Kuinka luoda verkkosivusto ja isännöidä sitä?

Voitko kuvitella maailman, jossa verkkosivuston luominen ja ylläpitäminen on pala kakkua? Verkkosivuston rakennusalusta herättää tämän yksinkertaisen idean elämään. Vaikka World Wide Web voi piilottaa useita esteitä bloggaajille, yrityksille, freelancereille ja muille sivuston omistajille, nykyaikaisen web-rakennusohjelmiston tarkoituksena on helpottaa luomis-, julkaisemis- ja live-prosessia..


Verkkosivustojen rakentajat ovat muuttaneet maailmanlaajuisen verkon demokraattisempaan ympäristöön riippumatta siitä, haluatko luoda ammattilaisen salkku, blogi, yrityssivusto tai digitaalikauppa. Tarvitset vain valinnan alustan, joka vastaa odotuksiasi hintojen, luotettavuuden, kaistanleveyden ja muiden tärkeiden näkökohtien suhteen. Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkia verkkosivuston rakentamiseen ja ylläpitoon liittyviä vaiheita ja ongelmia johtavien web-rakennustyökalujen avulla.

Kuinka saada verkkosivusto valmiina isäntään?

Alkuperäinen verkkosivuston isännöintiprosessi vaatii useita tärkeitä vaiheita. Sivuston suunnittelun lisäksi sinun on rekisteröitävä myös yksilöivä verkkotunnus. Sitten sinun on löydettävä luotettava palveluntarjoaja, jolla on suunnitelma ja hinnat, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Viimeinen vaihe on yhdistää verkkotunnus ja saada se isännöintiisi.

Ilman verkkosivustojen rakentajia sinun piti käsitellä kaikki nämä vaiheet erikseen. Se tarkoittaa loputtomia tunteja etsimällä luotettavaa hosting-yritystä. Lisäksi muutama aloittelija selviää verkkosivuston asettamisesta uuteen isännöintiin. Se vaatii joitain taitoja ja tietoja. Verkkosivustojen rakentajat tulevat all-in-one-ratkaisuna. He antavat sinun:

 • Luo verkkosivusto tyhjästä – Yksinkertainen käyttöliittymä ja vedä-pudota -ominaisuus tekevät uuden sivuston luomisesta helpon parin tunnin sisällä.
 • Yhdistä verkkotunnus – Suurin osa verkkosivustojen rakentajista sisällyttää suunnitelmaansa ilmaisia ​​kolmannen tason verkkotunnuksia. Väliaikainen ratkaisu, jos sinulla ei ole omaa rekisteröityä verkkotunnusta;
 • Julkaise ja isännöi verkkosivustoasi – kun olet suunnitellut verkkosivustosi, voit julkaista sen yhdellä napsautuksella. Alusta tarjosi ilmaisen isännöinnin sekä ylläpidon ja tuen.

Tämän seurauksena huoltoa ei tarvitse käsitellä. Sinun ei tarvitse surffata verkossa etsiäkseen hosting-yrityksiä verkossa. Saat kaikki palvelut ja työkalut yhdessä paikassa. Se säästää aikaa ja rahaa.

Lue myös:
Kuinka tehdä verkkosivusto ilman isäntä

Parhaat verkkosivustojen rakentajat verkkosivuston isännöintiin

Verkkosivun rakentajat tulevat lopulliseksi ratkaisuksi aloittelijoille. Tarvitset vain valita sopiva alusta, joka vastaa tarpeitasi. Olemme tarkistaneet runsaasti tarjouksia verkossa ja selvittäneet kaksi parasta työkalua. Katsotaanpa tarkemmin heidän isäntäominaisuuksiaan.

Wix – Verkkosivun rakentaja ilmaisella verkkosivustojen isännöinnillä

Wix-kotisivu

Wix tarjoaa käyttäjilleen omia web-hosting-palveluita. Verkkosivun rakentaja toimii selaimessasi. Tästä syystä sinun ei tarvitse ladata tai asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja. Kirjaudu vain sisään, suunnittele verkkosivustosi ja siirry sen mukana. Alustalla on ilmainen suunnitelma, joka sisältää 500 Mt tallennustilaa 1 Gt kaistanleveyden lisäksi. Verkkosivustosi toimii kolmannen tason Wix-verkkotunnuksella, jos sinulla ei ole sitä.

Wix - sivuston toimittaja

Ongelma voidaan ratkaista millä tahansa maksetulla Wix-suunnitelmalla. Ne tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi ja maksetaan jatkoa edelleen. Hinta on kiinteä kaikille suunnitelmille valitsemastasi suunnitelmasta huolimatta. Rajoittamaton verkkokauppa ja VIP-suunnitelma tarjoavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan 10 – 20 Gt. Se kuulostaa hyvältä sivustoilta, joilla on monimutkainen rakenne ja paljon tiedostoja, joita voidaan ladata tulevaisuudessa. Combo-suunnitelma näyttää joustavalta ratkaisulta niille, jotka eivät vaadi valtavaa tallennustilaa ja kaistanleveyttä (vastaavasti 2 ja 3 Gt).

Kokeile Wix nyt

uKit – Yrityssivustojen rakentaja rajoittamattoman levytilan avulla

uKit-kotisivu

Rajoittamaton tallennustila on luultavasti tärkein uKit-etu verkkosivuston isännöinnissä. Jokainen suunnitelma tarjoaa rajoittamattoman määrän sivuja, tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Lisäksi alustalla on erityinen algoritmi, joka optimoi käyttäjän mediatiedostot, kuten valokuvat ja kuvat, automaattisesti.

uKit Editor

Tämä toiminto johtaa nopeampaan latausnopeuteen ja verkkosivuston sujuvampaan suorituskykyyn pilaamatta verkkosivun suorituskykyä, kun taas yleiset ominaisuudet ja asetukset pysyvät samoina. Parempi lastausnopeus voi vaikuttaa positiivisesti hakukoneiden sijoitusta koskeviin tekijöihin.

