Kuinka luoda IDX-kiinteistösivusto Wixin avulla

Kuinka luoda IDX-kiinteistösivusto Wixin avulla


Menestyvä kiinteistöverkkosivusto ei ole pelkästään upeita esinekuvia, diaesityksiä ja gallerioita. Hankkeen tulisi olla hyvin suunniteltu. Lisäksi sen on tarkoitus sisältää kattava IDX-toiminto, jotta varmistetaan asianmukaiset kohteiden luettelot. Sillä aikaa Wix tulee joustavana verkkosivustojen rakennusratkaisuna, jonka avulla voit myös rakentaa kiinteistövälityspaikkoja muutamassa minuutissa. Se on hyvin suunniteltu ja siinä on lukuisia käteviä ominaisuuksia.

Suurin este on, että alustalla ei ole kotona kehitettyä ratkaisua IDX-toimintojen integroimiseksi. Se tarkoittaa, että joudut käsittelemään prosessia itse tai palkkaamaan ammattimaisia ​​kehittäjiä. Seuraavassa artikkelissa kuvataan useita tapoja toteuttaa IDX-ominaisuuksia Wix-verkkosivustollasi sekä kuvataan, mikä IDX on, miksi se on tärkeä ja miten se voi auttaa luomaan onnistuneen IDX-kiinteistöverkkosivuston käyttämällä yhtä suosituimmista verkkosivustojen rakennusalustoista..

Mikä on IDX?

Kun olet päättänyt rakentaa kiinteistöprojektin, IDX-integrointi on ensimmäinen asia, joka sinun tulee harkita. Se takaa eräitä etuja, jotka antavat sinun erottua kilpailijoista. Sen avulla voit luoda paitsi yksinkertaisen verkkosivuston, myös kokonaisvaltaisen projektin, jossa on lisääntynyt interaktiivisuus, helppo pääsy esineiden tietokantaan, joustava navigointi ja muut potentiaalisten asiakkaiden tarvitsemat merkitykselliset palvelut..

Mutta mikä on IDX? Lyhenne tarkoittaa Internet-tiedonvaihtoa. IDX – on sekoitus ohjelmistoja, käytäntöjä ja tietoja yhdeksi ominaisuudeksi, jota käytetään tarvittavien tietojen näyttämiseen verkkosivustolla. Se on edustajille ja välittäjille tarkoitetun järjestelmän muodossa, jonka avulla he voivat näyttää MLS-ominaisuuksiensa luettelon.

Saat esimerkiksi mahdollisuuden luoda yksityiskohtainen luettelo kaikista esineistä sekä mahdollisuus lajitella ne hinnan, koon, sijainnin ja muiden tärkeiden pisteiden perusteella.

Miksi se on niin välttämätöntä? IDX varmistaa asiakkaiden maksimaalisen vuorovaikutuksen ja integroinnin. Mukaan National Association of Realtors -raportti, ”44% kaikista asiakkaista aloittaa matkansa kiinteistövälityksellä kiinteistöluettelolla”.

IDX-toiminnallisuuden puute jättää sinut kyytiin. Lisäksi toiminnallisuus sisältää joukon lisäominaisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseksi. Ennen kuin aloitamme keskustelua niistä, selvitetään miten IDX toimii.

Kuinka IDX toimii

Järjestelmän pääideana on varmistaa vahva yhteys Usean luettelon palvelu (MLS), joka on itse kaikkien kiinteistöjen ja itse verkkosivuston luettelo. Jotta se voidaan näyttää projektin käyttöliittymässä, sinun ei tarvitse vain tuoda yritystieto, vaan myös päivittää tiedot pitääksesi se osana.

Kun olet päättänyt käyttää IDX-toimintoa, sinun on harkittava sen käyttöehtoja ja käytäntöjä. Sen mukana tulee osavaltion määräyksiä, jotka sääntelevät kiinteistöpolitiikkaa ja yksilöivät tiedot, joita et voi näyttää tai näyttää kiinteistöverkkosivustollasi.

