Kuinka luoda ilmainen foorumin verkkosivusto

Kuinka luoda ilmainen foorumin verkkosivusto


Verkkofoorumeilla on helppo aloittaa keskustelut, löytää samanhenkisiä ihmisiä ja myös edistää liiketoimintaamme. Foorumit voidaan suorittaa liitteenä suuremmalle verkkosivustolle tai ne voivat olla omia. Jos aiot luoda foorumin verkkosivusto, tässä on kolme tapaa suorittaa tämä tehtävä.

Monet uskovat, että foorumit kuolevat sosiaalisen verkostoitumisen takia. Itse asiassa foorumit ja viestitaulut olivat aiemmin olleet sosiaalinen media. Mutta tänään unohdamme kaikilla Facebook-, Twitter- ja Instagram-tileillämme keskustelufoorumit. Silti heillä on edelleen suuri arvo.

Usko tai älä, mutta foorumit ovat edelleen yksi suosituimmista paikoista kysyä ja vastata tuotemerkkejä ja tuotteita koskeviin kysymyksiin. Yritykset käyttävät niitä räätälöitynä ja paremmin kohdennettuna, hyvin organisoituneena sosiaalisena mediana, jota heillä on täysi hallinta. Eikö se ole hienoa?

5 tapaa luoda foorumin verkkosivusto

Foorumin luomisella tai lisäämisellä olemassa olevaan verkkosivustoon on useita etuja kerrallaan. Et vain organisoi verkkoyhteisöä ja kannusta käyttäjien aktiiviseen osallistumiseen, mutta lisää myös verkkosivustosi suosiota ja kasvattaa käyttäjäpohjaa pitkällä tähtäimellä. Lisäksi foorumit tarjoavat lisätietoja projektistasi ja kaikista niihin liittyvistä vivahteista, joista käyttäjät ovat kiinnostuneita.

Foorumin luomisprosessi ei ole niin monimutkainen, mutta siihen sisältyy useita pakollisia vaiheita. Menettelyn monimutkaisuus riippuu myös käynnistettävän foorumin tyypistä ja koosta, samoin kuin jokaiseen tarkoitukseen valitsemastasi web-rakennustyökalusta..

Foorumin perustamiseen ja hallintaan voidaan käyttää useita palveluita. Verkkosivuston rakentajat ovat kaikkein täynnä ominaisuuksia ja tehokkaimpia järjestelmiä, jotka mahdollistavat tällaisen projektin käynnistämisen, mutta voit myös suosia avoimen lähdekoodin alustoja. Monet heistä on suunniteltu erityisesti foorumin luomista ajatellen, ja toimivat siis hienosti tämän jokaisen tavoitteen saavuttamiseksi.

WixWix – on yksi suosituimmista nykyaikaisten DIY-verkkosivustojen rakentajista, joka mahdollistaa foorumin luomisen integroimalla erityinen foorumsovellus. Järjestelmässä on useita web-rakennustyökaluja ja mukautusvaihtoehtoja, jotka antavat projektillesi korkeatasoisen ilmeen. Wix

WordPressWordPress – on maailman suosittu sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa foorumin verkkosivuston rakentamisen bbPress-laajennuksen avulla. Tämä on erikoistunut foorumi-ohjelmisto, jonka WordPress-asiantuntijat ovat kehittäneet käyttäjän mielessä. WordPress

uCozuCoz – on yksi ominaisuuksilla täytetyimmistä pilvisivustojen rakentajista, jonka avulla voit luoda toiminnallisen ja helppokäyttöisen foorumin yhdistämällä ja aktivoimalla vastaava foorumin moduuli. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen foorumin mukauttamisen ja jatkohallinnan. uCoz

Facebook-ryhmäFacebook-ryhmä – on Facebook-sosiaaliseen verkostoon luotu ajattelijoiden ryhmä, jolla on samat ideat ja jotka haluavat olla yhteydessä muihin käyttäjiin, joilla on samat intressit ja tavoitteet. Ryhmät ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä, joilla on Facebook-tilit ja jotka haluavat liittyä yhteisökeskusteluihin. Facebook-ryhmä

phpBBphpBB – on ilmainen avoimen lähdekoodin foorumin rakennusohjelmisto, jota voidaan käyttää yhdistämään ihmisryhmä, jolla on samat tavoitteet ja edut. Ohjelmiston mukana tulee laaja tietokanta laajennuksia, jotka mahdollistavat minkä tahansa tarvitsemasi foorumityypin käynnistämisen ja mukauttamisen. uCoz

Riippumatta siitä, mihin foorumin luomisratkaisuun etsit, sinun on silti opittava sen soveltamisen perusteet. Jokaisessa järjestelmässä on edut ja haitat, mikä vaatii tarkoituksellista lähestymistapaa valintaprosessiin. Katsotaanpa nyt kunkin alustan ominaisuuksia valinnan helpottamiseksi.

1: Wix – paras foorumien rakentaja

Wix-keskustelupalsta

Vaikka olet äskettäin aloittanut työskentelyn web-rakennuksen kapealla, olet varmasti kuullut siitä Wix. Tämä on verkkosivujen rakentaja, jolla on yleinen luonne ja tunnustus. Se perustettiin vuonna 2006, ja sillä on yli 125 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Palvelu mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen käynnistämisen. Foorumit eivät ole poikkeus.

Palvelu on saanut suosiota ammattitaitoisten web-suunnittelijoiden ja aloittelijoiden keskuudessa helppokäyttöisyytensä, syventävän web-rakennuskokemuksensa ansiosta, sillä se takaa tarjoamiensa mukavuuksien, kohtuuhintaisuuden, joustavuuden ja monipuolisuuden suunnittelun räätälöintityökaluilla. Useita miljoonia verkkosivustoja on jo rakennettu tämän palvelun avulla, ja monia muita on vielä kehitteillä.

