Kuinka luoda uusi .com-verkkosivusto

Kuinka luoda uusi .com-verkkosivusto


Joten, sinulla on idea uudesta .com-verkkosivustosta. Olet selvittänyt sen rakenteen, määritellyt tyypin ja tarvittavat ominaisuudet. Toisin sanoen, paperille on piirretty valmis malli. Loistava idea on kuitenkin vain 50% menestyksestä. Seuraava vaihe on tuoda se elämään. Tässä sinun on valittava sopiva verkkosivustojen rakennusmenetelmä.

Valinta riippuu täysin teknisestä taustasta ja lähestymistavasta, jonka haluat luoda. Tarvitsetko yksinkertaisen ja nopean ratkaisun, joka sisältää kaikki ominaisuudet? Tai haluatko verkkosivustojen rakennusalustalta, joka varaa maksimaalisen mukauttamisvapauden käsitellä suurimpaa osaa prosessista manuaalisesti? Valinta on tuskin kävely puistossa, koska on paljon asioita, joita on etsittävä ennen aloittamista.

Valitse verkkosivustojen rakennustekniikat

Vaikka et ole tekninen geek, jolla ei ole mahdollisuuksia rakentaa itse koodattua verkkosivustoa, tarkastelemme kahta tärkeintä vaihtoehtoa, joka on tarjolla aloittelijoille. Niihin kuuluivat verkkosivustojen rakentajat ja CMS-alustat. Molemmat ovat erittäin suosittuja käyttäjien keskuudessa ja palvelevat perustavanlaatuisia rakennustarpeita, vaikkakin eri tavalla.

Verkkosivustojen rakentajat

Verkkosivustojen rakentajien tarkoituksena on antaa käyttäjille, joilla ei ole mitään teknisiä taitoja, helposti. Niitä on erittäin helppo käyttää. Rakennusprosessi kestää yleensä enintään 2 tuntia. Ohjelmisto on saatavana tilauspalveluna. Se tarkoittaa, että joudut maksamaan vain kuukausittain tai vuosittain ja käyttämään mukana toimitettua työkalupakettia.

Sillä ei ole väliä, haluatko rakentaa uuden .com-sivuston vai käyttää sitä mikä tahansa muu verkkotunnuksen laajennus. Kehitysprosessi on edelleen sama kuin toteutetut tekniikat ja rakennusmenetelmät.

Verkkosivustojen rakentajia määritteleviä keskeisiä ominaisuuksia ovat:

 • Yksinkertaisuus – useimmissa alustoissa on mukana vedä ja pudota -editorit. Voit helposti muuttaa verkkosivuston rakennetta tai lisätä uusia elementtejä tai lohkoja yhdellä napsautuksella. Sisäinen muokkaus on toinen hieno ominaisuus, jonka avulla voit tallentaa ja esikatsella kaikkia tehtyjä muutoksia.
 • Helppo räätälöinti – Jotta voit luoda käyttövalmis sivuston, sinun tarvitsee vain valita malli ja lisätä sisältöä. Yleensä asetteluissa on asianmukaiset esiasennetut widgetit ja ominaisuudet, jotka viittaavat tiettyyn verkkosivustojen tyyppiin. Sinun ei tarvitse asentaa niitä erikseen.
 • All-in-One-ratkaisu. Tilauspohjaisena mallina verkkosivustojen rakentajat eivät vaadi ylimääräisiä manipulointeja verkkotunnuksilla ja isännöinnillä. Saat kaikki tarvittavat varat ja palvelut valitun suunnitelman puitteissa.

Seurauksena on, että verkkosivustojen rakentajat näyttävät olevan perimmäinen työkalu, jolla ei ole koodausta, oppimiskäyrää ja minimaalista manuaalista käsittelyä.

CMS-alustat

Olet törmännyt CMS-pohjaisiin verkkosivustoihin miljoonia kertoja surffailla verkossa. Ne ovat erittäin suosittuja aloittelijoiden ja ammattilaisten välillä luoda kirjaimellisesti mitä tahansa verkkosivustotyyppiä muodostaa yksinkertaisia ​​blogeja ja pienyrityksiä koskevia projekteja digitaalikauppoihin.

