Kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi?

kuinka luoda verkkosivusto ilmaiseksi


Haluatko luoda verkkosivuston, mutta et tiedä mistä aloittaa? Onnittelut! Olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivustolta löydät kaiken mitä tarvitset helposti verkkosivuston luomiseen tyhjästä, ilmaiseksi tai edulliseen hintaan.

Täällä SWB: ssä uskomme, että verkkosivustojen rakentajat ovat luultavasti paras vaihtoehto niille, joilla ei ole ohjelmointikoulutusta, mutta haluavat saada täyden hallinnan verkkosivustojen luomisprosessista. Näiden verkkopalvelujen avulla voit keskittyä siihen, mikä todella tärkeä – tuotteeseesi / yritykseesi ja tehdä kaikki raskas nosto puolestasi.

Sivustojen rakennuksen tai CMS: n, kuten WordPressin, käyttäminen on yhtä helppoa kuin sosiaalisen median tilin luominen – rekisteröidy vain, lataa sisältösi ja aloita jakaminen.

Onko mahdollista luoda verkkosivusto ilmaiseksi?

Jokainen voi rakentaa verkkosivuston tänään ilmaiseksi riippumatta käytettävissä olevista teknistä osaamista, koodaustietoa ja verkkosivujen suunnittelua koskevasta asiantuntemuksesta. Tämä voi olla aloittelijoille melko haastava ja pelottava tehtävä, mutta se on mahdollista käsitellä, jos sinulla on oikeat aikomukset ja tehokkaat työkalut, joiden avulla saat kaiken hyödyn irti web-suunnitteluprosessista..

Sinun tulisi ymmärtää, että ilmaisen verkkosivuston käynnistäminen vie aikaa ja vaivaa ja joudut suorittamaan kaikki hankkeen kehitysprosessin vaiheet itse. DIY-verkkosivuston luominen ei ole niin monimutkaista, jos tiedät prosessin päävaiheet ja olet onnekas valitsemaan oikeat web-rakennustyökalut.

Et voi palkata web-suunnittelija tai verkkoyritys tehdä se puolestasi, mutta tämä ei ole välttämätöntä vallitsevissa tapauksissa. Sen sijaan sinun pitäisi sijoittaa vähän vaivaa ja aikaa oikean verkkosivuston suunnitteluohjelmiston valitseminen joka mahdollistaa ilmaisen projektin luomisen. Täältä verkkosivustojen rakentajat ja CMS ovat suureksi avuksi.

Verkkosivun rakentajat ja sisällönhallintajärjestelmät ovat kaksi suosittua tapaa nykyaikaiseen DIY-verkkosivustojen kehittämiseen. Molemmat vaihtoehdot antavat mahdollisuuden aloittaa ja hallita laadukkaita projekteja, ja molemmat vaihtoehdot eivät vaadi vakavaa ohjelmointia tai verkkosivujen suunnittelukokemusta.

Verkkosivun rakentajat ovat intuitiivisempia, yksinkertaisempia ja kätevämpiä kuin CMS, vaikka jälkimmäinen antaa suuremman luovan vapauden ja edistynyt verkkosivustojen suunnittelun räätälöinti. Sinun ei tarvitse olla koodaava ammattilainen tai taitava web-suunnittelija hallitsemaan ja käyttämään verkkosivustojen rakentajia – niin ymmärrettävää ja helppoa järjestelmät ovat.

CMS: n käytön suhteen sinun pitäisi kuitenkin olla valmis viettämään enemmän aikaa ja vaivaa verkkosivujen suunnitteluprosessin hallitsemiseen. Sisällönhallintajärjestelmien käyttö merkitsee alun perin joitain koodaustietoja ja verkkosivujen suunnitteluosaamista. Et vain mene ilman koodinmuokkausta, jos aiot avata ammattimaisen verkkosivuston, jolla on huomionarvoinen suorituskyky ja ainutlaatuinen muotoilu.

Kun valitset sopivimman ja tehokkaimman web-rakennusalustan, on järkevää ottaa huomioon useita näkökohtia. Ne sisältävät tietosi koodauksen perusteista, taidot, verkkosivujen suunnittelukokemuksen, aloittamasi projektityypin, lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet jne..

