Kuinka luoda verkkosivusto Scratchista

Kuinka luoda verkkosivusto Scratchista


Tarvitsenko todella verkkosivustoa? Tämä kysymys nousee, aiotko esitellä pienyrityksesi vai käynnistää massiivisen kampanjan globaaliksi tiedottamiseksi. Vastaus on kyllä.

Verkkosivun omistus on elintärkeää yksityishenkilöille, freelancereille, yrityksille, kansainvälisille yrityksille ja kaiken kokoisille yrityksille. Toinen kysymys on, kuinka rakentaa uusi sivusto tyhjästä.

Useimmilla aloittelijoilla on selkä seinää vasten. Niin monien kehittyessä verkkosivustojen rakennustekniikat, joista valita, Joillekin saattaa olla hämmentävää valita parhaiten sopiva. Valinta riippuu pääasiassa hankkeen monimutkaisuudesta, keskeisistä tavoitteista, verkkosivustotyypistä, budjetista ja teknisestä taustasta.

Tässä lopullisessa oppaassa tarkastelemme kaikkia saatavilla olevia verkkosivustojen rakennustyökaluja ja tekniikoita korostaaksesi etuja ja haittoja, tärkeimpiä ominaisuuksia ja niiden tarjoamia etuja. Joten, pysy kuulolla!

Contents

Parhaat palvelut verkkosivun luomiseen tyhjästä:

 1. Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja luomaan verkkosivun tyhjästä
 2. WordPress – ilmainen alusta (CMS) minkä tahansa verkkosivun luomiseen
 3. uKit – helpoin verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille
 4. Shopify – All-in-one-verkkokauppajärjestelmä, jota voidaan myydä verkossa
 5. Squarespace – yleinen verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille
 6. Weebly – Helppo tapa luoda verkkosivusto tyhjästä
 7. Webflow – yksi parhaista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista

Wix – Paras verkkosivustojen rakentaja luomaan verkkosivun tyhjästä

Tuotteen nimi:WIX
Virallinen nettisivu:wix.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppoa
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 13 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Israel
Kokeile ilmaiseksi

Wix – on paras verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda ominaisuuksilla varustetun verkkosivuston tyhjästä. Alusta on ollut käytössä jo yli 14 vuotta, ja siitä on tullut miljoonien käyttäjien suosituin kohde ympäri maailmaa. Järjestelmä toimii erinomaisesti erityyppiset projektit, riippumatta niiden monimutkaisuustasosta, toiminnallisuudesta ja erityisestä suunnittelusta. Lisäksi järjestelmä ei vaadi koodaustaitoja, koska se on ehdottoman intuitiivinen, kätevä ja helppo käyttää aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille.

Pääpiirteet

Wix on yksi tunnetuimmista vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajat, joka erottuu joukosta laajojen ominaisuuksiensa vuoksi. He kohtaavat erilaisia ​​verkkosivustojen kehittämistarpeita. Katso nyt verkkosivustojen rakentajan tärkeimmät kohokohdat:

Hyvät ja huonot puolet

Wixin verkkosivustojen kehittämisessä on mahdollista valita kahdesta muokkausvaihtoehdosta. Nämä ovat Wix ADI ja Standard Editor. Ensimmäinen ratkaisu toimii useimmiten hyvin muille kuin tekniikoille, joilla ei ole aikaa tai jotka eivät vain halua häiritä monimutkaisista web-suunnittelun vivahteista. Toinen vaihtoehto on parempi valinta ammattitaitoisille suunnittelijoille. Verkkosivun rakentaja tarjoaa myös satoja valmiita mukautettavia malleja, edistyneitä suunnittelun räätälöintityökaluja, integroituja blogi- ja verkkokaupan moottoreita, rikas App Market ja laaja valikoima integroitavia widgettejä ja laajennuksia.

Haitoista puhuttaessa Wixillä ei ole ratkaisevia haittoja. Järjestelmän käyttöliittymä on jossain määrin ylikuormittunut ominaisuuksien, widgetien ja työkalujen kanssa, mikä saattaa olla hieman hämmentävä aloittelijoille. Verkkosivun rakentaja ei anna sinun vaihtaa mallien välillä, eikä tässä ole mitään koodinmuokkausvaihtoehtoa. Siitä huolimatta, että Wix App Market luopuu widgetistä, kaikki eivät ole arvokasta laatua. Nämä haitat eivät kuitenkaan vaikuta vakavasti järjestelmän toimintaan.

Kustannus

Wix-hinnoittelupolitiikka on edullinen kaikille. Järjestelmässä on aika mukava ilmainen suunnitelma. Se ei koskaan vanhene, joten sitä voidaan käyttää alustan koko toiminnallisuuden testaamiseen ennen päivittämistä yhteen maksettuihin suunnitelmiin.

Wix-vakiosuunnitelmat

 • Yhdistelmä ($ 13 / mo) – järjestelmämainosbannereiden puuttuminen, ilmainen isäntä ja verkkotunnusyhteys;
 • Rajoittamaton ($ 17 / mo) – 10 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistanleveys;
 • Pro ($ 22 / mo) – integroidut tilastotietojen keruutyökalut ja Google Analytics, 2 tuntia videotallennustilaa;
 • VIP ($ 39 / mo) – ammatillinen logo, ensisijainen tuki jne.

Liiketoiminta- / verkkokauppasuunnitelmat

 • Business Basic ($ 23 / mo) – verkkomaksujen hyväksyminen;
 • Business Unlimited ($ 27 / mo) – verkkokaupan alusta, liiketoiminnan kehittämisen työkalut, sovellukset yrittäjille;
 • Liiketoiminnan VIP ($ 49 / mo) – rajoittamaton kaistanleveys ja videotallennustila, täydellinen Wix Suite;
 • Yritys ($ 500 / kk) – kokonaisvaltainen yritysratkaisu, joka tarjoaa korkeimman toiminnallisuuden ja maksimaalisen määrän työkaluja.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa usein alennuksia ja erikoistarjouksia asiakasuskollisuuden lisäämiseksi ja uusien käyttäjien kannustamiseksi liittymään järjestelmään. Siinä on myös 14 päivän rahat takaisin -takuu, jos et ole tyytyväinen johonkin maksettuun suunnitelmaan jostain syystä.

Kokeile Wixiä ilmaiseksi

WordPress – ilmainen alusta (CMS) rakentaa minkä tahansa verkkosivuston

Tuotteen nimi:WordPress
Virallinen nettisivu:wordpress.org
Monimutkaisuus:Keskivertoa parempi
Vapaa suunnitelma:Rajoittamaton
Premium-paketti:alkaen 2,95 dollaria / kk
Perustettu:2003
pääkonttori:Maailmanlaajuinen
Kokeile ilmaiseksi

WordPress – on maailman suosituin ilmainen CMS, jota voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisten verkkosivustojen rakentamiseen. Järjestelmässä on tällä hetkellä yli 25 miljoonaa live-verkkosivustoa ja monia muita on vielä rakenteilla. Alun perin julkaistu nimellä sisältöpohjainen blogialusta, WordPressistä on tullut monikäyttöinen verkkosivustojen rakennusväline, jolla on paljon upeita ominaisuuksia ja maksimaalinen mukautusvapaus.

Pääpiirteet

WordPress tarjoaa laajan luettelon ominaisuuksista, jotka mahdollistavat sen aloittaa erityyppisiä verkkosivustoja, kuten blogeja, portfolioita, yrityssivustoja, verkkokauppoja ja paljon muuta. CMS: n monikäyttöisyys edistää järjestelmän toimivuutta, mutta se merkitsee myös investointeja vaivaa / aikaa, joka tarvitaan järjestelmän hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Katso nyt WordPressin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Avoimen lähdekoodin luonne, joka antaa täyden pääsyn projektin lähdekoodiin;
 • Tehokas blogimoottori;
 • Sujuva ja vaivaton CMS-asennus, joka varmistaa helpon käytön aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille;
 • Sadat integroitavat laajennukset, jotka liittyvät eri markkinarakoihin;
 • 100% suunnittelun vapauttaminen, joka varmistaa huippuluokan verkkosivun ulkoasun ja suorituskyvyn.

Hyvät ja huonot puolet

WordPress on erottanut itsensä täysin varustelluksi sisällönhallintajärjestelmäksi, joka mahdollistaa useita integrointiominaisuuksia. Järjestelmässä on joukko sisäänrakennettuja malleja, widgettejä, laajennuksia, sovelluksia ja laajennuksia, mutta niitä on saatavana myös satoja. Laajennukset / teemat, joita voit valita ja integroida projektiisi, kohdistuvat eri aloihin, mikä mahdollistaa todella laajan valinnan.

Haitoista ensimmäinen ja tärkein näkökohta koskee CMS: n monimutkaisuutta aloittelijoille. Lisäosien / mallien integroinnin tarve merkitsee tietoisuutta koodaustaitoista. Alustan ja sen koko ominaisuuksien tutkimiseen ja hallitsemiseen tarvitaan myös aikaa ja vaivaa. Nämä eivät ole aloittelijoille yksinkertaisia ​​tehtäviä.

