Kuinka luoda verkkokauppasivusto

Kuinka luoda verkkokauppasivusto


Jos aiot myydä tuotteita verkossa, sinun on ensin luotava verkkokaupoissa käytettävä verkkosivusto. Digitaalikauppa avaa omistajalleen uusia näköaloja. Globaalin ulottuvuuden ja mahdollisuuden myydä palveluita tai tuotteita ympäri vuorokauden ilman rajoituksia lisäksi saat käyttöösi edistyneen joukon markkinointi- ja menekinedistämisvälineitä..

Ennen kuin sukellat verkkokaupan tarjousten, kanta-asiakasohjelmien ja tuotemarkkinoinnin maailmaan, sinulla on oltava täysin varusteltu verkkokauppa. Nykyaikaiset verkkosivustojen rakennusmenetelmät anna käyttäjien luoda verkkokauppaprojekteja tyhjästä ilman erityisiä taitoja. Toisaalta kaupan käyttöönottoon tarvittava aika ja resurssit riippuvat valitsemastasi tekniikasta.

Tässä artikkelissa kuvataan kaksi suurta tapaa luoda verkkokaupoissa käytettävä verkkosivusto tyhjästä, mutta ensin meidän on tunnistettava joitain sen ominaisuuksia, joilla sillä pitäisi olla.

10 välttämätöntä verkkokaupoissa tapahtuvaa verkkosivustoominaisuutta

Riippumatta siitä, mitä alustaa tai ohjelmistoa käytät tulevan digitaalikaupan rakentamiseen, sinun on varmistettava, että sillä on kaikki seuraavat ominaisuudet:

1. Tuotehallintajärjestelmä

Vaikka blogeissa tarvitaan tehokas sisältöeditori lukuisten artikkeleiden, blogiviestien ja luokkien hallitsemiseksi, verkkokaupalla joudut hallitsemaan kaikkia tuotteitasi. Varmista, että valitulla alustalla voit lisätä uusia kohteita, muokata kuvauksia ja otsikoita, asettaa hintoja, lajitella tuotteita luokkien, mallien, kokojen jne. Mukaan..

Tuotehallintajärjestelmä

Ominaisuus on elintärkeä verkkosivustojen omistajien lisäksi myös asiakkaille. Heillä on mahdollisuus löytää tarvitsemansa tavarat nopeammin, mikä johtaa suurempaan muuntoprosenttiin. Ajatuksena on auttaa heitä tunnistamaan heidän odotuksiaan vastaava tuote.

2. Maksutavat

Koska verkkokaupan markkinarako harkitsee tapahtumien käsittelyä, sinun on ajateltava kävijöidesi suosituimpia maksuyhdyskäytäviä. Mitä enemmän vaihtoehtoja kaupassasi on, sitä parempi. Älä rajoita tulevia ostajia yhdellä tai kahdella maksutavalla. Käytä joustavia alustoja, jotka tarjoavat kolmansien osapuolien integrointiominaisuuksia.

Maksuvaihtoehdot

3. Korkealaatuiset kuvat

Korkealaatuiset tuotevalokuvat johtavat vahvaan tuotekuvaukseen. Käytä korkearesoluutioisia kuvia ja esittele kohteitasi eri näkökulmista. Ideana on varmistaa tosielämäinen tuotekokemus verkkokaupoissa oleville ihmisille.

Anna heidän hyötyä läsnäolotunnosta juuri nyt. Hyvä tapa kannustaa heitä ostamaan päätökseen. Täältä voi myös olla hyötyä videotuotteiden katsauksista ja promootioista.

4. Hyvä suorituskyky ja reagointikyky

Digitaalikaupan rakentaminen ja ylläpito vaatii paljon omaisuutta, varsinkin jos aiot lisätä satoja uusia tuotteita, joita seuraa valokuvia, videoita tai kuvauksia. Varmista, että rakennusalustallasi on tehokas moottori, kun taas isännöinti hoitaa liikenteen kiihtyvyydet ja hyppyjä maustettujen tarjousten, alennusten jne. Aikana.