On korkea aika keskustella molemmat tyyppisten järjestelmien käytön tärkeimmistä vivahteista, joiden avulla voit löytää parhaan ratkaisun, johon olet tyytyväinen pitkällä tähtäimellä..

Valitse käytettävä verkkosivustojen rakennusalusta

Ilmaisten verkkosivustojen rakentajien monipuolisuus ei tarkoita, että sinun pitäisi valita ensimmäinen palvelu, jonka törmännyt. On järjestelmiä, jotka toimivat paremmin Web-suunnittelutehtävissäsi ja nauttivat maailmanlaajuista suosiota niiden ominaisuuksien, työkalujen ja tehtävien takia.

3 parasta verkkosivustojen rakentajaa luomaan verkkosivun ilmaiseksi:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla voit luoda oman verkkosivuston ilmaiseksi
 2. uKit – Tehokas verkkosivustojen rakentaja, jolla luodaan verkkosivusto yrityksellesi
 3. WordPress – paras ylläpitämä alusta (CMS) verkkosivustoille tai verkkokaupoille

Katsotaanpa parhaita verkkosivustojen rakentajia, jotka nyt tasapainottavat helppokäyttöisyyden joustavuuden ja kohtuuhintaisuuden kanssa.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla voit luoda oman verkkosivuston ilmaiseksi

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja, jolla voit luoda oman verkkosivuston ilmaiseksi

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja, jota voit tällä hetkellä valita ja käyttää aloittamaan täysin varustellun verkkosivuston investoimatta projektiin. Järjestelmä antaa jo miljoonia verkkosivustoja ympäri maailmaa, ja voit valita sen suunnittelemaan kaikenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tai yritysprojekteja.

Parhaan ilmaisen web-rakennusalustan valinnassa Wixillä ei ole lainkaan kilpailijoita. Tuskin käyttäjää (olipa aloittelija tai web-suunnittelija), joka ei ole kuullut mitään verkkosivustojen rakentajasta. On olemassa useita ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät järjestelmästä erottumaan joukosta. Täällä he menevät:

 • Nykyaikaiset mallit – Wix tarjoaa yhden hämmästyttävimmistä mobiililaitteille tarkoitettujen mallien kokoelmista, jotka ovat saatavana ilmaiseksi. Täällä on tällä hetkellä yli 550 huippuluokan teemaa ja monia muita on kehitteillä. Suunnittelu on 100% muokattavissa, ja voit käyttää useita suunnittelun mukauttamistyökaluja, jotka voivat antaa projektillesi yksinoikeuden.
 • Wix ADI – Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta sen takia ilmainen keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu jonka avulla verkkosivujen editointi on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Ominaisuus varmistaa automatisoidun web-suunnitteluprosessin, jonka avulla käyttäjät voivat luoda henkilökohtaisen verkkosivuston asettelun ja rakenteen vastaamalla järjestelmän oletusarvoisesti esittämiin kysymyksiin. Se mitä sinun odotetaan tekevän, on vain toimittaa verkkosivustoosi / yritystoimintaasi liittyvät tiedot, ladata tarvittava sisältö ja odottaa, kunnes järjestelmä tuottaa projektin sinulle.
 • WYSIWYG-editori – Niille käyttäjille, jotka eivät halua käyttää ADI-työkalua, verkkosivustojen rakentaja mahdollistaa verkkosivustojen luomisen työskentelemällä WYSIWYG-editorissa. Tässä voit käyttää kätevää vedä ja pudota -ominaisuutta DIY-verkkosivustojen kehittämiseen. Editor on täysin ilmainen ja sen mukana tulee muokkaustuki parhaan mahdollisen tuloksen takaamiseksi. Sinä olet vastuussa web-kehitysprosessista. Kätevä esikatselutoiminto antaa sinun nähdä verkkosivuston suunnitteluprosessin toiminnassa, ja siten hallita sen kaikkia vaiheita. On myös mahdollista luoda verkkosivustosi mobiiliversio tekemällä muokkauksia mobiilieditorissa ilmaiseksi.
 • Ilmainen sovellusmarkkinat – Wix tarjoaa yhden vaikuttavimmista kokoelmista ilmaisia ​​sovelluksia ja widgettejä, jotka ovat saatavana integroidulla Wix App Market -markkinalla. Siellä on kymmeniä ilmaisia ​​niche-lisäosia ja widgettejä, joita voit selata ja valita täältä integroituaksesi edelleen projektiisi.
 • bloggaaminen – Wixin mukana tulee melko mukava blogialusta, jonka avulla voit luoda, hallita ja päivittää monipuolisia blogeja. Tässä voit lähettää ja ajoittaa artikkelijulkaisuja, integroida mediatiedostoja, ottaa kommentointiominaisuuden käyttöön ja lisätä muita elementtejä, jotka ovat välttämättömiä blogin kehittämiselle.
 • verkkokauppa – Verkkosivuston valmistajalla on myös arvoinen verkkokaupan moottori, jonka avulla voit käynnistää ja hallita pientä tai keskikokoista verkkokauppaa. Ominaisuuden avulla voit lisätä / päivittää tuotegalleriaa, asettaa maksu / lähetys / veroparametreja, säätää verkkokaupan hallintatyökaluja, luoda ja toteuttaa alennuskuponkeja ja bonuksia, valita useista reagoivista verkkokauppamallista, tuoda / viedä tuotteita CSV-tiedostoista jne..

