Kuinka luoda verkkosivusto ilman koodausta

Kuinka luoda verkkosivusto ilman koodausta


Jos sinulla ei ole koodaustaitoja, mutta et voi luopua ideasta tulla onnekkaksi verkkosivuston omistajaksi, on palveluita, jotka mahdollistavat verkkosivuston avaamisen tyhjästä ilman mitään koodausta. Nämä ovat sopivia ja toimivia järjestelmiä, joita kutsutaan verkkosivustojen rakentajiksi.

Yksi verkkosivustojen rakentajien merkittävimmistä ja kiistatta kohokohdista on heidän vahva keskittyminen aloittelijoiden tarpeisiin. Nämä palvelut ovat helppo käyttää ja kätevä jopa niille käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä, ovat vielä aikeissa aloittaa ammattikäyttöön tarkoitettuja, täynnä projekteja.

Useimmilla verkkosivustojen rakentajilla on intuitiiviset hallintapaneelit, ilmaisia ​​reagoivia tai mobiililaitteita varten valmiita malleja ja edistyneet suunnittelun räätälöintityökalut, joiden avulla saat kaiken irti verkkosivujen suunnitteluprosessista. Toinen verkkosivustojen rakentajien hyödyllinen ominaisuus on heidän ammattimainen asiakastuki, joka opastaa käyttäjää verkkosivuston kehitysprosessin kaikissa vaiheissa. Lopuksi, nämä alustat tulevat usein mukana ilmainen integroitu isännöinti ja verkkotunnuksen valinta. Tämä mahdollistaa projektin luomisen ja julkaisemisen suoraan verkkosivustolla, mikä poistaa tarpeen etsiä luotettavaa palveluntarjoajaa muualta.

Parhaat koodittomat verkkosivustojen rakentajat:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja verkkosivuston luomiseen ilman koodausta
 2. Bluehost – Paras isännöinti ilmaisella sisäänrakennetulla CMS: llä (WordPress)
 3. uKit – helppo verkkosivustojen rakentaja pienyrityksen verkkosivun luomiseen

Oletko oikeassa siirtyessäsi verkkosivustosi luomiseen ilman mitään koodaustaitoja ja alustavaa web-suunnittelun taustaa? Sitten on korkea aika tarkistaa nämä alustat yksityiskohtaisesti niiden vahvuuksien ja erityispiirteiden määrittelemiseksi, jotka auttavat prosessia yksinkertaistamaan. Näiden ominaisuuksien tunteminen antaa sinun valita parhaan järjestelmän, joka vastaa yksilöllisiä verkkosuunnitteluvaatimuksiasi ja -tarpeitasi.

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja verkkosivuston luomiseen ilman koodausta

Wix - Paras verkkosivustojen rakentaja henkilökohtaisen verkkosivuston luomiseen

Tuotteen nimi:WIX
Virallinen nettisivu:wix.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 13 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja luomaan verkkosivun ilman koodausta. Tämä on myös suosituin ja luotettavin alusta joka mahdollistaa kaiken tyyppisten projektien luomisen riippumatta niiden erikoistumisesta, koosta ja monimutkaisuustasosta. All-in-one-palveluun sisältyy oikeutetusti useita ominaisuuksia, edistyneet suunnittelun mukautusvaihtoehdot ja työkalut, joita tarvitaan verkkosivuston aloittamiseen ja hallintaan. Wix tarjoaa mukavuuden, helppokäyttöisyyden ja joustavuuden, joka sulautuu toiminnallisuuteen – juuri tästä useimmista aloittelijoista puuttuu muilla verkkosivustojen rakentajilla..

Pääpiirteet

Wix erottuu joukosta, koska se keskittyy aloittelijoiden tarpeisiin ja huippuluokan ominaisuuksien saatavuuteen, jotka antavat sinun suunnitella projekteja ilman yhtä koodiriviä. Wixin kanssa työskentelemiseen ei tarvita myöskään verkkosuunnittelutaustaa. Vain rekisteröidy järjestelmään, valitse tarvittavat mallit ja siirry suunnittelun mukauttamisprosessiin. Jos haluat selvittää, mitä ominaisuuksia järjestelmällä on juuri varastossa, katso seuraavia näkökohtia:

 • Kaksi verkkosivuston muokkausvaihtoehtoa – Wix ADI ja Standard Wix Editor;
 • Yksinkertainen WYSIWYG-editori;
 • Wix App Market kymmenillä widgetillä, joiden integrointi ei tarkoita tietoisuuden koodaamista;
 • Rikas kokoelma ilmaisia ​​mukautettavia mobiilivalmiita malleja;
 • Integroidut blogi- ja verkkokaupan moottorit.

