Kuinka luoda mallinnussalkun verkkosivusto

Tehokas visuaalinen esitys verkossa on välttämätöntä aina mallinnuksen yhteydessä. Sinun täytyy näyttää fantastiselta sekä live- että online-tilassa. Erottautuminen sadoista muista malleista ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.


Nykyaikaiset verkkosivustojen rakennusalustat helpottavat mallin esittämistä upeilla ja ammattimaisilla valokuvilla perusominaisuuksien lisäksi on yksinkertainen muokkaaminen ja kirkkaan portfoliosivuston luominen tyhjästä ilman teknisiä taitoja alle päivässä.

Unohda omaisuudella menestyvä mallinnussalkku. Verkkosivuston rakentajat toimittavat joukon hämmästyttäviä ominaisuuksia laatikosta edulliseen hintaan. Suunnittelet ja räätälöit helposti jokaisen sivun, vaikka et ole koskaan aiemmin käsitellyt verkkosivustojen rakennusprosessia. Kehittynyt verkkosivustojen rakennusohjelmisto antaa sinun:

 • Muokkaa, lisää ja vaihda sisältöä helposti. Mitään teknisiä taitoja ei vaadita;
 • Luo upea kokoelma ammattimaisen näköisistä valokuvista;
 • Käytä erilaisia ​​mediamuotoja kuten videot, GIF-kuvat ja muut;
 • Pysy sosiaalisena ja puhua äänenvoimakkuutta suurten sosiaalisten ympäristöjen kautta.

Hypätä: 10 vinkkiä menestyvälle mallinnussalkulle.

Tutkittuaan ja testaamalla kymmeniä erilaisia ​​verkkosivustojen rakentajia, olemme selvittäneet kaksi perimmäistä alustaa tarttuvan mallinnussalkun rakentamiseksi alle päivässä. He ovat Wix ja uKit. Katsotaanpa tarkemmin niiden pääpiirteitä ja etuja.

WIX kasvattaa tunnustusta hyvän näkökulmasta

Wix tärkein Uusi

Wix on hyvä valinta niille, jotka ovat mukana kauneus- ja malliteollisuudessa. Sen lisäksi, että vedä ja pudota -ominaisuus on helppokäyttöinen, ohjelmistossa on monipuolinen valikoima ominaisuuksia, joiden avulla voidaan luoda upea salkku. Voit valita valmiiden mallinnettavien reagoivien mallien joukosta tai mukauttaa muita teemoja tyylisi ja maun mukaan. Tärkeimpiä etuja ovat:

 • Laaja valikoima malleja – Alusta toimittaa luettelon käyttövalmiista mallinnusmalleista. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään koodausta tai web-suunnittelua. Valitse vain haluamasi teema ja aloita sisällön lisääminen. Joillakin malleilla on jo minua käsittelevä osio, joka on myös pakollinen malleille;
 • Puhdas kuvagalleria – Wix tarjoaa ammattimaisen galleriaansa. Samalla voit lisätä erilaisia ​​mediatiedostoja videoista ja valokuvista GIF-tiedostoihin ja liikkuviin kuviin vedä ja pudota -toiminnon avulla;
 • Helppo muokkaaminen ja mukauttaminen – Wixin avulla on helppoa muokata ja mukauttaa sivujasi. Lisää tai muuta kuvaa otsikossa luomalla yksinoikeudella tyyli, lisää uutta tekstiä, mediasisältöä tai verkkosivustoosi vaivattomasti.
 • Sosiaalisen median painikkeet – sosiaalinen pysyminen on mallien kannalta välttämätöntä. Wix tarjoaa sisäänrakennetut sosiaalisen median widgetit. Tai voit korvata sen toisella App Storesta.