Wix-edut

 • WYSIWYG-editori. Tästä muokkausvaihtoehdosta johtuen käyttäjäkokemuksella ei ole paljon merkitystä foorumien luomisessa.
 • Wix-foorumi. Tämä ilmainen widget on saatavana Wix App -markkinoilla, sen avulla voidaan luoda online-yhteisö verkkosivuston ympärille ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia (helppokäyttöisyys, nopea asennus, kommentointivaihtoehto, tilaaminen muille käyttäjille, postituksen lisäys, muokkaaminen ja ajoittaminen, valokuvien ja videoiden integrointi, postinpoistovaihtoehto jne..).
 • WIX ADI. Keinotekoinen suunnittelu on kätevä työkalu, joka yksinkertaistaa foorumien luomisprosessia luomalla automaattisesti valmis verkkosivusto toimitettujen tietojen perusteella.
 • Niche-mallit. Wix tarjoaa sarjan laadukkaita niche-erityisiä mobiililaitteille optimoituja malleja, jotka sopivat täydellisesti foorumiisi.
 • Sovellusmarkkinat. Tämä on paikka, josta löydät useita widgettejä integroitavaksi edelleen foorumillesi (ChatRoom, kommentit, LiveChat, älykäs keskustelu, lomakerakentaja, ShoutOut Mailout jne.).

Wix on rikas ominaisuuksista, jotka auttavat sinua suorittamaan koko foorumin luomisprosessin helposti ja kätevästi.

Katso yksityiskohtainen luettelo ominaisuuksista Wix-arvostelu.

Kuinka luoda foorumi Wixin kanssa

Vuonna 2017, 10 vuoden kuluttua sen julkaisemisesta, Wix on mahdollistanut foorumien rakennuspäivityksen. Mietin, miksi tällaista vaihtoehtoa ei ollut aikaisemmin. Mutta nyt tätä verkkosivustojen rakentajaa pidetään monipuolisena.

Tässä on lyhyt opas, jolla luodaan ilmainen foorumi Wix:

 • Vaihe 1: Rekisteröidy Wixiin ja luo verkkosivusto.
 • Kuinka luoda ilmainen foorumin verkkosivusto

 • Vaihe 2: Valitse Forum App Wix App Marketista. Löydät sen sosiaalisten sovellusten osiosta (se on ilmainen).
 • Wix Forum -näkymä

 • Vaihe 3: Nyt olet saanut oletusfoorumin mallin. Kuten näette, Wix-foorumi eroaa normaalista fooruminäkymästä. Lohkokategorian rakenteella ja logokuvilla se näyttää ainakin modernilta ja houkuttelevalta.
 • Vaihe 4: Perusta foorumi. Wixillä on paljon foorumiasetuksia, mutta ne on pakattu kompaktiin 6 valikkovaihtoehtoon.
 • Wix-foorumin asetukset

 • Vaihe 5: Valitse foorumin viestinäkymä. Voit valita Kortti- tai Klassinen-näkymän.
 • Wix-foorumi

 • Vaihe 6: Julkaise verkkosivustosi ja foorumisi on suorana.

Kuten huomaat, foorumin luomisprosessi on helppoa ja nopeaa. Sillä ei ole väliä, mikä verkkosivustosuunnittelu sinulla on – opetusohjelma tarjoaa sinulle yksinkertaisia ​​ja ymmärrettäviä foorumin suunnitteluneuvoja.

Jos valitset ilmaisen Wix-suunnitelman, voit luoda verkkosivuston vain Wix-aliverkkotunnuksessa (sivustosi URL näyttää käyttäjän.wix [.] com / sitename). Lisäksi verkkosivustosi sisältää mainosbannerin. Luulen, että hyväksyt sen, että tällainen URL-osoite ja mainokset näyttävät epämiellyttäviltä. Ei korjausta, että sinun pitäisi tilata yksi maksettavista suunnitelmista, jotka alkavat 8,50 dollaria kuukaudessa.

Itse asiassa foorumi on kätevä työkalu selviytyäksesi kaikista henkilökohtaisista tai liiketoiminnallisista tehtävistäsi. Jos olet yrityksen omistaja, foorumiyhteys auttaa sinua:

 • parantaa verkkosivustosi (ja yrityksen) mainetta;
 • kiinnittää käyttäjien ja potentiaalisten liikekumppaneiden huomio;
 • kasvattaa asiakaskunta;
 • tuo voittoa;
 • lisätä asiakkaiden luottamusta;
 • lisää hakukoneiden yleiseen sijoitukseen jne.

Luo foorumi Wixin kanssa

2: WordPress + bbPress – ilmainen online-foorumiympäristö

Wordpress

WordPress – on nykyaikainen monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota laajojen integrointivaihtoehtojensa ja ammattimaisen suunnittelun räätälöintimenetelmänsä ansiosta. Alusta antaa tällä hetkellä miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa, ja sitä on syytä perustellusti pitää niche-johtajana. Jotta saat parhaan hyödyn WordPressin käytöstä, sinulla edellytetään olevan koodaustaitoja ja tarvitset myös aikaa palvelun hallitsemiseen.

