Kuinka luoda verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi ilmaiseksi

Kuinka luoda verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi ilmaiseksi


Joten olet päättänyt luoda verkkosivuston, jolla on oma verkkotunnus ilmaiseksi. Joku saattaa sanoa, että tämä on mahdotonta, koska laadukkaat verkkosivustot vaativat syvää verkkosivujen suunnitteluosaamista ja ammattimaisten web-rakennustyökalujen soveltamista. Se ei kuitenkaan ole aivan niin.

Henkilökohtaisen tai yritysverkkosivuston luominen ilmaiseksi tai oman verkkotunnuksesi käyttäminen on mahdollista, jos tiedät suosituimmat verkkosuunnitteluvaihtoehdot ja ammattimaiset web-rakennusohjelmistot, joita voit käyttää tehtävän suorittamiseen.

Ilmaisen verkkosivuston kehittämisen suhteen on otettava huomioon useita asioita. Aluksi sinun tulee valita oikea web-rakennustyökalu, joista monissa on ilmaisia ​​aliverkkotunnuksia tai jotka tarjoavat integroidun ilmaisen verkkotunnuksen yhteysvaihtoehdon..

Jos sinulla on jo verkkotunnus ja haluat liittää sen verkkosivustollesi, sinun on huolehdittava siitä verkkosivuston asennuksen yhteydessä. Huomaa, että verkkotunnuksen hinnat eroavat samoin kuin palveluntarjoajien ehdottamat ehdot. Siten ilmaisen verkkosivuston kehittämisprosessi ei ole niin helppoa ja vaatii ehdottomasti tietyn web-suunnittelun taustan tai tietoisuuden koodausvivaaneista.

Lue myös: Mikä on verkkotunnus ja kuinka verkkotunnukset toimivat?

Tehtävän yksinkertaistamiseksi olemme valinneet useita pakollisia kohtia, jotka auttavat sinua selviytymään kaikista verkkosuunnitteluprosessin vaiheista onnistuneesti ja maksimaalisesti.

Kuinka luoda verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi ilmaiseksi

 1. Ilmainen verkkosivusto omalla verkkotunnuksella – onko mahdollista?
 2. Kaksi vaihtoehtoa selitetty: Verkkosivun rakentaja vs. isännöinti
 3. Kuinka saada verkkotunnuksen nimi verkkosivustollesi ilmaiseksi
 4. Kuinka luoda ilmainen verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi
 5. Vinkkejä oman verkkosivuston luomiseen mukautetun verkkotunnuksen avulla

Jos olet oikeassa aloittaessasi verkkosivuston omalla verkkotunnuksellasi ilmaiseksi, mutta et tiedä mitä aloittaa ja mitä pitää pitää mielessä, on korkea aika keskustella yllä luetelluista kohdista yksityiskohtaisesti nyt..

Ilmainen verkkosivusto omalla verkkotunnuksella – onko mahdollista?

Jos olet joskus kysynyt olemassa olevista verkkokehitysvaihtoehdoista, tiedät varmasti, että on olemassa monia järjestelmiä, joiden avulla jokainen voi aloittaa monipuolisen verkkosivuston veloituksetta. Menevät ovat ne päivät, jolloin verkkosivustojen luominen oli kelvollinen vain ammattimaisille web-asiantuntijoille.

Nykyään jopa aloittelija, jolla on vain vähän tai ei lainkaan web-suunnittelukokemusta, voi käynnistää ominaisuuksilla kuormitetun projektin itsenäisesti henkilökohtaisten / liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseksi. Tarvitset vain tietää, minkä web-suunnittelutyökalun voi valita tähän tarkoitukseen.

Tällaisen nykyään saatavana olevan web-rakennusohjelmistojen valikoiman avulla oikean järjestelmän valinta voi olla haaste. Siksi on välttämätöntä tutkia ja oppia asia perusteellisesti saadaksesi ilmainen verkkosivusto ilmaisen verkkotunnuksen mukana.