Hinnoittelussa Wix tarjoaa hienoja tarjouksia niille, jotka eivät vaadi monimutkaisia ​​verkkosivustoja, joissa on lukuisia osioita ja paljon sisältöä. Alustalla on ilmainen suunnitelma, joka voi näyttää hyvältä vaihtoehdolta. Huomaa kuitenkin, että se ei sisällä ilmaista verkkotunnusta ja hosting-palvelua. Lisäksi ilmainen suunnitelma tarjoaa vain 500 Mt tallennustilaa, mikä ei ehkä riitä. Samanaikaisesti Combo Plan maksaa sinulle vain 7 dollaria / kk. Hintaan sisältyy jo SSL-salaus tietosi suojaamiseksi, ilmainen verkkotunnus, hosting ja 3 Gt tallennustilaa kaikille valokuvillesi ja mediatiedostoillesi.

Lue myös: Täydellinen Wix-arvostelu.

Kokeile Wix nyt

uKit – Halvin työkalu mallinnussalkun luomiseen

uKit-kotisivu

uKit on halpa, mutta silti tehokas verkkosivustojen rakennustyökalu, joka tarjoaa runsaasti hienoja ominaisuuksia ja käyttövalmiita mallinnusteemoja. Mallit ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja liikkuvasti reagoivia. Helppo muokkaus- ja rakennustyökalu antaa sinun rakentaa kirkkaan mallinnussalkun parin tunnin sisällä ilman erityisiä taitoja. Tärkeimpiä uKit-etuja ovat:

 • Valmiit mallinnusmallit – uKit tarjoaa mallinnusteemoja kaikilla mahdollisilla sisäisillä osioilla. Lisäksi sinun ei tarvitse edes muokata sisältöä tai lisätä uusia tekstejä. Kun olet valinnut mallin, sinua pyydetään lisäämään nimesi, työkokemuksesi ja muut ammatilliset tiedot ja napsauttamaan “seuraava” -painiketta. Sinut siirretään mallin muokkaussivulle, johon on jo lisätty henkilökohtaiset tiedot;
 • Kaikki tarvittavat kohdat – Kaikissa malleissa on tärkeä osa, joka sisältää palvelut, hinnoittelun, “minusta”, kokemuksen, suositukset ja yhteystiedot. Tarvitset vain tuntea tekstin tai lisätä uuden valikko-osan;
 • Intuitiivinen käyttöliittymä – uKitillä ei ole tarpeettomia toimintoja ja vaiheita, jotka voivat häiritä rakennusprosessiasi. Kaikki näyttää melko yksinkertaiselta ja loogiselta;
 • Advanced Design Mode – räätälöi verkkosivustosi tyylisi ja mieltymystesi mukaan. Valitse tausta- ja pääteeman väri, lähetä kuvia ja käytä uKit-väripalettia luodaksesi upean ilmeen portfolioni.

Toisin kuin Wix, uKit: llä ei ole ilmaista suunnitelmaa. Voit kuitenkin testata alustan ilmaisessa kokeilutilassa tarkistaaksesi, sopiiko se sinulle hyvin ja vastaa odotuksiasi. Hinnoittelussa tämä verkkosivustojen rakentaja on luultavasti edullisin, kun otetaan huomioon 4 dollaria / kuukausi Premium-suunnitelmalle ilmaisilla malleilla. samoin kuin mainokset ja hosting, jotka jo sisältyvät hintaan.

Lue myös: Täydellinen uKit-arvostelu.

Kokeile uKit (ilmainen 14 päivän kokeiluversio)

10 vinkkiä menestyvälle mallinnussalkulle

Pari kahvikuppia, kaksi iltaa, oikea valinta tehokkaita kuvia – ja olet valmis lähettämään linkin omalle salkusivustollesi potentiaalisille työnantajille. Mitä vivahteita tulee huomioida, jos aiot saavuttaa kunnollisen tuloksen?

Olemme laatineet luettelon 10 suosituksesta, joista voi tulla menestysvinkkejä.