Kun kyse on foorumien kehittämisestä WordPressillä, bbPress on sopivin vaihtoehto. phpBB – on paras ilmaisen foorumin laajennus, jonka WordPress-verkkosivuston ammattilaiset ovat luoneet erityisesti käyttäjän mukavuuden kannalta. Laajennus mahdollistaa täysin integroidun keskustelufoorumin integroinnin WordPress-pohjaiseen verkkosivustoon. Laajennus on keskittynyt joustavuuteen, yksinkertaisuuteen, nopeuteen, laatuun ja syvään WordPress-integraatioon. Tämä lopulta laukaisee arvokkaan tuloksen, johon luotat.

bbPress

WordPress + bbPress -edut

 • Vapaa käyttö. Sekä WordPress että bbPress ovat helppokäyttöisiä kaikille. CMS ei vaadi maksuja lataamisesta, asentamisesta ja tutkimisesta. Sama koskee laajennusta.
 • Yksinkertainen asennus. Sinun ei tarvitse olla koodaaja, jotta liität ja asennat laajennuksen. Prosessi on yksinkertainen, nopea ja intuitiivinen. Niin on myös lisäosien moderointi. Jos jotain et ymmärrä tai jos sinulla on epäilyksiä laajennuksen käytöstä (tai CMS), laaja käyttäjäyhteisön tuki on aina käsillä.
 • Täydellinen integrointi. Laajennus on täysin integroitu CMS: ään ja saat suoran pääsyn sekä keskustilille että yhtenäiselle järjestelmänvalvojan alueelle, jotta voit säätää tarvittavat asetukset. BbPress-laajennus tarkoittaa yleensä yhden napsautuksen asennusta, joka on nopeaa ja yksinkertaista. Järjestelmä tarjoaa myös yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet, jotka opastavat sinut helposti läpi koko prosessin.

Kaiken kaikkiaan WordPress tarjoaa runsaasti suunnittelun mukauttamis- ja integrointiominaisuuksia, jotka auttavat sinua käynnistämään ja hallitsemaan kaikenlaisia ​​foorumeita niiden koosta, kapeudesta ja monimutkaisuudesta riippumatta.

Kuinka luoda foorumi WordPressin kanssa

Jos olet oikeassa aloittaessasi foorumin WordPressin kanssa, muista seuraavat ohjeet, joiden avulla voit aloittaa helposti:

 • Vaihe 1: Hanki web-hosting. Yksi järkevimmistä ratkaisuista on Bluehost koska tämä on ylin isäntä, jota WordPress virallisesti suosittelee. Bluehost tarjoaa yksinkertaisen asennuksen yhdellä napsautuksella, kohtuuhintaisen hinnoittelun, nopean sivun latausnopeuden, joustavuuden, turvallisuuden, intuitiivisen ohjauspaneelin, lisäosien saatavuuden, roskapostisuojauksen ja paljon muita etuja.
 • Vaihe 2: Asenna WordPress. Tämä on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Bluehost toimittaa ohjeet, jotka auttavat helpottamaan CMS-asennusta.
 • Vaihe 3: Luo verkkosivusto CMS: n avulla ja muokkaa sen suunnittelua niche-vaatimustesi perusteella.
 • Vaihe 4: Lataa bbPress-laajennus ja integroi se verkkosivustollesi foorumin käynnistämiseksi.
 • Vaihe 5: Mukauta ja määritä foorumi. Valitse vaadittava malli, luo luokkia, alaluokkia, sivuliikkeitä ja aiheita.
 • Vaihe 6: Säädä SEO-asetuksia, jotta foorumi on käytettävissä Internetissä. Tämä voidaan tehdä myös yhdistämällä SEO-laajennukset. Niitä on paljon verkossa, ja sinun täytyy vain valita ne, jotka toimivat parhaiten projektisi kannalta.
 • Vaihe 7: Julkaise verkkosivusto, jotta foorumi toimii ja voit nauttia tuloksesta.

Foorumin rakentaminen WordPressin kanssa ei ole ollenkaan vaikeaa, jos osaat lähestyä prosessia mahdollisimman tehokkaasti. Sinun tulisi olla tietoinen hieman koodausta koskevasta tiedosta sekä tärkeimmistä toimista, joita tarvitaan tehtävän suorittamiseen vähällä vai ilman vaivaa. Ota huomioon alla luetellut vaiheet, jotta et unohda tärkeimpiä foorumin luomisvaiheita.

Luo foorumi WordPressin avulla

3: uCoz – Foorumin ja yhteisön verkkosivujen rakentaja

uCoz

Monimutkaisen foorumin luominen ei ole enää vaikea tehtävä. Siellä on monia DIY-ohjelmistoja, joiden avulla voit perustaa kunnollisen foorumin yön yli. Yksi näistä on uCoz-verkkosivustojen rakentaja. uCoz on suunnattu sekä loppukäyttäjälle että ammattilaisille, koska se tarjoaa sekä itse valmistamista että edistyneitä editointiratkaisuja.

Olitpa taitava web-kehittäjä, jolla on vuosien erikoistuminen tai aloittelija, joka on halukas perustamaan henkilökohtaisen tai yritysfoorumin, uCoz auttaa sinua onnistumaan siinä.

uCoz-edut

 • Foorumin moduuli. Moduuli on ilmainen ja helppo yhdistää olemassa olevaan verkkosivustoon. Sen avulla voit luoda foorumeita, joissa on mikä tahansa lukumäärä osioita vaadittavien toimintojen perusteella. Jokaisessa luomassasi foorumissa on joukko ominaisuuksia, kuten tila (aktiivinen tai suljettu), säännöt, kuvakkeet, salasana-asetukset, käyttäjän hallintaasetukset jne. Voit lisätä ja muokata viestejä tähän, luoda painikkeita ja kuvakkeita, lisätä minkä tahansa määrän RSS-syötteitä ja säikeitä sivua kohti, ladata useita tiedostoja kerrallaan jne..
 • Kehittynyt turvataso. Järjestelmä varmistaa palvelimiensa upean suojan DDoS-hyökkäyksiltä, ​​mikä lisää foorumin turvatasoa.
 • SSL-varmenneyhteys. Voit yhdistää SSL-varmenteen verkkotunnukseesi parantaaksesi verkkosivustosi turvallisuutta.
 • Mahdollisuus yhdistää foorumi olemassa olevaan verkkosivustoon. Järjestelmä mahdollistaa erillisen foorumin verkkosivuston käynnistämisen foorumin aliverkkotunnuksen avulla (kuten forum.site.com) riippumatta verkkosivuston rakentajasta tai CMS: stä, johon verkkosivusto on rakennettu. Tämä on erittäin kätevää, jos tarvitset foorumia etkä halua muuttaa alustaa, jolla se avattiin.