Ilmaisen Wix-version avulla voit rakentaa hyvännäköisen verkkosivuston Wix-merkkiseen aliverkkotunnukseen. Ilmaisella suunnitelmalla voit käyttää melkein kaikkia Wix-verkkosivustojen rakennuksen toimintoja. Suunnitelma on loputon, mikä antaa kaikille mahdollisuuden paitsi testata palvelun ominaisuudet, myös luoda sen kanssa monentyyppisiä verkkosivustoja harjoittaaksesi ja parantaaksesi taitojasi. Muista kuitenkin, että ilmainen suunnitelma tulee järjestelmän mainosbannerin, aliverkkotunnuksen ja joidenkin muiden rajoitusten mukana.

Kokeile Wixin kanssa ilmaiseksi

uKit – Tehokas verkkosivustojen rakentaja, jolla luodaan verkkosivusto yrityksellesi

uKit - Tehokas verkkosivustojen rakentaja, jolla luodaan verkkosivusto yrityksellesi

uKit – on tehokas verkkosivustojen rakentaja pienyritysten kehittämiseen. Alusta on luotu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeita ja vaatimuksia ajatellen, ja siksi se sisältää laajan ominaisuusjoukon, jota tarvitaan tällaisten projektien luomiseen..

Verkkosivun rakentajaa voidaan kuitenkin käyttää myös muuntyyppisten projektien käynnistämiseen joustavuuden, intuitiivisen web-suunnittelutavan, upean käyttömukavuuden ja mukavuuden vuoksi. Katso nyt uKit-ominaisuus selvittääksesi sen vahvuudet:

 • Ilmainen mallikokoelma – Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn useille ilmaisille reagoiville malleille, jotka ovat reagoivia ja muokattavia oletuksena. Mitään erityisiä tekniikka- tai koodaustaitoja ei tarvita mukauttaaksesi valitun teeman – kätevä vetämällä ja pudottamalla -editori esikatseluvaihtoehdon kanssa antaa sinulle vastuun web-luomisprosessista. On myös mahdollista vaihtaa malleja missä tahansa web-kehitysprosessin vaiheessa tarvittaessa.
 • Widget-integraatio – uKit mahdollistaa yksittäisten verkkosivustojen rakenteen luomisen widget-integraation avulla. Widgettejä, joita voit valita ja käyttää projektissasi, ei ole niin paljon, mutta ne kaikki sopivat täydellisesti mihin tahansa verkkosivustojen asetteluun.
 • Ilmainen SSL-varmenne – Alusta mahdollistaa kaiken irti verkkosivustosi turvallisuudesta antamalla yhteyden edistyneeseen SSL-varmenteeseen. Ominaisuus on ehdottoman ilmainen kaikille järjestelmän tilaajille. Se edistää verkkosivustojen ylimääräistä turvallisuutta, mikä on erityisen tärkeää sivustoille, jotka sisältävät luottamuksellisia tietoja tai maksutietoja.
 • Väliaikaiset verkkosivujen hallintaoikeudet – Ominaisuus tekee verkkosivustojen kehittämisprosessista yksinkertaisen web-suunnittelutoimistoille ja ryhmissä työskenteleville verkkosivujen suunnittelijoille. uKit antaa sinun määrittää väliaikaisia ​​verkkosivustojen hallintaoikeuksia tietyille käyttäjille, jotta he voivat työskennellä yhdessä projektin luomisen kanssa. Sisällön katoamisen estämiseksi järjestelmä luo automaattisesti varmuuskopion projektistasi, mikä on toinen verkkosivustojen rakentajan kiistaton etu.