On selvää, että web-suunnittelutyökalut eroavat samoin kuin ehdot, hinnoitteluvaihtoehdot ja ominaisuudet, jotka sisältyvät toimitettuihin suunnitelmiin. Tämä tarkoittaa, että ammatilliset web-rakennusalustat, kuten verkkosivustojen rakentajat, sallivat ilmaisten tilien perustamisen ja tarjoavat usein ilmaisia ​​aliverkkotunnuksia, jotka toimivat väliaikaisina verkkosivustoosoitteina, kun projektit ovat rakenteilla.

Lue myös:Suosituimmat verkkosivustojen rakentajat.

Heti kun verkkosivustosi on valmis julkaistavaksi, joudut joko liittämään aiemmin ostetun verkkotunnuksen tilille tai päivittämään johonkin järjestelmän tarjoamiin maksettuihin suunnitelmiin. Maksetut tilaukset tarjoavat mukautetun verkkotunnuksen yhdistämismahdollisuuden. Seurauksena on täysin ilmainen verkkosivusto, jossa on maksettu isäntä, jonka avulla saat kaiken irti sen toiminnallisuudesta.

Joskus verkkosivustojen rakentajat sallivat sinun käyttää ilmaista verkkotunnusta ehdoilla, jotka esimerkiksi ostat vuosisuunnitelman, tai käyttää muita maksettuja työkaluja / ehtoja, jotka järjestelmä edellyttää ilmaiseksi verkkotunnuksen vastaan.

Kaksi vaihtoehtoa selitetty: Verkkosivun rakentaja vs. isännöinti

Verkkokehitystyökalujen valikoima on todella laaja ja monipuolinen, mutta edelleen on olemassa kaksi luotettavaa web-kehitysvaihtoehtoa. Voit joko käyttää verkkosivustojen rakentajaa tai valita luotettavan isännöinnin, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen yhteysominaisuuden.

Katsotaanpa kahta alustaa, jotka ovat kummankin tyyppisten järjestelmien suosituimpia ja luotettavimpia edustajia. Nämä ovat Wix ja Bluehost.

Wix – ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja verkkotunnus yhdessä paikassa

Wix.com

Wix – on suosituin web-rakennusalusta, joka vie korkeimman sijan nykyaikaisten DIY-verkkosivustojen rakentajien luettelossa. Tällä hetkellä se antaa miljoonille verkkosivustoille ympäri maailmaa tarjoamalla lukemattomia etuja, kuten bogging- ja eCommerce-moottorit, ilmaisia ​​reagoivia, hyvin muokattavia malleja, ammattimaisia ​​suunnittelun räätälöintityökaluja, monipuolisia lähestymistapoja web-kehitysprosessiin ja hinnoittelupolitiikkaa..

Wix mahdollistaa verkkosivuston käynnistämisen ja hallinnan ilmaiseksi ja näin ollen se tarjoaa ilmaisen kehityssuunnitelman, jonka avulla voit käynnistää projektin ilman piilotettuja maksuja.

Kaikki ilmaisella suunnitelmalla luodut verkkosivustot luodaan alun perin Wix-merkkisessä aliverkkotunnuksessa. Tämä riittää testaamaan palvelun ominaisuudet ja harjoittamaan verkkosuunnittelutaitojasi. Wix-aliverkkotunnus ei kuitenkaan riitä julkaisemiseen ja mainostamiseen verkkosivustossasi.

Wix pystyy parantamaan verkkosivustosi suosiota, tunnustusta ja hakukoneiden sijainteja päivittämällä yhden maksettuihin suunnitelmiinsa. Jokaisella niistä on mahdollisuus omaan verkkotunnusyhteyteesi. Tällaisia ​​verkkotunnuksia tarjotaan ilmaiseksi käyttäjille, jotka päättävät hankkia vuosisuunnitelmat.

