Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi


Jos olet vaiheessa verkkosivustojen rakennusalustan valitseminen, olet jo tietoinen kaikista pienyrityksen verkkosivuston eduista. Kyse ei ole vain online-edustus ja kasvava myynti. Vahva verkkosivusto ei ole vain yrityksesi kasvoja. Se on tehokas markkinointi- ja markkinointityökalu, jonka avulla voit siirtyä eteenpäin.

Sen lisäksi, että pienyrityssivustoilla on selviä etuja, kuten tavoittaa maailmanlaajuinen yleisö tai että asiakkaasi ovat tietoisia yrittäjiä, saavat täyden pääsyn täysin muokattavissa olevaan alustaan, joka tarjoaa joustavuuden viimeisimmän mobiiliteknologian edessä..

Kiitokset innovatiiviset verkkosivustojen rakentajat ja CMS-alustat, sinun ei tarvitse olla verkkosivujen suunnittelun asiantuntija tai koodaaja. Niitä on helppo käyttää antamalla sinulle vakaan online-esityksen parin tunnin sisällä.

Paras haaste on vaikein haaste. Koska tänään on saatavilla niin paljon ohjelmistoja, sinun on keskityttävä tärkeimpiin parametreihin ja kuvauksiin valitaksesi oikea versio tarpeitasi varten.

Olemme tarkistaneet joitain suosituimmista CMS-alustoista ja verkkosivustojen rakennusohjelmista korostaakseen heidän osumiaan ja puutteitaan. Osallistu yksityiskohtaiseen oppaan, joka kuvaa pienyrityksen verkkosivuston rakentamisen alusta alkaen joko CMS: n tai verkkosivustojen rakentajien avulla.

Mihin voin rakentaa yrityksen verkkosivuston?

Sääntönä, verkkosivustojen rakentajat tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän se on helppo ymmärtää. Alustoja seuraa yksityiskohtaiset ohjeet ja laajennettu asiakastuki. He osoittautuivat a kustannustehokas ratkaisu sekä tarjoaa yksinkertaisen askel-askeleelta Web-rakennusprosessin ilman koodausta.

Verkkosivun rakentajien ammattilaiset:
Verkkosivun rakentajien haitat:
&# X2714; Yksinkertainen muokkaaminen – he ovat erittäin helppo käyttää. Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan muita kuin teknikkoja rakentamaan loistava sivusto milloin tahansa. Jotkut alustat seuraavat uusinta verkkoteknologiaa, joka esittelee AI-pohjaiset instrumentit.
&# X2714; Upea muotoilu – Verkkosivustojen rakentajat toimittavat yleensä monipuolisen valikoiman malleja mille tahansa kentälle tai markkinaraolle. Tarvitsetpa sitten upean portfolion, ammattikäyttökortin tai ajan tasalla olevan digitaalikaupan, löydät sen täältä.
&# X2714; Joustavuus – valikoima lisäosia, widgettejä ja kolmansien osapuolien integrointeja tekee räätälöintiprosessista helppoa ja rasvaa. Käyttäjät voivat luoda ainutlaatuisen tyylin korkeampien asiakkaiden sitoutumiseen.
&# X2714; Halvat suunnitelmat – Voit valita vaatimuksistasi sopivan suunnitelman. Kun olet tilannut tilauksen, et enää ole huolissasi isännöinnistä, verkkotunnuksesta, tietoturvasta ja muista asioista. Maksat kerran ja lopulta.
Rajoitetut mukauttamismahdollisuudet – alustaan ​​sisältyy joitain koodinmuokkausrajoituksia, vaikka jotkut rakentajat tarjoavat pääsyn CSS: ään.
Ei tuontimahdollisuutta – Kun olet valinnut alustan, sinun on pysyttävä siitä hyvissä ajoin ilman mahdollisuutta siirtää verkkosivustosi toiselle alustalle tai CMS: lle..

CMS-alustat ovat ohjelmia, joiden tarkoituksena on luoda erityyppisiä toimivia verkkosivustoja. Niiden avulla käyttäjät voivat käsitellä web-rakennusprosessia erilaisiin tarpeisiin mukaan lukien pienyritykset tai verkkokauppa. Ohjelmisto on riittävän toimiva, ja siinä on joukko toimintoja toteutettavaksi. Useimmissa alustoissa on helppo muokkausprosessi plugin-integraatio ja mukauttaminen vaativat kuitenkin vielä teknisiä taitoja.

