Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi


Joten voit ylpeillä uskomattomilla kamerataidoilla ja kyvyllä keskittyä yksityiskohtiin. Valitettavasti niitä ei käytetä, jos et pysty esittelemään kykyjäsi Internetissä. Tästä syystä ainoa tapa tunnustamiseen on luoda ilmainen valokuvaussivusto verkkosivujen vaikeuden varalta. Työskentelysi sosiaalisessa mediassa on hyvä, mutta ei riitä.

Vahva verkkoesitys on välttämätöntä paitsi parhaiden töidesi korostamiseksi, myös potentiaalisten asiakkaiden tai kollegojen huomion kiinnittämiseksi ryhmän muodostamiseen. Hyvä uutinen on, että uuden sivuston rakentaminen tyhjästä voi kestää useita tunteja ottaen huomioon, että olet jo valmistellut asiaankuuluvaa sisältöä ja valokuvia esittelyä varten.

Miksi Wixin avulla luoda valokuvaaja-verkkosivusto?

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix – on täydellinen työkalu rakentaa niin monta verkkosivustoa kuin haluat ilman kustannuksia. Se tarjoaa nolla-paketin, jolla on tarpeeksi palveluita aloittaaksesi yksinkertaisella verkkosivustolla ja yhdistääksesi verkkotunnuksesi. Ohjelmistolla on rikas ominaisuuspaketti yksinkertaisen muokkausprosessin lisäksi.

Tärkeimmät syyt Wixin käyttämiseen valokuvaussivustoilla ovat seuraavat:

 • Valmiit mallit – sinun ei tarvitse luoda uutta verkkosivustoa tyhjästä. Valitse vain jokin käytettävissä olevista reagoivista asetteluista luettelosta. Valitse tarvitsemasi luokka (Wixillä on myös valokuvausteemoja), lisää tekstejä, yhteystietoja, valokuvanäytteitä, suosituksia ja siirry elämään muutamassa minuutissa. Saat mobiiliystävällisen ja tyylikkään verkkosivun ilmaiseksi.
 • Upeita gallerioita – Wix tarjoaa Pro-galleria -widget luoda uskomattomia luetteloita valokuvista ja kuvista. Voit vapaasti valita tarvittavan muodon riippumatta siitä, tuleeko se Instagram-ruudukkoksi tai koko leveydeksi. Lisäksi ominaisuus sisältää lisäsuojauksen, joka estää teoksia lataamasta kolmansilta osapuolilta.
 • Wix-tori – Käyttäjät voivat valita minkä tahansa widgetin markkinoilta. Voit integroida analytiikkaa, asettaa tapahtumakalentereita, integroida varauspalveluita, integroida Live Chat- ja yhteyslomakkeita ja paljon muuta. Järjestelmä tarjoaa täydellisen vapauden kolmansien osapuolien palveluiden integroinnissa.
 • Wix-varaukset – mukautettu Wix-sovellus tapahtumien, työpajojen, tapaamisten, konferenssien jne. Hallintaan. Sovelluksen avulla on helppo järjestää ryhmäluokkia, lähettää ilmoituksia ja muistutuksia osallistujille sekä luoda erillinen sisäänkirjautumisympäristö ryhmän jäsenille ja paljon muuta.
 • Blogging ominaisuus – luo mukautettu blogi yhdellä napsautuksella kojetaulusta. Jaa mielenkiintoisia artikkeleita ja työkokemuksia, ohjaa liikennettä verkkosivustollesi, optimoi ja mainosta sisältöäsi, jotta verkkosivustosta tulee houkuttelevampi hakukoneille.

Kuten voitte nähdä, Wix antaa sinun käsitellä kaikkia tehtäviä liittäessäsi valokuvaajasivustoa tyhjästä. Voit kokeilla joitain salkkuihin suuntautuneita alustoja, kuten Adobe-portfolio. Ne vaativat kuitenkin syvää suunnittelua ja teknisiä taitoja. Rakennusprosessi voi viedä tunteja ja päiviä mainitsematta, että sinun on lisäksi ostettava isäntä ja rekisteröitävä verkkotunnus.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Katsotaanpa nyt tarkemmin itse rakennusprosessia.

Kuinka luoda ilmainen valokuvaussivusto Wixin avulla

Seuraa tätä vaihe vaiheelta -opasta räätälöidäksesi ja ottaa projekti käyttöön muutamassa minuutissa. Älä unohda, että sinulla on valmiina kirjoitettua sisältöä ja kuvia lähetettäväksi vierelläsi.