Lue myös:
Wix-arvostelu.
Kuinka käyttää Wix Website Builder -sovellusta.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Bluehost – ilmainen verkkotunnus ja hosting WordPressille

bluehost.com

Bluehost – on tunnistettava markkinaraon johtaja ja WordPressin virallisesti suosittelema isännöintipalvelun tarjoaja. Alustalla on paljon etuja, jotka erottavat sen kilpailijoista. Niihin kuuluvat yhden napsautuksen WordPress-asennus, runsaasti integroitavia skriptejä ja laajennuksia, vahvat käytettävyysasteet, nopea sivun latausnopeus, edullinen hinnoittelu, verkkokaupan ominaisuudet, paikalliset SEO- ja sisältömarkkinointivaihtoehdot, widgetit ja sovellukset yrityssivustoille ja monet muut.

Bluehost tarjoaa tilauksiinsa laajat ilmaiset verkkotunnusyhteysvaihtoehdot. Sopivimman suunnitelman valinta riippuu verkkosivustotyypistä, monimutkaisuudesta, rakenteesta ja muista tärkeistä näkökohdista, kuten tallennustilasta, kaistanleveydestä, ylimääräisistä SSL-yhteysvaihtoehdoista, sähköpostitileistä, suojausvaihtoehdoista jne. Minkä tahansa suunnitelman valitsetkin, saat verkkotunnus bonuksena joutumatta maksamaan siitä.

Sinun on valittava sopivin ratkaisu, joka parhaiten sopii projektiisi ja vastaa henkilökohtaisia ​​verkkosuunnittelustarpeitasi. Minkä vaihtoehdon valitsetkin, saat mahdollisuuden saada verkkotunnuksen täysin ilmaiseksi.

Lue myös: Bluehost arvostelu.

Kokeile Bluehostia nyt

Kuinka saada verkkotunnuksen nimi verkkosivustollesi ilmaiseksi

Nyt kun tiedät kaksi suosituinta vaihtoehtoa luoda verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi ilmaiseksi, on järkevää antaa yksityiskohtaisemmat ohjeet niiden sovelluksesta. Tämä auttaa sinua selvittämään tärkeimmät vaiheet, joita tarvitaan verkkosivuston aloittamiseen ja hallintaan Wixin ja Bluehostin kanssa, ja keskittyä tapoihin saada ilmaisia ​​verkkotunnuksia jokaisesta näistä järjestelmistä..

Jos päätät suosia verkkosivustojen rakentajan käyttöä ja valitset Wixin tähän tarkoitukseen, muista seuraava luettelo vaiheista, jotka sinun on suoritettava verkkosivuston avaamiseksi tyhjästä:

 1. Kirjaudu verkkosivustojen rakentajalle antamalla kirjautumistiedot. Voit käyttää joko sähköpostiosoitettasi tai sosiaalista verkkotiliäsi rekisteröityäksesi järjestelmään.
 2. Valitse malli. Verkkosivun rakentaja tarjoaa sinulle luettelon niche-kohtaisista malleista, joista valita. Kaikki ne ovat reagoivia, ilmaisia ​​ja muokattavissa. Heti kun olet valinnut mallisi ja siirryt sen muokkaamiseen, järjestelmä tarjoaa sinulle automaattisen aliverkkotunnuksen verkkosivustollesi. Tämä riittää verkkosivuston suunnitteluun ja järjestelmän ominaisuuksien testaamiseen ennen sen julkaisemista.
 3. Muokkaa teemaa. Sivustojen kehittämiseen ja muokkaamiseen järjestelmän kanssa ei tarvitse olla koodausosaamista. Lisää vain vaadittava sisältö, lähetä mediatiedostoja, muokkaa SEO-asetuksia, integroi widgetit ja sovellukset, jotta projektiisi saadaan tarvittava suunnittelu.
 4. Valitse tilausvaihtoehto ja julkaise projekti. Ennen aloittamista sinun on valittava päivityssuunnitelma. Wix tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja, joista kaikki voidaan valita, ja ne kaikki mahdollistavat verkkotunnuksen liittämisen, joka on ilmainen ensimmäisen käyttövuoden aikana, jos suoritat kertaluonteisen vuosimaksun.

