Kuinka luoda koulun, luokkahuoneen tai opettajan verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda koulun / luokkahuoneen / opettajan verkkosivusto ilmaiseksi


Koulutusjärjestelmä kehittyy. Oppimisprosessista tulee hieman sekoittuneempaa ja monimutkaisempaa opiskelijoille. Opettajat etsivät uusia tapoja tarjota lisäopetusta koulun jälkeen ja luokassa. Täällä luokkahuoneen verkkosivusto voi olla hyvä ratkaisu. Se palvelee useita tehtäviä heti kerralla. Lisäksi se on joustavampi tapa olla vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa, olla tekemisissä vanhempien kanssa jne.

Keskeinen ongelma tässä on taitojen puute. Muutamilla kouluopettajilla on tietoa selviytyä verkkosivujen luomisprosessista, elleivät he opeta ohjelmointia tai verkkosivujen suunnittelua. Budjettirajoitukset näyttävät olevan toinen kompastuskivi matkalla luokkahuoneiden digitalisointiin. Verkkosuunnittelijoiden palkkaaminen opettajan verkkosivuston luomiseksi voi maksaa tuhansia dollareita.

Nykyaikaiset verkkotekniikat ovat lopullinen ratkaisu. He esittelevät uusia työkaluja, jotka on suunniteltu sopimaan muille kuin teknikkoille ja aloittelijoille pienin kustannuksin. Toisin sanoen saat välineen luokkahuoneen verkkosivuston luomiseen muutamassa minuutissa ilman koodausta.

Miksi opettajat tarvitsevat luokkahuoneen verkkosivuston?

Jotta ymmärrät, miten tulevat verkkosivut voivat olla sekä opiskelijoiden että opettajien käytettävissä, sinun on selvitettävä projektin tarkoitukset. Tärkein idea on saada sivustosi keskittymään. Miksi tarvitset verkkosivuston? Onko se ohjata oppilaita etäopiskelijoita, keskustelemaan heidän vanhempiensa kanssa pr opetussuunnitelma?

Katsotaanpa joitain suosittuja syitä, miksi opettajat saattavat haluta luoda koulun verkkosivuston.

Opetussuunnitelmien parantaminen

Ei ole väliä miksi opettajat haluavat sivuston, he haluavat sen oppilaiden hyväksi. Joten ensimmäinen syy on edistää heidän opetussuunnitelmaansa ja parantaa sitä entistä paremmin. Perusajatuksena on tarjota vaivaton online-käyttö koulutussuunnitelmaan tai -ohjelmaan. Samanaikaisesti poissa olevat opiskelijat voivat tulla verkkosivustolle ja käyttää kaikkia tarvittavia materiaaleja napsautuksella sen sijaan, että puuttuvat tärkeät tiedot..

Opintoaineistot

Verkkosivustolle voi olla liitetty lisätietolähteitä sekä linkkejä muille koulutussivustoille. Ne voivat olla hyödyllisiä, kun käyttäjät suorittavat kirjoitustyöt teoksilla, jotka on mainittu mainittujen mukaan. Lisäksi opettajat voivat käyttää sivustoa keskusena tulevissa kokeissa, tietokilpailuissa, oikeinkirjoitusluetteloissa jne.

Luokkahuoneiden välinen kilpailu

Classroom-verkkosivustoja voidaan käyttää rohkaisemisen välineenä. Opettaja voi esimerkiksi julkaista luettelon menestyneimmistä oppilaista, sisältäen kuukausittaiset viikkopäivitykset. Ajatuksena on pitää opiskelijat mukana oppimisprosessissa ja tehdä parhaansa pisteet 10/10 seuraavan testin aikana. Muuta opiskeluprosessi koulutuskilpailun muotoon.

Vanhempien sitoutuminen

Vanhemmat ovat aina innokkaita tietämään, mitä heidän lapsensa todella oppivat. He haluavat pitää yhteyttä oppiaineisiin, joita lapset opiskelevat, samoin kuin opettajista ja henkilökunnasta tiedottavat heidän lapsensa olevan hyvissä käsissä. Verkkosivustolla vanhemmat voivat seurata lastensa menestystä. Ainakin he pystyvät reagoimaan, jos jotain menee pieleen.