Kustannus

WordPress on ehdottoman ilmainen lataamista ja asentamista varten. Kun olet asentanut järjestelmän, voit testata sen ominaisuusjoukon ja aloittaa sen kanssa yksinkertaisia ​​projekteja harjoitellaksesi ja parantaaksesi verkkosuunnittelutaitojasi. Kun päätät käynnistää täysimittaisen projektin ja aloittaa julkaisun, et tule ilman integraatiota ja verkkosivujen mukauttamista. Lopuksi, jos haluat julkaista projektisi verkossa, sinun on valittava luotettava isäntä ja kytkettävä verkkotunnus. Siellä on monet hosting-yritykset voivat valita. Paras ratkaisu on kuitenkin Bluehost – luotettava isännöintipalveluntarjoaja, jota WordPress virallisesti suosittelee. Kun työskentelet Bluehostin kanssa, sinulle tarjotaan valita yksi sen tarjoamista suunnitelmista. Nämä sisältävät:

 • Perus ($ 2,95 / kk) – yhden verkkosivuston isäntä, rajaton liikenne ja kaistanleveys, ilmaiset WordPress-päivitykset, ilmainen SSL-yhteys, 50 Gt tallennustilaa;
 • Plus ($ 5,95 / kk) – Rajoittamaton määrä isännöityjä verkkosivustoja, rajoittamaton sähköpostitili ja verkkotunnukset, mittaamaton tallennustila ja kaistanleveys, 200 dollaria edistyneille markkinointivaihtoehdoille;
 • Valinta ($ 5,45 / kk) – verkkosivuston varmuuskopiointi, roskapostisuojaus, verkkotunnuksen yksityisyys jne.

Mistä tahansa tilauksesta menetkin, Bluehost tarjoaa suuren bonuksen – mahdollisuuden yhdistä ja käytä ilmaista verkkotunnusta ilmaiseksi vuoden aikana. Heti, kun toimikausi loppuu, verkkotunnuksen hinta on 12–14 dollaria vuodessa.

Kokeile WordPressiä ilmaiseksi

uKit – helpoin verkkosivustojen rakentaja pienyrityksille

Tuotteen nimi:uKit
Virallinen nettisivu:ukit.com
Monimutkaisuus:Erittäin helppo
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2015
pääkonttori:Venäjän federaatio
Kokeile ilmaiseksi

uKit – on helpoin verkkosivustojen rakentaja pienyritysten verkkosivustoille. Tämä on myös yksi kohtuuhintaisimmista järjestelmistä, joita voi löytää nykyaikaisilta web-suunnittelun markkinoilta. uKit on monipuolinen, joustava, kätevä, intuitiivinen ja yksinkertainen kaikille käyttäjäryhmille riippumatta heidän verkkosuunnittelun taitostaan ​​ja asiantuntemuksestaan. Projektien aloittamiseen ja hallintaan järjestelmällä ei tarvitse olla koodaustietoa – niin ominaisuuksilla varustettu ja ymmärrettävä se on kaikille.

Pääpiirteet

uKit on alun perin asettunut itsensä pienyritysten verkkosivujen rakentaja, mutta järjestelmän avulla on mahdollista käynnistää myös muun tyyppisiä projekteja. Niihin kuuluvat blogeja, pienistä keskisuuriin verkkokauppoja, portfolioita, aloitussivuja jne. Verkkosivuston rakennuksessa on kätevä vedä ja pudota -editori, joka edistää palvelun helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta, kun taas kätevä esikatselu -vaihtoehdon avulla voit nähdä tuloksen ennen verkkoon siirtymistä. Järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet on lueteltu alla:

 • Sadat reagoivia toimialakohtaisia ​​malleja, jotka ovat täysin muokattavissa;
 • Upea helppokäyttöisyys ja kohtuuhintaisuus;
 • Laaja widget-integrointivaihtoehto;
 • Ilmainen SSL-varmenneyhteys;
 • CRM-integraatio;
 • Väliaikaiset verkkosivustojen hallintaoikeudet.

Hyvät ja huonot puolet

Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta sen vaikuttavan yksinkertaisuuden vuoksi, joka ei vaaranna toiminnallisuutta. uKitin mukana tulee kätevä ja intuitiivinen WYSIWYG-editori, jonka avulla voit hallita web-suunnitteluprosessia. Siellä on myös pääsy moniin reagoiviin ja täysin muokattavissa oleviin malleihin, widget-integrointivaihtoehtoihin ja blogging-moottoriin. Verkkokaupan ominaisuus toteutetaan kahdella tavalla – joko kautta Ecwid-laajennus integrointi tai verkkokaupan widget-räätälöinti. Mahdollisuus myöntää väliaikaisia ​​verkkosivustojen käyttöoikeuksia muille ryhmän jäsenille mahdollistaa tehokkaamman jaetun verkkosivuston hallinnan ja räätälöinnin.

uKitillä ei ole merkittäviä haittoja – se on yksinkertainen, intuitiivinen ja kätevä kaikille. Siitä puuttuu kuitenkin jonkin verran koodinmuokkausvaihtoehtoja, jotka voisivat antaa käyttäjille parhaan hyödyn verkkosivujen räätälöinnistä. Lisäksi järjestelmän mukana toimittama 14 päivän ilmainen kokeilu ei riitä järjestelmän koko toiminnallisuuden toteuttamiseen ja testaamiseen.

Kustannus

uKit on yksi edullisimmat ja kustannustehokkaimmat verkkosivustojen rakentajat. Järjestelmällä ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta sen ominaisuusjoukko on silti mahdollista testata ilmaisen kokeilujakson aikana, joka kestää 14 päivää. Heti kun päätät aloittaa ominaisuuksilla kuormitetun verkkosivuston käyttöympäristön kanssa, valmistaudu päivittämään yhteen sen premium-suunnitelmista:

 • Minimaalinen ($ 4 / kk) – yli 200 ammatillista mallia, varmuuskopio, rajoittamaton levytila ​​ja sivunumero, mukautettu verkkotunnusyhteys, 24/7-tuki, SMS-ilmoitukset;
 • Perus ($ 8 / kk) – Ei tekijänoikeusmerkkiä, tehokkaita tilastoseurannan työkaluja, Google Analytics, live chat-tuki, premium-mallit;
 • verkkokauppa ($ 9,60 / kk) – integroidut verkkokaupan työkalut, maksu / lähetysvaihtoehdot, online-maksujen hyväksyminen, ostoskoriasetukset, valuutan valinta;
 • Pro ($ 12 / kk) – verkkokaupan toiminnallisuus, mukautetun koodin integrointi, mukautettu värimaailmasovellus jne.

Jos päätät jatkaa työskentelyä järjestelmän kanssa, on järkevää maksaa 3, 6, 12 tai 24 kuukautta yhdellä maksulla budjetin säästämiseksi. Mitä pidempi merkintäaika on – sitä suurempi alennus tulee.

Kokeile uKit ilmaiseksi

Shopify – monitoimilaite verkkokauppaa varten

Tuotteen nimi:Shopify
Virallinen nettisivu:shopify.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:alkaen 29 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2004
pääkonttori:Kanada
Kokeile ilmaiseksi

Shopify – on all-in-one verkkokaupan alusta myydä verkossa helposti ja tehokkaasti. Ohjelmisto on alun perin suunniteltu rakentaa verkkokauppoja tyhjästä. Siksi siinä on tehokkaat integroidut ominaisuudet, jotka on räätälöity erityisesti verkkokauppojen omistajien tarpeisiin. Ohjelmisto on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista verkkokaupan ratkaisuista, joka toimii satojen ominaisuuksilla varustetuissa verkkokaupoissa.

Pääpiirteet

Shopify on suosituin kohde, kun on kyse ominaisuuskuormitettujen verkkokauppojen aloittamisesta ja hallinnasta. Se on kehittynyt vuosien varrella tuomaan edistyneitä verkkokaupan toimintoja, kuten automaattista EU: n alv-laskutusta, integroituja maksutapoja ja ostoskoria joidenkin muiden tärkeiden vaihtoehtojen, kuten:

 • Lisätyn todellisuuden ominaisuus;
 • Monikielinen tuki;
 • Myyntipiste (POS) ohjelmistot tehokkaaseen online- ja offline-tuotteiden myyntiin;
 • Laaja markkinointi, tuotehallinta ja verkkokaupan räätälöintiominaisuudet;
 • Integroitu Shopify-sovellusmarkkinat;
 • Huippuluokan integrointi- ja synkronointivaihtoehdot.

Hyvät ja huonot puolet

Shopify erottuu alun perin joukosta voimakkaiden verkkokaupan ominaisuuksiensa avulla, jotka mahdollistavat kaikenlaisten verkkokauppojen käynnistämisen ja hallinnan. Ohjelmisto tarjoaa pääsyn lukemattomiin määrään tuotehallintaa, markkinointia, verkkokauppojen räätälöinti- ja markkinointiominaisuuksia, monikielisiä tukipalveluita. Sen mukana tulee integroitu ostoskori, monipuolinen tuotegalleria luominen ja muokkaaminen. Järjestelmä antaa sinun synkronoida verkkokauppatilisi ulkoisten palveluiden, markkinapaikkojen ja kirjanpito-ohjelmistojen kanssa. Se varmistaa myös projektisi turvallisuuden SSL-varmenneyhteyden, huippuluokan petostentorjuntatyökalujen ja muiden turvallisuusvaihtoehtojen avulla.

Ohjelmiston kielteisten ominaisuuksien joukossa on järkevää mainita runsaasti monimutkaisia ​​verkkokaupan ominaisuuksia, joista monet eivät ole välttämättömiä verkkokaupan tavanomaisen luomisen suhteen. Sen sijaan ne toimivat hyvin suurten hypermarketien kehittämisessä. Tässä tulisi mainita myös Shopify-liittymien kustannukset, koska ohjelmisto on melko kallis ratkaisu.

