Kuinka luoda verkkosivusto maksamatta mitään?

Kuinka luoda verkkosivusto maksamatta mitään?


Jos olet koskaan ajatellut mahdollisuutta luoda verkkosivusto maksamalla mitään, olet luultavasti ajatellut, että se on lähes mahdoton. Web-suunnitteluyrityksiä, jotka tarjoavat kalliita web-rakennuspalveluita, on niin paljon, että mahdollisuus rakentaa verkkosivusto ilmaiseksi näyttää eräänlaisena vitsinä.

Onneksi tämä ei ole vitsi, mutta nykypäivän todellisuus ja verkkosivustojen rakentajien käyttö on paras todiste tästä.

Onko verkkosivun luominen maksettava??

Onko todella mahdollista luoda verkkosivusto ilmaiseksi? Itse asiassa se on, mutta lopullisen päätöksen tulisi olla riippuvainen aikeistasi, projektisi vaikutuksista ja odotuksista.

Ilmaisia ​​verkkosivustoja kehitetään yleensä useisiin tarkoituksiin:

 • Jos olet kiinnostunut esimerkiksi tietystä verkkosivustojen rakentajasta, mutta et ole varma sen toiminnallisuudesta tai web-kehityksen eduista, voit kokeilla sitä ilmaiseksi. Tämä antaa sinulle ymmärryksen siitä, onko palvelu tulevaisuuden investoinnin arvoinen vakavien projektien suhteen.

 • Samoin voit käyttää ilmaista sivustonmuodostajaa luonnostellaksesi verkkosivustosi nähdäksesi, kuinka sen täysimittainen versio näyttää verkossa. Useimmat web-rakennusympäristöt tarjoavat näitä palveluita ilmaiseksi lisätäkseen käyttäjien luottamusta ja rohkaistakseen asiakkaita jatkamaan työskentelyä heidän kanssaan. Päivittämällä maksetut tilaukset lisää hyötyjä.

Toinen tapa saada ilmainen verkkosivusto on käyttää verkkosivustojen rakentajaa, jolla on ilmainen suunnitelma. Myös avoimen lähdekoodin CMS tarjota tämä tilaisuus lisää verkkosivustojulkaisua isännöinnissä. Jonkin verran palveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen levytilan ja mahdollisuuden asentaa WordPress, mutta soveltaa ankaria verkkosivustorajoituksia näiden etujen lisäksi. Muista, että useimmissa tapauksissa joudut valitsemaan kolmannen tason verkkotunnuksen, jonka tarjoaa valitsemasi isäntä. Jos kuitenkin aiot luoda mainossivuston yrityksellesi tai verkkokauppaan, ilmainen vaihtoehto ei vastaa tarpeitasi ollenkaan.

Kun etsit verkkorakennustyökalua, jolla on kohtuullinen hinta / laatu-korrelaatio, on järkevää harkita verkkosivustojen rakentajien käyttöä. Nämä palvelut mahdollistavat erilaisten verkkosivustojen tyyppien luomisen tyydyttämään erilaisia ​​tarpeita, ominaisuuksia ja budjetteja ilman koodaustaitoja. Monet heistä sallivat kuitenkin verkkosivustojen rakentamisen maksamatta mitään maksuja. Samanaikaisesti ne tarjoavat parannettuja vaihtoehtoja, jotka parantavat projektisuunnitteluasi ja suorituskykyäsi, ja ovat saatavana kohtuulliseen hintaan.

Laaja valikoima verkkosivustojen rakentajia ja CMS: ää ei ole helppoa valita palvelua, joka on kapealla paras. Siksi olemme valinneet kolme niistä, jotka ovat johtavia helppokäyttöisyyden ja tarjottujen vaihtoehtojen suhteen.