Hyvät ja huonot puolet

Verkkosivun rakentaja myöntää pääsyn lukemattomiin ominaisuuksiin, jotka lisäävät verkkosivujen kehittämisen tehokkuutta. Järjestelmässä on kätevä WYSIWYG-editori, jonka avulla käyttäjä voi hallita verkkosivuston luomisen kaikkia vaiheita ja tehdä tarvittaessa muutoksia. Wix antaa myös mahdollisuuden valita sopiva verkkosivustojen muokkausvaihtoehto. Aloittelijat arvostavat varmasti mahdollisuutta käyttää edistynyttä Wix ADI -editoria, jonka avulla he voivat saada kaiken irti Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu.

On myös mahdollista valita ja mukauttaa yksi monista malleista tekemällä muokkaukset kätevällä tavalla vedä ja pudota -editori. Verkkosivuston suorituskyvyn parantamiseksi järjestelmä sallii yhden widgetien integroinnin App Marketista.

Järjestelmän kielteisten piirteiden osalta on syytä mainita, että Wix ei anna sinun vaihtaa mallien välillä, koska järjestelmä noudattaa ehdotonta paikannuslähestymistapaa. Järjestelmän kojelautaan ei ole myöskään helppo tottua sen käyttöliittymän vuoksi, joka näyttää hiukan ylikuormitetulta elementeiltä ja työkaluilta, etenkin ensikertalaisille. Sama voidaan sanoa App Market -laajennuksista. Äskettäin järjestelmään rekisteröityneellä ei ole aina helppoa valita toiminnallisia sovelluksia, jotka parhaiten sopivat heidän projektiinsä. Selaa luetteloa ja nähdä, mitkä lisäosat ovat valinnan arvoisia, vie aikaa.

Kustannus

Wix tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka ovat erittäin edullisia ja ominaisuuksilla kuormattuja. Ilmainen suunnitelma ei vanhene koskaan, ja sen avulla voit selvittää ja testata kaikki alustan integroidut toiminnot. Heti kun olet tehnyt tämän, voit siirtyä valitsemaan sopivan suunnitelman. Tässä kohtaat sinun tarpeen valita kahden suunnitteluryhmän välillä. Täällä he menevät.

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – henkilökohtaiseen käyttöön, ilmainen verkkotunnusyhteys, mainosten vapaa, ilmainen isännöinti;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – freelancereille ja yrittäjille 10 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys;
 • Pro ($ 22 / mo) – täydellisen online-tuotemerkin saamiseksi, 2 tunnin videotallennustila, sisäänrakennettu Google Analytics;
 • VIP ($ 39 / mo) – VIP – projekti, ammatillinen logo, ensisijainen tuki jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – online-maksujen hyväksyminen;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – sähköisen kaupankäynnin foorumi, liiketoiminnan kehittämisen työkalut, yrittäjien liiketoimintasovellukset
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – rajoittamaton kaistanleveys ja videotallennustila, täydellinen Wix Suite;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka varmistaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuolisen työkalukokoelman.

Wix tunnetaan myös laajasta ja tiheästä valikoimasta erikoistarjouksia, kanta-asiakasohjelmia ja alennuksia. Järjestelmä tarjoaa myös 14 päivän rahat takaisin -takuun käyttäjille, jotka eivät pidä jotain valitsemistaan ​​tilauksista.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Bluehost – Paras isännöinti ilmaisella sisäänrakennetulla CMS: llä (WordPress)

Tuotteen nimi:Bluehost
Virallinen nettisivu:bluehost.com
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile nyt

Bluehost – on tehokas, monipuolinen ja luotettava isännöintipalveluntarjoaja, ilmainen sisäänrakennettu WordPress-sisällönhallintajärjestelmä. Lisäksi WordPress suosittelee virallisesti Bluehostia paras hosting-yritys, joka tallentaa sen kanssa luodut projektit. Ja ei ole ihme, että Bluehost myöntää pääsyn lukuisille vaihtoehdoille ja työkaluille, jotka edistävät WordPress-pohjaisten verkkosivustojen toimivuutta.

