Kuinka luoda oma hääsivusto

Kuinka luoda oma hääsivusto


Joten hääpäiväsi lähestyy ja tulevien useiden viikkojen aikana on niin paljon ratkaistavia tehtäviä. Ja ei ole ihme, että tämä on tärkein tilaisuus parien elämässä ja haluat varmasti sen olevan täydellinen.

Mutta mistä aloitat? Mitkä ovat välttämättömät vaiheet kaikissa häävalmisteluohjelmissa? Pitäisikö sinun aloittaa valitsemalla attires, sijainti, vieraslista, valokuvaaja / videopalvelut tai muut tehtävät?

Ilmeisesti sillä ei ole mitään järkeä palkata ammattimainen web-suunnittelija koska tämä ei ole joka tapauksessa pitkäaikainen hanke. Samanaikaisesti häät-verkkosivuston tulisi kattaa informaatioarvo ja toiminnallisuus, jotta sinä ja vieraasi voisivat saada kaiken hyödyn sen suorituskyvystä.

Jos olet tällä hetkellä huolestunut tästä ongelmasta, alla luetellut vinkit auttavat sinua helposti avaamaan monipuolisen hääsivuston.

9 vaihetta hääsivuston luomiseen

1. Valitse alusta

Ensimmäinen ja tärkein tehtävä on valita alusta, johon verkkosivustosi rakennetaan. Koska siellä on saatavilla niin paljon web-rakennustyökaluja ja -järjestelmiä, parhaan valinta voi olla todellinen haaste, etenkin aloittelijoille. Verkkosivun rakentajan käyttäminen on kuitenkin edelleen järkevin ja hyödyllisin ratkaisu. Nämä järjestelmät eivät ole vain käteviä, helppokäyttöisiä ja edullisia. Suurimmassa osassa heistä on myös voimakas ominaisuusjoukko, joka tekee hääsivustostasi informatiivisen ja mielenkiintoisen selaamisen.

Wix

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Jos sinulla on epäilyksiä parhaan verkkosivustojen rakentajan valinnasta, arvostat varmasti mahdollisuutta tarkastella ja tutkia yksityiskohtainen arvio parhaista hääsivustojen rakentajista. Älä tuhlaa aikaa ja vaivaa testataksesi kaikkia niitä järjestelmiä, joita törmännyt verkkoon (ja löydät niitä kymmeniä). Tämä on jo tehty sinulle, joten sinun on vain tutkittava kapealuokitusta saadaksesi selville yksityiskohdat. Kuten näet, Wix esitetään parhaana hääsivustojen rakentajana ja se todella on. Et löydä parempia ratkaisuja, koska tämä järjestelmä antaa pääsyn hämmästyttävään ominaisuusjoukkoon ja suunnittelun muokkaustyökaluihin.

2. Luo verkkosivustosuunnittelu

Wix tarjoaa kokoelman reagoivista niche-erityisistä häämalleista, joissa on valmis sisältö ja jotka ovat 100% muokattavissa vastaamaan tarpeitasi ja erityisiä mieltymyksiä. Siellä on myös esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä haluamasi mallin yksityiskohtaisesti. Kuitenkin on myös mahdollista valita tyhjä teema ja mukauttaa sitä tyhjästä luomaan todella ainutlaatuinen ja henkilökohtainen verkkosivut. Sinun on päätettävä, mitä tietoja ladataan verkkosivustolle ja milloin päivittää niitä pitääksesi vieraasi ajan tasalla.

Wix-häämallit

Häämallit toimivat erinomaisesti eri toiminnallisuuksien ja koon verkkosivustojen kehittämisessä. Kätevä WYSIWYG-editori antaa sinun nähdä kaikkien projektissa tehtyjen muokkausten tulokset, jotta et unohda tärkeimpiä näkökohtia ja mahdollisia virheitä. Ne käyttäjät, jotka haluavat säästää aikaa / vaivaa, voivat käyttää Wix ADI -työkalu palvelu tarjoaa. Työkalun käyttö perustuu tekoälyyn, joka itse asiassa tekee kaiken verkkosivujen suunnittelutyön puolestasi käyttämällä sen pyynnöstä toimitettua sisältöä ja tietoja.

3. Mukauta projekti

Vaikka verkkosivumallin valinta on epäilemättä tärkeä, se on vain puolet tehtävästä. Tärkeämpi menettely on verkkosivustojen mukauttaminen edelleen. Wix tarjoaa täällä myös erilaisia ​​vaihtoehtoja. Voit valita useista värimalleista, asetteluista, kirjasintyyleistä ja -tyypeistä sekä muista sisustuselementeistä.

Wix häätoimittaja

Valitse vain ne, jotka ovat yhteensopivia lähetettävän ideasi ja sisällön kanssa, ja kokeile käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Älä unohda esikatsella käynnissä olevaa tulosta voidaksesi tehdä ja tallentaa muokkauksia ajallaan.