WordPress – ilmainen CMS lisäominaisuuksilla

WordPress-verkkosivustojen rakentaja

WordPress – on ilmainen avoimen lähdekoodin CMS, joka on yksi maailman suosituimmista alustoista, joita käytetään laadukkaiden ammatillisten verkkosivustojen luomiseen. Järjestelmässä on runsaasti verkkosuunnitteluvaihtoehtoja, työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan toimivien ja hyvin jäsenneltyjen verkkosivustojen rakentamiseen, joilla on monimutkaisuus. Koodaustaidojen ja web-suunnittelun perusteiden tuntemus on toivottavaa, jotta palvelun käytöstä saataisiin irti. On kuitenkin mahdollista mennä ilman syvää web-rakennusosaamista luoda visuaalisesti miellyttäviä verkkosivustoja järjestelmän avulla.

Ilmaiset WordPress-ominaisuudet

 • Rikas mallivalinta. Useisiin markkinarakoihin voidaan soveltaa satoja malleja, jotka voidaan mukauttaa käyttämällä erilaisia ​​työkaluja. Jotkut mallit on integroitu järjestelmään oletuksena, kun taas toiset ovat kolmansien osapuolten suunnittelijoiden kehittämiä. Kun valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, varmista, että tarkastat asiantuntijan, jolla aiot työskennellä, luotettavuuden.
 • liitännäiset. Järjestelmä edellyttää lisäosien käyttöä, joiden integrointi parantaa erityisesti verkkosivustojen suorituskykyä. Laajennukset ovat saatavilla myös verkossa, ja ne voidaan ladata ja asentaa joko ilmaiseksi tai lisämaksusta.
 • Tehokas blogimoottori. WordPress on alun perin rakennettu luomaan blogeja, ja siten sen blogointimoottori tarjoaa useita työkaluja ja vaihtoehtoja, joiden avulla voit suorittaa tämän tehtävän helposti.
 • Verkkosivun koodin muokkausvaihtoehto. Jos hallitset hyvät ohjelmoinnin perusteet, voit käyttää tietoja verkkosivukoodin muokkaamiseen ja ainutlaatuisen verkkosivustosuunnittelun luomiseen.
 • Ilmainen valinta valinta. Järjestelmä ei tarjoa integroitua hosting-palvelua, mutta sen avulla voidaan valita mikä tahansa valitsemasi isäntä erityistarpeiden ja -vaatimusten perusteella.
 • Laaja yhteisö. Käyttäjät ympäri maailmaa auttavat sinua ratkaisemaan melkein kaikki verkkosivustoihin liittyvät ongelmat.

WordPress on alun perin ilmainen CMS, mutta jotta luodaan täysimääräinen verkkosivusto, johon on liitetty toisen tason verkkotunnus, sinun tulee käyttää alustaa isännöintipalvelun kanssa, joka tulee kaikkiin verkkosivustojen tarpeisiin. WordPressin suosittelema virallinen Web-isäntä on yksi Bluehost, josta on tullut yksi alan johtajista viime vuosina. Alusta varmistaa nopean sivun lataamisen, vahvan käytettävyysasteen, edistyneet tietoturvatyökalut hakkerihyökkäysten estämiseksi, integraation muiden palvelujen kanssa ja kohtuuhintaisen hinnoittelupolitiikan. Perussuunnitelma maksaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa sinulle verkkotunnuksen bonuksena.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

uKit – melkein ilmainen palvelu intuitiivisella käyttöliittymällä

uKit-verkkosivustojen rakentaja

uKit – on tällä hetkellä helpoin verkkosivustojen rakentaja, jonka tavoitteena on käynnistää verkkosivustoja pienille ja keskisuurille yrityksille. Koko alustan ominaisuusjoukko on suunnattu tähän päämäärään. uKit tunnetaan myös laajasta joukosta ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotka edistävät web-rakennusprosessin tehokasta kehittämistä.

