Kuinka luoda oma verkkosivusto ilman isäntää

Kuinka luoda oma verkkosivusto ilman isäntää


Isäntävalinnan valitseminen on haaste jokaiselle Internetin käyttäjälle, jolla ei ole kokemusta ja tietoa niche-toiminnasta. Aloittelijoilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luottaa mainoksiin, foorumivinkkeihin, huhuihin ja muihin tietolähteisiin, jotka eivät usein ole luottamuksen arvoisia.

On mahdotonta luoda verkkosivustoa ilman isännöintia, mutta voit yksinkertaistaa sen valitsemista valitsemalla jonkin suosituimmat verkkosivustojen rakentajat. Nämä alustat tarjoavat runsaasti palveluvalikoimaa, joka kattaa sisällönhallintajärjestelmät, isäntä- ja visuaaliset toimittajat, jotka mahdollistavat verkkosivustojen luomisen nopeasti ja tehokkaasti.

Verkkosivun rakentajien käyttö

Aikaisemmin, jos tarvitsit verkkosivustoa, piti olla taitava koodaamaan, verkkosivustojen hallitsemiseen, isäntäpalvelun perustamiseen ja moniin muihin teknisiin asioihin. Jos esimerkiksi rakennat verkkosivuston CMS: n, kehysten tai muiden vastaavien palveluiden avulla, olet vaarassa joutua pari vivahtea, mikä voi johtaa vakaviin ongelmiin, jos sinulla ei ole kokemusta. Joitakin näistä ongelmista ovat:

 • Valinta halpa isännöinti, joka vastaa nykyaikaisia ​​niche-tarpeita. CMS: stä riippuen nämä vaatimukset voivat muuttua, joten myös tämä tekijä on otettava huomioon.
 • Lähetetään verkkosivustotiedostoja isäntälle, mikä tulisi tehdä yksin.
 • Rekisteröintimenettely ja verkkotunnuksen saaminen verkkosivustolle.

Nämä tehtävät ovat melko yksinkertaisia, mutta vasta kun tiedät miten selviytyä niistä oikein. Tekninen tuki ei keskity näihin kysymyksiin eikä auta sinua, ennen kuin kohtaat vakavia ongelmia. Ainoa käytettävissä oleva ratkaisu on käyttöohjeiden käyttö, jotka nopeasti vanhentuvat isäntäjärjestelmän järjestelmänvalvojan vaihtumisen vuoksi.

Verkkosivustojen rakentajat ovat tässä tapauksessa paljon yksinkertaisempia ja käyttäjäystävällisempiä. Sinun ei tarvitse valita isäntävalintaa ja lataa verkkosivustotiedostoja, kun taas verkkotunnuksen liittämismenettely on hyvin yksinkertainen ja vaativa. Web-sivuston luomiseen sinun on kirjauduttava alustalle, valittava malli ja aloitettava verkkosivustosi suunnittelun mukauttaminen täyttämällä se sisällöllä. Seurauksena on mahdollisuus luoda houkutteleva ja toimiva verkkosivusto kuluttamatta aikaa kuluttaessasi valintaa ja lataamalla sivustosi tiedostoja..

Lue myös aiheesta helpoimmat verkkosivustojen rakentajat.

Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän turvallisesta ja oikea-aikaisesta lataamisesta. Nämä vivahteet hoitavat alustan omistajat. Tekninen tuki on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja käsittelemään pienimmätkin ongelmat. Todistetaan tosiasia katsomalla kahta verkkosivustojen rakentajaa, jotka ovat sopivimpia kokemattomille verkkovastaaville.

Wix

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on monipuolinen verkkosivustojen rakennusalusta, joka on kehittynyt huomattavasti vuosien mittaan. Siitä on tullut lopullinen alusta, jossa on parannettuja tekniikoita ja innovaatioita, joiden avulla aloittelijat voivat tehdä verkkosivustoja tyhjästä kirjaimellisesti muutamassa minuutissa. Rich ominaisuusjoukon avulla on mahdollista keksiä minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja pienissä blogeissa, ammatilliset salkut, pienyritysten verkkosivustot tai verkkokauppaprojektit. Tässä on joitain ydinkysymyksiä, joiden avulla Wix erottuu tärkeimmistä kilpailijoistaan ​​web-rakennuksen kapealla.

 • AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja – Wix on esitellyt ainutlaatuisen AI-pohjainen tekniikka joka todella hoitaa rakennusprosessin puolestasi. Järjestelmä, joka tunnetaan nimellä Wix ADI, tekee kaiken työn. Käyttäjän on vastattava vain useisiin peruskysymyksiin, joista käy ilmi verkkosivustotyyppi, markkinarako ja jotkut muut yksityiskohdat. Järjestelmä käsittelee vastaanotetut tiedot ja tarjoaa useita valmiita sivustosuunnitelmia.
 • Yksinkertainen toimittaja – Jos haluat silti luoda oman verkkosivustosi, jolla on ainutlaatuinen muotoilu ja tyyli, Wix Editor helpottaa mukautettujen sivujen luomista, muokkaamista lohkoja, verkkosivustojen osien ja elementtien hallintaa intuitiivisen vedä ja pudota -editorin avulla. Valitse haluamasi lohko ja siirrä se sivullesi. Muokkaa mukautettuja tekstejä, lisää gallerioita tai mediatiedostoja yhdellä napsautuksella.
 • Valtava widget-kokoelma – Wix-pohjaiset verkkosivustot ovat helposti muokattavissa ja joustavia loputtoman valikoiman lisäosien ja sovellusten ansiosta, joihin on pääsy vapaasti suoraan Wix-sovellusmarkkinoilta. Valitse ammattimaisista kuvagallerioista upea portfolio, integroi analyyttiset työkalut liikenteen seuraamiseen, rakenna mukautettuja yhteyslomakkeita, lisää tapahtumakalentereita ja widgettejä jne..
 • verkkokauppa ja SEO – Wix-sivustot ovat SEO-ystävällisiä laajennettujen asetusten ansiosta, joiden avulla voit muokata metakoodeja, URL-osoitteita tai lähettää esikatseluja. Lisäksi alusta tarjoaa mukautetut käsintehtyjä SEO-strategioita saatavana järjestelmän automaattisen SEO Wizard -toiminnon avulla. Digitaalikaupan perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Joidenkin suunnitelmien mukana on laajennettu verkkokaupan toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjät voivat hallita tuotteita, seurata myyntiä, tehostaa markkinointi- ja mainoskampanjoita, integroida vero- ja lähetyspalvelut jne..
 • Verkkosivun hallinta tien päällä – alusta on kehittänyt mobiilisovelluksensa, joka on saatavana molemmille iOS ja Android. Saat täyden pääsyn kaikkiin Wix-ominaisuuksiin suoraan älypuhelimestasi mahdollisuuden hallita tai muokata sivustoasi tien päällä.
 • Mobiiliystävälliset mallit – Wix tarjoaa tällä hetkellä yli 550 erilaista mallia luokiteltuina. Ne sisältävät salkkuja, pienyrityssivustoja, pieniä digitaalikauppoja ja paljon muuta. Joissakin niistä on tarvittavat sisäänrakennetut widgetit ja sovellukset. Kaikkia teemoja on helppo muokata, päivittää, muuttaa tai mukauttaa.

Lue myös: Wix-arvostelu.

Alustalla on ilmainen versio, vaikka se saattaa toimia vain pienille blogeille aloittamiseksi. Ilmaisen Wix-suunnitelman valitseminen on huono idea niille, joille saatat tarvita lisälaajennusta ja liiketoiminnan kasvua. Yhdistelmäsuunnitelma on hyvä idea aloittamiseen, joka maksaa 8,50 dollaria / kk. Saat täyden pääsyn kaikkiin perusominaisuuksiin, mukaan lukien ilmaiset mallit, SSL, widgetit ja tarpeeksi kaistanleveyttä vakaan pienyrityksen verkkosivuston perustamiseksi. Haluatko avata digitaalikaupan? Verkkokauppasuunnitelma toimii hienosti. Se maksaa 16,50 dollaria kuukaudessa.