Vaikka uCoz ei ole erikoistunut foorumin verkkosivujen rakentaja, se tarjoaa erittäin tehokkaan foorumimoduulin. Sitä voidaan käyttää erikseen ja yhdessä muiden moduulien kanssa (Blogi, valokuva-albumit, online-pelit, verkkokyselyt, vieraskirja, UKK ja muut). Hyvä uutinen on, että voit käyttää sitä ilmaiseksi niin kauan kuin tarvitset. Voit jopa lisätä oman verkkotunnuksesi tarvitsematta päivittää tiliäsi. Joten, se on ehdottoman riskitöntä. Alla on lyhyt vaihe vaiheelta ohje foorumin luomiseksi uCoz: n avulla:

Lue täydellinen uCoz-arvostelu Lisätietoja.

Kuinka luoda ilmainen foorumi uCozilla

Foorumin perustaminen uCozilla on erittäin helppoa, mutta haluamme silti antaa hyvän perusteellisen askel askeleelta läpi:

 1. Rekisteröidy ja vahvista rekisteröinti. Rekisteröinti on ilmaista, eikä se vaadi laskutustietojen syöttämistä.
 2. Valitse verkkotunnus. Tässä on huomattava, että uCozilla on kolme vaihtoehtoa: 1) käyttää aliverkkotunnusta (https: //sitename.ucoz [.] fi /); 2) liittää aiemmin ostettu verkkotunnus; tämä vaihtoehto on saatavana myös ilmaisille käyttäjille; 3) ostaa uuden verkkotunnuksen https: //domains.ucoz [.] Com /.
 3. Luo uCoz-foorumi

 4. Valitse malli. Sinulla on jälleen kolme vaihtoehtoa. Ensinnäkin, voit siirtyä tavalliseen malliin. Toiseksi voit luoda oman suunnittelun. Kolmanneksi, voit valita maksetun yhden virallisesta myymälästä. Suosittelen, että aloitat yhdellä ilmaisista, tavallisista malleista. Voit vaihtaa sen milloin tahansa. Viimeisimmät ilmaiset mallit ovat kaikki reagoivia, ja Google on ilmoittanut niiden mobiilihakutuloksissa mobiiliystävällisiksi.
 5. Luettelo malleista uCoz

 6. Ota foorumin moduuli käyttöön. Moduuleja on 22, mukaan lukien Mini Chat, Kyselyt, Julkaisija, Blogi, Sivustouutiset, Testit, Mainostaulu, Foorumit ja muut. Jos joudut rakentamaan foorumin, on selvää, että ydinmoduulisi on foorumi. Mikään ei kuitenkaan estä aktivoimasta ylimääräisiä moduuleja sivustosi toiminnallisuuden laajentamiseksi. Voit siis lisätä blogiisi, kyselyyn, mainostaulun ja jopa Eshop -foorumin foorumiisi, jos niin haluat. Moduulit voidaan kytkeä päälle ja pois päältä milloin tahansa.
 7. Foorumin moduuli Valitse

 8. Mukauta foorumiasi, lähetä sisältöä ja siirry live-tilaan. Nyt on aika muokata foorumiasi, erityisesti:
  • valitse kuvakkeet foorumillesi;
  • aseta ketjujen / viestien lukumäärä sivua kohti;
  • aseta viestin enimmäispituus;
  • aseta ladatun enimmäiskoko ja enemmän.

Kun olet säätänyt toiminnallisuuden, voit hienosäätää sivustosi ulkoasua. Mallien oikein muokkaamiseksi sinulla on oltava perustiedot CSS: stä ja HTML: stä.

uCoz Fooruminäkymä

Foorumin moduuli on läheisessä yhteydessä Käyttäjät-moduuliin, joka asennetaan automaattisesti jokaiselle verkkosivustolle. Säädä sen asetuksia hallitaksesi sitä, kuka voi jättää merkintöjä, valvoa viestejä, lähettää tiedostoja, luoda kyselyjä, poistaa viestiketjuja jne.

Kun olet julkaissut verkkosivuston, voit jatkaa sen käyttöä ilmaiseksi. Kiinnitä huomiota siihen, että kaikkien ilmaisten tilien on näytettävä mainoksia. Päivitä verkkosivustosi päästäksesi eroon ilmoituksesta. Mainokseton uCoz-sivustot alkavat 5,99 dollaria kuukaudessa.

Foorumin rakentaminen uCozilla on monimutkaisempaa kuin sen käynnistäminen Wixin avulla. Alusta vaatii tietyn määrän koodaustaitoja, mutta tämä ei tarkoita, että aloittelijat eivät pysty hallitsemaan sitä tarvittaessa.

Jos teet kaiken oikein ja sijoitat vähän vaivaa ja aikaa, verkkosivuston rakentaja antaa sinun luoda täydellisiä foorumeita henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön. uCoz toimii hyvin niche-foorumien käynnistämisessä (auto, musiikki, nainen jne.), ne jotka peliyhteisöt sekä paikalliset naapuruus- tai kaupunkifoorumit.