Kyse on ilmaisen verkkotunnuksen saamisesta Wix-verkkosivustojen rakentajalta. Siinä ei ole mitään monimutkaista. Lisäksi verkkosivustojen rakentaja antaa mahdollisuuden hyödyntää verkkotunnuksen nimeä ja verkkosivuston yleistä suorituskykyä ilman mitään piilotettuja maksuja.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

Kun kyse on verkkosivustojen avaamisesta WordPress ja valitsemalla Bluehost sopivimmaksi palveluntarjoajaksi, verkkosivustojen kehittämisprosessi ei tule olemaan monimutkainen. Tässä on vaiheet, jotka joudut suorittamaan tehtävän suorittamiseksi:

 1. Rekisteröidy hosting-tilille. Kuten edellä mainittiin, Bluehost osoittautuu parhaaksi valintaksi tähän tarkoitukseen, koska CMS suosittelee sitä virallisesti. Katso suunnitelmat, joita Bluehost tarjoaa verkkosivustosi isännöimiseksi. Muista, että jokaisessa niistä on ilmainen verkkotunnuksen yhteysvaihtoehto, joka vastaavasti mahdollistaa ilmaisen verkkosivuston kehittämisen ja jatkohallinnan.
 2. Asenna WordPress. Heti kun olet tehnyt verkkotunnuksen ja isännöinnin valinnan, asenna WordPress eteenpäin. Tämä vie vain muutaman minuutin, kun taas järjestelmä luo ohjeet ja ohjeet tehtävän suorittamiseksi mahdollisimman tehokkaasti ja ilman virheitä.
 3. Säädä Asetukset. Ennen kuin valitset mallin ja teet ensimmäisen viestin, on suotavaa asettaa WordPress-perusparametrit. Tämä tulisi tehdä vastaavassa hallintapaneelin ”Asetukset” -osiossa.
 4. Valitse ja mukauta malli. WordPressiin sisältyy sisäisiä ja ulkoisia malleja, jotka voit valita ja integroida verkkosivustoosi mukauttamista varten. Mallit ovat sekä ilmaisia ​​että maksettuja, joten ota huomioon valintasi selaamalla niitä. WordPress tarjoaa lisäksi laajoja mallien mukauttamisvaihtoehtoja ja työkaluja, joiden avulla voit luoda erinomaisen verkkosivustosuunnittelun.
 5. Asenna laajennukset. Valitse ja asenna widgetit / laajennukset, jotka vastaavat parhaiten verkkosivustoasi erikoistumista. WordPress-laajennuksia on paljon, ja niitä on saatavana ilmaisina ja maksullisina versioina minkä tahansa budjetin sopimiseksi.
 6. Asenna verkkosivustoanalyysi. WordPress-verkkosivustoanalytiikka auttaa seuraamaan sen suorituskykyä ja mainosnäkymiä. Voit määrittää widgetit ja laajennukset, jotka auttavat sinua seuraamaan näitä parametreja voidaksesi tehdä tarvittavat asetukset ajoissa.

Vaiheiden suorittamisen jälkeen olet tervetullut lisäämään viestit kerralla tai ajoittamaan niiden julkaisemisen. Lopuksi, voit aloittaa ilmaisen verkkotunnuksesi käyttämisen.

Asenna WordPress ilmaiseksi

Kuinka luoda ilmainen verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi

Sen lisäksi, että ostat uuden verkkotunnuksen verkkosivujen rakentajalta tai isännöintipalveluntarjoajalta, voit myös yhdistää aiemmin omistamasi verkkotunnuksen. Sillä ei ole väliä missä se on saanut – voit liittää tai siirtää sen uudelle tilillesi noudattamalla järjestelmän luomia ohjeita.

Vakio toimintasuunnitelma näyttää samanlaiselta kuin artikkelin edellisessä osassa lueteltu. On kuitenkin myös joitain vivahteita, jotka sinun on harkittava, jotta verkkotunnuksen yhdistämisprosessi onnistuu.