Kustannus

Shopify ei ole halpa verkkosivustojen rakentaja, mutta sen hinnoittelupolitiikka vastaa järjestelmän toimivuutta. Järjestelmä ei vielä tarjoa ilmaisia ​​suunnitelmia, mutta sen toiminnallisuus on mahdollista testata ilmaisella 14 päivän kokeiluversiolla. Heti kun päätät avata ominaisuuksilla varustetun verkkokaupan ja aloittaa julkaisun, valmistaudu päivittämään johonkin seuraavista suunnitelmista:

 • Basic Shopify ($ 29 / mo) – blogiyhteys, 2 työntekijän tiliä, petoksianalyysi, ilmainen SSL-sertifikaatti, manuaalinen tilausten luonti, Shopify POS -sovellus, hylätty ostoskorin palautus, myyntikanavat;
 • Shopify ($ 79 / mo) – lahjakortit, 5 henkilöstötiliä, ammatilliset raportit, 1-5 myymäläpaikkaa;
 • Advanced Shopify ($ 299 / kk) – edistynyt raporttirakentaja, jopa 8 myymälää, reaaliaikainen kuljetusliike, 15 henkilöstötiliä jne.

Ohjelmisto ei aseta palkkioita palvelun käytön yhteydessä tehdyistä luottokorttitapahtumista. Valmistaudu kuitenkin maksamaan enemmän, kun luot luottokorttimaksuja.

Kokeile Shopifea ilmaiseksi

Squarespace – yleinen verkkosivustojen rakentaja aloittelijoille

Tuotteen nimi:Squarespace
Virallinen nettisivu:squarespace.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:14 päivän kokeilu
Premium-paketti:Alkaen $ 29 / kk
Perustettu:2012
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Squarespace – on universaali verkkosivujen rakentaja aloittelijoille ja verkkosivujen suunnittelun ammattilaisille. Järjestelmä on melko helppo käyttää kaikille, ja se sisältää erottuvan integroidun toiminnallisuuden, joka erottaa sen joukosta. Verkkosivun rakentaja mahdollistaa visuaalisesti miellyttävien verkkosivustojen luomisen kohtuuhintaan. Koodaustaidot eivät ole pakollisia, mutta palvelu edellyttää silti HTML / CSS-projektin muokkausvaihtoehtoja paremman tuloksen aikaansaamiseksi.

Pääpiirteet

Squarespace sijoittaa itsensä all-in-one-järjestelmään, jota käytetään kaikenlaisten verkkosivustojen käynnistämiseen. Sen integroitu toimivuus toimii kuitenkin parhaiten laadukkaiden blogien, verkkokauppojen, salkkujen ja yritysverkkosivustojen kehittämisessä. Sen WYSIWYG-editori myötävaikuttaa verkkosivustojen kehittämiseen, kun taas edistyneellä sivutyökalueditorilla voit luoda vaikuttavan verkkosivusuunnittelun. Luettelo merkittävimmistä Squarespace-ominaisuuksista on seuraava:

 • Useita integroitavia lisäosia ja widgettejä;
 • Tehokkaat verkkokauppa- ja blogimoottorit;
 • Laajat sosiaalisen integraation vaihtoehdot;
 • Google Mapsin upottaminen ja integroitu Google Analytics;
 • SSL-sertifiointi ja sähköpostimarkkinointi.

Hyvät ja huonot puolet

Ruututila tunnetaan laajoista kuvanmuokkausvaihtoehdoista, runsaasta suunnittelun mukauttamistyökalusta ja Logo Makerista. Vastaavien muokattavien mallien saatavuus lisää prosessin tehokkuutta. Verkkosivun rakentaja varmistaa myös luotettavat ja tehokkaat asiakastukivaihtoehdot sekä huippuluokan markkinointityökalut, jotka auttavat parantamaan verkkosivustojen mainostamista. Alustan kohokohtia ovat myös Unfold-tarinankerronnan työkalu, Acuity Scheduling -integraatio, tehokas verkkokauppa ja blogituki..

Verkkosivun rakentajan haitoista on järkevää mainita verkkokaupan suunnitelmien kustannukset, jotka ovat vähän kalliita tavallisille käyttäjille. Järjestelmän tyylieditori vaatii aikaa tutkimiseen ja testaamiseen, koska sen käyttö aloittelijoille ei ole kovin helppoa. Viimeiseksi, Squarespace ei tarjoa verkkosivuston esikatselutilaa. Tämä ei ole aivan mukavaa, koska käyttäjän on palattava muokkausprosessiin projektin julkaisemisen jälkeen, jos on vikoja, jotka vaativat parannusta.

Kustannus

Ruututila on kohtuuhintaista. Täällä ei ole täysin ilmaista suunnitelmaa, mutta alustan avulla voit testata sen ominaisuuksia ilmaisen 14 päivän kokeilujakson aikana. Jos haluat käynnistää ominaisuuksilla kuormitetun projektin alustan kanssa, muista päivittää johonkin järjestelmän tarjoamista premium-suunnitelmista:

 • Henkilökohtainen ($ 12 / kk) – 20 verkkosivua. 3% transaktiomaksu, ilmainen mukautettu verkkotunnusyhteys jne .;
 • Liiketoiminta ($ 18 / mo) – rajoittamaton määrä verkkosivuja, 2% myyntitapahtumamaksu, AdWords-luotto jne .;
 • Perus ($ 26 / mo) – integroitu kirjanpito-ominaisuus, rajoittamaton tuotenumero, kaistanleveys ja levytila ​​jne .;
 • Pitkälle kehittynyt ($ 40 / mo) – reaaliaikainen kuljetusyritys, etikettien tulostaminen, hylätty kassan automaattinen palautus jne.

Minkä tyyppistä premium-suunnitelmaa menetkin, se sisältää ilmaisen isännöinnin ja verkkotunnuksen. Jos sinulla on jo verkkotunnus, järjestelmän avulla voit nimetä sen uudelle Squarespace-pohjaiselle verkkosivustollesi.

Kokeile Squarespace ilmaiseksi

Weebly – Helppo tapa luoda verkkosivusto tyhjästä

Tuotteen nimi:Weebly
Virallinen nettisivu:weebly.com
Monimutkaisuus:Keskiverto
Vapaa suunnitelma:Joo
Premium-paketti:Alkaen 4 dollaria kuukaudessa
Perustettu:2006
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Weebly – on yksi yksinkertaisista tavoista luoda verkkosivusto tyhjästä. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden aloittaa upeita projekteja ilman yhtä koodiriviä. Sen integroitu vedä ja pudota -editori yhdistettynä edistyneisiin toiminnallisuuksiin antaa luovan vapauden, joka lopulta varmistaa laadukkaat tulokset.

Pääpiirteet

Weebly on alun perin luotu bloggaamista varten, mutta myöhemmin se sai vahvan verkkokaupan painopisteen. Palvelulla on myös mahdollista käynnistää muun tyyppisiä projekteja ilman minkäänlaista koodaustaitoa ja verkkosivujen suunnittelun taustaa. Seuraavien tulisi mainita ensimmäisenä verkkosivustojen rakentajan tärkeimmistä kohokohdista:

 • Tehokas verkkokaupan ja blogin erikoistuminen;
 • Koodin upottaminen sallittu;
 • Edistyneet markkinointi- ja markkinointityökalut (Weebly-mainonta);
 • Integroitu videoiden hosting ja vaikuttavat kuvanmuokkausvaihtoehdot;
 • IFTTT-integraatio;
 • App Center ja Form Builder.

Hyvät ja huonot puolet

Weebly on melko helppo käyttää sekä muille kuin teknisille asiantuntijoille ja web-suunnittelun asiantuntijoille. Järjestelmän avulla voit luoda henkilökohtaisen verkkosivun URL-osoitteen ilmaiseksi ja se antaa pääsyn laajaan reagoivien muokattavien mallien kirjastoon. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sen verkkokaupan toimintoihin, joiden avulla käyttäjät voivat käynnistää ja hallita monipuolisia verkkokauppoja. Muita Weeblyn kohokohtia ovat Weebly for Education ja Weebly Campus Edition -ominaisuudet, jotka sisältävät useita ominaisuuksia ja työkaluja koulutuskeskeisten verkkosivustojen kehittäminen.

Weebly-haittoja ei ole niin paljon. Yksi tärkeimmistä vivahteista on verkkosivuston varmuuskopiointitoiminnon puuttuminen, joka ei salli käyttäjien tallentaa verkkosivustoversioita automaattisesti sen kehitysprosessin aikana. Samoin järjestelmä ei tarkoita kumoamisen / uudelleenmuokkauksen tekemistä, jotka vaaditaan joidenkin tarpeettomien web-suunnitteluvaiheiden peruuttamiseksi. Verkkokauppaan keskittyvänä järjestelmänä Weebly perii 3%: n transaktiomaksun kaikesta järjestelmän sisällä tapahtuvasta myynnistä.

Kustannus

Weeblyllä on avoin hinnoittelupolitiikka kahden tyyppisten verkkosivustojen – vakio- ja verkkokaupan – kehittämiseen. On ilmainen suunnitelma, joka tarkoittaa 500 Mt levytilaa, aliverkkotunnusyhteyttä ja SSL-varmennetta projektin parannettua suojausta varten. Jotta pääset käyttämään edistyneitä ominaisuuksia, sinun on päivitettävä yhteen maksettuihin tilauksiin:

 • Kytkeä ($ 4 / kk) – verkkotunnusyhteys, mainosbannereiden näyttö, SSL-varmenne jne .;
 • Käynnistin ($ 8 / kk) – integroitu vedä ja pudota -editori, rajoittamaton levytila, järjestelmämainosten puuttuminen, mahdollisuus yhdistää oma verkkotunnuksesi, SSL-suojaus ja edistyneet verkkosivustojen tilastot, 10 tuotetta, 3% palkkio kaikista tehdyistä tapahtumista;
 • Pro ($ 12 / kk) – hakuvaihtoehto, salasanasuojaus, 25 tuotetta, videotausta, HD-videot ja audiot sekä mahdollisuus osallistua jopa 100 jäsentä;
 • Liiketoiminta ($ 25 / mo) – rajoittamaton määrä jäseniä, rekisteröintiominaisuus, rajoittamaton määrä tuotteita, mahdollisuus hyväksyä maksut yksittäisillä verkkotunnuksilla, transaktiomaksujen puuttuminen, mahdollisuus myydä digitaalisia tuotteita;
 • Suorituskykysuunnitelma ($ 38 / mo) – tarkoitettu sähköisen kaupan hankkeille, hylätyille ostoskori-ilmoituksille, lahjakorteille, reaaliaikaisiin toimitushintoihin jne.