CMS-ammattilaiset:
CMS Cons:
&# X2714; Edistyksellinen joustavuus – Voit valita satojen laajennusten, moduulien ja widgetien joukosta mistä tahansa mausta;
&# X2714; Advanced SEO -ominaisuudet – CMS-alustat varaavat paljon tilaa verkkosivustosi SEO hienosäätöön. Et ole rajoittunut vain meta-nimikkeisiin ja kuvauksiin, mutta voit työskennellä sisällön suhteen tekemällä siitä osuvampia ja sopivampia hakukoneille.
&# X2714; Laajennettu muokkaus – Täydellinen pääsy verkkosivuston PHP: hen ja CSS: ään antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata käytännöllisesti jokaista elementtiä, joka luo upean mallin erottuakseen.
&# X2714; edullisuus – CMS: n valitseminen on kustannustehokkaampi päätös ottaen huomioon alhaisemmat isäntä- ja verkkotunnuskustannukset. Haitta loppuu, kun palkkaat ammattimaisen kehittäjän tai joudut riippuvaiseksi maksetusta premium-teemasta ja laajennuksista.
Vaikea käyttää – Niiden käyttö on paljon vaikeampaa verrattuna verkkosivustojen rakentajiin. Teknisten ja koodaustekijöiden puute voi johtaa vakaviin kompastuihin.
Ei all-in-One – joudut huolehtimaan useista asioista samanaikaisesti rakennusprosessin lisäksi. Sinun on rekisteröitävä ja pidennettävä verkkotunnusta sekä huolehdittava sivuston ylläpidosta.

Parhaat alustat pienyrityksen verkkosivuston luomiseksi

Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi 5.0

 • Paras online-verkkosivustojen rakentaja
 • AI-pohjainen rakennustekniikka
 • Laajennukset ja lisäosat
 • SEO ja markkinointityökalut

Käy verkkosivustolla wix.com Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi 5.0

 • Paras verkkokaupan ohjelmisto
 • Kattava tuotehallinta
 • Erikoistarjoukset ja tarjoukset
 • Verkkokauppaan optimoidut mallit

Käy verkkosivustolla shopify.com Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi 4.0

 • Paras avoimen lähdekoodin CMS
 • Tuhannet ilmaiset teemat
 • Rajoittamaton laajennusten valinta
 • Vapaa käyttää

Käy verkkosivustolla wordpress.org Kuinka luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi 4.0

 • Helpoin verkkosivustojen rakentaja
 • All-in-one-suunnitelmat ovat 5 dollaria kuukaudessa
 • Integrointi ja joustavuus
 • Reagoivia ja tyylikkäitä teemoja

Käy verkkosivustolla ukit.com

Olemme selvittäneet joitain parhaista vaihtoehdoista yksinkertaisuuden, hinnan, joustavuuden ja ominaisuuksien suhteen. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti kutakin vaihtoehtoa päättääksesi vaihtoehdosta, joka vastaa ehdottomasti yrityksesi tarpeita.

Wix – paras pienyrityssivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:WIX
Virallinen nettisivu:wix.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 13 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

Wix – on monikäyttöinen verkkosivustojen rakentaja, joka on täydellinen aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Se tarjoaa valikoiman tyylikkäitä ja reagoivia malleja pienyrityksille ja verkkokaupalle. Niitä on helppo muokata tai mukauttaa joukolla sisäänrakennettuja ominaisuuksia ja integrointeja. Alustaan ​​sisältyy ylimääräinen SEO ja markkinointityökalut, jotka edistävät yritystäsi, integraatiot sivujen mukauttamiseen ja AI-drive-tekniikka, joka luo valmiita projekteja minuuteissa muutamassa minuutissa.

Wix-ominaisuudet

 • Wix Ascend CRM – työkalu liiketoiminnan markkinointi ja asiakashallinta. Se tarjoaa välineitä lyijyjen sieppaamiseksi ja muuttamiseksi niistä maksaville asiakkaille. Käyttäjät voivat parantaa asiakkaiden uskollisuutta ja hallita yritysviestintää LIve Chat -palvelun, tehokkaan SEO-strategian ja muiden sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla tavoittaakseen kohderyhmää.
 • AI-pohjainen verkkosivustojen rakentaja – alusta seuraa uusinta tekniikkaa ja tarjoaa AI-pohjaisen ratkaisun. Se kykenee luoda valmis verkkosivusto alle 10 minuutissa. Siinä on kaikki tarvittavat integroidut vaihtoehdot, jotka seuraavat yrityksesi kapeutta ja mieltymyksiä.
 • verkkokaupan ominaisuudet – ne, jotka haluavat myydä tuotteita verkossa, arvostavat joukkoa Wix-kauppiaiden työkaluja. Ne sisältävät verkkokauppaan suuntautuvat mallit, saumattoman maksuintegraation, intuitiivisen tuotehallintajärjestelmän, välineet erikoistarjousten ja tarjousten luomiseen.
 • Wix App Store – lopullinen markkinapaikka käyttäjille, jotka tarvitsevat yhdistää kolmannen osapuolen palvelut, jotka voivat sisältää sähköpostimarkkinointityökaluja, analytiikkaa ja metriikkaa, turvaominaisuuksia, kuvagallerioita, käyttäjien hankintalomakkeita ja muuta.