Verkkokaupan nopeussuorituskyky

Varmista, että sivuston nopeus on riittävän nopea, koska se näyttää olevan ratkaiseva nopeus, joka heijastaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja tuloksia. Lisäksi digitaalikauppasi on oltava mobiiliystävällinen. Lähes puolet kaikista käyttäjistä tekee verkko-ostoksia tablet-laitteidensa ja älypuhelimiensa kautta. Olisi väärin menettää kyseinen kohdeyleisö.

5. Verkkosivun suojaus

Ostajat etsivät turvallista tapaa ostaa tuotteita verkosta. Vastatakseen heidän odotuksiinsa, voit ottaa käyttöön jotain muuta kuin vain SSL-varmenteen. Hyvä idea on käyttää palomuuria ja suojata sivustoasi haitalliselta liikenteeltä, kun taas kaksitekijäinen todennus näyttää olevan ylimääräinen suojakerros..

6. Asiakastuki

Jotta voisit luoda virheetöntä verkkokaupoittelukokemusta, joudut ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia ajoittain. Jotkut asiakkaat eivät ehkä ole tyytyväisiä tuotteen laatuun, toiset saattavat pyytää rahaa takaisin tai muuttaa. Varmista, että annat tarpeeksi työkaluja yhteydenottoon ja varmista välitön asiakastuki.

7. Yhteystiedot

Verkkokauppa vaatii asiakastuen lisäksi selkeän yhteysosion. Sen tulisi sisältää kaikki mahdolliset yhteydenototavat. Se avaa uusia mahdollisuuksia paitsi kohdeyleisöllesi myös potentiaalisille liikekumppaneille, sijoittajille jne.

Yhteystiedot

8. Suosittelut

Lisää digitaalikaupan luotettavuutta todellisilla asiakasarvioilla ja suosituksilla. Pyydä aiempia ostajia jakamaan mielipiteensä ostamastaan ​​tuotteesta. Se tekee verkkosivustostasi entistä luotettavamman.

Suositukset

9. SEO, Analytics ja markkinointityökalut

Kun sinun täytyy mainostaa kauppaa, varmista, että sinulla on tarpeeksi markkinointityökaluja. Ne voivat sisältää kanta-asiakasohjelmia, kuponkeja, promo-koodeja ja muita instrumentteja myynnin lisäämiseksi.

Shopify Analytics

Liikenteen kasvun myötä tarvitset myös joitain mittauspalveluita sekä seurataksesi ostajia, heidän väestötietoja ja muita tärkeitä mittareita. SEO-asetusten avulla voit optimoida tuotesivuja ja tehdä digitaalikaupasta SEO-ystävällisemmän. Mainosta erillisiä kohteita, luokkia ja sivuja avainsanojen, sisällönkuvauskenttien jne. Avulla.

10. Lisäominaisuudet, joita on syytä etsiä verkkokaupoissa

Seuraavat lisäominaisuudet voidaan toteuttaa vaativina myymäsi tuotetyypin suhteen. Onko sinulla pieni myymälä tai valtava online-markkinapaikka, saatat myös haluta:

 • Tietosuojakäytäntö osio, joka kuvaa tapaa vaatia palautuksia, palautuksia tai vaihtoja.
 • Toimitustavat ja termit selitetty.
 • Sosiaalisen median painikkeet antaa käyttäjien jakaa mielipiteitä tai tuotesivuja Facebookissa tai Instagramissa.
 • Aiheeseen liittyvät tuotevaihtoehdot tarjota lisää tuotteita, jotka viittaavat tiettyyn tuoteryhmään.

Nyt sinun on löydettävä lopullinen alusta, joka tarjoaa tarpeeksi työkaluja kaikkien edellä mainittujen toteuttamiseksi. Verkkokauppahankkeet näyttävät olevan vaikeimpia toteutuksen ja räätälöinnin suhteen.

