Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi

Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi


Rajoitetun budjetin omaavan yrityksen uuden verkkosivuston käynnistäminen saattaa olla niskakipu. Nykyaikaiset verkkosivustojen rakennustekniikat ovat kuitenkin tehneet prosessin halvempaa ja yksinkertaisempaa. Tästä lähtien ihmisiä, joilla ei ole teknistä taustaa, ei pakoteta palkkaamaan räätälöityjä kehitysryhmiä ja maksamaan tuhansia dollareita yksinkertaisesta yrityssivustosta, jossa on vain muutama ominaisuus.

Lisäksi tällä kertaa aiomme jakaa tavan luoda vakaa online-läsnäolo yrityksellesi ilman kustannuksia. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Lopullinen hinta riippuu yleensä rakennusmenetelmästä ja projektin monimutkaisuudesta. Ymmärtääksesi tulevaisuuden työnkulku ja varat, joita saatat tarvita siirtyäksesi sivustollesi, sinun on ensin tunnistettava sen toiminnallisuus unohtamatta tärkeitä ominaisuuksia, jotka ammattimaisella yrityksen verkkosivustolla pitäisi olla..

Yrityksen tärkeimmät verkkosivustoominaisuudet

Ajatus elää yrityksen sivustolla on melko yksinkertainen. Yrityksenomistajat yleensä haluavat laajennettua toimintatapaa houkutellakseen paikallista tai jopa globaalia yleisöä. Samaan aikaan yritykset haluavat olla edustettuna verkossa maailmanmarkkinoilla, mikä helpottaa kohderyhmän yhteydenpitoa. Kyse ei ole arvostuksesta, vaan modernista liiketoiminnan kehityksestä.

Lisäksi verkkosivusto helpottaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa, edistää tiettyjä osaamisia, kasvattaa postituslistaa ja pitää vierailijat kiinnostuneina. Kaikkien edellä mainittujen suorittamiseksi verkkosivustolla tulisi olla joitain tärkeitä ominaisuuksia.

“Meistä” -osa

Globaali verkko tarjoaa täydellisen mahdollisuuden esitellä yrityksesi potentiaaliselle yleisölle. On elintärkeää, että ”Meistä” -lohko sisältää joko lyhyen tai yksityiskohtaisen tiedon edustamasta yrityksestäsi ja yrityksestäsi.

Tietoa meistä -osiossa

Jos yrityksellä on vuosien kokemus markkinoista, miksi sinun pitäisi koskaan haluta piilottaa se asiakkailta? Lohko mahdollistaa verkkosivuston luotettavuuden osoittamisen. Hyvä tilaisuus saada tunnustusta.

Kuvaile ryhmääsi

Hyvä tapa osoittaa, että yrityksesi on 100% todellinen. Hyvän online-maineen saavuttaminen on ennen kaikkea niin monien väärennöstoimistojen ja petoksipalvelujen suhteen. Tiimisi edustaminen olisi viisas askel. Toisaalta se näyttää asiantuntijaryhmän ja laajennetun osaamisen.

Kuvaile joukkueosasto

Toisaalta potentiaaliset asiakkaat kasvavat uskollisemmiksi nähtyään viralliset edustajat. Älä unohda ladata oikeita valokuvia, jotta osiosta tulee vakuuttavampi.

Yhteystiedot

Toinen tärkeä blogi todistaa yrityksen luotettavuuden. Mitä enemmän yhteystietoja lisäät, sitä parempi:

 • Lähetä sähköpostia tai lähetä erikoistarjouksia.
 • Puhelin välitöntä yhteyttä varten.
 • Todellisen yrityksen osoite käydä toimistossa fyysisesti.
 • Muita tapoja ottaa yhteyttä (viestinviejät Live Chat, Skype jne.).

Ota meihin yhteyttä

Esittele osaamisemme

Hyvän maineen ja tunnustuksen ansaitsemisen lisäksi on välttämätöntä keksiä asianmukainen osaamisen esittely. Sinun on tehtävä selväksi ihmisille, mitä oikein teet. Ajatuksena on näyttää, kuinka yrityksesi voi auttaa ratkaisemaan heidän ongelmansa tai miten se eroaa kilpailijoista. Kuvaile kentät, joissa toimit. Esittele joitain palveluita tai tuotteita, joista olet ylpeä.

