Kuinka luoda kirkon verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda kirkon verkkosivusto ilmaiseksi


Internetin nopean osallistumisen ja yhteiskunnan digitalisoinnin myötä, 96% pastoreista käyttää tietokoneita ja laitteet pääsyä maailmanlaajuiseen verkkoon. Ei ole yllättävää, että kannattamattomat organisaatiot haluavat olla edustettuina myös verkossa. Esimerkiksi kirkon verkkosivusto varmistaa laajemman esittelyn ja mahdollisuuden tuoda lisää ihmisiä yhteisöön. Mikä on tärkeämpää, tällainen lähestymistapa takaa entistä enemmän vierailijoita kirkon ovien kautta kuukausien jälkeen.

Keskeinen ongelma on, että suurin osa organisaatioista ja uskonnollisista yhteisöistä pelkää käsitellä rakennusprosessia pitäen sitä liian monimutkaisena ja kalliina. Kirkot, joilla on sivustoja, pakotettiin maksamaan tuhansia dollareita palkkaamalla kehitysryhmiä tietämättä, että on ilmainen ratkaisu kirkon verkkosivun luomiseen tyhjästä.

Syyt siihen, että kirkko luo verkkosivuston

Ennen kuin pääsemme lähemmäksi rakennusprosessia, meidän on selvitettävä muutama asia. Aliarvioivatko pastorit kirkon verkkosivuston tärkeyttä? Mitä hyötyä siitä on? Kuinka se auttaa pitämään yhteisöä kiinni? Ymmärtääksemme menettelyn tärkeyden, selvitetään tärkeimmät hyödyt, joita kirkolla on sivusto.

Syy 1 – Lahjoitukset ja osallistuminen

Verkkosivusto tarjoaa uusia mahdollisuuksia kerätä varoja. Kirkoilla on nyt turvallinen ja laillinen tapa hyötyä hyväntekeväisyysosuuksista ja vastaanottaa digitaalisia lahjoituksia. Kuten olemme aiemmin todenneet, globaalilla digitalisoinnilla on valtava vaikutus kaikkiin päivittäin käsittelemiimme liiketoimiin.

Viimeisimpien tilastojen mukaan, 60% kävijöistä on valmis lahjoittamaan, kun taas lähes puolet kirkoista antaa kävijöiden osallistua luottokortteihin. Kirkon verkkosivusto helpottaa näiden varojen käsittelyä, kun taas seurakunnalla on yksinkertaisempi ja nopeampi tapa lahjoittaa sijainnista tai ajasta huolimatta..

Syy 2 – Johdanto yleisölle

Toinen tärkeä syy on mahdollisuus kirkon johdolle esitellä yleisölle. Hyödynnä verkkosivustosi ja korosta joitain suosituimmista ohjelmista, palveluista tai tapahtumista. Anna yhteisösi sukeltaa syvälle siihen, miten käytät tosiasiallisesti vuorovaikutusta kirkon kävijöiden kanssa, millaisia ​​palveluita tarjoat jne.

Joillakin kävijöillä on nolo vierailla kirkossa ensimmäistä kertaa. Verkkosivusto antaa heille tuntea olonsa mukavammaksi, koska heillä on jo tarvittavat käsitykset käydessään paikassa yksin. Seurauksena on, että meillä on rohkaisua.

Syy 3 – Jaa tapahtumasi verkossa

Paperikalenterien ja esitteiden päivät ovat poissa. He tuskin ovat sen rahan arvoisia, kun harkitaan nopeampia ja yksinkertaisempia tapoja tiedon jakamiseen. Kirkkojen ei enää tarvitse käyttää tuhansia dollareita painotuotteisiin.

Verkkosivustolla on helppo jakaa tulevia tapahtumia ja kokouksia eri kanavien, kuten sosiaalisten verkostojen, digitaalisten yhteisöjen, jne. Kautta. Yhtäältä pidät seurakuntasi tunnustettuna. Toisaalta säästät rahaa ja laajennat kirkon tunnistusta verkossa.

Syy 4 – Pidä yhteisö sitoutuneena

Jokainen kävijä on innokas antamaan panoksensa yhteisöön. Ihmiset haluavat osallistua kirkon elämään millään tavalla. Esimerkiksi, katto on korjattava, eikä sinun tarvitse korjata sitä itse. Hyödyllisiä tietoja palvelumahdollisuuksista verkkosivustolla antaa sinulle löytää henkilön, joka on valmis antamaan käden.

Kyse ei ole avun kysymisestä. Pääideana on kannustaa vapaaehtoisia ja yhteisöjä, jotka ovat valmiita jakamaan tai auttamaan. Verkkosivun avulla on helppo pitää seurakuntaa ajan tasalla palvelevista virkamatkoista ja tulevista tapahtumista.