Ne vaativat edistyksellisiä teknisiä taitoja, ellet valitse käyttövalmiita ratkaisuja, kuten Shopify. Toinen tapa on käyttää WordPress CMS -sovellusta yhdessä WooCommerce-laajennuksen ja sen tarjoamien verkkokauppatoimintojen kanssa. Katsotaanpa molempia vaihtoehtoja ja miten ne voivat auttaa.

Kuinka luoda verkkokauppasivusto sivustolla Shopify

Shopify

Shopify – on verkkosivustojen rakennusalusta, joka on suunniteltu erityisesti verkkokaupan tarpeisiin. Ohjelmiston tärkein etu on, että se tarjoaa kaiken mitä tarvitset aiemmin keskusteltujen ominaisuuksien toteuttamiseen. Kanta-asiakasohjelmista ja SEO-asetuksista kätevään ohjauspaneeliin ja tuotehallintajärjestelmään – saat kaikki tarvittavat toiminnot valitussa paketissa.

Alusta on melko helppo käyttää. Uuden sisällön ja tuotteiden lisääminen on yksinkertaista, samoin kuin muokata otsikoita ja kuvauksia, luoda esinekokoelmia, luoda uusia sivuja ja tuoteluokkia, asettaa hinnat jne. Järjestelmä tarjoaa useita perustason ostosmalleja esiasennetuilla widgetteillä, mikä tarkoittaa, että et tarvitse koodata ollenkaan. Shopify käyttää isäntämahdollisuuksiaan ja varmistaa myymälöiden sujuvan toiminnan ilmaisen SSL: n ja muiden tietoturvavälineiden lisäksi.

Kokonaisuudessaan meillä on hieno verkkokauppasivustojen rakennustyökalu, joka vaatii minimikäyrän. Siirrytään nyt verkkosivustojen rakennusprosessiin.

 1. Kirjaudu sisään ja valitse suunnitelma. Rekisteröintiprosessi on erittäin nopea. Sinun on kuitenkin valittava paketti heti, jotta voit vaihtaa suunnitelmien välillä. Hyvä uutinen on, että jokaisella suunnitelmalla on 14 päivän ilmainen kokeiluversio ohjelmistoominaisuuksien testaamiseksi.
 2. Valitse malli. Vaikka Shopify ei hukuttaa sinua loputtomalla joukolla teemoja, voit silti valita 10 tyylikkään ja reagoivan asettelun luettelosta. Tekniset asiantuntijat arvostavat HTML / CSS-pääsyä yksinoikeuksien, skriptien jne. Toteuttamiseen. Ne, jotka haluavat eksklusiivista suunnittelua, voivat valita 60 premium-mallia, jotka maksavat 190 dollaria..
 3. Kauppaa teemoja

 4. Aseta myymäläsi. Kaupan muokkaaminen voi vaikuttaa hieman vaikealta aloittaa. Ohjauspaneeli on kuitenkin melko intuitiivinen. Jonkin ajan kuluttua opit lisäämään tuotteita, kuvia, muokkaamaan sivulohkoja, luomaan tuotekokoelmia, asettamaan hinnat, ilmoittamaan asianmukaiset tavarat jne..
 5. Shopify-myymälän asetukset

 6. Shopify App Store sisältää muita widgettejä, joiden avulla myymäläsi loistaa verkossa. Täältä voit löytää myynninedistämis – ja markkinointityökaluista korin palautusvälineisiin, tuotekuvagalleriaan jne.
 7. Shopify App Store

 8. Yhdistä verkkotunnus ja ota käyttöön. Shopifyn avulla voit yhdistää verkkotunnuksesi ja rekisteröidä sen alustalla. Nyt sinun on julkaistava vain kaikki verkkosivut ja siirryttävä kauppaan.

Kokonaisprosessi on melko helppo, koska sinulla on kaikki tarvittavat työkalut valitusta suunnitelmasta riippuen. Hinta riippuu pakkauksesta ja myytävien tuotteiden lukumäärästä. Se vaihtelee välillä 29 dollaria / kk pienessä kaupassa ja 299 dollaria kasvavassa digitaalisessa markkinalla.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Kuinka luoda verkkokauppasivusto WooCommerce-palvelun avulla

WooCommerce

Kun sanomme “WooCommerce”, tarkoitamme WordPressin kanssa käytettävää verkkokaupan liitännäistä. Kun sanomme “WordPress”, tarkoitamme avoimen lähdekoodin CMS käytetään yhdessä Bluehost (paras WP-optimoitu palveluntarjoaja).