Weebly-suunnitelmat antavat mahdollisuuden yhdistää verkkotunnus 19 dollariin, tarjota pääsyn Google Ads -palveluun 100 dollarin bonuksella ja mahdollistaa live-chatin, foorumiyhteisön ja sähköpostituen käytön..

Kokeile Weeblyä ilmaiseksi

Webflow – yksi parhaista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista

Tuotteen nimi:Webflow
Virallinen nettisivu:webflow.com
Monimutkaisuus:monimutkainen
Vapaa suunnitelma:Joo
Premium-paketti:Alkaen $ 12 / kk
Perustettu:2013
pääkonttori:Yhdysvallat
Kokeile ilmaiseksi

Webflow – on yksi parhaista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista, joka tunnetaan myös ammattimaisesta verkkosuunnittelusta ja korkeasta monimutkaisuustasosta verrattuna useimpiin tavanomaisiin verkkosivustojen rakentajiin. Jossain määrin alusta voi olla verrattuna CMS: ään suunnittelun räätälöinnin joustavuuden ja monimutkaisuuden kannalta.

Pääpiirteet

Webflow-toiminnallisuus on kaukana keskimääräisestä. Se vaatii koodaustietoisuuden, verkkosivujen suunnittelun taustan ja valmiuden sijoittaa aikaa, vaivaa ja tietoa projektin menestykseen. Siten verkkosivustojen rakentaja tulee paremmin esiin ammattitaitoisten verkkosivustojen kehittäjien tarpeet, jotka aikovat ilmaista luovuutensa aloittamalla kalliimpia projekteja. Luettelo sen erityispiirteistä sisältää:

 • Tyylien ja luokkien hallintavaihtoehdot;
 • Edistynyt HTML / CSS-muokkaus;
 • Mahdollisuus luoda dynaamista sisältöä;
 • Tehokas verkkokaupan moottori;
 • Lightbox-galleria, After Effects ja Lottie -integraatio;
 • Yli 200 ammatillista ilmaista ja maksettua mallia.

Hyvät ja huonot puolet

Webflow antaa mahdollisuuden valita ja mukauttaa upeita malleja, jotka reagoivat ja monipuolisesti antavat käyttäjille mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan. Järjestelmä sallii useiden lomakkeiden, tietokantojen ja elementtien integroinnin tarjoamaan mielenkiintoisen toteutuksen web-suunnitteluun. Se tarjoaa upeat CMS-kokoelmat, joissa on useita sisältövaihtoehtoja. Kun työskentelet verkkosivustosi kehittämisessä, on mahdollista käyttää kahta aluetilaa, nimittäin suunnittelija ja toimittaja. Tämän avulla voit hallita kaikkia käynnissä olevia verkkosivustojen kehitysvaiheita. Viimeinkin Webflow sisältää tehokkaan ja kilpailukykyisen verkkokaupan moottorin, jonka avulla voidaan luoda erikokoisia ja suorituskykyisiä verkkokauppoja.

Kun otetaan huomioon järjestelmän monimutkaisuus ja epäselvyysominaisuudet, on selvää, että Webflow ei ole paras valinta aloittelijoille. Täällä on paljon hallittavaa, kun taas verkkosivustojen kehitysprosessi edellyttää ohjelmointitaitoa. Lisäksi Webflow on melko kallis verkkosivustojen rakentaja etenkin niille, jotka eivät aio käynnistää useita projekteja sen kanssa.

Kustannus

Webflow on yksi laajimmista ja monipuolisimmista hinnoitteluratkaisuista web-suunnittelumarkkinoilla. Järjestelmässä on ilmainen suunnitelma, joka jatkuu rajoittamattoman ajan, mutta mukana on joukko rajoituksia, jotka eivät anna sinun hyödyntää verkkosivustojen suunnitteluprosessia parhaalla mahdollisella tavalla. Palkkiojärjestelmien suhteen vaihtoehtojen monimuotoisuus on täällä todella vaikuttava. Katso nyt Webflow-hinnoittelutaulukko.

Sivustokartta sisältää verkkosivusto- ja verkkokauppasuunnitelmat. Verkkosivusuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Perus ($ 12 / kk) – CDN mukana, toimialueyhteys, 500 online-lomakkeen lähettämistä, ilmainen SSL-varmenne;
 • CMS ($ 16 / mo) – 1000 verkkolomakkeen lähettämistä, rajoitettu CMS-sovellusliittymä, 3 sisältöeditoria, 2000 CMS-nimikettä, sivustohaku;
 • Liiketoiminta ($ 36 / mo) – Rajoittamaton määrä online – lomakkeiden lähetyksiä, edistynyt maailmanlaajuinen CDN, täysi CMS – sovellusliittymä, 10 sisältöeditoria jne.

Verkkokauppasuunnitelmiin puolestaan ​​sisältyy:

 • Vakio ($ 29) – CMS-suunnitelman kaikki ominaisuudet plus mukautettu kassalle ja ostoskorille, integroitu CMS blogeille, sähköpostin mukauttaminen, 2% transaktiomaksu;
 • Plus ($ 74) – Kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet plus nolla transaktiomaksu, tuotemerkkittömät sähköpostit, 10 henkilöstötiliä.
 • Pitkälle kehittynyt ($ 212) – Kaikki liiketoimintasuunnitelman ominaisuudet plus 15 henkilöstötiliä, rajoittamaton vuotuinen myyntimäärä ja enemmän.

Tilisuunnitelmat on myös jaettu kahteen tilaustyyppiin. Nämä ovat henkilökohtaisia ​​ja ryhmäsuunnitelmia. Yksittäiset suunnitelmat sisältävät:

 • Vapaa ($ 0) – 2 hanketta, asiakaslaskutus, ilmainen lavastelu;
 • Lite ($ 16) – 10 hanketta, koodivienti, tehostettu lavastus, rajoittamaton projektisiirto;
 • Pro ($ 35) – Valkoinen merkintä, rajoittamaton projekti, sivuston salasanasuojaus.

Ryhmäsuunnitelmat ovat seuraavat:

 • Tiimi (35 dollaria per henkilö) – kaikki Pro-suunnitelman ominaisuudet plus asiakaslaskutus, parannettu vaiheistus, koodien vienti, joukkueen kojetaulu jne .;
 • Yritys (kustannuksista keskustellaan Webflow-asiantuntijoiden kanssa erikseen) – kaikki tiimisuunnitelman ominaisuudet plus valkoinen merkintä, rajoittamaton projekti, sivuston salasanasuojaus, joukkueen kojetaulu jne.

Webflow tarjoaa lisäksi edistyksellistä asiakaslaskutusmahdollisuutta freelancereille, jotka aikovat käyttää verkkosivustojen rakentajaa ilmaiseksi verkkosivujen suunnitteluvaatimuksiinsa nähden..

Kokeile Webflowa ilmaiseksi

Verkkosivuston rakentamismenetelmät selitetty

Ennen kuin sukellamme syvälle rakennusmenetelmiin, meidän on selvitettävä, mikä verkkosivusto oikeastaan ​​on. Viimeisimpien tilastotietojen mukaan maailmanlaajuisessa verkossa on saatavilla yli 1,77 miljardia sivustoa vuonna 2020. Käyttäjät voivat kohdata loputtoman määrän erilaisia ​​verkkoprojekteja, jotka on jaettu luokkiin tyypin, tekniikan, toiminnallisuuden ja muiden perusteiden mukaan..

Vaihe 1: Verkkosivuston rakentamismenetelmät selitetty

lähde: https://www.internetlivestats.com/total-number-of-websites/

Heillä kaikilla on kuitenkin yksi yhteinen asia. Jokainen verkkosivusto on joukko maailmanlaajuisesti saatavissa olevia verkkosivuja, jotka on yhdistetty yhdellä verkkotunnuksella. Päätarkoitus on antaa yksilöiden tai käyttäjäryhmien perustaa verkkosivustoltaan luomalla ja julkaisemalla sisältöä, verkkosivuja tai osioita, jotka ovat isännöidyt yhdellä palvelimella..

Verkkosivu voi olla saatavana kahdella eri näkymätyypillä:

 1. Ensimmäinen on tapa, jolla käyttäjät näkevät sivun käydessään verkkosivustollasi (sulautettu näkymä).
 2. Toinen vie käyttäjän verhojen taakse ja näyttää lähdekoodin. Sitä voidaan esikatsella tekstieditorin avulla, esimerkiksi Muistio.

Toisin sanoen verkkosivusto on yhdistelmä merkintäkoodia ja sisältöä, joka sisältää mediatiedostot, tekstit, suunnittelun, elementit, widgetit jne. Kaikki sivustot voidaan jakaa kahteen pääluokkaan: staattinen ja dynaaminen.

Mikä on staattinen verkkosivusto?