4. Lisää sisältö

Oletko valmis suunnittelun mukauttamiseen? Sitten voit alkaa lisätä hääsivustosi sisältöä. Mielikuvitus ja luovuus ovat täällä rajattomat – kaikki riippuu tuloksesta, jota haluat käyttää pitkällä tähtäimellä, ja tavoitteistasi, joita pyrit. Itse asiassa voit luoda esimerkiksi yhden sivun verkkosivuston tai projektin, jolla on useita sivuja, jotta sisältösi voidaan esitellä etuna.

Sivustolle lisättävien pakollisten tietojen joukossa on järkevää mainita häiden päivämäärä, seremonian alkamisaika, paikka, yksityiskohtaiset ohjeet, hääpäiväsuunnitelmaan sisältyvä aikataulu ja tapahtumat, matkatiedot, hotelli, majoitus ja autonvuokraustiedot (tämä on erityisen tärkeää kaupunkien ulkopuolella vieraille), pukeutumiskoodit, lahjarekisteriin liittyviä vivahteita jne. Jos suunnittelet esimerkiksi kohdehääseremoniaa, voit harkita myös ylimääräisten vivahteiden ja yksityiskohtien, kuten matkavinkkien, hotellialennuskoodien, tietoja häät edeltäviä tai sen jälkeisiä tapahtumia, paikallista lastenhoitoa, sisällyttämistä. (lastenhoito) palvelut, joita jotkut vieraasi voivat tarvita jne.

Wix hääsuunnittelija

Itse asiassa, mitä enemmän tietoja lisäät – sitä vähemmän kysymyksiä vieraillasi on ja sitä vähemmän aikaa sinun on vastattava heihin. Se on eräänlainen “kaksinkertainen” etu. Tekstisisällön lisäksi on toivottavaa lisätä valokuvia paristasi, videoita kahdesta (tai jopa videokutsun vieraillesi) sekä erikoistuneita sovelluksia, jotka voivat lisätä verkkosivustosi toimivuutta ja muotoilua. Onneksi Wixillä on tässä suhteessa paljon tarjottavaa laajan ja rikkaan integroidun sovellusmarkkinoiden ansiosta. Täältä voit kohdata sellaisia ​​widgettejä ja lisäosia, kuten Wix-tapahtumat, kalenteri, Moovit – Maps and Routes, Google Maps, Eventbrite, Meetup, Countdown Clock, Social Network -painikkeet ja monet muut..

5. Sisällytä rekisteri

Kun suunnittelet hääsivustosi tietoja, muista, että ei ole toivottavaa jakaa rekisteritietoja tai asetuksia hääkutsuihisi. Siksi hääsivustosi on mahdoton kuvitella ilman RSVP -osiossa, jossa ilmoitat vieraillesi kaikista niihin liittyvistä vivahteista, olivatpa ne sitten erityisiä pyyntöjä, keräämällä tietoja vieraiden ruokavalioista, tekemällä ilmoituksia tai toimittamalla lisätietoja hääihin liittyvistä tiedoista. Tarkemmin sanottuna RSVP-osa on eräänlainen välttämätön ominaisuus hääsivustolle, jonka avulla voit kerätä

6. Anna vähän muokkausta

Hääsivusto on juuri se paikka, jossa voit jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se antaa projektille henkilökohtaisen muotoilun, joka on yhtä mielenkiintoinen sinulle ja vieraillesi. Sinun ja rakkaasi on itse valittava verkkosivustolle lisättävä sisältö tai widgetit. Useimmat verkkosuunnittelijat suosittelevat kuitenkin romanttisen rakkaustarinan lähettämistä Tietoja meistä -osiossa, yhteisiä valokuvia ja videoita, erityistietoja suosikkiharrastuksistasi, ammateistasi ja muista epätavallisista, mutta niin kiehtovista yksityiskohdista. Tämän lisäksi voit esitellä VIP-vieraitasi, lisätä kutsutuille vieraskirja-sivun, jonne he voivat lähettää erityisiä toiveitaan.

Ainoastaan ​​sisällön lataus ei rajoita hääsivustojen mukauttamista. Kyse on myös verkkosivustosuunnittelustasi, mikä heijastaa suhteitasi, odotuksia, tulevaisuuden suunnitelmia ja muita asioita, joilla on todella merkitystä jokaiselle kihloille parille.

Hieno idea, joka auttaa ehdottomasti tekemään hääsivustosi kiinnostavaksi vieraillesi, on lisätä häät-hashtag ja rohkaista heitä lisäämään haluamansa tiedot. Tämä voi olla erityistoiveita, mieltymyksiä ja muuta tietoa, jota he pitävät mielenkiintoisina tai tärkeinä. Mitä enemmän henkilökohtaisia ​​tietoja, valokuvia, videoita, hauskoja muistoja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja näytetään verkkosivustollasi, sitä mielenkiintoisempi, henkilökohtaisempi ja epätavallisempi projekti tulee..

7. Asenna yksilöivä verkkosivuston URL-osoite

Mitä muuta voit tehdä tehdäksesi hääsivustostasi merkittäviä ja huomion herättäviä? Yksi välttämättömistä vaiheista on perustaa todella ainutlaatuinen verkkosivuston URL-osoite, joka on hääsi ruumiillistuma.