Laajennus itsessään on hyvä ratkaisu mihin tahansa kauppaan. Se on ilmainen perusversio yksinkertaisille projekteille. Kasvaville verkkosivustoille voi olla hyötyä maksullisista laajennuksista ja lisäominaisuuksista, jotka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä laajennuksen kanssa.

Jotta voit rakentaa täysimittaisen verkkokaupan WooCommerce-palvelun kanssa, sinun on tehtävä seuraava:

 1. Rekisteröi verkkotunnus ja etsi isännöintipalveluntarjoaja. Mieti ongelmaa, joka on ratkaistu Bluehost. Sen WP-optimoituihin suunnitelmiin sisältyy WordPress-integraatio, pääsy malleihin ja widgetteihin, järjestelmä- ja laajennuspäivitykset, yhden vuoden ilmainen verkkotunnus jne. Lisämanipulaatioita ei tarvita eikä tarvita.
 2. Bluehost-kojelauta

 3. Valitse WP-teema. WordPress tarjoaa tuhansia verkkokaupan teemoja. Suurin osa heistä on mobiiliystävällisiä. Käytä esikatselutilaa tarkistaaksesi miltä se näyttää. Käyttäjät voivat hyötyä ilmaisista malleista tai ostaa korkeatasoisia asetteluita suunnitteluvaatimuksista riippuen.
 4. WordPress-verkkokaupan teemat

 5. Asenna WooCommerce. Nyt sinun on asennettava ja aktivoitava laajennus. Mene plugin-asetuksiin hienosäätääksesi tulevaa myymälääsi. Suorita vaihe loppuun suorittamalla viisi yksinkertaista vaihetta ja ilmoittamalla tärkeät tiedot saadaksesi asennuslaajennus toimimaan.
 6. WooCommerce -tuoteeditori

 7. Lisää tuotteita ja muokkaa sisältöä. Nyt voit lisätä uusia tuotteita, asettaa kuvauksia ja otsikoita, työskennellä tuotesivun SEO jne.

Tärkein haittapuoli tässä on, että käyttäjien on tehtävä suurin osa työstä manuaalisesti. Toisaalta vankka tekninen osaaminen on hyödyllinen viittauksissa verkkosivujen optimointiin. Lisäksi käyttäjät voivat integroida tuhansia kolmansien osapuolien palveluita maksuväyliksi toimitusmenetelmiin.

Samanaikaisesti tämän menetelmän käyttäminen on halvempaa, vaikka jotkin laajennukset saattavat maksaa sinulle satoja dollareita, samoin kuin premium-WordPress-teemat.

Kokeile WooCommerce nyt

Pohjaviiva

Shopify- ja WooCommerce-tuotteiden valinta riippuu digitaalikaupan koosta, myytävien tuotteiden lukumäärästä ja etsimistäsi lisäominaisuuksista..

Shopify on all-in-one-verkkokaupparatkaisu, joka sisältää kaiken mitä tarvitset suunnitelmissa. Vaikka muokkausprosessi ei ole niin helppoa kuin jotkut saattavat odottaa, järjestelmän avulla voit rakentaa täysin toimivan verkkokauppasivuston tunteina ilman lisäkustannuksia tai manipulointeja..

WooCommerce on pikemminkin laajennus kuin automaattinen verkkokaupan ratkaisu. Se tarkoittaa, että tarvitset muita keinoja saadaksesi projektisi elämään. Muut tekniset taidot voivat myös olla hyödyllisiä. Asiat kuitenkin muuttuvat paljon helpommaksi, kun WooCommercea käytetään yhdessä WordPressin ja Bluehostin kanssa. Sinun on päätettävä, minkä tavan valita.

Luo verkkokauppa nyt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map