Termi ”staattinen” tarkoittaa, että tämä verkkosivustotyyppi on saatavana staattisen HTML-asiakirjan muodossa, joka edustaa tarvittavaa sisältöä. Jokainen asiakirja isännöidään verkkopalvelimella omalla yksilöivällä URL-osoitteella. Sivu näyttää vierailijalle samalla tavalla kuin palvelimella.

Tärkeintä on, että verkkosivuston omistajan on käsiteltävä kehitysprosessia manuaalisesti joka kerta, kun hän haluaa tehdä muutoksia tai muokata sivuja. Tällainen lähestymistapa vaatii syvää koodausta ja ohjelmointitietoa.

Staattisten verkkosivustojen plussat: Staattisten verkkosivustojen haitat:
&# X2714; Hyvä ajatonta sisällön esittelyä varten.
&# X2714; Halvempi isännöidä, käyttää ja ylläpitää.
&# X2714; Nopeampi verkkosivuston nopeus.
&# X2714; CMS: ää ei vaadita.
✘ Jokainen sisällön päivitys tai sivulla tapahtuva muutos tulee tehdä manuaalisesti.
✘ Vaatii parannettuja ohjelmointi- ja koodaustaidoja.
✘ Verkkosivun räätälöinnin kannalta vähemmän joustava.

Mikä on dynaaminen verkkosivusto?

Tämä verkkosivustotyyppi eroaa tilasta, koska web-palvelin luo projektin automaattisesti joka kerta, kun uusi kävijä yrittää käyttää sitä. Toisin sanoen käyttäjän ei tarvitse käsitellä sivun muutoksia tai muutoksia käsin. Hänellä on pääsy esisuunniteltuihin verkkosivustojen asetteluihin tai malleihin, jotka sisältävät jo asiaankuuluvia ominaisuuksia, elementtejä tai jopa sisältöä.

Dynaamiset verkkosivut ovat suosittuja muiden kuin teknikkojen ja aloittelijoiden keskuudessa, koska ne eivät vaadi paljon oppimiskäyrää ja tarjoavat riittävän joustavuuden yhdistettynä helppoon käyttöön.

Staattisten verkkosivustojen plussat: Staattisten verkkosivustojen haitat:
&# X2714; Mitään teknisiä taitoja ei tarvita.
&# X2714; Nopeampi sisällön päivitys ja sivuston muokkaaminen.
&# X2714; Valmiit asettelut ja mallit.
&# X2714; Vaatii vähemmän aikaa sivuston rakentamiseen tyhjästä.
✘ Vaatii sisällönhallintajärjestelmän.
✘ Jotkut tekniset taustat voivat silti olla tarpeen.
✘ Dynaamiset sivustot vaativat resursseja tehokkaampia palvelimia.

Aloitaksesi uuden verkkosivuston tyhjästä sinun on päätettävä mieltäsi projektityypistä. Valinta riippuu tekniikoista, joita aiot käyttää rakennusprosessiin. Sinun tulisi harkita useita tärkeitä tosiasioita ennen instrumentin valitsemista. Näitä tekijöitä ovat verkkosivustotyyppi ja – koko, projektin rakenne ja monimutkaisuus, sivujen likimääräinen määrä ja sisällön määrä jne.

Olemme korostaneet 4 päävälinettä ja tekniikkaa verkkosivuston rakentamiseksi tyhjästä. Ne ovat seuraavat:

 1. Itse koodatut HTML-pohjaiset sivustot.
 2. All-in-One-verkkosivustojen rakentajat.
 3. CMS-pohjaiset projektit.
 4. Kehykset sivustojen luomiseen.

Katsotaanpa, mikä niistä tulee lopulliseksi ratkaisuksi projektisi tavoitteiden saavuttamiseksi.

# 1. Self-koodattu HTML-verkkosivustot

Tämä menetelmä on parempi vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen räätälöinnin ja verkkosivujen suunnittelun vapauden. Itse koodatut verkkosivustot viittaavat pääasiassa staattiseen tyyppiin. Tärkein etu on, että itse kirjoitat HTML-sivun lähdekoodin tai suunnittelet jopa oman CMS: n sisällön hallintaan.

Huono uutinen on, että prosessi on erittäin haastava teknisten taitojen suhteen. Sinun on oltava koodauksen ja ohjelmoinnin asiantuntija. Muuten projekti ei koskaan toimi. Ne, joilla ei ole sellaisia ​​taitoja, valitsevat verkkokehitysryhmien tai freelancereiden ulkoistamisen, mikä on tuskin paras vaihtoehto ottaen huomioon verkkosivustojen rakennuskustannukset, aikataulut ja muut näkökohdat. Muutamilla yrityksillä on todella varaa ulkoistaa.

Tekstikoodien muokkaaminen

Jos päätät viimeistellä rakennusprosessin itse, joudut luomaan jokaisen uuden sivun tai osan tyhjästä käsin. Vaikka joudut rakentamaan saman rakenteen uudelle sivulle, valmista kopioida ja liittää lähdekoodi alkuperäiseltä. Toisin sanoen pienin muutos tai päivitys vaatii hyviä teknisiä taitoja ja paljon aikaa.

Koko prosessi näyttää alusta alkaen melko yksinkertaiselta:

 1. Hanki HTML- tai tekstieditori.
 2. Avaa uusi sivu.
 3. Kopioi ja liitä koodi editorista.
 4. Tallenna muutokset.

Ohjelmointi on tässä keskeinen haaste. Jokainen uusi painike, elementti, widget tai ominaisuus, jonka haluat nähdä verkkosivustolla, on kirjoitettava uusi koodinpätkä. Jos projektissa on useita sivuja, joissa on yhteyslomakkeita, kalentereita, käyttäjien hankkimisen työkaluja tai muita toimintoja, verkkosivuston rakentaminen tyhjästä voi viedä vuosia..

Vaikka teetkin kaiken oikein, kukaan ei koskaan takaa verkkosivujen sujuvaa toimintaa ja asianmukaista sisällönhallintaa varsinkin jos suunnittelet oman CMS-alustasi. Lisäksi sinun on huolehdittava verkkosivustosi ylläpidosta. Itse koodatut verkkosivut eivät yleensä ole kovin vaativia palvelinresurssien suhteen. Toisaalta sinun on edelleen rekisteröitävä verkkotunnus erikseen.

Lue myös: Kuinka muuntaa staattisen HTML-verkkosivuston WordPressiksi.

HTML-verkkosivustojen rakennuskustannukset: Kustannukset riippuvat siitä, aiotko koodata kaiken itse vai valitsetko ulkoistamisen tai räätälöidyt web-kehitysryhmät. Jos haluat jonkun tekevän työn puolestasi, hinta vaihtelee myös riippuen projektin monimutkaisuudesta, rakenteesta, toteutettavista ominaisuuksista. Lisäksi joudut maksamaan jokaisesta uudesta päivityksestä. Lopullinen hinta voi vaihdella 5 000–10 000 dollaria yksinkertaisesta verkkosivustosta 25 000–3 000 dollariin digitaalikaupasta.

Itsekoodatut verkkosivun edut:
Itsekoodatut verkkosivuston haitat:
&# X2714; Mukauttaminen ja verkkosivujen suunnittelun joustavuus.
&# X2714; Hyvä valtaville yrityksille, jotka vaativat yksinoikeutta.
✘ Aikaa vievä web-rakennusprosessi.
✘ Parannetut ohjelmointi- ja koodaustaidot ovat välttämättömiä.
✘ Manuaalinen mukauttaminen ja päivitykset.
✘ Tulokset aiheuttavat valtavia kustannuksia ulkoistamisessa.
✘ Erillinen isännöinti ja verkkotunnuksen hallinta.
✘ Ei asiakastukea. Olet omillasi.

# 2. Verkkosivun rakentajat

Verkkosivustojen rakentajat suunniteltiin tekemään rakennusprosessista mahdollisimman helppoa. Ne näyttivät olevan ainoa tapa aloittelijoille perustaa web-esitys ilman teknisiä taitoja. Lisäksi uusi ohjelmisto on osoittautunut nopeammaksi ja joskus halvemmaksi tapaa aloittaa uusi verkkoprojekti. Olemme korostaneet joitain tärkeitä ominaisuuksia, jotka ovat tehneet verkkosivustojen rakentajista niin suosittuja käyttäjien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Helppokäyttöisyys

Verkkosivustojen rakentajien ensisijainen etu on helppokäyttöisyys. Kuten olemme jo todenneet, ne eivät vaadi teknisiä taitoja useimmissa tapauksissa. Suurin osa alustoista tarjoaa intuitiivisen editorin, jolla on ns. Vedä ja pudota -toiminto. Se tekee editointi- ja mukauttamisprosessista erittäin helpon. Se koostuu yleensä useista yksinkertaisista vaiheista:

 1. Hanki valmis asettelu tai malli.
 2. Suunnittele nykyinen rakenne uudelleen siirtämällä esineitä, sivulohkoja tai elementtejä.
 3. Luo uusi rakenne tyhjästä lisäämällä uusia elementtejä toimitetusta luettelosta.
 4. Mukauta sivua lisäasetuksilla, jotta voit muuttaa olemassa olevan asettelun kokoa, muuttaa sitä tai muotoilla uudelleen.

Kaikki yllä mainitut vaiheet voidaan tehdä muutamalla napsautuksella WYSIWYG-tekniikan ansiosta. Se on sama kuin pelaaminen ennalta suunnitelluilla LEGO-lohkoilla. Sisällönhallinnan ja julkaisemisen prosessi on myös erittäin nopea.