Tärkein haittapuoli tässä on, että mitä monimutkaisempi sivusto haluat luoda, sitä enemmän prosessia joudut käsittelemään itse. CMS on pääasiassa muokkauskone, joka vaatii lisämuokkauksia ominaisuuksien, laajennusten, suunnittelun jne. Suhteen. Hyvä uutinen on, että se tarjoaa pääsyn lähdekoodiin käyttäjille, joilla on tekninen tausta muokata ja muokata vakiopohjaa. Huono uutinen on, että aloittelijat tarvitsevat jonkin aikaa selvittääkseen kuinka kaikki toimii.

Toisin kuin online-verkkosivustojen rakentajat, CMS-alustat eivät ole all-in-one-ratkaisu. Se tarkoittaa, että joudut rekisteröimään verkkotunnuksen ja löytämään alustan verkkosivuston ylläpitämiselle. Jotta käyttäjille olisi helpompaa, jotkut todistetut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat yksinkertaisia ​​tapoja integroida, asentaa ja mukauttaa CMS-pohjaisia ​​projekteja.

Tärkeimmät CMS-alustoja määrittelevät ominaisuudet ovat seuraavat:

 • Editoinnin lisäasetukset. Pääsyäsi mallin lähdekoodiin voit muokata tai muokata kirjaimellisesti kaikkia tulevan verkkosivustosi elementtejä, mutta vain, jos sinulla on ohjelmointitaitoja. Esimerkiksi 90% WordPress-malleista on rakennettu PHP: lle. Niiden mukauttamiseen sinulla on oltava PHP-koodauskokemus.
 • Budjetin hallinta. CMS on itsessään ilmainen. Sinun ei tarvitse maksaa siitä. Verkkotunnuksen rekisteröinti, isännöinti, laajennuslaajennukset ja premium-alustat ovat kuitenkin maksettuja. Hyvä uutinen on, että voit valita varat, jotka vastaavat budjettiasi. Lisäksi jotkut palveluntarjoajat tarjoavat CMS-yhteensopivuuden perustoimintojen kanssa, jotka jo tarvitset suunnitelmaan.
 • Loputon laajennusvalinta. Verkkosivustojen rakentajille saattaa olla rajoitettu lisäosien ja ominaisuuksien käyttö. CMS-alustat tarjoavat loputtomia integrointimahdollisuuksia tuhansien käytettävissä olevien laajennusten kanssa. Ne on kuitenkin löydettävä, asennettava, viritettävä ja päivitettävä manuaalisesti.

CMS-alustat ovat varmasti hyvä valinta, varsinkin kun niitä käytetään yhteensopiva isännöintipalveluntarjoaja. Päätät esimerkiksi rakentaa verkkosivuston WordPressin avulla. Joukko isäntäsivustoja tarjoaa WP: lle optimoituja suunnitelmia, jotka helpottavat rakentamisprosessia jopa aloittelijoille.

Siitä huolimatta prosessia ei ole täysin automatisoitu toisin kuin online-verkkosivustojen rakentajilla. Nyt on korkea aika kuvata prosessi käyttämällä molempia selitettyjä rakennusmenetelmiä.

Uuden .com-verkkosivuston luominen verkkosivustojen rakentajien kanssa

Useimmat verkkosivustojen rakentajat vaativat enintään parin tunnin valmis-verkkosivuston luomiseen ja käyttöönottoon. Vietät todennäköisesti enemmän aikaa käytettävissä olevien alustojen vertailuun ja vastakkaisuuteen. Rakennusprosessi on kuitenkin melkein sama, kun taas toteutetut tekniikat ovat samanlaisia.

Vaihe 1 – Kirjaudu sisään

Wix-sivuston rakentaja - kirjaudu sisään

Mitään erityisiä manipulaatioita ei tarvita. Sisäänkirjautuminen on sama kuin annat sähköpostitilisi. Järjestelmä pyytää sinua käyttämään joko Gmailia tai sosiaalista profiilia kirjautuaksesi tai kirjoittamalla käyttäjänimi ja salasana. Harvoissa tapauksissa sinua voidaan pyytää vahvistamaan salasanasi, mikä on myös muutaman sekunnin kysymys.