Ilmaiset uKit-ominaisuudet

 • Responsiiviset mallit. Verkkosivun rakentaja tarjoaa vaikuttavia verkkosivustojen malleja, jotka ovat reagoivia, niche-erityisiä ja saatavana ilmaiseksi kaikille Premium-tilauksen tilaajille. Järjestelmä mahdollistaa vaihtamisen mallien välillä tarvittaessa ilman ylimääräisiä maksuja.
 • Widget-kokoelma. uKitillä on laaja kokoelma widgettejä, jotka voidaan integroida verkkosivustollesi suorituskyvyn parantamiseksi ja visuaalisen vetovoiman lisäämiseksi
 • Visuaalinen toimittaja. Verkkosivun rakennustyökalu sisältää kätevän ja intuitiivisen WYSIWYG-verkkosivustoeditorin ja vetämällä ja pudottamalla -ominaisuuden, joka yksinkertaistaa verkkosuunnitteluprosessia ja antaa käyttäjälle siitä vastuun.
 • SSL-sertifiointi. Suojataksesi verkkosivustoasi luvattomalta pääsöltä ja luottamuksellisten tietojen (joko henkilökohtaisten tai yritystietojen) vuotoilta, järjestelmä antaa sinun yhdistää SSL-varmenteen. Tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki uKit-verkkosivustojen omistajat tarvitsevat tätä ominaisuutta. Se on tärkeämpää käyttäjille, jotka aikovat myydä tuotteitaan tai palveluitaan verkkosivuston kautta.
 • Blogging vaihtoehto. UKitin avulla voit yhdistää blogin verkkosivustoosi pitääksesi yhteyttä verkkosivustojen kävijöihin ja tarjota heille hyödyllistä yritystoimintaan liittyvää tietoa.
 • verkkokaupan alusta. Verkkosivun rakentaja antaa sinun luoda verkkokaupan kahdella tavalla – joko yhdistämällä verkkokaupan widget tai integroimalla Ecwid-laajennuksen.

Verkkosivun rakentajalla ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta järjestelmän halvimman tilauksen hinta on 4 dollaria kuukaudessa vain Premium-paketista, jolla on rajoittamaton isäntä ja liikenne. Tämä on enemmän kuin kohtuuhintaista laajaan ammattimaisten palveluiden, ominaisuuksien ja työkalujen valikoimaan, joita verkkosivustojen rakentaja tarjoaa. Edistyneet suunnitelmat ovat hyödyllisiä käyttäjille, jotka haluavat käynnistää verkkokauppasivustot tai räätälöidä projektinsa täysin heidän tarpeidensa mukaan.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Wix – ilmainen verkkosivustojen rakentaja rajoittamattomilla vaihtoehdoilla

Wix

Wix – on all-in-one-verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa laajoja web-rakennusvaihtoehtoja ja mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen käynnistämisen kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Alusta toimii yhtä hyvin aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana verkkosivustojen kehittämisessä, sekä ammattitaitoisille verkkosuunnittelijoille, jotka työskentelevät kehittääkseen monimutkaisia ​​projekteja asiakkailleen. Wix ei vaadi koodaustaitoja tai vakavia taloudellisia investointeja, vaan tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​ominaisuuksia.