Vaihe 1. Sisäänkirjautuminen

Ensimmäinen vaihe on rekisteröinti. Muuten et voi käyttää kaikkia Wix-ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa useita tapoja aloittaa. Ensimmäinen näyttää samanlaiselta kuin perinteinen rekisteröinti sisäänkirjautumisen edellyttämällä sähköpostilla ja salasanalla. Toinen tapa on käyttää mitä tahansa olemassa olevaa Google- tai Facebook-tiliä. Järjestelmä ei vaadi välitöntä varmennusta. Voit siis säästää aikaa ja siirtyä eteenpäin.

Wix-sivuston rakentaja - kirjaudu sisään

Vaihe 2. Etsi malli

Kuten olemme aiemmin maininneet, Wixillä on erillinen luokka salkkuille ja valokuvaussivustoille. Voit valita alustan tarjoaman tai luoda tyhjästä sivusta tyhjästä sivusta tyhjästä. Toinen vaihtoehto on vähän aikaavievämpi, koska joudut lisäämään jokaisen lohkon itse sen sijaan, että saadaan valmis asettelu sisällön lisäämiseksi ja reaaliaikaiseksi.

Wix-valokuvausmallit

Vaihe 3. Muokkaa sisältöä

Toimittaja on erittäin helppo. Se tulee vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla, mikä tarkoittaa, että voit kopioida ja liittää testin sivun osiin. Järjestelmän avulla voit muokata SEO: n perustasoa, kotisivun otsikoita ja kuvauksia, sisällönkuvauskenttiä muille sivuille. Prosessi ei vaadi erityisiä taitoja, kun taas kuvien lisääminen galleriaan edellyttää tiedostojen leijaamista valokuva-alueelle.

Wix valokuvaussivuston toimittaja

Vaihe 4. Lisää widgetit

Jos rakennat uuden sivuston tyhjästä, sinun on lisättävä widgetit, kuten galleriat tai yhteyslomakkeet manuaalisesti. Jos valitset valmiin asettelun tai Wix ADI, sinulla on kaikki tarvittavat ominaisuudet jo integroitu. Sinulla on kuitenkin silti mahdollisuus kytkeä muita palveluita tarvittaessa sekä muuttaa asettelua milloin tahansa.

Wix-valokuvaussovellukset

Vaihe 5. Yhdistä verkkotunnus ja julkaise

Jos sinulla on rekisteröity verkkotunnus, sinun on liitettävä se vain kojetaulun yleisillä verkkosivustoasetuksilla. Älä unohda esikatsella sivustoasi esikatselutilassa (se korostaa työpöytä- ja mobiiliversioita), tehdä lopulliset muutokset ja paina “julkaista” -painiketta.

Huomaa, että jos tarvitset lisätoimintoja, verkkokaupan ominaisuuksia, rajatonta kaistanleveyttä tai muita lisäominaisuuksia, joudut maksamaan mistä tahansa Wix-palkkiojärjestelmästä, koska ilmainen paketti on vähän rajoitettu toimintojen suhteen. Wix Combo näyttää enemmän kuin tarpeelliselta ja maksaa 13 dollaria kuukaudessa. Se jo sisältää ilmaisen verkkotunnuksen 1 vuodeksi widgetien, mallien ja muiden ilmaisten vaihtoehtojen lisäksi.

Oleelliset valokuvaussivustojen ominaisuudet

Ominaisuusjoukko riippuu siitä, kuinka haluat käyttää sivustoasi. Onko se salkku, joka näyttää joitain parhaimmista teoksistasi? Tai haluatko myydä valokuvia verkossa? Oletko yksityishenkilö vai edustat fotostudiota? Onko se yhden sivun salkku vai verkkosivusto, jolla on useita sivuja??

Oletetaan, että olet henkilö, joka haluaa esiintyä verkossa ja jakaa parhaimpia valokuvia kiinnittääksesi kohdeyleisön huomion ja löytää uusia asiakkaita. Tyypillinen tilanne freelancereille ja riippumattomille taiteilijoille. Tässä tapauksessa saatat joutua käyttämään seuraavia paikan päällä olevia elementtejä:

Kotisivu tai Minusta -osa

Erillisen kotisivun luominen on hyvä idea sen sijaan, että kaikki lohkot ja elementit sijoitetaan yhdelle sivulle. Se johtaa asiakkaiden nopeampaan ja yksinkertaisempaan navigointiin ilman, että sinun tarvitsee vierittää alas etsimäänsä kohtaan.