Vaihe 2 – Valitse malli

Pääsääntöisesti kaikki mallit jaetaan erityisiin luokkiin, jotta käyttäjien olisi helpompi valita. Jos esimerkiksi haluat luoda digitaalikaupan, tuskin etsit asettelua Portfolio-osiosta. Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin esikatselutilassa tarkistaaksesi, miltä ne näyttävät.

Wix - Valitse malli

Edistyneet verkkosivustojen rakentajat tuovat käytä AI-pohjaisia ​​tekniikoita ja koneoppimisvälineet tarjoavat useita asiaankuuluvia malleja, jotka perustuvat joihinkin yleisiin kysymyksiin tulevan projektin kuvaamiseksi. Järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan ominaisuudet, jotka haluat nähdä, kapean paikan, verkkosivuston nimen ja muut tiedot saadaksesi valmiita sivustoesimerkkejä. Upea tapa säästää aikaa aloittelijoille, koska heidän ei tarvitse edes muokata.

Jos haluat silti luoda uuden sivuston tyhjästä tai käyttää mallia, jonka pidät luettelossa, sinun on suoritettava seuraava vaihe.

Vaihe 3 – Muokkaa ja mukauta mallia

Olet todennäköisesti laatinut rakenteen tulevalle verkkosivustollesi. Nyt sinun on lisättävä vain siihen sopivia elementtejä ja lohkoja. Verkkosivuston rakentajien avulla on helppo lisätä, muuttaa kokoa, poistaa tai muuttaa elementtejä ja lisätä uusia elementtejä yksinkertaisella ja intuitiivisella vedä ja pudota -editorilla.

Wix-verkkosivustoeditori

Lataa kuvia, lisää asiaankuuluvia tekstejä, täytä yhteystiedot ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4 – Valitse suunnitelma

Vaikka edellinen vaihe ei vaadi investointeja, sinun on ostettava suunnitelma, jolla voit siirtyä verkkosivustollesi. Lisäksi suunnitelmassa määritetään joukko ominaisuuksia ja lisävaihtoehtoja, jotka saat. Esimerkiksi pääsy tai ilmaiset suunnitelmat ovat hyviä vain testaamiseen, koska ne tarjoavat harvoin edistyneitä toimintoja tai ilmaisen verkkotunnuksen. Jos valitset tällaiset suunnitelmat, joudut rekisteröimään verkkotunnukset erikseen tai käyttämään oletusaliverkkotunnuksia.

Premium-suunnitelmissa on laajempi valikoima vaihtoehtoja, kuten verkkokauppa, premium-tuki, ilmainen verkkotunnus, jolla on riittävästi kaistanleveyttä ja säilytystilaa kasvaville projekteille. Sellaiset paketit ovat yleensä melko edullisia ja alkavat noin 10–15 dollaria kuukaudessa.

Vaihe 5 – Yhdistä verkkotunnus

Jälleen kerran suunnitelmaan sisältyy ilmainen verkkotunnus, sinun on kirjoitettava se vain käyttämällä asiaankuuluvia verkkosivustoasetuksia. Jos päätät rekisteröidä sen erikseen, sinun on mentävä toisen rekisteröijän luo, maksettava verkkotunnuksesta, palattava kojelautaan, asetettava IP ja uusittava se erikseen. Suunnitelmien käyttäminen mukana olevan ilmaisen verkkotunnuksen kanssa on paljon helpompaa, yksinkertaista, nopeaa ja kustannustehokasta.

Vaihe 6 – Esikatsele ja siirry live-tilaan

Kun olet suorittanut kaikki aikaisemmat vaiheet, voit käyttää esikatselutilaa tarkistaaksesi projektin toimivuuden työpöytä- ja mobiiliversioissa. Jos tulos on tyydyttävä, paina “julkaisu” -painiketta ja siirry eteenpäin.

Toinen etu tässä on, että voit muuttaa mallia milloin tahansa sekä kirjoittaa verkkosivuston rakentajan tien päällä mobiilisovelluksella ja muokata sitä aina tarvittaessa.