Wix-verkkosivuston rakennusliittymä

Lisäksi nykyaikaiset verkkosivustojen rakentajat seuraavat uusinta teknologiaa ja toteuttavat AI: n ja AR-pohjaiset instrumentit jotta käyttäjät voivat rakentaa sivustoja muutamassa minuutissa. Joitakin suurimpia toimialan nimiä Käytä tekoälyä joka tosiasiallisesti rakentaa sivuston käyttäjälle toimitettujen tietojen avulla (verkkosivustotyyppi, markkinarako, vaadittavat ominaisuudet jne.). Toisin sanoen saat käyttövalmiiden verkkosivustojen, joissa on asiaankuuluvaa sisältöä, widgettejä ja integroituja sovelluksia.

All-in-One-paketti

Itse koodattujen sivustojen lisäksi verkkosivustojen rakentajat eivät ole vain sivustojen rakentajia. Ne tulevat koko syklin pakkauksena uusien sivustojen rakentamisen lisäksi myös ylläpitämiseksi. Lisäksi käyttäjät saavat ilmaisen verkkotunnuksen useimmissa tapauksissa. Toisin sanoen, voit käsitellä kaikkia verkkosivujasi yhdestä alustasta ilman, että sinun tarvitse huolehtia niistä erikseen. Maksat suunnitelmasta ja saat kaiken tarvitsemasi pakkaukseen.

Wix-sovellusmarkkinat

Sama asia on ominaisuuksien kanssa. Pääsääntöisesti käyttäjät saavat täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ostettavasta kädestä riippuen. Ominaisuusjoukko sisältää ilmaisia ​​malleja erityyppisille verkkosivustoille, integroituja tietoturvavälineitä, ilmaisia ​​sovelluksia, mukautetun tuen jne.

Joustavuus ja hallinta

Verkkosivun rakentajat antavat käyttäjien käsitellä prosessia mistä tahansa. Tarvitset vain Internet-yhteyden. Kirjaudu sisään muutamassa sekunnissa ja saat täyden pääsyn kaikkiin rakennustyökaluihin. Joissakin alustoissa on mobiiliversioita ja sovelluksia, joiden avulla käyttäjien on helppo muokata verkkosivustoja tien päällä.

Vaikka tällainen ohjelmisto ei tuota yhtä paljon suunnittelua ja mukauttamista kuin itse koodatut sivustot, saatat silti hyötyä reagoivista asetteluista, jotka toimivat hyvin eri laitteilla, valita lisäasetuksista sivujen mukauttamiseksi jne. Joillakin tunnetuilla verkkosivustojen rakentajilla on edistyneiden toimittajien ja kehittäjien käyttöoikeudet kokeneille käyttäjille, jotka haluavat silti luoda joitain ominaisuuksia itse.

Jotkut käyttäjät eivät ehkä pidä tosiasiasta, että jos he koskaan valitsevat verkkosivustojen rakentajan, he todennäköisesti pitävät sitä kiinni. Muutamilla alustoilla on todella verkkosivujen tuonti / vienti -ominaisuus. Toisaalta, pitäisikö sinun todella vaihtaa alustaa ottaen huomioon yllä mainitut ominaisuudet? Jos kyllä, verkkosivustojen siirtymisvaihtoehtoja on joitain.

Lue myös: Kuinka vaihtaa Wixistä WordPressiin.

Verkkosivuston rakennuskustannukset: useimmat alustat tarjoavat suunnitelmia mihin tahansa budjettiin. Verkkotunnuksella, isännöinnillä ja ylimääräisillä työkaluilla varustetuissa täysin ominaisuuksilla varustetun sivuston keskihinta on noin 15–20 dollaria kuukaudessa (joskus jopa halvempaa).

Verkkosivun rakentajan plussat:
Verkkosivun rakentajan plussat:
&# X2714; Helppokäyttöinen.
&# X2714; Kaikki ominaisuudet yhdessä.
&# X2714; Erinomainen aloittelijoille.
&# X2714; Maailma erityyppisille verkkosivustoille.
&# X2714; Reagoivat asettelut ja muokkaaminen tien päällä.
&# X2714; Saavutettavuus maailmanlaajuisesti.
&# X2714; Kehittyneet tekniikat.
&# X2714; Käynnissä olevat sivustot muutamassa minuutissa.
✘ Vähemmän mukautuksia ja verkkosivujen suunnittelun vapaus.
✘ Jotkut suunnitelmat ovat liian hienoja.
✘ Rajoitetut siirtymismahdollisuudet.

# 3. CMS-perustuvat verkkosivustot

Seuraavassa verkkosivustojen rakennusmenetelmässämme yhdistyvät useita tekniikoita. CMS tai sisällönhallintajärjestelmä on menetelmän keskeinen piirre. Se on asennettava verkkopalvelimeen, jotta käyttäjät voivat hallita tai muokata sisältöä “koskettamatta” itse verkkosivumallia.

Helppokäyttöisyys riippuu lähestymistavasta, jota käytät rakentaessasi verkkosivustoja tyhjästä:

 • Yksinkertainen muokkaaminen – tällä lähestymistavalla voit käyttää CMS-alustaa sisällön lisäämiseen tai muokkaamiseen, mediatiedostojen, kuvien lataamiseen jne. Järjestelmä varmistaa joitain perustason mukauttamisominaisuuksia, kuten kolmansien osapuolten sovellusten, integraatioiden ja laajennusten sallimisen. Tällainen lähestymistapa ei vaadi erityisiä koodaustaitoja. Tarvitset vain ladata CMS-alustan, asentaa mallin ja muokata sisältöä siirtyäksesi verkkosivustolle.
 • Edistynyt editointi – Kuten olemme aiemmin maininneet, CMS-pohjainen tekniikka yhdistää erilaisia ​​verkkosivustojen rakentamismenetelmiä. Täällä sinulla on tosiasiallinen pääsy mallin lähdekoodiin ja voit muokata sitä tai muokata tarpeitasi vastaavasti. Käyttäjät voivat vapaasti toteuttaa oman web-suunnittelun, luoda uusia toimintoja tai ominaisuuksia.

Ensimmäinen lähestymistapa on hyvä aloittelijoille, joilla ei ole teknisiä taitoja. Saatamme kohdata tuhansia onnistuneita projekteja, jotka on rakennettu joidenkin kanssa suosituimmat CMS-alustat maailmassa kuten WordPress, Drupal, Joomla, ja enemmän.

Toisaalta toinen toimii vain, jos HTML, PHP tai CSS on syvällinen. Lisäksi tällaiset projektit vaativat jatkuvaa valvontaa, koska joudut huolehtimaan lisäosien päivityksistä ja mallipohjaisista päivityksistä, varmuuskopioista jne. Joskus tarvitset silti kunnollista ohjelmointitaitotasoa..

Katsotaanpa joitain keskeisiä ominaisuuksia, jotka viittaavat CMS-pohjaisiin verkkosivustojen rakennustekniikoihin.

Manuaali ohjaus

Valitessasi tätä tekniikkaa, valmistaudu käsittelemään kaikki toiminnot manuaalisesti. Esimerkiksi käyttäjä on ainoa vastuussa verkkotunnuksen rekisteröinnistä ja verkkosivustolle sopivan isäntän löytämisestä. Toisin kuin verkkosivustojen rakentajat, CMS ei tule kaikki-yhdessä-ratkaisuksi.

WordPress CMS -liittymä

Toisaalta jotkut hyvämaineiset isännöintipalveluntarjoajat Kuten Bluehost tarjoavat CMS: lle optimoituja paketteja eri alustoille saumattomalla integroinnilla, automatisoiduilla päivityksillä ja täydellä lisäominaisuudella rakennusprosessin helpottamiseksi.

Joustavuus

Hyvä uutinen on, että voit toteuttaa kirjaimellisesti minkä tahansa suunnitteluidean, kun taas CMS tarjoaa täyden pääsyn mallin koodieditoriin. On mahdollista tehdä pieniä muutoksia ilman syvää ohjelmointitietoa. Huger-tehtäviin tarvitaan jonkin verran oppimiskäyrää.

CMS-tekniikoiden avulla käyttäjät saavat loputtomia räätälöintiominaisuuksia verkkosivujen toimintojen suhteen. Tuhansia laajennuksia on saatavana lataamista ja aktivointia varten. Voit löytää lisäosia minkä tahansa projektityyppisen lomakkeen maksutavan integroinnista ja analysoinnista SEO-vahvistimiin, markkinointityökaluihin ja muihin. Sinun on kuitenkin oltava valmis käsittelemään asennusta ja asennusta itse ja jatkamaan säännöllisiä plugin-päivityksiä manuaalisesti.

WordPress-laajennukset

Verkkosivuston rakennuskustannukset: CMS itsessään on ilmainen. Sinun on maksettava vain verkkotunnuksesta ja isännöinnistä (noin 5 dollaria kuukaudessa). Joskus sinun on ehkä maksettava palkkiolaajennuksista, malleista ja kolmansien osapuolien palkkiotilistä.

CMS-pohjaiset sivuston plussat:
CMS-pohjaiset sivuston haitat:
&# X2714; Suurin joustavuus.
&# X2714; Loputtomat mukautusominaisuudet.
&# X2714; Suhteellisen helppo käyttää.
&# X2714; Pääsy koodieditoriin.
&# X2714; edullisuus.
✘ Manuaalinen ohjaus.
Required Vaadittavat tekniset taidot.
✘ Plugin aktivointi ja asennus.