Kuten voitte nähdä, opettajan verkkosivuston pitäminen saattaa vaikuttaa käännekohtaan koulutusprosessissa. Tarvitset vain verkkosivustojen rakennusalustan, jolla on tarpeeksi välineitä vastaamaan opettajan vaatimuksia ottaen huomioon edellä mainitut edut. Wix on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota. Katsotaanpa kuinka kauan ja kuinka paljon t vie koulun verkkosivuston luomiseen Wix-verkkotoiminnoilla.

5 vaihetta opettajan verkkosivuston luomiseen

Wix

Wix – on ohjelmisto, jolla on todennäköisesti helpoimman verkkosivuston rakentajan maine. Ainakin se auttaa ehdottomasti luomaan minkä tahansa tyyppisiä sivustoja tyhjästä. Lisäksi sillä on ilmainen suunnitelma. Vaikka sen mukana tulee mukautettu aliverkkotunnus, se riittää juuri sinun projektiisi, koska sinun tuskin tarvitse mainostaa sitä.

Tarvitset vain live-alustan, jolla on minimitoiminnot ja joitain perusominaisuuksia. Koko rakennusprosessi vie enintään pari tuntia. Sinun tarvitsee vain:

 1. Kirjaudu sisään.
 2. Valitse malli.
 3. Lisää sisältöä.
 4. Tee vähän mukautuksia.
 5. Julkaise verkkosivustosi.

Vaihe 1. Kirjaudu sisään

Aloittaminen on aina helpoin tapa, kun kyse on SaaS-verkkosivustojen rakentajista. Wix ei ole poikkeus. Kirjaudu sisään kirjoittamalla salasanasi ja sähköpostisi tai käyttämällä sosiaalitilejä välittömään rekisteröintiin. Järjestelmä vie sinut automaattisesti mallikokoelmaan.

Vaihe 2. Valitse malli

Järjestelmä tarjoaa yli 550 asettelua erilaisiin tarkoituksiin. Sillä on erillinen koulutus- ja kulttuuriluokka, jossa voit valita reagoivan teeman tulevalle verkkosivustollesi. Vaatimuksista ja verkkosivustojen tarkoituksista riippuen voit valita:

 • Yksityiset ala-asteen mallit;
 • Opiskelijoiden juhlien asettelut;
 • Valmiit yliopiston aloitussivut;
 • Musiikkikoulujen mallit;
 • Koulujen ja luokkien verkkosivustojen prototyypit ja paljon muuta.

Wix-koulumallit

Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin. Niiden mukana on esiasetettu rakenne, joka sisältää kaikki tarvittavat sivulohot. Valitse se, joka parhaiten täyttää tavoitteesi.

Vaihe 3. Lisää sisältö

Toinen helppo vaihe, jossa joudutaan vain kopioimaan ja liittämään asiaankuuluva sisältö sivun osiin. Jos sinulla on jo luokkahuoneen Facebook-yhteisö, asiat ovat vielä parempia. Wix ADI on AI-pohjainen työkalu joka pystyy tuottamaan sisällön sosiaalitililtäsi ja toimittamaan käyttövalmis verkkosivuston, joka on jo täynnä tekstiä ja kuvia.

Wix-koulun verkkosivun toimittaja

Käyttäjien ei tarvitse edes liikuttaa lihasta. Yksinkertainen vedä ja pudota -toiminto helpottaa valokuvien, videoiden ja kuvien lähettämistä. Voit lähettää kuvia uusimmista koulutustilaisuuksista, konferensseista tai oppimatkoista.