Luo foorumi Ucozin kanssa

4: Facebook-ryhmä – jälleen yksi tapa saada foorumi

Facebook-ryhmä

Facebook-ryhmä voidaan pitää eräänlaisena vaihtoehtona nykyajan foorumeille. Tämä on yhteisö, joka koostuu rekisteröityneistä Facebook-jäsenistä, joita yhdistää sama idea tai joilla on samat edut ja tavoitteet. Yhden Facebook-ryhmän kiistattomia etuja on, että kaikilla osallistujilla on jo tilinsä ja suurin osa heistä käy säännöllisesti sosiaalisessa verkostossa. Tämä tarkoittaa, että säännölliset ryhmäpäivitykset näkyvät selvästi syötteessä, mikä lisää kaikkien ryhmässä julkaisemiesi uutisien, tapahtumien, viestien ja muiden asioiden näkyvyyttä..

Sinun tulisi kuitenkin myös tietää, että minkä tahansa Facebook-ryhmän mahdollisuudet ovat melko rajalliset. Ja yksi syy taas on tarve kirjautua sosiaaliseen verkostoon nähdäksesi päivitykset. Tämä vaatii ehdottomasti ylimääräistä vaivaa, halua ja aikaa. Jos henkilöllä ei ole tiliä, ryhmään ei voi liittyä, katsella / jakaa äskettäin lisättyjä viestejä, lisätä / katsella kommentteja jne..

Foorumi tai Facebook-ryhmä: Hyödyt ja haitat

Yhteisön verkkosivuston luomisessa foorumi on aina ollut ensimmäinen mieleen tuleva asia. Ajan myötä alamme kuitenkin havaita Facebook-ryhmien kasvavaa suosiota. Aivan kuten foorumit, ne yhdistävät enimmäkseen ihmisiä, joilla on samat intressit ja he ovat myös keskittyneet tietyn idean ympärille. Katsotaanpa foorumien ja Facebook-ryhmien hyviä ja huonoja puolia.

Plussat foorumeista

 • Useiden haarojen ja ketjujen saatavuus laajempaa ja yksityiskohtaisempaa aihepiirin kattavuutta varten;
 • Helppokäyttöisyys vaadituissa tiedoissa ja aiemmat keskustelut;
 • Lisäasetukset, kuten yksityisviestit, tilan asettaminen, tekstin muotoilu ja paljon muuta;
 • Jäsenprofiilien saatavuus yksityiskohtaisilla käyttäjätiedoilla;
 • Allekirjoitukset kunkin virkaan joustavaa ja sujuvaa ylennystä varten;
 • Automaattinen käyttöoikeus ilman tarvetta hyväksyä kutakin jäsentä (joillakin foorumeilla saattaa kuitenkin olla vakava moderointi);
 • Parannettu aiheiden ja viestien luokittelu;
 • Yhdistä käyttäjät, jotka ovat todella kiinnostuneita tietystä sisällöstä.

Facebook-ryhmien plussat

 • Suurimmalla osalla käyttäjiä on olemassa (ei vääriä) tilejä, mikä lisää todellisen kiinnostuksen todennäköisyyttä ryhmän osallistumiseen;
 • Käyttäjät käyvät usein heidän tilillään ja käyvät todennäköisemmin ryhmässä ja osallistuvat keskusteluihin useammin.
 • Nopeammat vastaukset;
 • Facebook-sovellusten saatavuus eri laitteille;
 • Välittömät ilmoitukset ryhmäpäivityksistä

Nyt kun tiedät foorumien ja Facebook-ryhmien edut, on korkea aika keskittyä niiden haitoihin.

Miinukset foorumeilla

 • Suurempi mahdollisuus kohdata teknisiä ongelmia;
 • Tarve kannustaa lisää käyttäjiä parantamaan SEO-tuloksia ja osallistumaan aktiivisesti aihekeskusteluihin.
 • Foorumin perustaminen on vaikeampaa, ja tässä on ajateltava monia teknisiä vivahteita;
 • Tarve ryhtyä tehostettuihin roskapostin torjuntatoimenpiteisiin, koska on monia käyttäjiä, jotka luovat tarkoituksella vääriä tilejä vilpillisistä toimista.

Facebook-ryhmien haitat

 • Facebook tarjoaa nyt niin paljon tietoa, että sen päivitykset voivat kadota helposti muiden ryhmän uutisten joukossa. Tämä on haitta sekä ryhmän omistajille että sen jäsenille;
 • Tarve rekisteröidä ja täyttää oikea henkilökohtainen profiili;
 • Tiukka tarve noudattaa Facebook-käytäntöjä ja käyttöehtoja.

Joten mikä on parempi – foorumi tai Facebook-ryhmä? Sinun on itse päätettävä, tietääkö todelliset aikomuksesi ja verkkoyhteisön tarpeesi, koska sinä itse. Molemmat vaihtoehdot ovat suosittuja ja voit jopa käyttää niitä kerrallaan.

Foorumit ovat kuitenkin edelleen johtajia tässä vertailussa. Ne ovat kätevämpiä sekä käyttäjille että omistajille. Ne kattavat laajan aihealueen samalla kiinnostuksen alalla. Foorumit ovat olleet olemassa pidemmän aikaa kuin Facebook-ryhmät. On selvää, että useammat ihmiset ovat tottuneet niihin, ja siten suosimaan tätä vaihtoehtoa useammin.

5: phpBB – avoimen lähdekoodin foorumin rakennusohjelmisto

phpBB

phpBB – on luultavasti yleisimmin käytetty ja suosituin fooruminrakennusohjelmisto, jota kehitetään jatkuvasti parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Se on varma syy sisällyttää se parhaiden foorumien luontityökalujen luetteloon. Sinun tulisi kuitenkin myös muistaa, että ohjelmisto on myös monimutkaisin tapa luoda foorumi.