Emme aio sukella syvälle muodollisuuksiin. Välitämme vain toteutusprosessin teknisistä näkökohdista. Olkaamme keskittyneet ja selvitämme käytännöllisiä etuja siitä, että IDX on integroitu kiinteistöverkkosivustoosi.

Kuinka IDX voi auttaa kiinteistövälitystäsi?

Kuten olemme jo todenneet, IDX varmistaa verkkosivujen interaktiivisuuden ja käyttäjien sitoutumisen. Lisäksi sen avulla edustajat voivat tarjota muita asiaankuuluvia palveluita. Tärkein etu on kattava haku- ja navigointitoiminto. Järjestelmä on kehittynyt vuosien varrella ja tarjoaa lisäksi sosiaalisen median integroinnin, mahdollisuuden luoda henkilökohtaisia ​​tarjouksia, räätälöityjä kiinteistökokoelmia jne..

Tässä ovat IDX: n omistamisen tärkeimmät edut kiinteistöverkkosivustollasi:

 1. Kattava navigointi.
 2. Sosiaalisen median integraatio.
 3. SEO-optimointi.
 4. Edistynyt kiinteistöluettelo.
 5. Eksklusiiviset kokoelmat ja henkilökohtaiset tarjoukset.

# 1 – kattava navigointi

Yksikään käytettävissä olevista paikannuswidgetistä tai lisäosista ei takaa samanlaista hakujoustavuutta. Joillakin IDX-ratkaisuilla on mahdollisuus näyttää tullialueen kartta. Lisäksi voit toteuttaa haun naapurustoittain, jotta asiakkaat voivat löytää parhaiten sopivan kiinteistön mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjät voivat esimerkiksi lajitella kohteita sijainnin perusteella ottaen huomioon:

 • Koulujen saavutettavuus.
 • Etäisyys työhön.
 • Viheralue kiinteistön ympärillä ja enemmän.

Tehokas tapa kiinnittää asiakkaiden huomio heti.

# 2 – Sosiaalisen median integrointi

Nykyaikaiset IDX-järjestelmät ovat kehittyneet. Ne eivät ole vain yksinkertainen työkalu kiinteistöluettelon näyttämiseen. Niistä on tullut parannettu markkinointiympäristö agenttien projektien vauhdittamiseksi. Esimerkiksi sosiaalisen median integraation avulla kiinteistönvälittäjät voivat olla yhteydessä asiakkaisiinsa Facebookin tai muiden sosiaalisten alustojen kautta ja toimittaa houkuttelevampaa ja houkuttelevampaa sisältöä..

# 3 – SEO-ystävällinen kiinteistövälitys

Useimmissa IDX-järjestelmissä on muokattavat ominaisuuksien nimikkeet ja kuvaukset. Lisäksi verkkosivustojen rakentajalla on perussivun SEO-asetukset. Tämä tosiasia varmistaa paremman ja tehokkaamman sijoituksen tärkeiden avainsanojen ja lauseiden luetteloon.

# 4 – Edistynyt kiinteistöluettelo

Tätä varten IDX-järjestelmä on suunniteltu. Näytä kiinteistösi houkuttelevimmalla tavalla. Käyttöliittymässä on useita suodattimia, joiden avulla kohteet voidaan lajitella luokkien, hintojen ja muiden tärkeiden parametrien perusteella.

Järjestelmä voi näyttää optimaaliset variantit kaupunginosassa sijainnistasi riippuen (Google Map -integraatio vaaditaan). Käyttäjät voivat hyödyntää lyhyitä tai yksityiskohtaisempia ominaisuuskuvauksia yhdistettynä esinekuviin (galleriat tai diaesitykset) tai jopa videoita maksimaalisen sitoutumisen saavuttamiseksi.

# 5 – Henkilökohtaiset tarjoukset

Kiinteistörako vaatii henkilökohtaista lähestymistapaa jokaiseen asiakkaaseen. Kun IDX on sivustoltasi, voit luoda yksinoikeudellisia kiinteistökokoelmia premium-asiakkaille, lajitella kohteita aktiviteettien ja asiakkaiden mieltymysten perusteella, lähettää henkilökohtaisia ​​tarjouksia hyödyntääksesi sähköpostikampanjasi jne..