# 4. Web-suunnittelu puitteet

Kehys on oikeastaan ​​valmis malli. Siksi jotkut käyttäjät harhautetaan usein ajattelemalla, että kehysten käyttö on erittäin helppoa. Ei, se ei ole. Ne on suunniteltu antamaan kokeneille suunnittelijoille ja web-kehittäjille keskittyä luomaan ainutlaatuisia verkkosivustojen toimintoja sen sijaan, että ohjelmoisit yhteisiä ominaisuuksia, jotka voidaan kohdata muualla.

Kehysrajapinta

Toisin sanoen saat itse verkkosivustosuunnitelman ilman sisällönhallintajärjestelmää, jossa sinun on tehtävä intensiivistä koodausta ideasi herättämiseksi elämään. Useimmissa tapauksissa runkorakenteissa ei ole edes tyypillisiä kojetauluja tai ohjauspaneeleja.

Joten mikä tekee niistä niin suosittuja käyttäjien keskuudessa?

Avoimen lähdekoodin järjestelmät

Useimmat kehykset ovat saatavana avoimen lähdekoodin malleina. Se tarkoittaa, että voit helposti käyttää, muokata, muuttaa tai muokata mallikoodia. Lisäksi käyttäjät voivat löytää erilaisia ​​kehyksiä, jotka ovat saatavana eri ohjelmointikielissä valitakseen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Joustavuus

Siitä huolimatta, puitteet vaativat jonkin verran koodausta; ne ovat tehokkaampia kuin itse koodatut sivustot. Joissakin malleissa on jo sisäänrakennetut toiminnot. Voit esimerkiksi saada mallin integroidulla järjestelmällä käyttäjien kommentteihin blogissa tai yhdistettyihin kuvagallerioihin portfoliosi varten. Samalla puitteet helpottavat kommunikointia tietokantojen kanssa ja integroivat kolmansien osapuolien palveluita.

turvallisuus

Ennen kehyksen käyttöönottoa kehittäjät jatkavat AB-testausta varmistaakseen sen sujuvan toiminnan. Se varmistaa kuitenkin vakaan verkkosivuston toiminnan. Huono uutinen on, että kehyspohjaiset sivustot ovat yleensä hitaampia. Ne eivät tuskin ole hyvä idea kasvavalle yritykselle, joka vaatii monimutkaista verkkosivustorakennetta, jossa on useita mediatiedostoja ja sisältöä edelleen ladattavaksi.

Verkkosivuston rakennuskustannukset: Kehyksiä voi olla eri paketteja ja suunnitelmia, joiden kuukausittainen hinta on välillä 50–15000 dollaria kuukaudessa valtaville verkkoprojekteille.

Verkkosivuston puitteet:
Verkkosivuston puitteet:
&# X2714; Valmiit mallit.
&# X2714; Sisäänrakennetut ominaisuudet.
✘ Oppimiskäyrä on edelleen välttämätön.
✘ Ei hyvä kasvaville hankkeille.
✘ Korkeat kustannukset.
✘ heikko suorituskyky.

Verkkosivuston rakentamismenetelmät selitetty

Katso yhteenveto alla olevasta taulukosta kaikista keskusteluissamme käytetyistä verkkosivustojen rakentamistavoista ja tekniikoista.

Verkkosivuston rakennusmenetelmäSelf-koodattuVerkkosivun rakentajaCMSpuitteet
HelppokäyttöisyysEdellyttää syviä teknisiä, koodaus- ja ohjelmointitaitoja. Vaatii erillisen sisällönhallintajärjestelmän.Hyvä aloittelijoille ja muille kuin teknikkoille. Intuitiivinen toimittaja ja kojetaulu.Hyvä aloittelijoille, vaikka joitain teknisiä taitoja tarvitaan edelleen. Vaatii asetusten, verkkotunnuksen / isännöinnin hallintaa.Suunniteltu ammattilaisille. Verkkosuunnittelu ja ohjelmointitaidot ovat välttämättömiä.
ominaisuudetTäydellinen verkkosuunnitteluvapaus. Ei integroitua CMS: ää. Mahdollisuus koodata kaikki tyhjästä.All-in-one-ratkaisu. Kaikki ominaisuudet yhden suunnitelman sisällä.Pääsy lähdekoodiin, lukuisia laajennuksia, ominaisuuksien manuaalinen hallinta.Esisuunnitellut mallit, jotkut sisäänrakennetut ominaisuudet, heikko suorituskyky ja vakaa toiminta.
HyväMikä tahansa projekti. Mitä monimutkaisempi sivustosi on, sitä enemmän aikaa ja rahaa tarvitset.Kaiken tyyppiset verkkosivustot, joissa on lukuisia malleja mihin tahansa niche- ja projektityyppiin.Erinomaisesti sisältöpohjaisille sivustoille, verkkokauppaprojektit vaativat ylimääräisiä mukautuksia.Soveltuu pienyritysten sivustoille ja salkkuille, ei hyvä kasvaville hankkeille.
Hintaalkaen $ 0 että $ 100,000 jos palkat kolmannen osapuolen kehittäjiä.alkaen $ 0 että $ 40 täyden jakson verkkosivustolle, joka sisältää verkkokaupan ominaisuuksia.alkaen $ 5 että $ 300 jos kyseessä on maksettu malli ja premium-ominaisuudet.alkaen $ 10 että $ 2,000 suunnitelmasta riippuen.

Verkkosivun luominen tyhjästä – mistä aloittaa?

Jos haluat estää verkkosivustosi vääristymästä ennen kuin luot yhden sivun, yksityiskohtainen suunnittelu on välttämätöntä. Projekti on tuomittu epäonnistumiseen ilman lyhyitä, selkeitä tavoitteita, ensisijaisia ​​projektitavoitteita sekä tarpeita, joita se menee palvelimelle.

Sinulla on oltava selkeä käsitys siitä, kuinka verkkosivustosi voi auttaa potentiaalisia käyttäjiä. Onko se digitaalikauppa, blogi, salkku tai pienyrityksen sivusto? Millaista tietoa sen tulisi edustaa ja millä tavalla? Mikä on ostajasi persoona? Millainen rakenne projektilla tulisi olla ja mitä ominaisuuksia se tarvitsee tavoitteiden saavuttamiseksi? Jos sinulla on vastaus näihin kysymyksiin, olet oikealla tiellä.

Verkkosivutyypin määritteleminen

Tämä on tärkein vaihe, koska projektityyppi määrittelee sivustosi toiminnot ja ominaisuudet, joita tarvitset. Aiotko avata blogin jakaaksesi ideoitasi ihmisille tai ansaitaksesi verkkosivustoa ansaitaksesi? Haluatko myydä tuotteita verkossa ja osallistua verkkokaupan markkinarakoon? Haluatko edustaa palveluitasi ja osaaminen ammatillisen salkun kanssa?

Jokainen verkkosivustotyyppi vaatii erilaisia ​​lähestymistapoja. Rakennusprosessi on erilainen vain muutamilla yleisillä asioilla. Ajatuksena on ymmärtää selvästi avaintoiminnot, jotka määrittelevät tietyn verkkosivustotyypin.

Portfolio-verkkosivuston ominaisuudet

Tämä tyyppi tarkoittaa pienyrityksen verkkosivustoa, jota käyttävät freelancerit, riippumattomat palveluntarjoajat sekä pienet ja keskisuuret yritykset. Pääideana on edustaa palvelua ja itse yritystä houkuttelevimmalla tavalla. Oletetaan, että olet ammattimainen valokuvaaja, joka haluaa rakentaa verkkosivun tyhjästä paremman tunnistuksen saavuttamiseksi. Tässä on joitain perusominaisuuksia, jotka salkun tulisi sisältää:

 • Sinusta -osa – sinun täytyy esitellä itsesi yleisölle, joka esittelee työkokemustasi ja osaamistasi.
 • salkku – tämä korostaa joitain parhaimmista teoksistasi ja valokuvistasi. Kuvakokoelmat voidaan jakaa luokkiin. Voit kokeilla joitain galleria- ja liukusäädimiä, jotta sivu muuttuisi hieman vuorovaikutteisemmaksi.
 • Yhteystiedot – Asiakkaillasi tulisi olla yksinkertainen ja nopea tapa ottaa yhteyttä. Valtava osuus potentiaalisista asiakkaista poistuu verkkosivulta monimutkaisten yhteydenottolomakkeiden tai navigoinnin takia. Se tarkoittaa, että sinun ei pitäisi ylikuormittaa verkkosivustoasi turhalla sisällöllä ja korostaa tarjottujen palveluiden edullisimpia puolia.

Wix-valokuvaussivustojen rakentaja

Verkkosivuston rakentajat ja CMS-alustat saattavat tulla suureksi helpotukseksi, koska ne toimittavat valikoiman portfoliopohjia, joissa on jo integroidut yhteyslomakkeet, Meistä-osiot, dynaamiset galleriat ja muut mahdolliset tarvitsemasi ominaisuudet. Myös kehysten valinta voi olla hyvä idea. Itse koodatut sivustot vaativat jokaisen ominaisuuden ohjelmoinnin tyhjästä, mikä on mahdotonta ilman erityisiä teknisiä taitoja.

Blogi- ja sisältöpohjaisten verkkosivustojen ominaisuudet

Haluatko jakaa tietosi potentiaalisten lukijoiden kanssa, kirjoittaa käteviä oppaita, jakaa blogi-viestejä, uutisia ja artikkeleita? Sitten sinun on luotava sisältöpohjainen verkkosivusto tai blogi. Tätä tyyppiä käyttävät pääasiassa kirjoittajat ja bloggaajat, jotka haluavat jakaa hyödyllisiä tietoja. He voivat myös saada rahaa online-ansaitsemisen ansiosta.