Avoimen lähdekoodin ohjelmia ei ole helppo hallita ja käyttää. Ne vaativat ehdottomasti alustavaa verkkosivujen suunnitteluosaamista ja kunnollisen tuloksen saavuttaminen täällä vie paljon enemmän aikaa. Aloittaaksesi foorumin rakentamisen avoimen lähdekoodin ohjelmistojen avulla, sinun on ensin valittava yksi foorumi hanki verkkotunnus ja isännöinti.

Jos olet web-suunnittelun ammattilainen tai koodauksen harrastaja, saatat pitää mielestäsi ajatusta käyttää avoimen lähdekoodin ohjelmistoja foorumien luontityökaluna. Tämä ei kuitenkaan ole kuitenkaan paras ratkaisu, koska nämä ohjelmat eivät ole aivan turvallisia verkkosivustojen turvallisuuden kannalta. Ne vaativat myös paljon aikaa, jotta aloittelijat hallitsevat ne hyvin. Jos olet päättänyt käynnistää foorumin (jopa suuren), avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käytöllä ei ole mitään järkeä.

phpBB Edut

 • Suosio. Ohjelmisto on tällä hetkellä yleisin foorumin rakennusratkaisu, jota käytetään käyttäjien antamiseksi liittyä ajattelijoiden yhteisöön. Alusta vaatii erityisiä taitoja ja verkkosivujen suunnitteluun liittyvää tietämystä, jotta niitä voidaan käyttää hyväksi.
 • Rikas tietokanta laajennuksia. Järjestelmä tarjoaa laajan tietokannan laajennuksista ja tyyleistä, jotka käyttäjät ovat erityisesti luoneet paremman foorumin rakennuskokemuksen saamiseksi. Tietokannat sisältävät erilaisia ​​kuva- ja tyylipaketteja, joita tarvitaan foorumin luomiseen ja mukauttamiseen nopeasti.
 • Kustannus. phpBB on ehdottoman ilmainen ohjelmisto, jota voit testata ja käyttää sitten ilmaiseksi. Jos alustasta löytyy jotain, jota et ymmärrä, on informatiivinen yhteisöfoorumi, jossa kaikki jäsenet (sekä käyttäjät että henkilökunta) ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa järjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

Kuinka luoda ilmainen foorumi phpBB: n avulla

 • Vaihe 1: Hanki web-hosting. phpBB suosittelee virallisesti käyttöä Bluehost yhtenä luotettavimmista ja ammattimaisimmista isäntistä, joita nykyajan markkinarakoilla on tarjolla.
 • Vaihe 2: Lataa ja asenna ohjelmisto. Jos sinulla on tarpeeksi FTP-tietämystä selviytyäksesi phpBB: n asennuksesta yksin, aloita purkamalla phpBB-arkisto järjestelmän paikalliseen hakemistoon. Lataa sitten kaikki tiedostot arkistosta palvelimesi / isäntähakemiston verkkohakemistoon, muuta tarvittavat käyttöoikeudet, ohjaa selaimesi sijaintiin phpBB3-tiedostoilla lisäämällä install / app.php tai yksinkertaisesti asenna / ja viimeistele viimein asennus . Tätä varten sinun on täytettävä kaikki järjestelmän pyytämät tiedot. Älä unohda tarkistaa ohjelmiston toimintaa asennuksen jälkeen.
 • Vaihe 3: Rekisteröidy järjestelmään ja kirjaudu vasta luodulle tilillesi järjestelmänvalvojana. Siirry järjestelmänvalvonnan ohjauspaneeliin ja napsauta sitten Foorumit-luokkaa, jonka näet siellä.
 • Vaihe 4: Anna uuden foorumin nimi tekstikenttään ja napsauta sitten Luo uusi foorumi -painiketta.
 • Vaihe 5: Määritä käytettävissä olevat asetukset uuden foorumin vastaavissa kentissä, nimittäin sen nimi, tyyppi jne.
 • Vaihe 6: Napsauta ”Lähetä” -painiketta, jonka näet sivun alareunassa, kun olet tehnyt asetukset kokoonpanoon.
 • Vaihe 7: Muokkaa uusia foorumin käyttöoikeuksia tarpeidesi mukaan määritelläksesi luettelo käyttäjistä, joilla on pääsy siihen.
 • Vaihe 8: Vieraile hakemistosivulla vahvistaaksesi uuden foorumin luomisesi.

Kuten yllä olevasta vaiheluettelosta nähdään, foorumin rakentaminen phpBB: n kanssa ei ole niin yksinkertaista verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Järjestelmään totuttelu ja sen kanssa foorumin perustaminen vie ehdottomasti aikaa, vaivaa ja tietoa

Luo foorumi phpBB: n kanssa

Kuinka luoda onnistunut foorumi

Jotta foorumin verkkosivustosi menestyisi, sinun tulisi aluksi ymmärtää, että verkkoyhteisöihin liittyvillä käyttäjillä on monipuoliset intressit ja tavoitteet. Tämä on yleinen väärinkäsitys, että vain musiikin harrastajat tai ihmiset, joilla on harrastuksia, liittyvät verkkoyhteisöihin löytääkseen ajattelijoita sieltä. Se ei ole totta. Kiinnostuksen kohteet eroavat toisistaan ​​ja foorumitkin.