Yksi erottuvista uKit-kohokohdista on sen upea hinta / laatu-korrelaatio – 3 dollaria kuukaudessa, jos syötät erityiskoodimme SWB-25 kassalle. Palvelussa on ilmainen 14 päivän kokeilu, joka on enemmän kuin tarpeellinen kaikkien sen toiminnallisten ominaisuuksien tarkistamiseen ja testaamiseen. Kokeilun lopussa voit tilata yhden maksettavista suunnitelmista, joihin sisältyy useita etuja. Siihen mennessä verkkosivustosi säilytetään vuoden ajan uKit-isännöinnissä, mutta sitä ei pääse verkkoon.

Kokeile uKit ilmaiseksi

WordPress – paras ylläpidetty alusta (CMS) verkkosivustolle tai verkkokaupalle

WordPress - paras ylläpitämä alusta (CMS) verkkosivustoille tai verkkokaupoille

WordPress – on suosituin ilmainen sisällönhallintajärjestelmä, joka käynnistettiin alun perin blogitarkoituksiin, mutta kehittyi myöhemmin verkkosuunnitteluohjelmaksi, jota käytetään kaikenlaisten web-pohjaisten hankkeiden kehittämiseen. CMS eroaa jonkin verran tavallisista verkkosivustojen rakentajista monimutkaisuuden ja verkkosivujen räätälöinnin asteen suhteen.

Se ei ole paras ratkaisu aloittelijoille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja, mutta se toimii ehdottomasti hyvin ammattitaitoisille web-kehittäjille, joilla on jonkin verran web-suunnittelua koskevaa asiantuntemusta ja jotka ovat valmiita selviytymään koodinmuokkausaiheista. Saadaksesi käsityksen kaikista WordPressin tarjoamista eduista, katso nyt luettelo CMS: n tärkeimmistä kohokohdista:

 • Plugin-integrointi – WordPress erottuu joukosta laajojen laajennusten integrointivaihtoehtojen ansiosta, jotka antavat mahdollisuuden käyttää järjestelmää all-in-one-web-rakennusalustana. Laaja laajennusintegraatio mahdollistaa CMS: n käytön kaikenlaisten projektien kehittämiseen. Täten, WooCommerce-laajennus, Esimerkiksi, sitä voidaan käyttää kaikenlaisten verkkokauppojen käynnistämiseen, kun taas Elementor-laajennus mahdollistaa WordPress-verkkosivujen luomisen. Tämä tekee alustasta arvokkaan työkalun täysin varustellun henkilökohtaisen / yrityssivuston luomiseen, jolla ei lainkaan ole koodaustaitoja.
 • Mallivalinta – CMS tarjoaa joukon integroituja malleja, jotka ovat täysin muokattavissa, mutta voit selata myös laajaa kokoelmaa ulkoisia malleja valitaksesi mallin, joka sopii parhaiten omaan verkkosivustoosi. Sillä aikaa valitsemalla sopivin teema, saat käyttöösi lukemattomia muotoilun räätälöintityökaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat antamaan sille henkilökohtaisen ilmeen.
 • Hosting ja verkkotunnus – Kuten CMS, WordPress ei tarjoa mitään hosting- tai verkkotunnusvaihtoehtoja. Se on sinun vastuullasi valitse mikä tahansa palveluntarjoaja valintasi samoin kuin sen tarjoamat suunnitelmat ja verkkotunnus. Kun kyse on isäntävalinnasta, Bluehost osoittautuu sopivimmaksi ratkaisuksi. Tämä on suurin palveluntarjoaja, jota WordPress suosittelee virallisesti. Se tarjoaa lukemattomia hosting-ratkaisuja ja etuja, mukaan lukien yhden napsautuksen WordPress-asennus, nopea sivun latausnopeus, korkea käytettävyysaste ja muut edut, joita CMS-käyttäjät useimmat arvostavat. Järjestelmä erottuu joukosta myös kohtuuhintaisuudestaan. Voit hyödyntää sen etuja vain 2,95 dollarilla kuukaudessa, mikä on ehdottomasti järjestelmän kiistaton kohokohta.