Vaihe 4. Suorita vähän mukauttamista

Tässä vaiheessa voit muokata ja muokata sivustoasi tehdäksesi siitä houkuttelevamman. Wix tarjoaa valikoiman widgettejä ja lisäosia, jotka voit noutaa järjestelmän markkinoilta suoraan kojelautaan. Opettajan tarpeita varten ne voivat sisältää:

 • Wix Forum -sovellus – Luo kasvava luokkayhteisö, jossa oppilaat, vanhemmat ja opettajat voivat keskustella eri aiheista, jättää kommentteja, aloittaa uusia säikeitä jne. Upea tapa olla vuorovaikutuksessa kaikkien koulutusprosessin osallistujien kanssa ja tuottaa palautetta.
 • Sisäänkirjautumisen toiminnallisuus – Tarjoa pääsy vain opiskelijoille ja heidän vanhempilleen. Valitse jäsenkirjautumispainike työkaluluettelosta ja luo yksityinen oppimisyhteisö.
 • Lisää blogi – Wix tarjoaa upean blogitoiminnon, sisällönhallintajärjestelmän ja muiden asetusten kanssa. Sitä voidaan käyttää jakamaan mielenkiintoisia artikkeleita, oppaita, koulutustöitä, käteviä tietoja vanhemmille (esimerkiksi kuinka pitää lapset keskittyneinä), ja enemmän.
 • Integroi kalenteri – pitää luokkatoverit valloitettuina tapahtumakalenterin kanssa. Esittele testipäivät, ohjelma-aikataulut, luokan ulkopuoliset aktiviteetit jne.

Vaihe 5. Julkaise verkkosivusto

Jos sivusto on valmis menemään, esikatsele sitä kojelaudallasi mobiililaitteiden ja työpöydän esikatselutilojen avulla. Tarkista miltä se näyttää ja julkaise projekti. Jos valitset ilmaisen suunnitelman, verkkotunnusta ei tarvitse yhdistää, koska saat oletuksena mukautetun. Joten, tässä se on. Luokkahuoneesi verkkosivustosi on tullut eläväksi.

Ominaisuudet, jotka opettajan verkkosivustolla pitäisi olla

Vaikka Wix tarjoaa valmiita asetteluja ja mukana tulee Wix ADI -toiminnot. Muutama asia jätetään käyttäjälle. Järjestelmä tekee kaiken puolestasi. Sinun on kuitenkin vielä varmistettava, että verkkosivustollasi on joukko perusominaisuuksia:

 • kotisivu – esittely- tai vieraanvarainen sivu tervehtimään opiskelijoita ja heidän vanhempiaan;
 • foorumi – paikka osallistujille olla vuorovaikutuksessa, kommunikoida ja keskustella oppimisprosessin eri puolista;
 • Tapahtumakalenteri – ominaisuus on tuoda esiin kaikki tärkeimmät tapahtumat, tietokilpailut, testit, yhteistyöt ja muut tulevat asiat;
 • Jäsenyyden käyttö – koska emme ole tekemisissä julkisen hankkeen kanssa, varmista, että verkkosivustollasi on jäsenten käyttöominaisuus;
 • blogi – valinnainen ominaisuus jakaa mielenkiintoisia artikkeleita sekä julkaistuja teoksia, joista voi olla hyötyä;
 • Minusta -osa – Käytä lohkoa esitelläksesi tietoja itsestäsi. Vanhemmilla on ilo tietää, kuka heidän lastensa opettaja on.

Nyt sinulla on kaikki mitä tarvitset luodaksesi vankan luokkasivustosivun ilmaiseksi.

johtopäätös

Huolimatta siitä, että luokkahuoneen verkkosivustot eivät ole kovin vaativia resurssien ja ominaisuuksien suhteen, sillä on silti joukko perustoiminnallisuuksia toteuttaa. Huolimatta luokkahuoneisiin tarkoitettujen verkkosivustojen luomiseen tarkoitettujen erityisohjelmistojen joukosta, Wix on silti parempi vaihtoehto.

Ensinnäkin se on ilmainen käyttää. Toiseksi, se on erittäin yksinkertainen eikä vaadi koodaustaitoja. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Wix tarjoaa ilmaisia ​​reagoivia koulutus- ja kulttuurimalleja, joissa on sisäänrakennettu sivurakenne ja tonnia widgettejä, joista valita markkinat. Saat all-in-one-ratkaisun kiinnostavan ja toimivan verkkoalustan rakentamiseksi koulutusprosessin parantamiseksi.

Luo opettajan verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map