Kokeile Wix nyt

uKit

uKit

uKit – on yksi halvimmat verkkosivustojen rakentajat mukana tulee yksinkertainen käyttöliittymä. Se on täydellinen aloittelijoille ja muille kuin teknikkoille, jotka eivät ole koskaan aiemmin käsitelleet verkkosivustojen rakennusprosessia. Samalla se on riittävän joustava luomaan erityyppisiä sivustoja. uKit on paras veto ammattimaisille ja silmiinpistäville salkkuille, yksi sivu tai pienyrityssivustot. Lisäksi se tarjoaa joitain sähköisen kaupan perusominaisuuksia yksinkertaisen verkkokaupan perustamiseksi.

 • Vastuullinen suunnittelu – uKit seuraa viimeisimpiä verkkotrendejä ja esittelee kokoelmansa mobiililaitteisiin reagoivissa malleissa. Ne toimivat hyvin erilaisissa mobiililaitteissa näytön koosta tai käyttöjärjestelmästä huolimatta. Alustalla on myös mobiililaitteiden esikatselutila, jolla voidaan muokata tai tarkistaa verkkosivun ulkoasu erityyppisissä mobiililaitteissa ennen julkaisua.
 • Laaja valikoima teemoja – Käyttäjät voivat valita 370 eri mallista, jotka liittyvät eri luokkiin. Ne vaihtelevat pienistä aloitussivuista ja yhden sivun sivustoista yksinkertaisiin digitaalikauppoihin. Kaikissa malleissa on käyttövalmiit widgetit ja lisäosat. Voit kuitenkin lisätä uusia saatavilla olevia uKit-sovelluskokoelmaan.
 • verkkokauppa – vaikka uKit voi tuskin kilpailla verkkokauppaan suuntautuneet alustat joustavuuden kannalta se tarjoaa edelleen joitain perustavanlaatuisia vaihtoehtoja pienen digitaalikaupan perustamiseksi. Ne sisältävät työkalut tuotteiden ja kärryjen hallintaan, kassasivujen mukauttamiseen, maksutapojen integrointiin jne. Alusta mahdollistaa saumattoman CRM-integroinnin, jotta voit hyödyntää verkkokauppaa eniten, seurata myyntiä ja asiakkaita, seurata tuloja suoraan kojelaudaltasi.
 • SEO – Käyttäjät voivat muokata vain SEO: n perusasetuksia, kuten otsikoita ja kuvausta. Voit myös ilmoittaa painopisteavainsanan paremmille SEO-riveille.

Lue myös: uKit arvostelu.

UKit Premium -suunnitelma riittää uppoutuaksesi yksinkertaisella pienyrityssivustolla tai salkulla. Se maksaa sinulle vain 4 dollaria kuukaudessa rajattomista sivuista ja 24/7 asiakastuesta. Jos haluat avata digitaalikaupan, voit aloittaa kauppasuunnitelmalla, joka maksaa 9,60 dollaria kuukaudessa, ja paketissa on joukko verkkokauppaa ja markkinointiominaisuuksia..

Kokeile uKit nyt

Bottom Line

Molempien verkkosivustojen rakentajien edut ovat selvät. Niiden avulla on mahdollista viettää minimimäärä aikaa projektin kehittämiseen ja erinomaisen tuloksen saavuttamiseen. Haitat ovat myös ilmeisiä: verkkosivustojen rakentajilta puuttuu toimivuus. Pienen verkkosivun luomiseen on riittävästi ominaisuuksia, mutta jos tavoitteena on kehittää suuri portaali tai markkinapaikka, kohtaat puutteellisia työkaluja, jotta visiostasi tulee todellisuutta..

Wix ja uKit ovat loistavia ratkaisuja pienyritysten verkkosivustot, promo-verkkosivustot ja pienet verkkokaupat. UKitin avulla luodut verkkosivustot ovat liiketoiminnan näköisiä. Niiden suunnittelua on mahdotonta pilata, koska visuaalinen editori rajoittaa vallitsevaa toimien määrää.

Wix tarjoaa enemmän mahdollisuuksia kehittää erityyppisiä projekteja. Samanaikaisesti tällainen luovuuden vapaus voi johtaa epämiellyttävään ja hankalaan verkkosivujen suunnitteluun. Kun valitset Wix-sovelluksen, sinun pitäisi valmistautua viettämään enemmän aikaa verkkosivustosi asentamiseen ja tekemään siitä toiminnallinen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map