 • ensiksi, uutta verkkotunnusta ei tarvitse ostaa järjestelmästä, jonka kanssa työskentelet. Tämä säästää lopulta vaivaa, aikaa ja rahaa.
 • toiseksi, Älä unohda muuttaa DNS-asetuksia jotta verkkotunnus voidaan siirtää tarvittaessa.

Yleensä sinun on kirjauduttava verkkotunnuksen hallintapaneeliin ja muokattava verkkotunnuksesi NS-tietueita valitun verkkosivuston rakentajan tai isännöintipalveluntarjoajan antamien ohjeiden mukaisesti. Koko toimenpide ei vie kauan, ja sen voi suorittaa jopa aloittelija.

Vinkkejä oman verkkosivuston luomiseen mukautetun verkkotunnuksen avulla

Oletko oikeassa aloittamassa verkkosivun, jolla on mukautettu verkkotunnus? Jotta verkkosivustojen edelleen kehittäminen ja markkinointi menestyisi, sinun tulee olla tietoinen pakollisista säännöistä. Tässä on muutamia vinkkejä, joita sinun on noudatettava halutun tuloksen saavuttamiseksi:

 • Vältä aliverkkotunnusten käyttöä. Vaikka suurin osa verkkosivustojen rakentajista tarjoaa aliverkkotunnuksia heti alusta alkaen, on mahdotonta jatkaa niiden käyttämistä verkkosivuston julkaisun jälkeen. Aliverkkotunnukset toimivat hyvin verkonrakennuksen ohjelmistojen testaamisessa ja niiden ominaisuuksien tutkimisessa, mutta ne eivät ole hyvä valinta verkkosivustojen edelleen kehittämiseen ja mainostamiseen;
 • Käytä sopivaa verkkotunnuksen laajennusta. Verkkotunnuksen laajennuksilla voi olla tietty käyttö, joten muista valita yksi, joka kuvaa yrityksesi ydin. Dot-com on enimmäkseen suositeltava, koska suurin osa käyttäjistä kirjoittaa .com ajattelematta sitä. Tässä on joitain muita suosituimpia laajennuksia: co, info, net, org, biz, me. Jos verkkosivustosi koskee organisaatiota, .org voi olla hyvä vaihtoehto. Jos kyseessä on informatiivinen sivusto, .info-laajennuksen saaminen ei myöskään satuta sinua.
 • Ajattele kahdesti, kun valitset verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen tulee heti heijastaa yrityksesi erikoistumista ja tuotenimeä. On toivottavaa, että siitä tulee yksinkertainen, mieleenpainuva ja lyhyt. Hyvän verkkotunnuksen tulisi sisältää myös osa yrityksen nimeä määritelläksesi sen kuulumisen tai avainsanat / termit / lauseet, jotka kuvaavat yritystäsi eduksi. Varmista, että verkkotunnuksesi on ainutlaatuinen, jotta käyttäjät eivät sekoita sitä kilpailijoihisi kuuluvaan.
 • Älä käsittele ilmaisia ​​verkkotunnuspalveluita. Asia on, että suurin osa ilmaisten verkkotunnusten rekisteröijistä tarjoaa usein verkkotunnuksia, joissa on .tk, .ml ja muut laajennukset. Tämä ei ole hyvä uskottavissa, täysipainoisissa hankkeissa, jotka on luotu pitkällä aikavälillä. Lisäksi sinulla ei ole täydellistä hallintaa verkkotunnuksen nimessä, sillä rekisteröijä (ei sinä), joka sen itse omistaa. Samoin voit toimia vain verkkotunnuksen käyttäjänä, mutta ei lisensoiduna omistajana, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole siirto-oikeuksia. Lopuksi, roskapostittajat käyttävät usein ilmaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia haitallisten koodien levittämiseen.