Mitä tahansa yritystäsi ohjaat, verkkosivustollasi on aina käyttäjiä, jotka haluavat tulla foorumin jäseniksi pysyäksesi ajan tasalla uusimmista uutisista ja päivityksistä. Foorumi on täydellinen paikka löytää vastauksia moniin palaviin kysymyksiin ja pitää yhteyttä samanhenkisten ihmisten kanssa avoimen kanavan kautta 24 tuntia vuorokaudessa. Nämä ovat välttämättömiä kohtia, jotka foorumisi tulisi sisältää menestyäksesi:

 • Muokattu logo. Käynnistänyt foorumin ja varmistaaksesi, että se toimii hyvin, sinun on pakollista lisätä yrityksesi logo siihen. Jos aiot käyttää foorumia omaan tarkoitukseen, ajattele oman logon luomista ja liitä se foorumiin. Tämä paljastaa verkkoyhteisösi ammattimaisuuden ja uskottavuuden ja lisää sen mainetta.
 • lisäykset. Vallitsevalla määrällä foorumeita on vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, joten paras tapa antaa foorumillesi henkilökohtainen ilme on tehdä lisäyksiä. Lisäämällä esimerkiksi hakkereita kuten päiväkirja tai kauppa, rohkaiset käyttäjiä palaamaan verkkosivuille uudestaan ​​ja uudestaan ​​nauttimaan näistä vaihtoehdoista.
 • Ainutlaatuiset tyylit. Oletusfoorumityylit voivat näyttää melko tylsiltä toisin kuin yksilöllisillä. Älä unohda mahdollisuutta luoda oma foorumin tyylisi. Jos et voi, käytä integroitua tyylinhallintaominaisuutta. Tämä voi viedä jonkin aikaa, mutta tulos on varmasti sen arvoinen.
 • Epätavalliset tarjoukset. Olemassa olevien jäsenten pitäminen kiinnostuneina vierailusta foorumillasi on paljon vaikeampaa kuin houkutella heitä ensimmäistä kertaa. Tätä tarkoitusta varten on järkevää järjestää kilpailuja ja tehdä epätavallisia tarjouksia, jotka rohkaisevat käyttäjiä käymään foorumillasi. Tällaisia ​​kilpailuja voidaan järjestää esimerkiksi joka kuukausi, ja voit jopa palkita voittajat rohkaisevilla palkinnoilla. Tämä on yksi temppuista, jotka todella toimivat.
 • säännöt. Ei ole foorumeita ilman sääntöjä, ja sinun ei myöskään pitäisi olla poikkeus. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sääntöluettelon olisi oltava liian pitkä. Sen sijaan sen tulisi sisältää tärkeimmät kohdat, joista jokaisen foorumin jäsenen tulisi olla tietoinen. Säännöt paljastavat ammatillisen lähestymistavasi liiketoimintaan yleensä. Säännöt voivat vaihdella foorumisi erikoistumisen suhteen, joten harkitse aikaasi miettimään niitä etukäteen.
 • Varo pahanlaatuisia jäseniä. Foorumin pitäminen on usein jopa monimutkaisempaa kuin sen käynnistäminen. Tämä johtuu siitä, että sinun on varottava erityyppisiä verkkopetoksia ja pahanlaatuisia jäseniä, jotka käyvät foorumilla hankkimaan omia tarkoituksiaan. Jos et löydä näitä elementtejä kerralla, foorumin maine voi olla vaarassa. Joten osallistu aktiivisesti kaikkiin keskustelufoorumeihin tunnistaaksesi roskapostittajat ja peikot mitä nopeammin – sitä parempi ja pysyäksesi tietoisena foorumisi sisällöstä.

5 suosituinta asiaa, jotka tekevät foorumistasi suositun

Kaikille foorumeille ei ole yhdenlaista menestyssuositusta ja -vinkkejä. Verkkoyhteisöt eroavat toisistaan, mikä johtaa tarpeeseen sisällyttää monipuoliset ominaisuudet. Voit kuitenkin silti hyödyntää yleisimpiä ohjeita, jotka auttavat tekemään foorumistasi suositun. Tässä on joitakin niistä:

 1. Sisältö. Foorumissasi on kyse sisällöstä, johon se liittyy. ”Käyttäjät voivat käydä siellä kerran tai kahdesti vain kiinnostuksen vuoksi, mutta jos he eivät löydä sieltä jotain, mitä he todella tarvitsevat, he tuskin tulevat takaisin. Koska nykyään on saatavilla niin monia foorumeita, sopivimman löytäminen ei ole enää ongelma, ja ensisijaisena tehtävänäsi on lisätä vain asiaan liittyvää ja ainutlaatuista sisältöä, joka eroaa kilpailijoiden lähettämästä sisällöstä..
 2. Jäsenet. Useimpien foorumien menestys ja suosio riippuvat paljon niiden jäsenistä. Tarkoitan niitä, jotka aktiivisesti osallistuvat keskusteluihin ja lisäävät sisältöä, joka voi olla mielenkiintoista ja hyödyllistä muille jäsenille. Tämä on onnistuneen verkkoyhteisön ydin ja perusteet. Kun foorumi on vielä uusi, tuskin siinä on paljon jäseniä kerralla. Se on selvää. Voit mennä täällä kahdella tavalla. Voit rohkaista ystäviäsi lähettämään viestejä aktiivisesti tai palkata jonkun, joka tekee sen, kunnes foorumi on saanut suosiota. Mikään ei ole tehokkaampaa kuin todelliset ihmiset, jotka lähettävät säännöllisiä keskusteluja foorumin keskusteluihin.
 3. Luo foorumin video-opas. Moderneissa foorumeissa on usein edistyneitä ominaisuuksia, jotka saattavat tuntua liian monimutkaisilta verkkoyhteisön jäsenille. Haku- ja viestivaihtoehdot, ilmoitukset, lähettäminen, allekirjoitukset, yksityinen viestintä… Tämä on epätäydellinen luettelo siitä, mitä jäsenet voivat kohdata foorumillasi. Foorumin video-oppaan luominen on paras tapa antaa foorumin jäsenille tietoja, joita he tällä hetkellä tarvitsevat.
 4. Osallistu itse foorumin keskusteluihin. Foorumin jäsenille ei ole mitään rohkaisevampaa kuin pitää yhteyttä sen omistajaan. Paras tapa tehdä se on osallistua päivittäin foorumin keskusteluihin omillaan tai jopa tehdä online-foorumin videopuheluita ja konferensseja. Jos mahdollista, älä unohda tilaisuutta järjestää ajoittain todellisia tapaamisia foorumisi jäsenten kanssa. Mikään ei voi olla tehokkaampaa käyttäjille kuin reaaliaikaiset keskustelut omistajan kanssa, joka on vilpittömästi kiinnostunut verkkoyhteisön kehittämisestä.
 5. Tarjoa säännöllisille vierailijoille erikoisrivit. Ajan myötä tulee käyttäjiä, jotka ovat edelleen innostuneita foorumistasi ja joista tulee sen säännöllisiä kävijöitä. He osallistuvat päivittäisiin keskusteluihin, aloittaen siten foorumin viestinnän ja pitäen sen hengissä. Jos foorumillasi on jo sellaisia ​​jäseniä, on ehdottomasti järkevää tarjota heille erityisryhmiä aktiivisen foorumin osallistumisen kannustamiseksi tulevaisuudessa. Näin voit palkita heidän omistautumisensa ja tunnistaa heidät koko verkkoyhteisössä.