Kokeile WordPress nyt

Yllä olevat arviot ovat suosituimpia web-rakennusalustoja – ne, jotka ansaitsevat erityistä huomiota, kun kyse on DIY-verkkosivustojen kehittämisestä. Mikä ratkaisu toimii parhaiten web-suunnittelustarpeisiisi? Mitä niistä voidaan käyttää henkilökohtaisen / yritysprojektisi käynnistämiseen?

Lopullinen valinta riippuu lopulta verkkosivustosuunnittelustasi, vaatimuksista ja käynnistämäsi projektityypistä. Oikeastaan ​​on järkevää testata jokainen näistä palveluista selvittääksesi, mikä niistä vastaa parhaiten tarpeisiisi oman kokemuksenne perusteella. Kaikki nämä järjestelmät ovat ehdottomasti ilmaisia ​​- on vain ajan ja asiantuntemuksen kysymys valita järjestelmä, joka vastaa parhaiten vaatimuksiasi.

Hanki ja liitä ilmainen verkkotunnus

Nyt kun olet testannut ja valinnut oikean web-rakennustyökalun, on korkea aika edetä verkkotunnuksen valinta. Verkkotunnuksen valinnalla on paljon merkitystä projektin maineen ja suosion lisäämisessä. Mitään aliverkkotunnuksia ei voida hyväksyä täällä, koska tällä on epäilemättä negatiivinen vaikutus liiketoiminnan jatkamiseen.

verkkotunnuksen rekisteröinti

Verkkotunnuksen valinnan tulisi perustua useisiin näkökohtiin. Sen pitäisi olla ymmärrettävää ja helppo muistaa, jotta mahdolliset verkkosivustosi kävijät tai asiakkaat voivat pitää sen mielessä sen sijaan, että laittaisivat sen muualle. Se ei saisi olla liian pitkä, ja sen tulee olla pakollista liittyä yrityksesi nimeesi tai kapeaseesi, johon keskityt.

Kun valitset verkkotunnuksen, ota huomioon seuraavat suositukset:

 • Yksinkertaisuus. Verkkotunnuksen tulee olla tiivis, yksinkertainen ja helposti muistettava.
 • Pituus. Älä tee siitä liian pitkää tai ylikuormitettua symbolia: mitä lyhyempi se on – sitä helpompaa käyttäjällä on palauttaa se muistiin.
 • tunnistettavuutta. Verkkotunnus ei saisi käsittää kirjaimien, symbolien ja numeroiden järjetöntä yhdistelmää. Sen sijaan sen tulisi sisältää sana tai lause, joka liittyy jotenkin yritykseesi, verkkosivustotyyppisi ja erikoistumistasi jne.
 • Tuotemerkin maine. Hienon verkkotunnuksen tulisi heijastaa brändisi identiteettiä: sen tulisi tuoda esiin ja parantaa tuotemerkkiäsi tekemällä siitä kestävä markkinaraja.

Onko mahdollista hanki ja yhdistä arvoinen verkkotunnus ilmaiseksi, työskennellessään verkkosivustojen rakentajien kanssa? Tai joudut vielä maksamaan tunnistettavasta verkkotunnuksesta?

Sinulla on ilo saada selville, että useimmat verkkosivustojen rakentajat (mukaan lukien yllä tarkastellut) sallivat mukautetun verkkotunnusyhteyden tarjoamalla tämän vaihtoehdon veloituksetta. Lisäksi arvostetuilla verkkosivustojen rakentajilla on usein erikoistarjouksia ja alennuksia premium-käyttäjille.