Pääpiirteet

Bluehost sisältää erottuvat ominaisuudet, joiden avulla WordPress-pohjaiset projektit voidaan tallentaa turvallisesti. Alusta antaa pääsyn useisiin kohokohtiin, jotka ovat hyödyllisiä jokaiselle verkkosivustolle. Kohtuuhintaisten hinnasuunnitelmien, yhden napsautuksen mahdollisuuden, runsaasti plugineja ja skriptejä lisäksi on useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät järjestelmästä erottumaan joukosta, nimittäin:

 • Edistyneet sovellukset ja lisäosat erityyppisille verkkosivustoille;
 • Erilaisia ​​verkkosivustojen kehitysvaihtoehtoja, Gutenberg Editorin ja visuaalisen käytön avulla Elementor-laajennus;
 • Lisäosien integroinnin mahdollisuus;
 • Rich Marketplace -sovellukset, lisäosat ja skriptit;
 • Laaja verkkokauppa- ja yrityssovellus.

Hyvät ja huonot puolet

Verkkosivustojen rakentamisessa WordPressillä käyttäjä saa useita etuja. Ensinnäkin on mahdollista valita sopiva projektinmuokkausvaihtoehto taitojesi, tarpeidesi ja web-suunnittelutaitosi suhteen. Voit joko käyttää integroitua Gutenberg-editoria, jonka järjestelmä on äskettäin ottanut käyttöön ja joka muistuttaa verkkosivustojen rakentajia yksinkertaisella ja koodittomalla verkkosivujen editointimenetelmällä. Toinen vaihtoehto tarkoittaa integroidun visuaalisen Elementor-editorin käyttöä – ilmaista integroitua verkkosivujen rakennustyökalua, joka on suunniteltu WordPress-projekteihin. Lisäosassa on integroidut vetämis- ja pudotusominaisuudet sekä intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla muut kuin teknikot voivat luoda ja mukauttaa laadukkaita verkkosivuja.

Järjestelmän kanssa työskentelemisen haitoista on tottunut tottua. Plugin / widget-integrointi merkitsee myös jonkin verran niche-tietoisuutta, mutta tämä ei ole suuri ongelma käyttäjille halukas hallitsemaan järjestelmän ja käyttämään sitä tulevaisuudessa.

Kustannus

Vaikka WordPress on täysin ilmainen verkkosivustojen rakentaja, on silti tarvetta isännöidä sen kanssa käynnistettyjä verkkosivustoja. Tässä kohtaa Bluehost on hyödyllinen. Yhtiö antaa mahdollisuuden valita useista tilauksista. Nämä sisältävät:

 • Perussuunnitelma ($ 3,95 / kk) – rajoittamaton kaistanleveys, 50 Gt levytilaa, ilmainen SSL-yhteys, säännölliset WordPress-päivitykset;
 • Plussisuunnitelma ($ 5,45 / kk) – Rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, mahdollisuus luoda rajoittamaton määrä verkkosivustoja, rajoittamaton verkkotunnus ja sähköpostitili, 200 dollaria erikoistarjouksille;
 • Choice Plus ($ 5,45 / kk) – kaikki rajattomat ominaisuudet, roskapostin torjunta-asiantuntija, verkkosivustojen varmuuskopiointi, verkkotunnuksen yksityisyys.

Kuten edellä mainittiin, kaikki vastikään rekisteröidyt käyttäjät saavat ilmaisen bonusdomeenin järjestelmän ensimmäisenä käyttövuonna. Tämän toimikauden päätyttyä verkkotunnus maksaa noin 12–14 dollaria vuodessa.

Kokeile Bluehostia nyt

uKit – helppo verkkosivustojen rakentaja pienyrityksen verkkosivun luomiseen

Tuotteen nimi:uKit
Virallinen nettisivu:ukit.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppo
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2015
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uKit – on helppo verkkosivustojen rakentaja aloittaa ja hallita pienyrityksen verkkosivustoa tyhjästä. Tämä on myös yksi edullisimmista alustoista, jotka luotiin aloittelijoiden tarpeita ajatellen. uKit on niin yksinkertainen ja kätevä ensikertalaisille, että se ei vie paljon vaivaa ja aikaa luodakseen huippuluokan projekteja sen kanssa. Mihin liiketoimintarakoihin keskitytkin ja mitä tahansa verkkosuunnittelutaitojasi on, pystyt varmasti tutkimaan ja käyttämään koko ominaisuusryhmäänsä eduksi.