Wix-suunnittelu

Käyttäjät voivat valita yli 550 eri mallista. Kaikki asettelut ovat mobiili-reagoiva. Ne näyttävät melko tyylikkäiltä verkkosivujen suunnittelutyökalujen lisäksi, joiden avulla voidaan muuttaa taustavärejä, fontteja, elementtimittoja jne. Toimituksessa on mobiililaitteen esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit paitsi tarkistaa verkkosivun eri laitteilla, myös muokata asettelua.

Käyttäjät voivat luoda erilaisia ​​asetteluja ja käyttää niitä milloin tarvitset Wix-dynaamiset sivut. Voit esimerkiksi luoda mallin tuotesivulle ja käyttää sitä useille kohteille uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman manuaalista muokkausta.

Wix-hinnoittelu

Wixillä on rajoittamaton ilmainen suunnitelma, mikä on hienoa. Sinulla on mahdollisuus testata toimittaja ja joitain muita perusominaisuuksia. Mutta se ei toimi koskaan aktiivisessa ja pitkäaikaisessa projektissa, koska siinä on rajoitettu työkaluvaihtoehto ilman mahdollisuutta yhdistää oma verkkotunnuksesi. Joten, käynnistämme vakaan verkkosivuston, Wix tarjoaa erityyppisiä suunnitelmia tarpeistasi riippuen.

Kun kyseessä on salkun pienyrityssivusto, seuraavat suunnitelmat ovat saatavilla:

 • Yhdistelmä – $ 13 kuukaudessa.
 • Rajoittamaton – $ 17 kuukaudessa.
 • VIP – $ 22 kuukaudessa.
 • Premium-suunnitelmat – $ 39 kuukaudessa.

Jokainen suunnitelma tarjoaa pääsyn Wix-mallipohjakokoelmaan ja sisältää isännöinnin ja verkkotunnuksen. Jos haluat rakentaa digitaalisen myymälän Wixin avulla, sinun on valittava 4 Business-ryhmästä & verkkokauppasuunnitelmat. Hinta alkaa 23 dollaria kuukaudessa ja voi nousta 500 dollariin kaupan koosta ja tarvitsemasi ominaisuuksista riippuen.

Yhteenvetona: Wix on suunniteltu luomaan minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Se on hyvä ratkaisu pienyrityssivustoille sekä tarjoaa koko paketin ominaisuuksia ja muokkaustyökaluja muille kuin teknikkoille.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Shopify – nro 1 alusta verkkokauppasivuston luomiseksi

Tuotteen nimi:Shopify
Virallinen nettisivu:shopify.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 29 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2004
pääkonttori:Kanada
Kokeile ilmaiseksi

Shopify – on verkkokauppaan suuntautunut verkkosivustojen rakentaja kehitetty keskittymällä kauppiaisiin. Järjestelmän avulla on helppo luoda pieniä verkkokauppoja tai valtavia digitaalikauppoja, joilla on pääsy sellaisiin maailmanlaajuisiin markkinapaikkoihin kuin Amazon. Sivustojen omistajat saavat pääsyn valikoimaan markkinointi- ja markkinointiominaisuuksia, verkkokauppaan suuntautuneita malleja, edistynyttä tuotehallintajärjestelmää ja muuta.

Shopify-ominaisuudet

 • Tuotehallinta – Shopify tarjoaa täyden hallinnan tuotesivulle edistyneillä hallintatyökaluilla. Tuotekuvausten ja valokuvien lisäksi käyttäjät voivat luoda tuoteryhmiä ja esiteltyjä luetteloita, hallita asiakkaiden tilejä, valvoa tilauksia, toteutuksia ja varastossa olevia tuotteita.
 • Integroidut palvelut – verkkosivustojen rakentaja toimittaa sisäänrakennetun verkkokaupan toiminnot, jotka sisältävät integroidut ostoskoritoiminnot, saumattoman yhteyden yli 100 eri yhdyskäytävään, monikielisen verkkosivuston tuki, vero- ja lähetyslaskelmat, ilmainen SSL ja paljon muuta.
 • SEO ja markkinointi – Jokainen sivu voidaan optimoida SEO-vaatimusten mukaisesti. Kauppojen omistajat voivat muokata tuotesivujen ja verkkosivustojen osien metaotsikoita ja kuvauksia, lisätä blogiominaisuuksia, käyttää tuotemarkkinointi- ja markkinointityökaluja tarjotaksesi erikoistarjouksia, tarjouskoodeja, alennuksia jne..

Shopify Design

Ohjelmistolla on valikoima malleja, joissa on erilaisia ​​tyylejä. Ne ovat mobiiliystävällisiä ja näyttävät ammattimaisilta. Toisaalta, ne ovat melko yksinkertaisia. Kokeneiden käyttäjien onneksi he pääsevät käyttämään mallin PHP- tai CSS-muotoa minkä tahansa tyylin toteuttamiseksi ja erottamiseksi kilpailijoista.