Wix tarjoaa bonuksen verkkotunnuksen käyttäjille, jotka tilaavat vuosisuunnitelman ja suorittavat kertaluonteisen maksun. Tämä säästää 10–30 dollaria valitusta verkkotunnusvyöhykkeestä riippuen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä yhdistääksesi verkkotunnus verkkosivustoosi. Se yhdistetään automaattisesti heti, kun saat sen. Se on todella yksinkertaista, aikaa säästävää ja kätevää!

Asenna ja mukauta verkkosivustosi

Okei, olet päättänyt käyttää verkkosivustojen rakentajaa ja olet jo valinnut verkkotunnuksen sille. Mitä sinun pitäisi tehdä, jotta prosessi menestyisi? Mitkä ovat välttämättömät vaiheet, jotka sinun tulee suorittaa suorittaaksesi tehtävä ja saadaksesi täysin varustetun valmiiden verkkosivustojen vastaamaan henkilökohtaisia ​​/ yritystarpeitasi? Alla on lueteltu kohdat, joita on noudatettava verkkosivustosi määrittämisessä ja mukauttamisessa:

 • Rekisteröidy valitsemallasi järjestelmällä. Jotkut palvelut mahdollistavat kirjautumisen sosiaalisten verkkojen tileillä, mutta on mahdollista käyttää myös sähköpostiosoitettasi.
 • Valitse malli. Tavoita mallikokoelma ja tutkia luokkia valitaksesi teema, joka vastaa niche-erikoistumistasi.
 • Mukauta sitä. Siirry kojelautaan ja selvitä, mitä räätälöintityökaluja järjestelmä tarjoaa, jotta verkkosivustosi tuottaa maksimaalisen suorituskyvyn ja parhaan visuaalisen vetovoiman.
 • Suunnittele verkkosivustosi. Nyt on korkea aika suunnitella verkkosivustosi ja säätää tarvittavat asetukset. Lataa tärkeänä pitämäsi sisältö ja luo niin monta sivua kuin tarvitset. Tämä on kaikkein aikaa vievä osa koko verkkosivuston luomisprosessia.
 • Valitse suunnitelma, joka tulee Web-rakennuksen tarpeisiin ennen kaikkea. Tutustu järjestelmän hinnoittelupolitiikkaan ja siihen liittyviin ominaisuuksiin. Valitse suunnitelma, joka vetoaa sinuun eniten.
 • Valitse Verkkotunnus. Jos olet valmis verkkosivustosi suunnitteluun, valitse verkkotunnus päästäksesi verkkoon. Verkkosivuston rakentajat tarjoavat yhden napsautuksen verkkotunnusyhteyden, mikä yksinkertaistaa prosessia.
 • Julkaise valmis verkkosivusto. Lopuksi julkaise verkkosivustosi ja nauti siitä!

Edellä luetellut vaiheet tarjoavat yksityiskohtaiset ohjeet verkkosivustosi aloittamiseen. Alustan valitseminen ja vain verkkotunnuksen hankkiminen ovat vain kaksi ensimmäistä vaihetta, joita tarvitaan täysin varustetun projektin käynnistämiseen. Heti kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit jatkaa suunnittelun valintaan ja sisällön lähettämiseen. Älä kiirehdi siihen ja lähesty prosessia viisaasti.

Sinun tulisi myös tietää, että yllä tarkasteltujen kaltaisten suosittujen web-rakennusalustojen mukana on aina integroidut verkkosuunnittelutyökalut ja vinkit siitä, kuinka saada parhaan hyödyn verkkosivujen kehitysprosessin jokaisesta vaiheesta. Niihin kuuluvat ponnahdusvinkit ja -valikot, useat asiakastukivaihtoehdot, ohjeet ja video- / tekstioppaat jne., Jotka tarjoavat tarkkaa tietoa verkkosivustojen luomisprosessista..

Wix-valikkotoimittaja

Näiden vinkkien noudattaminen antaa lopulta mahdollisuuden saada räätälöity henkilökohtainen verkkosivusto, jolla ei ole mitään tekemistä alun perin valitsemasi mallin kanssa. Suoritettuaan verkkosivustojen mukauttamisprosessin voit jatkaa projektin julkaisemista.