F.A.Q

 1. Voinko käyttää aiemmin ostettua verkkotunnusta uudelle verkkosivustolleni?

  Itseasiassa kyllä. Jos sinulla on jo verkkotunnus ja haluat luoda uuden verkkosivuston, voit yhdistää / siirtää sen uudelle tilille. Käytä käyttämäsi järjestelmän luomia ohjeita ja uuden verkkosivuston avaamiseen käytetyn järjestelmän ohjeita. Prosessin loppuun saattamiseksi sinun on yleensä kirjauduttava verkkotunnuksen hallintapaneeliin ja muokattava verkkotunnuksesi NS-tietueita valitun verkkosivuston valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti..

 2. Onko sivuston rakentajia sallittu yhdistää oma verkkotunnus ilmaiseksi?

  Kyllä, on verkkosivustojen rakentajia, jotka sallivat ilmaisen mukautetun verkkotunnusyhteyden. Voit joko ostaa uuden verkkotunnuksen järjestelmän kautta tai käyttää olemassa olevaa verkkotunnusta. Ilmaisen tilin ainoa haittapuoli on melko huomattava mainos, joka asetetaan verkkosivustollesi. Voit päästä eroon siitä päivittämällä tilisi. Useimmat verkkosivustojen rakentajat kuitenkin ymmärtävät, että sinun tulisi päivittää johonkin heidän vuosittaisesta maksetusta suunnitelmastaan ​​ja suorittaa kertaluonteinen maksu kerralla.

 3. Kuinka saan ilmaisen verkkotunnuksen?

  Ilmaistarjoilijoiden iloitsevat! Monet sivuston rakentajat tarjoavat yhden vuoden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, jos päätät osallistua vuosisuunnitelmaan. Huomaa, että ensimmäisen vuoden umpeuduttua sinun on maksettava verkkotunnuksesi vuosittaisesta uusimisesta. Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen bonuksena osoitteesta Wix työmaan rakentaja maksaa 12 kuukautta etukäteen (sovelletaan kaikkiin suunnitelmiin).

 4. Miksi sinun pitäisi päivittää?

  Verkkosivustojen rakentajat antavat sinun rakentaa verkkosivuston maksamatta senttiäkään, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta sinun pitäisi ymmärtää, että mikään ei ole ilmaista, etenkin verkkosivustojen rakentajat. Web-hosting maksaa rahaa, palvelimen sijoituspaikan vuokraaminen maksaa rahaa, laitteisto maksaa rahaa, asiakastuki maksaa rahaa.

Joten on luonnollista, että kaikkien ilmaista verkkopalvelua käyttävien on korvattava kustannuksensa jollakin tavalla ja todennäköisesti jopa haluavan ansaita voittoa. Tietysti he haluavat ansaita voittoa – miksi muuten he antaisivat palvelujaan ilmaiseksi? Tässä on joitain tyypillisiä syitä, miksi he tarjoavat ilmaisia ​​palveluita:

 • Ansaita rahaa ilmoituksista näkyvät sivustossasi ja / tai ohjauspaneelissa.
 • Mainostaa omaa tuotemerkkiään aliverkkotunnuksilla ja tekijänoikeuksilla sivustosi alatunnisteessa.
 • Ne tarjoavat ilmaisia ​​aloitussuunnitelmia toivoen houkuttelevan asiakkaita siirry maksettuihin paketteihin.

Tärkeintä on, että et koskaan saa täysin varustelltua verkkopalvelua ilmaisella tilillä. Vaikka käytämme päivittäin niin monia ilmaisia ​​ohjelmistojärjestelmiä, mukaan lukien selaimet, sähköpostiohjelmat ja Skypen kaltaiset sanansaattajat, verkkosivujen luomisessa ei ole ilmaisia ​​ilmauksia.

Tyypillisellä verkkosivustojen rakentajalla voit päivittää ilmaisen tilisi mainottomaan sivustoon, jossa on mukautettu verkkotunnus vain pari dollaria kuukaudessa! Suosittelemme, että ostat premium-tilin, jos haluat lisätä uskottavuutta ja ammattitaitoa.

Luo ILMAINEN verkkosivusto & verkkotunnuksen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map