Shopify-hinnoittelu

Alusta tarjoaa kolme suurta suunnitelmaa, jotka maksavat 29–299 dollaria riippuen etsimistäsi välineistä. Hinta riippuu verkkosivuston monimutkaisuudesta ja ominaisuuksista, joita etsit:

 • Shopify-suunnitelman peruskustannukset $ 29 kuukaudessa.
 • Shopify-suunnitelman kustannukset $ 79 kuukaudessa lisäraportointityökaluilla.
 • Advanced Shopify-kustannukset $ 299 kuukaudessa feat edistynyt raportti Builder.

Jopa tulosuunnitelmassa on kaikki tarvitsemasi verkkokaupan ominaisuudet. Voit vaihtaa suunnitelmien välillä milloin haluat.

Yhteenvetona: Shopify on joustava verkkokauppaalusta, joka on rajoitettu vain digitaalikaupan verkkorakennus. Aloittelijat saattavat löytää alustan hiukan vaikeaksi käyttöönottamiseksi alusta alkaen. Muokkausprosessi on kuitenkin edelleen melko yksinkertainen.

Samanaikaisesti se tarjoaa joitain laajennettuja ominaisuuksia sekä mahdollisuuden päästä digitaalimarkkinoille rakentamatta itse verkkosivustoa. Yksinkertainen mennä Shopify Exchange Marketplace josta voit ostaa käyttövalmis yritystä mieltymystesi ja pätevyytesi mukaan. Yksinkertainen tapa aloittaa tuotteiden myynti verkossa.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

WordPress – ilmainen CMS pienyrityksille -sivusto

Tuotteen nimi:WordPress
Virallinen nettisivu:wordpress.org
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Maailmanlaajuinen
Kokeile ilmaiseksi

WordPress – on yksi suosituimmista alustoista vuosien varrella. Se tarjoaa miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa. Ne sisältävät blogeja, pienyrityssivustoja, digitaalikauppoja jne. Järjestelmää on erittäin helppo käyttää, vaikka mukauttaminen vaatii silti ainakin HTML-perustaidot. Se tulee kuitenkin joustavana ratkaisuna ottaen huomioon laajennukset ja integrointiominaisuudet.

WordPress-ominaisuudet

 • Tuhannet teemat – ohjelmistolla on laaja valikoima teemoja, tuhansilla malleilla, joista valita. Se voi olla joko pienyrityksen tai verkkokaupan malli vaihtoehtoineen, joka viittaa mihin tahansa alaan tai markkinarakoon. Suurin osa näistä teemoista on vapaasti käytettäviä ja muokattavia.
 • Mukauttaminen ja suunnittelu – WordPress varmistaa avoimen lähdekoodin alustana loputtoman web-suunnittelun ja räätälöinnin mahdollisuudet muuttaa mitä tahansa mallia. Käyttäjät voivat vapaasti kehittää ja lisätä omia skriptejä, heillä on pala koodia verkkosivustoilleen, lisätä ylimääräisiä toimintoja, sivuston elementtejä ja komponentteja erottuakseen. Sinulla on kuitenkin oltava ainakin perustiedot koodauksesta.
 • Plugins ja integraatiot – eCommerce-plugineista analyyttisiin työkaluihin, lomakkeisiin, mainosbannereihin, tietoturva-widgetteihin ja tuhansiin muihin lisäosiin on saatavana WordPress-käyttäjille. Voit integroida saumattomasti kolmansien osapuolien palvelut sähköpostimarkkinointiin, SEO-optimointiin, raportointiin ja muihin.

WordPress-suunnittelu

CMS-alustat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​mobiiliystävällisiä malleja. Jotkut mallit ovat ilmaisia, kun taas jotkut maksetaan. Ilmaiset teemat näyttävät yleensä samalta pienillä eroilla. Tuskin on kuitenkin vaikeaa mukauttaa niitä, jos sinulla on syvä HTML- tai PHP-tuntemus. Premium-mallit ovat monipuolisempia ja ainutlaatuisempia, vaikka ne vaativat myös pieniä mukautuksia.

WordPress-hinnoittelu

Aluksi sinun ei tarvitse maksaa itse CMS: stä. Käyttäjät voivat käyttää sitä ja aloita verkkosivuston rakentaminen ilmaiseksi. Sinulla on kuitenkin oltava verkkotunnus ja isäntä verkkosivustojen tiedostojen pitämistä varten. Lisäksi käyttäjien on maksettava premium-malleista, jos he haluavat käyttää yksinoikeudellista teemaa, kun taas jotkut laajennukset ja laajennukset ovat myös maksettuja. Paras ratkaisu on valita WP-optimoitu palvelinratkaisu, jossa kaikki asetukset ja integraatiot sisältyvät jo suunnitelmaan ja verkkotunnus. Bluehost on vielä paras vaihtoehto, joka tarjoaa saumattoman WP-integraation, pääsyn WP-laajennuksiin ja -teemoihin, erinomaisen suorituskyvyn ja edistyneen tietoturvan alkaen 2,95 dollarista kuukaudessa. Edistyneisiin suunnitelmiin ja laajennettuihin toimintoihin kuuluvat:

 • WP Pro feat vaihtelevat 19,95–49,95 dollaria
 • Suunnitelmat Woo-kaupankäynnille kustannuslaskenta 6,95, 8,95 ja 12,95 dollaria kaupan koosta riippuen

Yhteenvetona: Vaikka WordPress ei ehkä ole paras vaihtoehto aloittelijoille verrattuna verkkosivustojen rakentajiin, se tarjoaa loputtomien laajennusten lisäksi loputtomia räätälöinti- ja suunnitteluominaisuuksia. Alusta toimii varmasti hyvin pienyritysten verkkosivuilla.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

uKit – yksinkertainen pienyrityssivustojen rakentaja

Tuotteen nimi:uKit
Virallinen nettisivu:ukit.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppo
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2015
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uKit – on yksi halvimmista ja yksinkertaisimmista verkkosivustojen rakentajista. Se kehitettiin auttamaan aloittelijoita rakentamaan reagoivia pienyrityssivustoja, ammattimaisia ​​salkkuja ja houkuttelevia aloitussivut. Ohjelmistolla on myös eCommerce-perustoiminto. Vaikka se tuskin toimii suurten digitaalisten markkinoiden kohdalla, se tyydyttää pienten verkkokauppojen tarpeet.

uKit-ominaisuudet

 • Intuitiivinen käyttöliittymä – uKit-verkkosivuston muokkaaminen on erittäin helppoa. Perustuen edistyksellinen vedä ja pudota -tekniikka, Alustan avulla voit helposti mukauttaa jokaista sivua, muuttaa ja poistaa lohkoja, lisätä sisältöä ja mediatiedostoja.
 • Joustavuus – Sisäänrakennettujen ominaisuuksien lisäksi uKit tuo hyvät integraatiomahdollisuudet. Käyttäjät voivat integroida verkkosivustonsa analyyttisiin ja markkinointityökaluihin kasvattaakseen sähköpostikampanjoita. CRM-integrointiominaisuus on täydellinen pienille digitaalikauppoille aina, kun sinun on seurattava myyntitilastosi. Käyttäjät voivat toteuttaa sellaisia ​​suosittuja palveluita kuten Google Maps, Analytics, Vimeo, SoundCloud ja muut tehdäkseen sivustosta mahdollisimman houkuttelevan.
 • uKit Alt – Onko sinulla olemassa Facebook-sivua? uKit auttaa sinua muuntamaan sen täysin varustelluksi verkkosivustoksi. Se käyttää sovellusliittymää generoimaan sivulta tarvittavat tiedot sisällön ja kuvien ohella ja tuomalla tiedot suoraan verkkosivulle.

uKit-suunnittelu

uKit toimittaa kunnollisen mallipohjan erilaisille yritysryhmille. Kaikki mallit on optimoitu mobiilikäyttöön. Voit myös valita käyttövalmiiden aloitussivumallien luettelosta.

uKit-mobiililaitteiden mukautusominaisuuden avulla on helppo varmistaa mobiilisivustojen asianmukainen toiminta. Mobiili- ja tablet-näyttötila on yksinkertainen toiminto, jolla voit hienosäätää sivustosi ulkoasua erilaisissa mobiililaitteissa, joissa on erilaiset näytön mitat ja spesifikaatiot. Piilota vapaasti jotkut lohkot, jotka saattavat näyttää älykkäiltä älypuhelimelta tai tablet-laitteelta vahingoittamatta työpöytäversiota.

uKit hinnoittelu

Jos haluat testata ohjelmiston ensin, on 14 päivän ilmainen kokeilu. Palveluun tyytyväiset voivat valita 4 erilaisesta suunnitelmasta, jotka sisältävät:

 • Minimaalinen (parasta aloittaa pienellä salkulla vain 5 dollarilla kuukaudessa).
 • perustiedot (suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa lisäominaisuuksilla yrityssivuston luomiseen).
 • verkkokauppa (13 dollaria kuukaudessa pienestä digitaalikaupasta).
 • Pro kustannukset $ 15 kuukaudessa featuring ulkoistamistoiminnot.

Yhteenvetona: uKit on hyvä ohjelmisto kohtuulliseen hintaan. Se toimittaa kaikki tarvittavat välineet ammattimaisen pienyrityssivuston rakentamiseksi tyhjästä. Toisaalta, se on hyvä yksinkertaisille sivustoille, jotka eivät vaadi laajennettuja ominaisuuksia tai mukautusominaisuuksia.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Mikä on paras verkkotunnus yritykselleni?