johtopäätös

Foorumin kehittäminen on aikaa vievä, haastava ja melko monimutkainen prosessi, joka vaatii erityisiä taitoja, tietoa ja budjetti- / ponnistusinvestointeja. Foorumin luomisprosessin monimutkaisuus riippuu asettamistasi tavoitteista, tavoitteista, joita haluat käyttää, taitoistasi ja verkkosivujen suunnittelun tietoisuudesta sekä erityisistä projektinyansseista. Myös foorumin rakennusohjelmiston valinnalla on paljon merkitystä.

WixWix on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla on mahdollista käynnistää foorumeita integroimalla muokattava foorumi-widget. Alusta tarjoaa laajan valikoiman verkkosuunnittelutyökaluja ja antaa pääsyn foorumin hallintavaihtoehtoihin, joiden avulla voit käynnistää ammattimaisen täysin varustetun foorumin. Siihen ei tarvita koodausta tai verkkosivujen suunnittelutaitoja. Wix.com

WordPressWordPress – on nykyaikainen CMS, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota integrointivaihtoehtojensa ja tehokkaiden mukauttamistyökalujensa ansiosta. Jos haluat aloittaa keskustelun WordPressillä, sinun on kytkettävä bbPress-laajennus. Tämä on foorumi-ohjelmisto, jonka avulla voit tehokkaasti käynnistää ja hallita kaikenlaisia ​​ominaisuuksilla täytettyjä verkkoyhteisöjä. WordPress.org

uCozuCoz – on suosittu DIY-verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa poikkeuksia foorumien rakennuskokemuksesta foorumimoduulien integroinnin kautta. Projektin räätälöimiseksi ja tarvittavan ilmeen valitsemiseksi on useita työkaluja. uCoz.com

Facebook-ryhmäFacebook-ryhmä – on Facebook-sosiaalisessa verkostossa avattu ryhmä, joka yhdistää ihmisiä, joilla on samat ideat, ajatukset, kiinnostuksen kohteet ja jotka haluavat keskustella aiheista, kommunikoivat ajattelijoiden kanssa ja pysyvät vain ajan tasalla viimeisistä markkinarakopäivityksistä. Tällaiset ryhmät ovat käytettävissä vain niille käyttäjille, joilla on Facebook-tili ja jotka tekevät päätöksen liittyä niihin. Facebook-ryhmä

phpBBphpBB – on suosituin avoimen lähdekoodin foorumien rakennusohjelmisto, jota on melko vaikea hallita ja käyttää. Ohjelmisto on ehdottoman ilmainen, mutta foorumeiden käynnistäminen ja hallitseminen vie aikaa ja taitoja. phpBB.com

Siksi, jos olet aloittelija, on ehdottomasti järkevää käyttää Wixiä, koska tämä on tällä hetkellä yksinkertaisin ja kaikkein täydennetty verkkosivustojen rakentaja, joka toimittaa tehokkaita foorumien rakennustyökaluja. Järjestelmä on niin helppokäyttöinen kaikille, että sinulla ei tarvitse olla koodaus- tai verkkosuunnittelutaitoja tottuaksesi siihen. Sinun on valittava vaadittava suunnitelma tulevan foorumin toiminnallisuuden ja etukäteen asettamiesi tavoitteiden perusteella.

Oletko edistynyt käyttäjä, jolla on tarkoitus perustaa ja hallita monimuotoista foorumia laajalle käyttäjäyhteisölle? Sitten WordPressin, uCozin tai phpBB: n käyttö on fiksu idea. Sinun on valittava vaihtoehto, joka toimii parhaiten projektiosi. Jos et kuitenkaan aio luoda ja päivittää enemmän kuin 1-2 keskusteluaihetta, Facebook-ryhmän luominen voi myös olla hyvä tapa ulos sinulle ja verkkoyhteisösi jäsenille.

Joka tapauksessa, foorumit ovat edelleen osa sosiaalista mediaa, ja niitä tulisi käyttää keinona luoda vahvoja yhteisöjä ja saattaa olemassa olevat yhteisöt yhteen. Huolimatta jatkuvasti kasvavista sosiaalisista verkostoista, foorumit eivät ole vain vararenkaita. Näyttää siltä, ​​että jokaisella sivuston rakentajalla on foorumi. Foorumit eivät ole kuolleita.

Luo ilmainen foorumin verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map