1. Valitse malli, joka vastaa valokuvaustyyliäsi!

Kyllä, portfoliosivustosi tulisi keskittyä yksinomaan valokuviin. Valitse jo ennen työn aloittamista parhaat valokuvat eri kategorioista – tilannekuvia, testejä, kaupallisia projekteja.

Kun kuva on lajiteltu perusteellisesti, siirry verkkosivumallin valintaan. Tämä auttaa sinua valitsemaan paras malli, joka korostaa kuvasi etuja.

2. Kohtalainen epäkeskeisyys on paras työkalusi!

Sinun ei tarvitse noudattaa tiettyjä salkun suunnittelusääntöjä. Voit lisätä kotisivulle erottuvan ja jopa kiistanalaisen kuvan vain houkutellakseen huomion ja rohkaisemalla kävijöitä oppimaan lisää persoonallisuudestasi.

Muuten, ei ole pakollista käyttää vain valokuvaa. Voit käyttää videota, GIF-kuvaa tai elokuvateattereita vakiokuvien mukana, missä se on tarkoituksenmukaista.

3. Paljasta laaja valikoima kuvia yllättämään kaikkia!

Mahdolliset työnantajat haluavat nähdä kauneuden ja joustavuuden malleissa. On ratkaisevan tärkeää tarjota heille tarvittava määrä materiaalia ideoiden muodostamiseksi siitä, missä potentiaalisi voidaan hyödyntää.

Esittele itsesi erilaisissa huoneissa, maisemissa ja tunnepitoisissa vetoomuksissa. Valitse 10–15 kuvaa erilaisista tarinoista, jaa ne erillisiin luokkiin selkeän käsityksen saamiseksi.

4. Jos olet itsevarma, voit ottaa riskin!

Perinteisesti vain parhaat valokuvat sisältyvät salkkuun. Voit käyttää useita vähemmän onnistuneita valokuvia yleisen kuvagalleriassa. Tämä voi olla myös tarina, jossa kuva eroaa yleisestä ulkoasustasi.

Tämä tehdään vastaamaan parhaita kuviasi. Vierailijat huomaavat eron ja ehkä pitävät parhaista valokuvistasi, jotka muodostavat salkun perustan.

5. Järjestä valokuvan tilaus huolellisesti ja kehitä voittajastrategia!

Huomaa, että portfolio ei ole valokuva-albumi Instagram-ystävillesi. Kuvia ei ole mitään syytä lisätä siihen, sillä sillä ei ole paljon merkitystä potentiaalisten työnantajien kannalta.

Esimerkiksi, valokuvia tulisi olla ilman meikkiä ja hiuksia, samoin kuin uima-sviitissä olevia tai yksityiskohtaisia ​​näkymiä kasvosi, käsivarsiin, kaulaan jne. Riippuen kohdistamassasi mallikaupassa.

Kolmen ensimmäisen valokuvan pitäisi olla erittäin onnistunut, keskipitkä saattaa olla keskinkertainen, kun taas kunkin luokan viimeisten valokuvien tulisi olla myös paras.

6. Valitse Vain korkealaatuiset valokuvat – keskinkertaiset kuvat eivät toimi!

On sanomattakin selvää, että kukaan ei halua katsoa epämääräisiä pikselivalokuvia. On suositeltavaa, että valokuvasi tekevät eri valokuvaajat. Tämä auttaa monipuolistamaan kuvan esitystä ja saamaan mukavan visuaalisen portfolion dynamiikan.

Omien valokuvien käyttäminen on oikein, mutta ne tulisi ottaa oikein (kamera, asetukset, kohtaukset, valo). Kaikki eivät voi selviytyä siitä.

Yksi asia vielä: älä käytä Photoshopia liikaa, etenkin valokuvien ja testien kanssa. Kauneusvalokuvat puolestaan ​​voidaan (ja niiden pitäisi olla) muokata Photoshopissa.