Oikean verkkotunnuksen valitseminen on elintärkeää yrityksellesi. Se on verkkosivustosi “kasvot”. Lisäksi se on ensimmäinen asia, jonka potentiaaliset asiakkaasi näkevät. Sitä on liitettävä tuotemerkkiisi ja markkinarakoosi. Sen on oltava lyhyt, kaappava ja helppo muistaa. Verkkotunnuksen rekisteröintiprosessi on hiukan erilainen valitsemastasi alustyypistä riippuen.

Verkkosivun rakentajien tarjoamat verkkotunnukset

Sanomme usein “all-in-one-ratkaisu” verkkosivustojen rakentajista. Tämä tarkoittaa, että kaikki tärkeimmät ominaisuudet sisältyvät suunnitelmaan verkkotunnuksen mukana. Sen tyyppi riippuu kuitenkin valitsemastasi paketista.

Esimerkiksi, jos käyttäjä valitsee ilmaisen suunnitelman, hänellä ei ole koskaan mahdollisuutta kytkeä SLD (toisen tason verkkotunnukset) tai 2SD-verkkotunnus. Sivustojen rakentajat tarjoavat pääsääntöisesti mukautetun oletusalaverkkotunnuksen, joka sisältää käyttämäsi tuotteen nimen ja tuotemerkin, mikä haittaa SEO-optimointia ja yrityksen tunnustamista potentiaalisten käyttäjien keskuudessa.

Lisäksi käyttäjien on ymmärrettävä, että ilmaiset suunnitelmat tuskin sisältävät tarvittavia ominaisuuksia pitkään toimineelle pienyritykselle tai verkkokaupalle. Joka tapauksessa sinun on valittava premium-suunnitelma, joka mahdollistaa jo rekisteröidyn tai oman verkkotunnuksen yhdistämisen (esimerkiksi SLD) tai rekisteröidä se täällä verkkosivustojen rakentajan avulla (pääsääntöisesti saat 2SD-verkkotunnuksen ilmaiseksi).

merkintä: sinua suositellaan rekisteröimään erillinen verkkotunnus. Jos sinulla on verkkosivuston rakentajan tarjoama toiminto, olet oikeasti kiinni siinä, sillä kun olet päättänyt siirtyä toiselle alustalle, se voi olla vaikea haaste. Erillinen verkkotunnus varmistaa riittävän siirtymisvapauden ja joustavuuden alustan vaihtamisessa, jos jotain menee pieleen.

Verkkotunnusten rekisteröintipalvelut

Käyttäjien tulee suhtautua verkkotunnuksen valintaprosessiin vakavasti, koska siitä tulee lopulta projektin virallinen yritysnimi. Täällä perinteiset verkkotunnuksen rekisteröintipalvelut ovat hyvä vaihtoehto. Ensinnäkin rekisteröity verkkotunnus kuuluu sinulle, mutta ei verkkosivustojen rakennusalustalle. Jos se laskee jostain syystä, sinulla on edelleen tuotemerkki ja mahdollisuus vaihtaa toiseen alustaan.

Toiseksi saat virallisen lisenssin kaikkien valtion säädösten nojalla. Toisin sanoen olet ainoa valtuutettu omistaja, ellet jaa oikeuksia työtoverin tai liikekumppanin kanssa. Sinulla on myös oikeus päättää, mitä tehdä verkkotunnukselle, pitää se yllä, siirtää toiselle omistajalle tai jopa myydä.

Verkkotunnuksen rekisteröintiprosessi on hyvin yksinkertainen. Pääset palveluun, kirjoitat haluamasi nimen ja saat useita muunnelmia, joilla on erilaisia ​​laajennuksia. Maksu varmistaa yhden vuoden (tai enemmän) omistajuuden mahdollisuus uudistua.

merkintä: yritä pysyä SLD: ssä (.com, .org, .net) verkkotunnuksen laajennukset, kun nimen itse pitäisi viitata (yhteneväiset) yrityksesi kapealla tai tuotemerkilläsi.

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston rakentaminen pienyritykselle?

Katsotaanpa nyt kustannuksia, jotka vaaditaan pienyrityksen tai verkkokaupan verkkosivuston rakentamiseksi joko CMS: n tai verkkosivustojen rakennusalustan avulla. Ensinnäkin meidän on päätettävä, millaisesta projektista se tulee. Jos kyseessä on kauppa, mitä ominaisuuksia sillä pitäisi olla ja kuinka monta projektia aiot myydä.

Jos kyse on pienyrityssivustosta, päätä mainos- ja markkinointivälineistä, sisällön tyypistä ja volyymista, verkkosivuston rakenteesta, blogiosastosta jne.. Hinta riippuu verkkosivuston monimutkaisuudesta ja välineistä, joita tarvitset idean toteuttamiseen. Jos harkitsemme minkä tahansa tarkistetun alustan käyttöä, keskimääräiset kustannukset ovat seuraavat:

Verkkosivuston rakentaminen Wixin avulla

Ohjelmisto toimii hyvin joko tarvitset ammattikäyttöön tarkoitetun käyntikortin, portfolion tai verkkokaupan.