Pääpiirteet

Verkkosivun rakentaja on erottanut itsensä ominaisuuksilla täytetyksi ja yksinkertaiseksi järjestelmäksi liiketoimintaprojektien aloittamiseksi. Sen helppokäyttöisyys ja intuitiivinen kojetaulu ovat ymmärrettäviä jokaiselle järjestelmän kanssa työskentelyn alusta alkaen. Lisäksi alusta antaa pääsyn ammattimaiselle asiakastuelle ja hyödyllisille ohjeille, jotka yksinkertaistavat verkkosivustojen luomisprosessia. Katso nyt järjestelmän muita kohokohtia:

 • Hieno oppimiskäyrä ensikertalaisille;
 • Kokoelma ilmaisia ​​reagoivia malleja;
 • Laaja widget-valinta;
 • Kätevä ja intuitiivinen vedä ja pudota -editori;
 • Mahdollisuus kolmannen osapuolen sovellusten integrointiin.

Hyvät ja huonot puolet

Siellä on pääsy rikkaaseen reagoivien muokattavien mallien kokoelmaan, jotka voidaan kytkeä päälle verkkosivuston suunnitteluprosessin kaikissa vaiheissa. Käyttäjät voivat myös valita ja integroida useita widgettejä ja kolmansien osapuolien sovelluksia ilman koodin muokkausta. uKit tunnetaan myös intuitiivisesta ja yksinkertaisesta hallintapaneelistaan, joka on ymmärrettävissä kaikille käyttäjille. Asiakastuki ansaitsee myös huomion, koska se auttaa nopeuttamaan verkkosivustojen kehitysprosessia.

Verkkosivun rakentajan haitoista puhuttaessa on järkevää mainita ilmaisen suunnitelman puuttuminen, mikä voisi tarjota ylimääräisen mahdollisuuden järjestelmän tutkimiseen ensikertalaisille. Jos aiot suunnitella suuria ominaisuuksilla täytettyjä verkkosivustoja tai verkkokauppaprojekteja uKitin avulla, tämä ei ole paras valinta. Se toimii hyvin pienissä ja keskisuurissa projekteissa.

Kustannus

uKit on yksi halvimmat verkkosivustojen rakentajat, jonka kustannukset eivät vaaranna toimitetun laadun ja ominaisuuksien kanssa. Se tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson vaihtoehtojen ja neljän maksetun suunnitelman testaamiseksi. Nämä ovat seuraavat:

 • Minimaalinen ($ 5 / kk) – räätälöity verkkotunnusyhteys, rajoittamaton SMS-ilmoitus, 24/7 tuki, rajaton määrä sivuja, vierailijoita ja levytilaa, varmuuskopiointivaihtoehto, ilmainen isäntä, yli 200 ammatillista mallia;
 • Perus ($ 10 / mo) – live chat-tuki, integroitu Google Analytics, järjestelmän tekijänoikeuksien puuttuminen, tehokkaat tilastoseurannan työkalut, pääsy premium-malleihin;
 • verkkokauppa ($ 12 / kk) – ilmainen 14 päivän kokeiluversio, monipuoliset toimitus- ja maksutavat, laajat ostoskoriasetukset, valuutan valinta, online-maksujen hyväksyminen (PayPal, Wallet One jne.);
 • “Pro” ($ 15 / mo) – mukautettu koodin integrointi, mukautettu värimaailmasovellus, edistynyt verkkokaupan toiminnallisuus.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Verkkosivun rakentaminen ilman koodia: perimmäinen opas

Jos haluat käynnistää projektin ilman koodiriviä, sinun on suoritettava pari helppoa vaihetta. Sinun ei tarvitse mitään erityisiä taitoja tai verkkosivujen suunnittelukokemusta niiden suorittamiseksi tehokkaasti, koska ne on tarkoitettu erityisesti käyttäjille, joilla ei ole koodaustietoa. Täällä he ovat:

1. Rekisteröintimenettely

Heti kun valitset oikean verkkosivustojen rakentajan, sinun on tietenkin kirjauduttava valitsemasi palvelun palveluun. Pääsääntöisesti tämä voidaan tehdä kahdella tavalla – joko lähettämällä sähköpostiosoite ja aktivoimalla vahvistuslinkki tai käyttämällä jotakin sosiaalisen verkoston tiliäsi (Facebook ja Google ovat yleisimmät vaihtoehdot). Molemmat variantit ovat nopeita, yksinkertaisia ​​ja tehokkaita.