Kokeile verkkosivustojen rakennustyökalua nyt

Uuden .com-verkkosivuston luominen CMS + Hosting -palvelun avulla

Jos haluat siirtyä verkossa valmiiden sivustojen kanssa, tarvitset paikan, jolla ne ylläpidetään. Vaikka verkkosivustojen rakentajat sisältävät jo isännöintipalvelut, tilanne CMS: ssä on hieman erilainen. Ainoa tapa ottaa käyttöön on käyttää alustaa yhdessä isännöinnin kanssa.

Valinta riippuu valitsemastasi CMS-tyypistä samoin kuin verkkosivustotyyppi, sisällön määrä, sivumäärä ja yleinen monimutkaisuus. Joissakin isännöintisuunnitelmissa on mukana ilmainen verkkotunnus ja sen jatkuva maksettu uusiminen, toiset tarjoavat saumattoman integraation valittuun CMS: ään. Sivuston luomisen yleiset vaiheet ovat seuraavat:

Vaihe 1 – Verkkotunnus ja isännöinti

Voit joko rekisteröidä verkkotunnuksen erikseen tai hankkia sen hosting-suunnitelmassasi. Jotkut alustat tarjoavat yhden vuoden ilmaisen TLD: n (ylätason verkkotunnus), jos ostat premium-paketin, jolla on laajennettu kaistaleveys ja tallennustila. Se on parempi vaihtoehto kuin vaihtaa eri verkkosivustojen välillä, kun uusiminen on tarpeen.

Vaihe 2 – Valitse CMS

Aloittaaksesi sinun on valittava alusta ja rekisteröitävä. Ajatuksena on luoda yksi tili, joka tarjoaa pääsyn CMS: n sisäpuolelle, jossa kaikki työkalut sijaitsevat sisällöneditorin mukana. Rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen. Luo käyttäjätunnuksesi ja salasanasi päästäksesi kojelautaan tarvittaessa.

Vaihe 3 – Valitse ja asenna malli

Nyt sinun on valittava teema tulevalle sivustollesi ja asetettava sen tiedostot asennettavaksi isännöintiisi. Prosessin helpottamiseksi on parempi käyttää CMS-optimoituja hosting-suunnitelmia yhden napsautuksen CMS-integroinnilla ja helppo asennus.

Vaihe 4 – Muokkaa verkkosivustoasi

Lisää CMS-hallintapaneeli lisätäksesi uutta sisältöä, luodaksesi sivuja, luokkia jne. Voit asentaa myös tarvittavat laajennukset. Kaikki prosessit tulisi suorittaa manuaalisesti. Itse teema on vain suunnitelma. Joudut hallitsemaan kaikkia verkkosivustojen osia itse ja etsimään, asentamaan, virittämään ja päivittämään laajennuksia, paitsi jos prosessiautomaatio sisältyy hosting-suunnitelmaan.

Hyvä uutinen on, että suurin osa palveluntarjoajista tarjoaa CMS-optimoituja ratkaisuja. Esimerkiksi, Bluehost tarjoaa WP-suuntautuneita suunnitelmiaan. Se tarkoittaa, että hyödyt kaikista WordPress-toiminnoista lisäominaisuuksien lisäksi, kun otetaan huomioon automaattiset päivitykset, tietoturvavälineet, tekninen tuki jne..

Viimeinen kysymys saattaa olla elintärkeä etenkin aloittelijoille, koska useimmissa CMS: issä ei ole välitöntä tukea lukuun ottamatta ohjekeskuksia, oppaita tai oppaita, joita voi löytää Internetistä. Ammatillisen tuen saaminen selkäsi takana voi olla valtava rooli.

Kokeile CMS: llä nyt

Pohjaviiva

Molemmat vaihtoehdot ovat hyviä uusien verkkosivustojen luomiseen tyhjästä. Ainoa tapa, jolla ne eroavat toisistaan, on toteutettu lähestymistapa. Verkkosivun rakentajien käyttö näyttää olevan helpompaa ja vähemmän aikaa vievää, kun taas CMS vaatii silti oppimiskäyrää ja ylimääräisiä kuluja, jotka voivat ylittää alkuperäisen isännöintisuunnitelman hinnan.

Jos etsit nopeaa, mutta tehokasta tapaa luoda skaalautuva ja ammattimainen verkkosivusto, jolla ei ole mitään teknisiä taitoja, verkkosivustojen rakentajat olisivat hyvä vaihtoehto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map