Palvelut-osio

Suositukset

Asiakkaiden arvostelut tekevät hyvän ensivaikutelman. Suosituslohkon lisääminen parilla todellisilla arvosteluilla on hyvä idea, koska monet ihmiset pitävät sitä tärkeimpänä ominaisuutena valittaessa luotettavaa ja hyvämaineista yritystä.

Suosittelut-osio

Lisäominaisuudet, joita on etsittävä yrityksen verkkosivustolta

Ne ovat tärkeimmät lohkot, jotka yrityksen sivustolla pitäisi olla. Voit korvata tai järjestää ne haluamallasi tavalla. Varmista vain, että ne sisältyvät sivurakenteeseen. Lisäksi sinun on varmistettava, että tuleva sivustosi on:

 • Mobiili-ystävällinen – Vaikka tablet-laitteiden ja älypuhelinten käyttäjien määrä kasvaa, on tärkeää tarjota asianmukainen matkakokemus. Tästä syystä sinun on etsittävä ohjelmistoja sisäisillä reagoivilla teemoilla ja asetteluilla.
 • Sosiaalinen jakaminen – miljoonien aktiivisen sosiaalisen median käyttäjien kanssa verkkosivustollasi on oltava sosiaalisen jakamisen painikkeet. Se voi lisätä yrityksesi tunnustusta sosiaalisessa ympäristössä ja lisätä liikennettä.
 • Tee navigointi yksinkertaiseksi – selkeä navigointi on avain menestykseen. Mitä vähemmän aikaa vierailijan on löydettävä haluttu tieto, sitä parempi. Älä tee verkkosivustojen selaamista monimutkaiseksi. Keskity sen sijaan selkeisiin ja helposti tavoitettaviin lohkoihin.
 • Hanki merkki – logo lisää asiakkaiden luottamusta 32%. Tunnistettavan merkin saaminen parantaa sen mainetta ja antaa yrityksellesi erottua.

Nyt kun tiedät, millä ominaisuuksilla yrityksen verkkosivustolla pitäisi olla, sinun on valittava rakennusalusta, jonka avulla voit toteuttaa ne minimiin tai ilman kustannuksia sekä ilman teknistä taustaa. Wix on perimmäinen alusta tällaisille tarpeille, ja siksi.

Miksi Wixin avulla luoda yrityksen verkkosivusto ilmaiseksi

Wix

Wix – on helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa selviytymään erilaisista tarpeista. Se tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden erityyppisille sivustoille ja erityisesti yritysten verkkosivustoille. Ohjelmiston avulla voit helposti toteuttaa kaikki aiemmin puhumme ominaisuudet pienin kustannuksin.

Jotta saat hyvän vaikutelman ja pidät vierailijat kiinnostuneina, tarvitset:

 • Tyylikäs malli. Wix tarjoaa valikoiman malleja, jotka liittyvät pienyritysten luokkaan. Voit valita ulkoasun, joka viittaa omaan markkinarakoihisi, joko sinulla on rakennus- tai kiinteistöyhtiö. Kaikki mallit ovat mobiiliystävällisiä ja helppo muokata.
 • Yksinkertainen muokkaaminen. Sisäänrakennettu vedä ja pudota -editori suunniteltiin antamaan muille kuin teknikkoille mahdollisuus mukauttaa ja muokata. Voit toteuttaa minkä tahansa sivurakenteen, siirtää objekteja, lisätä uusia lohkoja, työskennellä asettelutyylin ja typografian kanssa. Wix ADI on jopa nopeampi ratkaisu, joka luo käyttäjille verkkosivustoja muutamassa minuutissa käyttämällä AI-pohjainen integroitu algoritmi.
 • Widgetit ja lisäosat. Vaikka useimmissa malleissa on jo sisäänrakennettu rakenne ja sovellukset, Wixin avulla on helppo lisätä ylimääräisiä widgettejä, kuten kalentereita, jotta esitellään tulevia tapahtumia, gallerioita, jotka edustavat osaamistasi houkuttelevalla tavalla, analyyttisiä ja sähköpostimarkkinointityökaluja jne..
 • Markkinointityökalut. Alusta antaa käyttäjien käsitellä SEO-asetuksia mainostaa sisältöä tai tiettyjä sivuja. Meta-nimikkeiden ja kuvausten lisäksi voit muokata sosiaalisia esikatseluja sekä osoittaa painopisteavaimia.
 • Edullinen suunnitelma. Koska aiomme luoda yrityksen verkkosivuston ilmaiseksi, Wix on paras vaihtoehto ilmaisen suunnitelmansa ansiosta. Sen avulla voit yhdistää verkkotunnuksesi ja mukana tulee 500 kaistaa ja levytilaa. Jos tarvitset lisää ominaisuuksia ja resursseja, sinun on valittava paketti Wix Premium -tarjouksista. Hinta alkaa 13 dollarista kuukaudessa jo mukana olevalla verkkotunnuksella, täydellisellä pääsy widget-markkinoille ja malleihin.