7. Suojaa valokuvasi tekijänoikeuksia, ole vakava!

Portfolio-valokuvien tulee sisältää vesileimat. Tämä voi olla esimerkiksi nimesi ja verkkosivustosi verkkotunnus. Tämä palvelee ylimääräistä markkinointityökalua ja tekijänoikeuksien suojaa.

8. Älä ujo paljasta ajatuksiasi ja tunteitasi – Suorita blogi verkkosivustollasi!

Tarjousmateriaalien lisäksi voit myös paljastaa ajatuksesi ja ideasi blogissa.

Ammatillisesta ja henkilökohtaisesta elämästä tulisi olla artikkeleita, jossa voit jakaa vaikutelmasi työskentelystä tämän tai sen tyylillisen, valokuvaajan, asiantuntijan kanssa, valokuvaus tietyssä mielenkiintoisessa paikassa jne. – kaikki, mikä voi auttaa laajentamaan persoonallisuuttasi ammatillisessa ja yksityisessä elämässä. Mitä inhimillisempi näytät – sitä parempi!

9. Älä unohda jakaa ammattitietojasi – sillä on paljon merkitystä!

Jokaisella, joka tarkastelee salkkuasi, on halu saada selville paino, pituus ja muut parametrit. Tietojen on oltava tarkkoja.

Määritä siis parametrit ja älä unohda lisätä tietoja tatuoinnioistasi, lävistyksistä, ihon sävystä, silmien väristä, vaatteiden, kengän koosta, kehon parametreistä, tottumuksista ja muista tiedoista, joilla voi olla merkitystä yhteistyön jatkamiselle..

10. Vahvista salkkuasi sosiaalisen verkoston tileillä, esittele persoonallisuuttasi yleisölle!

On hienoa, jos sinulla on erillinen Instagram-tili ammattimaisilla valokuvilla ja mainostettu Facebook tai Twitter. Varmista, että yhdistät sosiaalisen verkoston tilisi, salkun tykkäykset ja postitukset. Nämä ovat voimakkaita liikenteen, PR: n ja yksilöllisyyden näyttölähteitä.

Vaikka sinulla olisi tavallisia henkilökohtaisia ​​tilejäsi ilman tonnia valokuvia ja miljoonia merkittäviä ystäviä, voit käyttää niitä myös – anna kaikkien nähdä persoonallisuuttasi asettamatta korostuksia työkyvyihin.

Monia ammattilaisia ​​kiinnostaa mallin persoonallisuuden emotionaalinen osa vähintään vetoomuksessa.

Mitä voit odottaa luodessasi salkkua verkkosivujen rakennustyökalussa?

Sinulla on herättävää, hyvin jäsenneltyä ja ammattitaitoista salkkua, jos käy läpi nämä neuvot:

 • On suositeltavaa käyttää enintään 2-3 kirjasinta – yksi otsikoille, yksi kappaleille ja yksi erityistilaisuuksille.
 • Eri luokkiin olisi käytettävä myös yhteisiä salkkugalleriakokoonpanoja. Tyylin sekoittamisessa ei ole mitään järkeä.
 • Värimaailman ei pitäisi myöskään vallita valokuvia – taustan tulisi olla hieno, valokuvien ja suurempien miniatyyrien välillä pitäisi olla enemmän tilaa. Allekirjoitukset eivät ole pakollisia.
 • Erityistä huomiota tulisi kiinnittää verkkosivuston kotisivulle. Voit asettaa mukavan videon onnistuneesta valokuvaamisesta, kuvan tyydyttyneillä väreillä tai mustavalkoisen muotokuva ilman meikkiä taustana.

Ideoita on paljon – vie aikaa kokeilla, kysy ystävien ja sukulaisten mielipiteitä, etsi tehokkaimpia yhdistelmiä. Wix mahdollistaa upeiden ja ammattimaisten salkkujen luomisen. Sinä voit tehdä sen! Tarvitset korkealaatuisia valokuvia. Loppuosa tarkoittaa parin dollarin ja 1-2 illan investointeja. Aloita nyt!

Aloita portfoliosivusto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map