Gutenberg WordPress

Blogit voivat kattaa useita aiheita kulmasta ja autonkorjausvinkistä ammattimaisempiin aiheisiin, kuten verkkokaupan rakentamiseen tyhjästä tai mobiilisovelluksen kehittämisestä. Kaikki riippuu omasta mielikuvituksestasi. Jotkut ihmiset pitävät tätä tyyppiä helpoimpana luoda. Sillä pitäisi kuitenkin olla myös joitain tärkeitä piirteitä. Muuten se on tuomittu epäonnistumiseen. Menestyvä blogi edellyttää seuraavaa:

 • Houkutteleva suunnittelu – Vaikka puhumme sisältöpohjaisista sivustoista, joissa sisältö on tärkeä, sen tulisi silti olla houkutteleva. Käyttäjät voivat valita lukuisia teemoja ja valmiita asetteluja animaatioilla, parallaksi-tehosteilla ja muilla etuisuuksilla tehdäkseen sivustosta hieman interaktiivisemman.
 • Muokattu alusta – joudut työskentelemään sisällön kanssa paljon. Toisin sanoen tarvitset alustan, jolla on tehokas sisällönhallintatyökalu käsittelemään tekstejä, skriptejä, mediatiedostoja, typografiaa tekstin houkuttelemiseksi lukijoille jne..
 • Yksinkertainen navigointi – sinun on varmistettava nopea ja yksinkertainen pääsy kaikkiin verkkosivustosi osioihin. Mitä enemmän artikkeleita käyttäjät lukevat, sitä parempi blogiisi. Se ei tarkoita vain selkeää valikkoa tai hakujärjestelmää, vaan myös asiaankuuluvia sisäisiä linkkejä.
 • Sosiaalinen jakaminen – se on yksi blogin tärkeimmistä ominaisuuksista. Käyttäjillä pitäisi olla mahdollisuus jakaa artikkeleitasi suurimpien sosiaalisten alustojen kautta.
 • Tilaus- ja kommenttilomakkeet – Tilauslomakkeet voivat olla paras tapa kasvattaa yleisöäsi ja pitää heidät tietoisena uusista julkaistuista viesteistä. Kommenttilomakkeet pitävät yleisön kiinnostuneena.

Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka ammatillisessa blogissa pitäisi olla. Kuten saatat huomata, se on rakennusprosessin suhteen vielä monimutkaisempi verrattuna salkkuihin. Hyvä uutinen on, että joillakin verkkosivustojen rakentajilla on blogin ominaisuuksia, joilla on erilaisia ​​asetteluita, typografiaa ja SEO-asetuksia.

CMS: n valitseminen on kuitenkin todennäköisesti paras ratkaisu. Sillä on tehokas sisällönhallintajärjestelmä monien mukautusominaisuuksien ja blogimallien lisäksi.

Digitaalikaupan ominaisuudet

Verkkokaupan hankkeet ovat teknisen toteutuksen kannalta vaikeimpia. Heillä on yleensä erilaisia ​​sovelluksia ja lisäosia, kolmansien osapuolien palveluita ja tekniikoita, jotka vaativat sujuvaa ja vakaata toimintaa. Muuten ostajat todennäköisesti lähtevät.

verkkokauppa

Menestyvä verkkokauppa ei koske pelkästään tavaroiden myyntiä. Kyse on myös markkinointi- ja menekinedistämiskampanjoista, kanta-asiakasohjelmista, käyttäjien hankkimisesta ja muusta. Tässä on joitain digitaalikaupan perusominaisuuksia:

 • Yksinkertaiset navigointi- ja hakuasetukset – Varmista asiakkaillesi nopea pääsy erilaisiin tuoteryhmiin. Tee heille helppo löytää tarvitsemansa tavarat. Ota käyttöön suodattimet ja erikoisvaihtoehdot tuotteiden lajitteluun hinnan, koon, tyypin jne. Mukaan.
 • Helppo kassaprosessi – monet ostajat poistuvat monimutkaisesta kassasta. Sinun on tehtävä siitä nopeaa ja yksinkertaista. Täältä voit tarvita ostoskorin ja maksutavan integroinnin varmistaaksesi joustavuuden asiakkaille.
 • Kuljetusvaihtoehdot – verkkokaupan markkinaraon kilpailijoista on melko vaikeaa erottua toisistaan. Sinun on tarjottava joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ilmaiset lähetysvaihtoehdot saattavat tehdä tempun.
 • Tuotehallinta – Alustalla, jonka valitsit rakentaa verkkosivuston tyhjästä, tulisi olla edistyksellinen tuotehallintajärjestelmä, joka ilmoittaa hinnan, päivittää kuvauksia, lisätä kauniita tuotevalokuvia ja videoita, työskennellä perustasolla SEO-asetusten kanssa jne..
 • Asiakkaiden tarkistusosasto – loistava tapa lisätä verkkokaupan luotettavuutta. Anna asiakkaidesi jakaa ostokokemuksia ja kommentteja tuotteen laadusta.
 • Markkinointi ja markkinointi – houkuttele asiakkaita erikoistarjouksilla, tarjouksilla, kuponkeilla, tarjouskoodeilla, alennuksilla ja muilla ohjelmilla asiakkaiden uskollisuuden lisäämiseksi.

Paras tapa rakentaa täysjaksoinen verkkokauppa on valita verkkosivustojen rakentajat, jotka on suunniteltu erityisesti verkkokaupan tarpeisiin. Niissä on täysi tuotehallinta-, markkinointi- ja myynninedistämispaketti, kun taas malleihin sisältyy jo kaikki ominaisuudet, joita verkkokauppa tarvitsee.

Ohje

Sivustotyypin ja tarvittavien ominaisuuksien määritteleminen on ensiarvoisen tärkeää ennen aloittamista. On kuitenkin joitain muita perustavanlaatuisia kysymyksiä, joita on tutkittava. Ne sisältävät useita pohdittavissa olevia asioita, koska ne voivat myös määrittää projektin menestyksen tulevaisuudessa. Tässä on joitain yleisimmin esitetyistä kysymyksistä, kun verkkosivustoa punnitaan alusta alkaen.

Kysymys: Voinko luoda verkkosivun, jossa ei ole koodausta?

Vastaus: Kyllä, voit, mutta vain kun valitset all-in-one-verkkosivustojen rakentajia. CMS: n käyttö saattaa silti vaatia hieman koodaustietoa, kun taas itse koodatut verkkosivustot vaativat syvää ohjelmointikokemusta.

Kysymys: Kuinka paljon maksaa verkkosivuston perustaminen?

Vastaus: Hinta riippuu valitsemastasi verkkosivuston monimutkaisuudesta ja rakennusmenetelmästä. Itse koodatut verkkosivustot voivat maksaa sinulle tuhansia dollareita ulkoistamisen yhteydessä. Verkkosivuston rakennussuunnitelmat vaihtelevat välillä 10–50 dollaria kuukaudessa, kun CMS on ilmainen, vaikka joudut maksamaan verkkotunnuksesta ja oikosulusta (5 – 10 dollaria kuukaudessa).

Kysymys: Kuinka voin tehdä verkkosivustostani nopeamman ja turvallisemman?

Vastaus: Sinun on valittava sopiva isännöinti, jolla on riittävästi kapasiteettia, kaistanleveyttä, tehoa ja turvallisuusvälineitä, jotka täyttävät verkkosivustosi vaatimukset. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota isännöinnin suorituskykyyn nopeuden, käytettävyysasteen ja muiden teknisten kysymysten suhteen. Lisäksi voit käsitellä kuvan ja koodin optimointia tehdäksesi sivustosi kevyemmäksi. Saatat kuitenkin tarvita joitain ylimääräisiä työkaluja ja tietoja siihen.

Kysymys: Kuinka tehdä verkkosivustosta Google-haku?

Vastaus: Sinun on tehtävä sivustostasi SEO-ystävällinen muokattaessa käytettävissä olevia SEO-asetuksia ja luotava optimoitu sisältö, jota päivitetään säännöllisesti. Samanaikaisesti verkkosivustosi tulisi olla mahdollisimman käyttäjäystävällinen selkeällä navigoinnilla ja yksinkertaisella rakenteella. Yhdistä sivustosi Search Consoleen ja Google Analyticsiin, lisää robots.txt-tiedostoja ja sivustokartta indeksoinnin parantamiseksi.

Pohjaviiva

Käyttäjillä on laaja valikoima menetelmiä ja tekniikoita, joiden avulla he voivat rakentaa verkkosivun tyhjästä. Tarvitset vain valita sopivin tekniikka tarpeitasi, teknistä taustaa ja odotuksiasi varten. On erittäin tärkeää asettaa selkeät tavoitteet ja määritellä verkkosivustotyyppi ennen kuin sukellat syvälle luomisprosessiin. Lisäksi sinun tulisi selvästi ymmärtää omat kykysi olla selkä seinää vasten.

Aloittelijoiden tulisi valita verkkosivustojen rakentajat, joilla on täysi paketti ominaisuuksia yhdellä alustalla. Tällaisissa web-rakennustekniikoissa on kaikki mitä tarvitset käsitelläksesi minkä tahansa tyyppistä sivustoa ja nolla oppimiskäyrä. Hieman edistyneemmät käyttäjät arvostavat CMS: n tarjoamaa mukauttamisvapautta yhdessä luotettavan isäntän kanssa. Kokeneet ohjelmoijat ja ohjelmoijat arvostavat kykyä suunnitella jokainen ominaisuus itse.

Minkä tahansa valitsetkin, aloita tiedotuksella, vertaa erilaisia ​​menetelmiä ja ristiriidassa niiden kanssa ja valitse luotettavin ja hyvämaineisin tapa varmistaa projektin vakaus ja menestys.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map