Toinen kysymys on: pitäisikö verkkosivustojen luominen mennä vain kehitysprosessiin tai onko jotain muuta tekemistä projektin menestymiseksi? Itse asiassa verkkosivuston avaaminen on vain yksi osa web-kehitysprosessia. Heti kun teet sen käytettäväksi verkossa, sinun tulisi huolehtia useista tärkeistä vivahteista, nimittäin:

 • SEO-optimointi. Säädä tarvittavat verkkosivuston SEO-parametrit parantaa sen sijoitusta hakukoneissa. Tämä auttaa kestämään kapeakilpailua, mainostamaan tuotemerkkiäsi ja lopulta lisää liikennettä.
 • Sisällön laatu. Varmista, että päivität verkkosivustosi sisältöä säännöllisesti. Kiinnitä kuitenkin huomiota lisäämäsi sisällön laatuun. ”Sisältö on kuningas” – älä unohda sitä!
 • Sosiaaliset verkostot. Toinen tekijä onnistuneessa verkkosivustojen markkinoinnissa on tehokas sosiaalisen median markkinointi. Ota aikaa ryhmien luomiseen sosiaalisissa verkostoissa, rohkaise käyttäjiä liittymään niihin, esittele erikoistarjouksia käyttäjien uskollisuuden lisäämiseksi ja käytä muita markkinointistrategioita (tai kehitä oma) tehdä hiljattain luomastasi verkkosivustosta suosittu kohdeyleisön keskuudessa. Saako verkkorakennustyösi olla menestys!

Maksaa tai olla maksamatta verkkosivustosta

Vaikka verkkosivustojen rakentajat ja CMS tarjoavat mahdollisuuden aloittaa ja hallita monipuolisia projekteja melkein ilman kustannuksia, ne eivät ole kokonaan ilmaisia. Jokaisessa näissä käyttöympäristöissä on maksetut tilaukset (tai laajennuksia), joka kattaa laajan valikoiman ominaisuuksia, työkaluja ja verkkosivujen suunnittelun vaihtoehtoja. Ovatko palkittuja suunnitelmia investoinnin arvoisia pitkällä tähtäimellä?

Ehdottomasti kyllä. Saat työkalun, joka antaa sinulle vastuun verkkosivustojen kehitysprosessista, takaamalla toimintavapauden, tarkoituksellisen ja intuitiivisen web-suunnittelutavan sekä pääsyn useisiin suunnittelun mukauttamistyökaluihin.

Yhtäältä voit käyttää näitä ominaisuuksia maksamatta niistä ja tulos houkuttelee sinua. Jos kuitenkin todella aiot aloittaa ominaisuuksilla varustetun projektin, jolla on huippuluokan suorituskyky ja vaikuttava visuaalinen vetovoima, suosittelemme ehdottomasti päivittämistä yhteen valitsemasi alustan tarjoamista maksullisista vaihtoehdoista..

Se on ehdottomasti arvokas sijoitus, joka kannattaa varmasti. Lisäksi tilaukset eivät ole niin kalliita ja useimmissa tapauksissa joudut maksamaan pari dollaria kuukaudessa vain saadaksesi tulos, joka noudattaa kaikkia tarpeitasi ja verkkosuunnitteluvaatimuksiasi.

Bottom Line

Jos olet oikeassa luomassa verkkosivustoa, paras tapa tehdä se nopeasti ja ilmaiseksi on käyttää verkkosivuston rakentajaa. Nämä palvelut kattavat laajan verkkosivustotarpeiden spektrin ja mahdollistavat kunnollisen projektin käynnistämisen omasta aloitteestasi. Ei tarvitse käsitellä web-suunnittelusstudioita tai palkata web-kehittäjiä. Sen sijaan saat mahdollisuuden säästää iso, käyttävät huipputulosta, joka ylittää varmasti odotuksesi.

Artikkelissa tarkastellut verkkosivustojen rakentajat ovat kapeat johtajat. Niiden avulla on mahdollista käynnistää kunnolliset verkkosivustot mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pienin taloudellisin investoinnein. Testaa heitä valitsemaan ratkaisu, joka sopii erinomaisesti verkkosivustosi erityistarpeisiin.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map