 1. Suunnitelma – Vaikka ilmainen suunnitelma ei toimi pitkäaikaisessa projektissa, tarvitset ainakin Pro: n ($ 22) täysimittaiseen yrityssivustoon tai Business Basiciin ($ 23) aloittaa tuotteiden myynnin ja hyväksyä verkkomaksut.
 2. Mallit – Mukautetut Wix-teemat ovat ilmaisia. Ne sisältävät valmiita käyntikortteja ja kauppoja.
 3. verkkotunnuksen & Hosting – premium-suunnitelmat jo sisältää yhden vuoden verkkotunnuksen ja isännöinti. Joten sinun ei tarvitse ostaa niitä erikseen.

tuomio: pienyrityssivuston tai digitaalisen Wix-tyyppisen rakennuksen keskimääräinen lähtöhinta on alle 25 dollaria ja 180 dollaria, jos päätät käyttää premium-teemaa.

Verkkosivuston rakentaminen lisää Shopifyn avulla

Shopify on alusta verkkokauppaprojektien rakentamiseksi. Se ei toimi pienyrityssivustoissa. Sen tarkoituksena on myydä tuotteita verkossa.

 1. Suunnitelma – että 29 dollaria kuukaudessa maksava aloitussuunnitelma riittää liiketoiminnan aloittamiseen ja kasvattamiseen. Ainoa ero Basic Shopifyn ja kalliimpien suunnitelmien välillä on edistyneen Report Builder -sovelluksen puute. Muut ominaisuudet ovat samat.
 2. Mallit – Shopifessa on ilmaisia ​​ja premium-malleja, joista valita. Vaikka teemakokoelma ei ole niin rikas, käyttäjät voivat valita maksetut asettelut, jotka maksavat 140–180 dollaria.
 3. verkkotunnuksen & Hosting – kaikissa alustan suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus ja isäntä.

tuomio: jos käytät Shopifea, sinun on lähetettävä alkaen 29 dollaria kuukaudessa + noin 160 dollaria kertaluonteinen maksu premium-mallille.

Verkkosivuston rakennuskustannukset WordPres-ohjelmalla

WordPress on ilmainen käyttö. Mutta ilman mitään isännöintiä ja verkkotunnuksen nimeä ei ole mitään syytä ostaa erikseen tai valita WP: lle optimoidut palvelinratkaisut.

 1. verkkotunnuksen – verkkotunnuksen keskimääräinen hinta on noin 10 dollaria vuodessa. Hinta voi vaihdella rekisteristä ja laajennuksesta riippuen.
 2. Hosting – itse isäntäympäristö vaatii tarpeeksi palvelinkapasiteettia digitaalikaupan tai pienyrityksen sivuston ylläpitämiseksi. Valmistaudu maksamaan noin 5–10 dollaria vuodessa.
 3. Mallit – laajalla valikoimalla ilmaisia ​​teemoja, saatat silti haluta jotain erilaista. WordPress premium -mallit vaihtelevat hinnoista ja tyyleistä. Valmistaudu maksamaan noin 30 dollaria pienyritysteemalta ja noin 50–60 dollaria digitaalikaupasta, jotta voit erottua yksinoikeudella olevasta teemasta..
 4. liitännäiset – Vaikka yritysprojektit eivät vaadi paljon mukautuksia, digitaalikaupan luomiseen tarvitaan erillinen WooCommerce-laajennus. Se on alun perin ilmainen ja tarjoaa vain perusasetukset yksinkertaisen kaupan pitämiseksi. Jos haluat kasvaa isoksi, tarvitset lisämaksuja ja lisäpalveluita, jotka maksetaan. Ne vaihtelevat yksinkertaisista ominaisuuksista, kuten tuotteen lisäosat, jotka maksavat 48 dollaria, monimutkaisempiin ratkaisuihin, kuten WooCommerce-varaukset, jotka maksavat 249 dollaria..

Paras veto on käyttää WordPress-optimoidut palvelinratkaisut kuten ne, jotka toimitti Bluehost. Lähtösuunnitelma maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa. Se on hyvä pienyrityssivustoille ja sisältää jo kaikki tärkeimmät WordPress-ominaisuudet (WP-integraatio, laajennukset, teemat, turvallisuus, verkkotunnuksen ylläpito jne.). Joten sinun ei tarvitse käsitellä niitä käsin. Erillinen WooCommerce isännöinti alkaa 6,95 dollarista esiasennetulla Storefront-teemalla, ilmaisella SSL: llä ja 100 Gt tallennustilalla. Pro-suunnitelma on täydellinen kasvaville myymälöille, jotka maksavat vain 12,95 dollaria kuukaudessa rajattomilla ominaisuuksilla.

tuomio: pienyrityksen johtaminen WordPressillä maksaa sinulle 2,95 dollaria, kun käytät Bluehost + noin 30 dollaria premium-teemaan. Täysin varustetun digitaalikaupan hinta alkaa 6,95 dollarista kuukaudessa, kun sitä käytetään yhdessä Bluehost WooCommerce -palvelinratkaisujen kanssa.