Lisäksi uKitissä on palkittu ominaisuus, jonka avulla sivuston omistajat voivat parantaa matkakokemusta. Voit nyt tarkistaa verkkosivustosi näyttämisen älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Voit muokata sen matkapuhelimen ulkonäköä, poistaa tai piilottaa tarpeettomia lohkoja, muuttaa taustaa ja paljon muuta, jotta saat erinomaisen esityksen mobiililaitteista.

Kokeile uKit nyt

Kuinka isännöin luomani verkkosivustoa?

Lopuksi, olet valmis verkkosivuston suunnitteluun. On korkea aika julkaista se, jotta ihmiset voivat nähdä sen verkossa. Tässä sinun on valittava oikea suunnitelma sopivilla isännöintimahdollisuuksilla. Valinta riippuu lähinnä verkkosivustosi tyypistä, sen monimutkaisuudesta, ominaisuuksista, rakenteesta ja ladattavien tiedostojen määrästä..

Esimerkiksi sähköisen kaupan verkkosivustot vaativat joustavampaa toimintoa, kun taas bloggaajat ovat keskittyneet enemmän sisältöön ja mediatiedostoihin. Tästä syystä harkitse seuraavia vaiheita luomallesi verkkosivustolle:

 1. Määritä verkkosivustotyyppi saada selkeä visio sen tulevaisuuden toiminnallisuudesta. Sen avulla voit päättää tarvittavasta tallennustilasta ja kaistanleveydestä. Blogit ja salkut eivät vaadi massiivisia hosting-palveluita. Se tarkoittaa, että tuskin tarvitset premium-suunnitelmaa, jolla on rajoittamaton tallennustila, ellet julkaise monimutkaisempaa sivustoa.
 2. Ymmärrä tarvitsemasi resurssit. Kuvittele, että sinulla on digitaalikauppa. Haluat todennäköisesti sisällyttää suunnitelmaasi joitain lisäominaisuuksia, kuten verkkokaupan työkalut, sähköpostitilit ja rajoittamattoman kaistanleveyden, jotta verkkosivustojen latausnopeus olisi nopeampaa. Yleensä kaikki nämä ominaisuudet sisältyvät erilliseen verkkokauppaan tai VIP-suunnitelmaan.
 3. Turvallisuus ja tuki. Jotkut alustat tarjoavat henkilökohtaista asiakastukea VIP-suunnitelmien suhteen. Toisaalta verkkosivustojen rakentajia on erittäin helppo käyttää, ellei sivustosi rakenne ole monimutkainen. Toisaalta ilmaiset kokeilut ja suunnitelmat antavat sinun ymmärtää, pystytkö käsittelemään rakennusprosessia vai ei.
 4. Unelmoi suuria. Toisin kuin perinteiset hosting-palvelujen tarjoajat, verkkosivustojen rakentajat varaavat tarpeeksi tilaa verkkosivustojen kasvuun. Ne eivät ole keskittyneet pelkästään jaettuun isännöintiin ja toimittavat joustavia ohjelmistovaihtoehtoja laatikosta.

Kuinka verkkosivustoni näyttää verkossa?

Verkkosivustojen rakentajat näyttävät olevan aikaa säästävä väline aloittelijoille. Sinun ei tarvitse etsiä tyhjää verkkotunnusta ja yhdistää se sivustoosi. Web-rakennusympäristöt tarjoavat ilmaisen 3-tason verkkotunnuksen, jos sinulla ei ole omaa. Mutta tämä on väliaikainen ratkaisu.

Toisaalta haluat varmasti, että sivustosi näyttää ammattimaisemmalta ja luotettavammalta, eikö niin? Varsinkin kun kyse on yrityksen sivustoista. Digitaalikaupat ja ammattimaiset salkut.

Tästä syystä, SLD: n (toisen tason verkkotunnuksen) valitseminen näyttää paremmalta idealta. Sen avulla voit rakentaa verkkosivustolle paremman maineen ja erottua yhden päivän päivällisistä nukesivustoista, jotka ovat erikoistuneet pääosin roskapostin torjuntaan ja petoksiin. SLD luo hyvän esityksen ja sivuston ulkoasun maailmanlaajuisessa verkossa. Lisäksi voit olla yhteydessä nykyiseen verkkosivustoosi milloin tahansa.

Lue myös:
Kuinka luoda verkkosivusto omalla verkkotunnuksella

Bottom Line

Verkkosivuston rakentajat ovat varmasti helpompi tapa luoda sivusto tyhjästä ja ylläpitää sitä. Ne estävät sinua tuhlaamasta tunteja etsimällä luotettavaa palveluntarjoajaa. Sinun ei tarvitse kuluttaa ylimääräistä rahaa verkkotunnukseen, vaikka haluat ehkä käyttää TLD: tä tulevaisuudessa parempaan verkkosivustojen esitykseen.

Käyttäjät voivat valita useista ominaisuuksista, kuten kaistanleveydestä ja tallennustilasta verkkosivustojen tarpeista riippuen. Niiden ei tarvitse hoitaa isännöinnin ylläpitoa ja tukea. Verkkosivunvalmistajat näyttävät olevan kaikki yhdessä -ratkaisu, jonka avulla ne voivat toimia vain napin painalluksella.

Käynnistä oma verkkosivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map