Ilmaiset Wix-ominaisuudet

 • Wix ADI. Keinotekoisen suunnittelun älykkyystyökalu luo toimitetut henkilökohtaiset tai yritystiedot luodaksesi sinulle minkä tahansa tyyppiset verkkosivustot automaattisesti.
 • Pöytätietokoneiden ja mobiilisivustojen editoijat. Wix ADI: n käytön lisäksi järjestelmä mahdollistaa verkkosivustosi mukauttamisen manuaalisesti vakio- ja mobiilieditorissa. Vakioeditorissa tehdyt muutokset näytetään automaattisesti mobiiliversiossa, kun taas mobiilitilassa tehdyt muutokset eivät näy työpöytäsivuston versiossa..
 • Mallikokoelma. Verkkosivun rakentaja tarjoaa tällä hetkellä yli 550 korkealaatuista mobiilivalmis verkkosivustojen mallia, jotka ovat myös 100-prosenttisesti muokattavissa vastaamaan erilaisiin temaattisiin ja verkkosuunnitteluun liittyviin tarpeisiin.
 • Ilmainen sovellusmarkkinat. Wix App Marketilla on saatavana useita ilmaisia ​​laajennuksia ja widgettejä, jotka voivat tarjota verkkosivustollesi suorituskyvyn ja upean visuaalisen vetovoiman.
 • Koodin integrointi. Koodaustaitoa käyttävät voivat käyttää niitä luomaan ainutlaatuisia verkkosivustojen malleja, jotka kiinnittävät käyttäjän huomion.
 • Blogging moottori. Wixin avulla voit yhdistää blogin verkkosivustoosi ilmaiseksi pitääksesi yhteyttä käyttäjiin, lisätä blogin viestejä, hallita heitä ja rohkaista ihmisiä osallistumaan aktiivisesti blogiyhteisösi elämään..
 • verkkokauppa. Verkkosivun rakentaja antaa sinulle luoda ja hallita pienistä keskisuuriin verkkokauppoja, tarjoamalla joukko muokattavissa olevia vaihtoehtoja (verohallinta, suunnittelun räätälöintityökalut, maksu- ja lähetysvaihtoehdot ja mikä ei).
 • Ilmainen SEO Wizard. Vapaa SEO Wiz -työkalu myötävaikuttaa verkkosivustosi parempaan mainostamiseen hakukoneissa, mikä mahdollistaa tarvittavien verkkosivustojen SEO-parametrien asettamisen, mikä johtaa lopulta lisää liikennettä siihen ja lisää sen näkyvyyttä hakukoneissa.

Ilmainen Wix-suunnitelma mahdollistaa verkkosivustojen rakentajan kaikkien etujen käytön melkein ilman mitään rajoituksia. Jos sinun on kuitenkin kytkettävä oma verkkotunnuksesi verkkosivustoon tai myytävä tuotteita verkossa, on järkevää mennä maksulliseen suunnitelmaan. Wixillä on viisi maksettua tilausta, jotka alkavat 4,50 dollaria kuukaudessa. Tämä on enemmän kuin edullinen tarjous niin mahtavasta ominaisuusjoukosta.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Bottom Line

Jos tavoitteena on avata laadukas ja toimiva verkkosivusto, jolla on vähän aikaa tai ei lainkaan investointeja, niin et löydä parempaa ratkaisua kuin verkkosivustojen rakentajat tai CMS. Niitä on saatavana siellä monia, ja vain sinun on tehtävä lopullinen valinta riippuen kunkin palvelun ominaisuuksista ja erityispiirteistä.

WordPressWordPress on suosituin ilmainen CMS, joka sisältää syvät suunnittelun mukauttamisasetukset ja tehokkaan ominaisuusjoukon. Järjestelmä rakennettiin alun perin blogitarkoituksiin, mutta nyt sitä käytetään myös muuntyyppisten verkkosivustojen julkaisemiseen. Se vaatii oikean isäntävalinnan valitsemisen ja suosittelee Bluehostia verkkosivustojensa parhaaksi tarjoajaksi. WordPress.org

uKituKit on edullisin ja helpoin pienyrityssivustojen rakentaja. Sen erikoistumisalue laskee aluksi pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustojen kehittämiseen. Järjestelmä on helppokäyttöinen, kätevä ja ymmärrettävä kaikille. uKit.com

WixWix on paras ilmainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa laajan valikoiman valmiita ominaisuuksia, suunnittelun mukauttamistyökaluja ja edistyneitä integraatiovaihtoehtoja. Järjestelmä mahdollistaa erityyppisten verkkosivustojen luomisen ja toimii hyvin käyttäjille, joilla on monipuolinen web-suunnittelun tausta. Wix.com

Jos haluat kehittää verkkosivustoasi ja antaa sille maksimaalisen tehokkuuden, valitse aikaa, jolloin valitset tarvittavan tilaussuunnitelman, jotta voit käyttää kaikkia palveluiden etuja niin kauan kuin sinun on käytettävä maksimaalista tulosta.

Luo verkkosivusto maksamatta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map