Katsotaanpa nyt ja katsotaan rakennusprosessia sisältäpäin.

Kuinka rakentaa yrityksen verkkosivusto Wixin avulla

Voimme aloittaa rakennusprosessin sen jälkeen, kun olemme laatineet suunnitelman tulevalle verkkosivustollemme sen sivun rakenteella ja työkaluilla, joita sillä on. Jos valitset Wixin, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Vaihe 1. Rekisteröinti

Ensinnäkin sinun on kirjauduttava sisään. SaaS-verkkosivustojen rakentajana Wix tarjoaa käyttäjille loppuun rekisteröintiprosessin verkossa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tai kirjaudu sisään Google- tai Facebook-tilillä. Mitään ohjelmistoa ei tarvitse ladata. Anna kojetaulu useita napsautuksia.

Wix-sivuston rakentaja - kirjaudu sisään

Vaihe 2. Valitse malli

Kun rekisteröinti on suoritettu loppuun, järjestelmä siirtää sinut automaattisesti mallikokoelmaansa. Voit siirtyä tiettyyn luokkaan tai selata kaikkia käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Toinen tapa on aloittaa verkkosivustosi rakentaminen tyhjästä tai käyttää Wix ADI: tä saadaksesi useita integroidun AI-algoritmin suunnittelemia asetteluvaihtoehtoja..

Wix - Valitse verkkosivustojen rakennusmenetelmä

Vaihe 3. Lisää sisältö

Olet melkein siellä! On aika lisätä sisältöä verkkosivustoillasi oleviin lohkoihin. Kopioi ja liitä vain tekstiä, lataa kuvia, täytä yhteystiedot ja ”Tietoja meistä” -osa, julkaise suosituksia, lähetä valokuvia ryhmäsi jäsenistä vetämällä ja pudottamalla.

Wix-verkkosivuston räätälöinti

Vaihe 4. Muokkaa sivustoa

Wix Marketplace tarjoaa valikoiman integroitavia widgettejä ja kolmansien osapuolien palveluita. Voit valita minkä tahansa luettelosta ja saada sen sivustollesi. Ne sisältävät analytiikan ja käyttäjien hankkimisen työkalut, kuvagalleriat, yhteyslomakkeet ja paljon muuta.

Vaihe 5. Yhdistä verkkotunnus ja käynnistä

Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit yhdistää sen asetuksiin heti kojetaulusta. Jos ei, alusta tarjoaa vain mukautettuja aliverkkotunnuksia oletusarvoisesti ilmaisessa paketissaan. Joten sinun on huolehdittava siitä erikseen tai valittava Wix-premium-suunnitelmat. Paina “julkaisu” -painiketta ja etsi sivustosi verkossa.

Pohjaviiva

Wix on vielä nopein ja helpoin alusta luoda verkkosivusto ilmaiseksi. Se tuo kaikki tarvittavat ominaisuudet täysin toimivan projektin käynnistämiseen ja yrityksesi esittelyyn verkossa. Sinun ei tarvitse olla tekninen geek, kun taas itse rakennusprosessi vie tuskin muutama tunti.

Sen vapaa suunnitelma ei kuitenkaan toimi kasvaville yrityksille. Jos tarvitset skaalautuvampaa ratkaisua, Wix Premium -suunnitelmat tekevät tempun, kun pääsy enemmän kaistanleveyttä ja levytilaa, vapaa verkkotunnus, pääsy ilmaisiin malleihin ja widget-markkinoille. Käyttäjät voivat hyötyä täydestä vaihtoehdoista, vain 13 dollaria kuukaudessa Combo-suunnitelmasta, kun taas ilmainen paketti on hyvä tapa hankkia joitain muokkaus- ja räätälöintitaitoja. Käytä sitä verkkosivuston rakenteen testaamiseen todellisissa olosuhteissa.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map