Wix - ainutlaatuinen URL-osoite

Voit luoda verkkosivustollesi yksilöllisen ja henkilökohtaisen URL-osoitteen sisällyttämällä nimesi, sukunimesi tai minkä tahansa sanan, joka on paras esitys projektistasi ja antaa käyttäjille selkeän käsityksen verkkosivustosi vaikutuksista. Sinun on päätettävä, käytetäänkö aliverkkotunnusta verkkosivustolle vai ostetaanko mukautettu verkkotunnus projektillesi korkeatasoisen ilmeen ja tunteen saamiseksi.

8. Levitä sana

Vaikka hääsivustot on suunnattu tietylle yleisölle, saatat silti olla halu levittää siitä tietoa jakaaksesi hyviä uutisia, ilmoituksia ja päivityksiä. Voit tehdä sen sisällyttämällä verkkosivustosi osoitteet kutsuihin, sähköposteihin, sosiaalisiin verkostoihin ja muihin lähteisiin. Huomaa, että mitä enemmän ihmiset tietävät siitä, sitä enemmän vieraita he voivat viitata siihen, jos heillä on hääihin liittyviä kysymyksiä.

9. Pidä verkkosivustosi ajan tasalla

Kun vasta aloitat työtä hääsivustojesi kehittämisessä, lisäät vain perustiedot. Suuren päivän valmistelujen alkaessa suunnitelmat ja yleinen visio tulevasta lomasta voivat kuitenkin muuttua. Siksi sinun on ilmoitettava vieraillesi näistä muutoksista, ja se on paljon mukavampaa tehdä se verkkosivustolla sen sijaan, että teet sen henkilökohtaisesti. Verkkosivun omistus on tässä suhteessa loistava ratkaisu. Varmista vain, että päivität sen milloin tahansa muutokset tapahtuvat, ja vieraasi tietävät hääpäiväsuunnitelmasi ja muut niihin liittyvät tiedot.

Onko mahdollista luoda hääsivusto ilmaiseksi?

Hääsivustojen kehittämisessä monet käyttäjät kohtaavat saman kysymyksen: onko mahdollista luoda se ilmaiseksi tai on silti parempi sijoittaa budjetti projektiin? Itse asiassa verkkosivuston perustaminen ilman lisäinvestointeja on täysin mahdollista. Tämä johtuu siitä, että monet verkkosivustojen rakentajat, mukaan lukien Wix, tarjota ilmaisia ​​menestymättömiä suunnitelmia jotka mahdollistavat projektien aloittamisen ehdottomasti ilmaiseksi.

Sinun tulisi kuitenkin myös ymmärtää, että ilmaisiin tilauksiin liittyy useimmiten huomattavia rajoituksia (levyn tallennustila, toiminnallisuus tai suunnittelurajoitukset), jotka saattavat estää sinua saamaan kaiken hyödyn irti hääsivustostasi..

Ajattele samalla verkkosivustojen luomisen tarkoitusta. Hääsi on luultavasti tärkein tapahtuma koko elämässäsi ja rakkaasi ihmisessä. Jos todella haluat sen olevan täydellinen, niin ei ole mitään syytä säästää muutama dollari vain saadaksesi ilmainen verkkosivusto, josta puuttuu pakollisia ominaisuuksia, jonka avulla voit toteuttaa kaikki ideasi elämään. Päinvastoin, on suotavaa sijoittaa budjetti täysin varusteltuun ja houkuttelevaan verkkosivustoon, joka kiinnittää käyttäjän huomion, näyttää houkuttelevalta ja mielenkiintoiselta. Tällainen projekti tulee olemaan merkittävä ja jättää mahtavia ikuisia muistoja kaikille. Se on ehdottomasti sijoituksen arvoinen, eikö niin?

johtopäätös

Verkkosivustosta ei ole tullut haju, vaan välttämättömyys jokaiselle parille, joka haluaa järjestää unelma-häät. Tämä on paras tapa esitellä koko tieto tulevista tapahtumista, pitää vieraasi ajan tasalla kaikista suunnitelmista ja muutoksista, joita tapahtuu valmisteluprosessin aikana, ja jakaa vain romanttisia tarinoitasi, valokuvia tai videoitasi kahdesta..

Laadun verkkosivuston saaminen on kuitenkin järkevää valitse luotettava alusta, joka auttaa tuomaan ideasi elämään. Tällaisen alustan tulisi olla ominaisuuksilla varustettua, ja sen mukana tulisi olla useita kapeampia malleja, räätälöintivaihtoehtoja ja työkaluja, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti Web-kehitysprosessista. Wix ansaitsee perustellusti sen, että sitä käytetään web-rakennustyökaluna hääsivustojen kehittämiseen. Verkkosivun rakentaja sisältää tehokkaan ominaisuusjoukon, laajan valikoiman häämallit, runsaasti widgettejä ja sovelluksia, jotka voidaan integroida projektiin. Tämä on ehdottomasti sijoitus, joka maksaa ehdottomasti!

Luo häät-verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map