Kun olemme oppineet IDX: n hyödyntämisestä kiinteistösivustossasi, on korkea aika määritellä itse hankkeen keskeiset piirteet.

Olennaiset ominaisuudet Kiinteistövälitteisten verkkosivustojen pitäisi olla

Integroitu IDX ei ole ainoa ominaisuus, joka onnistuneella kiinteistöverkkosivustolla pitäisi olla. Sen on tarkoitus olla hyvin suunniteltu ja mobiiliystävällinen. Meidän on pidettävä mielessä myös joitain työkaluja online-liiketoiminnan edistämiseksi ja kasvattamiseksi sekä vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Joten, tässä on joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka varmasti tarvitset sivustossasi:

 • Kirkas rakenne – Älä yritä ylikuormittaa sivusi lukuisilla turhilla lohkoilla ja elementeillä. Yritä pitää se yksinkertaisena ja selkeänä. Esittele toimistosi, jatka kiinteistöluetteloa ja ilmoita yhteystiedot.
 • Sosiaalisen median integraatio – paras tapa kasvattaa kohderyhmäsi. Varmista, että verkkosivustollasi on sosiaalisen jakamisen painikkeet, kun kävijöillä ei ole vaikeuksia jakaa joitain ominaisuuksia Facebookissa tai muilla sosiaalisilla alustoilla.
 • Täydellinen luettelo – sivustosi menestys riippuu siitä, kuinka hyvä kiinteistöluettelo on. Varmista, että siinä on korkealaatuisia valokuvia, ajantasaiset tiedot (kuvaukset ja otsikot), suodattimet objektien lajitteluun asetusten mukaan jne.
 • Widgetit ja lisäosat – Tarvitset ylimääräisiä työkaluja jossain vaiheessa. Maantieteelliset sijaintipalvelut, kuten Google Maps, ovat elintärkeitä. Saatat tarvita myös ajan tasalla olevia kuvagallerioita, diaesityksiä, kalentereita, varauspalveluita, integroinnin maksutapoihin jne..
 • Yhteystiedot – Sen lisäksi, että perinteinen Yhteystiedot-osa sisältää puhelinnumerot ja sähköpostit, hyvä idea on toteuttaa välittömiä tapoja pitää yhteyttä. Esimerkiksi Live Chat -vaihtoehto on hyvä etu, kun otat välittömästi yhteyttä asiakkaisiin.

Wix on lopullinen ratkaisu, jolla on tarpeeksi toimintoja ja ominaisuuksia, jotta voit toteuttaa kaikki edellä mainitut kohdat. Verkkosivun rakentaja on täydellinen kiinteistöhankkeisiin. Sitä on helppo käyttää. Se tarjoaa kymmeniä asiaankuuluvia malleja jo integroiduilla widgetillä. Se on melko edullinen.

Ainoa haittapuoli on, että Wixillä ei ole mukautettua IDX-integrointiratkaisua. Se tarkoittaa, että joudut käsittelemään sitä itse.

Kuinka rakentaa IDX-kiinteistöverkkosivusto Wixin avulla

Käyttäjillä on useita vaihtoehtoja IDX-integrointiprosessin loppuun saattamiseksi. Ne sisältävät:

Ensimmäinen vaihtoehto näyttää olevan vain helpoin. Sinun on maksettava jossain noin 100–150 dollaria yksinkertaisesta toimenpiteestä, jonka voit hoitaa itse. Lisäksi jokainen järjestelmäpäivitys johtaa tulevaisuudessa ylimääräisiin kustannuksiin. Tästä syystä yritämme yhdistää IDX: n itse. Jotkut tekniset taidot saattavat olla tarpeen, samoin kuin aiomme käsitellä lyhyitä koodauspalasia.