Syy 5 – Osallistuminen oppimisprosessiin

Kirkon verkkosivuilla voidaan lisätä osallistumista uskonnolliseen oppimiseen. Voit esimerkiksi käyttää alustaa kutsuaksesi lisää ihmisiä liittymään rukousryhmiin sekä osallistumaan avoimiin Raamatun opintoihin. Jokainen yhteisön jäsen voi valita ohjelman tai toiminnan osallistuakseen suoraan verkkosivustolle.

Jotta tällainen konsepti saadaan elämään, sinun on ehkä palkattava kehitysryhmä, joka harkitsee verkkosivuston monimutkaisuutta tai valitsee halvemman, nopeamman ja helpomman vaihtoehdon Wix. Järjestelmä on toiminnallisempi ja joustavampi verrattuna kirkonrakennussivustoihin, joiden ominaisuudet tai työkalut ovat joskus melko rajalliset. Lisäksi ne eivät tarjoa paljon suunnittelusta ja räätälöinnistä Wixiä lukuun ottamatta.

Samanaikaisesti kalliilla hankkeilla saattaa joskus näyttää olevan hyödytöntä ja niillä ei ole vaikutusta, mikä tarkoittaa räätälöityjen kehittäjien palkkaaminen on ajanhukkaa. Siksi päätimme tarkentaa joitain tärkeitä vaiheita kirkon verkkosivuston luomiseen. Näet kaikki rakennusprosessin vaiheet Wixin avulla – ilmainen ja helppokäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu muille kuin teknikkoille.

5 vaihetta kirkon verkkosivuston luomiseksi ilmaiseksi

Wix

Wix – on SaaS-verkkosivustojen rakentaja. Se tarkoittaa, että sitä voi käyttää suoraan selaimessa ilman, että sinun on ladattava lisäohjelmia. Tärkein etu on, että sitä on erittäin helppo käyttää jopa pastoreille, jotka tuskin mitään teknistä tietoa, etenkin web-suunnittelussa tai ohjelmoinnissa.

Toiseksi, alusta näyttää joustavammalta verrattuna kirkko-erikoistuneet verkkosivustojen rakentajat. Wix tarjoaa rikkaamman ominaisuusjoukon, jonka avulla voit mennä muurauslaatta-rakenteen ulkopuolelle ja rakentaa kiinnostavamman sivuston halvemmalla.

Tarvitset vain kirjautumisen sisään ja tarvittavien elementtien lisäämisen sivulle. Kolmanneksi, Wixillä on ilmainen suunnitelma, joka on hieno voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka haluavat säästää pari taalaa. Valmistaudu suorittamaan seuraavat vaiheet rakennusprosessin suhteen.

Vaihe 1. Kirjaudu sisään

SaaS-ratkaisuna Wix ei vaadi ohjelmistolatausta. Tarvitset vain tietokoneen, joka on kytketty Internetiin. Siirry Wix-verkkosivustoon, paina “Kirjaudu sisään” -painiketta, ilmoita salasanasi ja sähköpostiosoite (voit halutessasi käyttää Google-tilin sosiaalisia sivustoja) ja aloita rakennusprosessi.

Toivomme, että sinulla on jo aktiivinen sähköpostiosoite. Jos ei, suosittelemme Google-tilin luomista käyttämään sen tarjoamia ilmaisia ​​palveluita, kuten Gmail. Voit käyttää sitä myös kirjautuaksesi sisään tulevaisuudessa ilman, että sinun täytyy kirjoittaa salasanaa ja lähettää sähköpostia jatkuvasti.

Vaihe 2. Valitse malli

Wixillä on erillinen asettelukategoria reagoivilla malleilla, jotka viittaavat uskontoihin, voittoa tavoittelemattomiin ja hyväntekeväisyysjärjestöihin. Selaa vain kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja ja valitse haluamasi vaihtoehto. Yleensä malleissa on jo integroituja lohkoja, joita saatat tarvita tulevaisuudessa.

Wix-kirkon mallit

Samaan aikaan. Voit vapaasti muuttaa rakennetta ja lisätä ylimääräisiä elementtejä, järjestää olemassa olevia ja muuta. Prosessi on erittäin helppo sisäänrakennetun vedä ja pudota -editorin ansiosta.

Vaihe 3. Mukauttaminen

Seuraava vaihe on lisätä kaikki aiemmin mainitut ominaisuudet:

 • kotisivu – sinulla on esiasetettu kotisivu, jonka mukautettu malli tuo sinulle. Wixin avulla voit kuitenkin ladata uusia kuvia, kopioida ja liittää osuvia tekstejä osioihin, muuttaa yleisiä asetuksia, ilmoittaa verkkosivuston otsikon ja kuvauksen jne..
 • Wix-kirkon kotisivun toimittaja

 • Tapahtumakalenteri – Wixillä on valtava valikoima widgettejä, joista pääsee markkinat. Luettelossa on lukuisia tapahtumasovelluksia lähtöaikojen (hyvä kannustinväline) lisäksi, muistutuksia, yksinkertaisia ​​kalentereita, tapahtumien katsojia ja muuta. Valitse haluamasi ja lisää se tarvitsemallesi sivulle.
 • Wix-tapahtumapäällikkö