Verkkosivuston rakentaminen säästää uKitin avulla

uKit on todennäköisesti halvin tapa aloittaa online-liiketoiminta. Vain 10 dollaria saat kaikki pakkauksessa olevat ominaisuudet tunnistettavan tuotemerkin luomiseksi, kun taas pieni digitaalikauppa maksaa käyttäjille vain 13 dollaria kuukaudessa.

tuomio: uKit toimii riittävän hyvin vain pienissä projekteissa. Se ei ole hyvä kasvaville yrityksille ja markkinoille. Joten jos valitset tämän verkkosivuston rakentajan, rekisteröidä erillinen verkkotunnus (noin 5 dollaria vuodessa) nimi, jolla on mahdollisuus vaihtaa monipuolisempaan alustaan.

Yrityssivustojen rakennuskustannukset, ($ ensimmäisenä vuonna)

WixShopifyWordPressuKit
Maksettu suunnitelma$ 264$ 348$ 249$ 120
Sapluuna$ 0$ 140$ 30$ 0
verkkotunnuksen$ 0$ 0$ 0$ 10
Hosting$ 0$ 0$ 36$ 0
Kaikki yhteensä$ 264$ 488$ 315$ 130

Onko mahdollista luoda pienyrityksen verkkosivusto ilmaiseksi?

Teoriassa se on. Mutta kun se osoittautuu todellisiksi markkinaolosuhteiksi, käyttäjät ymmärtävät selvästi, kuinka ilmaiset palvelut voivat olla jopa hankkeen kehityksen vahingoksi etenkin pitkällä tähtäimellä. Tärkeimmät haittapuolet ilmaisten palveluiden käytöstä yrityksen verkkosivuston luomisessa ovat seuraavat:

 • Ilmaiset ominaisuudet eivät riitä – ilmaiset suunnitelmat tulevat perusvaihtoehtoihin. Jotkut verkkosivustojen rakentajat esimerkiksi rajoittavat pääsyä teemakokoelmiin, lisäosiin tai jopa sivuosiin. Et välttämättä pysty edes sijoittamaan yhteyslomakekenttää tai Ominaisuudet-osaa korostamaan yrityksen tärkeimpiä etuja.
 • Muokattu verkkotunnus – maksuverkkotunnus ei koskaan anna yrityksesi kasvaa. Lisäksi sillä voi olla kielteinen vaikutus verkkosivuston SEO: hen ja hakukoneiden riveihin, mainitsematta käyttäjien tunnustamista.
 • Nolla verkkokaupan vaihtoehdot – et koskaan löydä ilmaista suunnitelmaa, joka tarjoaa ainakin minimaalisen verkkokaupan toiminnallisuuden. Yleensä myyntiominaisuuksia on saatavana premium-suunnitelmissa. Joten et voi luoda verkkokauppaa ilmaisella suunnitelmalla.
 • Piilotetut kustannukset – Kun vihdoin tajuat, että ilmainen suunnitelma ei koskaan toimi, sinun on maksettava premium-paketti tai jopa vaihdettava toiseen alustaan. Muutama palvelu tarjoaa siirtolaispalveluita tai verkkosivustojen vientiä / tuontia. Toisin sanoen sinun on tehtävä kaikki alusta alkaen.

Mikä on paras alusta pienyrityksille?

Oikean alustan valitseminen verkkosivuston rakentamiseksi on sama kuin talon valitseminen elantonsa varten. Odotat sen olevan mukava ja kestävä sääoloista huolimatta. Sama asia on projektissasi. Haluat todennäköisesti perustaa pitkäaikaisen liike- tai verkkokaupan, joka palvelee asiakkaidesi ja asiakkaidesi tarpeita ympäri vuorokauden.

Käyttäjien on ymmärrettävä selvästi, mitä he tarvitsevat ja mitä he voivat odottaa valitulta alustalta. Jos tarvitset pienen kaupan tai digitaalisen hyllyn korostaaksesi joitain tuotteitasi, uKit saattaa olla hyvä vaihtoehto pienin kustannuksin. Jos aiot käynnistää kasvavan digitaalikaupan sekä mainostaa ja markkinoida tavaroitasi, tarvitset kauppiaslähtöinen alusta kuten Shopify.

WordPress tulee joustavampana ratkaisuna räätälöinnin kannalta. Se sopii vaativien käyttäjien tarpeisiin räätälöinnin ja niiden, jotka osaavat koodata, tarpeisiin. Wix näyttää olevan lopullinen ratkaisu joka voi täyttää kaikki vaatimukset huolimatta projektityypistä, jonka haluat käynnistää.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map