IDX-kehystys

Tämä on todennäköisesti nopein tapa saada IDX-luettelo verkkosivustollesi. Pääideana on keskittyä käyttämään järjestelmä iframe-kehyksiä verkkosivustollasi. Wixillä on asianmukainen widget lisätä tarvittavat koodinpätkät ja näyttää luettelon tyhjellä sivulla. Kopioi vain koodi ja liitä se widget-alueelle.

Luettelo näkyy heti sivulla. Tämän menetelmän käytön etuihin kuuluvat:

 • Mahdollisuus käyttää IDX: tä yhdessä Wix-listauskuvien kanssa ja linkittää ne kiinteistöluetteloihin.
 • Voit lisäksi lisätä Pikahaku-widgetin, joka on saatavana mukautetulla Wix App Marketplacessa. Se varmistaa nopean navigoinnin ja osuvia hakutuloksia.

Joten, vaiheet IDX-luettelon lisäämiseksi Wix-kiinteistösivustoosi ovat seuraavat:

 1. Kirjaudu sisään Wixiin.
 2. Valitse, muokkaa ja mukauta mallia.
 3. Luo uusi tyhjä sivu.
 4. Lisää iframe-widget sovellusvalikoimasta visuaalisen sisällön näyttämistä varten.
 5. Lisää IDX-iframe-koodi.
 6. Tarkista, näkyykö lista oikein.
 7. Wix IDX-upotus

Kuinka saada Iframe?

Käyttäjät voivat valita valmiista IDX-ratkaisuista ja alustoista, jotka toimittavat jo räätälöityjä kiinteistöluetteloita. Tarvitset vain rekisteröitymisen, maksaa tarvittaessa maksun ja hanki koodin pala, jotta se olisi paikalla. Toinen vaihe on luoda koodi itse. Tämä polku vaatii hieman enemmän aikaa ja toimia, koska sinun täytyy tulla rekisteröityneeksi Matrix MLS -käyttäjäksi. Tämä vaihtoehto ei vaadi lisäkustannuksia. Se on ilmainen käyttää.

Ilmaisen iframe-kehyksen saamiseksi sinun on tehtävä seuraava:

 1. Rekisteröidy Matrix MLS -käyttäjäksi.
 2. Etsi asetukset ohjauspaneelista ja valitse IDX-kokoonpano.
 3. Määritä tietosi, ilmoita hakutyyppi ja kartoitusalue.
 4. Ota IDX käyttöön ja suorita aktivointi loppuun.
 5. Näet koodin pala HTML-välilyönnissä. Kopioi koodinpätkä ja liitä se Wix-widget-sovellukseen iframe-kehysten näyttämistä varten.

Jos olet tehnyt kaiken oikein, näet listan sivulla. Prosessi saattaa olla hiukan aikaa vievä ja vaikea muille kuin teknikkoille. Lisäksi on olemassa mahdollisuus, että IDX näkyy väärin, etenkin mobiililaitteissa. Tästä syystä saattaa olla hyvä idea valita valmiita räätälöityjä IDX-järjestelmäratkaisuja.

Pohjaviiva

Toteutettu IDX-listaus on välttämätön kiinteistövälitysverkkosivustolle. Se voi näyttää olevan tärkein kilpailuetu, kun otetaan huomioon kova kilpailu niche-kilpailussa. Wixin avulla on helppo luoda verkkosivusto kaikille yrityksille. Kiinteistöt eivät ole poikkeus.

Laajennetun Wix-toiminnon ansiosta käyttäjillä on edelleen useita vaihtoehtoja, jotta ne eivät siirry toiselle alustalle. Kehystys on nopein ja yksinkertaisin vaihtoehto ilman, että sinun tarvitsee koodata tai valita maksettuja mukautettuja kehitysryhmiä. Jos kaipaat yksinoikeutta ja parannettua interaktiivisuutta, voit valita myös valmiita IDX-ratkaisuja. Valinta riippuu odotuksistasi ja budjetistasi.

Luo ilmainen kiinteistövälitys

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map