittamiseen. Saat pääsyn hotellimalleihin sekä yhden vuoden verkkotunnuksen, ilmaisen isännöinnin ja SSL: n. Itse sovellus on ilmainen. Saatat kuitenkin haluta lisää ominaisuuksia ja premium-versiota, joka maksaa vain 9,99 dollaria kuukaudessa, ja sillä on enemmän integroitavia yhdyskäytäviä, neuvoa-antava yhteys ja muut etuudet.

Seurauksena on, että täysin toimiva hotellin varaussivusto maksaa sinulle vain 22,49 dollaria kuukaudessa.

Olennaiset ominaisuudet, joita hotellivaraussivustolla pitäisi olla

Vaikka Wix Hotels -sovellus tarjoaa kirjaimellisesti kaiken mitä tarvitset, sinun on silti keskityttävä lisäominaisuuksiin, joiden avulla voit tarjota paitsi korkealaatuisia palveluita myös mainostaa verkkosivustosi. Kasvata liikennettäsi ja lisää käyttäjien kokemusta seuraavilla tavoilla:

 • Useita suodattimia sopivan kiinteistön tai huoneen löytämiseksi nopeasti. Suodata kaikki tarjoukset hintojen, luokkien, sijaintien jne. Perusteella.
 • Henkilökohtaiset tarjoukset asiakkaiden paluuta varten erikoisalennuksilla tai parhaiten sopivilla huoneilla.
 • Monikielinen käyttöliittymä helpottaa navigointia eri maiden matkustajille. Muuten, Wix-hotellit ovat tarvittavat toiminnot.
 • Suositukset ja ilmoitukset – anna ihmisten jättää kommentteja ja suosituksia, ottaa käyttöön automaattisia muistutuksia ja ilmoituksia pitääkseen asiakkaat tietoina saapumispäivistä ja muista matkan yksityiskohdista.

Varauspalvelut koskevat pääasiassa asiakaspalvelua ja yksityiskohtiin huomioimista. Varmista, että verkkosivustosi täyttää nämä standardit.

johtopäätös

Niin monella tapaa luoda hotellivaraussivusto tyhjästä Wix näyttääkin parhaalta vaihtoehdolta verrattuna erikoistuneisiin alustoihin. Kaikki tämä ansiosta on palkittu Wix Hotels -sovellus.

Sovellus on ilmainen ja helppo käyttää. Se on täysin integroitu verkkosivustojen rakentajaan ja antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää kaikkia Wixin tarjoamia ominaisuuksia, lukuun ottamatta Hotellit-sovellusta. Tärkein etu on, että laajennus hallitsee kaikkia prosesseja automaattisesti. Sinun tarvitsee vain lisätä huoneita, ottaa käyttöön erityisiä ominaisuuksia ja kerätä maksuja.

Wix-hotellit tarjoavat asiakkaille yksinkertaisen ja nopean navigoinnin, yksityiskohtaiset huone- tai kiinteistökuvaukset, suodattimet ja luokat nopeaan tutkimukseen. Yrityksen omistajana arvioisit todennäköisesti sen, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä toimitettuihin palveluihin.

Luo hotellin verkkosivusto nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map