 • Tietoa meistä Block – Voit joko käyttää esiasetettua Tietoja meistä -osaa, joka tulee mallin mukana, sekä valita toisen lohkon kojelaudassa olevasta luettelosta, jolla on toinen muotoilu ja muoto. Järjestelmä tarjoaa useita Tietoja meistä -osa-asetteluita.
 • Wix meistä -osa

 • Meidän jutut – jälleen kerran valitsemassasi mallissa voi olla käyttövalmis osio, joka kuvaa henkilöstösi. Samanaikaisesti lohkokokoelmassa on joitain lisätarjouksia Team-osastomme asetteluilla. Valitse kuvasi ja lyhyet kuvaukset esitelläksesi työntekijöillesi.
 • Wix joukkueosasto

 • Yhteystiedot – Wix tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja, kuten Yhteystiedot-sivun lisäksi & Puhelin widget luoda täysin toimiva yhteyshenkilöiden palautussivu. Tai voit käyttää mukautettua lohkoa ja kirjoittaa vain puhelimesi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi. Saatat joutua lisäämään myös kartan sijainnin. Saumaton integrointi Google Mapsin kanssa saattaa olla tässä hyödyllinen. Hanki widget, kirjoita osoite ja pidä se näkyvissä verkkosivustolla.
 • Wix-yhteystiedot

Vaihe 4. Mainosta sivustoasi

Tietenkin pastorit eivät tuskin ole SEO-asiantuntijoita luomaan ja mainostamaan sisältöä. Toisaalta Wix tarjoaa useita yksinkertaisia ​​työkaluja erottautumiseksi ja kirkon paikallisen SEO parantamiseksi.

Wix SEO

Ohjauspaneeli tarjoaa pääsyn asetuksiin, joissa voit ilmaista avainsanoja, muokata sivujen otsikoita ja kuvauksia, muuttaa URL-osoitteita, jotta niistä tulisi SEO-ystävällisempiä, jne. Lisää sosiaalisia painikkeita mainostaaksesi verkkosivustosi sosiaalisessa mediassa. Yhdistä sosiaalisen jakamisen widget, jotta kävijät voivat julkaista sisältöä myös heidän sosiaalitileillään.

Vaihe 5. Käynnistä

Jos päätät tehdä kirkon verkkosivun ilmaiseksi Wixin avulla, sinulla on oltava verkkotunnus. Toisin sanoen, sinun on rekisteröitävä se erikseen tai valittava maksettu Wix-suunnitelma tarjoaa yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen. Ilmaisen suunnitelman huonot uutiset ovat, että sen mukana tulee rajoitettu kaistaleveys ja pääsy Marketplace-palveluun. Ikuisesti se ei ehkä riitä, jos aiot lisätä paljon sisältöä valokuvien, videoiden, tapahtumien jne. Kanssa.

Parempi idea on ostaa Combo-suunnitelma, joka maksaa vain 13 dollaria kuukaudessa. Se sisältää jo yhden vuoden verkkotunnuksen, jossa on isännöinti ja kaikki paketin tärkeimmät ominaisuudet. Yhdistä verkkotunnus verkkosivuston yleisiin asetuksiin, esikatsele verkkosivustoa varmistamalla, että se toimii hyvin mobiililaitteissa, ja paina “julkaise” -painiketta. Verkkosivustosi on valmis vastaanottamaan ensimmäiset vierailijat.

Kuten huomaat, Wixillä on kaikki tarvittavat välineet kaikkien tärkeiden kirkon verkkosivujen ominaisuuksien saattamiseksi elämään. Varmista vain, että et unohda tärkeitä asioita ja älä ylikuormita sivustoasi turhilla osioilla, jotka voivat johtaa potentiaalisia kävijöitä harhaan. Keskity yksinkertaiseen ja selkeään rakenteeseen, jossa kaikki keskusteltavat lohkot ovat mukana.

johtopäätös

Kirkon verkkosivuilla on hyvää aina, kun tarvitset seurakuntasi sitoutumaan ja houkuttelemaan lisää kävijöitä kirkon oville. Nykyaikaisella tekniikalla ei tarvitse palkata ulkopuolisia kehittäjiä ja maksaa tuhansia dollareita.

Wix tulee kokonaisvaltaisena ratkaisuna, jolla on tarpeeksi työkaluja kaikkien ydinominaisuuksien toteuttamiseen, joita kirkosivustolla pitäisi olla. Lisäksi sillä on ilmainen suunnitelma hankkeille, joilla on rekisteröity verkkotunnus. Se on erittäin helppo käyttää suhteellisen halvat Premium-suunnitelmat niille, jotka haluavat kaikki ominaisuudet yhdessä paikassa.

Luo kirkon verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map