2. Mallin valinta

Kun olet kirjoittanut järjestelmään, älä odota, että sinut ohjataan kojelautaan heti alusta (tosin jotkut järjestelmät tekevät niin). Vallitseva palvelujen määrä tarjoaa mahdollisuuden valita mallin, joka toimii parhaiten työskentelevälle nichelle, työkaluista, joita aiot käyttää ja toiminnallisuuksista, joita haluat sen olevan. Mallit ovat monipuolisia, ja jotkut järjestelmät sallivat tyhjien kankaiden valitsemisen verkkosivuston suunnitteluun ehdottomasti tyhjästä.

3. Verkkotunnus

Valinta verkkotunnus on myös paljon merkitystä, kun siirryt verkkosivujen kehittämiseen. Sivustojen rakentajat tarjoavat pääsääntöisesti aliverkkotunnuksia oletuksena, mutta tämä vaihtoehto toimii hienosti vain siinä tapauksessa, että aiot testata järjestelmän ominaisuuksia. Ei enempää. Jos sinulla on todella pitkäaikaisia ​​suunnitelmia, tutustu integroitu verkkotunnus ja hosting-vaihtoehdot useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat. Toisin sanoen järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden valita yksi verkkotunnuksista yrityksesi nimen perusteella. Voit myös yhdistää oman.

4. Suunnittelun kehittäminen

Heti kun valitset haluamasi mallin ja sinulla on verkkotunnus julkaistaksesi verkkosivuston, kun se on valmis, on korkea aika työskennellä sen suunnittelun mukauttamisessa. Yleensä verkkosivustojen rakentajilla on tehokkaita työkaluja, jotka antavat projektillesi tarvittavan suunnittelun. Sinulle tarjotaan mahdollisuus valita asettelujen, taustat, kuvakkeet, tyylit, fontit, keittiön ja videon integrointivaihtoehdot ja muut sisustuselementit eri muunnelmien välillä. Valitse vain ne, jotka auttavat verkkosivustosi räätälöinnissä parhaiten näkökulmastasi.

5. Sisällön lisääminen

Verkkosivuston ulkoasun suunnittelu ja projektisi yleinen vetovoima on huomattava vaihe web-kehitysprosessissa, mutta… se on vain osa sitä. Sisältö on sitä mitä useimmat käyttäjät etsivät verkkosivustoltasi, ja sinun on yritettävä parhaasi mukaan etsiä, valita ja lähettää vain mielenkiintoisia tietoja, jotka liittyvät verkkosivustosi (yrityksen) erikoistumiseen. Tähän sisältyy kuvia, videoita, kyselyjä, artikkeleita ja mitä ei.

6. SEO-asetukset

Seuraava vaihe, joka sinun on suoritettava, on SEO-parametrien määrittäminen verkkosivustollesi. Jos haluat projektisi nousevan korkeammalle sijalle hakukoneissa, muista täyttää metakoodit ja muut SEO-asetukset.

7. Verkkosivun julkaisu

Viimeinen vaihe verkkosivustosi kehittämisessä on sen julkaiseminen. Ennen kuin teet sen, tarkista kuitenkin kaikki verkkosivustosi elementit ja sisältö huolellisesti. Heti kun olet varma verkkosivustosi julkaisuvalmiudesta – tee se ja katso tulosta!

Bottom Line

Verkkosivun rakentaminen ilman koodausta on haaste, mutta siinä ei ole mitään mahdotonta, jos käytät verkkosivustojen rakentajia. Nämä järjestelmät käsittävät laajan valikoiman ominaisuuksia, työkaluja ja vaihtoehtoja. Ne tekevät verkkosivustojen luomisesta sujuvan, yksinkertaisen ja nautinnollisen prosessin.

Wix, uKit ja Bluehost (WordPress) ovat niitä alustoja, jotka toimivat erinomaisesti erityyppisten verkkosivustojen kehittämisessä erityistarpeidesi, aikeidesi ja budjettisi perusteella. Wix on ammattimainen all-in-one-web-rakennusratkaisu, mutta uKit keskittyy lähinnä pienyritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Bluehost puolestaan ​​on hieno valinta, kun on kyse WordPress-projektien suunnittelusta ja niiden ylläpidosta turvallisella ja edullisella alustalla.

Kaikki vaihtoehdot ovat huomion arvoisia. Tutustu jokaiseen palveluun ennen valinnan tekemistä, mikä sopii parhaiten tietyille web-rakennustehtäville.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map