Valokuvasivusto verkkosivustolla

Kotisivu on hyvä mahdollisuus esitellä itsesi todistetusti ammattilaisena. Lisäksi se voi lisätä verkkosivustollesi SEO-optimoinnin kannalta. Hakukoneet vaativat tekstisisältöä tunnistaaksesi kuka olet. Lisäksi pystyt antamaan mahdollisimman paljon tietoja itsestäsi.

Portfolio tai Galleria

Tämä osa on tulevaisuuden valokuvaussivustosi ydin. Asiakkaat käyvät pääosin tässä lohkossa löytääkseen upeimpia töitasi ja kuviasi arvioidaksesi pätevyysasteesi. Vaihtoehtoja on loputtomia. Onko se dynaaminen tai tilagalleria, täysleveä liukusäädin vai jotain muuta?

Wix-valokuvagalleria

Ideana ei ole vain houkutella huomioa, vaan myös tehdä siitä, että vierailija voi helposti selata kuviasi. Voit lajitella ne luokkien mukaan, esimerkiksi maisemat, kaupunkikuvat, muotokuvat jne. Varmista, että valitsemassasi alustassa on useita vaihtoehtoja.

Suositukset

Vaikka etsit todennäköisesti myös tapaa ansaita palkkioita, tässä osiossa voidaan näyttää asiakkaiden arvosteluja ja vaikutelmia työskennellessäsi kanssasi. Sisällytä joitain parhaista töistä, jotka olet tehnyt entisille asiakkaillesi, näytä heidän suosituksensa, hyödynnä heidän aiempaa kokemustaan, jotta verkkosivustosi ja palvelut näyttävät luotettavammilta.

Wix-suositukset

Yhteystiedot

Pakollinen ominaisuus jokaiselle valokuvaussivustolle. Se on asiakkaiden ainoa tapa tavoittaa sinut alusta alkaen. Ei ole tarpeen toteuttaa monimutkaisia ​​varaussovelluksia, jotka usein maksetaan. Voit sisällyttää joitain perustietoja, kuten:

 • Sähköposti.
 • Puhelinnumero.
 • Linkit henkilökohtaiseen sosiaalitiliisi.

Varmista vain, ettet koskaan jätä tätä osaa tyhjäksi.

Sosiaaliset painikkeet

Toinen tärkeä ominaisuus erityisesti valokuvaajille. Koska sinulla on paljon mediasisältöä, voit hyödyntää sosiaalisen median integraatiota parhaiten, antamalla kävijöille mahdollisuuden jakaa joitain haluamiasi töitä. Valokuvat ja kuvat ovat edelleen liikkeellepaneva voima, kun kyse on sosiaalisista alustoista. Kiinnitä verkkoyhteisön huomio ja luo seuraajien armeija.

Lisäominaisuuksia, joita on etsittävä valokuvaussivustolta

Jotkin lisäominaisuudet eivät ole pakollisia, vaikka ne saattavat olla hyödyllisiä, kun sinun on mainostettava sivustoasi. Samaan aikaan saatat haluta myydä teoksesi jossain vaiheessa uraasi. Täältä saatat tarvita myös lisätoimintoja.

Tässä on mitä voit etsiä:

 • Blogging ominaisuus – loistava tapa mainostaa sisältöäsi ja tehdä verkkosivustosta SO-ystävällisempää. Ammattilaisena voit jakaa asiantuntemustasi tai kokemuksiasi, hyödyllisiä vinkkejä aloittelijoille jne.
 • verkkokaupan ominaisuudet – yhdistä maksutavat, luo tuotesivut kuvillesi ja lisää “osta” -painikkeet pakkaamaan tapahtuma automaattisesti. Ominaisuus ei ole ilmainen kaikilla verkkosivustojen rakennusalustoilla. Jos tarvitset sitä, et voi luoda valokuvaussivustoa ilmaiseksi.

Pohjaviiva

Mietitkö edelleen, kuinka luodaan valokuvaussivusto? Wix on vastaus tähän kysymykseen. Joustava verkkosivustojen rakentaja tarjoaa kustannustehokkaita ja nopeita ratkaisuja uuden sivuston luomiseen ilman erityisiä taitoja. Lisäksi käyttäjät saavat työkaluja markkinoida ja mainostaa verkkosivustojaan sekä kiinnittää yleisön huomion valokuvilla, kuvilla ja aikaisimmilla teoksilla, jotka on esitetty upeimmin.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map